Bluehost vs HostGator: Kumpi sopii sinulle parhaiten?

bluehost vs hostgator arvosteluJos sinä’uudelleen uusi verkkosivustojen rakentamisen ja ylläpidon maailmaan tai vaikka sinäkin’Kun olet kokenut tekninen palvelu, joka vain vaihtaa palveluntarjoajia, haku parhaan isännöintipalvelun löytämiseksi voi tuntua pelottavalta. Koska käytettävissä on niin paljon vaihtoehtoja, voi olla vaikea päättää vain yhdestä.


Haluat parasta sivustollesi, ja niin mekin! Että’siksi otimme kaksi suurinta palveluntarjoajaa, Bluehost ja HostGator, ja teimme syvällistä tutkimusta nähdäksemme mikä on oikeastaan ​​parempi vaihtoehto.

Ensi silmäyksellä nämä kaksi palveluntarjoajaa näyttävät olevan hyvin samankaltaisia ​​tarjoamansa suhteen. Kaiken kaikkiaan Bluehost nousi voittajaksi HostGatorissa, sillä siinä oli vahvemmat ominaisuudet ja parempi vastine rahalle.

Molemmat ovat kuitenkin erittäin vahvoja, ja ne tarjoavat miljoonia verkkosivustoja ympäri maailmaa, joten sinäkin’Tulet olemaan hyvissä käsissä kumpi valitset. Jos sinä’haluaisin tietää enemmän ja todella käydä kiinni näihin kahteen tarjoajaan, tutustu perusteellisiin arvosteluihimme:

  • Bluehost
  • HostGator

Jos sinä’re kiire, vertaa kahta alla olevaa. Voit napsauttaa linkkiä rekisteröityäksesi tai lukea erittelyn molemmista palveluntarjoajista auttaaksesi sinua päättämään täydellisestä hosting-palvelustasi sivustollesi. Onko se HostGator vai Bluehost? Antaa’s selvittää.

Plussaa ja miinusta Bluehost ja HostGator

Ensinnäkin, anna’S on tarkasteltava kunkin tarjoajan etuja ja haittoja vierekkäin, jotta voidaan selvittää kaikki tähän mennessä olleet päänsärkyt. Molemmilla on vahvuuksia ja heikkouksia, jotka vaikuttavat päätökseesi tarpeistasi riippuen.

Bluehost plussat ja miinukset

Bluehost Plussat# 1

# 2

# 3

# 4

Hyvää vastinetta rahalle
Aloittelijaystävällinen, erittäin helppo käyttää
Paras isäntätoimittaja WordPress-integraatioon
Ilmainen verkkotunnus
Bluehost haitat# 1

# 2

Keskimääräinen tallennustila pienempi kuin jaetussa perussuunnitelmassa
Paljon lisäosia kassalla, jotka voivat nostaa hinnasuunnitelmaasi, jos sitä ei poisteta

HostGator Plussaa ja miinusta

HostGator-ammattilaiset# 1

# 2

# 3

Aloittelijaystävällinen, erittäin helppo käyttää
Kattava asiakastuki
Suuri käytettävyys – 99,99%
HostGator Cons# 1

# 2

Ei ilmaista verkkotunnusta
Rajapinta voisi olla yksinkertaisempi ja nykyaikaisempi

Kuten huomaat, he’molemmat tasaisesti tasapainossa ja valintasi riippuu todella siitä, mitä haluat päästä pois palveluntarjoajaltasi ja mikä on tärkeää sivustollesi tai yrityksellesi.

Hostgator vs Bluehost: Hyödyt ja haitat – tuomio

Vaikka täällä on melko tasavertainen asema, Bluehost varastaa voiton, tullen parhaaksi palveluntarjoajana HostGatorissa.

Ominaisuudet, suorituskyky, & Helppokäyttöisyys

Ominaisuudet ovat avainero näiden kahden välillä, ja Bluehost sijoittui paremmin kuin HostGator. Kuten odottaisit tällaisten suosittujen palveluntarjoajien kanssa, ne molemmat tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia ja kaiken kaikkiaan ne ovat melko hyvin sovitettu toisiinsa.

