InMotion vs Bluehost: Mikä on paras valinta?

esitelty kuva bluehost vs inmotion hostingBluehost tai Liikkeessä – kaksi monista, monista palveluntarjoajista siellä! Kun etsinnät jatkuvat, se jatkuu’houkuttelevaa vain sulkea silmäsi ja valita yksi sattumanvaraisesti. Onneksi sinulle me’olet tehnyt tutkimuksen johtavista tarjoajista, joten et’t tarvitse.


Perusteellinen tarkastelu Bluehostiin ja InMotioniin alkaa kunkin palveluntarjoajan vakavasta hajoamisesta’Hyödyt ja haitat antaa sinulle vankan yleiskuvan heidän vahvuuksistaan ​​ja heikkouksistaan. Me’Sitten tutkitaan ominaisuuksia, asiakastukea, WordPress-integraatiota ja vastinetta rahalle.

Sekä Bluehost että InMotion tarjoavat erilaisia ​​hosting-suunnitelmia jaetusta VPS: stä ja omistettuun isännöintiin. Bluehost on hieno WordPress-integraatioon ja vastinetta rahalle, kun taas InMotion tarjoaa hyvää asiakastukea. Liikkeessä’Isäntäsuunnitelmat ovat skaalattavissa yrityksille, kun taas Bluehost’S-vaihtoehdot ovat resurssirikkaita henkilökohtaisille verkkosivustoille.

Jos sinä’Olen jo viettänyt tunteja vierittämällä Internetiä tekemällä tutkimusta täällä’s lyhyt ja suloinen yhteenveto:

Bluehost sijoittui sijoituksissamme korkeammalle kuin InMotion, joten siitä tuli voittaja.

Jos sinä’olet utelias saadaksesi lisätietoja, tutustu kunkin yksittäisiin arvosteluihin seuraamalla alla olevia linkkejä:

  • Bluehost
  • Liikkeessä

He ovat molemmat loistavia palveluntarjoajia, jotka ovat ansainneet maineensa hosting-maailmassa! InMotion antaa hyvät tulokset ominaisuuksille ja levytilalle. Bluehost loistaa, kun on kyse vastinetta rahalle ja käyttöaikaa.

Jos tämä on kaikki sinun täytyy päättää, mene eteenpäin ja napsauta linkkejä kirjautuaksesi sisään. Jos sinä’uudelleen valmis selvittämään lisää, anna’s päästä etuja ja haittoja!

Plussat & Miinukset InMotion ja Bluehost

Koska verkossa on niin paljon tietoa jokaisesta palveluntarjoajasta, voi olla vaikea erottaa niitä. Haluat selvittää, kummalla on sivustosi parhaat ominaisuudet.

Mikä olisi parempi tapa tehdä tämä kuin etu- ja haitaluettelon kanssa? Katso selkeästi jokainen palveluntarjoaja’vahvuudet ja heikkoudet alla.

Bluehost Plussat & Haittoja

Bluehost Plussat# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

Ilmainen verkkotunnus Se, että verkkotunnus sisältyy isännöintipalveluntarjoajaan, on pelinvaihdin monitoimilaitteiden mukavuuden kannalta.
99,98% käyttöaika – kaikki yli 99,9% on erinomaista, ja Bluehost on selvästi edellä.
Paras WordPress-integraatioon – suositellut WordPress – se ei’t saa paljon parempaa kuin suositus alkuperäisestä lähteestä.
Hyvää vastinetta rahalle – Bluehostilla on kohtuulliset ja kohtuuhintaiset hinnat.
Aloittelijaystävällinen, helppo käyttää – Tämä säästää paljon aikaa pitkällä tähtäimellä.
Bluehost haitat# 1

# 2

Kassan lisäosat voivat nostaa hintaa kukaan ei halua sokeaksi tuloa kassalla.
Vähemmän apua & tukitoiminnot kuin huippukilpailijat – ei kaikkein monipuolisimpia asiakaspalvelutarjontoja.

