Wix vs BigCommerce: welke moet u gebruiken om een ​​online winkel te bouwen?

wix versus bigcommerceDus u wilt een online bedrijf starten – maar met zoveel websitebouwers om uit te kiezen, hoe weet u welke de juiste voor u is?


Het kiezen van de juiste e-commerce websitebouwer voor uw online winkel is een grote beslissing, omdat elk verschillende functies en voordelen biedt waarmee u kunt profiteren.

Om u veel tijd te besparen door naar een scherm te staren en hoofdpijn te krijgen, wij’ve vergeleken twee van onze favoriete e-commerceplatforms met elkaar, ze tegen elkaar opnemen om te zien welke beter bij uw bedrijf passen.

Contents

Let op! BigCommerce biedt aan 3 maanden gratis voor een beperkte tijd

We willen je gewoon laten weten dat BigCommerce momenteel aan het aanbieden is drie maanden gratis wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw plan. Ga naar de BigCommerce-website om het te bekijken!

Moet u kiezen voor het kleine bedrijf dat de veelzijdigheid van Wix begunstigt of ga direct voor de e-commercespecialist, BigCommerce?

Hieronder vergelijken we deze twee websitebouwers met de e-commerce-factoren die ertoe doen – inclusief sjablonen, beveiliging en waar voor uw geld.

OVERZICHT OVERZICHT

Klik op de volgende links om de specifieke secties te lezen:

 1. Instelsnelheid opslaan
 2. eCommerce-sjablonen
 3. eCommerce-functies
 4. Site + winkelbeveiliging
 5. Klantenservice
 6. Waar voor je geld
 7. Eindoordeel

1. WINKEL INSTEL SNELHEID

Bij het starten van een e-commerce winkel’Het is belangrijk om online te gaan en zo snel mogelijk een aanwezigheid op te bouwen.

Tijd is kostbaar, dus het gebruik van een websitebouwer is een geweldige manier om snel en gemakkelijk online te gaan. Dit betekent dat u een platform wilt dat:

 • Gemakkelijk op te pakken en te gebruiken
 • Biedt waar voor uw geld
 • Biedt een ruime keuze aan goed uitziende e-commercesjablonen waarmee u kunt werken
 • Biedt handige tools die uw workflow verbeteren
 • Dekt al uw behoeften in

Dus hoe vergelijken Wix en BigCommerce zich?

Wix eCommerce

Allereerst, om een ​​e-commerce winkel op Wix you te runnen’Ik moet een abonnement nemen op de ‘e-commerce’ of ‘VIP’ plannen, waarmee u verbinding maakt ‘Wix Stores’ (hun add-on voor e-commerce en betalingsverwerking).

Eens dat’s gesorteerd, jij’bent klaar om te beginnen met het bouwen van uw site.

Snelstart-sjablonen

Wix biedt een indrukwekkend groot aantal sjablonen (meer dan 500 bij de laatste telling), met veel speciaal geoptimaliseerd voor e-commerce winkels. Deze sjablonen zijn ontworpen met het oog op praktische tips voor e-commerce, zoals eenvoudige navigatieopties voor klanten, wat betekent dat deze sjablonen zijn ontworpen om te verkopen.

Dit bespaart enorm veel tijd, omdat u eenvoudig een sjabloon kunt kiezen en deze vervolgens naar eigen inzicht kunt bewerken.

Sterker nog’niets weerhoudt u ervan om zoveel of zo weinig te veranderen als u wilt! U kunt de afbeeldingen en koppen gewoon bijwerken en het dan dag noemen – e-commerce winkel die is ontworpen en gepubliceerd op internet – eenvoudig!

De Wix-editor

Wix’De editor is waar je bent’u zult het grootste deel van uw tijd besteden aan het bouwen van uw e-commerce website.

De editor is in beide uitzonderlijk eenvoudig te gebruiken ‘bureaublad’ en ‘mobiel’ modus, waarmee u een opvallende winkel kunt maken voor gebruikers thuis en onderweg, zodat u nooit een verkoop hoeft te missen.

Wix’s Editor is eenvoudig te gebruiken’s een ‘Wat je ziet is wat je krijgt’ editor, wat betekent dat jij’je website effectief in realtime te bewerken. Sleep gewoon tekst, afbeeldingen en functies waar u ze wilt hebben en dit wordt precies gerepliceerd op uw live site.

Dit kan de ontwerptijd die u zou kunnen besteden aan andere, belangrijkere onderdelen van uw bedrijf enorm verkorten.

Wix ADI

Voor een iets meer begeleide route om uw e-commerce winkel online te krijgen, kunt u overwegen Wix ADI.

Wix ADI is een snelstartende webontwerptool die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie (of iets vergelijkbaars) om de eerste opzet van een website voor u samen te stellen. Door een reeks meerkeuzevragen te beantwoorden, b.v. over producten die u van plan bent te verkopen, kan Wix ADI een pagina met inhoud genereren die u kunt gebruiken als startpunt in de Wix Editor.

Het’is een handige, tijdbesparende tool en kan een geweldige aanwinst zijn voor kleinere, meer persoonlijke websites. Maar voor uw e-commerce winkel, u’Ik wil waarschijnlijk iets substantiëler om op te vallen.

BigCommerce

Vanaf het moment dat je opengaat BigCommerce, jij kent jezelf’opnieuw in handen van een e-commerce specialist.

Daar’Het is niet nodig om uw plan te controleren, want BigCommerce is uitsluitend gericht op het helpen verkopen. Maar hoe snel helpt het om online te gaan?

Niet zo snel opstarten

Zodra u zich aanmeldt voor BigCommerce, heeft u’stuur een inleidende e-mail met uw winkel’s webadres (of URL, als je de technische term graag gebruikt), evenals een link naar een Winkelstartgids en Configuratiescherm Tour om uw site probleemloos te lanceren.

BigCommerce biedt u ook een ondersteuningspincode en een telefoontje van het team een ​​paar dagen later. Dit is echt een leuke touch die je het gevoel geeft dat je gewoonte gewenst is.

Producten van elders integreren

Een zeer nuttige en tijdbesparende functie is de mogelijkheid om uw productvoorraad – mogelijk ook uw klantenlijst – van andere platforms rechtstreeks in uw nieuwe BigCommerce-winkel te importeren met behulp van een CSV-bestand (een ‘door komma’s gescheiden waarden’ bestand is een soort spreadsheet die door een computer kan worden gelezen en kan worden omgezet in tabellen met gegevens, bijvoorbeeld productlijsten of klantgegevens).

Dus als u snel wilt handelen, BigCommerce is misschien wel het snelste platform om u aan de slag te krijgen als u dat wilt’ben al een doorgewinterde verkoper op eBay of Etsy.

BigCommerce Theme Editor

Een winkel opzetten op BigCommerce is een beetje bewerkelijker als je’opnieuw beginnen met uw bedrijf. Gelukkig jij’re biedt tal van hulpmiddelen om u te helpen bij het organiseren van uw producten, betalingsmethoden en zelfs marketing voordat u een sjabloon kiest (of ‘thema’, in BigCommerce-speak).

Wat’s meer, bijna allemaal BigCommerce-thema’s komen vol met e-commerce functies die u’u moet tijd besteden aan het zelf toevoegen aan de meeste Wix-sjablonen (als u’heb gekozen voor een niet-e-commerce sjabloon, dat is).

Echter, vergeleken met de Wix Editor, BigCommerce’s Theme Editor doet het gewoon niet’voel me niet zo gastvrij of intuïtief.

Tools zijn iets moeilijker te vinden en terwijl slepen en neerzetten wordt ondersteund’s niet bepaald intuïtief. Dus hoewel BigCommerce een diepgaande editor heeft die u kan helpen bij het maken van een zeer indrukwekkende e-commerce winkel, kunt u overwegen hoe lang het duurt om uw site in de eerste plaats te bouwen als u moeite heeft om de tools te vinden die u nodig heeft!

2.COMMERCE TEMPLATES

Een aantrekkelijk maar toch gebruiksvriendelijk ontwerp is de sleutel tot een geweldige e-commerce website.

Een goed ontworpen site maakt niet alleen een goede eerste indruk, maar helpt uw ​​klanten ook te navigeren en moedigt hen aan om door te gaan met winkelen.

Beide Wix en BigCommerce zijn zich daar terdege van bewust, maar wie heeft de voorsprong? Laat’s ontdek het!.

Wix eCommerce

Wix heeft een galerij met meer dan 500 professioneel ontworpen sjablonen waarmee u kunt werken, waaronder tientallen gespecialiseerde e-commerce winkelontwerpen.

Het beste deel van Wix’s sjablonen is dat zelfs wanneer u ze zoveel bewerkt als u wilt, je don’je hoeft helemaal niet te weten hoe je moet coderen!

