6 Bluehost-vaihtoehtoa: mikä on parasta sivustollesi?

Tiedät mitä sinä Don’T haluta. Tiedämme mitä haluat ehkä sen sijaan.

Bluehost on aloittelijaystävällinen isännöintipalveluntarjoaja, joka tunnetaan WordPress-integroinnistaan ​​ja edullisista jaetusta isännöintisuunnitelmasta. Mutta jos sinä’etsitkö Bluehost-vaihtoehtoja, sinä’uudelleen luultavasti enemmän huolissaan siitä, mitä Bluehost doesnt’T tehdä niin hyvin. Jos etusijalla on vastinetta rahalle, viileitä sivuston ominaisuuksia tai vaikuttavia käyttöaikoja, niin se’kannattaa punnita vaihtoehtosi ennen sitoutumista Bluehostin pitkäaikaisuuteen.


Me’Olemme testanneet parhaimmat Bluehost-vaihtoehdot itse ja käsitellyt ne yksityiskohtaisesti täällä, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

Nämä ovat parhaat sivustosi Bluehost-vaihtoehdot.

 1. HostGator (alkaen 2,75 dollaria / kuukausi) – paras Bluehost-vaihtoehto.
 2. InMotion (alkaen 3,99 dollaria / kuukausi) – paras jaettuun ja VPS-isännöintiin.
 3. A2-hosting (alkaen 3,92 dollaria / kuukausi) – paras asiakaspalvelulle.
 4. Sivustokenttä (alkaen 3,95 dollaria / kuukausi) – paras luotettavuus.
 5. GoDaddy-hosting (alkaen 2,99 dollaria / kuukausi) – paras lisäominaisuuksista.
 6. Hostinger (alkaen 0,99 dollaria / kuukausi) – paras alennushintoihin.

3 suosituinta Bluehost-vaihtoehtoa ovat HostGator, InMotion ja A2 Hosting. Näistä paras valinta riippuu siitä mitä sinä’etsit uudelleen: HostGatorilla on lyömätön käytettävyys, InMotionilla on parhaat ominaisuudet ja A2-hosting tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.

Nyt tarkemmin.

Punnitaan silti vaihtoehtojasi? Lisätietoja koko Bluehost Review -sivustollamme

Katso meidän täydellinen sijoitus parhaista Web-palveluntarjoajista

1

HostGator

Paras Bluehost-vaihtoehto

Sikäli kuin Bluehost-vaihtoehdot menevät, he eivät’t saa mitään parempaa kuin HostGator, joka vallitsee tutkimuksessamme korkeimpana parhaana kokonaisvaltaisena palveluntarjoajana. Toisin kuin useimmat tarjoajat, HostGatorilla on kaikki vahvuus, ei heikkoutta, suunnitelmat sopivat henkilökohtaisille salkkuille ja suurille yrityksille.

HostGator Uptime

Paitsi, että se on korkeimmalla sijalla, HostGator on myös ykköspaikka tutkimuksessamme käytettävyyden kannalta, vaikuttavalla pistemäärällä 4.5 / 5. Uptime on kiistatta tärkein tekijä arvioitaessa isännöintipalveluntarjoajaa, koska se viittaa siihen aikaan, kuinka paljon sivustosi näkyy verkossa. Suurin osa meistä voi kirjaimellisesti’t varaa isännöintipalveluntarjoajaan, jolla on huono käyttöaika, koska seisokit maksavat yrityksille jopa 100 miljoonaa dollaria vuodessa.

Ero HostGatorin ja Bluehostin välillä ulkonäkö marginaalinen – niiden käyttöaika on 99,99% ja 99,98%. Mutta markkinoilla, joilla arvostetuimmat isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat ylöspäin 99,90%, kaikki pienet asiat laskevat.

