Cloud hosting vs. WordPress-hosting

Onko sinulla pääsi pilvissä? Kovasti painettu etsimään vastausta? Anna meidän auttaa.


Web-hosting voi olla hämmentävä aihe. On niin monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, ja siellä on niin monta tyyppistä majoitusta – ja sitä’ennen kuin edes harkitset erilaisia ​​hinnasuunnitelmia!

Onneksi me’uudelleen täällä yksinkertaistaaksesi kaiken sinulle. Jos sinä’uudelleen tuijottaa piirtotaulua, kun se tulee isännöinti, se’on syytä tarkastella ensin web-hosting-oppaamme.

Cloud hosting vs. WordPress-hosting

Tässä artikkelissa me’Keskitymme tärkeimpiin eroihin kahden erityisen isännöintityypin välillä: pilvi ja WordPress. Ja me autamme sinua päätöksenteossa’olet tehnyt kaiken legwork puolestasi.

Verkkosivun rakennusalan asiantuntijalla me’uudelleen, hyvin… asiantuntijoita isännöinnin suhteen. Me’Olen viettänyt tunteja tutkimalla kaikkia erityyppisiä hosting-palveluita, tarkastellut kutakin niistä’vahvuuksia ja heikkouksia, ja selvitettiin, mitkä tarjoajat tarjoavat yritykselle parasta palvelua.

Mutta takaisin pilvipalvelun vs. WordPress-isännöintiin täällä’mitä me’aiomme kattaa:

 • Mitä pilvipalvelu ja WordPress-hosting ovat
 • Kummankin tärkeimmät edut ja haitat
 • Heidän erot suorituskyvyssä, turvallisuudessa, hallinnassa ja skaalautuvuudessa
 • Paljonko ne maksavat, ja suunnitelmien eri tasot ovat tarjolla
 • Suosituimmat palveluntarjoajat, jotka sinun tulee harkita pilvipalvelun tai WordPress-isännöinnin yhteydessä

Että’s tarpeeksi esikatselua – anna’s oikein siihen!

1

Mikä on Cloud Hosting?

Cloud hosting on missä verkkosivustosi on ‘käytännössä’ isännöi useilla palvelimilla.

Toisin kuin jaettu, VPS tai erillinen isännöinti, sinä’et ole sidottu yhteen fyysiseen sijaintiin, mikä tarkoittaa, että voit vetää resursseja (kaistanleveys, tallennustila jne.) monista eri palvelimista. Jos sinä’Maksimoimalla kaistanleveys esimerkiksi yhdessä palvelimessa’Voin napauttaa toista’resursseja.

Pilvipalvelu on upea kasvaville verkkosivustoille ja kunnianhimoisille yrityksille. Ensinnäkin, se toimii samalla tavalla kuin pay-as-you-go-mobiilisopimus, koska maksat vain käyttämistäsi resursseista. Toiseksi nämä resurssit ovat melkein rajattomia, joten jos verkkosivustosi kokee äkillisesti liikennettä, et halua’sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi kaatumisesta.

Cloud-isäntä on uusin käytettävissä oleva isännöintityyppi, mutta aivan kuten iPhone’s iCloud, se’tuskin ymmärretty. Tärkein takea on, että pilvimajoitus on upea vaihtoehto, jos tarvitset skaalautuvaa hosting-vaihtoehtoa kohtuulliseen hintaan.

2

Mikä on WordPress-hosting?

Kuten saatat arvata, WordPress-hosting on tarkoitettu yksinomaan WordPress-verkkosivustoille.

Se’on hyvin samankaltainen tyypillisemmin käytettyihin isännöintityyppeihin (jaettu, VPS ja erillinen), mutta se keskittyy tekemään WordPress-sivuston hosting mahdollisimman helpoksi. Asiat, kuten yhden napsautuksen asennukset ja automatisoidut WordPress-päivitykset, ovat yleisiä.

WordPress-isäntä on yllättäen paras WordPress-verkkosivustoille. Ennen kuin hyppäät WordPress-palveluntarjoajien yläosaan, se on’Tärkeää on ymmärtää, että kahta eri tyyppiä on: jaettu WordPress-hosting ja hallittu WordPress-hosting.

