SiteGround vs InMotion 2020: uw beste keuze

uitgelichte afbeelding siteground vs inmotionOp zoek naar een hostingprovider en gehoord van SiteGround en InMotion? Zit je tussen hen in of wil je gewoon meer weten? U’bij ons aan het juiste adres!


Wij’hebben ons onderzoek gedaan door gegevens te verzamelen en te vergelijken bij de toonaangevende website-hostingproviders om de verwarring weg te nemen en u te helpen de beste beslissing voor uw site te nemen.

Hier’s een kleine vergelijking van SiteGround en InMotion om te beginnen.

Recht vooraan: In beweging verslaan SiteGround in onze onderzoeksrangschikking, waardoor het de winnaar van deze vergelijking is.

Hoewel deze twee concurrenten redelijk goed op elkaar zijn afgestemd, is InMotion de betere allround provider. Het versloeg SiteGround in het type hosting en functies die het biedt (inclusief schijfruimte), evenals waar voor uw geld.

SiteGround presteerde sterk als het ging om uptime en ondersteuning, waardoor het een betrouwbare keuze is voor uw hosting. Aan de andere kant blonk InMotion uit over de hele linie, met echt opvallende hostingfuncties.

Zowel SiteGround als InMotion zijn sterke en goed afgeronde hostingplatforms die elk hun eigen sterke punten hebben. Zo is InMotion de beste keuze voor zowel shared als VPS hosting, terwijl SiteGround de meest betrouwbare provider is.

De hostingprovider waarmee u werkt, is afhankelijk van uw site en individuele behoeften. Lees meer over beide providers – volg de onderstaande links voor onze diepgaande beoordelingen van elk:

 • SiteGround
 • In beweging

Of, als je’we willen graag doorgaan en lees dan verder terwijl we ingaan op de voor- en nadelen van deze providers. Tijd om erachter te komen welke het beste bij u past!

Voordelen & Nadelen van SiteGround en InMotion

Hier’s een overzicht van de voor- en nadelen van SiteGround en InMotion.

SiteGround Pros# 1# 2# 3# 4# 5
24/7 klantenondersteuning om u te helpen soepel te blijven werken
Geweldig voor WordPress-gebruikers – een van de Top 3-providers aanbevolen door WordPress
Gratis automatische dagelijkse back-ups geven u veiligheid en gemoedsrust
Prijzen vooraf – geen verborgen kosten of vervelende verrassingen bij het afrekenen
99,98% uptime betekent dat uw site het grootste deel van de tijd actief is
SiteGround Cons# 1# 2
Beperkte schijfruimte kan beperken hoeveel gegevens u op uw site kunt opslaan
Prijzen kunnen goedkoper zijn – SiteGround biedt minder waar voor uw geld dan InMotion
InMotion Pros# 1# 2# 3# 4# 5
Goed opgeleide klantenondersteuning betekent dat u don’t hoeft problemen alleen aan te pakken
Onbeperkte schijfruimte geeft u voldoende ruimte om uw site van brandstof te voorzien’s groei
Gratis SSD-opslag betekent dat uw site sneller werkt dan degenen die traditionele opslag gebruiken
Gratis domein – u kunt geld besparen door uw domein gratis te krijgen
90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie betekent dat u het zonder risico kunt uitproberen
InMotion Cons# 1# 2
Iets lagere uptime dan SiteGround, maar slechts voor een klein deel
Geen Windows-servers, wat het betekent’s ongeschikt voor Windows-specifieke hosting – hoewel de meeste mensen wonnen’Deze optie is niet nodig

Beide providers hebben een uptime van bijna 100% – InMotion heeft 99,97% en SiteGround gaat net vooruit met 99,98%. Uptime is hoeveel tijd een server daadwerkelijk online draait. Het’Het is altijd een belangrijke factor om naar te kijken omdat u wilt dat uw site zoveel mogelijk zichtbaar is op internet.