HostGator-hinnoittelu

HostGator’Suunnitelmat alkavat 2,75 dollaria / kuukausi, mutta jopa sen kalliimmat suunnitelmat ovat kohtuullisia sen suhteen, mitä ne tarjoavat sinulle. Varo kuitenkin: sekä Bluehost että HostGator (ja anna’Ole rehellinen, kaikki isännöintipalveluntarjoajat) houkuttelevat sinut edullisiin ensimmäisen vuoden hintoihin, jotka uudistuvat paljon korkeammalle.

hostgator -hintojen yleiskatsaus

Jos haluat tutustua tarkemmin vaihtoehtoihisi, voit lukea HostGator-hinnoittelukatsauksen ja Bluehost-hinnoittelukatsauksen.

HostGator-ominaisuudet

Bluehost ja HostGator sopivat ominaisuuksiin melko hyvin – molemmilla on vahva tarjonta. Kuitenkin yksi Bluehost ominaisuus, että sinä’Kaipaan HostGator on ilmainen verkkotunnus. Kun maksat Bluehost -rekisteröintimaksun, saat oman verkkotunnuksesi yhdeksi vuodeksi (vaikka sinäkin’Sinun on maksettava uusimismaksu, jos sinä’haluaisin pitää sen kerran vuodessa’s ylös).

HostGator-ohje & Tuki

HostGator ja Bluehost saavat meiltä 5/5 asiakastukea, joten voit olla varma’Minusta huolehditaan jommankumman tarjoajan kanssa. Mutta yksi piste HostGatorin eduksi on sen 24/7 -keskustelu, josta Bluehost puuttuu. Bluehost voi silti tarjota sinulle ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea ja live-chatia jonkin verran ajasta, mutta HostGatorilla se’kiva tuntea sinut’peitetty kokonaan.

Lisätietoja HostGator vs. Bluehost -vertailusta

Lue täydellinen HostGator-katsauksemme saadaksesi lisätietoja HostGatorista

2

Liikkeessä

Paras jaetulle ja VPS-isännöinnille

InMotion on hosting-palveluntarjoajien rankingissa yleisesti ottaen toinen sija, suurelta osin asiakastuen ja erityyppisten hosting-ominaisuuksien vuoksi. Se voittaa erityisesti Bluehostin tarjoamalla parempaa pilvipalvelua, joka saattaa olla merkityksellinen sinulle ja ilmaisia ​​tallennustilan varmuuskopioita, jotka ovat ehdottomasti merkityksellinen sinulle. InMotion on kalliimpaa kuin Bluehost, mutta molemmat tarjoavat silti hyvää vastinetta rahalle – se’InMotion on suunnattu enemmän yrityksille, kun taas Bluehost palvelee henkilökohtaista sivustoa / blogin joukkoa.

InMotion Uptime

Jos sinä’Kun keskustelet uudelleen Bluehostin ja InMotionin välillä, on paljon hyviä syitä nojata kohti InMotionia – mutta valitettavasti käyttöaika ei ole’t yksi heistä. Liikkeessä tekee tarjoavat erinomaisen käyttöajan (99,97%), mutta kuten sanoimme, maailmassa, jossa joka sadas lasketaan, se menettää Bluehostille’s 99,98%.

InMotion-hinnoittelu

InMotion tarjoaa suunnitelmissaan paljon erilaisia ​​hinnoitteluvaihtoehtoja, ja alhaisimmat ensimmäisen vuoden hinnat ovat 3,99 dollaria / kuukausi. Hinta on kuitenkin saatavana vain, jos sitoudut kahden vuoden suunnitelmaan etukäteen – jos sinä’kun et ole valmis tekemään sellaista sitoumusta, halvimmasta suunnitelmasta tulee 7,99 dollaria / kuukausi. Bluehostilla on myös jyrkät uusimishinnat, mutta kaiken kaikkiaan InMotion on silti kalliimpi.

