BigCommerce versus Shopify

Ontdek waarom meer mensen Shopify verkiezen boven BigCommerce

shopify e-commerce website builder


Shopify en BigCommerce zijn twee van de grootste namen op de e-commerce markt. Als je iets weet over e-commerce, jij’heb er waarschijnlijk veel over gehoord.

Daar’ze ontkennen ze niet’Beiden hebben hun status bovenaan het e-commerce pakket verdiend. Maar als het gaat om BigCommerce versus Shopify, wat is beter? En welke moet je kiezen voor je webwinkel?

Wij’heb het onderzoek gedaan, en dat kunnen we je nu in het algemeen vertellen, Shopify is het betere e-commerceplatform.

Wij’heb uren onderzoek gedaan op beide platforms, we testen ze allemaal zelf, en laten ook groepen gewone mensen ze testen. Niet alleen dat, we hebben de ins en outs van BigCommerce en Shopify geanalyseerd, onderzocht en vergeleken’s verkoopfuncties, ontwerpen, klantenondersteuning, prijsplannen en meer.

Nu we’Ik zal je door de voor- en nadelen van BigCommerce en Shopify leiden om het kiezen van de juiste een stuk eenvoudiger te maken.

1

Shopify versus BigCommerce: Head-to-Head

Scores van FiveBigCommerceShopifyMakkelijk te gebruikenOntwerpVerkoopfunctiesKlantenservicePrijzenTotale score
3.54
3.54
4.54.7
3.54.5
43.5
4.24.7

2

Shopify versus BigCommerce: voor- en nadelen

Voor-en nadelenShopifyBigCommerce
 • Nummer één voor verkoopfuncties
 • Briljant voorraadsysteem
 • Ondersteunt verkoop via meerdere kanalen op platforms zoals Facebook, Instagram en Pinterest
 • Slecht voor internationale schaalbaarheid – vertrouwt op apps van derden voor ondersteuning in meerdere valuta’s
 • Transactiekosten toegepast, tenzij je Shopify Payments gebruikt
 • Als u van sjabloon wisselt, moet u uw site opnieuw formatteren
 • Heeft de meest ingebouwde functies van elk e-commerceplatform
 • Ondersteunt verkoop via meerdere kanalen
 • Fantastische SEO om de zoekresultaten te verbeteren
 • Complexe terminologie maakt het ongeschikt voor beginners
 • Kleine leercurve vereist voor de geavanceerde functies
 • De bewerkingsinterface is moeilijk te navigeren

3

Wat is het verschil tussen Shopify en BigCommerce?

Shopify en BigCommerce lijken op het eerste gezicht redelijk op elkaar, omdat ze dat zijn’zijn beide toegewijde verkoopplatforms – en ook uitstekende. En dan’s het verschil?

Shopify bestaat sinds 2006 en blijft groeien met een verbluffend tempo – vandaag de dag heeft het meer dan 1 miljoen bedrijven over de hele wereld. Aan de andere kant heb je BigCommerce, dat is opgericht in 2009 en sindsdien meer dan $ 17 miljard heeft gegenereerd aan verkopersverkopen.

Dat’s een aantal behoorlijk indrukwekkende statistieken aan beide kanten!

BigCommerce is gebouwd om uw winkel een boost te geven’s groei – een belangrijke attractie is dat al zijn tools ingebouwd zijn, zodat u’zijn niet afhankelijk van apps. Shopify daarentegen’De enorme app store is trots en biedt gebruikers alle functies die ze nodig hebben om hun winkels te laten groeien.

In termen van populariteit’s een duidelijke winnaar. Kijk maar eens naar deze Google Trends-grafiek die de zoekinteresse in beide platforms in de afgelopen vijf jaar laat zien. Shopify is blauw; BigCommerce is rood.

shopify versus bigcommerce-interesse in de loop van de tijdVolgens Google Trends is de interesse in Shopify de afgelopen vijf jaar enorm gestegen in vergelijking met BigCommerce.

