InMotion vs Bluehost: wat is uw beste keuze?

uitgelichte afbeelding bluehost vs inmotion hostingBluehost of In beweging – twee van de vele, vele hostingproviders die er zijn! Naarmate de uren van zoeken doorgaan, is het zo’s verleidelijk om gewoon je ogen te sluiten en er willekeurig een te kiezen. Gelukkig voor jou wij’heb het onderzoek gedaan naar de toonaangevende providers, dus u don’t moet.


Onze diepgaande blik op Bluehost en InMotion begint met een serieuze analyse van elke provider’s voor- en nadelen om u een goed overzicht te geven van hun sterke en zwakke punten. Wij’Vervolgens ga ik verder met het verkennen van functies, klantenondersteuning, WordPress-integratie en waar voor uw geld.

Zowel Bluehost als InMotion bieden een scala aan hostingplannen, van gedeeld tot VPS en dedicated hosting. Bluehost is geweldig voor WordPress-integratie en waar voor uw geld, terwijl InMotion goede klantenondersteuning heeft. In beweging’s hostingplannen zijn schaalbaar voor bedrijven, terwijl Bluehost’s opties zijn rijk aan bronnen voor persoonlijke websites.

als jij’heb hier al uren op internet gescrold om onderzoek te doen’s een korte en lieve samenvatting:

Bluehost scoorde hoger dan InMotion in onze ranglijst, waardoor het de algehele winnaar is.

als jij’Bent u nieuwsgierig naar meer informatie, bekijk dan onze individuele beoordelingen voor elk door de onderstaande links te volgen:

  • Bluehost
  • In beweging

Het zijn allebei geweldige providers die hun reputatie in de hostingwereld hebben verdiend! InMotion scoort goed voor functies en schijfruimte. Bluehost schittert als het gaat om waar voor uw geld en uptime.

Als dit alles is wat je moet beslissen, ga je gang en klik je op de links om je aan te melden. als jij’klaar om meer te weten te komen, laat’s in de voors en tegens!

Voordelen & Nadelen van InMotion en Bluehost

Met zoveel informatie online over elke provider, kan het moeilijk zijn om ze te scheiden. U wilt erachter komen welke de beste functies voor uw site heeft.

Wat is een betere manier om dit te doen dan met een lijst met voor- en nadelen? Krijg een duidelijk beeld van elke provider’s sterke en zwakke punten hieronder.

Bluehost Pros & Nadelen

Bluehost Pros# 1# 2# 3# 4# 5
Gratis domein het feit dat een domeinnaam bij een hostingprovider wordt geleverd, is een game-changer op het gebied van alles-in-één gemak.
99,98% uptime – iets meer dan 99,9% is uitstekend en Bluehost staat daar ver boven.
Beste voor WordPress-integratie – aanbevolen door WordPress – dat doet het niet’het wordt niet veel beter dan een aanbeveling van de daadwerkelijke bron.
Waar voor je geld – Bluehost heeft eerlijke en betaalbare prijzen.
Beginnersvriendelijk, makkelijk te gebruiken – dit zal u op de lange termijn veel tijd besparen.
Bluehost Cons# 1# 2
Add-ons bij het afrekenen kunnen de prijs verhogen niemand vindt het leuk om blind te worden bij het afrekenen.
Minder hulp & ondersteuningsfuncties dan topconcurrenten – niet de meest complete klantenservice.

InMotion Pros & Nadelen

InMotion Pros# 1# 2# 3# 4
Gratis domein – nogmaals, alles-in-één gemak.
Gratis SSD-opslag – vrij geheugen voor uw site’s gegevens.
Hulp van hoge kwaliteit & ondersteuning het is misschien niet het meest technische kenmerk, maar er is’Het is niet overdreven hoe belangrijk deze is.
Gratis back-ups – bewaar elke eerdere versie van uw site veilig.
InMotion Cons# 1# 2
Minder betaalbare tariefplannen (lagere prijs-kwaliteitverhouding) – In beweging’is niet de goedkoopste provider die er is, dus het komt erop neer welke functies u het meest prioriteit geeft.
Kleinere hulp & ondersteuningsfuncties dan concurrenten – minder functies, maar nogmaals kwaliteit boven kwantiteit: InMotion’s ondersteuning is nog steeds top.