InMotion-ammattilaiset & Haittoja

InMotion-ammattilaiset# 1

# 2

# 3

# 4

Ilmainen verkkotunnus – jälleen kerran, kaikki yhdessä -mukavuus.
Ilmainen SSD-tallennustila – ilmainen muisti sivustollesi’tiedot.
Laadukas apu & tuki se ei ehkä ole teknisin ominaisuus, mutta siellä’Ei ymmärrä, kuinka tärkeä tämä on.
Ilmaiset varmuuskopiot – Pidä sivustosi kaikki aiemmat versiot turvassa.
InMotion-huonot puolet# 1

# 2

Vähemmän edullinen hinta suunnitelmat (alhaisempi hinta-laatusuhde) – Liikkeessä’Se ei ole halvin tarjoaja siellä, joten päädytään, mitkä ominaisuudet priorisoit eniten.
Pienempi apu & tukitoiminnot kuin kilpailijoiden – vähemmän ominaisuuksia, mutta jälleen kerran laatu yli määrä: InMotion’Tuki on edelleen huippuluokkaa.

Kuten näette, Bluehostin ja InMotionin välillä on läheisiä yhtäläisyyksiä. Vaihtoehto ilmaiselle verkkotunnukselle ja hyvä käyttöaika ovat molemmat houkuttelevia ja kannattaa hyödyntää irti!

Entä erot?

Liikkeessä’Rajoittamaton levytila ​​ja SSD-tallennustila ovat todella vahvoja ominaisuuksia. InMotion tarjoaa vaikuttavia etuja, korkeasti koulutettua tukihenkilöstöä ja todellista keskittymistä asiakaskokemukseen.

Bluehost on suurempi tarjoaja, sillä hinta-laatusuhde on paljon parempi ja käyttöaika 99,98%. WordPressin suosittelema huippupalveluntarjoaja, tunnettu helppokäyttöisyydestään ja luotettavasta maineestaan, on Bluehost mukava vaihtoehto.

Mikään kaksi sivustoa ei ole sama, ja kuten aina, valintasi riippuu siitä, mitä tarvitset palveluntarjoajalta.

Se’kannattaa tarkastella budjettiasi, teknisiä taitojasi, käytätkö WordPressiä, ja millaista asiakastukea sinulla on’uudelleen jälkeen. Tämä auttaa sinua kaventamaan päätöstäsi!

Bluehost vs InMotion -katsaus:

Bluehost on parempi kuin InMotion. Erityisiä tarpeita lukuun ottamatta, sillä on parempi valikoima etuja. Erityisesti ilmaiset varmuuskopiot ja vankka apu & Tuki on positiivinen useimmille käyttäjille, mikä tekee siitä monipuolisemman vaihtoehdon.

Ominaisuudet, suorituskyky, & Helppokäyttöisyys

Se’kaikki tarjoavat erittäin hyviä etuja ja lupauksia. Mutta kuinka hyvin nämä palveluntarjoajat kestävät maineensa? Sekä Bluehost että InMotion arvostavat asiakkaitaan’ kokemusta, ja tämä heijastuu heidän ominaisuuksissaan.

InMotionBluehostIlmainen verkkotunnus

Ohjauspaneeli

Ilmaiset varmuuskopiot

Arvioimaton siirto

Levytila

Käyttöaste

Kyllä (12 kuukauden suunnitelmassa)Joo
cPanelcPanel
JooEi
JooJoo
RajoittamatonRajoittamaton
99,97%99,98%

Ominaisuudet on pääalue, joka erottaa nämä kaksi tarjoajaa toisistaan. Kaiken kaikkiaan ne ovat melko hyvin sovitettuja! Niin se’on syytä hajottaa eroavaisuudet, jotta todella päästäisiin käsiksi siihen, mitä he tekevät’tarjoaminen ja miten se vaikuttaa sivustoosi.

Sekä Bluehost että InMotion tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen, joka on hieno osto, joka erottaa ne muista johtavista kilpailijoista.