Net als bij de meeste providers zijn er extraatjes om de deal te veraangenamen! SiteGround maakt gratis dagelijkse back-ups van uw site zodat u’worden gedekt als er iets misgaat (zoals het per ongeluk verwijderen van uw startpagina)!

In beweging’De gratis SSD-opslag en het altijd aantrekkelijke gratis domein zijn ook geweldige toevoegingen. SSD staat voor SSD schijf en is een snellere, betrouwbaardere harde schijf dan traditionele, omdat deze’s 100% elektronisch! U kunt hierover meer lezen in de sectie Functies.

InMotion biedt veel meer waar voor uw geld dan SiteGround en combineert betaalbare prijzen met functies van topkwaliteit. U kunt de details in prijzen en waar voor uw geld later vergelijken.

SiteGround vs InMotion: voors en tegens – oordeel

InMotion is over het algemeen beter dan SiteGround. Het’is echter redelijk dichtbij! Ze bieden allebei gratis back-ups, hulp en ondersteuning van topkwaliteit en een snelle uptime. SiteGround heeft een hogere uptime-garantie, maar InMotion’s gratis domein en onbeperkte schijfruimte duwden het net naar de eerste plaats.

Verdere informatie

 • Vergelijk de beste providers zij aan zij in onze Web Hosting vergelijkingstabel

Functies, prestaties, & Makkelijk te gebruiken

Wanneer je’Als u een provider kiest, wilt u precies weten wat het is’heb te bieden.

Het’Het is niet de moeite waard om door een gratis domein te worden aangetrokken als de uptime verschrikkelijk is, of zich enthousiast aanmeldt voor onbeperkte schijfruimte, alleen om te ontdekken dat de interface verwarrend en onhandig is!

Gelukkig doe je dat niet’Met deze providers hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Eigenlijk, InMotion scoorde 5 van de 5 sterren vanwege de functies, waardoor het een uitstekende keuze is als u een krachtige host voor uw website wilt. Bekijk hieronder de belangrijkste functies van SiteGround en InMotion:

SiteGroundInMotionGratis domeinControlepaneelGratis back-upsOnbeperkte overdrachtSchijfruimteUptime
NeeJa (op 12 maanden plan)
cPanelcPanel
JaJa
JaJa
Maximaal 30BOnbeperkt
99,98%99,97%

Zowel InMotion als SiteGround zijn onafhankelijke hostingproviders. Hoewel dit betekent dat ze kleiner zijn dan het hosten van reuzen zoals Bluehost of HostGator, is dit echt bepalend voor de kwaliteit van hun service en het belang van klantervaring. Dat is geweldig nieuws voor jou!

Het gratis domein is meestal de functie waar mensen in de eerste plaats naar worden aangetrokken. En waarom niet! Het’is een geweldig voordeel en een aantrekkelijke deal.

InMotion biedt alleen het gratis domein (of gratis domeinoverdracht als je er al een hebt) voor zijn abonnementen van 12 en 24 maanden. Onthoud het’s alleen voor nieuwe klanten en is niet beschikbaar op het Dedicated hostingplan.

inmotion gedeelde zakelijke hostingfunctiesIn beweging’s Gedeelde hosting wordt geleverd met een groot aantal functies. De belangrijkste functies worden hier weergegeven, waaronder gratis SSD-opslag, een gratis domein en een geld-terug-garantie van 90 dagen.

Beide bieden onbeperkte overdracht en gratis back-ups en gebruik cPanel voor hun interface. cPanel is populair bij hostingproviders omdat het’s betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

SiteGround heeft zijn cPanel verbeterd, extra functies toegevoegd om de functionaliteit te vergroten en het in het gebruikersgebied te integreren om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor u te maken.

InMotion is er trots op cPanel-experts te zijn – ze hebben het ook aangepast om de prestaties en het gebruiksgemak te verbeteren en het gratis bij alle hostingpakketten te voegen.

