Wix vs BigCommerce: Što biste trebali koristiti za izgradnju internetske trgovine?

wix vs bigcommerceTako želite pokrenuti internetski posao – ali s toliko mnogo graditelja web stranica koje možete odabrati, kako znati koji je pravi za vas?


Odabir pravog graditelja web lokacije za e-trgovinu za vašu internetsku trgovinu velika je odluka jer svaka nudi različite značajke i prednosti za vas da biste iskoristili prednosti.

Kako bismo vam uštedjeli puno vremena zureći u ekran i zadivali glavobolju, mi’Usporedili smo dvije naše omiljene platforme za e-trgovinu, stavljajući ih glavom do glave da vide što bi moglo bolje odgovarati vašem poslu.

Contents

Glavu gore! BigCommerce nudi 3 mjeseca besplatno samo ograničeno vrijeme

Samo smo vas htjeli obavijestiti da BigCommerce trenutno nudi tri mjeseca besplatno kad se prijavite na novi plan. Idite na web stranicu BigCommerce da biste to provjerili!

Ako se odlučite za malo poduzetništvo koje favorizira svestranost Wixa ili idete ravno prema stručnjaku za e-trgovinu, BigCommerce?

U nastavku uspoređujemo ove dvije izrađivače web stranica na važnim čimbenicima e-trgovine – uključujući predloške, sigurnost i vrijednost novca.

PREGLED PREGLEDA

Kliknite sljedeće veze da biste pročitali određene odjeljke:

 1. Spremite brzinu postavljanja
 2. Predlošci e-trgovine
 3. Značajke e-trgovine
 4. Sigurnost web lokacije + trgovine
 5. Korisnička podrška
 6. Vrijednost za novac
 7. Konačna presuda

1.STORE SET-UP SPEED

Prilikom pokretanja trgovine putem e-trgovine’važno je stupiti na mrežu i započeti graditi prisutnost što prije.

Vrijeme je dragocjeno pa je upotreba alata za izradu web stranica izvrstan način da se brzo i jednostavno poveže s mrežom. To znači da želite platformu koja:

 • Lako se uzima i koristi
 • Pruža vrijednost za novac
 • Nudi širok izbor dobro izgledajućih predložaka e-trgovine iz kojih možete raditi
 • Pruža korisne alate koji poboljšavaju vaš tijek rada
 • Obuhvaća sve vaše potrebe

Pa kako se uspoređuju Wix i BigCommerce?

Wix e-trgovina

Prvo stvari, pokrenuti trgovinu e-trgovine na Wix-u’morat ćete se pretplatiti na bilo koji ‘eCommerce’ ili ‘VIP’ planove koji vas povezuju ‘Trgovine Wix’ (njihov dodatak za obradu e-trgovine i plaćanja).

Jednom to’sortirano, ti’spremni ste započeti izgradnju vaše stranice.

Predlošci za brzo pokretanje

Wix nudi impresivno velik broj predložaka (preko 500 u zadnjem broju), s mnogim posebno optimiziranim za trgovine e-trgovine. Ti predlošci su dizajnirani s obzirom na najbolje prakse e-trgovine, kao što su jednostavne navigacijske opcije za kupce, što znači da su ti predloški dizajnirani za prodaju.

Ovo je ogromna ušteda vremena jer jednostavno možete odabrati predložak i zatim ga urediti kako smatrate prikladnim.

U stvari, tamo’s tim vas ništa ne sprečava da se mijenjate toliko ili malo koliko želite! Možete jednostavno ažurirati slike i naslove, a zatim ih nazvati danom – trgovina e-trgovine osmišljena i objavljena na webu – jednostavno!

Wix Editor

Wix’s urednikom je tamo gdje ste’trošit ćete većinu svog vremena prilikom izrade web lokacije za e-trgovinu.

Urednik je izuzetno jednostavan za korištenje u oba ‘desktop’ i ‘mobilni’ način rada koji vam pomaže da napravite privlačnu trgovinu za korisnike kod kuće i u pokretu, tako da nikada ne trebate propustiti prodaju.

Wix’s Editor je jednostavan za upotrebu’s a ‘Ono što vidite je ono što dobivate’ urednik, što znači da vi’učinkovito uređivanje vaše web stranice u stvarnom vremenu. Jednostavno povucite i ispustite tekst, slike i značajke na mjestu gdje ih želite i to će se točno ponoviti na vašoj web stranici uživo.

Ovo može masovno smanjiti vrijeme dizajniranja koje biste mogli potrošiti na druga, važnija područja vašeg poslovanja.

Wix ADI

Da biste malo bolje vodili put do internetske trgovine e-trgovine, možda biste trebali razmisliti Wix ADI.

Wix ADI brzi je alat za web dizajn koji pomoću umjetne inteligencije (ili nečeg sličnog njemu) sastavlja prvi nacrt web stranice za vas. Odgovorom na pitanja s više izbora, npr. o proizvodima koje planirate prodati, Wix ADI može generirati stranicu sadržaja koju možete koristiti kao početnu točku u Wix Editoru.

To’je uredan alat koji štedi vrijeme i može biti veliko dobro za manje, osobnije web stranice. Međutim za svoju trgovinu e-trgovine, vi’Vjerojatno ću htjeti nešto malo značajnije kako bih se istaknula.

BigCommerce

Od trenutka kad se otvoriš BigCommerce, znaš ti’ste u rukama stručnjaka za e-trgovinu.

Tamo’nema potrebe provjeravati svoj plan, jer je BigCommerce isključivo usmjeren prema pomaganju u prodaji. Ali kako vam brzo pomaže da se povežete s mrežom?

Postavljanje nije brzo

Čim se prijavite za BigCommerce, vi’poslali ste uvodnu e-poštu koja sadrži vašu trgovinu’s web adresa (ili URL, ako želite koristiti tehnički izraz), kao i veza do Vodič za pokretanje trgovine i Obilazak upravljačke ploče kako biste lakše pokrenuli web mjesto bez problema.

BigCommerce vam također pruža PIN za podršku i telefonski poziv od tima nekoliko dana kasnije. Ovo je stvarno lijep dodir zbog kojeg se osjećate kao da se želi vaš običaj.

Integriranje proizvoda odnekud

Vrlo korisna značajka koja štedi vrijeme je mogućnost uvoza vašeg inventara proizvoda – potencijalno i popisa kupaca – s drugih platformi izravno u vašu novu trgovinu BigCommerce pomoću CSV datoteke (a ‘vrijednosti odvojene zarezom’ datoteka je vrsta proračunske tablice koju računalo može pročitati i pretvoriti u tablice podataka, npr., popis proizvoda ili detalje o kupcu).

Dakle, ako želite brzo trgovati, BigCommerce će vam možda biti najbrža platforma za pokretanje i pokretanje’ponovno ste iskusni prodavač na eBayu ili Etsyju.

BigCommerce uređivač tema

Postavljanje trgovine na BigCommerceu je malo napornije ako’započinjete svoj posao od početka. Hvala vam’osigurali ste brojne alate koji će vam pomoći organizirati proizvode, načine plaćanja pa čak i marketing prije nego što odaberete predložak (ili ‘tema’, na BigCommerce-govoru).

Što’s više, gotovo sve BigCommerce teme dolaze opskrbljene značajkama e-trgovine koje vi’moram provesti vrijeme dodajući većinu Wix predložaka (ako jeste)’odlučili smo se za predložak koji nije e-trgovina, tj.).

Međutim, u usporedbi s Wix Editorom, BigCommerce’s Editor tema jednostavno ne’ne osjećate se kao gostoljubivo ili intuitivno.

Alate je malo teže pronaći i dok to podržava i povuci i ispusti’nije baš intuitivno. Iako BigCommerce ima detaljni uređivač koji vam može pomoći u stvaranju vrlo impresivne trgovine e-trgovine, možda biste trebali razmisliti koliko će vam vremena trebati da napravite svoju web lokaciju ako se potrudite da pronađete potrebne alate.!

2.KORIŠTENJE UREDA

Atraktivan, ali vrlo prilagođen dizajn ključ je sjajne web stranice za e-trgovinu.

Ne samo da dobro dizajnirana web stranica stvara dobar prvi dojam, već također pomaže vašim kupcima da se kreću i potiče ih na kupovinu.

Oba Wix i BigCommerce toga smo svjesni, ali tko ima prednost? pustiti’saznati!.

Wix e-trgovina

Wix ima galeriju od preko 500 profesionalno dizajniranih predložaka s kojima radite, koja uključuje desetine specijaliziranih dizajna trgovina e-trgovine.

Najbolji dio o Wixu’S predloške je da čak i kad ih uređujete onoliko koliko želite, ti ne’ne treba uopće znati kodirati!