Vooraf ontworpen sjablonen

Beginnen met een sjabloon is een geweldige manier om tijd en moeite te besparen. U krijgt niet alleen een opvallend e-commerce winkelontwerp dat is geoptimaliseerd voor uw klanten, maar de tijd die u bespaart, kan worden gekanaliseerd naar andere, belangrijkere gebieden van uw bedrijf.

wix online winkel-sjablonenWix’e-commerce sjablonen zijn de perfecte manier om tijd te besparen en uw online winkel een vliegende start te geven.

De meerderheid van Wix’s-sjablonen zijn gratis, maar sommige zijn alleen beschikbaar voor abonnees van Wix eCommerce of VIP-abonnementen. Mogelijk moet u betalen om toegang te krijgen tot bepaalde sjablonen, maar u kunt er zeker van zijn dat ze nog meer zijn geoptimaliseerd dan de gratis sjablonen – perfect voor de beginnende online ondernemer die op de juiste manier wil beginnen.

Wix e-commerce sjablonen worden meestal geleverd met een set kerntools om u te helpen producten toe te voegen, prijzen en verzending te beheren en betalingsmethoden te koppelen aan andere essentiële functies.

Notitie: Als je eenmaal’Heb je een sjabloon op Wix geselecteerd en de editor geopend, dan zit je vast aan deze sjabloon en kun je deze niet wijzigen.

BigCommerce

BigCommerce-thema’s mist misschien de opvallende pit van Wix’s sjablonen, maar omdat het uitsluitend geschikt is voor gebruikers die e-commerce websites willen bouwen, weerspiegelen de thema’s dit.

Hoewel ze misschien minder mooi zijn dan Wix’s (zeker de gratis), veel BigCommerce-thema’s zijn uitgerust met online handelsfuncties die u hebt’u moet zelf een Wix-sjabloon toevoegen of helemaal opgeven – dus dit kan een realtime besparing opleveren als u’opnieuw willen verkopen, of don’niet de tijd hebben om een ​​winkel volledig te ontwerpen en te ontwikkelen vanuit een meer basissjabloon.

Sjablonen om u te helpen verkopen

BigCommerce biedt bijna 100 thema’s, zorgvuldig gekozen en speciaal ontworpen voor e-commercesites.

Dit is buitengewoon handig voor nieuwkomers op het gebied van e-commerce of onafhankelijke handelaren – u kunt niet alleen een winkelthema bewerken zodat het uw bedrijf beter weerspiegelt (bijv. Sommige kleuren en afbeeldingen wijzigen), maar u kunt ze ook gebruiken als een uitstekende inspiratiebron als u’hebben moeite met ontwerpideeën.

Wij’ben vooral onder de indruk van het mooie, nieuwe assortiment van ‘Stencil’ thema’s die dat toelaten bouw dynamische winkelpuien zonder te hoeven coderen! De Stencil-reeks zal vertrouwd aanvoelen bij gebruikers van Wix omdat ze zijn ontworpen om u uw site te laten ontwerpen in een WYSIWYG-editor – perfect voor het verfijnen van het ontwerp van uw site.

Het gebruik van een WYSIWYG-editor is een veel snellere en efficiëntere manier van werken die veel kostbare tijd kan vrijmaken – tijd die u zou kunnen besteden aan het beheersen van e-mailmarketing of advertenties op sociale media om meer bezoekers naar uw website te trekken!

bigcommerce online winkel-sjablonenBigCommerce-sjablonen zitten boordevol handige e-commercefuncties om uw site snel aan de slag te krijgen!

Een van de frustrerende dingen van Wix is ​​dat je geen sjablonen kunt wijzigen nadat je er een hebt geselecteerd. Met BigCommerce kunt u echter naar eigen inzicht van thema wisselen, wat erg handig is voor het updaten of re-branden van uw website.

Als u van thema kunt wisselen, wordt ook de druk weggenomen om meteen de perfecte te kiezen, zodat u de tijd kunt nemen en er echt voor kunt zorgen dat u’hebben het beste thema voor uw bedrijf gekozen.

Het’Het is vermeldenswaard dat, in tegenstelling tot Wix, de meeste BigCommerce-thema’s dat niet zijn’t gratis. Prijzen kunnen oplopen tot $ 230 + (bovenop uw BigCommerce-abonnement!), Dus u’Ik wil je thema heel zorgvuldig kiezen.

We raden aan om te beginnen met een gratis sjabloon en later te upgraden als u daar behoefte aan heeft.

HTML voor thema’s

BigCommerce geeft u ook de volledige controle om uw site te bewerken met HTML en CSS. Om dit te doen, kunt u een thema naar uw computer downloaden, de code offline aanpassen met Kladblok of andere software en het vervolgens opnieuw uploaden naar de Thema-editor.

Het’Het is belangrijk op te merken dat het voorbij is geenszins essentieel om te weten hoe u optimaal kunt coderen met een BigCommerce-sjabloon!

3.COMMERCE-FUNCTIES?

Wix eCommerce en BigCommerce zijn beide e-commerceplatforms, maar zijn afgestemd op verschillende soorten gebruikers. We denken er graag zo over:

 • Wix eCommerce – een gestroomlijnd e-commerceplatform voor kleine en onafhankelijke bedrijven
 • BigCommerce – een veelzijdig e-commerceplatform voor groeiende en grotere bedrijven

Met dat in gedachten, laten we’s vergelijk het paar’s e-commercefuncties.

Wix eCommerce

Wix eCommerce is misschien een meer uitgekleed e-commerceplatform, maar dit niet’Dit betekent niet dat er geen plug-ins en apps zijn om u te helpen uw winstpotentieel te maximaliseren.

Honderden slimme add-ons voor e-commerce

Wix bundelt een aantal nuttige e-commercehulpmiddelen en apps met zijn e-commercesjablonen.

Deze “kickstarter kit” van essentiële zaken kan u helpen om:

 • Volg bestellingen
 • Configureer belastingen
 • Stel verzendkosten in
 • Koppel betaalmethoden
 • Zorg dat uw winkel online wordt gevonden (door sitegegevens te bewerken om uw website te verbeteren’SEO)

Het klinkt misschien een beetje standaard, maar voor de overgrote meerderheid van eigenaren van kleine bedrijven kunnen deze essentiële tools een enorme helpende hand zijn bij het beheren van uw bedrijf en het stimuleren van uw winkel’s aanwezigheid online.

Dat’dat wil niet zeggen dat je het kunt’meer geavanceerde e-commercefuncties op Wix vinden – dat kan natuurlijk! Deze functies zijn mogelijk standaard op veel BigCommerce-thema’s, maar u kunt de meeste van deze functies van derden vinden door te jagen op de Wix App Market.

Sommige van deze apps zijn gratis, maar de meeste apps die extra e-commercefuncties bieden, zijn alleen beschikbaar voor betalende abonnees.

De beste apps voor de klus

Het kan geruststellend zijn om te weten dat Wix extra functies beschikbaar heeft als je ze nodig hebt, maar wat zijn de allerbeste e-commerce-apps die beschikbaar zijn voor beginnende ondernemers zoals ik en jij?

5 Top Wix-apps voor uw online winkel# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

Etsy Shop (gratis):
Integreer uw bestaande Etsy-winkel met uw Wix-winkel. Verkopen op meerdere sites is een geweldige manier om de omzet te verhogen en klanten met verschillende achtergronden te vinden.
PayPal-knop (gratis en premiumversies):
Voeg een betaalknop met één klik toe aan uw winkel met ondersteuning voor meer dan 25 valuta’s. PayPal staat hoog aangeschreven bij consumenten, dus het aanbieden van het als betaalmethode zal zeker helpen om vertrouwen in uw winkel op te bouwen.
LiveChat (gratis proefperiode van 30 dagen):
Door uw klanten live ondersteuning in realtime te bieden, kunt u vertrouwen opbouwen en snel eventuele vragen of problemen beantwoorden. Mensen zullen eerder een herhalingsaankoop doen van websites waar ze een goede service hebben ontvangen.
Web-Stat (gratis en premium versies):
Volg en analyseer uw klanten’ oorsprong en bewegingen met behulp van deze krachtige zakelijke tool. Het’is een geweldige manier om erachter te komen waar uw winst vandaan komt en kan nuttig zijn bij het maken van gerichte marketing- of verkoopcampagnes.
McAfee Secure (gratis en premiumversies):
Laat u verifiëren door beveiligingsbedrijf McAfee en geef uw klanten gemoedsrust. Beveiliging is een enorme zorg voor iedereen online, dus wetende dat uw privégegevens veilig zijn, is een enorm pluspunt voor iedereen die uw winkel bezoekt.

BigCommerce

Zoals we eerder hebben gezien, vult BigCommerce de meeste van zijn thema’s met nuttige apps en plug-ins die een reeks e-commercefuncties bieden. Voeg daarbij een app-marktplaats en de mogelijkheid om aangepaste HTML te schrijven, en BigCommerce heeft u goed gedekt als het gaat om e-commercefuncties.