Welke u verkiest, hangt volledig af van persoonlijke smaak – we denken SiteGround’s is iets beter vanwege de focus op geweldige gebruikerservaring. Beide zijn echter duidelijk en eenvoudig te navigeren, dus u kunt hoe dan ook zeker zijn van een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke interface – win win!

Natuurlijk’hebben beide al geprezen om hun hoge uptime-scores. 100% uptime isn’Het is niet mogelijk, maar zowel SiteGround als InMotion staan ​​bovenaan als het gaat om serverbetrouwbaarheid.

SiteGround stelt eigenlijk dat de uptime 99,9% is, wat ongelooflijk indrukwekkend is. Wij’re zeker niet zeggen dit isn’t nauwkeurig, alleen op het moment dat we het testten, noteerden we 99,98%, wat nog steeds behoorlijk snel is!

siteground gedeelde planfunctiesSiteGround’s essentiële hostingfuncties zijn zelfs opgenomen in hun Shared hostingplan, het laagste prijsniveau, en omvatten een gratis website builder, automatische dagelijkse back-ups en 24/7 ondersteuning.

Afgezien van het gratis domein, is schijfruimte het grootste verschil in onze vergelijkingstabel. Schijfruimte is precies hoeveel gegevens u op uw webserver kunt opslaan.

SiteGround biedt gebruikers 10 GB op het StartUp-abonnement, wat het meest elementaire prijsniveau is. De schijfruimte gaat omhoog naar 20 GB op het middelste plan GrowBig, en reikt 30 GB op het bovenste GoGeek-plan.

als jij’Weet u niet zeker hoeveel u nodig heeft, SiteGround adviseert u voor welk type website elk plan geschikt is. Als je dat niet doet’Als u zich echter geen zorgen wilt maken over voldoende schijfruimte, biedt InMotion er veel van – in feite onbeperkte schijfruimte.

InMotion biedt ook gratis SSD-opslag voor al hun plannen. Wat is dit? Goed, SSD staat voor Solid State Drive. SSD-opslag is sneller en betrouwbaarder dan traditionele harde schijven omdat het 100% elektronisch is.

Dit betekent dat uw website veel sneller zal presteren, wat betekent dat uw bezoekers hebben gewonnen’Ze blijven met hun duimen draaien terwijl ze wachten tot uw site wordt geladen.

SiteGround heeft SSD-opslag inbegrepen in al zijn betaalde gedeelde en cloud-pakketten. Dit is het gebruikelijke systeem voor hostingproviders. InMotion biedt echter gratis SSD-opslag!

Een ander geweldig acroniem om in te gooien is SSL. Dit staat voor Secure Sockets Layer en betekent in feite dat alle informatie die bezoekers op uw site invoeren, wordt versleuteld. Dit laat bezoekers en zoekmachines zoals Google zien dat uw site veilig is en te vertrouwen is. Zowel SiteGround als InMotion bieden dit gratis, dus het’is hier weer een win-win!

Omdat beide providers concurreren met de hostingreuzen die er zijn, is het logisch dat ze zulke geweldige voordelen bieden voor hun klanten.

Wij’We hebben enkele van de belangrijkste en populairste functies uitgekozen, maar er zijn er nog veel meer! Volg de links om het volledige scala aan functies van elke provider te zien.

SiteGroud vs InMotion: Functies – Oordeel

InMotion verslaat SiteGround voor functies. SiteGround vecht geweldig met zijn uptime-garantie en SSD-opslag – InMotion steelt echter de overwinning met zijn gratis domeinnaam, onbeperkte schijfruimte en meer. Het scoorde 5 sterren vanwege zijn functies – dat kan’t veel beter dan dat!

Verdere informatie

 • Ontdek de 10 beste gratis SSL-hostingproviders in onze grondige beoordeling
 • Is cPanel belangrijk voor jou? Vergelijk de 7 Beste cPanel-hostingproviders om je perfecte match te vinden
 • Kleine bedrijven hebben specifieke functies nodig – lees meer over de Beste webhosting voor kleine bedrijven in onze review

Die heeft betere WordPress-integratie?