Bluehost’ilmainen verkkotunnus on kaikissa hinnasuunnitelmissa, ellet kirjaudu yhden kuukauden suunnitelmaan. Tällöin rekisteröintimaksu on 2,99 dollaria..

InMotionin avulla sinun on kirjauduttava mihin tahansa 12 tai 24 kuukauden isännöintisuunnitelmaan saadaksesi ilmainen verkkotunnus (tai ilmainen verkkotunnuksen siirto, jos sinulla jo sellainen on)! Se’huomion arvoinen tämä tarjous ei koske omistettuun hosting-suunnitelmaa.

Molemmat palveluntarjoajat käyttävät cPanelia, joka on luotettava ja suosittu ohjauspaneeli, jota useimmat johtavat tarjoajat käyttävät. cPanel on suunniteltu helpottamaan ylläpitoa. Niin se’Ei yllätys Sekä Bluehostilla että InMotionilla on yksinkertaisia, helppokäyttöisiä käyttöliittymiä, jotka soveltuvat aloittelijoille ja ammattilaisille.

inmotion jaetun isännöinnin ominaisuudetLiikkeessä’s Jaetussa hosting-suunnitelmassa on laaja valikoima ominaisuuksia sivustosi parantamiseksi’suorituskyky.

Kuten näit hyvien ja huonojen puolien luettelosta, InMotion tarjoaa ilmaisen SSD-tallennustilan. SSD on Solid State Drive. Tämäntyyppinen tallennustila eroaa perinteisistä kiintolevyistä, koska ne ovat 100% elektronisia.

Mutta mitä tämä tarkoittaa?

Tärkeintä tietää SSD-tallennus on, että se’Nopeampi ja luotettavampi kuin vanhemmat järjestelmät. Se auttaa verkkosivustoja toimimaan jopa 20x nopeammin! Tämä auttaa todella sijoituksissasi hakukoneissa, kuten Google.

Useimmat palveluntarjoajat lisäävät SSD-tallennustilan hinnan suunnitelmasi kokonaiskustannuksiin. Bluehost tekee tämän VPS-hosting-suunnitelmansa vuoksi. InMotion sisältää heidän ilmaiseksi!

InMotion tarjoaa myös rajoittamattoman levytilan ja ilmaiset varmuuskopiot jopa perussuunnitelmissaan. Tämä on harvinaista ja on hieno tapa hoitaa alemman tason asiakkaita.

Bluehost ja InMotion tarjoavat molemmat a ilmainen SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikaatti, joka taas sisältyy kaikkiin suunnitelmiin.

SSL salaa periaatteessa kaikki tiedot, jotka ihmiset kirjoittavat verkkosivustollesi. Tämä sopii hyvin sivustollesi, koska se näyttää kävijöillesi (ja hakukoneille kuten Googlelle), että he voivat luottaa sinuun! Tämäntyyppinen turvallisuus on erityisen tärkeää verkkokaupalle ja yrityssivustoille.

Molemmilla on hyvä käytettävyys ja Bluehost’s 99.98% on uskomattoman korkea pistemäärä. 100% käyttöaikaa ei ole’t mahdollista, mutta Bluehost pyrkii pääsemään niin lähelle kuin pystyy.

InMotion vs. Bluehost – Ominaisuudet, suorituskyky, & Helppokäyttöisyys: Tuomio

Bluehostilla on vahvempia ominaisuuksia kuin InMotionilla. Molemmat tarjoavat upeita ominaisuuksia, nopean käytettävyyden ja ilmaiset SSL-varmenteet. Mutta Bluehost’Parempi sitoutuminen ilmaisiin verkkotunnuksiin kaikissa suunnitelmissa tekee siitä erottelun ominaisuusosastolla.

Joka on parempaa WordPress-integrointia?

WordPress on merkittävä läsnäolo verkossa. Ne, jotka käytät WordPressiä tai ajattelevat sen käyttämistä sivuston perustamiseen, eivät todellakaan ole yksin. Yli 30% Internetistä toimii WordPressin avulla!

Haluat palveluntarjoajan, joka tukee sivustoasi, antaa sille auttava käden ja tekee elämästäsi mahdollisimman helppoa. Joten WordPress-integraatio on avain.