Elke verkooptool die je nodig hebt, ingebouwd

BigCommerce-sjablonen ontbreken misschien op het ontwerpfront, maar laten dat’Vergeet niet dat we niet alleen de aandacht van potentiële klanten moeten trekken, maar ook aan hen moeten verkopen!

Gelukkig bevatten BigCommerce-thema’s bijna alle verkoop- en marketingfuncties die uw site nodig heeft. Dit kan een enorme tijd- en geldbesparing opleveren als u doneert’Het is niet nodig om eeuwenlang te zoeken naar extra functies voor uw winkel in de app-markt.

Onder de “kernfuncties” u’Ik vind op een BigCommerce-thema:

 • Integraties met platforms zoals Amazon, eBay en Google Shopping – ideaal om een ​​groter aantal potentiële klanten te bereiken
 • Voorraad volgen en garantie-informatie
 • Voorraadbeheer – inclusief bewerking van productomschrijvingen
 • Instellingen en analyses voor verlaten winkelwagenherstel – ideaal voor klanten die dat nodig hebben’hun aankoop niet af hebben
 • Couponcode maken – een geweldige manier om oude klanten te bereiken of nieuwe klanten binnen te halen

Je kunt er nog veel meer vinden “kernfuncties” in uw Theme Editor-werkbalk.

bigcommerce dashboardHet BigCommerce-dashboard gebruiken om producten toe te voegen, kon niet’t gemakkelijker.

Gebrek aan keuze kan gemoedsrust betekenen

U’Het is onwaarschijnlijk dat meer functies nodig zijn, maar BigCommerce biedt ze hoe dan ook, in zijn App Marketplace. Sommige apps zijn gratis – bijvoorbeeld SurveyMonkey – terwijl andere na een proefperiode geld kosten.

De keuze is mogelijk niet zo breed als Wix’s, maar de focus is veel strakker, waarbij elke app erop gericht is u te helpen uw e-commerce winkel te verfijnen en de winst te vergroten. Gratis proefversies zijn een fantastische manier om verschillende functies en functies op uw site uit te testen voordat u besluit of het de moeite waard is om zuurverdiend geld aan uit te geven.

BigCommerce kan minder veelzijdig aanvoelen dan Wix (zeker tenzij je weet hoe je moet coderen), maar dit heeft zo zijn voordelen. Het scala aan geavanceerde e-commercefuncties is zorgvuldig gekozen en veel van de organisatie wordt voor u gedaan – dus daar’minder risico dat u per ongeluk wordt meegesleurd en uw winkel vult met een hele reeks functies die u niet gebruikt’t echt nodig!

4.SITE + WINKEL BEVEILIGING

Online beveiliging wordt steeds belangrijker voor consumenten, wat betekent dat het voor u een grote prioriteit moet zijn bij het lanceren van een online winkel. Ondanks hoe veilig u denkt dat uw winkel is, heeft ons recente onderzoek aangetoond dat iedereen het risico loopt op cybercriminaliteit .

Uw belangrijkste beveiligingsproblemen bij het runnen van een e-commerce winkel moeten zijn:

 • Hoe houd ik mijn klanten veilig
 • Hoe houd ik mezelf veilig

Dus, welke van onze twee e-commerceplatforms u gemoedsrust kan geven?

Wix eCommerce

Met zoveel klanten wereldwijd, hoe houdt Wix iedereen veilig?

Voor klanten: gratis SSL- en HTTPS-codering

In overeenstemming met de voorschriften van Google zijn alle Wix-sites nu uitgerust met Transport Layer Security (TLS) en ingeschakeld voor HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol), die beide alle gegevens versleutelen die door pagina’s op uw website worden verzonden en ontvangen..

In gewoon Engels betekent dit dat alle gegevens die naar of van uw website worden verzonden, worden gecodeerd en kunnen’niet worden onderschept door hackers en andere snuffelaars.

Je kunt zien of je’worden gedekt door HTTPS-bescherming door te kijken in de adresbalk van uw website (URL-balk). Als je het ziet een groen slot en een webadres voorafgegaan door een groen “https” dan jij’opnieuw bedekt – eenvoudig!

Ervoor zorgen dat uw e-commerce winkel wordt beschermd door HTTPS een van de beste manieren om klanten uw website te laten zien, is veilig, betrouwbaar en professioneel. Dit is essentieel als u wilt dat mensen zich op hun gemak voelen om hun geld met u uit te geven.

Om HTTPS op uw winkel toe te passen, moet u een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer) inschakelen, maar Wix doet dit meestal automatisch voor u bij het opzetten van uw winkel .

Om u veilig te houden

Het’s niet alleen klanten die kunnen worden gestoken door cybercriminaliteit, u moet uzelf ook dekken.

Dus het’s goed nieuws dat een aanzienlijk deel van Wix’s Helpcentrum is toegewijd aan het waarborgen van uw eigen veiligheid. Er zijn bijvoorbeeld talloze secties over phishing-bescherming (ook bekend als het vermijden van nep-Wix-e-mails die u proberen op te lichten uit creditcardgegevens), waarvan er verschillende de afgelopen jaren de ronde hebben gedaan.

Wix heeft ook strenge branchecontroles doorstaan ​​om ervoor te zorgen dat uw eigen kaartgegevens en persoonlijke gegevens veilig zijn.

Het platform voldoet aan ISO 27018 en is PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) Level 1-geaccrediteerd. Beide zijn certificeringen die aangeven dat Wix veilig genoeg is om belangrijke en privégegevens op te slaan, zoals creditcardgegevens.

BigCommerce

De beveiliging van uw online winkel is een grote prioriteit voor BigCommerce – net als u’hoop van een e-commerce specialist.

Voor uw klanten: volledige site-encryptie en automatische back-up

Voor maximale gemoedsrust is de hele BigCommerce-site PCI DSS-gecertificeerd en past deze standaarden automatisch toe op uw online winkel.

Zelf deze certificering sorteren kan een kostbaar gedoe zijn, dus het feit dat BigCommerce het u biedt, net als Wix, is zeer geruststellend en een enorm pluspunt in zijn voordeel.

Abonnees van BigCommerce kunnen zelfs een gratis PCI DSS Compliance-certificaat downloaden om hun website toe te voegen, waardoor klanten weten hoe beschermd ze zijn (een geweldige manier om vertrouwen op te bouwen!).

Net als Wix biedt BigCommerce ook een gratis speciaal SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat u uw klanten kunt coderen’ gegevens via HTTPS in uw hele winkel.

U kunt zelfs aanvullende beveiligingsmaatregelen toepassen om uw klanten te beschermen’ gegevens die niet zijn’t wordt momenteel aangeboden door Wix eCommerce.

U’bent waarschijnlijk bekend met 3D-beveiliging (‘Geverifieërd door’) en het met een wachtwoord beveiligde betalingsverwerkingssysteem van uw eigen online winkelervaringen. BigCommerce biedt het voor u en het’is een geweldige manier om uw klanten te beschermen, ook al voegt het een extra stap toe aan het afrekenen.

Voor u: Automatische back-ups en preventieve maatregelen

Om uw bedrijf veilig te houden, maakt BigCommerce automatisch een back-up van uw gegevens, zodat uw winkel veilig is als u plotseling offline gaat. Dat betekent dat als uw elektriciteit sterft in een zware storm, u gerust kunt zijn, wetende dat alle veranderingen u veranderen’Ik heb zojuist uren besteed aan het veilig en wel ergens op een BigCommerce-server zetten.

Andere veiligheidsmaatregelen kunnen een beetje overdreven aanvoelen, ondanks de bescherming die ze bieden.

Bij het bouwen van uw site merkt u misschien dat u steeds wordt uitgelogd. Dit komt omdat BigCommerce zich houdt aan zulke strakke PCI DSS-standaarden (vereiste 8 van versie 3.2, om precies te zijn) dat het u uitlogt na 15 minuten inactiviteit. Je kunt het time-outvenster echter verlengen tot twee uur als het je echt irriteert.

Deze automatische afmelding kan u dekken als u uw computer om een ​​of andere reden onbeheerd achterlaat (niet dat we u aanraden dit op een openbare plaats te doen). De normen vereisen ook dat u uw wachtwoord elke 90 dagen opnieuw instelt, wat een andere handige beveiligingsmaatregel is om u alert te houden.

5. KLANTENONDERSTEUNING

Als je vast komt te zitten bij het ontwerpen van je website of zoiets niet’t werkt zoals het hoort, dan is het’Het is belangrijk om te weten wat voor soort ondersteuning er is om u te helpen.

Dit is extra belangrijk als je daar bent’potentieel geld, tijd en uw levensonderhoud op het spel.

Dit maakt klantenondersteuning een enorme factor bij het bepalen van het platform waarop u uw e-commerce winkel start.