Jaettu WordPress hosting on perustyyppisi. Se’Halvempi, tarjoaa yhden napsautuksen asennukset ja on yleensä paras vaihtoehto henkilökohtaisille tai staattisille verkkosivustoille.

Ylläpito WordPress hosting on koko paketti. Kaikki perustarpeesi täytetään, ja saat taatut automaattiset päivitykset, paremman turvallisuuden ja nopeammat lastausnopeudet.

Luonnollisesti hallittu WordPress-isännöinti on kalliimpaa, mutta se voi säästää sanomatonta aikaa sivustosi ylläpitämisessä. Tämä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon yrityksille ja sivustoille, jotka etsivät mittakaavaa.

3

Hyvät ja huonot puolet

Cloud hosting-edut ja haitat

Pilvipalvelun ammattilaisetCloud hosting-miinukset
 • Maksat vain käyttämistäsi resursseista
 • Erittäin skaalautuva
 • Tietojen käyttämiseen on oltava Internet-yhteys
 • Vaikea budjetoida kuukausimaksujasi

WordPress-hosting-edut ja haitat

WordPress-hosting-ammattilaisetWordPress-hosting-huonot puolet
 • Räätälöity WordPress-verkkosivustoille
 • Nopeat lastausnopeudet ja korkeatasoinen turvallisuus
 • Ei sovellu muille kuin WordPress-verkkosivustoille
 • Yleensä kalliimpaa kuin pilvipalvelu

4

Esitys

Suorituskyky todella riippuu siitä, kuinka sujuvasti verkkosivustosi toimii kävijöillesi. Jos haluat antaa heille parhaan mahdollisen kokemuksen, nopea lastausnopeus ja vahva käyttöaika ovat välttämättömiä.

Pilvipalvelun avulla voit säätää resursseja sivustosi liikenteen määrän perusteella. Jos liikenne nousee äkillisesti – esimerkiksi uutisten esiintymisen takana – voit saada enemmän kaistanleveyttä, jotta sivustosi toimii edelleen sujuvasti.

WordPress-isäntä on vakiona. Olet asettanut resurssirajoitukset, jotka voivat’t ylitetään. Nämä rajoitukset vaihtelevat suunnitelmien mukaan, mutta niin kauan kuin sinä’olet varma, että sinulla on tarpeeksi, suorituskyvyn ei pitäisi’t ole kysymys.

5

turvallisuus

Suojauksen tulee aina olla yksi tärkeimmistä prioriteeteista verkkosivustosi isännöinnissä. Tämä on erityisen totta, jos sinä’olla yritys ja pitää henkilökohtaisia ​​tietoja asiakkaista.

Cloud-hosting on samanlainen kuin jaettu hosting: turvallinen, mutta ei läpäisemätön. Sivustosi voi olla jaettu useille palvelimille, mutta jaat ne silti muiden verkkosivustojen kanssa – tämä tarkoittaa, että jos jonkin palvelimesi toinen sivusto on vaarantunut, sinä’myös potentiaalisesti vaarassa.

WordPress-hosting on jaettu. Vaikka jaettu WordPress-hosting on samanlainen kuin pilvipalvelu, hallittu WordPress-hosting on kuin haastaja hakkereita tunkeutumaan linnan luo, joka istuu mäen yläpuolella, jalka, omillaan.

Saat WordPress-erityisen tietoturvan, kuten haittaohjelmien skannaukset ja palomuurit, ja sivustosi varmuuskopioidaan automaattisesti. Joten käytännössä kaikki menee pieleen, sinulla on kaikki valmiit palauttaa.

6

johto

Kuten vanha sanonta kuuluu, ‘aika on rahaa’. Kukaan ei halua istua yrittäessään päivittää hosting-ohjelmistoja tai korjaamaan tietoturvaloukkauksia. Ellet sinä’uudelleen todellinen tietokonehuijaus, tuo juttu’On parempi jättää asiantuntijoille!

Pilvipalvelu on täysin hallittu palvelu. Palveluntarjoajasi selvittää kaiken puolestasi – asennuksesta virheenkorjauksiin. Tämä on erinomainen kaikille, joilla on vähän aikaa tai teknistä tietämystä.

