Shopify vs Weebly | Welke is beter voor jou?

Shopify versus WeeblyShopify vs Weebly is een belangrijke vraag voor iedereen die een online winkel bouwt – wij’Ik zal ze opsplitsen om u te laten zien wat beter is voor uw bedrijf.


Wat’s het verschil tussen Shopify en Weebly?

Shopify is een speciaal e-commerceplatform dat is ontworpen om u te helpen bij het bouwen van uw eigen online winkel. Het heeft alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te runnen. Weebly daarentegen is een websitebouwer met optionele e-commercefuncties – dit betekent het’is minder krachtig dan Shopify, maar eenvoudiger in te stellen.

Bij het vergelijken van Shopify vs Weebly komt de waarheid neer op wat je nodig hebt uit je winkel.

In deze gids bekijken we Shopify vs Weebly en vragen we ons af: welke is beter voor jou? We vergelijken de platforms op tools, prijzen, apps, klantenondersteuning en gebruiksgemak. De dingen die belangrijk zijn voor u en uw online bedrijf!

Aan het einde van onze Shopify vs Weebly-vergelijking u’lk kan een winnaar kiezen voor uw winkel! Shopify biedt een gratis proefperiode en Weebly een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. U kunt ze dus uitproberen voordat u een van uw zuurverdiende dollars uitgeeft. als jij’als je haast hebt, ga dan aan de slag via de onderstaande links:

 • Probeer Shopify gratis
 • Probeer Weebly Free

Shopify vs Weebly: voor- en nadelen

Voordat we dieper ingaan op Shopify vs Weebly, laten we dat doen’s kijken naar de belangrijkste voor- en nadelen van elk platform.

Shopify Pros

 • Krachtige e-commercetools: Shopify biedt alles wat je nodig hebt om een ​​geavanceerde winkel te bouwen. Meer dan 1200 apps bieden u een grote flexibiliteit.
 • Premium ondersteuning: U krijgt standaard 24/7 ondersteuning via LiveChat, e-mail en telefoon.
 • Meer dan 60 mobiele thema’s: Shopify’s gratis en betaalde thema’s bestrijken een breed scala van industrieën en werken perfect op mobiel en desktop.

Shopify Cons

 • Transactiekosten: In tegenstelling tot Weebly brengt Shopify kosten in rekening voor transacties (tenzij u Shopify Payment gebruikt).
 • De kosten kunnen oplopen: App-kosten, vergoedingen en maandelijkse betalingen kunnen Shopify duur doen lijken. Maar als uw winkel groeit en omzet maakt, heeft deze gewonnen’t lijkt een probleem!

Weebly Pros

 • Zeer gebruiksvriendelijk: Weebly biedt wat je nodig hebt om een ​​aantrekkelijke en functionerende winkel te creëren. Zelfs de minst technische gebruiker kan aan de slag met Weebly.
 • Up-to-date sjablonen: Weebly’s thema’s zijn goed ontworpen en gemakkelijk te veranderen.
 • Concurrerende prijzen: U kunt producten op Weebly online verkopen vanaf slechts $ 8 per maand.

Weebly Cons

 • Beperkt aantal e-commercetools: Als u een krachtige e-commerce winkel wilt bouwen, vindt u misschien Weebly’s reeks tools beperkend. Heeft de neiging om nieuwe tools langzamer te introduceren dan rivalen zoals Shopify.
 • Beperkte aanpassing: Het maken van complexe wijzigingen in uw winkel kan moeilijk zijn in Weebly’s redacteur.

Hier zijn 6 dingen die u moet overwegen bij het evalueren van Shopify vs Weebly:

Shopify

Weebly

Bezoek Shopify Bezoek Weebly Top keuze Top
Choice Shopify Top Choice Shopify Shopify-logo

Shopify

Algemene beoordeling

9.4 op 10

Weebly

Algemene beoordeling

8.2 van 10

Overzicht

Shopify:

Shopify is een speciaal e-commerceplatform, wat het betekent’s speciaal ontworpen om u te helpen bij het bouwen van een online winkel. Het wordt geleverd met meer dan 150 e-commerce sjablonen op maat en gespecialiseerde verkoopfuncties om uw winkel succesvol te maken. Het heeft ook een uitgebreide app store waarmee je extra functionaliteit aan je winkel kunt toevoegen. Shopify’s is vrij eenvoudig te gebruiken, maar dat is het niet’Het is niet zo eenvoudig als Weebly. Dat gezegd hebbende, als je’serieus over online verkopen, je hebt gewonnen’vind niet beter dan Shopify.