InMotion-ominaisuudet

InMotion saa täydellisen 5/5 ominaisuuksista, ylittäen Bluehostin tallennusominaisuudet erityisesti. InMotion tarjoaa vapaa SSD-tallennustila, joka on nopeampi ja luotettavampi kuin kiintolevyn tallennustila. InMotion tarjoaa myös enemmän ilmaisia ​​ja sisällytettyjä ominaisuuksia yhteisiin suunnitelmiinsa kuin Bluehost tarjoaa.

inmotion-perusominaisuudet

InMotion-ohje & Tuki

Sekä Bluehost että InMotion saavat 100% apua koskevista löydöksistämme & tuki. Mutta InMotion on pienempi yritys kuin Bluehost, ja voit todella nähdä sen tavalla, jolla se arvostaa asiakkaitaan. Kaikkien odotettavissa olevien asiakastukitoimintojen lisäksi InMotion menee yli ja ylöspäin omalla YouTube-kanavalla ja tukikeskuksen foorumilla, joka’s todella hyödyllinen.

Tämä on kaikki hyvin, mutta InMotionilla ja Bluehostilla ei ole 24/7 live chat-tukea. On sattumanvaraista, että’Koska sinulla on sopimusehdottaja, voit lopettaa HostGatorin lukemisen’s tie tiellä.

Lue lisätietoja InMotion vs. Bluehost -vertailusta

Lue koko InMotion-katsaus, niin saat lisätietoja InMotionista

3

A2-hosting

Paras asiakaspalvelu

A2-hosting on kokonaisluokituksissamme neljäs, eikö niin takana Bluehost – mutta tuloksilla, jotka ovat lähellä (4,1 versio 4.4, jos tarkka), se’se on suurelta osin henkilökohtaisen mieltymyksen kysymys. Jos asiakaspalvelu on ensisijainen tavoite, niin A2-hosting voi hyvinkin olla Bluehost-vaihtoehto sinulle’olen etsinyt.

A2 Hosting Uptime

Antaa’tee yksi asia selväksi – jos käyttöaste on ensisijainen prioriteettisi, kannattaa ehkä etsiä muualta. A2-hosting tarjoaa käyttöaikaa 99,90% – se voi olla hämmästyttävä pistemäärä joillekin asioille, kuten lukion algebratesti, mutta käyttöajan maailma on valitettavasti enemmän kurkkua. Ja tässä maailmassa 99,90% voi’t todella kilpailevat 99,98% ja 99,99% tykkääjien kanssa.

A2-hosting-hinnoittelu

Mistä A2-hosting-palvelusta puuttuu käytettävyys, se kompensoi hinnoittelun. Pisteellä 4.0 / 5 se jopa voittaa HostGatorin.

siellä’Sillä ei ole paljon eroa uusinnassa tai edes esittelyhinnoissa, kun vertaa A2-hosting-palveluita muihin parhaisiin hosting-palvelujen tarjoajiin. Mikä A2-hosting erottuu pakkauksesta, on se milloin tahansa rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit kokeilla alustaa käytännössä riskitöntä.

A2-isäntäominaisuudet

A2-hosting kerää ehdottomasti pisteitä ominaisuusluokassa. Pelkästään sen perussuunnitelma tarjoaa rajoittamattoman tallennuksen, rajoittamattoman tiedonsiirron, ilmaisen SSL-varmenteen ja SSD-tallennuksen.

A2 Hosting sijoittuu ominaisuuksien suhteen huomattavasti Bluehostin yläpuolelle – nämä kaksi tulivat kuudenneksi ja yhdeksänneksi -, mutta InMotion ja GoDaddy Hosting silti heidät heistä täydellisellä 5/5 pistemäärällä.

A2-hosting-ohje & Tuki

a2 isäntäguru-miehistö

A2-hosting tarjoaa täydellisen 5/5 (kuten myös Bluehost) apua & tuki. “Gurun miehistö,” A2-isäntänä’Tukitiimiin soitetaan, se on saatavana ympäri vuorokauden puhelimitse, live-chatissa ja / tai sähköpostitse. siellä’s myös lippujen lähetysjärjestelmä asiakaspalveluprosessin järjestämiseksi.