BluehostHostGatorIlmainen verkkotunnus

Ohjauspaneeli

Ilmaiset varmuuskopiot

Arvioimaton siirto

Levytila

Käyttöaste

JooEi
cPanelcPanel
EiEi
JooJoo
RajoittamatonRajoittamaton
99,98%99,99%

Tärkein ero tässä on, että Bluehost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen. Sinun on silti maksettava rekisteröintimaksu, mutta siitä saat oman verkkotunnuksesi, joka kestää yhden vuoden ja on sinun hallinnoitava tai siirrettävä. Sinulla on omistusoikeus, kunnes se loppuu, jolloin voit yksinkertaisesti uusia tai jatkaa sitä normaalihintaan (tämä vaihtelee sen mukaan, minkä tyyppisellä verkkotunnuksella sinulla on, esimerkiksi .com, .org, .blog jne.).

Molemmat palveluntarjoajat käyttävät cPanelia, joka on suosittu, luotettava ja standardi ohjauspaneeli isännöintipalveluntarjoajille. Rajapinnat ovat käyttäjäystävällisiä ja yksinkertaisia, etenkin Bluehost-se -laitteessa’S on vähemmän sotkuinen ja nykyaikaisempi kuin HostGator’s.

HostGator vs. Bluehost: Uptime

Uptime on hieno molemmille, sillä HostGator on vain siirtynyt johtoon 99,99%: lla, jota seuraa tiiviisti Bluehost’s 99,98%. 100% käyttöajan huomioon ottaminen ei vain ole’On mahdollista, että molemmat palveluntarjoajat työskentelevät erittäin ahkerasti saadakseen sivustosi mahdollisimman käyttäjien saataville.

Tämä on todella tärkeää verkkosivustollesi, varsinkin jos yrität johtaa yritystä. Sinä pystyt’t tavoittaa asiakkaita tai kasvattaa mainetta, jos sivustosi on aina alhaalla. Se’d olla kuin jakaa tyhjiä esitteitä mainostaaksesi yritystäsi: siellä’s vain ole mitään merkitystä!

Hostgator vs Bluehost: Ominaisuudet, suorituskyky ja helppokäyttöisyys – tuomio

Vaikka molemmat ovat melko tasaisesti sopeutuneet, Bluehost’Puhtaampi käyttöliittymä ja ilmaisen verkkotunnuksen tarjonta viittaa siihen ominaisuuksien suhteen ennen HostGatoria. Erityinen huuto menee HostGatorille sen vaikuttavasta, teollisuudelle täydentävästä käyttöasteesta (99,99%).

WordPress-integrointi

WordPress on erittäin suosittu bloggaajille ja kehittäjille (ja kaikille muille!). Noin 30% Internetistä on rakennettu WordPressiin, joten se’s kannattaa sisällyttää tähän tekijänä.

Voittaja on selvä, joten me’Pääset suoraan siihen: Bluehost on paras WordPress-integraatio.

WordPress ovat itse valinneet Bluehostin suositeltavimmaksi isäntäpalvelujen tarjoajakseen. Heidän omin sanoin, “Bluehost tarjoaa korkeimman WordPress-alustan”, joka kuulostaa meiltä hyvältä! Tämä vahva suhde hyödyttää sinua ehdottomasti’Haluat käyttää WordPressiä, ja heidän yhdellä napsautuksellaan perustamisprosessin ja talon sisäisen WordPress -tuen asiantuntijat sitä käyttävät’ei ole koskaan ollut helpompaa.

wordpress suosittelee bluehostiaBluehostilla on paljon tarjottavaa WordPress-käyttäjille

HostGator tarjoaa tietysti myös WordPress-isännöintiä. Kolme hinnasuunnitelmatasoa (hatchling, baby and business) ja tarjous siirtää WordPress-verkkosivustosi ilmaiseksi rekisteröinnin yhteydessä tarjoavat heille’todellakaan ole laiminlyömässä heidän WordPress-käyttäjään millään tavalla.

