Shopify vs Amazon: welk platform moet je gebruiken?

Shopify vs Amazon uitgelichte afbeeldingShopify vs Amazon is een van de grootste veldslagen in de e-commerce wereld. Ze’zijn beide grote namen en bieden grote kansen voor online verkopers.


Alleen al in de VS heeft Amazon meer dan 150 miljoen bezoekers per maand!

Shopify beheert meer dan 600.000 bedrijven die zijn verkocht meer dan $ 82 miljard via dit e-commerceplatform.

Met zulke statistieken, geen wonder’is moeilijk te kiezen!

Wij’We hebben diepgaand onderzoek gedaan naar e-commerceplatforms om u de best mogelijke informatie te geven. In dit artikel worden Shopify en Amazon vergeleken, van hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn, met prijzen, functies, klantenondersteuning en meer.

Over het algemeen kunnen we u vertellen dat Shopify het beste allround e-commerceplatform op de markt is. Het scoorde de hoogste score in ons onderzoek en is geschikt voor nieuwe winkels tot grote merken zoals Tesla. Daar kunt u uw e-commercebedrijf opzetten en uw online winkel opschalen’is niets beter.

Nog altijd daar’er is veel om over na te denken en Shopify heeft gewonnen’niet geschikt voor absoluut iedereen. Dat’waar we binnenkomen. Van individuele verkopers tot kleine en groeiende bedrijven, wij’re hier om u te helpen de beste beslissing te nemen.

Naast het analyseren van functies en het onderzoeken van verkoopkosten, hebben we’Ik zal ook kijken naar wat Shopify en Amazon anders maakt en, belangrijker nog, welke het beste voor jou is.

Shopify vs Amazon: Pros & Nadelen

Shopify Pros

 • Krachtige e-commercetools: Shopify heeft een reeks e-commercehulpmiddelen die zijn ontworpen om u te helpen bij het bouwen en promoten van uw online winkel.
 • Unieke merkidentiteit: Omdat u uw eigen e-commerce website maakt, creëert u ook een sterk en uniek merk dat bij uw bedrijf past.

Shopify Cons

 • Extra kosten: Shopify heeft een maandelijks bedrag, maar het heeft ook een App Store. Het toevoegen van apps van derden kan uw maandelijkse kosten verhogen.
 • Marketing: U bent volledig verantwoordelijk voor het promoten van uw bedrijf en het opbouwen van uw naamsbekendheid.

Amazon Pros

 • Verkeer: Miljoenen mensen bezoeken maandelijks de Amazon-marktplaats. Dit geeft uw producten een geweldige uitstraling.
 • Extra diensten: Amazon kan uw voorraadopslag, verpakking en verzending voor u afhandelen, waardoor u uw bedrijf gemakkelijker kunt runnen.

Amazon Cons

 • Wedstrijd: Amazon verkoopt miljoenen producten, dus jij’sta tegen een hoop concurrentie. Soms jij’Ik ga rechtstreeks concurreren met Amazon zelf.
 • Branding: Het’Het is erg moeilijk om een ​​uniek of sterk merkimago te creëren door op Amazon te verkopen.

Wat’s het verschil tussen Shopify en Amazon?

U kunt geld verdienen door Shopify of Amazon te gebruiken om uw producten online te verkopen. Je betaalt een maandelijks abonnement op beide en hebt toegang tot alle tools en middelen die ze te bieden hebben.

Maar ze zijn niet hetzelfde!

Amazon en Shopify lijken misschien op elkaar, maar ze werken op verschillende manieren.

Het belangrijkste verschil tussen Shopify en Amazon

Het belangrijkste om te onthouden is dat Shopify een gespecialiseerd e-commerceplatform is en dat Amazon een online marktplaats is. Shopify geeft je de tools om je eigen online winkel te bouwen, terwijl Amazon je via zijn marktplaats naast andere online verkopers laat verkopen.