Zoals je kunt zien, zijn er sterke overeenkomsten tussen Bluehost en InMotion. De optie van een gratis domein en geweldige uptime zijn zowel aantrekkelijk als de moeite waard om er het beste van te maken!

Maar hoe zit het met de verschillen?

In beweging’s onbeperkte schijfruimte en SSD-opslag zijn echt sterke eigenschappen. InMotion biedt een aantal indrukwekkende voordelen, met goed opgeleid ondersteunend personeel en een echte focus op klantervaring.

Bluehost is de grotere provider, met een veel betere prijs-kwaliteitverhouding en een hogere uptime van 99,98%. Aanbevolen als beste hostingprovider door WordPress, bekend om zijn gebruiksgemak en betrouwbare reputatie, Bluehost is een comfortabele optie.

Geen twee sites zijn hetzelfde en zoals altijd hangt uw keuze af van wat u nodig heeft van uw hostingprovider.

Het’Het is de moeite waard om te kijken naar uw budget, uw technische vaardigheden, of u WordPress gaat gebruiken en wat voor soort klantenondersteuning u krijgt’opnieuw na. Dit zal u helpen uw beslissing te beperken!

Bluehost vs InMotion Algemeen oordeel:

Bluehost is over het algemeen beter dan InMotion. Afgezien van specifieke behoeften, heeft het een groter aantal professionals. Met name gratis back-ups en robuuste hulp & ondersteuning is positief voor de meeste gebruikers, waardoor het de meer afgeronde optie is.

Functies, prestaties, & Makkelijk te gebruiken

Het’het biedt allemaal voordelen en beloften. Maar hoe goed doen deze providers hun reputatie eer aan? Zowel Bluehost als InMotion waarderen hun klanten’ ervaring, en dit wordt weerspiegeld in hun kenmerken.

InMotionBluehostGratis domeinControlepaneelGratis back-upsOnbeperkte overdrachtSchijfruimteUptime
Ja (op 12 maanden plan)Ja
cPanelcPanel
JaNee
JaJa
OnbeperktOnbeperkt
99,97%99,98%

Functies zijn het belangrijkste gebied dat deze twee providers onderscheidt. Over het algemeen zijn ze redelijk goed op elkaar afgestemd! Dus het’Het is de moeite waard om hun verschillen op te splitsen om echt grip te krijgen op wat ze hebben’re aanbieden en hoe dit uw site zal beïnvloeden.

Zowel Bluehost als InMotion bieden een gratis domein, wat een geweldig voordeel is dat hen onderscheidt van andere toonaangevende concurrenten.

Bluehost’Het gratis domein is bij alle tariefplannen inbegrepen, tenzij u zich aanmeldt voor het abonnement van één maand, in welk geval er $ 2,99 registratiekosten zijn.

Met InMotion moet je je aanmelden voor een hostingplan van 12 of 24 maanden om het gratis domein te krijgen (of gratis domeinoverdracht als je er al een hebt)! Het’Het vermelden waard is dat deze aanbieding niet van toepassing is op het Dedicated hostingplan.

Beide providers gebruiken cPanel, een betrouwbaar en populair bedieningspaneel dat wordt gebruikt door de meeste toonaangevende providers. cPanel is ontworpen om hosting te vereenvoudigen. Dus het’Het is geen verrassing dat zowel Bluehost als InMotion eenvoudige, gebruiksvriendelijke interfaces hebben die geschikt zijn voor zowel beginners als professionals.

inmotion shared hosting-functiesIn beweging’s Shared Hosting-abonnement heeft een groot aantal functies om uw site te verbeteren’s prestaties.

Zoals je hebt gezien aan de lijst met voor- en nadelen, biedt InMotion gratis SSD-opslag. SSD staat voor Solid State Drive. Dit type opslag verschilt van traditionele harde schijven omdat ze 100% elektronisch zijn.

Maar wat betekent dit?

Het belangrijkste dat u moet weten over SSD-opslag is dat het’s sneller en betrouwbaarder dan oudere systemen. Het helpt websites tot 20x sneller te presteren! Dit zal je positie in zoekmachines zoals Google echt helpen.