Denkt u erover om WordPress te gebruiken om uw website te maken? Misschien heb je al? Dan jij’Ik weet wat een grote speler het is – meer dan 30% van het internet wordt aangedreven door WordPress!

Dus het’het is het waard om over na te denken. U heeft een hostingprovider nodig die uw WordPress-site zal verdedigen. Anders zou het’d zijn als het kopen van een gereedschapskist, alleen om het te openen en te ontdekken dat geen van de schroevendraaiers echt past!

U wilt dus een hostingprovider met de juiste functies en ondersteuning om uw site echt te laten groeien. Maar waar moet je beginnen? Hoe weet je wat een goede WordPress-hostingprovider is? Waarom ga je niet rechtstreeks naar de bron??

WordPress heeft zelf een lijst gemaakt met de top drie hostingproviders voor, nou ja, WordPress-sites! Je kunt het zelf zien hier, maar voor het geval je dat kunt’t verdraagt ​​de spanning, hier is het: SiteGround staat op nummer drie als een van de “beste en slimste van de hostingwereld”.

En het’Het is geen verrassing dat SiteGround deze plek in de schijnwerpers van WordPress heeft verdiend.

siteground wordpress toolsSiteGround’Het brede scala aan WordPress-functies omvat installatie met één klik, automatische updates en een gratis siteoverdracht, zodat u uw site gemakkelijk kunt beheren.

Met installatie met één klik, beheerde updates en 24/7 deskundige ondersteuning, evenals een reeks andere gespecialiseerde functies, is het beheren van uw WordPress-site met SiteGround supergemakkelijk. Bovendien neemt Siteground de beveiliging serieus en beschermt het uw WordPress-site tegen hacks.

InMotion heeft ook een zeer goed afgerond WordPress-hostingpakket, inclusief hackbeveiliging en optionele automatische WordPress-updates. als jij’Als u uw WordPress-site opnieuw instelt, is er een handige pre-installatieoptie, wat betekent dat uw site voor u wordt geïnstalleerd en klaar is voor gebruik.

InMotion heeft zes prijsplannen om uit te kiezen voor WordPress-hosting, terwijl SiteGround zijn gebruikelijke drie prijsniveaus heeft.

SiteGround vs InMotion: WordPress-integratie – oordeel

SiteGround wint de WordPress-integratieronde. Hoewel InMotion geweldige WordPress-ondersteuning te bieden heeft, kan dat’t klop SiteGround van het podium. WordPress zelf beveelt SiteGround aan om uw WordPress-site te hosten, en zij zouden het het beste moeten weten.

Wil je meer weten?

 • Zie onze WordPress-recensie voor meer informatie over dit krachtige blogplatform.
 • Dat is de beste WordPress hostingprovider?
 • Hosting niet geschikt voor jou? Lees onze Beoordeling van WordPress.com voor meer.

SiteGround & InMotion: klantenondersteuning

We kunnen allemaal wel af en toe wat steun gebruiken. Zelfs als je dat niet doet’Ik heb het niet nodig’is gewoon leuk om te weten’s daar. SiteGround en InMotion zijn er trots op hun klanten de best mogelijke service te bieden. Dus hoe doen ze dit?

SiteGroundInMotionKenniscentrumLive chat24/7 Live ChatTelefoon24/7 telefoonKaartjesSkype
JaJa
JaJa
JaJa
JaJa
JaJa
JaJa
NeeJa

InMotion heeft een duidelijk, gebruiksvriendelijk en uitgebreid ondersteuningscentrum met handige links naar veelgestelde vragen (FAQ’s) en gebruikershandleidingen en tutorials.

Er zijn bijvoorbeeld productgidsen, e-mail- en website-tutorials, educatieve kanalen, community-ondersteuning en zelfs een YouTube-kanaal met “hoe” videogidsen.