Wix eCommerce

Met meer dan 100 miljoen gebruikers over de hele wereld’Het is niet verwonderlijk om te horen dat Wix veel middelen inzet om ervoor te zorgen dat zijn klanten goed worden ondersteund en weten waar ze terecht kunnen als ze in moeilijkheden komen.

Een redacteur vol tips en advies

Wix waardeert dat iedereen op een bepaald moment hulp nodig heeft en dat vastlopen bij het bouwen van uw website een echte impact kan hebben op uw e-commercebedrijf.

Dus het’Het is uitermate handig om tooltips in de hele editor te hebben. Dit zijn kleine verklarende tekstballonnen die verschijnen wanneer u uw muis over een item beweegt.

Er zijn ook tal van help-knoppen die pop-up help-artikelen openen over specifieke items – perfect om je op het goede spoor te houden wanneer het moeilijk wordt

Volledige klantenondersteuning

Wix’De editor staat zo vol met tips dat je het doorzoekbare Wix Help Center misschien niet eens nodig hebt, maar het’is een geweldige bron voor een breed scala aan onderwerpen.

U kunt ook telefonisch Wix-ondersteuning bellen en terugbellen aanvragen (hoewel dit niet het geval is’t een 24/7 service), of dien een supportticket in. als jij’Als u een betalende abonnee bent, wordt uw ticket vooraan in de rij gestoten.

BigCommerce

BigCommerce heeft misschien maar een fractie van het klantenbestand dat Wix heeft, maar weet zeker dat klanten ondersteuning nodig zullen hebben op het meer gecompliceerde platform.

Een rondleiding en…

Jij kan’verberg het feit dat BigCommerce’s editor voelt overweldigend in vergelijking met Wix.

Natuurlijk krijg je een rondleiding wanneer je je voor het eerst aanmeldt, maar je zult misschien wat meer struikelen omdat er geen dynamische tooltips zijn om je te begeleiden. Daar’is ook een enige, eenzame link naar de helppagina’s onderaan het ontwerpzijpaneel, wat voor sommige gebruikers een beetje lastig te herkennen kan zijn.

Het’Het is vermeldenswaard dat hoewel er 24/7 telefonische ondersteuning en livechat-opties worden aangeboden, de recensies en feedback van BigCommerce-gebruikers zeer gemengd zijn – dus let op!

Een gemeenschap van steun

Gelukkig, de BigCommerce Support-kennis basis is uitstekend. Zoek naar artikelen, lees de uitgebreide handleidingen en bekijk de leuke, informatieve BigCommerce University-video’s.

We beoordelen ook het BigCommerce Community-forum, waar gebruikers hun spullen echt kennen en graag vragen beantwoorden en ideeën delen.

Dit is een uitstekende terugval als je moeite hebt om het daadwerkelijke BigCommerce-ondersteuningsteam te bereiken….het kan zelfs de moeite waard zijn om de klantenondersteuning over te slaan en rechtstreeks naar de forums te gaan!

6.WAARDE VOOR GELD

Oke we’We gaan nu naar het eindspel en het’Het is tijd om een ​​van de belangrijkste factoren te bespreken als het gaat om het kiezen van een e-commerce website builder: waar voor uw geld

Wix eCommerce

Wix staat bekend om het aanbieden van een reeks verschillende premium-abonnementen. Echter, zoals wij’we kijken alleen naar eCommerce-winkelbouwers in deze discussie, wij’Ik kijk alleen naar de tariefplannen waarmee u online kunt verkopen.

Geavanceerde e-commercetools voor de prijs van een kopje koffie

Met Wix kun je zoveel sites maken als je wilt voordat je een cent betaalt, wat geweldig klinkt totdat je je dat realiseert om online te verkopen via Wix, MOET je geabonneerd zijn op de ‘e-commerce’ of ‘VIP’ betaald premium plan.

Het’dat is goed nieuws Wix’s premium plannen ze bieden allemaal een behoorlijk uitstekende waarde.

Voor de prijs van een kopje koffie en een muffin krijg je een groot aantal e-commercetools, ondersteuning voor de rij, 10 GB opslag en 20 GB bandbreedte – voldoende opslagruimte voor meer dan 3000 productfoto’s met hoge resolutie en voldoende bandbreedte om ongeveer 2 miljoen bezoekers per maand af te handelen!

Wix’s eCommerce-abonnementen geven u toegang tot tientallen extra premium sjablonen, meer apps en een reeks vouchers om uw winkel een boost te geven’aanwezigheid, zoals Google Adword-vouchers.

Wix E-commerce prijsplannen 1 jaar
($ / maand)eCommerce Premium (klein bedrijf)

VIP (hoofdgebruiker)

$ 17
$ 25

BigCommerce

Betekent het dat het een gespecialiseerd platform voor het bouwen van e-commerce is dat BigCommerce gerechtvaardigd is om zijn gebruikers meer in rekening te brengen dan Wix?

Investeren in een deskundig e-commerceplatform

BigCommerce brengt bijna het dubbele in rekening van wat Wix doet voor zijn goedkoopste e-commerceplan, en de premiumthema’s en apps zijn dat niet’t deel van het pakket.

In één oogopslag lijkt het een goed idee – gebruik in plaats daarvan Wix, toch?

Goed, ‘Ja’ als jij’u plant alleen een kleine winkel, maar als u een no-nonsense benadering van zaken wilt en anticipeert op een vrij grote winkel (bijv. meer dan 50 producten), dan is BigCommerce wellicht de betere investering op lange termijn.

BigCommerce bestaat puur voor online handelaren, en zijn meest basale plan bevat het soort gespecialiseerde e-commercefuncties dat u gebruikt’d moet opgraven in Wix’s App Store, wat het bouwen van uw winkel heel eenvoudig maakt. U kunt onze diepgaande BigCommerce-kostenverdeling bekijken om te zien hoe u er goed in kunt komen.

Zelfs dure BigCommerce-sjablonen kunnen een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tweehonderd dollar klinkt misschien duur voor een vakkundig ontworpen, mobiel-klaar e-commerce sjabloon, maar overweeg dit in het grote geheel van dingen:

Niet alleen zal uw investering van $ 200 in een thema uw online winkel een ENORME voorsprong geven, maar vergeleken met het soort geld dat u verdient’u moet besteden aan een professionele websiteontwerper om hetzelfde eindproduct te bereiken, u’waarschijnlijk duizenden besparen!

Vergeet niet dat u BigCommerce 15 dagen kunt uitproberen voordat u betaalt, dus het is zo’Het is de moeite waard om het uit te proberen voordat u begint.

BigCommerce-prijsplannen 1 jaar
($ / maand)Standaard (basiswinkel)

Plus (groei en breng uw bedrijf op de markt)

Pro (schaal uw bedrijf)

Onderneming

$ 29,95
$ 79,95
$ 249,95
Op maat

WIX VS BIGCOMMERCE – DEFINITIEVE VERDICT

Vond dit artikel nuttig?

gemarkeerd blok

wix versus bigcommerceDus u wilt een online bedrijf starten – maar met zoveel websitebouwers om uit te kiezen, hoe weet u welke de juiste voor u is?

Het kiezen van de juiste e-commerce websitebouwer voor uw online winkel is een grote beslissing, omdat elk verschillende functies en voordelen biedt waarmee u kunt profiteren.

Om u veel tijd te besparen door naar een scherm te staren en hoofdpijn te krijgen, wij’ve vergeleken twee van onze favoriete e-commerceplatforms met elkaar, ze tegen elkaar opnemen om te zien welke beter bij uw bedrijf passen.

Moet u kiezen voor het kleine bedrijf dat de veelzijdigheid van Wix begunstigt of ga direct voor de e-commercespecialist, BigCommerce?

Hieronder vergelijken we deze twee websitebouwers met de e-commerce-factoren die ertoe doen – inclusief sjablonen, beveiliging en waar voor uw geld.

OVERZICHT OVERZICHT

Klik op de volgende links om de specifieke secties te lezen:

 1. Instelsnelheid opslaan
 2. eCommerce-sjablonen
 3. eCommerce-functies
 4. Site + winkelbeveiliging
 5. Klantenservice
 6. Waar voor je geld
 7. Eindoordeel

1. WINKEL INSTEL SNELHEID

Bij het starten van een e-commerce winkel’Het is belangrijk om online te gaan en zo snel mogelijk een aanwezigheid op te bouwen.

Tijd is kostbaar, dus het gebruik van een websitebouwer is een geweldige manier om snel en gemakkelijk online te gaan. Dit betekent dat u een platform wilt dat:

 • Gemakkelijk op te pakken en te gebruiken
 • Biedt waar voor uw geld
 • Biedt een ruime keuze aan goed uitziende e-commercesjablonen waarmee u kunt werken
 • Biedt handige tools die uw workflow verbeteren
 • Dekt al uw behoeften in

Dus hoe vergelijken Wix en BigCommerce zich?