De meeste hostingproviders voegen de prijs van SSD-opslag toe aan de totale kosten van uw abonnement. Bluehost doet dit voor zijn VPS-hostingplan. InMotion bevat de hunne gratis!

InMotion biedt ook onbeperkte schijfruimte en gratis back-ups, zelfs op basisplannen. Dit is zeldzaam en is een leuke manier om klanten van een lager niveau te behandelen.

Bluehost en InMotion bieden beide een gratis SSL-certificaat (Secure Sockets Layer), die weer is opgenomen in alle plannen.

SSL codeert in feite alle informatie die mensen op uw website invoeren. Dit is geweldig voor uw site omdat het uw bezoekers (en zoekmachines zoals Google) laat zien dat ze u kunnen vertrouwen! Beveiliging zoals deze is extra belangrijk voor e-commerce en zakelijke sites.

Beide hebben een geweldige uptime en Bluehost’s 99,98% is een indrukwekkend hoge score. 100% uptime isn’t mogelijk, maar Bluehost werkt er hard aan om zo dicht mogelijk bij elkaar te komen.

InMotion vs Bluehost – Functies, prestaties, & Gebruiksgemak: oordeel

Bluehost heeft sterkere functies dan InMotion. Beide bieden geweldige functies, snelle uptime en gratis SSL-certificaten. Maar Bluehost’s betere toewijding aan gratis domeinen, in al zijn plannen, maakt het een hoogtepunt op de afdeling features.

Die heeft betere WordPress-integratie?

WordPress is online een grote aanwezigheid. Degenen onder u die WordPress gebruiken of erover nadenken om uw site op te zetten, zijn zeker niet de enige. Meer dan 30% van het internet wordt aangedreven door WordPress!

U wilt een hostingprovider die uw site ondersteunt, een helpende hand biedt en uw leven zo gemakkelijk mogelijk maakt. Dus WordPress-integratie is de sleutel.

Het kiezen van een hostingprovider voor uw WordPress-site zonder WordPress-focus is als het proberen een willekeurige sleutel in het verkeerde slot te steken. Natuurlijk past het misschien goed, maar het klopt’gaat geen deuren voor je openen!

Als u uw site wilt ontgrendelen’s potentieel via WordPress, Bluehost is een sterke optie. Het wordt aanbevolen bovenaan WordPress’ hostinglijst, en wij’ga niet ruzie maken!

Met één klik installatie, gespecialiseerde 24/7 ondersteuning, automatische updates en een gratis aangepaste e-mail, heeft Bluehost u en uw WordPress-site volledig gedekt. Naast de voordelen van dat gratis domein, 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en gratis SSL-certificaat om alles veilig te houden, zou het moeilijk zijn om nee te zeggen!

bluehost reeks van WordPress hostingfunctiesAanbevolen door WordPress zelf, Bluehost’De reeks functies voor WordPress-gebruikers biedt geweldige ondersteuning en verslaat alle concurrentie.

Natuurlijk heeft InMotion ook een hostingplatform met speciale WordPress-focus en streeft het naar een superieure en eersteklas service.

Dit omvat gratis website-migratie voor degenen die al een WordPress-site hebben. als jij’opnieuw instellen de eerste keer, u kunt het vooraf laten installeren tijdens het afrekenen, zodat het’s allemaal klaar en klaar voor gebruik.

Andere functies zoals het gratis domein, 24/7 ondersteuning, automatische updates, een reeks prijsplannen en een geld-terug-garantie van 90 dagen maken dit een uitstekende keuze voor WordPress-gebruikers. Houd er rekening mee dat hoewel InMotion een geweldige WordPress-ervaring biedt, het InMotion niet is’s belangrijkste focus.

InMotion vs Bluehost – WordPress-integratie: oordeel

Bluehost heeft een betere WordPress-integratie dan InMotion. Het scala aan functies, ondersteuning en focus dat Bluehost aan WordPress-gebruikers geeft, is indrukwekkend. Als je meer overtuigingskracht nodig hebt, bekijk dan de WordPress-pagina waar ze Bluehost beschrijven als “het ultieme WordPress-platform”. Dat’is een behoorlijk moeilijke titel om te verslaan.