Als je kunt’Als u uw antwoord niet vindt op de ondersteuningsbasis, kunt u ook InMotion bereiken’s ondersteunend personeel via live chat, telefoon en Skype. Elk lid van het ondersteuningsteam moet er ten minste één hebben 160 uur van interne training over specialistische onderwerpen om uw vragen te beantwoorden, zodat ze’zeker om u te helpen!

inmotion ondersteuningscentrumIn beweging’Het Support Center bevat handige links, veelgestelde vragen, handleidingen en tutorials – en dat’is nog maar het begin!

SiteGround heeft een vergelijkbare reeks ondersteuningsfuncties als InMotion en koppelt dit aan een gelijkgestemde benadering van uitstekende klantenservice. De SiteGround-kennisbank is schoon, eenvoudig en gemakkelijk te vinden.

Met een zoekbalk bovenaan de pagina kunt u eenvoudig zoeken naar een antwoord op uw vraag of door de links in de categorieën eronder bladeren. Elke sectie heeft een breed scala aan Help-artikelen, dus er is zeker iets om uw probleem op te lossen.

Maar zo niet, don’maak je geen zorgen! Je kunt met een echt persoon praten en je hebt gewonnen’u hoeft er ook geen uren op te wachten. Op SiteGround’Op de ondersteuningspagina staat voor elk ondersteuningskanaal een reactietijd.

24/7 ticketondersteuning heeft een reactietijd van slechts tien minuten, terwijl jij’Ik krijg direct antwoord via hun 24/7 live chat en telefonische ondersteuning. SiteGround’s contact center is opzettelijk overbezet, zodat u’blijf niet wachten.

siteground kennisbankSiteGround’De kennisbank bevat een zoekbalk en een lijst met verschillende categorieën, waaronder enkele met hosting gerelateerde artikelen, cPanel-veelgestelde vragen en een reeks toepassingsquery’s, plus meer.

Voor nog meer informatie kun je terecht op SiteGround’s tutorials en webinars, of maak zelfs gebruik van de installatiewizard om u door uw eerste stappen in de hostingwereld te leiden.

Als je dat niet doet’U heeft geen dringende hulp nodig, maar wilt gewoon het laatste nieuws in de gaten houden, u kunt SiteGround volgen’s blog voor allerlei updates!

SiteGround vs InMotion: Help en ondersteuning – oordeel

SiteGround en InMotion tekenen als het gaat om hulp en ondersteuning. Ze bieden allebei een volledig assortiment ondersteuningskanalen die u kunt gebruiken als u vastloopt. Ze’gelijk zijn in het niveau van kwaliteitsondersteuning die zij bieden; u heeft er 24/7 toegang toe en beide bieden interne experts.

Prijzen & Waar voor je geld

Goede dingen komen in kleine (prijs) pakketten! Dus hoe goed voldoen SiteGround en InMotion hieraan? Laat’s eens kijken.

Maandelijkse tarieven *

SiteGroundInMotionGedeelde / zakelijke hostingWordPress-hostingVPS-hostingToegewijde hostingCloud HostingHosting van wederverkopers
$ 3,95 – $ 11,95$ 6,39 – $ 14,71
$ 3,95 – $ 11,95$ 6,99 – $ 105,69
$ 29,19 – $ 69,34
$ 269 – $ 729$ 105,69 – $ 519,49
$ 80 – $ 240$ 5 – $ 160
$ 42 – $ 49 (per tegoed)$ 15,39 – $ 89,94

* Getoonde maandelijkse tarieven zijn de providers’ initiële kortingsprijzen voor nieuwe klanten. Deze prijzen gelden alleen voor uw eerste termijn en worden vervolgens verlengd tegen het normale tarief – it’Het is altijd de moeite waard om deze vernieuwingsprijzen te controleren voordat u zich aanmeldt.