Shopify’s groei is indrukwekkend, terwijl BigCommerce in de loop van de tijd redelijk gelijk is gebleven. Beiden zijn duidelijk tevreden met hun klanten, maar welke moet je kiezen? Shopify of BigCommerce? Laat’s ontdek het!

4

Welke is het gemakkelijkst te gebruiken?

Of je’Of je nu voor het eerst zelf start of een ervaren e-commerce oldtimer met 10 online winkels die al binnen je bereik liggen, het gebruiksgemak blijft belangrijk. Gebruiksvriendelijk ontwerp bespaart u kostbare tijd – dat’s waarom we het zo grondig testen.

Over het algemeen scoorde Shopify hoger voor gebruiksgemak dan BigCommerce. Eigenlijk, Shopify werd tweede in het algemeen in onze rigoureuze gebruiksvriendelijkheid testen.

Shopify is ontworpen om zijn gebruikers te helpen bij het opzetten van een online winkel en heeft de functies en het ontwerp om dit te bewijzen. Mensen vonden het gemakkelijk om hun e-commercesite op te zetten, waarbij ze het introductieproces en de gebruiksvriendelijke editor prezen. Hier’s wat een paar gebruikers leuk vonden aan Shopify:

“Ik vond het erg leuk hoe je de informatie en de producten die je wilt weergeven hebt aangeleverd, en binnen deze methode heeft Shopify min of meer een website voor je gemaakt.”

“Al met al was het een heel gemakkelijke manier om een ​​online winkel te maken. Ik had volledige controle over wat ik op mijn site plaatste en waar ik het plaatste, met als bijkomend voordeel dat ik alles kon veranderen wanneer en wanneer ik wilde.”

Het bewijs is de pudding. Shopify viel op als het e-commerceplatform dat mensen het meest zouden aanbevelen.

Ter vergelijking: BigCommerce bleef een beetje in het stof. Gebruikers vonden de editor moeilijk te navigeren en de taal moeilijk te begrijpen.

Dit maakt BigCommerce minder dan ideaal voor beginners, omdat je technisch onderlegd moet zijn om de terminologie te begrijpen. Je doet het tenslotte niet’U wilt niet telkens technische termen opzoeken op Google als u alleen maar nieuwe producten aan uw winkel wilt toevoegen.

Toen we de wiskunde deden, ontdekten we dat BigCommerce was 14% moeilijker te gebruiken dan Shopify. Dus als je’zoekt u gewoon de eenvoudigste manier om uw online winkel op te zetten, dan heeft u het antwoord.

Maar als u uw hart op BigCommerce had gericht, don’t ontmoedigd! Daar’s een reden waarom BigCommerce worstelt op dit gebied, en dat’s vanwege de krachtige ingebouwde functies en gesplitste editor. Je voegt producten toe en brengt een aantal wijzigingen aan op één plek – een soort van ‘backstage’ gebied – breng vervolgens wijzigingen aan in uw winkelpui in het andere gebied.

Dit kan verwarrend zijn om te navigeren en maakt BigCommerce een groter platform om mee om te gaan. Maar BigCommerce probeert de technische belasting te verminderen. Om te beginnen heeft het een geweldig onboardingproces.

Een ander voordeel is dat BigCommerce duidelijk naar zijn gebruikers luistert’ feedback. Het’s heeft onlangs een nieuwe visuele merchandisingtool genaamd Store Design, waarmee u uw etalage op het scherm kunt bewerken. Dit maakt het veel gemakkelijker om uw site aan te passen en bespaart veel verwarring heen en weer tussen de twee bewerkingsgebieden.

Hier’s wat gebruikers te zeggen hadden over BigCommerce:

“De onboarding was geweldig – het nam je mee op een kleine rondleiding door waar je bepaalde functies en aanpassingsbits kon vinden. Ze hebben zelfs benadrukt dat ze niet bang zijn om hen vragen te stellen in de sectie Help en ondersteuning, wat ik erg leuk vond.”

“Het was lastig, maar het platform was een veel krachtiger systeem, dus uitdagingen zijn waarschijnlijker.”