Dus verkopen via Amazon is als een kraam hebben op een beroemde schoenenbeurs. Duizenden mensen zwermen binnen om te bladeren en te kopen – de meesten van hen zijn dat niet’t op zoek naar uw bedrijf in het bijzonder, maar u maakt nog steeds veel verkopen omdat iedereen langsloopt en uw kraam ziet.

Verkopen met Shopify lijkt meer op het huren van een gebouw om je bedrijf op te zetten. Je hebt je eigen ruimte en klanten komen eigenlijk op zoek naar je winkel zodra ze je merk kennen. Daar’er is meer ruimte om een ​​uniek beeld te creëren, hoewel het’Het is moeilijker om dat vaste klantenbestand op te bouwen.

Vanwege deze verschillen zorgen Shopify en Amazon voor verschillende soorten online verkopers. Amazon is geschikt voor individuele verkopers tot kleine en middelgrote bedrijven. Shopify is ideaal voor alles, van kleine bedrijven tot veel grotere merken.

Makkelijk te gebruiken

Of je’Als u een paar sokken verkoopt of uw e-commerce-imperium opricht, wilt u dat uw online verkoopervaring zo soepel mogelijk verloopt.

Als de gedachte om je eigen online winkel op te zetten een beetje overweldigend lijkt, don’maak je geen zorgen! Shopify is ontworpen om het bouwen van uw e-commerce website zo eenvoudig mogelijk te maken. Het’heeft een helder, duidelijk ontwerp, veel helppagina’s en supereenvoudige navigatie.

Shopify-dashboardHet Shopify-dashboard moedigt u aan om aan de slag te gaan en biedt een eenvoudig snel overzicht van uw totale verkopen, topproducten en uitsplitsingen van verkopen.

Shopify doet geweldig werk door krachtige verkooptools voor iedereen toegankelijk te maken. Dat’Iets eenvoudiger gezegd dan gedaan, dus Shopify verdient lof voor zijn inclusieve benadering van e-commerce.

Met Amazon hoef je alleen maar een account aan te maken, elke set-up fase te voltooien en dan jij’bent klaar om te verkopen!

Amazon-instellingsprocesAmazon heeft een eenvoudig te volgen installatieproces dat u stap voor stap door de registratie leidt.

Als je eenmaal’opnieuw geregistreerd hoeft u alleen maar uw producten te vermelden, ze te verkopen, te verzenden en dan het beste deel – betaald te krijgen!

Dit is allemaal vrij eenvoudig en Amazon heeft tools om het zo eenvoudig mogelijk te maken. U kunt bijvoorbeeld zelf de verzending regelen of Fulfillment by Amazon (FBA) gebruiken.

FBA neemt een van de hoofdbrekens van de e-commerce wereld – verzending – en neemt het u uit handen. Dus je don’u hoeft zich geen zorgen te maken over verzending als u dat niet doet’t wil. In plaats daarvan verkoop je je producten en Amazon regelt de rest voor je.

Zowel Shopify als Amazon zijn ontworpen om je leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. U’Ik vind bij beide handige tools en gestroomlijnde setups.

Ontwerpflexibiliteit

Daar’is niets frustrerender dan te proberen online te surfen wanneer slecht ontwerp bij elke klik in de weg zit. Gelukkig met Shopify en Amazon doe je dat’u hoeft zich geen zorgen te maken dat u klanten verliest door een lelijk ontwerp.

Shopify geeft je veel controle over de lay-out en het ontwerp van je online winkel. Maar jij niet’u hoeft het niet helemaal zelf te ontwerpen – in plaats daarvan kiest u uit meer dan 60 thema’s en vervolgens aanpassen aan uw merk.

Shopify-thema'sShopify heeft een reeks moderne en professionele thema’s waarmee u uw winkel kunt bouwen. Daar’is een mix van gratis en betaalde thema’s die u kunt aanpassen.

Shopify heeft 10 gratis thema’s en meer dan 60 premium degenen die tussen kosten $ 140 tot $ 180. U kunt uw thema bewerken, personaliseren en zelfs veranderen, zodat u een uniek merkimago creëert voor uw bedrijf.