Hoewel geen van beide de goedkoopste op de markt is, bieden beide nog steeds een goede prijs-kwaliteitverhouding, vooral met het aantal gratis functies dat beide providers bevatten.

InMotion biedt een betere prijs-kwaliteitverhouding dan SiteGround en scoort 3,8 sterren op 5. SiteGround scoorde slechts 2,4 sterren voor zijn prijzen – het verloor cijfers vanwege de hoge prijzen voor verlenging. InMotion werkt op de lange termijn goedkoper, vooral vanwege de shared hosting-abonnementen.

Hoewel de meeste hostingproviders bij de kassa veel add-ons hebben die de totale kosten enorm kunnen verhogen, zijn zowel SiteGround als InMotion verfrissend vooruit met hun prijzen.

SiteGround voegt bijvoorbeeld standaard domeinregistratiekosten van $ 17,95 toe aan uw plan en geeft u vervolgens de mogelijkheid om de optie SG Site Scanner uit te schakelen (wat $ 19,80 per jaar is).

InMotion heeft verschillende add-ons die u bij het afrekenen kunt kiezen, maar ze’automatisch uitgeschakeld, dus ze hebben gewonnen’wordt niet toegevoegd aan uw totaal, tenzij u ze zelf kiest.

SiteGround’s meest basale plan is het Shared hosting pakket. Je hebt drie prijsopties: het StartUp-abonnement van $ 3,95 per maand, het GrowBig-abonnement van $ 5,95 per maand of het GoGeek-abonnement van $ 11,95 per maand. Het StartUp-plan is gericht op een gemiddelde blog, persoonlijke of zakelijke website en heeft functies om dit te ondersteunen.

siteground shared hosting tariefplannenSiteGround heeft drie tariefplannen voor zijn Shared hosting-pakket, met een reeks functies daar’is voor elk wat wils.

Deze plannen zijn ook hetzelfde voor WordPress-hosting en maken het gemakkelijk om door de verschillende niveaus te bladeren.

In beweging’Het basisplan is Shared Business hosting. Net als SiteGround heeft het drie prijsplannen, variërend van Launch, de goedkoopste voor $ 6,39 per maand voor een abonnement van twee jaar, tot het topplan Pro, voor $ 14,71 per maand voor een abonnement van twee jaar. Het middelste abonnement, Power, kost $ 8,49 per maand voor een abonnement van twee jaar en wordt als het beste beschouwd voor kleine bedrijven.

Zoals de meeste hostingproviders hebben SiteGround en InMotion het grootste deel van het jaar verkopen. Dit is een geweldige bonus voor nieuwe klanten en betekent dat u geweldige kortingen kunt krijgen wanneer u zich bij hen aanmeldt!

Denk eraan verkoopprijzen zijn alleen van toepassing op uw eerste termijn. U betaalt de volledige prijs wanneer de verlengingstijd komt, dus zorg ervoor dat u ook naar de normale prijs kijkt om verrassingen te voorkomen.

Als het gaat om kosten op de lange termijn en verlengingsprijzen, werkt InMotion goedkoper dan SiteGround. Bijvoorbeeld InMotion’s gedeelde hosting wordt verlengd voor $ 7,99 per maand, terwijl SiteGround wordt verlengd voor $ 11,99 per maand!

Het’het vermelden waard is hier ook Reseller hosting. Dit is een type hosting waarbij u een hostingprovider betaalt voor ruimte op hun server en die ruimte vervolgens in feite verhuurt aan derden. Het’lijkt een beetje op het huren van een winkel – jij’betalen een huisbaas voor de ruimte, maar andere mensen betalen u voor uw diensten zodat u winst maakt.

Zoals je in de vergelijkingstabel hebt gezien, structureren de twee providers hun plannen anders. SiteGround biedt Reseller-hosting, maar in tegenstelling tot InMotion, jij’opnieuw opgeladen per tegoed in plaats van per maand. (Eén resellertegoed is gelijk aan één jaar hosting.) U moet minimaal een aankoop doen vijf credits om in te schrijven, op $ 42 per tegoed.