Unaprijed dizajnirani predlošci

Počevši od predloška sjajan je način uštede vremena i truda. Ne samo da ćete dobiti atraktivan dizajn trgovine e-trgovine koji je optimiziran za vaše kupce, već i vrijeme koje štedite možete usmjeriti u druga, važnija područja vašeg poslovanja.

Predlošci web trgovine wixWix’Predlošci e-trgovine savršeni su način za uštedu vremena i pokretanje vaše internetske trgovine.

Većina Wixa’Predlošci su besplatni, no neki su dostupni samo pretplatnicima Wix eCommercea ili VIP plana. Možda ćete trebati platiti za pristup određenim predlošcima, ali možete biti sigurni da su čak i više optimizirani od besplatnih – pogodno za budućeg internetskog poduzetnika koji želi započeti s pravom nogom.

Predlošci Wix e-trgovine obično se isporučuju s nizom osnovnih alata koji vam pomažu u dodavanju proizvoda, upravljanju cijenama i otpremama te povezivanju načina plaćanja između ostalih bitnih značajki.

Bilješka: Jednom kad ti’Odabrali ste predložak na Wixu i ušli u uređivač, a zatim ste zaključani u ovaj predložak i ne možete ga promijeniti.

BigCommerce

BigCommerce teme možda će nedostajati privlačna pizzazz-ova Wixa’s predlošcima, ali zato to služi isključivo korisnicima koji žele izraditi web stranice e-trgovine – njegove teme to i odražavaju.

Iako su možda manje lijepi od Wixa’S (sigurno oni besplatni), mnoge teme BigCommercea dolaze s mogućnostima internetskog trgovanja koje imate’d bilo da dodate Wix predložak sami ili u potpunosti odustanete – tako da ovo može biti čuvar u stvarnom vremenu’želite pokrenuti prodaju ili nemojte’nemam vremena za cjelovit dizajn i razvoj trgovine iz najosnovnijeg predloška.

Predlošci koji će vam pomoći u prodaji

BigCommerce nudi gotovo 100 tema, pomno odabranih i posebno dizajniranih za web stranice e-trgovine.

Ovo je izuzetno korisno za pridošlice u e-trgovini ili neovisne trgovce – ne samo da možete uređivati ​​temu trgovine, tako da bolje odražava vaše poslovanje (npr. Promijeniti neke boje i slike), već ih možete koristiti i kao izvrstan izvor inspiracije ako’borim se za dizajnerske ideje.

Mi’posebno ste impresionirani lijepim, novim asortimanom ‘matrica’ teme koje vam omogućuju izrađuje dinamične izloge bez potrebe za kodiranjem! Asortiman Stencil će se osjećati poznato korisnicima Wixa jer su dizajnirani kako bi vam omogućili dizajn vaše web stranice u WYSIWYG uređivaču – savršenom za precizno prilagođavanje dizajna vaše web stranice..

Korištenje WYSIWYG uređivača mnogo je brži i učinkovitiji način rada koji može osloboditi puno dragocjenog vremena – vrijeme koje možete potrošiti za savladavanje marketinga putem e-pošte ili oglašavanje na društvenim medijima kako biste povećali promet na svojoj web stranici!

predlošci internetske trgovine bigcommercePredlošci BigCommercea puni su se praktičnih značajki e-trgovine za brzo pokretanje i pokretanje vaše web lokacije!

Jedna od frustrirajućih stvari o Wixu je ta što ne možete mijenjati predloške nakon odabira. Međutim, BigCommerce omogućuje vam da mijenjate teme onako kako smatrate prikladnim, što je vrlo korisno za ažuriranje ili ponovno markiranje vaše web stranice.

Mogućnost prebacivanja tema uklanja i pritisak da odmah odaberete savršenu, tako da možete izdvojiti vrijeme i zaista se uvjeriti da’odabrao sam najbolju temu za vaše poslovanje.

To’vrijedi primijetiti da za razliku od Wixa, većina tema BigCommercea nisu’t slobodan. Cijene mogu poskupjeti do 230 dolara + (uz vašu pretplatu na BigCommerce!), Dakle vi’Želim vrlo pažljivo odabrati temu.

Preporučujemo da počnete sa besplatnim predloškom, a zatim nadogradite kasnije ako osjećate potrebu.

HTML za teme

BigCommerce vam također daje punu vladavinu za uređivanje vaše web stranice pomoću HTML-a i CSS-a. Da biste to učinili, možete preuzeti temu na svoje računalo, prilagoditi njezin kôd izvanmrežno pomoću bilježnice ili drugog softvera, a zatim je ponovo prenijeti u uređivač tema.

To’Važno je napomenuti da je po nikako bitno znati kako se šifrira kako bi se maksimum iz BigCommerce predloška!

3.KAMATNE PREDMETE?

Wix e-trgovina i BigCommerce obje su platforme za e-trgovinu, ali prilagođene su različitim vrstama korisnika. Mi volimo razmišljati o tome ovako:

 • Wix e-trgovina – pojednostavljena platforma za e-trgovinu za mala i neovisna poduzeća
 • BigCommerce – platforma e-trgovine bogata značajkama za rastuća i veća poduzeća

Imajući to na umu, neka’s usporedite par’s značajkama e-trgovine.

Wix e-trgovina

Wix e-trgovina možda je više oduzeta platforma za e-trgovinu, no to ne’ne znači da nedostaje dodataka i aplikacija koji bi vam pomogli da maksimizirate svoj potencijal za zaradu.

Stotine pametnih dodataka za e-trgovinu

Wix povezuje niz korisnih alata i aplikacija za e-trgovinu sa svojim predlošcima za e-trgovinu.

Ovaj “kick-starter kit” osnovnog nam može pomoći da:

 • Praćenje naloga
 • Konfiguriranje poreza
 • Odredite troškove slanja
 • Povežite načine plaćanja
 • Pronađite svoju trgovinu na mreži (uređivanjem podataka web mjesta kako biste poboljšali web mjesto’s SEO)

Možda zvuči malo osnovno, ali za veliku većinu vlasnika malih poduzeća ovi bitni alati mogu vam biti od velike pomoći u upravljanju tvrtkom i jačanju vaše trgovine’s prisutnošću na mreži.

Da’ne kažem da možeš’ne možete pronaći naprednije značajke e-trgovine na Wixu – naravno da možete! Ove se značajke mogu standardno naći u mnogim temama BigCommercea, ali većinu ovih značajki treće strane možete pronaći tako da ih pretražite Tržište aplikacija za Wix.

Neke su te aplikacije besplatne, ali većina aplikacija koje pružaju dodatne značajke e-trgovine dostupne su samo pretplatnicima.

Najbolje aplikacije za posao

Može biti uvjerljivo znati da Wix ima na raspolaganju dodatne značajke ako ih trebate, ali koje su najbolje aplikacije za e-trgovinu dostupne novopridošlim poduzetnicima poput mene i vas?

5 najboljih Wix aplikacija za vašu internetsku trgovinu# 1# 2# 3# 4# 5
Etsy trgovina (besplatno):
Integrirajte postojeću trgovinu Etsy sa svojom Wix prodavaonicom. Prodaja na više web lokacija izvrstan je način za povećanje prihoda i pronalaženje kupaca iz različitih pozadina.
PayPal gumb (besplatna i premium verzija):
Dodajte gumb za plaćanje jednim klikom u svoju trgovinu s podrškom za više od 25 valuta. Potrošači visoko cijene PayPal, pa će mu to kao način plaćanja definitivno pomoći u izgradnji povjerenja u vašu trgovinu.
LiveChat (besplatno 30-dnevno probno razdoblje):
Nuditi svojim klijentima podršku uživo u stvarnom vremenu izvrstan je način za izgradnju povjerenja i brzog odgovora na bilo kakve upite ili probleme koji imaju. Ljudi imaju veću vjerojatnost da će ponoviti kupnju s web stranica na kojima su dobili dobru uslugu.
Web-Stat (besplatne i premium verzije):
Pratite i analizirajte svoje kupce’ podrijetla i pokreta pomoću ovog moćnog poslovnog alata. To’s sjajan je način otkrivanja odakle zarađuje i može vam biti od koristi u kreiranju ciljanih marketinških ili prodajnih kampanja.
McAfee Secure (besplatna i premium verzija):
Provjerite zaštitnu tvrtku McAfee i pružite svojim kupcima spokojstvo. Sigurnost je velika briga za sve koji su na mreži, pa je poznavanje vaših privatnih podataka ogroman plus za sve koji posjećuju vašu trgovinu.

BigCommerce

Kao što smo vidjeli, BigCommerce većinu svojih tema pušta korisne aplikacije i dodaci koji pružaju niz funkcija e-trgovine. Tomu dodajte tržište aplikacija, kao i mogućnost pisanja prilagođenog HTML-a, a BigCommerce se dobro informirao kada su u pitanju značajke e-trgovine..