Vraagt ​​u zich af hoe u WordPress kunt installeren met Bluehost? Zie onze gids voor een stapsgewijze uitleg!

Klantenservice

Of je nu vijf minuten geleden hebt besloten om je site te maken of je website al jaren host, iedereen heeft af en toe een helpende hand nodig.

Als het onvermijdelijke gebeurt, wil je er zeker van zijn dat daar’s hulp van goede kwaliteit bij de hand. Net als wanneer uw auto kapot gaat, is hulp en ondersteuning uw team van monteurs die zich haasten om u weer op weg te helpen – of in dit geval weer op internet! Laat’s bekijk snel uw opties voor klantenondersteuning:

InMotionBluehostKenniscentrumLive chat24/7 Live ChatTelefoon24/7 telefoonKaartjesSkype
JaJa
JaJa
NeeNee
JaJa
NeeJa
NeeJa
JaNee

In beweging’s kleinere formaat betekent dat ze hun klanten echt waarderen.

Opgeleide experts staan ​​voor u klaar via livechat, telefoon en zelfs Skype, zodat u uw zorgen achter u kunt laten. Er is ook een ondersteuningscentrumforum met artikelen die door het bedrijf zijn geschreven, dus u weet dat de geboden oplossingen legitiem zijn (in tegenstelling tot de twijfelachtige informatie in artikelen van crowd-sourced). Het ondersteuningscentrum bevat ook productgidsen, website- en e-mailzelfstudies, een onderwijskanaal, veelgestelde vragen en een communityondersteuningsgebied waar u kunt bladeren en vragen kunt stellen.

En dat’s niet allemaal! InMotion heeft een YouTube-kanaal waarop je je kunt abonneren, waar regelmatig video’s worden geplaatst. De meeste zijn tutorials, maar er zijn ook handleidingen en nieuws om u op de hoogte te houden.

Dus hoe zit het met Bluehost?

De Bluehost-kennisbank is schoon en eenvoudig. Met een zoekbalk, artikelen, handleidingen en een pagina met veelgestelde vragen (FAQ), vindt u snel uw antwoord.

Categorieën zoals FAQ, WordPress, e-mail en domeinen maken het navigeren door de kennisbank eenvoudig en logisch. Er zijn ook video-tutorials, met geschreven handleidingen en screenshots om een ​​goed overzicht te geven.

De contactpagina is onderverdeeld in secties, zodat u contact kunt opnemen met de juiste persoon om u te helpen met uw vraag. Alle categorieën hebben ofwel een “Chat nu” knop of relevant telefoonnummer om u door te verbinden naar de juiste afdeling. Kortom, Bluehost heeft een robuuste online bibliotheek met nuttige informatie.

bluehost support neem contact met ons opHet’Het is gemakkelijk om de juiste persoon te vinden om mee te praten met Bluehost’s handig aangelegde contactpagina.

InMotion vs Bluehost – Klantenondersteuning: oordeel

InMotion heeft een sterkere klantenondersteuning dan Bluehost. In beweging’Het Support Center-forum biedt een enorme hoeveelheid informatie van betrouwbare bronnen, en die combinatie van volume + vertrouwen maakt het moeilijk te verslaan.

Prijzen & Waar voor je geld

Ze zeggen dat geld kan’t geluk kopen. Maar het kan hosting kopen!

Hoewel geweldige hosting de moeite waard is om in te investeren, doe je dat niet’ik wil er geen arm en been voor betalen. Budgettering is voor iedereen belangrijk, of u dat nu bent’opnieuw een tech-miljonair of een startend bedrijf. Dus, wat hebben InMotion en Bluehost te bieden?

Maandelijkse tarieven

InMotionBluehostGedeelde / zakelijke hostingCloud HostingToegewijde hostingWordPress-hostingVPS-hostingHosting van wederverkopers
$ 5,99 – $ 15,99$ 2,95 – $ 14,99
$ 6,95- $ 25,99
$ 99,99 – $ 589,99$ 79,99 – $ 209,99
$ 6,99 – $ 142,99$ 19,99 – $ 49,99
$ 19,99 – $ 144,99$ 19,99 – $ 59,99
$ 13,99 – $ 164,99

Dat’s veel dollartekens! Laat’s breken het af.