Amazon is beperkter in zijn ontwerpen. Alle Amazon-pagina’s zijn op dezelfde manier ingedeeld. U kunt uw eigen afbeeldingen en beschrijvingen uploaden, maar de algehele lay-out en het ontwerp van uw winkelpagina is herkenbaar Amazon’s in plaats van die van jezelf.

amazon producten paginaontwerpProducten worden gepromoot op de Amazon-startpagina zonder branding. Hoewel dit goed is voor het vermarkten van uw producten, maakt het uw merk moeilijk om zich te onderscheiden van de massa.

Op de homepage worden producten bijvoorbeeld vermeld in Amazon’s branding, naast uw concurrenten’ producten. Dit is ideaal voor de klant, maar kan het uitdagender maken om bezoekers naar uw eigen pagina’s te leiden.

Natuurlijk zijn er elementen die je kunt aanpassen met Amazon, maar over het algemeen’s veel minder flexibel dan Shopify.

E-commercehulpmiddelen en -functies

Doorbreek de mythe die er uitziet en redt’gaan niet hand in hand. Creëer een winkel met e-commerce elektrische gereedschappen op zak en een prachtig ontwerp.

Amazon heeft een enorm scala aan producten die via zijn markt worden verkocht, van elektronica tot speelgoed en boeken. U kunt zelfs diensten verkopen in plaats van fysieke goederen.

Het verwelkomt zowel individuele verkopers als bedrijven en heeft de tools om uw online verkoop te ondersteunen. Dit omvat unieke winkels zoals Amazon Handmade, wereldwijde verkoop en het maken van gerichte advertenties.

Een voorbeeld is de Vervulling door Amazon (FBA) -programma, waarmee u toegang heeft tot Amazon Prime-klanten en waarmee Amazon de opslag, verpakking en verzending van uw producten kan regelen.

amazon verkopen van vervulde diensten door amazonFulfilment by Amazon neemt u het harde werk uit handen en laat Amazon de opslag, verpakking, verzending en zelfs klantenondersteuning afhandelen.

U stuurt uw producten naar Amazon, die ze vervolgens verpakt en naar klanten verzendt zodra de producten zijn verkocht. Hier zijn kosten voor, maar als je dat niet doet’t wil het gedoe van het verzenden ervan’s een nuttige oplossing!

Shopify heeft het breedste en meest diepgaande aanbod van verkooptools op de markt.

Shopify-verkoophulpmiddelenShopify heeft een enorm scala aan verkooptools en -functies om uw bedrijf snel en gemakkelijk te laten groeien

Hier zijn slechts enkele van de e-commercehulpmiddelen die Shopify biedt:

 • Verlaten winkelwagenherstel
 • Krachtig voorraadsysteem
 • Automatische belastingberekening
 • Logo maker
 • Verkoop via meerdere kanalen
 • App-integratie

Shopify biedt alle benodigde tools om uw online winkel te laten slagen en tegelijkertijd uw leven als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wat’Bovendien werkt Shopify onlangs samen met Oberlo om dropshippingbedrijven te ondersteunen.

Als je dat niet doet’t vinden wat je’zoekt u in uw Shopify-dashboard, don’maak je geen zorgen. Shopify heeft een uitgebreide app store die u kunt gebruiken om uw e-commerce website uit te breiden en vooruit te helpen.

Betalingsopties en vergoedingen

Soms moet je dieper kijken dan de vooraf gemaakte kosten. Transactiekosten en creditcardtarieven kunnen uw maandelijkse uitgaven verhogen, dus het is zo’Het is altijd het beste om te controleren voordat je je vastlegt.

Het’Het is geen verrassing dat Amazon Amazon Pay ondersteunt als belangrijkste betalingsgateway. U kunt hiermee creditcards en betaalpassen accepteren, maar niet PayPal.

Voor ‘Professionele verkopers’, Amazon heeft verkoopkosten plus het maandelijkse abonnement. Deze kosten verschillen per categorie, maar bestaan ​​uit verwijzingskosten en verzendkosten.