Hostgator vs Bluehost: WordPress -integraatio – tuomio

Bluehost, ehdottomasti ja kiistattomasti. Bluehost ja WordPress ovat unelmatiimi, emmekä koskaan yrittäisi repiä heitä toisistaan. Yhden napsautuksen asennuksella, automaattisilla päivityksillä ja valikoimalla upeita ominaisuuksia Bluehost on selkeä valinta jokaiselle, joka haluaa isännöidä WordPress-verkkosivustoaan..

Asiakaspalvelu

Isäntä on helppoa. Ja asiat menevät harvoin pieleen, mutta jos tai niin tapahtuu, et’t halua stressiä tuntea kuin sinä’käsittelet sitä itse, etenkin niille teistä, jotka ovat uusia isäntämaailmassa.

HostGatorilla ja Bluehostilla on molemmat tukialueet, joten voit nukkua helposti yöllä tietäen, että heidän teknisen asiantuntijansa joukkue on vain napsautuksen tai puhelun päässä. Koska niin monet käyttäjät luottavat heihin, kummallakaan ei ole varaa unohtaa asiakastukeaan – katso vain taulukkoa!

BluehostHostGatorTietokeskus

Live Chat

24/7 Live Chat

Puhelin

24/7 Puhelin

liput

JooJoo
JooJoo
EiJoo
JooJoo
JooJoo
JooJoo

Vakavasti, asiakastuki on kuitenkin niin tärkeä, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen sivustosi ylläpidosta – et halua’t ostaa autoa ilman turvavyöjä tai turvatyynyjä, ja tämä on teknisen vastine!

Joten mitä vain kukin tarjoaja tarjoaa? Suurin osa niistä, kuten ympäri vuorokauden tapahtuva suorakeskustelu ja puhelinpalvelut, ovat melko itsestään selviäviä, mutta tietokeskuksen ja lippujen ominaisuudet eivät välttämättä ole heti ilmeisiä..

Periaatteessa HostGator’Tietokeskus on tukiportaali, joka tarjoaa 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa teknistä tukea ja dokumentaatiota. Tähän sisältyy foorumi (joka kattaa sellaiset aiheet kuin asiakasarvostelut, ehdotukset, myyntiä edeltävät kysymykset, yleiset ilmoitukset ja enemmän), video-oppaat sekä live-chat- ja puhelintukivaihtoehdot. Saatat huomata, että se’s vastauksen löytäminen nopeammin tietokeskuksesta kuin puhelimen kautta; mutta ainakin sinä’sinulla on vaihtoehto!

isäntägatorin tietokeskusHostGator-tietokeskuksen portaalissa on kattava asiakastuki

Bluehost-tietokanta näyttää hieman puhtaammalta ja ammattimaisemmalta kuin HostGator-sivusto, vaikka se vie hiukan enemmän navigointia. Sillä on päätoiminto hakuhaku, samoin kuin koulutusresursseja, kuten artikkeleita ja “miten” oppaat sivuston eri osioille (kuten sähköpostit, WordPress, verkkotunnukset jne.). Siellä on myös olennainen UKK-osio (usein kysytyt kysymykset) ja linkki heidän yhteystietosivulleen, kuinka saada yhteys oikeaan osastoon kyselysi.

Jos sinulla on monimutkaisempi kysymys, jota yleiset neuvot eivät kata verkossa, voit lähettää lipun. Tätä vastaanottaa ryhmä, joka yrittää ratkaista ongelman tarjoamalla yksilöllisemmän ratkaisun. On syytä huomata, että Bluehost ei enää hyväksy lippuja tekniseen tukeen, koska ne keskittyvät nyt muihin tukikanaviin.

Hostgator vs Bluehost: Asiakastuki – tuomio

Sekä HostGator että Bluehost tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelimen, live chatin, lippujärjestelmän ja ohjekeskuksen kautta. HostGator ylittää vain tuen puhtaasti siksi, että sen ohjekeskusta on helpompi käyttää ja se oli intuitiivisempi, kun testimme sitä. Sinä’Saat kuitenkin hyvää apua kummaltakin palveluntarjoajalta.

hinnoittelu & Rahan arvo

HostGator’Suunnitelmat alkavat 2,75 dollarista / kk ja ovat yleensä halvempia kuin Bluehost’s – mutta Bluehostin kanssa’Suunnittelet, saat mitä maksat. Erityisesti erinomaiset ominaisuudet.