Wix eCommerce

Allereerst, om een ​​e-commerce winkel op Wix you te runnen’Ik moet een abonnement nemen op de ‘e-commerce’ of ‘VIP’ plannen, waarmee u verbinding maakt ‘Wix Stores’ (hun add-on voor e-commerce en betalingsverwerking).

Eens dat’s gesorteerd, jij’bent klaar om te beginnen met het bouwen van uw site.

Snelstart-sjablonen

Wix biedt een indrukwekkend groot aantal sjablonen (meer dan 500 bij de laatste telling), met veel speciaal geoptimaliseerd voor e-commerce winkels. Deze sjablonen zijn ontworpen met het oog op praktische tips voor e-commerce, zoals eenvoudige navigatieopties voor klanten, wat betekent dat deze sjablonen zijn ontworpen om te verkopen.

Dit bespaart enorm veel tijd, omdat u eenvoudig een sjabloon kunt kiezen en deze vervolgens naar eigen inzicht kunt bewerken.

Sterker nog’niets weerhoudt u ervan om zoveel of zo weinig te veranderen als u wilt! U kunt de afbeeldingen en koppen gewoon bijwerken en het dan dag noemen – e-commerce winkel die is ontworpen en gepubliceerd op internet – eenvoudig!

De Wix-editor

Wix’De editor is waar je bent’u zult het grootste deel van uw tijd besteden aan het bouwen van uw e-commerce website.

De editor is in beide uitzonderlijk eenvoudig te gebruiken ‘bureaublad’ en ‘mobiel’ modus, waarmee u een opvallende winkel kunt maken voor gebruikers thuis en onderweg, zodat u nooit een verkoop hoeft te missen.

Wix’s Editor is eenvoudig te gebruiken’s een ‘Wat je ziet is wat je krijgt’ editor, wat betekent dat jij’je website effectief in realtime te bewerken. Sleep gewoon tekst, afbeeldingen en functies waar u ze wilt hebben en dit wordt precies gerepliceerd op uw live site.

Dit kan de ontwerptijd die u zou kunnen besteden aan andere, belangrijkere onderdelen van uw bedrijf enorm verkorten.

Wix ADI

Voor een iets meer begeleide route om uw e-commerce winkel online te krijgen, kunt u overwegen Wix ADI.

Wix ADI is een snelstartende webontwerptool die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie (of iets vergelijkbaars) om de eerste opzet van een website voor u samen te stellen. Door een reeks meerkeuzevragen te beantwoorden, b.v. over producten die u van plan bent te verkopen, kan Wix ADI een pagina met inhoud genereren die u kunt gebruiken als startpunt in de Wix Editor.

Het’is een handige, tijdbesparende tool en kan een geweldige aanwinst zijn voor kleinere, meer persoonlijke websites. Maar voor uw e-commerce winkel, u’Ik wil waarschijnlijk iets substantiëler om op te vallen.

BigCommerce

Vanaf het moment dat je opengaat BigCommerce, jij kent jezelf’opnieuw in handen van een e-commerce specialist.

Daar’Het is niet nodig om uw plan te controleren, want BigCommerce is uitsluitend gericht op het helpen verkopen. Maar hoe snel helpt het om online te gaan?

Niet zo snel opstarten

Zodra u zich aanmeldt voor BigCommerce, heeft u’stuur een inleidende e-mail met uw winkel’s webadres (of URL, als je de technische term graag gebruikt), evenals een link naar een Winkelstartgids en Configuratiescherm Tour om uw site probleemloos te lanceren.

BigCommerce biedt u ook een ondersteuningspincode en een telefoontje van het team een ​​paar dagen later. Dit is echt een leuke touch die je het gevoel geeft dat je gewoonte gewenst is.

Producten van elders integreren

Een zeer nuttige en tijdbesparende functie is de mogelijkheid om uw productvoorraad – mogelijk ook uw klantenlijst – van andere platforms rechtstreeks in uw nieuwe BigCommerce-winkel te importeren met behulp van een CSV-bestand (een ‘door komma’s gescheiden waarden’ bestand is een soort spreadsheet die door een computer kan worden gelezen en kan worden omgezet in tabellen met gegevens, bijvoorbeeld productlijsten of klantgegevens).

Dus als u snel wilt handelen, BigCommerce is misschien wel het snelste platform om u aan de slag te krijgen als u dat wilt’ben al een doorgewinterde verkoper op eBay of Etsy.

BigCommerce Theme Editor

Een winkel opzetten op BigCommerce is een beetje bewerkelijker als je’opnieuw beginnen met uw bedrijf. Gelukkig jij’re biedt tal van hulpmiddelen om u te helpen bij het organiseren van uw producten, betalingsmethoden en zelfs marketing voordat u een sjabloon kiest (of ‘thema’, in BigCommerce-speak).

Wat’s meer, bijna allemaal BigCommerce-thema’s komen vol met e-commerce functies die u’u moet tijd besteden aan het zelf toevoegen aan de meeste Wix-sjablonen (als u’heb gekozen voor een niet-e-commerce sjabloon, dat is).

Echter, vergeleken met de Wix Editor, BigCommerce’s Theme Editor doet het gewoon niet’voel me niet zo gastvrij of intuïtief.

Tools zijn iets moeilijker te vinden en terwijl slepen en neerzetten wordt ondersteund’s niet bepaald intuïtief. Dus hoewel BigCommerce een diepgaande editor heeft die u kan helpen bij het maken van een zeer indrukwekkende e-commerce winkel, kunt u overwegen hoe lang het duurt om uw site in de eerste plaats te bouwen als u moeite heeft om de tools te vinden die u nodig heeft!

2.COMMERCE TEMPLATES

Een aantrekkelijk maar toch gebruiksvriendelijk ontwerp is de sleutel tot een geweldige e-commerce website.

Een goed ontworpen site maakt niet alleen een goede eerste indruk, maar helpt uw ​​klanten ook te navigeren en moedigt hen aan om door te gaan met winkelen.

Beide Wix en BigCommerce zijn zich daar terdege van bewust, maar wie heeft de voorsprong? Laat’s ontdek het!.

Wix eCommerce

Wix heeft een galerij met meer dan 500 professioneel ontworpen sjablonen waarmee u kunt werken, waaronder tientallen gespecialiseerde e-commerce winkelontwerpen.

Het beste deel van Wix’s sjablonen is dat zelfs wanneer u ze zoveel bewerkt als u wilt, je don’je hoeft helemaal niet te weten hoe je moet coderen!

Vooraf ontworpen sjablonen

Beginnen met een sjabloon is een geweldige manier om tijd en moeite te besparen. U krijgt niet alleen een opvallend e-commerce winkelontwerp dat is geoptimaliseerd voor uw klanten, maar de tijd die u bespaart, kan worden gekanaliseerd naar andere, belangrijkere gebieden van uw bedrijf.

wix online winkel-sjablonenWix’e-commerce sjablonen zijn de perfecte manier om tijd te besparen en uw online winkel een vliegende start te geven.

De meerderheid van Wix’s-sjablonen zijn gratis, maar sommige zijn alleen beschikbaar voor abonnees van Wix eCommerce of VIP-abonnementen. Mogelijk moet u betalen om toegang te krijgen tot bepaalde sjablonen, maar u kunt er zeker van zijn dat ze nog meer zijn geoptimaliseerd dan de gratis sjablonen – perfect voor de beginnende online ondernemer die op de juiste manier wil beginnen.

Wix e-commerce sjablonen worden meestal geleverd met een set kerntools om u te helpen producten toe te voegen, prijzen en verzending te beheren en betalingsmethoden te koppelen aan andere essentiële functies.

Notitie: Als je eenmaal’Heb je een sjabloon op Wix geselecteerd en de editor geopend, dan zit je vast aan deze sjabloon en kun je deze niet wijzigen.

BigCommerce

BigCommerce-thema’s mist misschien de opvallende pit van Wix’s sjablonen, maar omdat het uitsluitend geschikt is voor gebruikers die e-commerce websites willen bouwen, weerspiegelen de thema’s dit.

Hoewel ze misschien minder mooi zijn dan Wix’s (zeker de gratis), veel BigCommerce-thema’s zijn uitgerust met online handelsfuncties die u hebt’u moet zelf een Wix-sjabloon toevoegen of helemaal opgeven – dus dit kan een realtime besparing opleveren als u’opnieuw willen verkopen, of don’niet de tijd hebben om een ​​winkel volledig te ontwerpen en te ontwikkelen vanuit een meer basissjabloon.

Sjablonen om u te helpen verkopen

BigCommerce biedt bijna 100 thema’s, zorgvuldig gekozen en speciaal ontworpen voor e-commercesites.