Svaki ugrađeni alat za prodaju

Predlošci BigCommercea možda nedostaju na prednjoj strani dizajna, ali neka’Ne zaboravite da, osim što privlačimo pažnju potencijalnih kupaca, moramo prodavati i njima!

Srećom, teme BigCommercea sadrže gotovo sve prodajne i marketinške značajke vaše web stranice. Ovo može biti ogromno uštede vremena i novca kao i do sada’ne trebate provesti dob pokušavajući pronaći dodatne značajke za svoju trgovinu na tržištu aplikacija.

Među “osnovne značajke” vas’Pronaći ćemo na temi BigCommerce:

 • Integracije s platformama poput Amazona, eBaya i Google Shoppinga – idealne su za postizanje šireg bazena potencijalnih kupaca
 • Podaci o zalihi i podaci o jamstvu
 • Upravljanje zalihama – uključujući uređivanje opisa proizvoda
 • Napuštene postavke za oporavak kolica i analitika – izvrsno za ciljanje kupaca koji nisu’nisam završio njihovu kupnju
 • Izrada koda kupona – odličan način dolaska do starih kupaca ili uživanja u novim

Možete pronaći mnogo dodatnih “osnovne značajke” na alatnoj traci uređivača tema.

nadzorna ploča velike trgovinePomoću nadzorne ploče BigCommerce dodajte proizvode’ne bi bilo lakše.

Nedostatak izbora može značiti duševni mir

Vas’vjerojatno neće trebati više značajki, ali BigCommerce im svejedno nudi, po svom App Marketplace. Neke su aplikacije besplatne – na primjer, SurveyMonkey – dok druge koštaju novac nakon probnog razdoblja.

Izbor možda nije tako širok kao Wix’s, ali fokus je mnogo strožiji, tako da je svaka aplikacija usmjerena na poboljšanje vaše trgovine e-trgovine i povećanje dobiti. Besplatne probe fantastičan su način testiranja različitih značajki i funkcija na vašoj web lokaciji prije nego što se odlučite vrijede li trošiti teško zarađen novac na.

BigCommerce se može osjećati manje svestranom od Wix-a (svakako osim ako ne znate kako kodirati), ali to ima svoje prednosti. Paleta naprednih značajki e-trgovine odabire se pažljivo i puno toga se organizira za vas – pa tu je’s manjom opasnošću da vas se slučajno odnese i napuni vašu trgovinu čitavim nizom značajki koje ne’stvarno ne trebam!

4.SITE + SKLADI SIGURNOST

Sigurnost na mreži postaje sve važnija za potrošače, što znači da bi vam trebala biti veliki prioritet prilikom pokretanja internetske trgovine. Bez obzira na to koliko ste sigurni da je vaša trgovina, naše nedavno istraživanje pokazalo je da svi prijete cyber kriminalu .

Vaša glavna sigurnosna briga prilikom pokretanja trgovine e-trgovine trebala bi biti:

 • Kako da čuvam svoje kupce
 • Kako se čuvam i čuvam

Dakle, koja od naše dvije platforme za e-trgovinu može vam dati mir?

Wix e-trgovina

Kako ima toliko korisnika širom svijeta kako Wix drži sve u sigurnosti?

Za korisnike: Besplatna SSL i HTTPS enkripcija

U skladu s Googleovim propisima, sve Wix web lokacije sada su opremljene sigurnosnom zaštitom sloja (TLS) i omogućene su za HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol), koji oba kriptiraju sve podatke poslane i primljene od strane stranica na vašoj web lokaciji.

U običnom engleskom to znači da se bilo koji podaci poslani na ili s vaše web stranice mogu kodirati i mogu’neće biti presretnuti od strane hakera i ostalih snajpera.

Možete vidjeti da li’pokriveni su HTTPS zaštitom tako što ćete tražiti u adresnoj traci vaše web stranice (URL traka). Ako vidiš zelena brava i web adresa s prefiksom zeleno “https” onda ti’prekriven – jednostavan!

Osiguravanje da vaša trgovina e-trgovine bude zaštićena HTTPS jest jedan od najboljih načina prikazivanja kupaca za vaše web mjesto je siguran, pouzdan i profesionalan. Ovo je neophodno ako želite da se ljudi osjećaju ugodno u vezi s trošenjem novca sa vama.

Da biste HTTPS primijenili u svoju trgovinu, morat ćete uključiti SSL (Secure Sockets Layer) certifikat, ali Wix to obično radi automatski nakon postavljanja trgovine. .

Čuvanje i sigurnost

To’Nisu samo kupci koje mogu udariti cyber-krimići, već se morate pokriti i vi.

Tako to’Dobra je vijest da je znatan dio Wixa’s Centar za pomoć posvećen je osiguravanju vaše vlastite sigurnosti. Na primjer, postoje brojni odjeljci o zaštiti od krađe identiteta (tj. Izbjegavanje lažnih e-maila o Wix-u koji vas pokušavaju prevariti s pojedinosti o kreditnoj kartici), a neki su od njih napravili runde posljednjih godina..

Wix također je podnio rigorozne provjere industrije kako bi osigurao sigurnost podataka o svojim karticama i osobnih podataka.

Platforma je sukladna ISO 27018 i PCI DSS (Standardi sigurnosti podataka platne kartice) razine 1. Obje potvrde ukazuju na to da je Wix dovoljno siguran za pohranjivanje važnih i privatnih podataka, poput podataka o kreditnoj kartici.

BigCommerce

Sigurnost vaše internetske trgovine je veliki prioritet za BigCommerce – baš kao i vi’Nadam se stručnjaku za e-trgovinu.

Za vaše kupce: Šifriranje na cijelom web mjestu i automatska izrada sigurnosnih kopija

Za maksimalni mir, cjelokupna web lokacija BigCommerce certificirana je PCI DSS i automatski primjenjuje ove standarde na vašu internetsku trgovinu.

Razvrstavanje ove potvrde po sebi može biti velika gnjavaža, pa je činjenica da vam BigCommerce pruža, kao i Wix, vrlo uvjerljiva i velika prednost u njegovu korist.

Pretplatnici BigCommercea mogu čak i preuzeti besplatni PCI DSS certifikat sukladnosti da bi dodali svoje web mjesto što kupcima omogućuje koliko su zaštićeni (sjajan način izgradnje povjerenja!).

Kao i Wix, BigCommerce nudi i besplatni namjenski SSL certifikat kako biste osigurali da šifrirate svoje kupce’ podaci putem HTTPS-a u cijeloj trgovini.

Možete čak primijeniti i dodatne mjere zaštite kako biste zaštitili svoje kupce’ podaci koji nisu’t trenutno nudi Wix eCommerce.

Vas’vjerojatno ste upoznati s 3D Security-om (‘potvrdio’) i njegov sustav za obradu plaćanja zaštićen lozinkom iz vlastitih iskustava u kupnji na mreži. BigCommerce pruža to vama i vama’je sjajan način zaštite svojih kupaca, čak i ako to učini dodatni korak za odjavu.

Za vas: Automatske sigurnosne kopije i preventivne mjere

Da bi vaše poslovanje bilo sigurno, BigCommerce automatski izrađuje sigurnosnu kopiju vaših podataka, tako da je vaša trgovina sigurna ako odjednom prestanete s radom izvan mreže. To znači da ako vam struja umre u olujnoj oluji, onda se lako možete odmoriti znajući da vas sve mijenja’D upravo proveli sate izrade su sigurni i zvuče negdje na BigCommerce poslužitelju.

Druge sigurnosne mjere mogu se osjećati malo nadmašenima usprkos zaštiti koju pružaju.

Prilikom izrade vaše web stranice mogli biste primijetiti da se stalno odjavljujete. To se događa zato što se BigCommerce drži tako strogih PCI DSS standarda (Zahtjev 8, inačica 3.2., Da budemo precizni) da vas odjavljuje nakon 15 minuta neaktivnosti. Prozor vremena možete produžiti na dva sata, iako vas to jako nervira.

Ova se automatska odjava može pokriti ako neko računalo ostavite bez nadzora (ne preporučujemo da to radite na javnom mjestu). Standardi također zahtijevaju da zaporku resetirate svakih 90 dana, što je još jedna korisna sigurnosna mjera da vas drže na nožnim prstima.

5.POTREDA KUPCA

Ako vam se zaglavi prilikom dizajniranja vaše web stranice ili nešto isn’ne raditi kako bi trebalo biti, onda to’Važno je znati vrstu podrške koja vam je na raspolaganju.

Ovo je izuzetno važno kad postoji’potencijalno su novac, vrijeme i sredstva za život na liniji.

To čini korisničku podršku ogromnim čimbenikom pri odlučivanju platforme na kojoj ćete pokrenuti svoju trgovinu e-trgovine.

