Bluehost vs GoDaddy Hosting: Mikä on parempi?

Bluehost vs GoDaddyBluehost vs Hyvä isä, yksi aikamme suurimmista kilpailuista. Kaikkien aikojen. Ali / Frazier, Kennedy / Nixon, Bluehost / GoDaddy. Tämä saattaa kuulostaa hyperboliselta (koska se on), mutta kaksi palveluntarjoajaa ovat aitoja voimia verkossa. He isännöivät miljoonia verkkosivustoja, jotka palvelevat miljoonia kävijöitä ympäri maailmaa.


Koska he’molemmat niin suuret voimat markkinoilla, sinä’olet todennäköisesti kysynyt itseltäsi, ‘Mitä’Onko ero? Jokainen tarjoaa enemmän tai vähemmän saman palvelun kuin toinen, eikö niin?’ No, sellainen. Bluehost ja GoDaddy ovat usein hyvin samankaltaisia, mutta on tärkeitä eroja, jotka on otettava huomioon valittaessa, kumpaan liittyä.

Kaiken kaikkiaan Bluehost sijoittuu korkeammalle tasolle kuin GoDaddy tutkimuksessamme. Vaikka molemmat ovat ominaisuusrikkaita ja erinomaisella suorituskyvyllä, Bluehost tarjoaa hieman parempaa tukea ja vastinetta rahalle. Hyvä isä’Pääsy verkkotunnuksen rekisteröintiin ja verkkosivustojen rakentamiseen tekee siitä paremman all-in-one-vaihtoehdon.

Napsauta alla saadaksesi yksityiskohtaiset katsaukset kustakin palveluntarjoajasta.

  • Bluehost
  • Hyvä isä

Tai, hyvä vanhanaikainen päästä päähän, lue. Me’Hajotamme näiden kahden vahvuudet ja heikkoudet ja autamme sinua päättämään, mikä sopii sivustollesi.

Ominaisuudet, suorituskyky, & Helppokäyttöisyys

Bluehost ja GoDaddy ovat molemmat erinomaisia ​​ominaisuuksien suhteen. Markkinajohtajana he voivat’ei ole varaa olla. Vastaavasti siellä’on hyvin vähän erottaa ne toisistaan.

BluehostGoDaddy-hostingIlmainen verkkotunnus

Ohjauspaneeli

Ilmaiset varmuuskopiot

Levytila

Käyttöaste

JooJoo
cPanelcPanel
JooEi
100GBRajoittamaton
99,98%99,97%

Molempien käyttöaika on erinomainen – 99,98% Bluehostille ja 99,97% GoDaddylle. Että’s vähemmän kuin kolme päivää seisokkeja vuodessa. Täydellinen käyttöaika yksinkertaisesti ei ole’t mahdollista, mutta nämä kaksi pääsevät niin lähelle kuin on kohtuudella mahdollista.

Molemmat käyttävät cPanel-ohjauspaneelia, joka on alan standardi hosting-palvelun hallinnassa. Rajapinnat ovat puhtaita ja helppokäyttöisiä, vaikkakin mielestämme Bluehostilla on vähän ylimääräistä kiillotusta.

GoDaddy tarjoaa rajoittamattoman levytilan, kun taas Bluehost rajoittaa sen 100 Gt: lla, mutta pienemmät sivustot pääsevät harvoin lähelle tätä rajaa. Tärkeää on, että Bluehost tarjoaa ilmaisia ​​varmuuskopioita, mikä on hyvä suoja, jotta sivustollesi ei tapahdu mitään kauhistuttavaa.

Ironista kyllä, suuri ero Bluehostin ja GoDaddyn välillä on tuki, jota saat verkkosivuston rakentamiseen hosting-suunnitelman kirjautumisen jälkeen. GoDaddyllä on oma sisäinen vedä ja pudota -sivuston rakentaja, kun taas Bluehost integroituu Weeblyn ja WordPress.orgin kanssa..

