Wix vs Weebly | Welke moet je gebruiken om je website te bouwen?

Wix versus Weebly


Wix of Weebly? Het’is een beslissing waar veel mensen mee te maken krijgen als ze een website komen bouwen. Ze lijken misschien op elkaar, maar op basis van onze uitgebreide gebruikerstests is Wix voor de meeste mensen de betere optie – inclusief u.

Met 150 miljoen gebruikers tussen hen, Wix en Weebly’s eenvoudig te gebruiken, drag-and-drop platformen voor het bouwen van websites hebben bijgedragen aan het creëren van talloze blogs, portfolio’s en online winkels.

U’Ik zal waarschijnlijk graag een site bouwen met Wix of Weebly. We hebben echter geconstateerd dat Wix iets gemakkelijker te gebruiken is en aanzienlijk betere hulp en ondersteuning biedt – beide besparen u tijd en mogelijk geld.

In deze gids we’Ik verdiep me diep in elke websitebouwer’s voors en tegens, en helpen u bij het vinden van uw perfecte match. Wij’We hebben het onderzoek gedaan om u een zo goed mogelijk inzicht te geven in deze twee marktleiders:

Zodat’is de magere op Wix en Weebly. Lees verder om meer te weten te komen over hoe ze in meer detail stapelen.

1

Gebruiksgemak: waarom is Wix zoveel gemakkelijker te gebruiken?

GebruiksgemakProsConsWixWeebly
 • Geen codering nodig
 • Beginnersvriendelijke aanpassing via slepen en neerzetten
 • Wix ADI kan binnen enkele minuten een website voor u maken
 • Keuzemogelijkheden en creatieve vrijheid kunnen overweldigend zijn
 • Geen codering nodig
 • Gestructureerde sjablonen geven richtlijnen om te volgen
 • Bij het testen vonden mensen het moeilijk om grip te krijgen
 • Meer restrictief dan Wix

Zowel Wix als Weebly zijn website-bouwers met slepen en neerzetten. Dit maakt ze supergemakkelijk te gebruiken omdat je gewoon items over je pagina kunt slepen totdat je’ben blij met hoe het eruit ziet. Niet alle drag-and-drop-builders zijn echter gelijk gemaakt.

Wix is ​​een pure drag-and-drop-builder, wat betekent dat je alles overal op je webpagina kunt plaatsen. Weebly heeft meer structuur in zijn sjablonen. Dit zorgt voor meer consistentie en maakt het mogelijk om van sjabloon te wisselen, wat uw leven gemakkelijker maakt als u later van gedachten verandert. Dat betekent echter dat Weebly iets beperkter is als het gaat om uw site’s visuals.

Waarom geven gebruikers de voorkeur aan Wix?

Over het algemeen Wix’De slepen-en-neerzetten-editor is gemakkelijker te gebruiken dan Weebly’s. Het’Het is uiterst eenvoudig om uw sjabloon te personaliseren, wat totale beginners totale flexibiliteit geeft.

“Het [Wix] was allemaal erg goed,” zei een gebruiker tijdens onze tests. “De eenvoud van dit alles, je sleept en zet dingen letterlijk uit het menu in de webpagina-editor, en ze vervolgens verplaatsen en het formaat ervan wijzigen is vrij eenvoudig.”

“Waarschijnlijk was het beste van Wix die enorme snelheid van het proces om een ​​website op te zetten,” zei een ander.

Als je zelf wilt zien hoe gemakkelijk en snel Wix te gebruiken is, bekijk dan onderstaande video:

Speel

Wix biedt u echter zoveel keuze dat sommige van onze gebruikers het in het begin overweldigend vonden. Maar ze genoten van de creatieve vrijheid en vonden het gemakkelijk om te navigeren. Het pure ontwerp met slepen en neerzetten betekent dat u uw pagina gemakkelijk met slechts een paar klikken kunt bewerken.

Weebly daarentegen’s meer gestructureerd ontwerp maakt bewerken een meer rigide ervaring.

“Het’s als een meer beperkte versie van Wix,” zei een gebruiker na het bouwen van sites met beide platforms. “Het’s aanvankelijk gemakkelijker te gebruiken, maar ik denk dat het ook een beetje een glazen plafond raakt waar Wix dat niet doet’t.”

Dit kan voor sommige mensen geschikt zijn, maar de meeste van onze gebruikers vonden Weebly moeilijker. Het’s nog steeds gericht op beginners zonder kennis van coderen, het’is gewoon veel minder intuïtief.

“Het’is best goed, maar er zijn betere opties,” zei een gebruiker. “Ik geef de voorkeur aan Wix en zijn flexibiliteit.”

“Tekstvakken verplaatsen isn’t erg vloeibaar’s te beperkend,” zei een ander.

Dus hoewel Weebly gebruiksvriendelijk is, kan dat’t concurreren met Wix in termen van flexibiliteit of algemeen gebruiksgemak. Mensen vonden functies die moeilijk te vinden waren of raakten gefrustreerd bij het aanpassen van tekstvakken en afbeeldingen. Het hangt af van uw persoonlijke voorkeur of u’Ik geniet of voel me beperkt door de structuur van Weebly’s sjablonen.

Wix ADI

Zowel Wix als Weebly zijn eenvoudig te gebruiken, beginnersvriendelijke bouwers. Maar wat als je doneert’u wilt geen tijd besteden aan het aanpassen, slepen, neerzetten en ontwerpen van uw site?

als jij’d heb liever het ontwerp in iemand anders’s handen of wilt gewoon dat uw website snel in de lucht is, Kiezen Wix ADI. De ADI staat voor Kunstmatige ontwerpintelligentie.

Het enige dat u hoeft te doen, is wat informatie invoeren, zoals de naam van uw website en wat deze is’s voor, en kies een ontwerp dat je mooi vindt. Het’oke als je het niet doet’Ik weet nog niet al deze informatie, want die kun je later invullen. Wix ADI gebruikt dan wat je gebruikt’we hebben het je verteld om een ​​site voor je te maken!

Natuurlijk kunt u het ontwerp en de lay-out nog wijzigen als u dat wilt. U kunt zelfs uw website naar Wix Editor verplaatsen als u besluit dat u meer hands-on wilt zijn. Maar jij niet’t moet. Het’s allemaal persoonlijk en vrijwel klaar om live te gaan.

Wix ADI geeft u creatieve controle en keuze zonder de druk van het zelf ontwerpen van de pagina-indeling. Het’is snel, moeiteloos en ziet er geweldig uit.