Daar’Het valt niet te ontkennen dat BigCommerce een uitdagender platform is om uw online winkel mee te bouwen. Maar dat’s omdat het’heeft alle functies die u nodig hebt om te slagen al ingebouwd, wat overweldigend kan zijn voor nieuwe gebruikers. De nieuwe Store Design-tool brengt BigCommerce een spannende stap dichter bij het meer beginnersvriendelijk zijn.

Shopify vs BigCommerce – Gebruiksgemak: het oordeel

Shopify is gemakkelijker te bedienen dan BigCommerce, waardoor het de beste keuze is voor beginners. BigCommerce’De ingebouwde functies maken het een veel moeilijker platform om aan te wennen, terwijl Shopify een gebruiksvriendelijk ontwerp heeft genageld.

5

Welke heeft de beste verkoopfuncties?

Jij niet’t wilt kostbaar geld, tijd en moeite besteden aan het bouwen van uw online winkel, alleen om te ontdekken dat u slechts drie producten kunt verkopen en één e-mail per maand kunt verzenden. Verkoopfuncties omvatten alles, van transactiekosten tot verzendopties, en u’Ik wil zeker weten dat je het beste van het beste krijgt. Dus, kregen Shopify of BigCommerce hogere scores voor hun verkooptools?

Shopify was nummer één in ons onderzoek vanwege zijn verkoopfuncties. BigCommerce was niet’t ver achter op de tweede plaats. Beide hebben tonnen hoogwaardige verkoopfuncties om uw bedrijf te ondersteunen, dus hoe kiest u? Het antwoord hangt af van het type functies dat je hebt’opnieuw na.

BigCommerce heeft de meest ingebouwde functies van elk e-commerceplatform op de markt.

Zowel Shopify als BigCommerce bieden standaard essentiële functies, zoals:

 • Een SSL-certificaat – staat voor Secure Sockets Layer, dit certificaat beschermt uw winkel en valideert het als een veilige plek om online betalingen te verwerken
 • Verlaten winkelwagenherstel – dit bespaart u geld door e-mails te sturen naar klanten die hun boodschappen hebben verlaten bij het afrekenen
 • Verkoop via meerdere kanalen – verkoop op meerdere platforms zoals Facebook, Instagram en Pinterest
 • Krachtige inventaris – upload producten, volg uw voorraadniveaus en houd uw winkel up-to-date via uw inventaris

Deze functies maken uw bedrijf een stuk legitiemer en zullen waarschijnlijk slagen, waardoor u vertrouwen, loyaliteit en extra verkopen verdient. Omdat zowel BigCommerce als Shopify toonaangevende merken zijn, kunt u erop rekenen dat ze de functies ondersteunen die tellen.

Dus wat onderscheidt ze??

Shopify-verkoopfuncties

Shopify heeft een breed scala aan functies waarmee u uw winkel kunt bouwen – maar voor meer ontwikkelde functies, u’Ik heb apps nodig.

shopify app storeDe Shopify App Store biedt geavanceerde tools om uw e-commercesite een boost te geven. Je hebt heel veel om uit te kiezen, maar ze kunnen je maandelijkse uitgaven verhogen.

Shopify’De uitgebreide app store geeft u de vrijheid om wat u maar wilt toe te voegen aan uw e-commercesite, zonder beperkt te zijn tot de functies die intern zijn inbegrepen. Deze geavanceerde tools zullen uw bedrijf echt naar een hoger niveau tillen, en dit hoge niveau van aanpassing is uiterst waardevol – maar houd er rekening mee dat deze plug-ins niet’t inbegrepen in uw maandabonnement.

Je kunt je winkel ook overal beheren met Shopify’s uitstekende mobiele app. Hierdoor kunt u uw bedrijf in de palm van uw hand houden, zodat u uw inkomsten in de gaten kunt houden en op de hoogte kunt blijven met bestellingen van klanten, ongeacht wat u’re up.