Dit is buitengewoon handig voor nieuwkomers op het gebied van e-commerce of onafhankelijke handelaren – u kunt niet alleen een winkelthema bewerken zodat het uw bedrijf beter weerspiegelt (bijv. Sommige kleuren en afbeeldingen wijzigen), maar u kunt ze ook gebruiken als een uitstekende inspiratiebron als u’hebben moeite met ontwerpideeën.

Wij’ben vooral onder de indruk van het mooie, nieuwe assortiment van ‘Stencil’ thema’s die dat toelaten bouw dynamische winkelpuien zonder te hoeven coderen! De Stencil-reeks zal vertrouwd aanvoelen bij gebruikers van Wix omdat ze zijn ontworpen om u uw site te laten ontwerpen in een WYSIWYG-editor – perfect voor het verfijnen van het ontwerp van uw site.

Het gebruik van een WYSIWYG-editor is een veel snellere en efficiëntere manier van werken die veel kostbare tijd kan vrijmaken – tijd die u zou kunnen besteden aan het beheersen van e-mailmarketing of advertenties op sociale media om meer bezoekers naar uw website te trekken!

bigcommerce online winkel-sjablonenBigCommerce-sjablonen zitten boordevol handige e-commercefuncties om uw site snel aan de slag te krijgen!

Een van de frustrerende dingen van Wix is ​​dat je geen sjablonen kunt wijzigen nadat je er een hebt geselecteerd. Met BigCommerce kunt u echter naar eigen inzicht van thema wisselen, wat erg handig is voor het updaten of re-branden van uw website.

Als u van thema kunt wisselen, wordt ook de druk weggenomen om meteen de perfecte te kiezen, zodat u de tijd kunt nemen en er echt voor kunt zorgen dat u’hebben het beste thema voor uw bedrijf gekozen.

Het’Het is vermeldenswaard dat, in tegenstelling tot Wix, de meeste BigCommerce-thema’s dat niet zijn’t gratis. Prijzen kunnen oplopen tot $ 230 + (bovenop uw BigCommerce-abonnement!), Dus u’Ik wil je thema heel zorgvuldig kiezen.

We raden aan om te beginnen met een gratis sjabloon en later te upgraden als u daar behoefte aan heeft.

HTML voor thema’s

BigCommerce geeft u ook de volledige controle om uw site te bewerken met HTML en CSS. Om dit te doen, kunt u een thema naar uw computer downloaden, de code offline aanpassen met Kladblok of andere software en het vervolgens opnieuw uploaden naar de Thema-editor.

Het’Het is belangrijk op te merken dat het voorbij is geenszins essentieel om te weten hoe u optimaal kunt coderen met een BigCommerce-sjabloon!

3.COMMERCE-FUNCTIES?

Wix eCommerce en BigCommerce zijn beide e-commerceplatforms, maar zijn afgestemd op verschillende soorten gebruikers. We denken er graag zo over:

 • Wix eCommerce – een gestroomlijnd e-commerceplatform voor kleine en onafhankelijke bedrijven
 • BigCommerce – een veelzijdig e-commerceplatform voor groeiende en grotere bedrijven

Met dat in gedachten, laten we’s vergelijk het paar’s e-commercefuncties.

Wix eCommerce

Wix eCommerce is misschien een meer uitgekleed e-commerceplatform, maar dit niet’Dit betekent niet dat er geen plug-ins en apps zijn om u te helpen uw winstpotentieel te maximaliseren.

Honderden slimme add-ons voor e-commerce

Wix bundelt een aantal nuttige e-commercehulpmiddelen en apps met zijn e-commercesjablonen.

Deze “kickstarter kit” van essentiële zaken kan u helpen om:

 • Volg bestellingen
 • Configureer belastingen
 • Stel verzendkosten in
 • Koppel betaalmethoden
 • Zorg dat uw winkel online wordt gevonden (door sitegegevens te bewerken om uw website te verbeteren’SEO)

Het klinkt misschien een beetje standaard, maar voor de overgrote meerderheid van eigenaren van kleine bedrijven kunnen deze essentiële tools een enorme helpende hand zijn bij het beheren van uw bedrijf en het stimuleren van uw winkel’s aanwezigheid online.

Dat’dat wil niet zeggen dat je het kunt’meer geavanceerde e-commercefuncties op Wix vinden – dat kan natuurlijk! Deze functies zijn mogelijk standaard op veel BigCommerce-thema’s, maar u kunt de meeste van deze functies van derden vinden door te jagen op de Wix App Market.

Sommige van deze apps zijn gratis, maar de meeste apps die extra e-commercefuncties bieden, zijn alleen beschikbaar voor betalende abonnees.

De beste apps voor de klus

Het kan geruststellend zijn om te weten dat Wix extra functies beschikbaar heeft als je ze nodig hebt, maar wat zijn de allerbeste e-commerce-apps die beschikbaar zijn voor beginnende ondernemers zoals ik en jij?

5 Top Wix-apps voor uw online winkel# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

Etsy Shop (gratis):
Integreer uw bestaande Etsy-winkel met uw Wix-winkel. Verkopen op meerdere sites is een geweldige manier om de omzet te verhogen en klanten met verschillende achtergronden te vinden.
PayPal-knop (gratis en premiumversies):
Voeg een betaalknop met één klik toe aan uw winkel met ondersteuning voor meer dan 25 valuta’s. PayPal staat hoog aangeschreven bij consumenten, dus het aanbieden van het als betaalmethode zal zeker helpen om vertrouwen in uw winkel op te bouwen.
LiveChat (gratis proefperiode van 30 dagen):
Door uw klanten live ondersteuning in realtime te bieden, kunt u vertrouwen opbouwen en snel eventuele vragen of problemen beantwoorden. Mensen zullen eerder een herhalingsaankoop doen van websites waar ze een goede service hebben ontvangen.
Web-Stat (gratis en premium versies):
Volg en analyseer uw klanten’ oorsprong en bewegingen met behulp van deze krachtige zakelijke tool. Het’is een geweldige manier om erachter te komen waar uw winst vandaan komt en kan nuttig zijn bij het maken van gerichte marketing- of verkoopcampagnes.
McAfee Secure (gratis en premiumversies):
Laat u verifiëren door beveiligingsbedrijf McAfee en geef uw klanten gemoedsrust. Beveiliging is een enorme zorg voor iedereen online, dus wetende dat uw privégegevens veilig zijn, is een enorm pluspunt voor iedereen die uw winkel bezoekt.

BigCommerce

Zoals we eerder hebben gezien, vult BigCommerce de meeste van zijn thema’s met nuttige apps en plug-ins die een reeks e-commercefuncties bieden. Voeg daarbij een app-marktplaats en de mogelijkheid om aangepaste HTML te schrijven, en BigCommerce heeft u goed gedekt als het gaat om e-commercefuncties.

Elke verkooptool die je nodig hebt, ingebouwd

BigCommerce-sjablonen ontbreken misschien op het ontwerpfront, maar laten dat’Vergeet niet dat we niet alleen de aandacht van potentiële klanten moeten trekken, maar ook aan hen moeten verkopen!

Gelukkig bevatten BigCommerce-thema’s bijna alle verkoop- en marketingfuncties die uw site nodig heeft. Dit kan een enorme tijd- en geldbesparing opleveren als u doneert’Het is niet nodig om eeuwenlang te zoeken naar extra functies voor uw winkel in de app-markt.

Onder de “kernfuncties” u’Ik vind op een BigCommerce-thema:

 • Integraties met platforms zoals Amazon, eBay en Google Shopping – ideaal om een ​​groter aantal potentiële klanten te bereiken
 • Voorraad volgen en garantie-informatie
 • Voorraadbeheer – inclusief bewerking van productomschrijvingen
 • Instellingen en analyses voor verlaten winkelwagenherstel – ideaal voor klanten die dat nodig hebben’hun aankoop niet af hebben
 • Couponcode maken – een geweldige manier om oude klanten te bereiken of nieuwe klanten binnen te halen

Je kunt er nog veel meer vinden “kernfuncties” in uw Theme Editor-werkbalk.

bigcommerce dashboardHet BigCommerce-dashboard gebruiken om producten toe te voegen, kon niet’t gemakkelijker.

Gebrek aan keuze kan gemoedsrust betekenen

U’Het is onwaarschijnlijk dat meer functies nodig zijn, maar BigCommerce biedt ze hoe dan ook, in zijn App Marketplace. Sommige apps zijn gratis – bijvoorbeeld SurveyMonkey – terwijl andere na een proefperiode geld kosten.

De keuze is mogelijk niet zo breed als Wix’s, maar de focus is veel strakker, waarbij elke app erop gericht is u te helpen uw e-commerce winkel te verfijnen en de winst te vergroten. Gratis proefversies zijn een fantastische manier om verschillende functies en functies op uw site uit te testen voordat u besluit of het de moeite waard is om zuurverdiend geld aan uit te geven.