WordPress-isännöinti tarjoaa sekä hallitsematonta että hallittua WordPress-isännöintiä. Jaettu WordPress-hosting on halvempaa ilmeisistä syistä, mutta suurin osa valitsee täysin hallitun palvelun.

7

skaalautuvuus

Skaalautuvuus on vain hieno sana, jolla on tilaa kasvaa. Me’uudelleen kaikki kunnianhimoinen, ja ottaen huomioon, että hosting-suunnitelmien muuttaminen voi olla vähän faff, se’Ainoa tapa, kun etsit tyyppiä isännöinnistä, joka voi kasvaa verkkosivustosi mukana.

Cloud hosting on luonteeltaan erittäin skaalattava. Sinun sivusi’Resurssit tulevat useista eri palvelimista, joten voit maksimoida yhden ja noutaa resursseja toiselta. Maksat myös vain käyttämästäsi, tarkoittaen sinua’uudelleen allekirjoittamatta kallista suunnitelmaa voittamasi asioista’t tarvitse kunnes myöhemmässä linjassa.

WordPress-isäntä on skaalautuva siinä mielessä, että kerran’Koska olet kasvanut jaettu WordPress-hosting, voit päivittää hallittuun WordPress-hosting-suunnitelmaan. Sen lisäksi, että sinäkin’Olet asettanut resurssirajoitukset, joita voit’t ylittää.

8

hinnoittelu

Hinnoittelu voi olla hieman hankala. Koska pilvipalvelu toimii maksuperusteisesti, se toimii’Mahdotonta sanoa tarkalleen, kuinka paljon se maksaa. Sinä’viime kädessä vastuussa viimeisestä kuukausimaksusta.

Toisin sanoen palveluntarjoajat tarjoavat joitain peruskorkoja, jotka antavat sinulle tiedon peruskustannuksista. Alla me’Olemme valinneet joukon parhaita tarjoajia (kuka me’puhun seuraavassa osiossa) näyttääksesi heidän kuukausimaksunsa:

toimittajaPilviJaettu WordPressYlläpito WordPressBluehostA2-hostingHostGator1&1 IONOS
n / a *3,95–5,95 dollaria29,99 dollaria – 59,95 dollaria
5–371 dollaria7,99 dollaria – 24,46 dollaria24,46–75,48 dollaria
12,95 – 19,95 dollaria14,95 dollaria – 27,95 dollarian / a *
10–350 dollarian / a *9–15 dollaria

* Ei ilmoitettu missä palveluntarjoaja ei tee’t tarjota tämän tyyppistä majoitusta.

Kuten näette, WordPress-isännöinnistä alkaen hinnoittelu on melko samankaltainen palveluntarjoajan välillä. Jos halvat hinnat ovat sinulle tärkeitä, Bluehost tarjoaa halvimman jaetun WordPress-hosting-palvelun, kun taas 1&1 IONOS voi’t on sovitettu hallittuihin WordPress-hosting-sopimuksiin.

Pilvipalvelun hinta vaihtelee käyttämäsi resurssin mukaan. Kuten kuukausittaiset hinnat alkavat mennä, A2-majoitusta on kuitenkin vaikea voittaa. Pilvipalvelun hinta vaihtelee myös huomattavasti, koska voit mukauttaa sen haluamallasi tavalla. Yleisesti ottaen se’Ll maksaa noin 5 dollaria – 15 dollaria / kk. Vain yritystason yritykset tarvitsevat 100 dollaria kuukaudessa plus suunnitelman.

Se’On myös tärkeää mainita, että taulukkomme hinnat eivät sisällä’t ota huomioon ylennykset. Lähes kaikki palveluntarjoajat tarjoavat alennuksia alun perin, mutta koska tämän ajan pituus muuttuu, me’olet kiinni normaalissa hinnoittelussa.

9

Cloud Hosting vs WordPress Hosting: Parhaat tarjoajat

Muista tämän artikkelin alussa, jossa puhuimme tutkimuksestasi’oletko tehnyt? No, nyt saat nähdä tulokset!