Een andere geweldige functie van Shopify is de Shopify Payments-functie (klik hier om onze recensie erover te zien). In plaats van je aan te melden met een aparte betalingsgateway (zoals PayPal of Stripe), Shopify biedt u een eigen betalingsgateway zodat u al uw geld in het dashboard kunt beheren, waardoor u tijd en moeite bespaart. Als u voor deze optie kiest, ziet deze ook af van alle transactiekosten, bespaart u ook geld.

BigCommerce-verkoopfuncties

BigCommerce heeft een veel kleinere app store dan Shopify. Maar dat’s omdat het de meest ingebouwde functies heeft van elke e-commerce builder op de markt!

Alles wat je nodig hebt om te slagen, BigCommerce heeft het al inbegrepen. Van 0% transactiekosten tot indrukwekkende tools voor gegevensrapportage, u hebt hoogwaardige functies binnen handbereik. Jij niet’u hoeft niet op apps te vertrouwen voor geavanceerde functies – ze’wachten al op je in je dashboard!

bigcommerce-functiesBigCommerce heeft een indrukwekkend scala aan ingebouwde functies om uw winkel te laten slagen.

Met BigCommerce kunt u fysieke, digitale en op service gebaseerde producten verkopen via uw site. In tegenstelling tot Shopify zijn alle drie de producttypen ingebouwd in uw BigCommerce-winkel, dus dat doet u niet’u hoeft geen apps te kopen om deze verkopen mogelijk te maken. Je kunt gewoon meteen beginnen met verkopen!

Maar het’s deze krachtige tools die BigCommerce moeilijker in het gebruik kunnen maken. In plaats van de gewenste functies uit een app store te kiezen zoals u doet met Shopify, krijgt u met BigCommerce alles vanaf het begin.

Hoewel dit in het begin overweldigend kan zijn, biedt het veel waarde omdat al deze tools zijn inbegrepen in uw prijsplan. Jij hebt gewonnen’zie je kosten niet omhoog kruipen met apps van derden – wat je ziet is wat je krijgt, en wat je krijgt is, nou ja, alles!

Shopify vs BigCommerce – Verkoopfuncties: het oordeel

Shopify en BigCommerce blinken beide uit als het gaat om verkoopfuncties. Shopify biedt meer aanpasbare functies dan BigCommerce vanwege de uitgebreide app store. Dat gezegd hebbende, heeft BigCommerce meer ingebouwde functies, wat enorm aantrekkelijk is. Deze hangt dus echt af van persoonlijke voorkeur!

6

Welke heeft het betere ontwerp?

Jij niet’krijgt geen tweede kans om een ​​eerste indruk te maken. Alle verkoopfuncties in de wereld zijn nutteloos als uw bezoekers uw site verlaten voordat ze’ben zelfs begonnen met browsen. Don’laat ze niet afschrikken door een onhandig ontwerp – kies een platform dat het allemaal heeft.

Shopify en BigCommerce zijn in de eerste plaats e-commerceplatforms. Dit betekent dat ze doneren’t hebben dezelfde focus op design als andere bouwers, zoals Squarespace en Wix. Simpel gezegd, ze’re sales gedreven in plaats van ontwerpgericht.

Echter, Shopify staat nog steeds hoog in ons algehele onderzoek, het behalen van een zeer respectabele derde plaats voor design achter Wix en Squarespace. Wat nog belangrijker is, het versloeg BigCommerce.

Shopify-thema’s

Shopify heeft 10 gratis thema’s, met meer dan 50 betaalde thema’s. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende industrieën en stijlen en variëren in prijs van $ 140 tot $ 180. Het’Het is gemakkelijk om uw perfecte thema te vinden door te zoeken op lay-out, winkelgrootte, branche, navigatiestijl en meer.

Shopify-thema'sDe thema’s van Shopify worden gemaakt door onafhankelijke ontwerpers, variërend van gratis tot $ 180

Of je’opnieuw kijken naar de gratis of betaalde opties, allemaal van Shopify’s thema’s zijn modern en professioneel. U kunt op elk moment van thema wisselen, hoewel sommige van uw inhoud opnieuw moet worden geformatteerd.