Weebly:

Weebly is een websitebouwer die wordt geleverd met e-commercefunctionaliteit voor sommige van zijn plannen. Dit betekent dat je don’u hoeft niet meteen een online winkel te bouwen – u kunt eerst een website bouwen en er e-commercefuncties aan toevoegen wanneer u maar wilt’opnieuw klaar om te verkopen. Dit maakt Weebly een geweldige keuze voor beginnende of kleinschalige verkopers. Omdat Weebly geen speciaal e-commerceplatform is, zijn de verkoopfuncties echter niet zo krachtig als die van Shopify, waardoor het een slechte keuze is voor grote of groeiende bedrijven.

Lees verder

Makkelijk te gebruiken

Shopify:

Omdat Shopify een e-commerce zwaargewicht is, daar’is een lichte leercurve om grip te krijgen op het gebruik ervan. Je zult wat tijd moeten investeren om de editor onder de knie te krijgen en het meeste uit de functionaliteit te halen.

Hoewel Shopify moeilijker te gebruiken is dan Weebly, zou dit geen verrassing moeten zijn. Shopify biedt veel meer e-commercehulpmiddelen.

Dat doet het niet’Het duurt echter lang om Shopify onder de knie te krijgen. In feite zijn we erin geslaagd om in slechts een paar uur tijd een winkel te bouwen! U’Ik haal het snel op en voeg binnenkort producten toe, beheer uw inventaris en maak een stijlvolle homepage.

Zelfs als je’re niet-technisch, het’Het is heel goed mogelijk om Shopify onder de knie te krijgen. En vergeet niet dat kwaliteitsondersteuning slechts één telefoontje verwijderd is. Ook in uw winkeleditor helpen widgets u stap voor stap door uw winkel te bouwen.

Als gebruiksgemak echter uw hoogste prioriteit is, bent u dat’Ik wil Weebly in ieder geval een testrun geven.

Weebly:

Gebruiksgemak is Weebly’uniek verkoopargument. Kortom, het is voor Weebly een succesvol bedrijf om het u gemakkelijk te maken om uw winkel aan de gang te krijgen. Het plaatst toegankelijkheid centraal in het bedrijf en, naar onze ervaring, is zelfs Wix niet zo eenvoudig op te halen.

De tools voor slepen en neerzetten betekenen dat u de muis letterlijk naar de functie wijst die u wilt toevoegen, klikt en verplaatst waar u maar wilt.

Het’is zo simpel!

Weebly is een ‘wat je ziet is wat je krijgt’ bouwer. Dit betekent dat u kunt zien hoe uw winkel vorm krijgt terwijl u deze bouwt. Als je dat niet doet’niet van iets, het’Het is gemakkelijk om kleuren, tekst, afbeeldingen te hakken en te veranderen – het geheel!

De winkel die u op uw scherm ziet, is de winkel die uw klanten zullen zien wanneer ze op uw site terechtkomen. Hierdoor hoeft u niet heen en weer te gaan tussen de editor en de voorbeeldmodus om te controleren hoe uw site eruitziet.

Weebly is een van de beste e-commerceplatforms als het gaat om het combineren van gebruiksgemak met de juiste functies en functionaliteit om u te helpen online te verkopen.

Lees verder

Thema’s & Ontwerp

Shopify:

Shopify is niet voor niets een marktleider op het gebied van e-commerce: alles heeft tot doel u te helpen verkopen.

Dat omvat sjablonen. We beoordelen Shopify’s themaontwerp 5 sterren uit 5 vanwege hoe professioneel en uniek ze zijn. Van mode tot eten, in welke branche je ook zit, Shopify heeft meer dan 60 mobiel-responsieve thema’s waar je aan bod komt.

U kunt per branche door thema’s bladeren. Sommige worden geleverd met uw Shopify-abonnement, maar sommige kosten extra, vanaf $ 140. Daar’is geen verplichting om een ​​betaald thema te gebruiken, maar als je eenmaal’opnieuw verkopen, het kan een goede investering zijn.