Wix e-trgovina

S više od 100 milijuna korisnika širom svijeta’ne iznenađuje saznanje da Wix posvećuje puno resursa kako bi osigurao da njegovi kupci budu dobro podržani i znaju kamo se obratiti ako naiđu na poteškoće..

Urednik pun savjeta i savjeta

Wix cijeni da je svima potrebna pomoć u nekom trenutku i da zastoj prilikom izgradnje vaše web stranice može imati stvarni utjecaj na vaše poslovanje e-trgovinom..

Tako to’s vrlo je korisno imati lako dostupne savjete u cijelom uređivaču. Riječ je o malim mjehurićima s objašnjenjima koji se pojavljuju kada mišem pokažete mišem iznad bilo kojeg predmeta.

Postoje i brojni gumbi za pomoć koji otvaraju skočne članke pomoći o određenim stavkama – pogodno za praćenje kretanja kad postane malo naporno

Korisnička podrška u potpunosti

Wix’Editor je toliko pun savjeta da vam možda neće trebati Wix-ov Centar za pomoć, ali to’s izvrsnim resursom za najrazličitije teme.

Možete nazvati i Wix podršku putem telefona i zatražiti povratni poziv (iako ovo nije’t a 24/7 usluga) ili podnesite kartu za podršku. Ako ti’ako pretplatite pretplatnika, vaša će se karta pretvarati u prednji dio čekanja.

BigCommerce

BigCommerce može imati samo djelić korisničke baze koju ima Wix, ali budite sigurni da zna da će kupcima trebati podrška na njezinoj kompliciranijoj platformi.

Vodič i…

Možeš’ne krijem činjenicu da BigCommerce’s urednikom se osjeća neodoljivo u odnosu na Wix.

Svakako, pri prvom prijavljivanju stižete voditi, ali može vam se dogoditi da se spotaknete još malo jer nema dinamičnih savjeta koji bi vas vodili. Tamo’Također je jedini, usamljena veza za stranice za pomoć pri dnu bočne ploče dizajna, što bi moglo biti malo teško za uočiti za neke korisnike.

To’vrijedi napomenuti da su, dok se nude 24/7 podrška za telefon i live chat razgovori, recenzije i povratne informacije od korisnika BigCommercea jako izmiješane – zato imajte na umu!

Zajednica podrške

Milostivo, the BigCommerce Podrška znanja baza je izvrsna. Pretražite članke, pročitajte detaljne vodiče i gledajte zabavne, informativne video zapise sa Sveučilišta BigCommerce.

Ocjenjujemo i forum BigCommerce zajednice, gdje korisnici stvarno znaju svoje stvari i rado odgovaraju na pitanja i dijele ideje.

Ovo je izvrstan pad ako se potrudite doći do stvarnog tima za podršku BigCommercea….u stvari, možda bi bilo vrijedno preskočiti korisničku podršku i uputiti se ravno na forume!

6.VALA ZA NOVAC

Ok, mi’krenete u krajnju igru ​​sada i to’Vrijeme je da pokrijemo jedan od najvažnijih čimbenika kada je u pitanju odabir web lokacije za e-trgovinu: vrijednost za novac

Wix e-trgovina

Wix je poznat po tome što nudi niz različitih premijum planova. Međutim, kao i mi’samo smo u ovoj raspravi gledali graditelje trgovina e-trgovine’Pogledat ćemo samo planove cijena koji omogućuju prodaju na mreži.

Napredni alati za e-trgovinu za cijenu kave

Wix vam omogućuje da stvorite koliko god web mjesta želite prije nego što platite ni cent, što zvuči sjajno dok to ne shvatite da biste prodavali na mreži putem Wixa MORA biti pretplaćeni na bilo koji ‘eCommerce’ ili ‘VIP’ plaćeni premijski plan.

To’to je dobra vijest Wix’s premijskim planovima svi nude prilično izvanrednu vrijednost.

Za cijenu šalice kave i muffina dobijate mnoštvo alata za e-trgovinu, podršku ispred čekanja, 10 GB prostora za pohranu i 20 GB propusnosti – što je dovoljno za pohranu za 3000+ fotografija proizvoda visoke razlučivosti i dovoljno propusnog opsega. da obrađuju oko 2 milijuna posjetitelja mjesečno!

Wix’Pretplate e-trgovine omogućuju vam pristup desecima dodatnih predložaka, više aplikacija i niza vaučera koji pomažu u jačanju vaše trgovine’prisutnost, kao što su Google Adword vaučeri.

Planovi određivanja cijena e-trgovine Wix-a1-godina
($ / Mjesečno)eCommerce Premium (mala poduzeća)VIP (korisnik struje)
17 $
$ 25

BigCommerce

Znači li da je specijalizirana platforma za izgradnju e-trgovine BigCommerce opravdana naplata korisnicima više nego Wix?

Ulaganje u stručnu platformu za e-trgovinu

BigCommerce naplaćuje gotovo dvostruko više od onoga što Wix radi za svoj najjeftiniji plan e-trgovine, kao i svoje premium teme i aplikacije’t dio paketa.

Na prvi pogled, čini se da nema smisla – umjesto toga koristite Wix?

Dobro, ‘Da’ ako ti’planirate samo malu trgovinu, ali ako želite poslu bez gluposti i mislite da će vaša trgovina rasti prilično velika (npr. više od 50 proizvoda), tada bi BigCommerce mogla biti bolja dugoročna investicija.

BigCommerce postoji isključivo za online trgovce, i to njihove najosnovniji plan uključuje vrstu specijalnih značajki za e-trgovinu’moram iskopati u Wixu’s App Store, što čini izgradnju vaše trgovine vrlo jednostavnim. Možete provjeriti našu detaljnu raščlambu troškova BigCommerce-a da biste vidjeli koliko je moguće..

Čak i skupe predloške BigCommercea mogu se pokazati dobrom vrijednosti za novac. Dvjesto dolara može zvučati skupo za stručno dizajnirani predložak za e-trgovinu, spreman za mobilne uređaje, ali uzmite u obzir to u velikoj shemi stvari:

Ne samo da će vam ulaganje u temu u iznosu od 200 USD u vašoj internetskoj trgovini donijeti ogromne rezultate, već i u usporedbi s novcem koji plaćate’moram trošiti na profesionalnog dizajnera web stranica da biste postigli isti krajnji proizvod’vjerojatno uštedite tisuće!

Zapamtite, možete isprobati BigCommerce 15 dana prije plaćanja, tako da’vrijedi uzeti ga za test-pogon prije počinjenja.

Planovi cijena BigCommerce-a1-godina
($ / Mjesečno)Standard (osnovna trgovina)Plus (razvijajte i plasirajte svoje poslovanje)Pro (razmjerite svoje poslovanje)Poduzeće
$ Cijena: 29,95
$ 79,95
$ 249,95
Prilagođen

WIX VS BIGCOMMERCE – KONAČNI VERDIKT

Ovaj je članak koristan?

istaknuti blok

wix vs bigcommerceTako želite pokrenuti internetski posao – ali s toliko mnogo graditelja web stranica koje možete odabrati, kako znati koji je pravi za vas?

Odabir pravog graditelja web lokacije za e-trgovinu za vašu internetsku trgovinu velika je odluka jer svaka nudi različite značajke i prednosti za vas da biste iskoristili prednosti.

Kako bismo vam uštedjeli puno vremena zureći u ekran i zadivali glavobolju, mi’Usporedili smo dvije naše omiljene platforme za e-trgovinu, stavljajući ih glavom do glave da vide što bi moglo bolje odgovarati vašem poslu.

Ako se odlučite za malo poduzetništvo koje favorizira svestranost Wixa ili idete ravno prema stručnjaku za e-trgovinu, BigCommerce?

U nastavku uspoređujemo ove dvije izrađivače web stranica na važnim čimbenicima e-trgovine – uključujući predloške, sigurnost i vrijednost novca.

PREGLED PREGLEDA

Kliknite sljedeće veze da biste pročitali određene odjeljke:

 1. Spremite brzinu postavljanja
 2. Predlošci e-trgovine
 3. Značajke e-trgovine
 4. Sigurnost web lokacije + trgovine
 5. Korisnička podrška
 6. Vrijednost za novac
 7. Konačna presuda

1.STORE SET-UP SPEED

Prilikom pokretanja trgovine putem e-trgovine’važno je stupiti na mrežu i započeti graditi prisutnost što prije.

Vrijeme je dragocjeno pa je upotreba alata za izradu web stranica izvrstan način da se brzo i jednostavno poveže s mrežom. To znači da želite platformu koja:

 • Lako se uzima i koristi
 • Pruža vrijednost za novac
 • Nudi širok izbor dobro izgledajućih predložaka e-trgovine iz kojih možete raditi
 • Pruža korisne alate koji poboljšavaju vaš tijek rada
 • Obuhvaća sve vaše potrebe

Pa kako se uspoređuju Wix i BigCommerce?