Jos valitset WordPress-sivustollesi isännöintipalveluntarjoajan, jolla ei ole WordPress-keskittymää, yritetään juottaa satunnainen avain väärään lukkoon. Toki, se saattaa sopia okei, mutta se’Aio avata ovia sinulle!

Jos haluat avata sivustosi lukituksen’potentiaalia WordPressin kautta, Bluehost on vahva vaihtoehto. Sitä suositellaan WordPressin yläosassa’ hosting-luettelo, ja me’et aio väittää!

Yhden napsautuksen asennuksella, erikoistuneella 24/7-tuella, automaattisilla päivityksillä ja ilmaisella mukautetulla sähköpostilla Bluehost on suojannut sinut ja WordPress-sivustosi. Tämän ilmaisen verkkotunnuksen, 30 päivän rahat takaisin -takuun ja ilmaisen SSL-sertifikaatin ohella kaiken turvallisena pitämiseksi olisi vaikea sanoa ei!

bluehost-valikoima WordPress-isännöintiominaisuuksiaSuosittelee itse WordPress, Bluehost’WordPress-käyttäjien ominaisuusvalikoima tarjoaa uskomattoman tuen ja voittaa kaiken kilpailun.

InMotionilla on tietysti myös erityinen WordPress-painopisteellä oleva hosting-alusta, ja sen tavoitteena on tarjota korkealaatuisempaa ja korkeatasoista palvelua.

Tähän sisältyy ilmainen verkkosivustojen siirto niille, joilla on jo WordPress-sivusto. Jos sinä’Kun asetat yhden ensimmäisen kerran, voit asettaa sen esiasennettavaksi kassan aikana, jotta se toimisi’kaikki on valmis ja asetettu käytettäväksi.

Muut ominaisuudet, kuten ilmainen verkkotunnus, 24/7 -tuki, automaattiset päivitykset, valikoima hinnasuunnitelmia ja 90 päivän rahat takaisin -takuu tekevät tästä loistavan valinnan WordPress-käyttäjille. Muista vain, että vaikka InMotion tarjoaa upean WordPress-kokemuksen, se ei ole InMotion’pääpaino.

InMotion vs. Bluehost – WordPress-integrointi: Tuomio

Bluehostilla on parempi WordPress-integraatio kuin InMotionilla. Ominaisuuksien, tuen ja keskittymisen valikoima, jonka Bluehost tarjoaa WordPress-käyttäjille, on vaikuttava. Jos tarvitset vakuuttavampaa, katso WordPress-sivu, jolla he kuvaavat Bluehostia “perimmäinen WordPress-alusta”. Että’s melko vaikea otsikko voittaa.

Mietitkö kuinka asentaa WordPress Bluehostin kanssa? Katso ohjeemme askel askeleelta!

Asiakaspalvelu

Olitpa päättänyt luoda sivustosi viisi minuuttia sitten tai oletko isännöinyt verkkosivustoasi vuosia, kaikki tarvitsevat auttavan käden uudestaan ​​ja uudestaan.

Kun väistämätön tapahtuu, haluat olla varma siitä’s hyvälaatuista apua käsillä. Aivan kuten silloin, kun autosi hajoaa, mekaniikkatiimisi auttaa ja tukee apua ja tukea sinut takaisin tielle – tai tässä tapauksessa takaisin verkkoon! Antaa’Katsokaa nopeasti asiakastukivaihtoehtoja:

InMotionBluehostTietokeskus

Live Chat

24/7 Live Chat

Puhelin

24/7 Puhelin

liput

skype

JooJoo
JooJoo
EiEi
JooJoo
EiJoo
EiJoo
JooEi

Liikkeessä’Pienempi koko tarkoittaa, että he todella arvostavat asiakkaitaan.