Shopify controleert de thema’s in zijn winkel, zodat je je kent’krijgt u een kwaliteitsproduct, wat u ook gebruikt.

Het personaliseren van je thema is een beetje lastiger met Shopify dan Weebly. Maar gezien hoe krachtig een platform is, is het nog steeds erg toegankelijk. Zelfs als je’niet technisch onderlegd, u kunt een stijlvol thema toevoegen en aanpassen.

Het ding om in gedachten te houden is dat Shopify’s thema’s don’ze zien er gewoon geweldig uit, ze helpen u meer te verkopen. Shopify heeft bedrijven over de hele wereld geholpen meer dan $ 55 miljard aan verkopen te genereren. Ze zijn echt experts in wat uiterlijk en gevoel werkt voor uw winst.

In de Shopify vs Weebly head-to-head kleurt Shopify het op thema’s en design.

Weebly:

Weebly houdt de dingen graag simpel, en de sjablonen weerspiegelen dat. Ze zijn misschien eenvoudiger dan Shopify’s, maar ze’opnieuw helder en goed ontworpen.

In onze vergelijkingstabel scoort Weebly een sterke 4 sterren voor sjabloonontwerp. Terwijl ze dat niet zijn’t zo goed als Shopify, Weebly’s thema’s zijn zeer solide en kunnen u gemakkelijk helpen bij het creëren van een stijlvolle online winkel die ook mobiel reageert.

Weebly’De themawinkel heeft 15 ontwerpopties voor online winkels. We zijn onder de indruk van hoe goed ze eruitzien, maar er is minder variatie dan Shopify.

Een gebied dat Weebly van teen tot teen kan volgen met Shopify, is hoe gemakkelijk thema’s kunnen worden bewerkt zodra je het eenmaal hebt gedaan’heb er een aan je winkel toegevoegd. Het bewerken van thema’s is zeer intuïtief, wat betekent dat u met uw persoonlijkheid een winkel kunt bouwen. We vinden het vooral leuk hoe gemakkelijk het is om afzonderlijke productpagina’s te maken voor elk van uw artikelen. Met Weebly’s thema’s, de hele gebruikerservaring is erg glad.

Voor pure variatie en omdat ze’opnieuw gericht op verkopen, Shopify’s thema’s zijn iets beter dan Weebly’s. Maar als je vlot en snel een webshop wilt starten, is Weebly zeker de moeite van het bekijken waard.

Lees verder

E-commerce tools

Shopify:

Shopify is een volledig uitgeruste e-commerce machine boordevol tools om u te helpen verkopen. Het bereik van tools binnen handbereik is echt geweldig. Of je’Als u 10 producten of 1000 verkoopt, heeft Shopify de functionaliteit om aan uw behoeften te voldoen. Het’s waarom Shopify het beste platform is voor grote bedrijven of winkels die snel willen groeien.

We hebben gewonnen’ga er nu niet allemaal op in (dit is een Shopify vs Weebly snap vergelijking, onthoud) maar er zijn een paar e-commerce tools die we moeten benadrukken.

Op Shopify kunt u betalingen accepteren van meer dan 70 betaalmethoden, waaronder PayPal en creditcards, in verschillende valuta’s. Dit blaast Weebly’s vier betalingsmogelijkheden uit het water!

Een gebied dat Shopify verslaat, is analyse. Het kan u helpen uw klanten beter te begrijpen dan welk ander platform dan ook’ve getest. U’Ik krijg een detailniveau dat je gewoon kunt’t toegang op een meer basaal platform zoals Weebly. Hoe beter u uw klanten kent, hoe meer u ze tevreden kunt houden. En een tevreden klant geeft meer uit – de goede plek voor elke verkoper, toch?

Met Shopify kun je verkopen op sociale mediasites zoals Facebook en Pinterest. Het’is ook een van de slechts twee platforms waarmee je kunt integreren met een Instagram Store!

Met andere tools kunt u meerdere personeelsaccounts toevoegen, kortingscodes verzenden, blogs maken, producten toevoegen en ze in een inventaris sorteren en verlaten winkelwagen-e-mails verzenden – allemaal kunnen ze uw winst verbeteren…

Het enige nadeel van Shopify is dat je het aantal tools en wat je ermee kunt doen overweldigend vindt!