Yksi tärkeimmistä asioista, joihin katsomme asiakkaina’päätösten tekeminen on hinta. Tämä on melko järkevää, kun sinä’aloittaa oman yrityksen tai työskentele budjetin kanssa!

Oman verkkosivuston luomisen tulisi olla jännittävää, eikä se pidä rikkoa pankkia. Sekä Bluehost että HostGator antavat sinulle erinomaisen vastineen rahalle, joten valitset sen’s win-win-hinta.

Bluehost ja Hostgator Hinnoittelu päästä toiseen

BluehostHostGatorJaettu hosting

Pilvipalvelu

WordPress-hosting

VPS-hosting

Dedicated hosting

2,95 dollaria – 14,99 dollaria2,75–5,95 dollaria
6,95 dollaria – 25,99 dollaria4,95 dollaria – 9,95 dollaria
19,99 dollaria – 49,99 dollaria5,95–9,95 dollaria
19,99 dollaria – 59,99 dollaria19,95 dollaria – 24,95 dollaria
79,99 dollaria – 209,99 dollaria119–149 dollaria

Sekä Bluehostilla että HostGatorilla on rahat takaisin -takuu. Bluehostin kanssa tämä on, jos peruutat ensimmäisen 30 päivän aikana ja HostGator ensimmäisen 45 päivän kuluessa ostoksesta (tämä koskee vain heidän jaettuja, VPS- ja jälleenmyyjä hosting-paketteja). Tämä on hieno tapa kokeilla palveluntarjoajaasi ilman pelkoa sitoutua pitkäaikaiseen toimintaan heti.

Löytämäsi halvemmat tarjoukset ovat yleensä pidemmän aikavälin sopimuksia. Esimerkiksi HostGator tarjoaa tällä hetkellä jopa 75%: n alennuksen joistakin 36 kuukauden sopimuksistaan. Bluehost tarjoaa myös halvemmat hinnat ennakkomaksuista 36 kuukauden sopimukselle, ja sillä on myynninedistämisalennuksia myös uusille asiakkaille. Tällä hetkellä heidän valitsemansa plus jaetun isännöinnin suunnitelma on 5,99 dollaria kuukaudessa tavallisen 14,99 dollarin sijasta. Voit myös mennä Pron hintaan 13,95 dollaria normaalin 23,99 dollarin sijasta..

On syytä huomata, että rahojen palautustakuu ei koske lisäosia tai ylimääräisiä ostoksia (esimerkiksi verkkotunnuksia). On myös syytä tietää, että usein kun tarjous alennuksia tarjotaan, se on yleensä vain ensimmäiselle toimikaudellesi ja kun se uusitaan, se tulee olemaan alennushinta. Tämä on todella normaalia, mutta jotain on kiinnitettävä huomiota, kun uusimisaika lähestyy!

Bluehost vs HostGator: Hinnoittelu ja vastinetta rahalle – tuomio

Vaikka HostGator voi tarjota sinulle halvempia hintoja, ylimääräinen dollari maksaa sinulle’Kulutan Bluehostiin menemään parempiin ominaisuuksiin, helppokäyttöisyyteen ja WordPress-integraatioon. Että’siksi me’Olet päättänyt, että Bluehost tarjoaa vastinetta rahalle paremmin kuin HostGator.

Entä muut Web-isännät kuin Bluehost ja Hostgator?

Löytämälläsi parhaan hosting-palvelujen tarjoajan tarpeitasi, tulee usein tarvitsemasi hosting-tyyppi. HostGator on paras kokonaispalvelun tarjoaja, kun taas Bluehostilla on paras WordPress-palvelu – mutta entä jos’etsitkö jotain muuta kokonaan? No, onne sinulle, me’olet koonnut luettelon vaihtoehdoista.

Liikkeessä

Jos jaettu tai VPS-hosting on mitä tarvitset, InMotion on antanut sinulle suojan. Se tarjoaa parempia ominaisuuksia kuin mikään muu tarjoaja jaettuun ja VPS-isännöintiin, ja sen käyttöaika on erittäin kunniallinen (99,97%). InMotion tuli myös toiseksi yleisissä sijoituksissamme, heti HostGatorin takana, ja voi hyvinkin olla ihanteellinen tarjoaja sinulle.