BigCommerce kan minder veelzijdig aanvoelen dan Wix (zeker tenzij je weet hoe je moet coderen), maar dit heeft zo zijn voordelen. Het scala aan geavanceerde e-commercefuncties is zorgvuldig gekozen en veel van de organisatie wordt voor u gedaan – dus daar’minder risico dat u per ongeluk wordt meegesleurd en uw winkel vult met een hele reeks functies die u niet gebruikt’t echt nodig!

4.SITE + WINKEL BEVEILIGING

Online beveiliging wordt steeds belangrijker voor consumenten, wat betekent dat het voor u een grote prioriteit moet zijn bij het lanceren van een online winkel. Ondanks hoe veilig u denkt dat uw winkel is, heeft ons recente onderzoek aangetoond dat iedereen het risico loopt op cybercriminaliteit .

Uw belangrijkste beveiligingsproblemen bij het runnen van een e-commerce winkel moeten zijn:

 • Hoe houd ik mijn klanten veilig
 • Hoe houd ik mezelf veilig

Dus, welke van onze twee e-commerceplatforms u gemoedsrust kan geven?

Wix eCommerce

Met zoveel klanten wereldwijd, hoe houdt Wix iedereen veilig?

Voor klanten: gratis SSL- en HTTPS-codering

In overeenstemming met de voorschriften van Google zijn alle Wix-sites nu uitgerust met Transport Layer Security (TLS) en ingeschakeld voor HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol), die beide alle gegevens versleutelen die door pagina’s op uw website worden verzonden en ontvangen..

In gewoon Engels betekent dit dat alle gegevens die naar of van uw website worden verzonden, worden gecodeerd en kunnen’niet worden onderschept door hackers en andere snuffelaars.

Je kunt zien of je’worden gedekt door HTTPS-bescherming door te kijken in de adresbalk van uw website (URL-balk). Als je het ziet een groen slot en een webadres voorafgegaan door een groen “https” dan jij’opnieuw bedekt – eenvoudig!

Ervoor zorgen dat uw e-commerce winkel wordt beschermd door HTTPS een van de beste manieren om klanten uw website te laten zien, is veilig, betrouwbaar en professioneel. Dit is essentieel als u wilt dat mensen zich op hun gemak voelen om hun geld met u uit te geven.

Om HTTPS op uw winkel toe te passen, moet u een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer) inschakelen, maar Wix doet dit meestal automatisch voor u bij het opzetten van uw winkel .

Om u veilig te houden

Het’s niet alleen klanten die kunnen worden gestoken door cybercriminaliteit, u moet uzelf ook dekken.

Dus het’s goed nieuws dat een aanzienlijk deel van Wix’s Helpcentrum is toegewijd aan het waarborgen van uw eigen veiligheid. Er zijn bijvoorbeeld talloze secties over phishing-bescherming (ook bekend als het vermijden van nep-Wix-e-mails die u proberen op te lichten uit creditcardgegevens), waarvan er verschillende de afgelopen jaren de ronde hebben gedaan.

Wix heeft ook strenge branchecontroles doorstaan ​​om ervoor te zorgen dat uw eigen kaartgegevens en persoonlijke gegevens veilig zijn.

Het platform voldoet aan ISO 27018 en is PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) Level 1-geaccrediteerd. Beide zijn certificeringen die aangeven dat Wix veilig genoeg is om belangrijke en privégegevens op te slaan, zoals creditcardgegevens.

BigCommerce

De beveiliging van uw online winkel is een grote prioriteit voor BigCommerce – net als u’hoop van een e-commerce specialist.

Voor uw klanten: volledige site-encryptie en automatische back-up

Voor maximale gemoedsrust is de hele BigCommerce-site PCI DSS-gecertificeerd en past deze standaarden automatisch toe op uw online winkel.

Zelf deze certificering sorteren kan een kostbaar gedoe zijn, dus het feit dat BigCommerce het u biedt, net als Wix, is zeer geruststellend en een enorm pluspunt in zijn voordeel.

Abonnees van BigCommerce kunnen zelfs een gratis PCI DSS Compliance-certificaat downloaden om hun website toe te voegen, waardoor klanten weten hoe beschermd ze zijn (een geweldige manier om vertrouwen op te bouwen!).

Net als Wix biedt BigCommerce ook een gratis speciaal SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat u uw klanten kunt coderen’ gegevens via HTTPS in uw hele winkel.

U kunt zelfs aanvullende beveiligingsmaatregelen toepassen om uw klanten te beschermen’ gegevens die niet zijn’t wordt momenteel aangeboden door Wix eCommerce.

U’bent waarschijnlijk bekend met 3D-beveiliging (‘Geverifieërd door’) en het met een wachtwoord beveiligde betalingsverwerkingssysteem van uw eigen online winkelervaringen. BigCommerce biedt het voor u en het’is een geweldige manier om uw klanten te beschermen, ook al voegt het een extra stap toe aan het afrekenen.

Voor u: Automatische back-ups en preventieve maatregelen

Om uw bedrijf veilig te houden, maakt BigCommerce automatisch een back-up van uw gegevens, zodat uw winkel veilig is als u plotseling offline gaat. Dat betekent dat als uw elektriciteit sterft in een zware storm, u gerust kunt zijn, wetende dat alle veranderingen u veranderen’Ik heb zojuist uren besteed aan het veilig en wel ergens op een BigCommerce-server zetten.

Andere veiligheidsmaatregelen kunnen een beetje overdreven aanvoelen, ondanks de bescherming die ze bieden.

Bij het bouwen van uw site merkt u misschien dat u steeds wordt uitgelogd. Dit komt omdat BigCommerce zich houdt aan zulke strakke PCI DSS-standaarden (vereiste 8 van versie 3.2, om precies te zijn) dat het u uitlogt na 15 minuten inactiviteit. Je kunt het time-outvenster echter verlengen tot twee uur als het je echt irriteert.

Deze automatische afmelding kan u dekken als u uw computer om een ​​of andere reden onbeheerd achterlaat (niet dat we u aanraden dit op een openbare plaats te doen). De normen vereisen ook dat u uw wachtwoord elke 90 dagen opnieuw instelt, wat een andere handige beveiligingsmaatregel is om u alert te houden.

Winnaar op het gebied van beveiliging: BigCommerce

Beide tools zorgen ervoor dat uw online winkel zo veilig mogelijk is – voor u en uw klanten.

Echter, BigCommerce biedt een paar meer ingebouwde e-commerce beveiligingsfuncties, zoals 3DSecure, en beperkt dus enigszins Wix op beveiliging.

5. KLANTENONDERSTEUNING

Als je vast komt te zitten bij het ontwerpen van je website of zoiets niet’t werkt zoals het hoort, dan is het’Het is belangrijk om te weten wat voor soort ondersteuning er is om u te helpen.

Dit is extra belangrijk als je daar bent’potentieel geld, tijd en uw levensonderhoud op het spel.

Dit maakt klantenondersteuning een enorme factor bij het bepalen van het platform waarop u uw e-commerce winkel start.

Wix eCommerce

Met meer dan 100 miljoen gebruikers over de hele wereld’Het is niet verwonderlijk om te horen dat Wix veel middelen inzet om ervoor te zorgen dat zijn klanten goed worden ondersteund en weten waar ze terecht kunnen als ze in moeilijkheden komen.

Een redacteur vol tips en advies

Wix waardeert dat iedereen op een bepaald moment hulp nodig heeft en dat vastlopen bij het bouwen van uw website een echte impact kan hebben op uw e-commercebedrijf.

Dus het’Het is uitermate handig om tooltips in de hele editor te hebben. Dit zijn kleine verklarende tekstballonnen die verschijnen wanneer u uw muis over een item beweegt.

Er zijn ook tal van help-knoppen die pop-up help-artikelen openen over specifieke items – perfect om je op het goede spoor te houden wanneer het moeilijk wordt

Volledige klantenondersteuning

Wix’De editor staat zo vol met tips dat je het doorzoekbare Wix Help Center misschien niet eens nodig hebt, maar het’is een geweldige bron voor een breed scala aan onderwerpen.

U kunt ook telefonisch Wix-ondersteuning bellen en terugbellen aanvragen (hoewel dit niet het geval is’t een 24/7 service), of dien een supportticket in. als jij’Als u een betalende abonnee bent, wordt uw ticket vooraan in de rij gestoten.

BigCommerce

BigCommerce heeft misschien maar een fractie van het klantenbestand dat Wix heeft, maar weet zeker dat klanten ondersteuning nodig zullen hebben op het meer gecompliceerde platform.

Een rondleiding en…

Jij kan’verberg het feit dat BigCommerce’s editor voelt overweldigend in vergelijking met Wix.

Natuurlijk krijg je een rondleiding wanneer je je voor het eerst aanmeldt, maar je zult misschien wat meer struikelen omdat er geen dynamische tooltips zijn om je te begeleiden. Daar’is ook een enige, eenzame link naar de helppagina’s onderaan het ontwerpzijpaneel, wat voor sommige gebruikers een beetje lastig te herkennen kan zijn.