Als u FBA gebruikt, zijn er een reeks kosten die variëren van $ 2,41 tot $ 137,32 voor uitvoeringskosten (per eenheid). Dan zijn er maandelijkse opslagkosten variërend van $ 0,69 tot $ 2,40 per kubieke voet. Deze prijzen zijn volledig afhankelijk van de grootte, het volume en het type product, en zelfs de tijd van het jaar.

Individuele verkopers don’betaal geen maandelijks abonnement zoals professionele verkopers. In plaats daarvan betaalt u $ 0,99 voor elk product dat u verkoopt.

Shopify heeft zijn eigen betalingsgateway, Shopify Payments. Wanneer je’opnieuw gebruiken je don’u hoeft geen transactiekosten te betalen!

Dat’s niet alles wat Shopify te bieden heeft – het biedt ook meer dan 100 verschillende betalingsgateways, inclusief Amazon Pay en PayPal. Deze hebben allemaal transactiekosten variërend van 0,5% tot 2%, afhankelijk van welke u heeft’gebruikt en welk plan u’re aan.

Creditcardkosten zijn van toepassing op alle betalingsgateways, inclusief Shopify Payments. Het normale creditcardtarief op Shopify is 2,9% + 30¢. Terwijl u upgradet via Shopify’s tariefplannen uw online creditcardtarieven dalen van 2,9% + 30¢ tot 2,4% + 30¢.

Klanten aantrekken

Online verkopen is een van de beste manieren om met klanten in contact te komen. Maar je klanten krijgen’ aandacht kan een uitdaging zijn. Met concurrenten die uw klanten targeten met advertenties in hun sociale feeds en met afleiding bij elke klik, het’is een race om als eerste op te vallen.

Dit is waar Amazon echt schittert. Met miljoenen bezoekers per maand, de kansen zijn verleidelijk in jouw voordeel gestapeld. Jij niet’t moet zoekmachineoptimalisatie (SEO) aanpakken of e-mailcampagnes uitvoeren – mensen komen naar Amazon met hun ogen open en portemonnees voorbereid.

amazon verkeerAmazon heeft alleen al in de VS meer dan 150 miljoen bezoekers per maand! Dit biedt een geweldige kans voor uw producten om gevonden te worden door een groot klantenbestand.

U heeft meer tijd om uw voorraad te beheren en bestellingen af ​​te handelen – in plaats van dat u naar hen toe gaat, komen uw klanten naar u toe.

Of dat hoop je!

Het nadeel van Amazon is dat zodra de miljoenen bezoekers op de site zijn, ze naar je producten moeten gaan in plaats van naar je buurman’s. En wanneer Amazon zelf ook op hetzelfde platform verkoopt, is de concurrentie behoorlijk hevig.

U hoeft zich misschien geen zorgen te maken over Google’s SEO. Maar je moet wel voldoen aan Amazon’s SEO om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te staan. Dit geeft u de beste kans om te worden gekozen boven uw concurrenten.

Shopify niet’t hebben niet hetzelfde zoekvolume als Amazon. Dat’omdat je je eigen merk creëert – mensen moeten echt naar uw bedrijf zoeken om u te vinden. Dit betekent dat marketing essentieel is om uw klantenbestand uit te breiden.

E-mailcampagnes, verkoop via meerdere kanalen en een sterke aanwezigheid op sociale media, gepersonaliseerd winkelen, verlaten winkelwagenherstel en de beruchte SEO – dit alles is belangrijk voor het laten groeien van uw merk en het opbouwen van een klantenbestand.

Het goede nieuws is dat Shopify er is om je bij elke stap te helpen. Het bevat automatisch al deze marketingtools en je kunt nog meer vinden in de Shopify App Market.

Hulp en ondersteuning

Amazon niet’t hebben het duidelijkste ondersteuningssysteem – er is telefonische ondersteuning waarbij u een oproep doet en Amazon contact met u opneemt. Er zijn formulieren die u kunt indienen voor ondersteuning en communityforums waar u problemen kunt bespreken. Maar het’s niet het meest gestroomlijnde of gebruiksvriendelijke ondersteuningssysteem dat er is.