Wix e-trgovina

Prvo stvari, pokrenuti trgovinu e-trgovine na Wix-u’morat ćete se pretplatiti na bilo koji ‘eCommerce’ ili ‘VIP’ planove koji vas povezuju ‘Trgovine Wix’ (njihov dodatak za obradu e-trgovine i plaćanja).

Jednom to’sortirano, ti’spremni ste započeti izgradnju vaše stranice.

Predlošci za brzo pokretanje

Wix nudi impresivno velik broj predložaka (preko 500 u zadnjem broju), s mnogim posebno optimiziranim za trgovine e-trgovine. Ti predlošci su dizajnirani s obzirom na najbolje prakse e-trgovine, kao što su jednostavne navigacijske opcije za kupce, što znači da su ti predloški dizajnirani za prodaju.

Ovo je ogromna ušteda vremena jer jednostavno možete odabrati predložak i zatim ga urediti kako smatrate prikladnim.

U stvari, tamo’s tim vas ništa ne sprečava da se mijenjate toliko ili malo koliko želite! Možete jednostavno ažurirati slike i naslove, a zatim ih nazvati danom – trgovina e-trgovine osmišljena i objavljena na webu – jednostavno!

Wix Editor

Wix’s urednikom je tamo gdje ste’trošit ćete većinu svog vremena prilikom izrade web lokacije za e-trgovinu.

Urednik je izuzetno jednostavan za korištenje u oba ‘desktop’ i ‘mobilni’ način rada koji vam pomaže da napravite privlačnu trgovinu za korisnike kod kuće i u pokretu, tako da nikada ne trebate propustiti prodaju.

Wix’s Editor je jednostavan za upotrebu’s a ‘Ono što vidite je ono što dobivate’ urednik, što znači da vi’učinkovito uređivanje vaše web stranice u stvarnom vremenu. Jednostavno povucite i ispustite tekst, slike i značajke na mjestu gdje ih želite i to će se točno ponoviti na vašoj web stranici uživo.

Ovo može masovno smanjiti vrijeme dizajniranja koje biste mogli potrošiti na druga, važnija područja vašeg poslovanja.

Wix ADI

Da biste malo bolje vodili put do internetske trgovine e-trgovine, možda biste trebali razmisliti Wix ADI.

Wix ADI brzi je alat za web dizajn koji pomoću umjetne inteligencije (ili nečeg sličnog njemu) sastavlja prvi nacrt web stranice za vas. Odgovorom na pitanja s više izbora, npr. o proizvodima koje planirate prodati, Wix ADI može generirati stranicu sadržaja koju možete koristiti kao početnu točku u Wix Editoru.

To’je uredan alat koji štedi vrijeme i može biti veliko dobro za manje, osobnije web stranice. Međutim za svoju trgovinu e-trgovine, vi’Vjerojatno ću htjeti nešto malo značajnije kako bih se istaknula.

BigCommerce

Od trenutka kad se otvoriš BigCommerce, znaš ti’ste u rukama stručnjaka za e-trgovinu.

Tamo’nema potrebe provjeravati svoj plan, jer je BigCommerce isključivo usmjeren prema pomaganju u prodaji. Ali kako vam brzo pomaže da se povežete s mrežom?

Postavljanje nije brzo

Čim se prijavite za BigCommerce, vi’poslali ste uvodnu e-poštu koja sadrži vašu trgovinu’s web adresa (ili URL, ako želite koristiti tehnički izraz), kao i veza do Vodič za pokretanje trgovine i Obilazak upravljačke ploče kako biste lakše pokrenuli web mjesto bez problema.

BigCommerce vam također pruža PIN za podršku i telefonski poziv od tima nekoliko dana kasnije. Ovo je stvarno lijep dodir zbog kojeg se osjećate kao da se želi vaš običaj.

Integriranje proizvoda odnekud

Vrlo korisna značajka koja štedi vrijeme je mogućnost uvoza vašeg inventara proizvoda – potencijalno i popisa kupaca – s drugih platformi izravno u vašu novu trgovinu BigCommerce pomoću CSV datoteke (a ‘vrijednosti odvojene zarezom’ datoteka je vrsta proračunske tablice koju računalo može pročitati i pretvoriti u tablice podataka, npr., popis proizvoda ili detalje o kupcu).

Dakle, ako želite brzo trgovati, BigCommerce će vam možda biti najbrža platforma za pokretanje i pokretanje’ponovno ste iskusni prodavač na eBayu ili Etsyju.

BigCommerce uređivač tema

Postavljanje trgovine na BigCommerceu je malo napornije ako’započinjete svoj posao od početka. Hvala vam’osigurali ste brojne alate koji će vam pomoći organizirati proizvode, načine plaćanja pa čak i marketing prije nego što odaberete predložak (ili ‘tema’, na BigCommerce-govoru).

Što’s više, gotovo sve BigCommerce teme dolaze opskrbljene značajkama e-trgovine koje vi’moram provesti vrijeme dodajući većinu Wix predložaka (ako jeste)’odlučili smo se za predložak koji nije e-trgovina, tj.).

Međutim, u usporedbi s Wix Editorom, BigCommerce’s Editor tema jednostavno ne’ne osjećate se kao gostoljubivo ili intuitivno.

Alate je malo teže pronaći i dok to podržava i povuci i ispusti’nije baš intuitivno. Iako BigCommerce ima detaljni uređivač koji vam može pomoći u stvaranju vrlo impresivne trgovine e-trgovine, možda biste trebali razmisliti koliko će vam vremena trebati da napravite svoju web lokaciju ako se potrudite da pronađete potrebne alate.!

2.KORIŠTENJE UREDA

Atraktivan, ali vrlo prilagođen dizajn ključ je sjajne web stranice za e-trgovinu.

Ne samo da dobro dizajnirana web stranica stvara dobar prvi dojam, već također pomaže vašim kupcima da se kreću i potiče ih na kupovinu.

Oba Wix i BigCommerce toga smo svjesni, ali tko ima prednost? pustiti’saznati!.

Wix e-trgovina

Wix ima galeriju od preko 500 profesionalno dizajniranih predložaka s kojima radite, koja uključuje desetine specijaliziranih dizajna trgovina e-trgovine.

Najbolji dio o Wixu’S predloške je da čak i kad ih uređujete onoliko koliko želite, ti ne’ne treba uopće znati kodirati!

Unaprijed dizajnirani predlošci

Počevši od predloška sjajan je način uštede vremena i truda. Ne samo da ćete dobiti atraktivan dizajn trgovine e-trgovine koji je optimiziran za vaše kupce, već i vrijeme koje štedite možete usmjeriti u druga, važnija područja vašeg poslovanja.

Predlošci web trgovine wixWix’Predlošci e-trgovine savršeni su način za uštedu vremena i pokretanje vaše internetske trgovine.

Većina Wixa’Predlošci su besplatni, no neki su dostupni samo pretplatnicima Wix eCommercea ili VIP plana. Možda ćete trebati platiti za pristup određenim predlošcima, ali možete biti sigurni da su čak i više optimizirani od besplatnih – pogodno za budućeg internetskog poduzetnika koji želi započeti s pravom nogom.

Predlošci Wix e-trgovine obično se isporučuju s nizom osnovnih alata koji vam pomažu u dodavanju proizvoda, upravljanju cijenama i otpremama te povezivanju načina plaćanja između ostalih bitnih značajki.

Bilješka: Jednom kad ti’Odabrali ste predložak na Wixu i ušli u uređivač, a zatim ste zaključani u ovaj predložak i ne možete ga promijeniti.

BigCommerce

BigCommerce teme možda će nedostajati privlačna pizzazz-ova Wixa’s predlošcima, ali zato to služi isključivo korisnicima koji žele izraditi web stranice e-trgovine – njegove teme to i odražavaju.

Iako su možda manje lijepi od Wixa’S (sigurno oni besplatni), mnoge teme BigCommercea dolaze s mogućnostima internetskog trgovanja koje imate’d bilo da dodate Wix predložak sami ili u potpunosti odustanete – tako da ovo može biti čuvar u stvarnom vremenu’želite pokrenuti prodaju ili nemojte’nemam vremena za cjelovit dizajn i razvoj trgovine iz najosnovnijeg predloška.

Predlošci koji će vam pomoći u prodaji

BigCommerce nudi gotovo 100 tema, pomno odabranih i posebno dizajniranih za web stranice e-trgovine.

Ovo je izuzetno korisno za pridošlice u e-trgovini ili neovisne trgovce – ne samo da možete uređivati ​​temu trgovine, tako da bolje odražava vaše poslovanje (npr. Promijeniti neke boje i slike), već ih možete koristiti i kao izvrstan izvor inspiracije ako’borim se za dizajnerske ideje.