Je kunt je ogen uitkijken op een volledige lijst met functies op de Shopify-website.

Weebly:

Weebly is een no-nonsense platform dat is bedoeld om kleine bedrijven of eenmanszaken te helpen gemakkelijk en snel online te gaan. Dus het’Het is geen verrassing dat de e-commercetools niet zo uitgebreid zijn als Shopify’s.

Dat gezegd hebbende, Weebly doet de basis heel goed. Het betekent dat Weebly boven zijn gewicht uitsteekt en enkele van de beste e-commercehulpmiddelen biedt van elk slepen-en-neerzetten-platform.

Dankzij volledig geïntegreerde winkelwagentjes (bij bepaalde Weebly-abonnementen) blijven uw klanten vanaf uw bestelling tot het voltooien van de aankoop in uw winkel..

Andere belangrijke Weebly-tools zijn een belastingcalculator, voorraadregistratie, een couponbouwer en verlaten winkelwagenherstel – een echt effectieve verkooptool die momenteel niet beschikbaar is op Weebly’s concurrent Wix, bijvoorbeeld met slepen en neerzetten.

Een verkoopargument van Weebly is hoe gemakkelijk het is om een ​​online winkel naar u te migreren’zijn al op het platform gemaakt. Het enige dat u hoeft te doen, is een CSV-bestand uploaden. Je hebt dan toegang tot het volledige scala aan personalisatietools in de editor, net als elke andere gebruiker!

Je denkt misschien Weebly’s e-commerce tools klinken behoorlijk ingrijpend?

Nou, dat zijn ze. Maar het gebied dat Weebly verliest in de match tussen Shopify en Weebly is analyse. U kunt uw Weebly-winkel integreren met Google Analytics, maar de interne rapportage is lang niet zo geavanceerd als op Shopify’s dashboard.

Dit won’t is een probleem als je’het verkopen van een klein aantal producten, maar naarmate uw winkel groeit, wordt het meer een probleem.

In tegenstelling tot Shopify, wij’d zeggen dat er grenzen zijn aan wat je kunt doen op Weebly. Maar als Shopify’s tools klinken te ruim voor uw behoeften, Weebly is het proberen waard!

Voor een meer gedetailleerde kijk op Weebly’s e-commerce tools, bezoek Weebly’s website.

Lees verder

App Winkel

Shopify:

Een goede app store is nu een fundamenteel onderdeel van elk kwalitatief e-commerceplatform. Hoewel u misschien geen apps nodig heeft wanneer u begint met verkopen, doet u dat wel wanneer u uw winkel wilt opfleuren of iets moet veranderen om een ​​zakelijk doel te bereiken.

Het’is zeker iets om over na te denken als je naar Shopify vs Weebly kijkt.

Shopify’s App Store is een van de beste in de branche. U kunt kiezen uit meer dan 1200 apps, die betrekking hebben op integratie van sociale media en belastingen. Het scala aan apps betekent dat een Shopify-winkel in principe onbeperkt is.

Deze apps doen dat niet’laat je gewoon mooie nieuwe functies toevoegen. Ze maken tijd vrij door alledaagse klussen voor je te doen. U kunt dan teruggaan naar wat’belangrijk: verbetering van uw winkel en verkoop van producten.

U kunt bijvoorbeeld een professioneel contactformulier toevoegen om de klantenservice te verbeteren, of samenwerken met een converter en kopers de kans geven om verschillende valuta’s te bekijken.

Sommige van Shopify’s apps zijn gratis, sommige kosten een maandelijks bedrag. U heeft volledige controle over het gebruik van elke app en kunt op elk moment de stekker eruit trekken’werkt niet voor jou.

De App Store is echt een goudmijn voor verkopers zoals jij.

Weebly:

Weebly’s App Center zegt van wel “breng de wereld naar uw website”. We denken dat het die belofte waarmaakt!

De lay-out van het App Center is schoner en moderner dan Shopify. Het vinden van de service die u nodig heeft, is heel eenvoudig.