Shopify heeft een uitgebreide reeks hulpopties, waaronder:

 • 24/7 telefoon
 • Sociale media
 • 24/7 live chat
 • Forum
 • E-mail
 • Video uitleg
 • Geavanceerde specialistische ondersteuning

Dit dekt je, wat je ook nodig hebt. Videozelfstudies en forums helpen u nieuwe vaardigheden te leren, en telefonische ondersteuning is van onschatbare waarde om de juiste hulp te krijgen wanneer u die nodig heeft.

Shopify heeft ook een Helpcentrum met artikelen en gidsen. Het’s super gemakkelijk te navigeren en heeft tonnen middelen om te bladeren.

Prijzen

Aan het eind van de dag wil je meer geld verdienen dan jij’re uitgaven. Daar’het heeft geen zin om een ​​platform te kiezen dat’Het kost je honderd dollar als je dat doet’verkopen slechts een paar handgemaakte items per maand.

Noch Amazon of Shopify zijn zo prijzig als dat, dus je zou hier iets moeten vinden dat bij je budget past.

Amazon heeft twee verkoopplannen:

 • Het Professional Selling-abonnement kost $ 39,99 per maand, plus extra verkoopkosten (die variëren afhankelijk van uw producten).
 • Het Individual Selling-plan doet dat niet’t heeft een maandelijks bedrag – in plaats daarvan betaalt u $ 0,99 per verkocht item. Dit komt bovenop de extra verkoopkosten, die weer per categorie verschillen.

Het individuele plan is geschikt voor iedereen die van plan is om minder dan 40 artikelen per maand te verkopen. Hierdoor zijn er minder functies beschikbaar. Dat kan bijvoorbeeld’t verzendtarieven aanpassen op het individuele plan.

Amazon verkoopplannen en vergoedingenEr zijn meer verschillen dan de prijs tussen de individuele en professionele verkoopplannen. Over het algemeen ontgrendel je meer mogelijkheden op het Professional-abonnement van $ 39,99 per maand.

Er zijn extra kosten wanneer u FBA gebruikt, maar dit is extreem variabel en afhankelijk van uw producten en bedrijf.

Shopify heeft drie tariefplannen:

 • Het Basic Shopify-abonnement kost $ 29 per maand
 • Het Shopify-abonnement kost $ 79 per maand
 • Het Advanced Shopify-abonnement kost $ 299 per maand

U ontgrendelt meer functies terwijl u upgradet via de tariefplannen. Hieronder ziet u welke functies beschikbaar zijn op elk plan.

Bespaar tot 20% op uw Shopify-abonnement

Bespaar 10% op uw abonnement wanneer u zich aanmeldt voor een jaar, en bespaar 20% wanneer u zich aanmeldt voor twee jaar!

Dat betekent, met 20% korting, jij’Ik zal redden $ 16 per maand op het Shopify Plan, en $ 60 per maand op het Advanced-abonnement.

Basic Shopify ($ 29 / maand)

 • E-commerce website & blog
 • Onbeperkte producten
 • 2 personeelsaccounts
 • 24/7 ondersteuning
 • Verkoop via meerdere kanalen
 • Handmatige ordercreatie
 • Kortingscodes
 • Gratis SSL-certificaat
 • Verlaten winkelwagenherstel
 • Fraudeanalyse
 • Shopify POS-app
 • Standaard creditcardtarieven

Shopify ($ 79 / maand)

 • Alles van Basic Shopify
 • 5 personeelsaccounts
 • Cadeaubonnen
 • Professionele rapporten
 • Lagere creditcardtarieven
 • Point of Sale extra’s

Geavanceerde Shopify ($ 299 / maand)

 • Alles van Shopify-abonnement
 • 15 personeelsaccounts
 • Geavanceerde rapportbouwer
 • Berekende verzendkosten van derden
 • Lagere creditcardtarieven

Het Basic Shopify-abonnement biedt u alles wat u nodig heeft om uw e-commerce website op te zetten. Vervolgens kun je apps toevoegen om je winkel uit te breiden’s functies en upgrade wanneer u maar wilt’opnieuw klaar.