Het’Het is vermeldenswaard dat hoewel 24/7 telefonische ondersteuning en livechat-opties worden aangeboden, de recensies en feedback van BigCommerce-gebruikers zeer gemengd zijn – dus wees gewaarschuwd!

Een gemeenschap van steun

Gelukkig, de BigCommerce Support-kennis basis is uitstekend. Zoek naar artikelen, lees de uitgebreide handleidingen en bekijk de leuke, informatieve BigCommerce University-video’s.

We beoordelen ook het BigCommerce Community-forum, waar gebruikers hun spullen echt kennen en graag vragen beantwoorden en ideeën delen.

Dit is een uitstekende terugval als je moeite hebt om het daadwerkelijke BigCommerce-ondersteuningsteam te bereiken….het kan zelfs de moeite waard zijn om de klantenondersteuning over te slaan en rechtstreeks naar de forums te gaan!

Zie onze volledige recensie van Klantenservice van BigCommerce en Wix-klantenondersteuning evenals tutorialbronnen en de communityforums.

Winnaar op het gebied van hulp en ondersteuning: Wix eCommerce

Wix wint voor advies, waar u ook klikt – u voelt zich gewoon’opnieuw in goede handen. Wetende dat u wordt ondersteund door betrouwbare klantenondersteuning die kan helpen de potentiële uitvaltijd van de website tot een minimum te beperken, kan veel druk op u uitoefenen en de impact op de inkomsten helpen verminderen.

BigCommerce kan in vergelijking minder vergevingsgezind zijn. Het platform krijgt complimenten voor het feit dat ze ons van over de Atlantische Oceaan hebben gebeld om ongevraagde hulp te bieden over wat we vervolgens moeten doen, maar het is’s in-editor ondersteuning ontbreekt en het feit dat u moet vertrouwen op externe experts die dat niet zijn’t op aanvraag beschikbaar als een echte optie voor klantenondersteuning, is een echte teleurstelling.

6.WAARDE VOOR GELD

Oke we’We gaan nu naar het eindspel en het’Het is tijd om een ​​van de belangrijkste factoren te bespreken als het gaat om het kiezen van een e-commerce website builder: waar voor uw geld

Wix eCommerce

Wix staat bekend om het aanbieden van een reeks verschillende premium-abonnementen. Echter, zoals wij’we kijken alleen naar eCommerce-winkelbouwers in deze discussie, wij’Ik kijk alleen naar de tariefplannen waarmee u online kunt verkopen.

Geavanceerde e-commercetools voor de prijs van een kopje koffie

Met Wix kun je zoveel sites maken als je wilt voordat je een cent betaalt, wat geweldig klinkt totdat je je dat realiseert om online te verkopen via Wix, MOET je geabonneerd zijn op de ‘e-commerce’ of ‘VIP’ betaald premium plan.

Het’dat is goed nieuws Wix’s premium plannen ze bieden allemaal een behoorlijk uitstekende waarde.

Voor de prijs van een kopje koffie en een muffin krijg je een groot aantal e-commercetools, ondersteuning voor de rij, 10 GB opslag en 20 GB bandbreedte – voldoende opslagruimte voor meer dan 3000 productfoto’s met hoge resolutie en voldoende bandbreedte om ongeveer 2 miljoen bezoekers per maand af te handelen!

Wix’s eCommerce-abonnementen geven u toegang tot tientallen extra premium sjablonen, meer apps en een reeks vouchers om uw winkel een boost te geven’aanwezigheid, zoals Google Adword-vouchers.

Wix E-commerce prijsplannen 1 jaar
($ / maand)eCommerce Premium (klein bedrijf)

VIP (hoofdgebruiker)

$ 17
$ 25

Wix’s tariefplannen – Lees alles over Wix’premium plannen met onze handige gids.

BigCommerce

Betekent het dat het een gespecialiseerd platform voor het bouwen van e-commerce is dat BigCommerce gerechtvaardigd is om zijn gebruikers meer in rekening te brengen dan Wix?

Investeren in een deskundig e-commerceplatform

BigCommerce brengt bijna het dubbele in rekening van wat Wix doet voor zijn goedkoopste e-commerceplan, en de premiumthema’s en apps zijn dat niet’t deel van het pakket.

In één oogopslag lijkt het een goed idee – gebruik in plaats daarvan Wix, toch?

Goed, ‘Ja’ als jij’u plant alleen een kleine winkel, maar als u een no-nonsense benadering van zaken wilt en anticipeert op een vrij grote winkel (bijv. meer dan 50 producten), dan is BigCommerce wellicht de betere investering op lange termijn.

BigCommerce bestaat puur voor online handelaren, en zijn meest basale plan bevat het soort gespecialiseerde e-commercefuncties dat u gebruikt’d moet opgraven in Wix’s App Store, wat het bouwen van uw winkel heel eenvoudig maakt. U kunt onze diepgaande BigCommerce-kostenverdeling bekijken om te zien hoe u er goed in kunt komen.

Zelfs dure BigCommerce-sjablonen kunnen een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tweehonderd dollar klinkt misschien duur voor een vakkundig ontworpen, mobiel-klaar e-commerce sjabloon, maar overweeg dit in het grote geheel van dingen:

Niet alleen zal uw investering van $ 200 in een thema uw online winkel een ENORME voorsprong geven, maar vergeleken met het soort geld dat u verdient’u moet besteden aan een professionele websiteontwerper om hetzelfde eindproduct te bereiken, u’waarschijnlijk duizenden besparen!

Vergeet niet dat u BigCommerce 15 dagen kunt uitproberen voordat u betaalt, dus het is zo’Het is de moeite waard om het uit te proberen voordat u begint.

BigCommerce-prijsplannen 1 jaar
($ / maand)Standaard (basiswinkel)

Plus (groei en breng uw bedrijf op de markt)

Pro (schaal uw bedrijf)

Onderneming

$ 29,95
$ 79,95
$ 249,95
Op maat

Beoordeling van het BigCommerce-prijsplan – Bekijk onze gedetailleerde gids voor meer prijsinformatie.

Winnaar op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding: Wix eCommerce

Wix eCommerce behaalt de overwinning in de strijd om meerwaarde.

Niet alleen zijn Wix’s maandelijkse abonnementen goedkoper dan BigCommerce, maar u don’u hoeft geen honderden dollars te investeren in elk extra thema – ze worden ontgrendeld door uw abonnement. Je krijgt ook toegang tot meer apps op Wix en extra bonussen om je winkel een echte kans te geven.

BigCommerce is duurder en gericht op grotere, uitgebreidere online winkels en de prijzen weerspiegelen dit. Niet veel van onze lezers bevinden zich in een fase waarin ze een Enterprise-levelplan nodig hebben, dus Wix’s gestroomlijnde e-commerce-aanbod wint.

WIX VS BIGCOMMERCE – DEFINITIEVE VERDICT

Laat het meteen’s eerlijk zijn: Wix is ​​goedkoper en gemakkelijker te gebruiken dan BigCommerce.

Dit maakt Wix de voor de hand liggende keuze als je’opnieuw een klein bedrijf, een startup of een onafhankelijke handelaar die helemaal opnieuw begint. Het’s ook een solide optie als je’opnieuw een ervaren eBay- of Etsy-verkoper.

Wix’De editor is gemakkelijker te gebruiken, intuïtiever en meer ondersteunend dankzij de tooltips, terwijl de aangeboden e-commerceplannen aanzienlijk goedkoper uitpakken dan BigCommerce’s

Wix biedt ook een groter aantal in het oog springende sjablonen die uw etalage een gepolijste maar creatieve voorsprong zullen geven.

BigCommerce, Aan de andere kant is het een serieuzer e-commerceplatform dat is gericht op groeiende en middelgrote tot grote bedrijven.

Dit plaatst hun prijzen, tools en sjablonen in een totaal andere context dan Wix’s. Dus als u wilt dat een schaalbare winkel overeenkomt met uw verheven ambities, een goed begrip heeft van e-commercefuncties en mogelijk ook HTML kent – dan is BigCommerce de extra investering waard.

Omdat veel van onze lezers eerder kleine of onafhankelijke e-commerce winkels runnen, moeten we Wix eCommerce voor BigCommerce plaatsen in deze specifieke discussie.

Probeer Wix E-commerce gratis

Probeer BigCommerce 15 dagen gratis

Vond dit artikel nuttig?

Vraag – Heeft deze discussie u geholpen? Laat hieronder een reactie achter.

Kent u iemand die baat kan hebben bij deze discussie? Stuur ze deze pagina of klik op de deelknoppen aan de linkerkant.

U’Ik help ons door het woord over onze website en u te verspreiden’Ik help ze wel!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me