Bluehost’Het meest eenvoudige abonnement is de Shared hosting, te beginnen met de scherp geprijsde $ 2,95 per maand wanneer je je aanmeldt. In beweging’Het meest eenvoudige plan is de Shared Business-hosting.

In beweging’De hogere VPS-hosting is onderverdeeld in Managed en Self-Managed. De zelfbeheerde hosting varieert van $ 19,99 – $ 144,99 per maand. De Managed komt iets hoger uit voor $ 27,99 – $ 144,99 per maand.

Bluehost biedt reseller-hosting aan, maar wordt mogelijk gemaakt door ResellerClub, die wordt aanbevolen door Bluehost. Als u Bluehost invoert’s promocode krijg je 35% korting.

Bluehost’s omvang en reputatie zijn te zien aan de concurrerende prijzen. Er is altijd een uitverkoop voor nieuwe klanten. Zo zijn er momenteel flinke kortingen op abonnementen zoals WordPress hosting. Deze constante verkopen geven u een geweldige prijs voor uw eerste termijn, onthoud dat deze zal terugkeren naar de oorspronkelijke volledige prijs wanneer de verlengingstijd komt.

inmotion hosting tariefplannenIn beweging’s trapsgewijze prijsplannen variëren in kosten, en zoals de meeste aanbieders daar’s vaak een uitverkoop voor nieuwe klanten.

In beweging’s prijzen zijn een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ze zijn’re merkbaar hoger dan Bluehost’s. Dit komt omdat InMotion meer is gericht op zakelijke hosting, terwijl Bluehost meer is gericht op bloggers en website-beginners.

InMotion biedt geweldige voordelen op de basisplannen. Maar die basisplannen zullen uw site beginnen te beperken naarmate deze groeit, en u zult vroeg of laat moeten upgraden.

Bluehost’s prijzen zijn beter toegankelijk voor persoonlijke en kleine zakelijke sites, met dat sub- $ 5-plan dat er echt aantrekkelijk uitziet voor mensen die net beginnen of met een beperkt budget!

bluehost hosting prijsplan voorbeeldenDrie van Bluehost’s tariefplannen zijn de Shared, VPS en Dedicated hosting tegen verschillende prijzen, die voor elk wat wils bieden.

Zowel InMotion als Bluehost waarderen uw ervaring en bieden geld-terug-garanties. Bluehost’s is een geweldige periode van 30 dagen en InMotion’s is maar liefst 90 dagen! (Het is vermeldenswaard dat extra aankopen, zoals domeinnamen, niet zijn inbegrepen in de terugbetaling.)

Dit is een briljante manier om je provider uit te proberen zonder de druk die gepaard gaat met het direct aanmelden voor het leven!

InMotion vs Bluehost – Prijzen & Waar voor je geld: oordeel

Bluehost verslaat InMotion voor waar voor uw geld. Afhankelijk van hoe diep je zakken zijn, kun je besluiten dat InMotion de moeite waard is om een ​​beetje extra voor te betalen. Over het algemeen echter Bluehost’s goedkopere abonnementen in combinatie met het scala aan functies maken het een geweldige waar voor uw geld.

InMotion vs Bluehost: conclusie

Bluehost en InMotion zijn heel verschillende providers, maar ze bieden allebei een geweldige service.

In beweging’s plannen kunnen grotere websites aan dan Bluehost’s plannen, maar InMotion’s schaalbaarheid maakt het duurder dan Bluehost. InMotion biedt ook een breed scala aan functies, terwijl Bluehost’s WordPress-integratie is zeer indrukwekkend. Plus Bluehost’s interface is heel gemakkelijk te gebruiken.

Over het algemeen is Bluehost onze winnaar. De combinatie van veel waar voor uw geld, gebruiksgemak en geweldige uptime is ongeëvenaard. Maar InMotion is dat niet’t ver achter, en het komt allemaal neer op welke functies u het meest waardeert!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map