Ook al is Weebly’De focus ligt op eenvoud, het App Center betekent dat u uw site vrij eenvoudig kunt uitbreiden. De apps die in de winkel worden vermeld, kunnen met één klik op de knop worden toegevoegd, dus daar’is geen gedoe met het regelen van de integratie. De apps zijn volledig geïntegreerd – je hebt gewonnen’u hoeft geen enkele code aan te raken om ze aan uw site toe te voegen.

Apps zijn onderverdeeld in categorieën zoals ‘e-commerce’ en ‘communicatie’. Net als Shopify, om wat apps voor je te krijgen’Ik moet wat geld uitgeven, maar er zijn gratis proefversies beschikbaar, dus je kunt het proberen voordat je het koopt! Gebruik de proefperiode om ervoor te zorgen dat de app goed bij uw site past.

Weebly’s apps omvatten alles van het toevoegen van een forum aan uw site tot het aanbieden van meertalige pagina’s. Gezien de eenvoud van Weebly’s aanbod, het App Center is een behoorlijk indrukwekkend aanbod.

Lees verder

Prijzen

Shopify:

OK laat’s praten over prijs.

Hoeveel elk platform u gaat kosten, is tenslotte een groot deel van het Shopify vs Weebly-debat.

Shopify’s maandelijkse tariefplannen zijn:

 • Basic Shopify – $ 29
 • Shopify – $ 79,99
 • Shopify Advanced – $ 299

Shopify is duurder dan Weebly, maar het is’s omdat het’s een volwaardig e-commerceplatform. U krijgt het volledige scala aan tools en functies waarmee u producten uit uw virtuele schappen kunt halen.

U kunt 10 of 20% korting krijgen op uw jaarfactuur als u zich respectievelijk inschrijft voor een een- of tweejarenplan.

Wat’Zo indrukwekkend aan Shopify zijn de functies die standaard in alle abonnementen zijn opgenomen: u kunt onbeperkte producten verkopen, kortingscodes verzenden, een SSL-certificaat krijgen (wat betekent dat uw website is gemarkeerd als ‘veilig’ aan klanten) ter waarde van $ 70, en krijg 24/7 klantenondersteuning.

Hoe beter uw Shopify-abonnement, hoe lager uw transactiekosten. Ze beginnen bij 2,2% op Basic, maar worden kwijtgescholden als je Shopify gebruikt’s eigen betalingsgateway.

Het’Het is de moeite waard om in gedachten te houden dat een prijsvergelijking tussen Shopify en Weebly misleidend kan zijn. Natuurlijk kun je producten op Weebly verkopen voor $ 8 / maand, veel goedkoper dan Shopify. Maar jij’zijn beperkt tot 10 producten en don’u heeft geen eigen kassadomein. Shopify’Het meest eenvoudige abonnement geeft u uw eigen kassa en laat u onbeperkte producten verkopen, dus Shopify Basic is het meest vergelijkbaar met Weebly Business – en daar’er slechts $ 4,99 in zit!

In wezen is Shopify een platform voor de lange termijn dat kan meegroeien met uw winkel.

Over het geheel genomen, wij’ben een groot voorstander van de zin die je krijgt waar je voor betaalt. Shopify is niet’t het goedkoopste platform op de markt, maar je krijgt alles wat je nodig hebt om een ​​krachtige online winkel te bouwen.

U hoeft het alleen maar te vragen, heeft het hebben van extra voordelen zoals 24-uursondersteuning het rechtvaardigen van meer betalen voor het platform?

Gebruik Shopify’s gratis proefperiode om het antwoord te vinden.

Lees onze Shopify Pricing Review voor een uitgebreide gids over de prijsplannen van Shopify.

Weebly:

Weebly is een goedkoper alternatief voor Shopify en biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Hier’s wat elk van Weebly’s abonnementen kosten een maand:

 • Gratis – $ 0
 • Voorgerecht – $ 8
 • Pro – $ 12
 • Zakelijk – $ 25

Houd er rekening mee dat u voor het verkopen van producten een betaald Weebly-abonnement moet hebben. En om meer dan 25 producten te verkopen, moet je het Business-plan hebben (met Shopify kun je onbeperkte producten op elk plan verkopen).

Weebly brengt transactiekosten van 3% in rekening voor zijn Starter- en Pro-abonnementen – hoger dan de kosten voor elk Shopify-abonnement. Er zijn echter geen transactiekosten op het Businessplan.