Het’Het is altijd een goed idee om een ​​thema te kiezen dat bij uw branche past. Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar het is’is veel gemakkelijker dan puur op uiterlijk te kiezen en vervolgens je thema aan te passen om iets te doen wat het niet heeft gedaan’niet ontworpen voor.

Met dit gezegd, Shopify’s thema’s maken een uitstekend niveau van maatwerk mogelijk. Ze’zijn gemakkelijk te personaliseren en zien er echt professioneel uit. Toen onze experts ze testten, Shopify’s ontwerpen vinkten alle vakjes aan.

Functies van hoge kwaliteit zijn opgenomen in Shopify’s reeks thema’s, waaronder productzoom. Heel Shopify’s thema’s zijn mobiel responsief en worden automatisch opnieuw opgemaakt om ze op het juiste schermformaat te laten passen. U kunt ook beide versies naar hartelust bewerken’s inhoud, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw site er geweldig uitziet op alle apparaten.

BigCommerce-thema’s

BigCommerce biedt 12 gratis thema’s, plus meer dan 50 koopbare thema’s. U kunt deze sorteren op branche, indeling en prijs. Er is een breed scala aan industrieën om uit te kiezen, hoewel niet zo veel als bij Shopify.

bigcommerce-thema'sBigCommerce heeft een reeks gratis en betaalde abonnementen om uit te kiezen. U kunt deze sorteren met behulp van de zoekbalk of filteren op branche, lay-out en prijs.

Bij het kiezen van uw thema met BigCommerce, het’het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u’kies er een die’is geschikt voor uw branche. Bepaalde functies zijn alleen beschikbaar voor specifieke bedrijfsthema’s – als u bijvoorbeeld een productzoomfunctie wilt, u’Ik heb een thema nodig uit de ‘Kleding’ categorie.

U kunt op elk moment van thema wisselen met BigCommerce en uw inhoud wordt automatisch voor u opnieuw opgemaakt. Nog een geweldige functie van BigCommerce’Het thema is dat ze allemaal opnieuw zijn opgemaakt voor mobiele en tabletschermen. Hoewel dit betekent dat u het kunt’Als u uw mobiele site niet bewerkt, betekent dit dat het u een taak uit handen neemt om alles voor u te doen.

Echter, BigCommerce’s gratis thema’s kunnen er een beetje verouderd uitzien, en dat is niet zo’ideaal als je’kijken naar het laten groeien van uw bedrijf op de lange termijn. Dit vereist waarschijnlijk een nieuwe naam ergens in de rij en verhuist naar een betaald thema. Deze variëren in prijs van $ 145 tot $ 235.

Een opwindend ding om hier te vermelden is BigCommerce’s nieuwe tool voor visuele merchandising, genaamd Store Design. Voorheen kon het aanpassen van uw etalage hoofdpijn veroorzaken door te schakelen tussen de twee bewerkingsgebieden. Maar met de nieuwe Store Design-tool kunt u nu al uw veranderingen recht voor uw ogen zien!

bigcommerce winkel ontwerptoolMet de nieuwe Store Design-tool kunt u uw etalage gemakkelijk aanpassen en uw wijzigingen direct op het scherm zien.

Dit geeft u veel meer creatieve controle over uw e-commercesite en maakt het bewerken van uw winkel veel eenvoudiger. Dit brengt BigCommerce een stap dichter bij Shopify’s winnende ontwerpen.

Shopify vs BigCommerce – Design: The Verdict

Shopify heeft betere ontwerpen, hoewel BigCommerce flexibeler is als u van thema wilt wisselen. BigCommerce is zeer branchespecifiek als het gaat om functies, terwijl Shopify meer keuze biedt – zowel in functies als in meer up-to-date sjablonen.

7

Welke betere klantenondersteuning heeft?

