Bluehost vs GoDaddy Hosting: wat is beter?

Bluehost vs GoDaddyBluehost vs GoDaddy, een van de grote wedstrijden van onze tijd. Van alle tijden. Ali / Frazier, Kennedy / Nixon, Bluehost / GoDaddy. Dit klinkt misschien hyperbolisch (omdat het dat is), maar de twee hostingproviders zijn echte krachten online. Ze hosten miljoenen websites die miljoenen bezoekers wereldwijd bedienen.


Gezien ze’zijn beide zulke grote krachten in de markt, jij’vraag je je waarschijnlijk af, ‘Wat’is het verschil? Elk biedt min of meer dezelfde service als de andere, toch?’ Soort van. Bluehost en GoDaddy lijken vaak erg op elkaar, maar er zijn belangrijke verschillen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen bij welke u zich wilt aanmelden.

Over het algemeen scoort Bluehost hoger dan GoDaddy in ons onderzoek. Hoewel beide functies rijk zijn aan uitstekende prestaties, biedt Bluehost een iets betere ondersteuning en waar voor uw geld. GoDaddy’s reikwijdte in domeinregistratie en website bouwen maakt het een betere alles-in-één optie.

Klik hieronder voor onze diepgaande beoordelingen van elke provider.

  • Bluehost
  • GoDaddy

Of lees verder voor een goede ouderwetse head-to-head. Wij’Ik zal de sterke en zwakke punten van beide opsplitsen en u helpen beslissen welke het beste bij uw site past.

Functies, prestaties, & Makkelijk te gebruiken

Bluehost en GoDaddy zijn beide uitstekend wat betreft functies. Als leiders in de markt kunnen ze dat’t veroorloven dat niet te zijn. Dienovereenkomstig’is heel weinig om ze te scheiden.

BluehostGoDaddy-hostingGratis domeinControlepaneelGratis back-upsSchijfruimteUptime
JaJa
cPanelcPanel
JaNee
100 GBOnbeperkt
99,98%99,97%

De uptime van beide is uitstekend – 99,98% voor Bluehost en 99,97% voor GoDaddy. Dat’s minder dan drie dagen downtime per jaar. Perfecte uptime is gewoon niet’t mogelijk, maar deze twee komen zo dichtbij als redelijkerwijs mogelijk is.

Beide gebruiken het cPanel-configuratiescherm, de industriestandaard voor het beheer van uw hosting. De interfaces zijn schoon en gemakkelijk te gebruiken, hoewel we denken dat Bluehost een beetje extra glans heeft.

GoDaddy biedt onbeperkte schijfruimte, terwijl Bluehost deze beperkt tot 100 GB, maar dan komen kleinere websites zelden in de buurt van die limiet. Belangrijk is dat Bluehost gratis back-ups biedt, wat een goede beveiliging is om te voorkomen dat er iets vreselijks met uw site gebeurt.

Ironisch genoeg is het grootste verschil tussen Bluehost en GoDaddy de ondersteuning die je krijgt om een ​​website te bouwen nadat je je hebt aangemeld voor een hostingplan. GoDaddy heeft zijn eigen interne website builder voor slepen en neerzetten, terwijl Bluehost integreert met Weebly en WordPress.org.

Dit is een van de belangrijkste verschillen tussen Bluehost en GoDaddy. Als u uw eigen site wilt bouwen, maar dat niet bent’T technisch onderlegd, GoDaddy biedt de gestructureerde, intuïtieve ervaring die u waarschijnlijk nodig heeft. Voor een site gebouwd in WordPress we’d Bluehost boven iedereen aanbevelen. Meer daarover hieronder.

Bluehost vs GoDaddy – Functies en gebruiksgemak: oordeel

GoDaddy biedt iets betere functies en gebruiksgemak dan Bluehost. GoDaddy’De interne websitebouwer met slepen en neerzetten houdt het installatieproces eenvoudig en biedt alles-in-één gemak. GoDaddy’s onbeperkte schijfruimte is ook een groot pluspunt – hoewel de meeste websites waarschijnlijk hebben gewonnen’t zelfs maximaal Bluehost’s 100GB limiet!

Die heeft betere WordPress-integratie?

Het zou nalatig zijn om WordPress.org geen eigen sectie te geven bij het vergelijken van hostingproviders. Een stevig derde deel van het internet is gebouwd op WordPress, en als je dat doet’opnieuw op zoek om daar zelf hosting te regelen’is een goede kans voor jou’Ik word lid van die rangen.

Bluehost is het beste platform voor WordPress-integratie. Dat’is ook niet onze mening. WordPress zelf beveelt Bluehost (samen met Dreamhost en SiteGround) aan als “de beste en slimste van de hostingwereld.” Ze zouden het weten.

Het installeren van WordPress.org op Bluehost is letterlijk een proces met één klik. Als u zich daartoe geneigd voelt, kunt u binnen enkele minuten na bevestiging van uw hostingplan een werkende website hebben. Bluehost begrijpt dat WordPress hun brood en boter is, dus het is onwaarschijnlijk dat hun kracht op dit gebied snel zal afnemen.