Mi’posebno ste impresionirani lijepim, novim asortimanom ‘matrica’ teme koje vam omogućuju izrađuje dinamične izloge bez potrebe za kodiranjem! Asortiman Stencil će se osjećati poznato korisnicima Wixa jer su dizajnirani kako bi vam omogućili dizajn vaše web stranice u WYSIWYG uređivaču – savršenom za precizno prilagođavanje dizajna vaše web stranice..

Korištenje WYSIWYG uređivača mnogo je brži i učinkovitiji način rada koji može osloboditi puno dragocjenog vremena – vrijeme koje možete potrošiti za savladavanje marketinga putem e-pošte ili oglašavanje na društvenim medijima kako biste povećali promet na svojoj web stranici!

predlošci internetske trgovine bigcommercePredlošci BigCommercea puni su se praktičnih značajki e-trgovine za brzo pokretanje i pokretanje vaše web lokacije!

Jedna od frustrirajućih stvari o Wixu je ta što ne možete mijenjati predloške nakon odabira. Međutim, BigCommerce omogućuje vam da mijenjate teme onako kako smatrate prikladnim, što je vrlo korisno za ažuriranje ili ponovno markiranje vaše web stranice.

Mogućnost prebacivanja tema uklanja i pritisak da odmah odaberete savršenu, tako da možete izdvojiti vrijeme i zaista se uvjeriti da’odabrao sam najbolju temu za vaše poslovanje.

To’vrijedi primijetiti da za razliku od Wixa, većina tema BigCommercea nisu’t slobodan. Cijene mogu poskupjeti do 230 dolara + (uz vašu pretplatu na BigCommerce!), Dakle vi’Želim vrlo pažljivo odabrati temu.

Preporučujemo da počnete sa besplatnim predloškom, a zatim nadogradite kasnije ako osjećate potrebu.

HTML za teme

BigCommerce vam također daje punu vladavinu za uređivanje vaše web stranice pomoću HTML-a i CSS-a. Da biste to učinili, možete preuzeti temu na svoje računalo, prilagoditi njezin kôd izvanmrežno pomoću bilježnice ili drugog softvera, a zatim je ponovo prenijeti u uređivač tema.

To’Važno je napomenuti da je po nikako bitno znati kako se šifrira kako bi se maksimum iz BigCommerce predloška!

3.KAMATNE PREDMETE?

Wix e-trgovina i BigCommerce obje su platforme za e-trgovinu, ali prilagođene su različitim vrstama korisnika. Mi volimo razmišljati o tome ovako:

 • Wix e-trgovina – pojednostavljena platforma za e-trgovinu za mala i neovisna poduzeća
 • BigCommerce – platforma e-trgovine bogata značajkama za rastuća i veća poduzeća

Imajući to na umu, neka’s usporedite par’s značajkama e-trgovine.

Wix e-trgovina

Wix e-trgovina možda je više oduzeta platforma za e-trgovinu, no to ne’ne znači da nedostaje dodataka i aplikacija koji bi vam pomogli da maksimizirate svoj potencijal za zaradu.

Stotine pametnih dodataka za e-trgovinu

Wix povezuje niz korisnih alata i aplikacija za e-trgovinu sa svojim predlošcima za e-trgovinu.

Ovaj “kick-starter kit” osnovnog nam može pomoći da:

 • Praćenje naloga
 • Konfiguriranje poreza
 • Odredite troškove slanja
 • Povežite načine plaćanja
 • Pronađite svoju trgovinu na mreži (uređivanjem podataka web mjesta kako biste poboljšali web mjesto’s SEO)

Možda zvuči malo osnovno, ali za veliku većinu vlasnika malih poduzeća ovi bitni alati mogu vam biti od velike pomoći u upravljanju tvrtkom i jačanju vaše trgovine’s prisutnošću na mreži.

Da’ne kažem da možeš’ne možete pronaći naprednije značajke e-trgovine na Wixu – naravno da možete! Ove se značajke mogu standardno naći u mnogim temama BigCommercea, ali većinu ovih značajki treće strane možete pronaći tako da ih pretražite Tržište aplikacija za Wix.

Neke su te aplikacije besplatne, ali većina aplikacija koje pružaju dodatne značajke e-trgovine dostupne su samo pretplatnicima.

Najbolje aplikacije za posao

Može biti uvjerljivo znati da Wix ima na raspolaganju dodatne značajke ako ih trebate, ali koje su najbolje aplikacije za e-trgovinu dostupne novopridošlim poduzetnicima poput mene i vas?

5 najboljih Wix aplikacija za vašu internetsku trgovinu# 1# 2# 3# 4# 5
Etsy trgovina (besplatno):
Integrirajte postojeću trgovinu Etsy sa svojom Wix prodavaonicom. Prodaja na više web lokacija izvrstan je način za povećanje prihoda i pronalaženje kupaca iz različitih pozadina.
PayPal gumb (besplatna i premium verzija):
Dodajte gumb za plaćanje jednim klikom u svoju trgovinu s podrškom za više od 25 valuta. Potrošači visoko cijene PayPal, pa će mu to kao način plaćanja definitivno pomoći u izgradnji povjerenja u vašu trgovinu.
LiveChat (besplatno 30-dnevno probno razdoblje):
Nuditi svojim klijentima podršku uživo u stvarnom vremenu izvrstan je način za izgradnju povjerenja i brzog odgovora na bilo kakve upite ili probleme koji imaju. Ljudi imaju veću vjerojatnost da će ponoviti kupnju s web stranica na kojima su dobili dobru uslugu.
Web-Stat (besplatne i premium verzije):
Pratite i analizirajte svoje kupce’ podrijetla i pokreta pomoću ovog moćnog poslovnog alata. To’s sjajan je način otkrivanja odakle zarađuje i može vam biti od koristi u kreiranju ciljanih marketinških ili prodajnih kampanja.
McAfee Secure (besplatna i premium verzija):
Provjerite zaštitnu tvrtku McAfee i pružite svojim kupcima spokojstvo. Sigurnost je velika briga za sve koji su na mreži, pa je poznavanje vaših privatnih podataka ogroman plus za sve koji posjećuju vašu trgovinu.

BigCommerce

Kao što smo vidjeli, BigCommerce većinu svojih tema pušta korisne aplikacije i dodaci koji pružaju niz funkcija e-trgovine. Tomu dodajte tržište aplikacija, kao i mogućnost pisanja prilagođenog HTML-a, a BigCommerce se dobro informirao kada su u pitanju značajke e-trgovine..

Svaki ugrađeni alat za prodaju

Predlošci BigCommercea možda nedostaju na prednjoj strani dizajna, ali neka’Ne zaboravite da, osim što privlačimo pažnju potencijalnih kupaca, moramo prodavati i njima!

Srećom, teme BigCommercea sadrže gotovo sve prodajne i marketinške značajke vaše web stranice. Ovo može biti ogromno uštede vremena i novca kao i do sada’ne trebate provesti dob pokušavajući pronaći dodatne značajke za svoju trgovinu na tržištu aplikacija.

Među “osnovne značajke” vas’Pronaći ćemo na temi BigCommerce:

 • Integracije s platformama poput Amazona, eBaya i Google Shoppinga – idealne su za postizanje šireg bazena potencijalnih kupaca
 • Podaci o zalihi i podaci o jamstvu
 • Upravljanje zalihama – uključujući uređivanje opisa proizvoda
 • Napuštene postavke za oporavak kolica i analitika – izvrsno za ciljanje kupaca koji nisu’nisam završio njihovu kupnju
 • Izrada koda kupona – odličan način dolaska do starih kupaca ili uživanja u novim

Možete pronaći mnogo dodatnih “osnovne značajke” na alatnoj traci uređivača tema.

nadzorna ploča velike trgovinePomoću nadzorne ploče BigCommerce dodajte proizvode’ne bi bilo lakše.

Nedostatak izbora može značiti duševni mir

Vas’vjerojatno neće trebati više značajki, ali BigCommerce im svejedno nudi, po svom App Marketplace. Neke su aplikacije besplatne – na primjer, SurveyMonkey – dok druge koštaju novac nakon probnog razdoblja.

Izbor možda nije tako širok kao Wix’s, ali fokus je mnogo strožiji, tako da je svaka aplikacija usmjerena na poboljšanje vaše trgovine e-trgovine i povećanje dobiti. Besplatne probe fantastičan su način testiranja različitih značajki i funkcija na vašoj web lokaciji prije nego što se odlučite vrijede li trošiti teško zarađen novac na.

BigCommerce se može osjećati manje svestranom od Wix-a (svakako osim ako ne znate kako kodirati), ali to ima svoje prednosti. Paleta naprednih značajki e-trgovine odabire se pažljivo i puno toga se organizira za vas – pa tu je’s manjom opasnošću da vas se slučajno odnese i napuni vašu trgovinu čitavim nizom značajki koje ne’stvarno ne trebam!