Plannen zijn mogelijk goedkoper dan Shopify’s, maar ze zijn veel meer uitgekleed. Om bijvoorbeeld het SSL-certificaat standaard bij Shopify te krijgen, moet u upgraden naar het Business-plan op Weebly.

Weebly is een goedkoper alternatief voor Shopify. Het’s een aantrekkelijke optie als je’bent een klein bedrijf of een handelaar die een bescheiden aantal producten wil verkopen.

Aan de andere kant heb je meer kans om je online winkel te laten groeien tot een bron van serieuze inkomsten met heel Shopify’s tools en functies tot uw beschikking.

Wanneer u Shopify en Weebly op prijs vergelijkt, komt het neer op wat u hoopt te bereiken met uw winkel.

Over het algemeen is Weebly zeer redelijk geprijsd, vooral gezien het’is een van de meest gebruiksvriendelijke platforms die er zijn!

Weebly heeft een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, waardoor je een lange proefperiode hebt. Profiteer ervan en kijk of Weebly geschikt voor u is.

Bekijk onze Weebly Pricing Review voor een diepgaande blik op de plannen van Weebly.

Lees verder

Klantenservice

Shopify:

Met Shopify kunt u ondersteuning krijgen via LiveChat, Twitter, e-mail of telefonisch. 24/7 hulp is beschikbaar op elk plan vanaf Basic.

Dergelijke ondersteuning van de tap hebben is van onschatbare waarde als u’beginnen net met online verkopen. Het’zoals het hebben van een bedrijfsadviseur, computerexpert en ontwerper in één!

Als je je winkel wilt ontwikkelen, staan ​​Shopify-experts klaar om je de kneepjes van het vak te laten zien.

In onze ervaring met Shopify is de ondersteuning van topkwaliteit. Ze reageren snel op uw probleem en bieden altijd nuttige oplossingen.

Weebly:

Weebly’Het niveau van klantenondersteuning is veel lager dan op Shopify. Met Weebly moet je upgraden naar een Pro- of Business-abonnement om telefonische ondersteuning te ontvangen.

Houd er rekening mee dat, omdat Weebly zo gemakkelijk te gebruiken is (meer hierover in een oogwenk), u mogelijk niet zoveel ondersteuning nodig heeft als bij een complexer platform.

Onze ervaring met Weebly’s steun is altijd positief geweest – en dat’s geback-upt door gebruikers’ feedback.

In een Shopify vs Weebly confrontatie met klantenondersteuning, is Shopify de winnaar voor ons. Terwijl Weebly’s ondersteuning is behoorlijk, en het biedt diepgaande gidsen en een nuttig forum, Shopify kan dat echt’t genoeg voor je doen. En in tegenstelling tot Weebly, Shopify’s support is 24/7 beschikbaar. Weebly’Het Customer Success-team is alleen beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 6.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 17.00 uur.

Lees verder

Conclusie

Een platform kiezen om uw online winkel te bouwen, is een grote beslissing en geen gemakkelijke beslissing. We weten uit ervaring. Het’s waarom we’We hebben side-by-side reviews zoals deze gemaakt om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Daar’is geen eenduidig ​​antwoord en het’Het is moeilijk om een ​​definitief oordeel te vellen over Shopify vs Weebly.

Shopify heeft alle tools die u nodig heeft om uw winkel succesvol te maken. De verkooptools zijn veel geavanceerder dan Weebly’maar het kost ook wat meer tijd en geld om op te zetten. Weebly is snel, gemakkelijk en goedkoop, terwijl Shopify krachtig, professioneel en iets duurder is.

als jij’Als u snel en goedkoop online wilt gaan en een klein aantal producten wilt verkopen, is Weebly absoluut een platform dat we hebben’zou aanraden om te overwegen. Maar als u een online bedrijf wilt laten groeien naar een voltijds inkomen en een groter volume wilt verkopen, heeft u de krachtige e-commercetools nodig die beschikbaar zijn op Shopify.

Weebly’s tools zijn mogelijk niet zo uitgebreid als Shopify’s, maar ze zijn meer dan genoeg voor kleine bedrijven of eenmansbandhandelaren die hun inkomen willen opwaarderen of online een beetje geld willen verdienen.