Lue A2-hosting-arvostelu, jos haluat lisätietoja A2-hosting-toiminnasta

Saat parhaan vastineen rahallesi edullisen palveluntarjoajan oppaan avulla

4

Siteground

Paras luotettavuus

Jos luulit 1&1 IONOS oli luotettava, odota vain ‘kunnes sinä’olet lukenut palveluntarjoajasta, joka’s luotettava ja on hyvä asiakaspalvelu. Itse asiassa Siteground tulee toiseksi vain Bluehostin avuksi & tukea, ja sillä on vahva esiintyminen joissakin Bluehostissa’myös heikommat alueet (kuten ominaisuudet).

Siteground Uptime

Käytettävissä olevaan aikaan Siteground saa 4,0 / 5: n ja kolmannen sijan sijoituksissamme. Siteground sanoo, että käyttöaika on 99,99%, mutta tutkimuksemme mukaan luku on 99,98% – tämä on silti erittäin kilpailukykyinen, ja asettaa SiteGroundin tasolle Bluehostin kanssa.

Sivustokentän hinnoittelu

Siteground’Hinnat ovat yleensä jäljessä sen parhaimpien kilpailijoiden hinnoista, mukaan lukien A2 Hosting, HostGator ja InMotion. Esimerkiksi Siteground’Kolme suosituinta suunnitelmaa vaihtelevat 3,95 dollarista / kuukausi 34,95 dollari / kuukausi. Vastaavat suunnitelmat HostGatorilla vaihtelevat 2,75 dollarista / kuukausi – 16,95 dollari / kuukausi.

Yksi asia on kuitenkin virkistävä Sitegroundissa’Hinnat: lisäkustannukset ovat erittäin avoimia kassalle, mikä on enemmän kuin mikään muu tarjoaja’peitetty voi sanoa. Varsinkin Bluehost lisää tonniin ylimääräisiä kustannuksia ostoskoriin kassasi aikana’Sinun täytyy poistaa valinta manuaalisesti, mikä on turhauttavaa.

Sivuston ominaisuudet

sivuston ominaisuuksien yleiskatsaus

Siteground on neljänneksi ominaisuuksien sijoituksissamme – selvästi Bluehostin yläpuolella’kuudes sija. Siteground’s WordPress-ominaisuudet tarkoittavat erityisesti, että se voi kilpailla InMotion- ja GoDaddy Hosting -palveluiden kanssa tässä kategoriassa – A2 Hosting ja HostGator voivat’t sanoa samaa.

Sivustokentän ohje & Tuki

Siteground tarjoaa erinomaista asiakastukea – se ansaitsi täydellisen 5/5 tutkimukseemme. Se kestää suosituimpia kilpailijoitaan tarjoamalla ympäri vuorokauden puhelin- ja live-chat-tukea, mutta Siteground menee myös ylimääräisen mailin. Sivustokentän tietokanta on haettavissa oleva aarreaitta hyödyllisistä kirjoitetuista artikkeleista mennessä yritys, joten voitit’Ei tarvitse käsitellä mitään julkisen foorumin arvausta – voit vain saada vastauksen suoraan.

Lue Sivustokartta vs. Bluehost -vertailusta lisätietoja

Lue Siteground-arvostelu, niin saat lisätietoja Sitegroundista

5

GoDaddy-hosting

Paras lisäominaisuuksille

GoDaddy on ehkä tunnetuin nimi verkkopelissä, ja sen isäntäalusta on yhtä ansaitseva mainetta. Se erottuu sellaisista hämmästyttävistä ominaisuuksista, jotka voisivat tulla vain tällaiselta vakiintuneelta lähteeltä. Mutta GoDaddy-hosting ei ole’t ilman sen heikkouksia…

GoDaddy Hosting Uptime

GoDaddy Hosting on viidennellä sijalla pisteet 3,5 / 5 käytettävyysaikaan – se’Se on aika keskellä pakettia, 99,97%: n käyttöaikatakuu. HostGator, Siteground ja 1&1 IONOS on jokaisessa GoDaddy Hosting -sovelluksessa, mutta se ei’t tarkoita GoDaddy’s käyttöaika on huono. Se’s vain ole yksi tämän palveluntarjoajan’vahvuudet.