Het opzetten van een e-commerce site zonder de juiste ondersteuning zou zijn alsof je zonder reddingsvest naar zee gaat. Natuurlijk kun je veilig en wel op het land aankomen. Maar zelfs de beste zeilers kunnen worden betrapt door ruige zeeën, en als dat gebeurt, dan is dat zo’het is veel beter om veilig te zijn dan sorry.

Of je nu voor Shopify of BigCommerce kiest, jij’Ik krijg toegang tot de volgende ondersteuningsopties:

 • 24/7 telefoon
 • 24/7 live chat
 • Helpcentrum
 • Helpforum
 • E-mail
 • Video uitleg
 • Geavanceerde specialistische ondersteuning

BigCommerce’Het helpcentrum is nuttig, maar minder duidelijk dan Shopify’s. Daarnaast biedt Shopify ook ondersteuning via social media, in tegenstelling tot BigCommerce. Wanneer u om hulp vraagt ​​in de Shopify-editor, bent u dat’wordt doorgestuurd naar een relevante pagina binnen het Shopify-kenniscentrum. Dit is een geweldige hulpfunctie en geeft Shopify BigCommerce een voorsprong op deze afdeling.

Bij beide platforms ontgrendelt het upgraden naar het hoogste plan prioriteitsondersteuning. Voor Shopify betekent dit toegang krijgen tot een toegewijde ondersteuningsagent in het Shopify Plus-abonnement. Met BigCommerce krijgt u een onboarding-consultant als onderdeel van het BigCommerce Enterprise-plan en krijgt u een voorkeursbehandeling wanneer u telefonische ondersteuning aanvraagt.

Shopify vs BigCommerce – Klantenondersteuning: het oordeel

Shopify heeft betere klantenondersteuning. Het heeft de voorsprong op BigCommerce vanwege de automatische richting naar relevante ondersteuningspagina’s. Beide e-commercebouwers hebben meerdere helpkanalen, maar Shopify heeft de extra toevoeging van ondersteuning voor sociale media. U’hoe dan ook gedekt.

8

Dat is een betere prijs-kwaliteitverhouding?

Zoals jij’Vertel uw klanten ongetwijfeld dat kwaliteitsdiensten de moeite waard zijn om voor te betalen – en de e-commercebouwer die u kiest is geen uitzondering. Maar jij niet’u wilt niet al uw spaargeld verspillen om uw online winkel op te zetten – u’het is toch de bedoeling dat je geld verdient!

Zowel BigCommerce als Shopify bieden gratis proefversies. Shopify’s drie tariefplannen variëren van $ 29 tot $ 299 per maand. BigCommerce’s prijsplannen beginnen vanaf $ 29,95 per maand en bereik tot aangepaste prijzen op het meest geavanceerde Enterprise-abonnement. Upgrade om uw winkel te schalen!

Met Shopify ontgrendel je een reeks functies wanneer je een upgrade uitvoert van het Basic Shopify-abonnement van $ 29 per maand naar $ 79 per maand Shopify-abonnement. Deze functies omvatten cadeaubonnen en professionele rapporten, lagere creditcardtarieven en geavanceerdere POS-tools (Point of Sale).

Shopify-tariefplannenShopify’s drie tariefplannen variëren van $ 29 tot $ 299 per maand. Alle Shopify-abonnementen worden geleverd met een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat u deze volledig kunt testen voordat u een keuze maakt.

Met de drie tariefplannen kunt u opschalen naarmate uw winkel zich ontwikkelt en extra functies ontgrendelen om aan de groeiende behoeften van uw bedrijf te voldoen. Het Shopify Basic-abonnement heeft alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te starten, inclusief het verlaten van winkelwagenherstel, 24/7 ondersteuning en een onbeperkt aantal producten om via uw winkel te verkopen.

Onthoud dat met Shopify het toevoegen van apps van derden uw maandelijkse kosten kan verhogen. Dit is iets om in uw budget te werken bij het kiezen van een prijsplan, zoals u dat doet’niet verrast willen worden!

Bespaar tot 20% op uw Shopify-abonnement

Bespaar 10% op uw abonnement wanneer u zich aanmeldt voor een jaar, en bespaar 20% wanneer u zich aanmeldt voor twee jaar!

