SiteGround vs GoDaddy: Koji vam odgovara?

SiteGround vs GoDaddyOdabir prave hosting platforme može biti zastrašujući. To je n’t najseksipilnija tema, a tamo je stvarna vrijednost’je malo za odvajanje najboljih pružatelja usluga. Postoji li stvarna razlika između SiteGround i GoDaddy? Je li važno s kim idem?


Da, i da. Tamo’s više na gostovanju nego što susreće oko. Različite web stranice imaju različite potrebe, a različiti pružatelji hostinga specijalizirani su za različite stvari. Dobijanje pravog davatelja usluge može vam dugoročno uštedjeti svijet problema.

SiteGround i GoDaddy dolaze na 5. i 6. mjesto na našoj listi najboljih pružatelja usluga hostinga s ocjenom 4/5 i 3.9 / 5. Možete biti sigurni da su oboje kvalitetne usluge, ali i one’također su vrlo različite.

SiteGround je najpouzdaniji pružatelj usluga hostinga’testirani smo, dok GoDaddy nudi sjajne značajke, ali nema dobru vrijednost za novac. Sviđa nam se SiteGround jer iako’S druge strane, dobijate i ono što plaćate u smislu produženja, korisničke podrške i WordPress integracije. Za razliku od toga, GoDaddy je skuplji od konkurencije, ali ima samo nekoliko čimbenika koji mogu opravdati troškove.

Za i protiv

Pros of SiteGround

  • WordPress preporučuje za WordPress hosting
  • Brza i sveobuhvatna korisnička podrška
  • 99,98% produžetka

Slabosti SiteGround-a

  • Skuplje od konkurencije

Pros za GoDaddy hosting

  • Sve u svemu pogodnost hostinga, izrade web stranica i registracije domena putem istog davatelja usluga
  • Dolazi s širokim rasponom značajki
  • 99,98% produžetka

Protiv GoDaddy Hosting

  • Cjenija cijena od većine njegovih konkurenata
  • Ne najviše sustav odziva

Za detaljniju analizu pročitajte dalje. Mi’Istražit ću sve što trebate znati kako biste donijeli informiranu odluku između ta dva pružatelja usluga.

Značajke, performanse, & Jednostavnost korištenja

U hostingu ima više značajki nego samo “usluge poslužitelja,” vjerovali ili ne. Čimbenici kao što su produženje rada, prostor na disku, upravljanje domenom i još mnogo toga određuju snažne usluge onih koji su među njima.

Kao glavne sile na tržištu, i SiteGround i GoDaddy bogate su značajkama. Što se tiče performansi, tu’malo ih odvojiti. Njihova produžena vremena od 99,98% i 99,97% su izvrsna i iznose samo nekoliko sati stanke godišnje.

Što se tiče većine značajki, ispod možete vidjeti da su dvije osobe gotovo identične.

SiteGroundGoDaddyBesplatna domena

Upravljačka ploča

Besplatne sigurnosne kopije

Prostor na disku

Uptime

NeDa
cPanelcPanel
DaDa
10GBNeograničen
99,98%99,97%

Oboje koriste industrijski standardni cPanel upravljački panel, a oba nude funkcionalne, iako ne baš strašno privlačne nadzorne ploče. SiteGround’s razmjerno slabim diskovnim prostorom od 10 GB podiže se obrve, ali imajte na umu da većina web lokacija ionako nema ni blizu svojih kapa.

GoDaddy isn’Ne samo hosting tvrtka – djeluju i u registraciji domena i u izradi web stranica. Zbog toga one mogu besplatno sadržavati značajke koje SiteGround treba dodati na vrh. Hosting planovi uz GoDaddy dolaze s besplatnom domenom i prilično sofisticiranim graditeljem web stranica. Priručnik ako želite sve na jednom mjestu.

Za izgradnju web stranice, SiteGround integrira SiteBuilder, koji je funkcionalan, ali daleko od najboljeg vani. Ako ipak planirate koristiti naprednije sustave za upravljanje sadržajem kao što su WordPress ili Drupal, SiteGround’integracija je izvrsna.

SiteGround cilja svoje poslovanje na web stranice sa značajnijim resursima, nudeći prilagođene ‘Poduzeće’ planovi za one s mjesečnim proračunima u iznosu od 2000 dolara + s kojima se mogu igrati. Ako ti’ponovo u tom zagradi, naše najtoplije čestitke. Ako ne, naše simpatije.

Želite saznati više o povezivanju putem interneta kao prodavača ili tvrtke?