4.SITE + SKLADI SIGURNOST

Sigurnost na mreži postaje sve važnija za potrošače, što znači da bi vam trebala biti veliki prioritet prilikom pokretanja internetske trgovine. Bez obzira na to koliko ste sigurni da je vaša trgovina, naše nedavno istraživanje pokazalo je da svi prijete cyber kriminalu .

Vaša glavna sigurnosna briga prilikom pokretanja trgovine e-trgovine trebala bi biti:

 • Kako da čuvam svoje kupce
 • Kako se čuvam i čuvam

Dakle, koja od naše dvije platforme za e-trgovinu može vam dati mir?

Wix e-trgovina

Kako ima toliko korisnika širom svijeta kako Wix drži sve u sigurnosti?

Za korisnike: Besplatna SSL i HTTPS enkripcija

U skladu s Googleovim propisima, sve Wix web lokacije sada su opremljene sigurnosnom zaštitom sloja (TLS) i omogućene su za HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol), koji oba kriptiraju sve podatke poslane i primljene od strane stranica na vašoj web lokaciji.

U običnom engleskom to znači da se bilo koji podaci poslani na ili s vaše web stranice mogu kodirati i mogu’neće biti presretnuti od strane hakera i ostalih snajpera.

Možete vidjeti da li’pokriveni su HTTPS zaštitom tako što ćete tražiti u adresnoj traci vaše web stranice (URL traka). Ako vidiš zelena brava i web adresa s prefiksom zeleno “https” onda ti’prekriven – jednostavan!

Osiguravanje da vaša trgovina e-trgovine bude zaštićena HTTPS jest jedan od najboljih načina prikazivanja kupaca za vaše web mjesto je siguran, pouzdan i profesionalan. Ovo je neophodno ako želite da se ljudi osjećaju ugodno u vezi s trošenjem novca sa vama.

Da biste HTTPS primijenili u svoju trgovinu, morat ćete uključiti SSL (Secure Sockets Layer) certifikat, ali Wix to obično radi automatski nakon postavljanja trgovine. .

Čuvanje i sigurnost

To’Nisu samo kupci koje mogu udariti cyber-krimići, već se morate pokriti i vi.

Tako to’Dobra je vijest da je znatan dio Wixa’s Centar za pomoć posvećen je osiguravanju vaše vlastite sigurnosti. Na primjer, postoje brojni odjeljci o zaštiti od krađe identiteta (tj. Izbjegavanje lažnih e-maila o Wix-u koji vas pokušavaju prevariti s pojedinosti o kreditnoj kartici), a neki su od njih napravili runde posljednjih godina..

Wix također je podnio rigorozne provjere industrije kako bi osigurao sigurnost podataka o svojim karticama i osobnih podataka.

Platforma je sukladna ISO 27018 i PCI DSS (Standardi sigurnosti podataka platne kartice) razine 1. Obje potvrde ukazuju na to da je Wix dovoljno siguran za pohranjivanje važnih i privatnih podataka, poput podataka o kreditnoj kartici.

BigCommerce

Sigurnost vaše internetske trgovine je veliki prioritet za BigCommerce – baš kao i vi’Nadam se stručnjaku za e-trgovinu.

Za vaše kupce: Šifriranje na cijelom web mjestu i automatska izrada sigurnosnih kopija

Za maksimalni mir, cjelokupna web lokacija BigCommerce certificirana je PCI DSS i automatski primjenjuje ove standarde na vašu internetsku trgovinu.

Razvrstavanje ove potvrde po sebi može biti velika gnjavaža, pa je činjenica da vam BigCommerce pruža, kao i Wix, vrlo uvjerljiva i velika prednost u njegovu korist.

Pretplatnici BigCommercea mogu čak i preuzeti besplatni PCI DSS certifikat sukladnosti da bi dodali svoje web mjesto što kupcima omogućuje koliko su zaštićeni (sjajan način izgradnje povjerenja!).

Kao i Wix, BigCommerce nudi i besplatni namjenski SSL certifikat kako biste osigurali da šifrirate svoje kupce’ podaci putem HTTPS-a u cijeloj trgovini.

Možete čak primijeniti i dodatne mjere zaštite kako biste zaštitili svoje kupce’ podaci koji nisu’t trenutno nudi Wix eCommerce.

Vas’vjerojatno ste upoznati s 3D Security-om (‘potvrdio’) i njegov sustav za obradu plaćanja zaštićen lozinkom iz vlastitih iskustava u kupnji na mreži. BigCommerce pruža to vama i vama’je sjajan način zaštite svojih kupaca, čak i ako to učini dodatni korak za odjavu.

Za vas: Automatske sigurnosne kopije i preventivne mjere

Da bi vaše poslovanje bilo sigurno, BigCommerce automatski izrađuje sigurnosnu kopiju vaših podataka, tako da je vaša trgovina sigurna ako odjednom prestanete s radom izvan mreže. To znači da ako vam struja umre u olujnoj oluji, onda se lako možete odmoriti znajući da vas sve mijenja’D upravo proveli sate izrade su sigurni i zvuče negdje na BigCommerce poslužitelju.

Druge sigurnosne mjere mogu se osjećati malo nadmašenima usprkos zaštiti koju pružaju.

Prilikom izrade vaše web stranice mogli biste primijetiti da se stalno odjavljujete. To se događa zato što se BigCommerce drži tako strogih PCI DSS standarda (Zahtjev 8, inačica 3.2., Da budemo precizni) da vas odjavljuje nakon 15 minuta neaktivnosti. Prozor vremena možete produžiti na dva sata, iako vas to jako nervira.

Ova se automatska odjava može pokriti ako neko računalo ostavite bez nadzora (ne preporučujemo da to radite na javnom mjestu). Standardi također zahtijevaju da zaporku resetirate svakih 90 dana, što je još jedna korisna sigurnosna mjera da vas drže na nožnim prstima.

Pobjednik u sigurnosti: BigCommerce

Oba alata osiguravaju vašu internetsku trgovinu što je moguće sigurniju i sigurniju – za vas i vaše kupce.

Međutim, BigCommerce nudi još nekoliko ugrađenih sigurnosnih značajki e-trgovine, kao što je 3DSecure, i tako malo nadograđuje Wix na sigurnosti.

5.POTREDA KUPCA

Ako vam se zaglavi prilikom dizajniranja vaše web stranice ili nešto isn’ne raditi kako bi trebalo biti, onda to’Važno je znati vrstu podrške koja vam je na raspolaganju.

Ovo je izuzetno važno kad postoji’potencijalno su novac, vrijeme i sredstva za život na liniji.

To čini korisničku podršku ogromnim čimbenikom pri odlučivanju platforme na kojoj ćete pokrenuti svoju trgovinu e-trgovine.

Wix e-trgovina

S više od 100 milijuna korisnika širom svijeta’ne iznenađuje saznanje da Wix posvećuje puno resursa kako bi osigurao da njegovi kupci budu dobro podržani i znaju kamo se obratiti ako naiđu na poteškoće..

Urednik pun savjeta i savjeta

Wix cijeni da je svima potrebna pomoć u nekom trenutku i da zastoj prilikom izgradnje vaše web stranice može imati stvarni utjecaj na vaše poslovanje e-trgovinom..

Tako to’s vrlo je korisno imati lako dostupne savjete u cijelom uređivaču. Riječ je o malim mjehurićima s objašnjenjima koji se pojavljuju kada mišem pokažete mišem iznad bilo kojeg predmeta.

Postoje i brojni gumbi za pomoć koji otvaraju skočne članke pomoći o određenim stavkama – pogodno za praćenje kretanja kad postane malo naporno

Korisnička podrška u potpunosti

Wix’Editor je toliko pun savjeta da vam možda neće trebati Wix-ov Centar za pomoć, ali to’s izvrsnim resursom za najrazličitije teme.

Možete nazvati i Wix podršku putem telefona i zatražiti povratni poziv (iako ovo nije’t a 24/7 usluga) ili podnesite kartu za podršku. Ako ti’ako pretplatite pretplatnika, vaša će se karta pretvarati u prednji dio čekanja.

BigCommerce

BigCommerce može imati samo djelić korisničke baze koju ima Wix, ali budite sigurni da zna da će kupcima trebati podrška na njezinoj kompliciranijoj platformi.

Vodič i…

Možeš’ne krijem činjenicu da BigCommerce’s urednikom se osjeća neodoljivo u odnosu na Wix.

Svakako, pri prvom prijavljivanju stižete voditi, ali može vam se dogoditi da se spotaknete još malo jer nema dinamičnih savjeta koji bi vas vodili. Tamo’Također je jedini, usamljena veza za stranice za pomoć pri dnu bočne ploče dizajna, što bi moglo biti malo teško za uočiti za neke korisnike.