Arme GoDaddy heeft eigenlijk zelf een sterk WordPress-spel, maar jij’opnieuw hier voor een vergelijking en Bluehost loopt op dit moment comfortabel voor.

Bluehost vs GoDaddy – WordPress-integratie: oordeel

Als het gaat om WordPress-integratie, is Bluehost de duidelijke winnaar. Deze provider wordt sinds 2005 door WordPress zelf aanbevolen, en terecht. Bluehost verslaat GoDaddy voor WordPress-integratie, omdat Bluehost gewoon eenvoudiger, sneller en soepeler in gebruik is.

Bluehost-ondersteuning versus GoDaddy-ondersteuning

Goede hulp en ondersteuning is van onschatbare waarde bij hosting. Dingen don’het gaat niet vaak mis, maar als ze dat willen, wil je de techneuten in je hoek.

Bluehost en GoDaddy vinken beide de meeste vakjes aan en bieden kenniscentra, livechat en 24/7 telefonische ondersteuning. Voor alledaagse problemen is dit alles’waarschijnlijk nodig hebben. Bluehost’Het kenniscentrum is iets grondiger dan GoDaddy’s maar daar’er is niet veel om ze te scheiden. Beide providers worden zo veel gebruikt dat iemand ergens hetzelfde probleem is tegengekomen als jij en de oplossing online heeft gedeeld.

Het grote verschil is dat Bluehost ondersteuningstickets aanbiedt, terwijl GoDaddy dat niet doet’t. Soms is alleen persoonlijke aandacht voldoende, en op zijn minst’s goed om de optie te hebben. Grotendeels zijn er echter betere dingen om te onderzoeken dan ondersteuning bij het zoeken naar de belangrijkste verschillen tussen Bluehost en GoDaddy.

Bluehost vs GoDaddy – Ondersteuning: oordeel

Bluehost heeft betere klantenondersteuning dan GoDaddy. Bluehost biedt ondersteuningstickets terwijl GoDaddy dat niet doet’t, en tickets zijn een gemakkelijke manier om veel websiteproblemen op te lossen. Bluehost’De kennisbank is ook uitgebreider dan GoDaddy’s, en je kunt veel leren door te bladeren in de artikelen die daar zijn geplaatst.

Prijzen & Waar voor je geld

De echte reden dat velen van jullie hier zijn, is om erachter te komen welke’is goedkoper en eerlijk genoeg. Bluehost en GoDaddy zijn beide veilige, betrouwbare hostingopties. Als je dat niet doet’Wil je er niet meer over nadenken, ga dan voor Bluehost. Het biedt meer waar voor uw geld.

BluehostGoDaddy-hostingGedeelde hostingWordPress-hostingVPS-hostingToegewijde hosting
$ 2,95 – $ 14,99$ 2,99 – $ 12,99
$ 19,99 – $ 49,99$ 4,99 – $ 24,99
$ 19,99 – $ 59,99$ 19,99 – $ 74,99
$ 79,99 – $ 209,99$ 89,99 – $ 179,99

Het’is een oude truc van alle website-hostingproviders een) altijd een ‘uitverkoop’ op en b) heb een heleboel add-ons die je’Ik moet bovenop het maandelijkse basistarief betalen. Een Lamborghini te koop voor $ 50 klinkt geweldig totdat je leert dat je de wielen en motor apart moet kopen.

Noch Bluehost of GoDaddy worden hiermee te brutaal. Dat zou je niet moeten doen’verwacht niet meer dan een paar dollar per maand te betalen om een ​​website van de grond te krijgen, ongeacht de website die u kiest. Over het algemeen denken we echter dat Bluehost net dat beetje meer waarde biedt, vooral gezien GoDaddy’s shared hosting tarief springt al snel op tot $ 7,99 per maand.

Beide bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug-garanties, wat een schitterende optie is als je de wateren wilt testen.

Bluehost vs GoDaddy – Prijzen: oordeel

Bluehost biedt meer waar voor uw geld dan GoDaddy. Geen van beide providers gaat een gat in je zak branden, maar Bluehost’Dankzij de uitstekende klantenondersteuning en concurrerende vernieuwingsprijzen is het hier de winnende aanbieder.

Bluehost vs GoDaddy Hosting: conclusie

Bluehost en GoDaddy zijn zulke gevestigde, betrouwbare hostingplatforms die bij beide een veilige handen zijn. Ze’zijn allebei al een tijdje in internettermen en weten wat ze weten’doen.

Of u met Bluehost of GoDaddy gaat, hangt af van uw behoeften. Als u waar voor uw geld wilt en / of een WordPress.org-site wilt hosten, Bluehost past beter. Als u al uw website-elementen op één plek wilt hebben, GoDaddy randen het. Ze bieden allebei 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus daar’het minimale risico om een ​​van hen een draai te geven.

FAQs

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map