Pogledajte naš pregled najboljeg softvera za e-trgovinu 2019. godine

SiteGround vs GoDaddy – Značajke, performanse, & Jednostavnost upotrebe: presuda

GoDaddy ima bolje značajke od SiteGround-a. SiteGround je prikladniji za velike web stranice sa značajnim resursima. Ima moćnije i tehničke značajke od GoDaddyja. Ali GoDaddy ima uključeno registraciju domene i izgradnju web stranica. Ovo sve u jednom pogodnost može’Ne mogu se naći u SiteGroundu i daje GoDaddyju prednost u cjelini.

Koji ima bolju WordPress integraciju?

Prema WordPress.org, koji mnogi smatraju vodećim autoritetom na WordPress.org, Bluehost, DreamHost i SiteGround su “neke od najboljih i najsjajnijih svijeta hostinga.” Mi’nećemo se raspravljati drugačije (iako mislimo da je Bluehost najbolji od gomile).

Dokaz’s u puding. SiteGround upravlja ažuriranjima za WordPress za vas i pruža podršku za naprednije funkcije kao što je WP-Cli. SiteGround također nudi instalaciju jednim klikom, dok instalacije GoDaddy-a trebaju do 24 sata. To’s manjom razlikom u velikoj shemi stvari, ali ona ističe koliko ozbiljnije SiteGround uzima WordPress hosting. GoDaddy otkida sve bitne kutije, ali ne’Ne prelazim kilometre poput SiteGround-a.

Sve ovo je reklo GoDaddy’s WordPress planovi su puno jeftiniji od SiteGround-a’s su, i za osnovne web stranice koje’je sve što je stvarno važno. Jednom jednostavna web stranica za WordPress je pokrenuta’gotovo je nebitno tko si ti’ponovno domaćin sa.

SiteGround vs GoDaddy – WordPress integracija: presuda

SiteGround je bolji za WordPress nego GoDaddy. WordPress se preporučuje kao jedan od tri najbolja pružatelja web hostinga, a ovdje je SiteGround krema. SiteGround je skuplji od GoDaddy-a, ali dobivate ono što plaćate: nudi instalaciju jednim klikom, napredne značajke i automatska ažuriranja.

Podrška SiteGround vs podrška GoDaddy

S obzirom na SiteGround’tehnički fokus, ima smisla da oni’bih imao vrhunsku podršku GoDaddyju. No, obojica nude podršku putem telefona i razgovora, kao i sveobuhvatne centre znanja.

SiteGroundGoDaddy24/7 Chat

24/7 Telefon

Centar znanja

Ulaznice

DaDa
DaDa
DaDa
DaNe

SiteGround se ističe po tome što imate tehničke ulaznice koje vam omogućavaju primati personaliziranu profesionalnu podršku za sva vaša pitanja’imaš.

Ulaznice su zaista korisna opcija za izmišljena tehnička pitanja i SiteGround’10-minutno jamstvo odgovora je rijetkost.

SiteGround vs GoDaddy – Podrška: Presuda

SiteGround pobjeđuje GoDaddy u pomoć i podršku. Obojica nude širok spektar, od centara znanja do telefonske pomoći, ali SiteGround pobjeđuje GoDaddy sa svojom opcijom ulaznica za tehničku podršku. GoDaddy može’ne držite svijeću za SiteGround’s 10-minutno vrijeme odziva.

cijena & Vrijednost za novac

Usporedba cijena dva pružatelja usluga kao što su SiteGround i GoDaddy može biti zahtjevna, jer oni imaju’konačno ciljanje različitih ljudi. Starter planovi za oba pružatelja usluga su vrlo povoljni – samo 2 ili 3 dolara za zajedničko hosting.

Kao što vidite u nastavku, to’Kada pomaknete planove da razlike postanu očite.

Mjesečne cijene

Dijeljeni hosting najjeftiniji je plan koji nude i GoDaddy i SiteGround. SiteGround’s 3,95 $ – 11,95 $ mjesečno plan nudi dovoljno mogućnosti za podršku do 10 000 mjesečnih posjetitelja. GoDaddy’s 2,99 $ – 12,99 USD mjesečno plan uključuje besplatnu domenu.

SiteGroundGoDaddyDijeljeni hosting

WordPress hosting

VPS hosting

Namjenski hosting

Cloud hosting

3,95 dolara – 11,95 dolara2,99 dolara – 12,99 dolara
3,95 dolara – 11,95 dolara4,99 – 24,99 dolara
19,99 USD – 74,99 USD
269 ​​- 729 dolara89,99 USD – 179,99 USD
80 – 240 dolara

SiteGround planovi su stvoreni da nose više naprezanja od GoDaddyja’a. Mi’govore stotine tisuća posjetitelja mjesečno, čak i milijuni. Međutim, nove web stranice ne’ne treba ti infrastruktura. GoDaddy’Planovi se povećavaju nježnije, što smatramo da je plus što se tiče cijena.