Vonnis: Wix wint het gebruiksgemak zonder twijfel. Weebly’s beperktere sjablonen hebben meer tijd nodig om aan te wennen. Uw keuze hangt af van persoonlijke voorkeur en – nog belangrijker – vertrouwen! Maar als jij’Bent u op zoek om gemakkelijk en snel online te gaan, dan is Wix uw eerste keuze.

2

Prijs en waar voor uw geld: hoeveel kosten Wix en Weebly?

Prijzen & Prijs-kwaliteitverhoudingWixWeebly
 • Gratis abonnement beschikbaar
 • 7 betaalde abonnementen om uit te kiezen
 • Veel waar voor uw geld
 • 3 e-commerceplannen en 4 websiteplannen
 • Het goedkoopste e-commerceplan is $ 20
 • Gratis abonnement beschikbaar
 • 4 betaalde abonnementen om uit te kiezen
 • Alle abonnementen hebben e-commercefuncties

Als het gaat om Wix vs Weebly, willen de meeste mensen de prijs weten. Zowel Wix als Weebly bieden een gratis abonnement, waar je zo lang als je wilt kunt blijven.

Wix heeft in totaal zeven betaalde plannen, variërend van $ 13 – $ 39 per maand. Weebly heeft vier betaalde abonnementen, variërend van $ 5 – $ 25 per maand (jaarlijks gefactureerd). Deze plannen omvatten basisfuncties tot en met geavanceerde e-commercefuncties.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom je zelfs zou moeten kijken naar wat betaalde abonnementen worden aangeboden als zowel Wix als Weebly gratis abonnementen hebben.

Het mooie van gratis abonnementen is dat je de bouwer kunt uitproberen en daadwerkelijk kunt beginnen met het maken van je website zonder de druk van het betalen – nou ja, wat dan ook! Daar’s ook geen druk om te upgraden zoals daar’er is geen tijdslimiet op het gratis abonnement: je kunt er zolang op blijven als je wilt.

Maar dat zouden we niet doen’t raad aan om op lange termijn op een gratis abonnement te blijven. Ten eerste zijn er functies die u kunt gebruiken’t ontgrendelen tenzij u upgradet. Wix heeft meer functies beschikbaar in zijn gratis abonnement dan Weebly. Maar er zijn nog steeds dingen die je hebt gewonnen’niet kunnen doen, zoals online betalingen accepteren. Deze beperkingen maken het erg moeilijk om uw website te laten groeien.

Het andere grote nadeel van een gratis abonnement is dat u advertenties op uw website zult hebben. Of het’s een Wix-banner of een Weebly-pop-up, advertenties zien er onprofessioneel uit en verpesten je zorgvuldig gebouwde website. Bovendien kun je dat’t verbind een aangepast domein. Dus in plaats van een gepersonaliseerd websiteadres zoals www.my-amazing-website.com zal het de naam van de bouwer hebben, zoals: www.my-wix-website / wixsite.com.

Dit zijn slechts dingen waar u op moet letten voordat u voor Wix of Weebly kiest. Het’Het is altijd de moeite waard om eerst naar de betaalde plannen te kijken. Dus wanneer u besluit om u te upgraden’zitten niet vast aan dure premies. Gelukkig zijn noch Wix, noch Weebly prijzig – lees verder om te zien hoe ze zich verhouden.

Is het de moeite waard om te betalen voor een Wix premium-abonnement?

Wix’s premium pakketten bieden u zeven verschillende pakketten. Hoe hoger het abonnement, hoe meer functies en ondersteuning u ontvangt:

wix website tariefplannenWix heeft vier prijsplannen voor websitebouwers, variërend van $ 13 tot $ 39 per maand.

De vermelde prijzen in bovenstaande afbeelding zijn gebaseerd op jaarplannen. Als u ervoor kiest om maandelijks te betalen, zijn de prijzen per maand hoger.

Wix heeft drie bedrijfsplannen variërend van $ 20 – $ 35 per maand: Business Basic, Business Unlimited en Business Pro. Al deze abonnementen hebben e-commercefuncties, zodat u online betalingen kunt accepteren en een online winkel kunt runnen. Er zijn vier websiteplannen variërend van $ 11 – $ 29 per maand: Combo, Unlimited, Pro en VIP.

Als u zich aanmeldt voor een jaar- of tweejarenplan, kunt u 25% tot 43% per jaar besparen, afhankelijk van welk pakket u selecteert:

Wix-prijsplannen Maandelijks ($ / maand) 1 jaar ($ / maand) Besparingen (%) 2 jaar ($ / maand) Besparingen (%)ComboOnbeperktProe-commerce *VIP
$ 17$ 1324%$ 10,5019%
$ 22$ 1723%$ 13,5021%
$ 27.$ 2219%$ 1818%
$ 28$ 2318%$ 1822%
$ 56$ 4913%$ 4214%

* Deze prijs weerspiegelt het Business Basic-abonnement, dat het goedkoopste is van de drie e-commerce premium-abonnementen.

Dus wat krijg je eigenlijk voor je geld? Het plan met de beste waarde is het Pro-abonnement van $ 22 per maand. Het’s ontworpen voor kleine bedrijven die hulp nodig hebben bij hun branding, met een gratis, professioneel ontworpen logo en geavanceerde marketingtools.

Als u via uw website wilt verkopen, begin dan met het Business Basic-abonnement voor $ 23 per maand. Hiermee kunt u online betalingen accepteren, krijgt u onbeperkte bandbreedte en 20 GB opslagruimte, verwijdert u Wix-advertenties en bevat u apps zoals Google Analytics en Site Booster om uw site te laten slagen, en meer.

Je kunt meer lezen over Wix’waar voor uw geld en hoe u het beste plan voor u kunt kiezen in onze Wix Pricing Review.

Waarom is Weebly goedkoper dan Wix?

Met Weebly, jij’heb gekregen vier premium-abonnementen vanaf $ 5 per maand voor hun Connect Plan naar $ 38 per maand voor hun Business Plus Plan (jaarlijks betaald).

De prijsklasse daalt aanzienlijk aanzienlijk tot $ 5 per maand – $ 38 per maand, als u zich abonneert op een abonnement van twee jaar (klik hier voor gedetailleerde analyse van Weebly-prijsplannen).

Weebly review - PrijstabellenDe prijs per maand varieert afhankelijk van de duur van het Weebly-abonnement dat u kiest.