Tämä on yksi tärkeimmistä eroista Bluehostin ja GoDaddyn välillä. Jos haluat rakentaa oman sivustosi, mutta et’GoDaddy on teknisesti taitava. Se tarjoaa jäsennellyn, intuitiivisen kokemuksen, jota todennäköisesti tarvitset. Sivustolle, joka on rakennettu WordPress me’d suosittelen Bluehostia kenenkään muun edelle. Lisää siitä alla.

Bluehost vs GoDaddy – Ominaisuudet ja helppokäyttöisyys: Tuomio

GoDaddy tarjoaa hieman parempia ominaisuuksia ja helppokäyttöisyyttä kuin Bluehost. Hyvä isä’Sisäinen vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentaja pitää asennusprosessin yksinkertaisena ja tarjoaa kaikki yhdessä -mukavuuden. Hyvä isä’Rajoittamaton levytila ​​on myös merkittävä plus – vaikka todennäköisesti suurin osa verkkosivustoista voitti’t jopa maksimoida Bluehost’s 100 Gt: n raja!

Joka on parempaa WordPress-integrointia?

Ei ole syytä olla antamatta WordPress.orgiin omaa osaa verrattuna isännöintipalveluntarjoajia. Kiinteä kolmasosa Internetistä on rakennettu WordPressille, ja jos sinäkin’aiot järjestää itsesi isännöimisen siellä’s kohtuullinen mahdollisuus sinulle’Liityn noihin joukkoihin.

Bluehost on paras alusta WordPress-integraatioon. Että’Se ei ole myöskään mielipiteemme. WordPress itse suosittelee Bluehostia (yhdessä Dreamhostin ja SiteGroundin kanssa) nimellä “paras ja kirkkain isäntämaailmasta.” He tietävät.

WordPress.org -sovelluksen asentaminen Bluehostiin on kirjaimellisesti yhden napsautuksen prosessi. Sinulla voisi olla toimiva verkkosivusto jopa muutamassa minuutissa vahvistaaksesi hosting-suunnitelmasi, jos sinusta tuntuu niin taipuvainen. Bluehost ymmärtää WordPress on heidän leipä ja voi, joten heidän vahvuutensa tällä alueella todennäköisesti heikentyvät pian.

Huono GoDaddyllä on itse vahva WordPress-peli, mutta sinä’uudelleen täällä vertailua varten ja Bluehost on mukavasti edellä tällä hetkellä.

Bluehost vs GoDaddy – WordPress-integrointi: Verdict

WordPress-integraatiossa Bluehost on selvä voittaja. Tätä palveluntarjoajaa on WordPress itse suositellut vuodesta 2005, ja syystä. Bluehost voittaa GoDaddyn WordPress-integraatioon, koska Bluehost on yksinkertaisesti helpompaa, nopeampaa ja saumattomampaa käyttää.

Bluehost-tuki vs. GoDaddy-tuki

Hyvä apu ja tuki on korvaamatonta isännöinnissä. Asiat eivät’t mennä pieleen usein, mutta kun he haluavat, teknikot ovat nurkassa.

Bluehost ja GoDaddy merkitsevät molemmat valintaruutuista, tarjoamalla tietokeskuksia, live-keskustelua ja ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea. Tavallisissa ongelmissa tämä on kaikki sinä’tarvitset todennäköisesti. Bluehost’Tietokeskus on vähän perusteellisempi kuin GoDaddy’s mutta siellä’Sitä ei ole paljon erottaa heidät. Molempia palveluntarjoajia käytetään niin laajasti, että joku jonnekin on törmännyt samaan ongelmaan kuin sinä ja jakanut ratkaisun verkossa.