GoDaddy-hosting-hinnoittelu

Kiinnitä itsesi: GoDaddy-hosting tulee sisään kestää kaikista 11 isännöidystä palveluntarjoajasta, joiden testimme kustannuksia, pistemäärällä 1,5 / 5. Tämä ei johdu siitä’s villisti kallis – se’siksi, että GoDaddy Hosting tarjoaa paljon lisäosia ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan houkuttelevan verkkosivuston perustamisessa, mutta tarkoittavat myös, että se’En ole koskaan markkinoiden halvin tarjoaja (vaikka se tarjoaa kilpailukykyisiä johdantohintoja).

Jos sinä’Etkö ole varma, onko GoDaddy-hosting arvoinen sijoitus, voit lukea kokonaisen GoDaddy-hosting-erittelymme’vastinetta rahalle saadaksesi paremman idean.

GoDaddy-hosting-ominaisuudet

Kuten sanoimme, GoDaddy’Korkeammat hinnat tarkoittavat parempia ominaisuuksia. Että’Siksi GoDaddy-hosting on ensisijainen ominaisuuksille, joiden pisteet ovat 5/5. Mikä parasta, GoDaddy tarjoaa yli 125 asennuksen yhdellä napsautuksella vapaa sovelluksia, kuten WordPress, Joomla ja Drupal.

GoDaddy-hosting-ohje & Tuki

GoDaddy Hosting -palvelussa on ympäri vuorokauden avoinna oleva tukinumero ja live-chat “GoDaddy-yhteisö,” mikä on apua & tukifoorumi. GoDaddy-yhteisö eroaa aiemmin puhuneesta Siteground-tietokannasta, koska vaikka Siteground’Foorumin on kirjoittanut työntekijät, Hyvä isä’Foorumin ovat kirjoittaneet muut Asiakkaat.

godaddy-tukifoorumi

GoDaddy -yhteisön haittapuoli on, että voitit’t saa mitään puolueellisia artikkeleita itse GoDaddyltä, ja sisältö on asiaankuuluvaa – jos jokin on turhauttanut sinua, on mahdollista’turhauttavaa myös muita GoDaddy-asiakkaita.

Lisätietoja GoDaddy Hosting vs. Bluehost -vertailusta

Lue perusteellinen GoDaddy-hosting-arvostelu ja saat lisätietoja GoDaddy-hosting-toiminnasta

6

Hostinger

Paras alennettuun hintaan

Hostinger tunnetaan parhaiten kohtuuhintaisuudestaan, mutta tällä eurooppalaisella isännöintipalveluntarjoajalla on myös joitain vaikuttavia ominaisuuksia, joista on syytä kersata.

Hostinger Uptime

Hostinger tarjoaa käyttöaikatakuun 99,90%. Vaikka tämä ei ole’t huono käytettävyysprosentti, se voi’t kilpailla muiden Bluehost-vaihtoehtojen kanssa. Jos käyttöaika on tärkein prioriteettisi, niin sinäkin’parempi etsiä muualta. Mutta jos arvostat hinnoittelua ja ominaisuuksia käytettävyydellä, lue sitten, koska Hostinger tekee ehdottomasti vaikutuksen näillä alueilla.