Hier is een tabel die Weebly laat zien’Het prijsbereik hangt af van het feit of u zich aanmeldt voor hun abonnementen voor zes maanden, een jaar of twee jaar:

Weebly-prijsplannen 6 maanden ($ / maand) 1 jaar ($ / maand) besparingen (%) 2 jaar ($ / maand) besparingen (%)AansluitenProBedrijfPrestatie
$ 8$ 538%$ 420%
$ 18$ 1233%$ 925%
$ 35$ 2529%$ 2116%
$ 46$ 3817%$ 358%

Net als Wix omvat Weebly het eenvoudig bouwen van websites tot en met e-commerce. Dus of je nu’opnieuw een portfolio starten of een online winkel opzetten, zij’ik heb iets voor je.

Het goedkoopste plan om door te verkopen is Pro Plan van $ 18 per maand. Je kunt verkopen tot 25 producten over dit plan. Hierdoor worden ook Weebly-advertenties van uw website verwijderd, krijgt u onbeperkte opslagruimte en kunt u een aangepast domein koppelen.

Als je video-achtergronden, wachtwoordbeveiliging of HD-video en audio wilt, dan ben je dat’Ik heb weer de Pro Plan is uw goedkoopste optie voor $ 12 per maand (jaarlijks gefactureerd). Het’s ook het goedkoopste plan om telefonische ondersteuning te ontgrendelen.

Vonnis: Het’s een close call! Wix’Het gratis abonnement bevat meer functies dan Weebly’s, maar Wix’s premium plan zijn duurder. Over het algemeen wint Weebly deze.

3

Ontwerpflexibiliteit: kunt u een verbluffende site krijgen met Weebly en Wix?

Design FlexibilityProsConsWixWeebly
 • Meer dan 500 professioneel ontworpen sjablonen
 • Alle sjablonen reageren op mobiele apparaten
 • Hoge mate van creatieve controle over maatwerk
 • Kan’wijzig sjablonen niet zodra de site live is
 • Codering is niet ingebouwd in de editor
 • Meer dan 50 branchespecifieke sjablonen
 • Kan van sjabloon wisselen zodra uw site live is gegaan
 • Alle sjablonen reageren op mobiele apparaten
 • Minder creatieve controle dan Wix
 • Kleinere reeks sjablonen dan Wix

U wilt dat uw website er goed uitziet. Maar een winnende sjabloon gaat veel verder dan alleen hoe uw website op de pagina wordt weergegeven. Werkt het op mobiele apparaten? Kunt u na uw sjabloon van sjabloon wisselen?’heb je je website gepubliceerd? Uit hoeveel kunt u kiezen? En hoeveel kunt u ze aanpassen om ze echt uw eigen te maken?

Waarom heeft Wix tien keer zoveel sjablonen als Weebly?

Wix heeft meer dan 500 professioneel ontworpen sjablonen waaruit u kunt kiezen. U kunt zoeken naar uw branche, van blogs tot online winkels. Er zijn zelfs lege sjablonen waar u helemaal opnieuw kunt beginnen, dus er is echt iets voor iedereen.

wix populaire sjablonenWix heeft meer dan 500 ontwerpen van hoge kwaliteit om uit te kiezen, die een scala aan industrieën en categorieën omvatten.

Allemaal Wix’s sjablonen zijn volledig mobiel responsive. Dit is erg belangrijk en betekent dat je don’u hoeft zich geen zorgen te maken dat u bezoeken van al die mobiele gebruikers misloopt!

Weebly heeft ook sjablonen van hoge kwaliteit. Het heeft een kleiner bereik dan Wix, met iets meer dan 50 ontwerpen. Elke stijlvolle sjabloon is volledig mobiel responsief en professioneel ontworpen, hoewel misschien minder strak dan Wix’s thema’s.

Net als Wix heeft Weebly branchespecifieke thema’s van evenementenwebsites tot zakelijke en portfoliopagina’s. Helaas kan dat’zoek niet naar de door u gekozen branche. Maar met een kleiner aantal sjablonen om doorheen te bladeren, is dit een kleine frustratie.

Kies zorgvuldig – Wist je dat je het kunt’t verander sjablonen met Wix?

Het kiezen van de juiste sjabloon voor uw website is een belangrijke beslissing. En het kan moeilijk zijn, vooral als je’re keuze te over!

Met zowel Wix als Weebly kunt u eerst een voorbeeld van uw sjabloon bekijken. Maar, alleen met Weebly kunt u uw sjabloon na u wijzigen’heb uw website gepubliceerd. Met Wix, als u uw sjabloon verandert zodra uw website live is, u moet helemaal opnieuw beginnen. Dit is het grootste nadeel van Wix en het is de moeite waard om over na te denken bij het maken van je keuze.

Dat geeft u meer aanpassingsvrijheid?

Een van de belangrijkste dingen bij het kiezen van een websitebouwer is hoe aanpasbaar en van hoge kwaliteit de thema’s zijn. U kunt een sjabloon kiezen’t bewerken zou zijn alsof je een canvas koopt en er niet op kunt schilderen!

Zowel Wix als Weebly hebben ontwerpen van hoge kwaliteit. Maar hoeveel kun je ze echt eigen maken? Het antwoord is veel! Wij’heb al vermeld hoe flexibel Wix’s sjablonen zijn. Het pure ontwerp met slepen en neerzetten betekent dat u kunt veranderen wat u maar wilt, waar u maar wilt.

Weebly’s sjablonen creëren daarentegen een meer gestructureerde bewerkingservaring. Voor sommigen is dit een verademing! Anderen vinden het beperkend, maar hoe dan ook, je kunt nog steeds een website maken’is volledig persoonlijk en uniek voor jou.

Als je de mal echt wilt breken, kun je zelfs je sjabloon aanpassen’s code. Met Weebly krijgt u volledige toegang tot uw site’s back-endcode via de Weebly Code Editor – dit is geweldig voor het toevoegen van aangepaste functies, het verfijnen van de beelden of het corrigeren van opmaakafwijkingen.

Dit is 100% optioneel: als je kunt’t code, kunt u Weebly nog steeds gebruiken! Maar als je wel kennis hebt van coderen, kun je die goed gebruiken om je website uit te breiden.

wix vs weebly - weebly-editorU heeft de mogelijkheid om code te gebruiken om uw website nog verder aan te passen. Met Weebly wordt dit automatisch opgenomen in uw bewerkingsmenu.