Kad god pogledamo cijene, mislimo na to’važno je pojasniti to što vi’viđenje je medvjeđi minimum svakog plana – bez dodataka i plana koji’često tri godine plaćene unaprijed. Bacite nekoliko značajki ili se prijavite na kraći ugovor, a možete očekivati ​​da ćete platiti barem nekoliko dolara više svakog mjeseca.

Oba pružatelja usluga nude 30-dnevna jamstva povrata novca, pa tu je’s vrlo niskim rizikom da se vežu za ugovor koji nema’ne služim svojim potrebama.

Preplavljen svim novcem matematike?

Bez brige, mi’Napisao sam potpunu podjelu troškova hostinga.

SiteGround vs GoDaddy – Cijene & Vrijednost za novac: presuda

SiteGround nudi bolju vrijednost za novac od GoDaddy. Dok SiteGround općenito nudi veće web stranice od GoDaddy-a, on to’je sjajan davatelj usluga koji se koristi ako i vi’pokušavate napraviti tu investiciju. GoDaddy, s druge strane, jednostavno može’ne možete se natjecati s cijenama svojih vršnjaka u igri s manjim mjestima.

SiteGround vs GoDaddy hosting: zaključak

To’malo je zamršeniji s ove dvije. Kada se dva pružatelja hostinga natječu za istu vrstu poslovanja, to’s prilično je jednostavno utvrditi što je bolje. Ali kad oni’toliko različiti kao SiteGround i GoDaddy, pitanje doista leži na vama. GoDaddy je vrlo pogodan za početnike; s druge strane, SiteGround može podnijeti velike operacije.

GoDaddy ima nevjerojatne značajke i sveobuhvatnu pogodnost hostinga, izradu web stranica i registracije domena na jednom mjestu, dok SiteGround nudi neusporedivu korisničku podršku, bešavne integracije WordPressa i bolju vrijednost za novac od GoDaddy.

Kad se sve svodi na to, mislimo SiteGround je jača opcija od GoDaddyja, jer SiteGround može podići vašu web lokaciju na novu razinu – bez obzira na tu razinu. Želite ozbiljnu tehničku podršku s podrškom svjetske klase? SiteGround’je jedan od najboljih okolo.

Oni’oba ste izvrsna davatelja, budite sigurni da jesu’izvrsno je za tebe.

SiteGround vs GoDaddy: često postavljana pitanja

Je li SiteGround ili GoDaddy bolji za moju stranicu WordPress?

Definitivno SiteGround. Sam WordPress preporučuje SiteGround kao jednog od najboljih hosting pružatelja web stranica za WordPress. Instalacija jednim klikom, automatska ažuriranja i podrška za naprednije značajke pokazuju da SiteGround ide dodatnu kilometražu za svoje WordPress korisnike.

GoDaddy je jeftiniji od SiteGround-a, ali mi to mislimo’vrijedi dodatno platiti za SiteGround’s posebnim tretmanom.

Naš najbolji pružatelj usluga hostinga je Bluehost – pogledajte našu SiteGround i Bluehost usporedbu da biste saznali kojeg biste trebali odabrati.

Ako želite vidjeti druge mogućnosti za hosting vašeg web mjesta WordPress, pogledajte naš članak o Najbolji WordPress hosting hosting, ili pročitajte naš cjeloviti SiteGround pregled kako biste bolje pogledali njegove značajke WordPressa.

Je li SiteGround ili GoDaddy bolji za male tvrtke?

GoDaddy je prikladniji za manje tvrtke. Ima povoljnije cjenovne planove jer to’usmjerena više na svakodnevne korisnike.

SiteGround ima veći fokus na većim i razvijenijim web mjestima. Ima više tehničkih mogućnosti i bolju podršku, ali to se očituje u cijenama koje malo poduzeće može odložiti proračun.

Ako želite saznati tri najbolja pružatelja usluga za svoju malu tvrtku, pročitajte naš pregled najboljeg web hostinga za mala poduzeća kako biste pronašli svoj savršeni spoj.

Jesu li SiteGround i GoDaddy najbolji hosting pružatelji usluga?

SiteGround i GoDaddy vodeća su marka koja je stekla svoju reputaciju. Ali kad smo proveli istraživanje najboljih pružatelja usluga hostinga, nisu’ne dolazite točno na vrh popisa.

Pogledajte raščlambu najboljih domaćina u našem pregledu najboljih pružatelja usluga web hostinga da biste vidjeli kako GoDaddy i SiteGround uspoređuju sa svojim konkurentima.

Želite još informacija? Pogledajte naš kompletni pregled Bluehost da biste saznali zašto je preuzeo prvo mjesto ili pročitajte naš detaljni pregled HostGator da biste saznali zašto je došao na drugo mjesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me