To’vrijedi napomenuti da su, dok se nude 24/7 podrška za telefon i live chat razgovori, recenzije i povratne informacije od korisnika BigCommercea jako izmiješane – zato imajte na umu!

Zajednica podrške

Milostivo, the BigCommerce Podrška znanja baza je izvrsna. Pretražite članke, pročitajte detaljne vodiče i gledajte zabavne, informativne video zapise sa Sveučilišta BigCommerce.

Ocjenjujemo i forum BigCommerce zajednice, gdje korisnici stvarno znaju svoje stvari i rado odgovaraju na pitanja i dijele ideje.

Ovo je izvrstan pad ako se potrudite doći do stvarnog tima za podršku BigCommercea….u stvari, možda bi bilo vrijedno preskočiti korisničku podršku i uputiti se ravno na forume!

Pogledajte našu cjelovitu recenziju Podrška za BigCommerce i Korisničku podršku za Wix kao i resursi za udžbenike i forume zajednice.

Pobjednik u pomoći i podršci: Wix eCommerce

Wix pobjeda za pružanje savjeta gdje god kliknete – jednostavno vas osjetite’ponovno u dobrim rukama. Znajući da imate potporu pouzdane korisničke podrške koja može smanjiti potencijalni prekid web stranice može vam oduzeti veliki pritisak i smanjiti utjecaj na prihod.

BigCommerce može biti manje opraštajući u usporedbi. Platforma dobiva kudos da bi nas zvali iz cijelog Atlantika kako bismo ponudili neželjenu pomoć o tome što učiniti sljedeće, ali to’nedostaje podrška za uređivanje i činjenica da se morate pouzdati u stručnjake treće strane koji nisu’nije dostupno na zahtjev, kao što je istinska opcija za korisničku podršku, stvarno je iznevjereno.

6.VALA ZA NOVAC

Ok, mi’krenete u krajnju igru ​​sada i to’Vrijeme je da pokrijemo jedan od najvažnijih čimbenika kada je u pitanju odabir web lokacije za e-trgovinu: vrijednost za novac

Wix e-trgovina

Wix je poznat po tome što nudi niz različitih premijum planova. Međutim, kao i mi’samo smo u ovoj raspravi gledali graditelje trgovina e-trgovine’Pogledat ćemo samo planove cijena koji omogućuju prodaju na mreži.

Napredni alati za e-trgovinu za cijenu kave

Wix vam omogućuje da stvorite koliko god web mjesta želite prije nego što platite ni cent, što zvuči sjajno dok to ne shvatite da biste prodavali na mreži putem Wixa MORA biti pretplaćeni na bilo koji ‘eCommerce’ ili ‘VIP’ plaćeni premijski plan.

To’to je dobra vijest Wix’s premijskim planovima svi nude prilično izvanrednu vrijednost.

Za cijenu šalice kave i muffina dobijate mnoštvo alata za e-trgovinu, podršku ispred čekanja, 10 GB prostora za pohranu i 20 GB propusnosti – što je dovoljno za pohranu za 3000+ fotografija proizvoda visoke razlučivosti i dovoljno propusnog opsega. da obrađuju oko 2 milijuna posjetitelja mjesečno!

Wix’Pretplate e-trgovine omogućuju vam pristup desecima dodatnih predložaka, više aplikacija i niza vaučera koji pomažu u jačanju vaše trgovine’prisutnost, kao što su Google Adword vaučeri.

Planovi određivanja cijena e-trgovine Wix-a1-godina
($ / Mjesečno)eCommerce Premium (mala poduzeća)VIP (korisnik struje)
17 $
$ 25

Wix’s cjenovnim planovima – Dobijte donji dio na svakom od Wix-a’s premium planovima s našim priručnim vodičem.

BigCommerce

Znači li da je specijalizirana platforma za izgradnju e-trgovine BigCommerce opravdana naplata korisnicima više nego Wix?

Ulaganje u stručnu platformu za e-trgovinu

BigCommerce naplaćuje gotovo dvostruko više od onoga što Wix radi za svoj najjeftiniji plan e-trgovine, kao i svoje premium teme i aplikacije’t dio paketa.

Na prvi pogled, čini se da nema smisla – umjesto toga koristite Wix?

Dobro, ‘Da’ ako ti’planirate samo malu trgovinu, ali ako želite poslu bez gluposti i mislite da će vaša trgovina rasti prilično velika (npr. više od 50 proizvoda), tada bi BigCommerce mogla biti bolja dugoročna investicija.

BigCommerce postoji isključivo za online trgovce, i to njihove najosnovniji plan uključuje vrstu specijalnih značajki za e-trgovinu’moram iskopati u Wixu’s App Store, što čini izgradnju vaše trgovine vrlo jednostavnim. Možete provjeriti našu detaljnu raščlambu troškova BigCommerce-a da biste vidjeli koliko je moguće..

Čak i skupe predloške BigCommercea mogu se pokazati dobrom vrijednosti za novac. Dvjesto dolara može zvučati skupo za stručno dizajnirani predložak za e-trgovinu, spreman za mobilne uređaje, ali uzmite u obzir to u velikoj shemi stvari:

Ne samo da će vam ulaganje u temu u iznosu od 200 USD u vašoj internetskoj trgovini donijeti ogromne rezultate, već i u usporedbi s novcem koji plaćate’moram trošiti na profesionalnog dizajnera web stranica da biste postigli isti krajnji proizvod’vjerojatno uštedite tisuće!

Zapamtite, možete isprobati BigCommerce 15 dana prije plaćanja, tako da’vrijedi uzeti ga za test-pogon prije počinjenja.

Planovi cijena BigCommerce-a1-godina
($ / Mjesečno)Standard (osnovna trgovina)Plus (razvijajte i plasirajte svoje poslovanje)Pro (razmjerite svoje poslovanje)Poduzeće
$ Cijena: 29,95
$ 79,95
$ 249,95
Prilagođen

Pregled plana cijena za BigCommerce – Za više pojedinosti o cijenama pogledajte naš detaljni vodič.

Pobjednik u vrijednosti za novac: Wix eCommerce

Wix e-trgovina uzima pobjedu u borbi za bolju vrijednost.

Ne samo da su Wix’mjesečni planovi jeftiniji su od BigCommercea, ali nemojte’ne morate uložiti stotine dolara u svaku dodatnu temu – otključavaju vas pretplatom na vaš plan. Dobivate i pristup više aplikacija na Wixu i dodatne bonuse za vašu trgovinu kako biste dobili pravi pogodak.

BigCommerce je skuplja i usmjerena na veće, sveobuhvatnije internetske trgovine i cijene to odražavaju. Neće mnogi naši čitatelji biti u fazi u kojoj im treba plan razine na Enterpriseu, tako da Wix’s pojednostavljena ponuda e-trgovine pobjeđuje.

WIX VS BIGCOMMERCE – KONAČNI VERDIKT

Odmah, neka’budi iskren: Wix je pristupačniji i lakši za upotrebu od BigCommercea.

Zbog toga je Wix očigledan izbor ako želite’ste mali poduzetnik, startap ili neovisni trgovac počevši od nule. To’Također je solidna opcija ako’ponovno iskusni eBay ili Etsy prodavač.

Wix’s urednikom je lakši za upotrebu, intuitivniji i podržavajući ga zahvaljujući savjetima, dok e-commerce planovi ponude djeluju znatno jeftinije od BigCommercea’a

Wix nudi i širok raspon atraktivnih predložaka koji će vašem prodavaonici pružiti polirani, ali kreativni prednost.

BigCommerce, s druge strane, ozbiljnija je platforma za e-trgovinu namijenjena rastućim i srednjim i velikim poduzećima.

To stavlja njihove cijene, alate i predloške u potpuno drugačiji kontekst od Wixa’a. Dakle, ako želite da skalabilna trgovina odgovara vašim visokim ambicijama, da dobro razumijete značajke e-trgovine i potencijalno poznajete i HTML – tada BigCommerce vrijedi dodatnog ulaganja.

Međutim, kako je vjerovatno da će mnogi naši čitatelji voditi male ili neovisne prodavaonice e-trgovine, u ovom konkretnom razgovoru moramo staviti Wix eCommerce ispred BigCommercea..

Isprobajte Wix e-trgovinu besplatno

Isprobajte BigCommerce besplatno 15 dana

Ovaj je članak koristan?

Pitanje – Da li vam je ova rasprava koristila? Ostavite komentar u nastavku.

Znate li nekoga tko može imati koristi od ove rasprave? Pošaljite im ovu stranicu ili kliknite gumbe za dijeljenje na lijevoj strani.

Vas’Pomoći ćete nam širenjem riječi o našoj web stranici i vama’Pomoći ću im!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map