Jij kan’t codeer met Wix zoals je kunt met Weebly. Om onder de motorkap van een Wix-site te komen, moet u Wix Corvid inschakelen, waarmee u aangepaste inhoud en functies op uw website kunt maken. Dit kan databases zijn of uw website interactiever maken.

Met meer begeleiding en stapsgewijze video-tutorials is Wix Corvid beginnersvriendelijker dan Weebly’s daadwerkelijke codering. Maar het is niet hetzelfde als het direct insluiten van HTML-code in uw webpagina zoals u doet met Weebly’s redacteur.

Oordeel: Weebly wint ontwerpflexibiliteit. Weebly wint vanwege de mogelijkheid om van sjabloon te wisselen zodra uw website live is. Wix is ​​meer aanpasbaar en heeft een breder scala aan sjablonen. Maar omdat u uw Wix-sjabloon niet kunt wijzigen, is Weebly de winnaar.

4

Functies en tools: welke bouwer geeft uw site net dat beetje extra?

Functies en toolsProsConsWixWeebly
 • Veel hoogwaardige aanpassingshulpmiddelen
 • Functies worden regelmatig bijgewerkt
 • Minder ingebouwde functies dan Weebly
 • Vertrouwt meer op apps van derden om uw website uit te breiden
 • Meer ingebouwde functies dan Wix
 • Geavanceerdere tools voor e-commerce en bloggen
 • Minder en over het algemeen slechtere aanpassingstools
 • Minder regelmatige updates dan Wix

Het’Het is allemaal heel goed om een ​​website te hebben die er prachtig uitziet. Maar het kan’het ziet er gewoon goed uit. Het moet hard voor je werken.

Zowel Wix als Weebly hebben veel ingebouwde functies en als gevolg daarvan scoren ze even goed op dit gebied. Wat’meer zelfs, beide bouwers verbeteren en updaten hun functies regelmatig – Wix brengt bijna elke maand updates uit, zodat u zeker weet dat u’krijgt de nieuwste versie.

Aanpassingstools

Naast de standaard bewerkingstools die worden geleverd met het ontwerp voor slepen en neerzetten, heeft Weebly een reeks aanpassingstools, waaronder:

 • Video achtergronden
 • Aangepaste kopteksten
 • Afbeelding op volledige breedte en kleurenachtergronden
 • Maak enquêtes, contactformulieren, RSVP-lijsten en meer

U kunt deze functies dus gebruiken om uw site zo uniek te maken als u maar wilt! Deze tools zijn handig, ongeacht het doel van uw website. Ze’opnieuw ontworpen om uw site te laten opvallen en bezoekers te betrekken.

Wix heeft ook video-achtergronden en intuïtieve aanpassingstools. Andere kenmerken zijn onder meer:

 • Onbeperkte lettertypen
 • Scroll effecten
 • Mediagalerijen voor afbeeldingen, video’s en tekst
 • Voeg kaarten, getuigenissen, contactformulieren en meer toe

Deze tools moeten de aandacht vestigen op uw inhoud en aan uw gebruiker toevoegen’s ervaring. Wix’De tools voor het maken van websites zijn geavanceerder dan Weebly’s.

Zowel Wix als Weebly hebben up-to-date en geavanceerde bewerkingstools om het bouwen, bewerken en bijwerken van uw website zo aangenaam mogelijk te maken.

5

E-commerce: waardoor verkopen eenvoudig is?

Weebly heeft meer aandacht voor e-commerce dan Wix, maar beide bouwers hebben tools en functies om online winkels te ondersteunen. Weebly’s recente updates hebben deze e-commerce-capaciteit allemaal versterkt. Enkele van deze functies en updates zijn onder meer:

 • Bestel online, afhalen in de winkel
 • Volg couponstatistieken en prestaties
 • Volledig geïntegreerde winkelwagen
 • Veilig uitchecken
 • Volg en beheer uw inventaris
 • Verkoop fysieke en digitale producten en diensten

Deze functies maken niet alleen uw leven als bedrijfseigenaar gemakkelijker, ze maken het winkelen op uw website ook gemakkelijker en aangenamer voor uw klanten, waardoor het waarschijnlijker wordt dat ze’Ik koop iets van je site.

Een goede klantervaring betekent ook dat ze’zullen uw site eerder aanbevelen aan vrienden en zelfs zichzelf retourneren. Weebly heeft ook een reeks e-commerce-apps van derden, voor het geval u de functie gebruikt’opnieuw na isn’t ingebakken in het platform.

Hoewel Wix een e-commercefunctie heeft, zijn er meer apps van derden nodig dan Weebly om het van de grond te krijgen.

Dat’dat wil niet zeggen dat je het kunt’t bouw een online winkel met Wix – it’Ik doe gewoon wat meer moeite om een ​​heel goede te krijgen. Toch zijn hier enkele van de e-commercefuncties die zijn ingebouwd in uw Wix-site:

 • Productgalerijen van hoge kwaliteit
 • Veilig uitchecken
 • Wereldwijde belasting en verzendkosten
 • Coupons en kortingen
 • Meerdere betalingsmogelijkheden: 0% transactiekosten
 • Beheer bestellingen en volg uw voorraad

Zoals u kunt zien, biedt Wix alle basisfuncties om een ​​succesvolle online winkel te ondersteunen. Maar voor een meer geavanceerde of krachtige e-commerce website moet u gebruikmaken van ingebouwde apps en / of apps van derden.

Oordeel: Weebly wint e-commerce. Wix is ​​misschien goed voor sommigen, maar Weebly’s recente verbeteringen op het gebied van e-commerce maken het de duidelijke winnaar. U’Ik krijg een betere online winkel en vind het ook een stuk makkelijker om het te maken.

6

Marketing: kunt u terugkerende bezoekers garanderen?

Een mooie site bouwen is één ding, maar ervoor zorgen dat mensen deze daadwerkelijk gaan gebruiken, is iets heel anders. Gelukkig hebben Wix en Weebly allebei krachtige ingebouwde marketingtools die u kunnen helpen bij het maken van e-mailcampagnes en het opbouwen van klantloyaliteit.

Met Weebly Promote kunt u e-mailcampagnes rechtstreeks met uw website bouwen en integreren. Dit betekent dat u e-maillijsten kunt maken, aangepaste e-mails kunt maken met slepen en neerzetten, uw e-mailstatistieken kunt volgen en meer. Het verzenden van goede e-mails naar uw gebruikers kan een geweldige manier zijn om terugkerende klanten aan te trekken.