Olemme tarkistaneet enemmän palveluntarjoajia kuin voit ravistaa keppiä, me’uudelleen melko hyvässä asemassa sanoakseen, mitkä ovat parhaat. Voit jopa tutustua täällä parhaiten arvioituihin 11 palveluntarjoajaamme heidän kokonaisvaltaisen palvelupalvelunsa kautta.

Täällä me’Keskustelemme kolmesta pilvipalveluntarjoajasta ja kolmesta suurimmasta WordPress-palveluntarjoajasta. Jokaisella on hiukan erilaisia ​​ominaisuuksia, suorituskyky ja hinnoittelu, joten meillä’Annan pienen yksityiskohdan auttaaksesi sinua.

3 suosituinta pilvipalveluntarjoajaa

1&1 IONOS

Pilvitallennuspaketin johtaminen on 1&1 IONOS. Sen lisäksi, että käyttöaika on 99,98% ja halpa 10% / kuukausi, niin sinäkin’Nauti myös jopa 128 Gt RAM-muistia, 16 CPU-ydintä, mittaamatonta kaistanleveyttä ja 500 Gt tallennustilaa. siellä’s jopa 24/7 -tukea ja -tukea sekä 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos muutat mieltäsi.

A2-hosting

A2-hosting on hieman halvempi vaihtoehto 1: lle&1 IONOS. Jos et’t tarvitse saman suorituskyvyn tai resurssien tasoa, A2 on älykäs valinta. Vain 5 dollarista kuukaudessa saat 99,95% käyttöaikaa ja jopa 32 Gt RAM-muistia, 12 CPU-ydintä, 9 Tt kaistanleveyttä ja 250 Gt tallennustilaa. Sinun on kuitenkin maksettava ylimääräinen SSL-suojaustodistuksesta.

SiteGround

Rehellisesti sanottuna SiteGround ei todellakaan ole’t samalla tasolla kuin 1&1 IONOS tai A2 pilvipalveluiden suhteen. Ensinnäkin suunnitelmat ovat paljon kalliimpia (alkaen 80 dollaria / kuukausi), ja resurssirajoitukset vain eivät riitä’t pinota. Saat jatkuvasti 99,98% käyttöaikaa ja ilmaisia ​​varmuuskopioita, mutta totuus on’s iso askel alaspäin 1: stä&1 IONOS- ja A2-hosting.

3 parasta WordPress-palveluntarjoajaa

Bluehost

Bluehost on WordPress-isännöinnin kuningas. Se tarjoaa sekä jaettua että hallinnoitua WordPress-hosting-palvelua edulliseen hintaan, ja palvelun käyttöaika on 99,98%. Sinä’Meille tarjotaan myös yhden napsautuksen asennus, automatisoidut WordPress-ohjelmistopäivitykset ja 24/7 -tuki. Ikään kuin se ei olisi’t tarpeeksi, siellä’s myös mittaamaton tallennustila ja kaistanleveys, ilmainen verkkotunnus, ilmaiset varmuuskopiot ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

A2-hosting

A2 Hosting tarjoaa jälleen sekä jaettuja että hallittuja WordPress-suunnitelmia. Sen hallitsema WordPress-isäntä on erityisen vaikuttava, ja siihen sisältyy ilmaisia ​​varmuuskopioita ja automatisoituja päivityksiä sekä WordPress-ohjelmistoihin että laajennuksiin. Sinä’Saat myös mittaamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan, mutta käyttöaika ei ole yhtä vaikuttava kuin Bluehostilla, tulokseksi 99,95%.

HostGator

HostGator on hiukan erilainen siinä mielessä, että se tarjoaa vain jaettua WordPress-hosting-palvelua. Se on kuitenkin minkä tahansa palveluntarjoajan paras käyttöaika – 99,99%. Lisäksi saat ilmaisia ​​varmuuskopioita ja automatisoituja WordPress-päivityksiä sekä ohjelmistoille että laajennuksille. Ja 24/7-tuella ja mittaamattomalla kaistanleveydellä / tallennustilalla voisit tehdä paljon pahempaa.