Suuri ero on siinä, että Bluehost tarjoaa tukilippuja, kun GoDaddy ei’T. Joskus vain henkilökohtainen huomio tekee, ja ainakin se’on hyvä, että vaihtoehto on. Suurimmaksi osaksi on kuitenkin parempia asioita tutkittavaa kuin tukea, kun etsitään keskeisiä eroja Bluehostin ja GoDaddyn välillä..

Bluehost vs GoDaddy – Tuki: Verdict

Bluehostilla on parempi asiakastuki kuin GoDaddyllä. Bluehost tarjoaa tukilippuja, kun GoDaddy ei’t, ja liput ovat helppo tapa ratkaista monia verkkosivustoihin liittyviä kysymyksiä. Bluehost’Tietokanta on myös kattavampi kuin GoDaddy’s, ja voit oppia paljon selaamalla siellä lähetettyjä artikkeleita.

hinnoittelu & Rahan arvo

Todellinen syy, että monet teistä ovat täällä, on selvittää mikä’s halvempaa ja riittävän kohtuullista. Bluehost ja GoDaddy ovat molemmat turvallisia ja luotettavia isäntävaihtoehtoja. Jos et’et halua miettiä heitä enempää kuin mitä sitten mennä kohti Bluehostia. Se tarjoaa paremman vastineen rahalle.

BluehostGoDaddy-hostingJaettu hosting

WordPress-hosting

VPS-hosting

Dedicated hosting

2,95 dollaria – 14,99 dollaria2,99 dollaria – 12,99 dollaria
19,99 dollaria – 49,99 dollaria4,99 dollaria – 24,99 dollaria
19,99 dollaria – 59,99 dollaria19,99 dollaria – 74,99 dollaria
79,99 dollaria – 209,99 dollaria89,99 dollaria – 179,99 dollaria

Se’s on vanha temppu kaikista verkkosivustojen ylläpitäjistä a) aina a ‘myynti’ päällä ja b) sinulla on joukko lisäyksiä, jotka sinä’Minun on maksettava kuukausimaksun lisäksi. 50 dollarilla myynnissä oleva Lamborghini kuulostaa hyvältä, kunnes opit ostamaan pyörät ja moottorin erikseen.

Kumpikaan Bluehost tai GoDaddy eivät ole liian röyhkeitä tämän kanssa. Sinun ei pitäisi’Älä odota maksaa enemmän kuin muutama dollari kuukaudessa saadaksesi verkkosivuston käytöstä riippumatta valitsemastasi sivustosta. Kaiken kaikkiaan kuitenkin luulemme, että Bluehost tarjoaa tuo lisäarvoa – etenkin kun otetaan huomioon GoDaddy’Jaetun isäntäprosentin hinta nousee pian 7,99 dollariin kuukaudessa.

Molemmat tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuita, mikä on loistava vaihtoehto, jos haluat testata vesialueet.

Bluehost vs GoDaddy – Hinnoittelu: Tuomio

Bluehost tarjoaa vastinetta rahalle paremmin kuin GoDaddy. Kumpikaan palveluntarjoaja ei aio polttaa reikää taskussa, mutta Bluehost’Erinomainen asiakastuki ja kilpailukykyiset uusimishinnat tekevät siitä voittajan täällä.

Bluehost vs GoDaddy Hosting: Johtopäätös

Bluehost ja GoDaddy ovat sellaisia ​​vakiintuneita, luotettavia isäntäalustoja, joiden mukana toimittaminen antaa sinulle turvallisissa käsissä. Ne’molemmat ovat olleet jo jonkin aikaa internetissä ja tietävät mitä he’olet tekemässä.

Mennäänkö Bluehostin tai GoDaddyn kanssa, riippuu tarpeitasi. Jos haluat hyvää vastinetta rahalle ja / tai isännöidä WordPress.org-sivustoa, Bluehost sopii paremmin. Jos haluat kaikki verkkosivustosi elementit yhteen paikkaan, Hyvä isä reunat sitä. Molemmat tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuita, joten siellä’Minimaalinen riski antaa heille yksi spin.

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me