Met Wix Shoutout kun je daarentegen gemakkelijk e-mails verzenden of zelfs delen via sociale media. Shoutout’s e-mailcampagnes worden geleverd met aanpasbare, professionele sjablonen en stellen u ook in staat om betrokkenheidsstatistieken bij te houden en contactformulieren te integreren. Alles bij elkaar maakt Wix Shoutout e-mailmarketing slim en stressvrij.

Oordeel: Bijna te dichtbij om te bellen, maar Wix kan het misschien schaduw geven. De extra functies voor sociale media geven het een klein voordeel ten opzichte van Weebly, maar nogmaals, dat doen we niet’Ik denk niet dat dit een deal-breaking kwestie is.

7

App-markten: welke bouwer biedt u meer extra functies?

App MarketsProsConsWixWeebly
 • Meer dan 200 apps om uit te kiezen in Wix App Market
 • Er worden regelmatig nieuwe apps toegevoegd
 • Mix van interne en externe apps
 • Gebruik apps om je website uit te breiden
 • Kleiner bereik dan Weebly
 • Meer dan 300 apps om uit te kiezen in Weebly App Center
 • Er worden regelmatig nieuwe apps toegevoegd
 • Meer dan 50 gratis apps in het Weebly App Center
 • Stel voor om nieuwe apps toe te voegen
 • Minder categorieën dan Wix om te helpen browsen

Wanneer je’opnieuw kijken welke functies elke bouwer te bieden heeft’is een goed idee om ook naar apps te kijken. Apps kunnen hiaten opvullen die de ingebouwde functies niet hebben’t dekking en geef meer kracht aan uw website.

Weebly heeft een indrukwekkend aanbod aan apps. De Weebly App Center heeft meer dan 300 apps waaruit u kunt kiezen. Van deze, meer dan 50 van hen zijn gratis! Er worden voortdurend nieuwe apps toegevoegd en u kunt zelfs uw eigen ideeën voor nieuwe apps indienen.

weebly app centerWeebly’s App Center heeft verschillende categorieën waar u doorheen kunt zoeken en er worden regelmatig nieuwe apps toegevoegd.

Gelukkig is Weebly dat niet’t biedt kwantiteit boven kwaliteit. U kunt gebruikersrecensies lezen en sterbeoordelingen voor elke app bekijken terwijl u bladert. U kunt zoeken op categorie of typen wat u wilt’re zoekt. Of je nu een Facebook Like-knop of een FAQ-sectie wilt toevoegen, Weebly’s App Center heeft u gedekt.

Wix heeft ook een ruime keuze aan apps. De Wix App Market heeft meer dan 200 apps, variërend van e-commerce zoals Wix Stores tot het toevoegen van sociale functies zoals Facebook Comments. De Wix-apps zijn allemaal goed ontwikkeld en hebben een hoge functionaliteit om aan uw website toe te voegen.

Met de Wix Bookings-app kunt u bijvoorbeeld online boekingen aannemen, uw agenda’s synchroniseren, herinneringsmails verzenden, groepssessies aanbieden, een ledenaanmeldingsgebied instellen en meer. Veel van de apps zijn gratis en de meeste hebben zowel gratis als betaalde versies, wat uw keuze uitbreidt. Net als Weebly kun je zoeken en bladeren door de Wix App Market om te vinden wat je vindt’zoekt en bekijkt beoordelingen en recensies voor elke app.

Oordeel: het’s een gelijkspel! Weebly heeft een breder scala aan apps om uit te kiezen, maar beide bouwers bieden een indrukwekkend aantal apps van hoge kwaliteit. Regelmatige updates en een mix van gratis en premium apps betekent dat wat je ook kiest hier een winnaar is.

8

SEO: is Wix of Weebly beter om de top van Google te bereiken?

SEOProsConsWixWeebly
 • SEO Wiz maakt een gepersonaliseerde stapsgewijze handleiding om te volgen
 • Artikelen en tips in de Wix Knowledge Base
 • Basis ingebouwde SEO-tools
 • Ondersteunt SEO-apps om uw site een boost te geven
 • Wix kan u alleen ondersteunen waar het kan – geen gegarandeerde resultaten
 • Weebly Ultimate SEO Guide geeft advies over SEO
 • Artikelen en tips in het Weebly Helpcentrum en blog
 • Basis ingebouwde SEO-tools
 • Ondersteunt SEO-apps om uw site een boost te geven
 • Weebly kan u alleen ondersteunen waar het kan – geen gegarandeerde resultaten

Als je eenmaal’Heb je je website aangepast en voorzien van alle functies, apps en extra’s die je maar wilt, dan heb je mensen nodig om het te zien! Dat’waar SEO binnenkomt. SEO staat voor zoek machine optimalisatie en helpt uw ​​website in de zoekmachines.

Zonder SEO heb je gewonnen’niet bovenaan de resultatenpagina van Google komen. Dus het’s super belangrijk om uw website te laten slagen. SEO lijkt misschien een beetje een mysterie, maar dat’Het is goed. Uw websitebouwer helpt u uw website een boost te geven via die ranglijst.

Zowel Wix als Weebly hebben alle standaard ingebouwde SEO-functies zoals metatitels en alt-tags. Weebly heeft geweldige SEO-prompts en is een van de beste om u te ondersteunen waar het kan. Het heeft een ultieme SEO-gids die u stap voor stap door SEO leidt.

Deze gids behandelt alle basisprincipes die u nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief een SEO-checklist die u kunt volgen terwijl u uw website opzet. Vervolgens wordt u door zoekwoordonderzoek geleid naar geavanceerdere acties om uw website te laten groeien. Ten slotte kunt u leren over tracking om succesvolle technieken te meten en toe te passen.

Je kunt artikelen over SEO vinden in de Weebly Blog, met handige links naar andere artikelen en handleidingen. Je hebt ook een grote keuze aan apps en plug-ins, zoals Traffic Booster en meer.

weebly seo apps Weebly heeft apps om je website een boost te geven’verkeer, van het uitbreiden van uw e-maillijst tot het worden gevonden in zoekmachines.

Wix heeft ook zeer sterke SEO-richtlijnen om u te helpen uw website te maximaliseren’s online aanwezigheid. De belangrijkste bron is een app genaamd Wix SEO Wiz. Ten eerste kunt u zoeken naar wat u wilt leren en door de verschillende categorieën bladeren om handige handleidingen, tips en artikelen te vinden.