Vergelijk dit met InMotion’s meest basale Reseller-plan, de pakkende R-1000S. Het jaarplan komt binnen $ 15,39 per maand, maar u betaalt het jaarlijkse totaal vooraf. Er is een keuze uit extra’s en add-ons, afhankelijk van uw behoeften, en dit heeft invloed op de totale kosten.

Sommige hostingpakketten, zoals SiteGround’s Cloudhosting of InMotion’s Dedicated hosting, hebben meer dan de drie basisprijsplannen. Dit betekent dat u tal van opties heeft en de beste voor u kunt kiezen!

SiteGround biedt een 30-dagen geld terug garantie, dus je kunt het uitproberen zonder enige financiële angst. InMotion biedt verbluffend 90 dagen geld-terug-garantie – dat’s hoe zeker ze zijn dat u’Ik hou van hun service!

SiteGround vs InMotion: prijzen en waar voor uw geld – oordeel

InMotion wint de prijsronde, met zijn reeks schaalbare, betaalbare hostingplannen die boordevol functies zitten. SiteGround’s verlengingskosten zijn doorgaans duurder dan InMotion’s, plus het niet’geen VPS-abonnementen aanbieden. In beweging’De 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is slechts de kers op de taart.

Meer te weten komen

 • Ontdek de Goedkoopste webhostingproviders in onze diepgaande evaluatie
 • Wilt u geld besparen terwijl u begint? Vergelijk de 6 beste goedkope shared hosting providers en kijk waar InMotion in onze lijst staat!

Conclusie: InMotion is beter dan SiteGround

InMotion is de algehele winnaar van SiteGround. Het presteerde beter dan zijn concurrent op alle gebieden die tellen – van hostingfuncties tot waar voor uw geld, InMotion levert een allround sterkere service. Echter, SiteGround heeft zichzelf bewezen als een betrouwbare keuze, met een grote focus op snelheid, ondersteuning en beveiliging.

SiteGround en InMotion hebben een behoorlijk felle strijd geleverd, en dat’Het is duidelijk dat beide onafhankelijke providers hun reputatie als populaire hostingbedrijven verdienen.

SiteGround heeft een sterke focus op het bieden van veilige, consistente hosting voor zijn gebruikers, wat te zien is in de hoogwaardige klantenservice en technische normen. InMotion biedt al zijn klanten gratis voordelen en heeft een indrukwekkende reeks functies om uw site de boost te geven die het nodig heeft.

Maar er moet een kampioen zijn, en overall InMotion scoort hoger dan SiteGround in ons onderzoek. Het scoorde in totaal 93%, waardoor het gloeide 4,6 sterren op vijf, door te gaan in prijs-kwaliteitverhouding, functies en de soorten hosting die het zijn gebruikers biedt.

SiteGround scoorde gelijkmatig over alle soorten hosting en functies en lag dicht achter InMotion met 4 sterren.

InMotion schitterde echt als het ging om functies, het behalen van toppunten in onze testen. Het biedt ook veel meer waar voor uw geld dan SiteGround, wat bewijst dat u dat niet doet’voor hoge kwaliteit van de dienstverlening hoeft u geen hoge prijs te betalen.

Zoals altijd, welke provider u kiest, hangt af van uw eigen persoonlijke voorkeur en wat uw site nodig heeft. Als u een officieel aanbevolen provider voor uw WordPress-site wilt, een breed scala aan hoogwaardige hulp- en ondersteuningsopties, of op zoek bent naar de hoogste uptime-score, dan SiteGround is je eerste keuze.

Als u de beste gedeelde of VPS-hosting op de markt wilt, een hoop gratis voordelen en functies van topkwaliteit, of echt waar voor uw geld, dan In beweging is de beste. Met zijn schaalbare tariefplannen en uitgebreide hostingmogelijkheden is uw website in goede handen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map