10

Cloud hosting vs. WordPress Hosting: johtopäätös

Tähän mennessä sinulla pitäisi olla melko selkeä käsitys seuraavista:

 • Mitä pilvipalvelu ja WordPress-hosting ovat
 • Minkä tyyppinen hosting sopii sinulle
 • Kuinka paljon pilvipalvelu ja WordPress-isännöinti maksavat
 • Kolme parasta pilvipalveluiden ja WordPress-isännöinnin tarjoajaa

Anna kertoa ja auttaa sinua tekemään lopullisen päätöksen, anna’Yhteenveto pilvimahdollisuuksista vs. WordPress-isännöinnistä viimeisen kerran.

Milloin sinun pitäisi valita Cloud Hosting over WordPress Hosting

Jos tarvitset joustavaa hosting’pystyy mukautumaan verkkosivustosi kasvaessa, niin pilvipalvelu on sinulle. Muista – WordPress-hosting on tarkoitettu vain WordPress-verkkosivustoille. Jos sinä’olet käyttänyt mitä tahansa muuta itse isännöimää alustaa verkkosivustosi luomiseen, valinta on tehty sinulle.

Milloin sinun pitäisi valita WordPress-hosting yli pilvipalvelun

Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto, ja älä’et halua vaivaa monimutkaisesta asennuksesta tai jatkuvasta ylläpidosta, WordPress-isäntä on sinulle.

Yhden napsautuksen asennusten ja automatisoitujen päivitysten ansiosta sinulla on avulias käsi varmistaaksesi, että sivustosi pidetään aina hallinnassa. Ylläpitävän WordPress-isäntävalinnan tulisi olla sinun valintasi kahdesta, jos käsittelet suuria määriä arkaluontoisia tietoja.

Jos sinä’olemme päättäneet pilvihotellin on tapa edetä, me’d suosittelemme jommankumman 1 käyttöä&1 IONOS- tai A2-hosting. Toisaalta WordPress-käyttäjät voittivat’t löytää parempaa tarjoajaa kuin Bluehost.

11

Cloud Hosting vs WordPress Hosting: UKK

Onko sinun käytettävä WordPress-hosting-palvelua WordPress-verkkosivuston isännöintiin?

WordPress-isäntä on tietysti suositeltava – yhden napsautuksen asennukset ja automatisoidut päivitykset säästävät huomattavasti aikaa – mutta siellä’Mikään ei estä käyttämästäsi muun tyyppistä majoitusta. Jos sinä’Voit pitää päivitykset mielellään silmällä. Voit käyttää mitä tahansa VPS-isännöinnistä pilvipalveluihin.

Kuinka tiedät milloin’olet valmis päivittämään jaetusta WordPress-isännöinnistä hallittuun WordPress-isännöintiin?

Yleinen tapa kertoa on tarkastella resurssirajoja. Jos sinä’uudelleen ylemmän tason jaetussa WordPress-isännöintisuunnitelmassa ja sinä’Kun ostat rajojasi joka kuukausi, päivittäminen on järkevää. Vastaavasti, jos sinulla on henkilökohtaisia ​​tietoja, sinun pitäisi käyttää hallittua WordPress-isännöintia parannetun tietoturvan saavuttamiseksi.

Onko pilvipalvelu parempi kuin jaettu hosting?

Se ei ehkä ole halvempaa kuin jaettu hosting, mutta se’S varmasti skaalautuvampi. Ongelma jaetussa isännöinnissä on se’s helposti kasvaneet. Sitten sinulla on vaivaa yrittää muuttaa suunnitelmia tai palveluntarjoajia. Pilvipalvelu kasvaa kanssasi ja on pitkällä aikavälillä paljon parempi vaihtoehto.

Voitko isännöidä ilmaiseksi?

Ei, jos sinä’uudelleen itse isännöimää alustaa. Jos kuitenkin käytät isännöityä alustaa, kuten verkkosivustojen rakentaja, isäntä sisältyy osana kuukausimaksuasi. Jos haluat lisätietoja verkkosivustojen rakentajista, miksi et siirry vertailukaavioon tai tutustu täällä parhaiten arvioituihin alustoihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map