Activeer dan SEO Wiz. Dit creëert een stappenplan dat u kunt volgen en uw plaats in zoekresultaten kunt verbeteren. U geeft de naam van uw site op, of u dit nu doet’opnieuw een fysiek of puur online merk zijn en voer vijf zoekwoorden in. U’krijgen dan een persoonlijk SEO-plan.

wix seo wiz planWix SEO Wiz maakt een persoonlijk stapsgewijs SEO-plan dat u kunt volgen, zodat uw website wordt gevonden in zoekmachines zoals Google.

Net als Weebly heeft Wix ook uitgebreide artikelen en SEO-gidsen in zijn hulp en ondersteuning en blog. Bovendien heeft het automatisch ingebouwde tools zoals metatags en geoptimaliseerde koppen om uw site een voorsprong te geven. Als je hierop wilt voortbouwen, zijn er andere apps zoals Site Booster, evenals Google Analytics en Google Search Console die je website een boost zullen geven.

Oordeel: het’s een gelijkspel! Bij het kiezen tussen Wix of Weebly, doe je dat niet’u hoeft zich geen zorgen te maken over SEO. Beiden werken er hard aan om uw website te laten opvallen. Wix pochte dat ze de beste SEO hebben, maar Weebly heeft ook geweldige hulpbronnen en apps.

9

Opties voor back-up en herstel: welke websitebouwer helpt u de klok terug te draaien?

Back-up & Herstel OptionsProsConsWixWeebly
 • Kan onbeperkte versies van uw site opslaan als kopieën
 • Direct herstellen als er iets misgaat
 • U moet niet vergeten om kopieën van uw website te maken als back-up
 • Kan wijzigingen in de editor ongedaan maken
 • Kan een kopie van uw website exporteren naar een zip-bestand als een externe kopie
 • Als u de editor verlaat of publiceert, kunnen wijzigingen’wordt niet ongedaan gemaakt
 • Moet wachten op Weebly-ondersteuning om uw website te herstellen – niet direct
 • Het zip-bestand kan kopiëren’niet opnieuw worden geüpload naar Weebly

Wij’ben er allemaal geweest. Eén slip van de vinger en jij’hebben de helft van uw website verwijderd of hebben alles vreselijk groen gemaakt. Maar als jij’Als u een back-up van uw site hebt opgeslagen, kunt u deze herstellen en een enorme zucht van verlichting slaken. Zo niet, dan zult u uren aan de telefoon moeten doorbrengen om te helpen en te helpen uw website weer in zijn oude glorie te herstellen?

Met Wix kunt u onbeperkte versies van uw website opslaan. Dit betekent dat u uw volledige website kunt herstellen wanneer u maar wilt (of nodig heeft)! Ze krijgen hiervoor alle punten, omdat u uw website weken nadat u een fout heeft gemaakt, kunt herstellen. Vergeet niet om kopieën van uw website op te slaan wanneer u’heb het bijgewerkt en ben blij met uw wijzigingen!

Weebly is iets beperkter. U kunt wijzigingen meteen ongedaan maken, maar als u de editor sluit of op publiceren klikt, is dat het geval’s slecht nieuws – die groene kleur is er om te blijven. Jij kan’wijzigingen niet ongedaan maken zodra u’de editor heeft verlaten of uw website heeft gepubliceerd / bijgewerkt. U’Ik moet teruggaan en ze handmatig corrigeren.

Als het ergste gebeurt en u per ongeluk uw website of een van uw pagina’s verwijdert, is dat het geval’s niet het einde van de wereld. U hoeft alleen Weebly te e-mailen en vervolgens te wachten totdat ze de verloren pagina’s voor u hebben hersteld.

Hoewel dit een oplossing is, is het dat wel’s niet zo direct als Wix’de mogelijkheid om uw site onmiddellijk te herstellen. als jij’Als u uw bedrijf online runt of voor uw inkomen op uw website vertrouwt, kan dit wachten op Weebly een grote impact hebben.

Oordeel: Wix wint voor back-up- en herstelopties. De directe oplossing is beter dan Weebly’s langzamere en mogelijk meer stressvolle optie. Herstel uw website snel in zijn oude glorie met slechts een paar klikken, zodat u wacht tot iemand anders het voor u doet.

10

Uw website exporteren: welke builder geeft u volledige controle over uw site?

Het kunnen of niet kunnen exporteren van uw website vanuit Wix of Weebly kan mogelijk een belangrijke overweging voor u zijn.

weebly review backup exportU kunt eenvoudig een externe back-up van uw Weebly-website maken in uw instellingen.

Met Weebly kunt u uw website eigenlijk exporteren en deze naar een andere host importeren als u dat wilt. Dit is echt een leuke functie, want als je om welke reden dan ook besluit om Weebly te verlaten, of als Weebly op een dag wordt afgesloten, kun je je website altijd bij Weebly vandaan verplaatsen en ergens anders laten hosten..

Wix heeft geen exportfunctie. Hoewel we kunnen begrijpen dat er veel Wix-functies zijn die alleen binnen hun hostingomgeving werken, het’Het is altijd het beste om een ​​solide back-upplan te hebben, omdat u nooit kunt zeggen wat de toekomst brengt.

Als u de tijd besteedt aan het bouwen en verbeteren van een website, wilt u de mogelijkheid hebben om de website mee te nemen. Met Wix, het’het is moeilijk om je niet als gijzelaar te voelen op dat platform.

Oordeel: Weebly wint! Met Weebly kunt u uw site exporteren door deze naar een zip-bestand te downloaden. U kunt uw website dus naar een andere host verplaatsen als u dat wilt. Jij niet’Deze optie heeft u niet met Wix, wat betekent dat u dat kunt’ga niet weg van dit platform.

11

Hulp en ondersteuning: welke bouwer is er beter in om u uit een moeilijke situatie te halen?

Helpen & SupportProsConsWixWeebly
 • Telefonische ondersteuning bij alle abonnementen
 • Echt diepgaande en behulpzame kennisbank
 • Geweldige ondersteuning op de pagina bij het maken en bewerken van uw website
 • Geen live chat-ondersteuning
 • Hulpbronnen voor e-mail, livechat, telefoon en sociale media
 • Helpcentrum met artikelen en gidsen
 • Ondersteuning is 7 dagen per week beschikbaar
 • Telefonische ondersteuning is alleen beschikbaar bij hoger betaalde abonnementen

Zoals je kunt zien in de volledige recensie van Wix, is de helpfunctie en community-ondersteuning voor Wix een van de beste onderdelen van deze websitebouwer.