Hostinger hinnoittelu

Ei, silmäsi eivät ole’t pettäen sinua: Hostinger’Suunnitelmat todella alkavat 99 senttiä kuukaudessa. Tällaisen alennuksen kanssa se’s mahdotonta olla saamatta vastinetta rahalle. Kuitenkin Hostinger’Hinnat nousevat huomattavasti johdantokauden jälkeen, ja halvin uusintasuunnitelma alkaa 7,99 dollaria / kuukausi.

Hostinger tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille suunnitelmilleen ja 15% opiskelija-alennuksen, joten säästötapoja on paljon, jos’olet kiinnostunut tästä palveluntarjoajasta!

Hostinger-ominaisuudet

Hostinger’Alkeisin jaettu suunnitelma sisältää yhden sähköpostitilin, 100 Gt: n kaistanleveyden ja viikoittaiset varmuuskopiot. Me’d sanovat, että tämä on melko hyvä juttu sinulle alhaisesta esittelyhinnasta’Maksan!

Hostinger’Edistyneempiin jaettuihin suunnitelmiin sisältyy myös ilmainen verkkotunnus ja Secure Shell -käyttö, kun taas sen kaikissa VPS-suunnitelmissa on mukautettu ohjauspaneeli ja 128 Gt RAM-muistia. Hostinger’s jaettu ja VPS suunnitelmat don’t napauta ominaisuuksia, mutta jos sinä’aiot kasvattaa sivustosi ajan myötä, se’ei ole minkään arvoinen, mitä Hostinger ei tee’t tarjoavat omistettu suunnitelmia.

Hostinger-ohje & Tuki

Hostinger-tietokanta

Hostinger tarjoaa 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvan live-chatin, sähköpostituki, liput ja haettavan tietokeskuksen. Mutta Hostinger’Erottuva asiakastukiominaisuus on sen kirjasto ohjeartikkeleista, joita voit hakea ja lukea milloin tahansa.

Hostingerista puuttuu asiakastukipuhelinpalvelu. Jos haluat saada tietoja live-chatin kautta, sitten Hostinger’Joukkue on hieno resurssi. Mutta jos puhelintuki on paljon sopimusta, Hostinger ei ehkä ole sinulle.

Lisätietoja Hostinger-arvosteluista

Lopulliset ajatukset

Me’Olemme valinneet nämä kuusi palveluntarjoajaa tutkimuksen ja käyttäjätestauksen perusteella. Jos tiedät, että Bluehost ei ole’t mitä sivustosi tarvitsee, niin nämä ovat parhaat Bluehost-vaihtoehdot:

 1. HostGator – tarjoaa vertaansa vailla olevan käyttöajan ja skaalautuvuuden.
 2. InMotion – tarjoaa hyvän variaation hosting-suunnitelmista ja tyypeistä.
 3. A2 Hosting – tarjoaa erinomaisen asiakaspalvelun.
 4. Siteground – luotettava palveluntarjoaja, jolla on hyvä asiakaspalvelu.
 5. GoDaddy Hosting – tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia.
 6. Hostinger – tarjoaa parhaat hinnat.

Jos sinä’uudelleen silti ole varma mistä aloittaa, suosittelemme HostGator parhaimpana Bluehost-vaihtoehtona. Sen 99,99%: n käyttöaika on erinomainen, ja se tarjoaa erilaisia ​​hosting-tyyppejä, joten sinäkin’Voin löytää sopivan suunnitelman sinä. Jos arvostat ominaisuuksia käytettävyydellä, voit’mennä pieleen InMotionin kanssa’uskomattomia tallennustarjontoja – ja sen asiakastuki ei ole’t liian nuhjuinen.

Se kaikki on tärkein prioriteettisi. Kerran sinä’Kun olet löytänyt tämän, voit mennä isännöintipalveluntarjoajan kanssa kuin se, joka on parhaiten luokassa tässä kategoriassa. Jätä meille kommentti myös alla – me’d rakastaa tietää mitä arvostat eniten Web-isäntässä!

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me