A2-hosting

Asiakaspalvelu on eturintamassa kaikessa, mitä A2 Hosting tekee. Sillä on minkä tahansa palveluntarjoajan paras apu ja tuki, 24-h puhelin- ja live-chat-ohjeet, kattava lippujärjestelmä ja intuitiivisin ohjekeskus. A2 tarjoaa asiakkaille myös milloin tahansa rahojen palautustakuun – ainoa isäntä ilman aikarajoitusta palautuksiin. Erinomainen aloittelijoille.

SiteGround

Jos sinä’Etsitkö vakaa verkkoisäntä, johon voit luottaa, SiteGround on loistava valinta. Sen automatisoidut päivittäiset varmuuskopiot ja erinomainen tietopohja tekevät siitä parhaan palveluntarjoajan luotettavuuden, joten voit tuntea olosi varmaksi tämän palveluntarjoajan virittäessäsi sivustoasi..

Vielä ei löydy sopivaa sivustoosi? Älä huolestu, voit siirtyä web-hosting-vertailutaulukkoomme ja vertailla kaikkia näitä tarjoajia ja muita rinnakkain. Jos tämä ei onnistu, sukella suoraan huipputason palveluntarjoajiin ja nauti silmistäsi parhaimmista yrityksistä.

johtopäätös

Sekä Bluehost että HostGator ovat vakiintuneita ja luotettavia palveluntarjoajia, jotka ansaitsevat suuren maineen. Molemmat sopivat aloittelijoille ja ammattilaisille, ja tarjoavat edullisia ja kilpailukykyisiä hinnasuunnitelmia. Joka tapauksessa sinä’upea paikka aloittaa matkasi web-hosting-palveluun.

Totta sanottuna, Bluehost ottaa kakun tässä kilpailussa. Sen vakiintunut maine sekä helppokäyttöisyydessä aloittelijoille että sen suhde WordPressiin tekevät siitä paremman valinnan, ja kohtuuhintaiset suunnitelmat tekevät siitä realistisen vaihtoehdon riippumatta siitä, minkä tasoinen sivustosi on..

HostGator on vahvalla toisella sijalla, ja sitä lisää erinomainen 99,99%: n käyttöaika ja syvällinen asiakastukijärjestelmä.

Paras vaihtoehto riippuu tarpeistasi – jos vastinetta rahalle, helppokäyttöisyys tai WordPress-integraatio on etusijalla, niin Bluehost on selvä vastaus. Jos käytettävyys on sinulle tärkeintä, niin sinäkin’Haluan ajatella HostGatoria.

Bluehost vs HostGator: UKK

Ovatko Bluehost ja HostGator turvassa?

Ehdottomasti. Molemmat yritykset tarjoavat SSL-suojauksen, joka on riippulukon kuvake, jonka käyttäjät näkevät URL-osoitteen vieressä. Tämä kertoo kävijöille, että sivustosi on turvallinen selaamaan. Sinulla on myös pääkäyttäjä tietyntyyppisissä hosting-palveluissa ja voit asentaa ylimääräisiä tietoturvaohjelmistoja, jos haluat.

Käytä Bluehost ja HostGator cPanelia?

Kyllä – sekä Bluehost että HostGator käyttävät cPanelia. cPanel on alan standardin mukainen kojelauta, jonka useimmat isännöintipalveluntarjoajat antavat sinun työskennellä. Se’Sillä on helppo käsitellä, mutta se näyttää vähän vanhentuneelta (ei niin, että kukaan näkee sen muut kuin sinä!)

Kuka omistaa HostGatorin ja Bluehostin?

HostGator ja Bluehost omistavat tosiasiassa saman yrityksen – Endurance International Group (EIG). EIG on hiukan voimantuottaja isännöinnin yhteydessä ja omistaa myös useita muita palveluntarjoajia. Kuten sinä’Olen kuitenkin löytänyt tämän artikkelin HostGatorista ja Bluehostista’Palvelut ovat edelleen hyvin erilaisia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me