Koulutetut asiantuntijat ovat valmiina live-chatin, puhelimen ja jopa Skypen kautta, joten voit jättää huolet taakse. Siellä on myös tukikeskusfoorumi, jossa on yrityksen kirjoittamia artikkeleita, joten tiedät, että toimitetut ratkaisut ovat legitiimiä (toisin kuin väkijoukkojen tuottamissa artikkeleissa kyseenalainen tieto). Tukikeskuksessa on myös tuoteoppaita, verkkosivusto- ja sähköpostioppaita, koulutuskanava, usein kysytyt kysymykset ja yhteisön tukialue, jossa voit selata ja kysyä kysymyksiä.

Ja tuo’ei kaikki! InMotionilla on tilaamasi YouTube-kanava, josta videoita lähetetään säännöllisesti. Suurin osa on opetusohjelmia, mutta on myös oppaita ja uutisia, jotka pitävät sinut ajan tasalla.

Entä Bluehost?

Bluehost-tietokanta on puhdas ja yksinkertainen. Hakupalkin, artikkeleiden, oppaiden ja usein kysyttyjen kysymysten (usein kysytyt kysymykset) sivun avulla löydät vastauksen nopeasti..

Luokat, kuten UKK, WordPress, sähköposti ja verkkotunnukset, tekevät tietokannassa navigoinnin helpoksi ja loogiseksi. On myös video-oppaita, joissa on kirjoitetut oppaat ja kuvakaappaukset oikean yleiskuvan saamiseksi.

Ota yhteyttä-sivu on jaettu osioihin, joten voit ottaa yhteyttä oikeaan henkilöön auttamaan kyselyäsi. Kaikissa luokissa on joko a “Keskustele nyt” -painikkeella tai puhelinnumerolla, jotta pääset oikealle osastolle. Lyhyesti sanottuna, Bluehostilla on vankka online-kirjasto hyödyllisiä tietoja.

bluehost-tuki Ota yhteyttä sivulleSe’on helppo löytää oikea henkilö, jonka kanssa voi puhua Bluehostin kanssa’s hyödyllisesti asetettu yhteystietosivu.

InMotion vs. Bluehost – Asiakastuki: Tuomio

InMotionilla on vahvempi asiakastuki kuin Bluehostilla. Liikkeessä’Tukikeskusfoorumi tarjoaa valtavan määrän tietoa luotettavista lähteistä, ja tämä yhdistelmä volyymi + luottamus vaikeuttaa voittamista.

hinnoittelu & Rahan arvo

He sanovat, että raha voi’t ostaa onnellisuutta. Mutta se voi ostaa isäntä!

Vaikka loistava isäntä on sijoittamisen arvoinen, et’ei halua maksaa kättä ja jalkaa siitä. Budjetointi on tärkeä kaikille, olitpa sinäkin’uudelleen tech-miljonääri tai startup-yritys. Joten mitä InMotion ja Bluehost ovat tarjonneet?

Kuukausittaiset hinnat

InMotionBluehostJaettu / yritysmajoitus

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

WordPress-hosting

VPS-hosting

Jälleenmyyjien hosting

5,99 dollaria – 15,99 dollaria2,95 dollaria – 14,99 dollaria
6,95 dollaria – 25,99 dollaria
99,99 dollaria – 589,99 dollaria79,99 dollaria – 209,99 dollaria
6,99–142,99 dollaria19,99 dollaria – 49,99 dollaria
19,99–144,99 dollaria19,99 dollaria – 59,99 dollaria
13,99 dollaria – 164,99 dollaria

Että’s paljon dollarimerkkejä! Antaa’s hajottaa sen.

Bluehost’Perussuunnitelma on sen jaettu hosting, joka alkaa alennuksella 2,95 dollaria kuukaudessa, kun kirjaudut sisään. Liikkeessä’Perussuunnitelma on sen jaetun liiketoiminnan isännöinti.

Liikkeessä’Korkeamman tason VPS-isäntä jaotellaan hallittuihin ja itsehallittuihin. Itsenäisesti ylläpitämä hosting vaihtelee 19,99–144,99 dollaria kuukaudessa. Ylläpito tulee hiukan korkeammalle, hintaan 27,99–144,99 dollaria kuukaudessa.