Voor elk Wix-element dat u gebruikt om uw website te bouwen, hebben ze een aparte “vraagteken” daar, dus wanneer u erop klikt, zal het u specifieke helpinstructies tonen die rechtstreeks verband houden met het element dat u gebruikt.

wix-bewerkingsondersteunende bubbelsWix biedt veel helptips en handleidingen om u te helpen bij het maken van uw website. Deze hulpballonnen verschijnen wanneer u op de vraagtekensymbolen klikt.

Het’leuk hoe je don’ze hoeven geen tijd te besteden aan hun ondersteuningscentrum om gerelateerde hulp te vinden (maar dat is het wel’s daar als je het nodig hebt). Wix is ​​de enige websitebouwer die dit soort on-page hulp biedt terwijl jij’uw website opnieuw bewerken.

Weebly daarentegen heeft deze functie niet. U moet naar het ondersteuningscentrum gaan, typen waar u hulp bij nodig heeft en daar zoeken.

Nogmaals, aan de oppervlakte lijkt het op Wix’s helpfuncties zijn veel nuttiger.

Hoewel dit waar lijkt, is de reden waarom Wix’s helpfuncties zijn zoveel uitgebreider dat hun product complexer is. Zoals hierboven vermeld, biedt Wix u de mogelijkheid om allerlei soorten personalisatie aan te brengen aan zijn elementen. Dus met meer toeters en bellen hebben ze natuurlijk meer ondersteuning nodig.

Wix biedt je telefonische en e-mailondersteuning bij al hun plannen van maandag tot en met donderdag van 5.00 tot 17.00 uur, terwijl Weebly alleen telefonische ondersteuning biedt voor de Pro-, Business- en Performance-abonnementen. Maar je kunt kiezen uit e-mail en live chat-ondersteuning, of bel ze van maandag tot vrijdag van 6.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 17.00 uur.

Wix heeft een zeer nuttige en diepgaande kennisbank. Daar’s een zoekbalk die u kunt gebruiken om specifieke zoekopdrachten te vinden, of door categorieën te bladeren zoals ‘Ermee beginnen’, ‘Domeinen’, en meer. Deze verwijzen allemaal naar talloze Help-artikelen, handleidingen en tips. U kunt ook de Wix-blog of Wix gebruiken’s sociale media voor meer hulp en ondersteuningsbronnen.

Vergeleken met Wix, Weebly’Het helpcentrum is iets minder ontwikkeld, maar nog steeds erg nuttig. Het’s in een vergelijkbare stijl met een zoekbalk en browse-categorieën.

wix vs weebly - weebly ondersteuningWeebly’Het helpcentrum heeft een zoekfunctie en categorieën met links naar nuttige artikelen waar u doorheen kunt bladeren.

Naast de telefoon, e-mail, live chat-ondersteuning en helpcentrum, heeft Weebly ook een forum en sociale ondersteuning, dus daar’is voor elk wat wils.

Als u zich abonneert op Wix’s VIP-abonnement, ze hebben een apart, toegewijd VIP-prioriteit telefonisch ondersteuningsteam waar u toegang hebt tot een-op-een persoonlijke ondersteuning van hun team (meer informatie over de prijzen van het VIP-plan hieronder).

Oordeel: Wix wint hulp en ondersteuning. Hoewel Weebly meer bases bestrijkt met zijn livechat-optie, is telefonische ondersteuning alleen beschikbaar tegen goed betaalde abonnementen. Wix’De kennisbank is gedetailleerder en de ondersteuning op de pagina is van onschatbare waarde, vooral voor beginners.

Wix vs Weebly: conclusie

Wix vs Weebly: wij’We hebben gekeken naar hun gebruiksgemak, sjabloonontwerpen, functies, apps, SEO-tools, back-up- en exportopties, hulp en ondersteuning en prijzen. Laat’s vat samen hoe ze het op elk gebied deden voordat ze hun laatste gedachten over de winnaar deelden:

Wix vs Weebly WixWeeblyMakkelijk te gebruikenPrijzenOntwerpflexibiliteitFuncties en toolsApp-marktenSEOOpties voor back-up en herstelWebsite exporterenHulp en ondersteuning
Wix heeft een puur ontwerp met slepen en neerzetten, wat betekent dat u uw pagina met slechts een paar klikken kunt ontwerpen. Het’is een snelle en gemakkelijke manier om uw website te maken.Weebly is een drag-and-drop-builder, maar heeft meer limieten in zijn sjablonen. Bij het testen vonden mensen het minder intuïtief dan Wix en daardoor moeilijker te gebruiken. Maar het’is nog steeds gebruiksvriendelijk zolang u er de tijd voor neemt om eraan te wennen.
Wix’s tariefplannen variëren van $ 11,00 tot $ 35,00 per maand.Weebly’De prijsplannen variëren van $ 8 tot $ 38 per maand.
Wix heeft meer dan 500 professionele, trendy sjablonen. De ontwerpen zijn meer aanpasbaar dan Weebly’s sjablonen. Ze zijn mobiel klaar en daar’s een speciale mobiele editor.Weebly heeft minder sjablonen en hun ontwerpen zijn eenvoudiger. Ze stellen je in staat om van sjabloon te wisselen en HTML / CSS-codes te bewerken (als je weet hoe). Alle sjablonen reageren op mobiele apparaten.
Wix introduceert maandelijks nieuwe of verbeteringen aan bestaande tools. Ze hebben een reeks ingebouwde tools, maar vertrouwen meer op interne en externe apps voor schaalbaarheid.Weebly heeft meer interne functies en tools dan Wix en vertrouwt minder op apps om deze functies te bieden. Maar de aanpassingstools zijn minder geavanceerd dan Wix.
Wix heeft een breed scala aan handige apps in de Wix App Market. Er worden meer dan 200 apps aangeboden, waaronder interne apps zoals Wix Bookings. Er worden regelmatig nieuwe apps toegevoegd.Weebly heeft een indrukwekkend App Center, met meer dan 300 apps om uit te kiezen. Er worden regelmatig nieuwe apps toegevoegd. U kunt zelfs uw eigen ideeën voor nieuwe apps indienen.
Wix heeft ingebouwde SEO-tools zoals alt-tags en metatitels. Het heeft ook Wix SEO Wiz die een persoonlijk stapsgewijs SEO-plan voor uw website maakt. Je kunt artikelen, handleidingen en tips vinden in het Wix Help Center en ook op blog.Weebly heeft ingebouwde SEO-tools. Het heeft ook een ultieme SEO-gids die u door het SEO-proces leidt. Dit omvat een SEO-checklist om u op weg te helpen. Je kunt ook artikelen en andere handleidingen vinden in de Weebly Blog.
U kunt onbeperkt kopieën van uw website opslaan, zodat u onmiddellijk een eerdere versie van uw site kunt herstellen als er iets misgaat.U kunt wijzigingen ongedaan maken zolang u dat wilt’nog steeds in de editor. Als je de editor verlaat of op publiceren klikt, kan dat’t de wijzigingen ongedaan te maken. Als u pagina’s verwijdert, moet u wachten op Weebly-ondersteuning om uw site voor u te herstellen.
Wix niet’t hebben een exportfunctie, dus dat kan’t migreer uw website naar een ander platform.U kunt uw websitecodes exporteren, maar toekomstige bewerkingen moeten worden gedaan door de codes te wijzigen (niet beginnersvriendelijk).
Wix biedt ondersteuning via zijn kennisbank, e-mail en veel gidsen / tutorials. U kunt ook telefonische afspraken plannen. Er zijn veel handige bronnen op de pagina terwijl u bezig bent’maken ook daadwerkelijk uw website. Over het algemeen Wix’De ondersteuningscentrumgidsen zijn uitgebreider dan Weebly’s.Weebly biedt telefonische ondersteuning bij de hogere abonnementen, evenals livechat en e-mail. Het heeft ook een helpcentrum (zoals Wix’kennisbank), hier vindt u handleidingen, artikelen en tips.