Zowel Shopify als Weebly bieden proefperioden aan. U kunt ze het beste testen. Beoordeel de belangrijkste aspecten die we’zijn behandeld in deze Shopify vs Weebly-vergelijking en zien welke uw vakjes aanvinkt!

 • Probeer Shopify gratis
 • Probeer Weebly gratis

Lees verder

Overzicht

9.4 op 10

Bezoek Shopify
Bekijk onze Shopify-recensie

8.2 van 10

Bezoek Weebly
Zie onze algemene beoordeling van Weebly Wat is dit?

Onze algemene beoordelingen zijn gebaseerd op de gemiddelde score van alle beoordelingen samen.

Waarom is dit belangrijk??

Onze scores geven u in één oogopslag een overzicht van welke service u de beste functies, waarde en meer biedt.

Vergelijking shopify 4.7 / 5 weebly 4.1 / 5 Sluiten

FAQs

Is Weebly gratis?

Weebly heeft een gratis abonnement, maar je kan’niet verkopen. Het gratis abonnement is alleen bedoeld voor zeer eenvoudig gebruik en bevat geen verkoophulpmiddelen of online betalingen. Voor e-commerce, je hebt een Pro-abonnement van $ 12 per maand of hoger nodig.

Kun je Shopify integreren met Weebly?

Ja! Met de Shopify Buy-knop kun je via je Weebly-website verkopen voor $ 9 per maand. U plaatst eenvoudig de Shopify-koopknop in uw bestaande Weebly-blog of -website en begint met verkopen! Dit is een geweldige manier om eenvoudig te beginnen voordat u een hele e-commerce winkel bouwt.

Wat beter is voor het laten groeien van een e-commercebedrijf?

Shopify is een krachtiger e-commerceplatform dan Weebly en heeft betere tools om uw winkel te ondersteunen’s groei op lange termijn. Als u uw bedrijf wilt opschalen, zult u Weebly restrictief vinden in vergelijking met Shopify’s reeks functies.

Is Shopify of Weebly gemakkelijker te gebruiken?

Weebly is een minder krachtig platform dan Shopify, maar dat betekent het ook’is veel beginnersvriendelijker. Je kunt snel een winkel opzetten, terwijl Shopify meer een leercurve heeft. Beide zijn geschikt voor beginners, maar Weebly heeft het voordeel als het gaat om eenvoud.

Berekenen Weebly en Shopify transactiekosten?

Weebly rekent een 3% transactiekosten op het Pro-abonnement van $ 12 per maand, maar niet’geen kosten in rekening brengen voor haar Business en Business Plus-abonnementen. Shopify brengt transactiekosten in rekening voor al zijn plannen, variërend van 2% tot 0,5% afhankelijk van welk tariefplan u kiest. Echter, je don’u hoeft geen transactiekosten te betalen als u Shopify Payments gebruikt, Shopify’s eigen interne betalingsgateway.

Lees meer over Shopify Payments in onze diepgaande Shopify Payments Review.

Heeft u hosting nodig voor Weebly of Shopify?

Nee! U kunt meteen beginnen met het bouwen van uw winkel zonder u zorgen te hoeven maken over hosting, omdat zowel Weebly als Shopify volledig voor u worden gehost. Jij niet’u hoeft niet naar een andere provider te gaan of extra kosten te betalen – leun achterover en begin met verkopen!

Kan ik Square integreren met Weebly of Shopify?

Weebly is feitelijk overgenomen door Square, dus het’Het is geen verrassing dat het een exclusieve integratie biedt met deze creditcardprocessor! Koppel eenvoudig uw Square-account aan uw Weebly-site en accepteer online betalingen. Shopify niet’t ondersteunt Square inhouse – jij’Ik zal een app als Zapier moeten gebruiken om ze te integreren.

Overweeg andere e-commerce website-bouwers?

Bekijk onze gids over de Beste e-commerceplatforms, of doe een gratis quiz om te zien welke e-commerce website builder aan uw behoeften voldoet.

Weet u niet zeker welke websitebouwer het beste voor u werkt? Probeer onze Website Builder Matching Quiz

Zie ook onze Vergelijkingstabel van e-commerce website-bouwers voor meer gedetailleerde verschillen

Vond deze gids nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map