Dat betekent, met 20% korting, jij’Ik bespaar bijna $ 200 perenjaar op het Shopify-plan.

Met BigCommerce ontgrendelt u functies zoals het verlaten van de winkelwagen wanneer u een upgrade uitvoert van het laagste prijsplan naar $ 71,95 per maand Plus-abonnement. Dit is het beste plan voor het kweken van winkels en is geschikt voor bedrijven die elk jaar tot $ 150.000 aan verkopen verdienen.

Let op! Krijg tot drie maanden gratis bij BigCommerce

We willen je gewoon laten weten dat BigCommerce momenteel aan het aanbieden is drie maanden gratis wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw plan. Ga het bekijken!

bigcommerce-prijzenBigCommerce heeft vier tariefplannen, geschikt om uw bedrijf op lange termijn op te schalen. De gratis proefperiode van 15 dagen betekent dat u het door u gekozen plan kunt uitproberen voordat u zich aanmeldt.

Het BigCommerce Plus-abonnement is om een ​​reden het populairst. Hoewel het goedkoopste standaardabonnement alle functies biedt die u nodig heeft om een ​​winkel op te zetten, heeft het Plus-abonnement betere tools om uw bedrijf te laten slagen. Je doet het bijvoorbeeld niet’Herstel van verlaten wagens niet krijgen op het standaardplan, wat een groot nadeel is.

Het voordeel van BigCommerce’s prijsstelling is dat wat u ziet, vanwege de ingebouwde functies, is wat u krijgt. U’vertrouwt niet op apps van derden, wat helpt om extra uitgaven tot een minimum te beperken. Zorg er echter voor dat u naar de aangeboden functies bij elk plan kijkt, in plaats van alleen op prijs te gaan.

Shopify vs BigCommerce – Prijsplannen: het oordeel

BigCommerce biedt een betere prijs-kwaliteitverhouding dan Shopify. Geen van beide zal uw bankrekening leegmaken, en over het algemeen zijn BigCommerce en Shopify redelijk goed op elkaar afgestemd als het gaat om prijzen. BigCommerce heeft echter een klein voordeel dankzij de ingebouwde functies en minder extra kosten.

Conclusie: wat is beter, Shopify of BigCommerce?

De BigCommerce vs Shopify-strijd is er een die een andere winnaar heeft, afhankelijk van wie de strijd beoordeelt. Ze’re grote concurrenten, dus wat u ook kiest, u’zeker om een ​​geweldige service te ontvangen. Maar er zijn enkele belangrijke verschillen, dus laat het maar’s hebben een korte samenvatting.

Shopify is gemakkelijker te gebruiken en is het beste allround e-commerceplatform, terwijl BigCommerce moeilijker te begrijpen is, hoewel het perfect is voor grote en snelgroeiende bedrijven.

Terwijl het’is niet geschikt voor beginners of voor diegenen die snel online willen verkopen, als uw bedrijf een boost nodig heeft, heeft BigCommerce het sap om dat mogelijk te maken. Shopify is daarentegen geschikt voor online winkels in alle soorten en maten – met zijn uitgebreide keuze aan functies en apps is er echt voor elk wat wils met Shopify.

BigCommerce heeft alle ingebouwde functies die uw winkel nodig heeft om te slagen, zonder afhankelijk te zijn van apps van derden. Dit maakt het het meest schaalbare e-commerceplatform op de markt. Aan de andere kant heb je Shopify, wat beter te doen is voor winkels van alle groottes.

Of je’Als je een kleine boetiek bent die je eerste verkopen doet of je bedrijf uitbreidt, heeft Shopify de tools om je te laten slagen.

Over het algemeen bleek uit onze tests dat Shopify de winnaar was. Het’s de beste e-commerce builder op de markt, en kan worden gebruikt door de kleinste winkel tot grote merken. Je wist al dat het de beste was, maar nu weet je of het zo is’is het beste voor jou.

Vond onze BigCommerce vs Shopify-beoordeling nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map