Extra kosten kunnen ontstaan ​​als u’opnieuw apps van derden aan uw winkel toevoegen. Deze helpen echter bij het opschalen van uw bedrijf en weerspiegelen dus de stijging van klanten en winsten.

Amazon gebruiken met Shopify

Amazon en Shopify passen redelijk goed bij elkaar. Ze bieden allebei bepaalde dingen aan die de ander niet biedt. Net als pindakaas en gelei, waarom zou je ze niet samenvoegen om iets geweldigs te maken?

Je kunt Amazon integreren in je Shopify-winkel. Ja, dat betekent precies wat u denkt dat het doet: u kunt uw eigen e-commercebedrijf opbouwen terwijl u uw producten op de wereld promoot’s grootste marktplaats… tegelijkertijd… en met slechts een paar klikken.

Shopify Amazon-integratieU kunt Amazon integreren met uw Shopify-winkel om uw bekendheid, verkoop en klantenbestand te maximaliseren.

Hiermee kunt u Amazon-vermeldingen en aanbiedingen rechtstreeks vanuit Shopify maken, inventaris en productdetails synchroniseren, producten koppelen en meer!

Het enige dat u hoeft te doen, is een Amazon-verkopersaccount instellen en vervolgens het Amazon-verkoopkanaal toevoegen aan uw Shopify-winkel.

Het belangrijkste om op te letten is dat u nog steeds moet betalen voor het Amazon Professional Seller-account. Je betaalt al je maandelijkse abonnement op Shopify en daarna betaal je voor het Amazon Professional-abonnement.

Maar als uw bedrijf klaar is voor meer exposure en uitbreiding, is het combineren van deze twee krachtpatsers een waardevolle investering.

Shopify vs Amazon: conclusie

Shopify en Amazon zijn twee indrukwekkende verkoopplatforms. In dit artikel hebben we onderzocht waarom ze’zijn anders, en doken diep in hun functies, prijzen, ontwerp en meer.

Het belangrijkste is dat wij’heb gekeken hoe deze dingen u kunnen helpen.

Hier’s een overzichtstabel om een ​​laatste momentopname van Shopify en Amazon te geven:

CategorieShopifyAmazonMakkelijk te gebruiken

Trek

Ontwerpflexibiliteit

Winnaar: Shopify

E-commerce tools & Kenmerken

Winnaar: Shopify

Betalingsmogelijkheden & Vergoedingen

Winnaar: Shopify

Klanten aantrekken

Winnaar: Amazon

Helpen & Ondersteuning

Winnaar: Shopify

Prijzen

Winnaar: Shopify

Shopify maakt het gemakkelijk en toegankelijk om een ​​online winkel op te zetten.Het enige dat u hoeft te doen, is uw Amazon-verkopersaccount instellen, uw producten uploaden en verkopen!
Shopify heeft een professionele reeks echt aanpasbare sjablonen. U kunt eenvoudig uw eigen unieke merk bouwen.Amazon bepaalt het ontwerp van uw winkelpagina’s en productdisplays. Hoewel eenvoudig, beperkt dit uw zakelijke identiteit.
Shopify heeft de beste verkoopfuncties op de markt. Het heeft tonnen ingebouwde tools plus een app store.Amazon heeft een breed scala aan functies die geschikt zijn voor verschillende verkopers’ behoeften.
Transparante prijzen: geen transactiekosten bij het gebruik van Shopify Payment Gateway, alle andere vergoedingen en kosten worden duidelijk vermeld. Ondersteuning van meer dan 100 betalingsopties.Ondersteunt Amazon Pay-betalingsgateway, die creditcards en betaalpassen accepteert. Extra kosten zijn zeker inbegrepen, maar zijn te variabel om transparant te zijn.
Met Shopify moet je alle marketing en SEO zelf doen. Shopify biedt u de tools om te slagen, maar u’bent verantwoordelijk voor uw eigen verkeer.Amazon krijgt elke maand miljoenen bezoekers, dus uw verkeer wordt op een bord naar u gebracht! Je moet wel concurreren met andere verkopers (en Amazon zelf) en optimaliseren om te rangschikken in Amazon’s zoekopdrachten.
Shopify heeft voor elk wat wils. Van 24/7 telefonische en livechat tot het helpcentrum, jij’opnieuw gedekt.Amazon heeft goede ondersteuningsopties, waaronder een helpforum, maar het’s minder toegankelijk dan Shopify’s.
Shopify heeft drie tariefplannen, variërend van $ 29 tot $ 299 per maand. Daar’is een gratis proefperiode van 14 dagen.Amazon heeft twee plannen: één voor $ 0,99 per item, de andere voor $ 39,99 per maand. Beide zijn onderhevig aan extra variabele vergoedingen.