Bluehost tarjoaa jälleenmyyjämajoitusta, mutta sen ylläpitäjä on ResellerClub, jota Bluehost suosittelee. Jos syötät Bluehost’promokoodista saat 35% alennuksen.

Bluehost’Koko ja maine näkyvät sen kilpailukykyisissä hinnoissa. Uusille asiakkaille on aina myynnissä. Esimerkiksi tällä hetkellä on suuria alennuksia suunnitelmiin, kuten WordPress-isännöintiin. Nämä jatkuvat myynnit antavat sinulle loistavan hinnan ensimmäiselle toimikaudellesi. Muista, että se palaa alkuperäiseen täyteen hintaan, kun uusimisaika tulee noin.

inmotion hosting -suunnitelmatLiikkeessä’porrastetut hinnasuunnitelmat vaihtelevat kustannusten suhteen, kuten useimmat tarjoajat siellä’usein myynti uusille asiakkaille.

Liikkeessä’Hinnat ovat hyvää vastinetta rahalle, mutta ne’uudelleen huomattavasti korkeampi kuin Bluehost’s. Tämä johtuu siitä, että InMotion on keskittynyt enemmän yritysten isännöintiin, kun taas Bluehost on suunnattu enemmän bloggaajiin ja verkkosivustojen aloittelijoihin..

InMotion tarjoaa suuria etuja perussuunnitelmiinsa. Mutta nämä perussuunnitelmat alkavat rajoittaa sivustosi kasvaessa, ja sinun on päivitettävä ennemmin tai myöhemmin.

Bluehost’Hinnat ovat helpommin saatavissa henkilökohtaisille ja pienyrityssivustoille, sillä kyseinen 5 dollarin suunnitelma näyttää todella houkuttelevalta vasta aloittaville tai budjetissa oleville.!

esimerkkejä bluehost-hosting-hinnasuunnitelmistaKolme Bluehostia’Hintasuunnitelmat ovat sen jaettua, VPS: ää ja erillistä majoitusta eri hinnoin, joka tarjoaa jokaiselle jotakin.

Sekä InMotion että Bluehost arvostavat kokemustasi tarjoamalla rahat takaisin -takuita. Bluehost’s on upea 30 päivän jakso, ja InMotion’s on mahtava 90 päivää! (On syytä huomata, että ylimääräiset ostot, kuten verkkotunnukset, eivät sisälly palautukseen.)

Tämä on loistava tapa kokeilla palveluntarjoajaasi ilman paineita, jotka liittyvät heti elämään kirjautumiseen!

InMotion vs. Bluehost – Hinnoittelu & Vastinetta rahalle: Tuomio

Bluehost voittaa InMotionin vastinetta rahalle. Taskujen syvyyden mukaan voit päättää, että InMotion on syytä maksaa hieman ylimääräistä. Kaiken kaikkiaan, Bluehost’Halvemmat suunnitelmat yhdistettynä monipuolisiin ominaisuuksiin tekevät siitä hienon banaan.

InMotion vs Bluehost: Johtopäätös

Bluehost ja InMotion ovat hyvin erilaisia ​​tarjoajia, mutta ne molemmat tarjoavat erinomaisen palvelun.

Liikkeessä’Suunnitelmat voivat käsitellä suurempia verkkosivustoja kuin Bluehost’suunnittelee, mutta InMotion’S skaalautuvuus tekee siitä kalliimman kuin Bluehost. InMotion tarjoaa myös laajan valikoiman ominaisuuksia, kun taas Bluehost’s WordPress-integraatio on erittäin vaikuttava. Plus, Bluehost’s käyttöliittymä on erittäin helppo käyttää.

Kaiken kaikkiaan Bluehost on voittajamme. Sen yhdistelmä hyvää vastinetta rahalle, helppokäyttöisyys ja hyvä käyttöaika ovat vertaansa vailla. Mutta InMotion ei ole’t kaukana taaksepäin, ja kaikki johtuu siitä, mitkä ominaisuudet arvostat eniten!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me