Wix is ​​onze beste allround websitebouwer. Het’s de beste keuze voor beginners, creatieven en e-commerce. Het versloeg Weebly als het ging om gebruiksgemak, functies en tools, het herstellen van uw site, hulp en ondersteuning, en prijzen en waar voor uw geld.

Weebly is de beste keuze voor e-commerce- en portfoliosites. Als je een meer gestructureerd sjabloonontwerp, Weebly is de bouwer voor jou. Het versloeg Wix in ontwerpflexibiliteit en het exporteren van uw website. Deze flexibiliteit komt echter niet tot uiting in de sjabloonontwerpen, dus als u veel maatwerk wilt, don’Kies Weebly niet, tenzij u kunt coderen.

Nu jij’Heb je een beter idee of Wix of Weebly de betere bouwer voor je is, waar wacht je nog op? Probeer Wix of Weebly vandaag gratis uit. als jij’zit nog steeds vast, waarom probeer je niet allebei en kijk je wat je beter vindt? Gelukkig website bouwen!

Wix vs Weebly: de veelgestelde vragen

Dat is goedkoper, Wix of Weebly?

Wix biedt een breder scala aan goedkopere betaalde abonnementen waaruit u kunt kiezen. Zowel Wix als Weebly bieden een gratis abonnement waar je zo lang als je wilt kunt blijven!

Weebly’s goedkoopste plan is de Connect-abonnement voor $ 8 per maand (jaarlijks gefactureerd). Er zijn in totaal vier betaalde abonnementen, van $ 8 – $ 38 per maand (jaarlijks gefactureerd).

Als u meer informatie wilt over de prijzen die door elke bouwer worden aangeboden, kunt u dat doen lees onze Wix Pricing Review voor meer informatie over Wix’s premies, of lees onze Weebly Pricing Review voor een uitsplitsing van Weebly’s plannen.

Laat Wix of Weebly me online verkopen?

Ja! Zowel Wix als Weebly hebben e-commerceplannen, zodat u een online winkel kunt maken of via uw website kunt verkopen.

Weebly heeft veel e-commercefuncties om uw site te ondersteunen. Je kunt doorverkopen alle Weebly-plannen, te beginnen met maximaal 10 producten op de goedkoopste Starter-abonnement voor $ 8 per maand (jaarlijks gefactureerd). Dit komt met een transactiekost van 3% Weebly. Als u 0% transactiekosten en onbeperkte producten wilt, moet u’Ik heb het businessplan nodig voor $ 25 per maand.

Wix’s goedkoopste e-commerce plan is het Business Basic-abonnement voor $ 20 per maand (jaarlijks gefactureerd). Dit heeft 0% transactiekosten, onbeperkte producten en bandbreedte. Er zijn drie e-commerceplannen: Business Basic, Business Unlimited en Business Pro.

Lees onze Wix eCommerce Review voor een diepgaande kijk op de beste manier om online te verkopen met deze websitebouwer. Of, lees onze Weebly E-commerce Review en ontdek meer over wat het voor uw bedrijf te bieden heeft.

Wat beter is, Wix of Weebly?

Dit komt echt neer op persoonlijke behoefte en voorkeur! Maar in ons onderzoek schitterde Wix als de beste allround website builder. Het’is gemakkelijker te gebruiken, kan beter worden aangepast en heeft een betere prijs-kwaliteitverhouding. Weebly is op sommige gebieden beter, bijvoorbeeld omdat u bijvoorbeeld van sjabloon kunt wisselen’heb uw website gepubliceerd. Maar over het algemeen wij’d zou Wix moeten aanbevelen.

Vergelijk de beste websitebouwers in onze vergelijkingstabel voor een volledig overzicht van hoe Wix en Weebly het doen tegen andere toonaangevende concurrenten.

Zijn Wix en Weebly helemaal gratis?

Ja! Zowel Wix als Weebly hebben gratis abonnementen, die 100% gratis zijn. Jij niet’U hoeft geen cent te betalen om uw website te maken en te publiceren met een van deze websitebouwers. U kunt zolang als u wilt op het gratis abonnement blijven. Maar geen van beide bouwers laat u een aangepast domein koppelen of hun advertenties van uw site verwijderen terwijl u’re op het gratis plan.

Wat’s het verschil tussen Wix en Weebly?

Wix en Weebly zijn beide super populaire website-bouwers. Wix is ​​een pure drag-and-drop-builder, wat betekent dat u alles, zoals tekstvakken en afbeeldingen, overal op uw webpagina’s kunt slepen. Weebly heeft meer beperkingen in de editor, wat betekent’s beperkter dan Wix. Ze hebben verschillende functies en prijsplannen, dus het is’Het is belangrijk om naar beide te kijken voordat je een keuze maakt.

Lees onze Wix-recensie voor een diepgaande blik op de beste allround website builder. Of lees onze Weebly Review voor een overzicht van de functies, het gebruiksgemak en meer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map