Over het algemeen raden we Shopify aan voor iedereen die zijn e-commercebedrijf opzet. Het geeft u meer controle, een sterkere merkidentiteit en meer schaalbare prijzen.

Amazon is goed voor kleine verkopers die dat niet doen’Ik wil vooraf geen kosten betalen, maar het wel’s variabele extra vergoedingen maken het moeilijk in te schatten hoe snel die kosten kunnen oplopen.

Shopify biedt de betere oplossing op de lange termijn, en met de optie om Amazon in uw Shopify-winkel te integreren, doet u dat niet’t hoeft niet te missen: het’s een win-win!

Shopify vs Amazon: veelgestelde vragen

Zal ik meer geld verdienen met Shopify of Amazon?

Daar’is geen definitief antwoord, en het hangt helemaal af van wat je’opnieuw verkopen en alle andere factoren die van invloed zijn op het runnen van een bedrijf! Er zijn succesverhalen voor zowel Shopify als Amazon.

Over het algemeen ondersteunt Shopify meer groei op de lange termijn voor uw bedrijf en helpt u u meer te onderscheiden van uw concurrenten.

Mensen gaan meestal naar Amazon op zoek naar kortingen en deals, dus daar’s meer druk om concurrerende prijzen te hebben.

Je kunt het groot maken met elk platform, maar met jou’je hebt meer controle als je voor Shopify kiest. We raden aan om u aan te melden bij Shopify en vervolgens te integreren met Amazon om de voordelen van beide platforms te krijgen.

Is Shopify de beste e-commercebouwer?

Het korte antwoord is: ja! Shopify is het beste allround e-commerceplatform op de markt. In ons onderzoek scoorde het toppunten voor verkoopfuncties en ontving het de hoogste klantscore van onze gebruikers. Het versloeg zijn concurrenten BigCommerce en Wix eCommerce – maar dat doet het niet’ik meen het niet’is geschikt voor jou.

Bekijk onze vergelijkingstabel voor online winkels om deze toonaangevende merken naast elkaar te zien. Of lees onze Shopify Review om erachter te komen waarom we het zo sterk aanbevelen.

Dat is goedkoper, Shopify of Amazon?

Van de maandelijkse abonnementen is Shopify de goedkoopste optie. Het laagste plan is de Basic Shopify voor $ 29 per maand. Amazon heeft zijn Professional Selling-abonnement voor $ 39,99 per maand, plus extra verkoopkosten.

Als u zich aanmeldt bij Amazon’s Individueel plan van de verkoper dat u niet doet’betaal geen maandelijkse vergoeding – in plaats daarvan betaalt u een vergoeding van $ 0,99 voor elk artikel dat u verkoopt. De extra verkoperskosten zijn ook van toepassing op dit plan.

Het Amazon Individual Seller-plan is de goedkoopste optie als u’opnieuw kleine hoeveelheden verkopen – het’s alleen geschikt voor degenen die verkopen onder de 40 items per maand. Maar wees voorzichtig: u zou uiteindelijk ongeveer $ 40 per maand kunnen betalen voor dit plan.

Lees onze Shopify Pricing Review voor een gedetailleerd overzicht van de prijsplannen en de prijs-kwaliteitverhouding.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map