Magento vs Shopify – mikä on oikea alusta sinulle?

Onko sinulla vaikeaa valita Magento ja Shopify? Sinä’uudelleen ole yksin. Magento ja Shopify ovat nykyään markkinoiden kaksi suosituinta verkkokauppaalustaa, ja ‘Magento vastaan ​​Shopify’ keskustelu jatkuu.


Shopify on helppokäyttöinen tapa kenelle tahansa rakentaa myymälä. Maksat kuukausimaksun käyttääksesi sitä, ja se’pystyy tukemaan sekä aloittelijoita että suurkauppoja.

Magento on avoimen lähdekoodin verkkokauppaalusta, jota WordPressin tavoin on ilmainen käyttää. Se’Se on tehokas alusta, mutta tavallisella ihmisellä on vaikea saavuttaa visio tietämättä kuinka koodata.

magento vs shopify vertailu

Magento ja Shopify ovat molemmat vahvoja vaihtoehtoja verkkokauppaan, mutta mikä sinulle on parempi, riippuu sekä taitoistasi että visiosta. Me’Vertaa Shopifea ja Magentoa sinulle tärkeillä kriteereillä, mukaan lukien käytön helppous, arvo ja ominaisuudet.

Mutta kuinka me tiedämme mitä’s paras kaupallesi? Meillä ei ole vain, että olemme ylläpitäneet erilaisia ​​verkkokauppaalustoja laajan tutkimusprosessimme kautta, vaan saimme myös sinut kaltaisia ​​ihmisiä kokeilemaan kutakin alustaa ja antamaan meille palautetta. Meillä on nyt super holistinen kuva jokaisesta alustasta’vahvuuksia ja heikkouksia, ja haluamme jakaa ne yleisömme kanssa.

Antaa’hyppää oikealle sisään!

Magento vs Shopify

Napsauta siirtyäksesi osioon, joka vie mielikuvituksen, tai jatka vain lukemista!

 1. Magento vs Shopify: numerot
 2. Shopify: Hyödyt & Haittoja
 3. Magento: Hyödyt & Haittoja
 4. Helppokäyttöisyys
 5. Teemat
 6. Sovellukset ja lisäosat
 7. Maksuprosessorin vaihtoehdot
 8. SEO
 9. kustannukset
 10. Magento vs Shopify: Johtopäätös – aika valita alustasi

Magento vs Shopify: numerot

Ennen kuin tutkimme Magento vs. Shopify -yhtiön perusteellista vertailua, anna’Katsokaa nopeasti, mitä numerot sanovat. Tämä on hieno tapa tarkistaa kunkin alustan uskottavuus – hyödyllinen peruste, joka on otettava huomioon valittaessa, kenen kanssa aloittaa verkkokauppasi.

MagentoShopifyKäytettyjen sivustojen lukumäärä

Sovellusten ja lisäosien lukumäärä

Teemien lukumäärä

Teeman hinnat

Kuukauden hinta

250000600000
50002400
12 *100 + *
0–499 dollaria0–180 dollaria
$ 0 **8,10 – 269,10 dollaria

* Molemmilla alustoilla voit ostaa teemoja myös ulkoisesti, jos haluat.

** Mutta Magento, sinä’Sinun on tarjottava oma hosting, joka voi olla missä tahansa 4–1 000 dollaria kuukaudessa, yrityksesi koosta riippuen – mutta lisää tästä myöhemmin!

Shopify: Hyödyt ja haitat

Shopify Plussat Shopify Cons

Shopify ammatit# 1

# 2

# 3

Yli 100 upeaa, mobiililaitteille sopivaa myymäläteemaa.

Kaikki Shopify’Teemoja optimoidaan automaattisesti erilaisiin laitteisiin ja näytön kokoihin. Tämä on hienoa, koska liikkuvia ostajia on nyt enemmän kuin koskaan!

Itse asiassa 69% 18–39-vuotiaista kuluttajista käyttää mobiililaitteita tuotteiden tutkimiseen ennen ostamista. Vaikka he sitten käyttäisivät työpöytää oston loppuun saattamiseksi, tämä tarkoittaa, että tuotteidesi täytyy todella paistaa mobiililaitteella, jotta asiakkaasi voivat muuttaa.

Kattava verkkokauppasivustojen rakentaja suurella App Store -sovelluksella laajentaaksesi sivustosi toimivuutta.

Shopify on hieno tapa viedä myymäläsi seuraavalle tasolle ja kasvattaa tulosta. Ajattele Apple App Store -sovellusta ja kuinka sen avulla voit tehdä paljon enemmän älypuhelimellasi. Shopify’App Store on juuri sellainen, mutta verkkosivustoille!

Helppo käyttää 24/7 -tuella.

Shopify on aina paikalla, jos takertuit, joten voit ratkaista ongelmat nopeasti ja keskittyä myyntiin!

Heillä on ympäri vuorokauden puhelintuki, live-chat- ja sähköpostitoiminnot, jotka sopivat kaikille’maku.

Shopifyllä on myös foorumi, jossa voit vaihtaa verkkosivustojen rakentamista ja yleisiä yritysneuvoja muiden käyttäjien kanssa – sitä’se on todella mukava yhteisö.

Shopify haitat# 1

# 2

# 3

Vain 10 heidän teemoistaan ​​on ilmaisia.

Jos sydämesi on asetettu ilmaiseksi teemaan, tämä rajoittaa valintaa hiukan. Mutta antaa myymälöllesi haluamasi ulkoasun ja asiakkaallesi ostokokemuksen’Kun etsit houkutella heitä ostamaan, heidän premium-teemansa ovat sijoituksen arvoisia.

Useiden sovellusten integrointi voi tehdä myymälästäsi monimutkaisemman käsittelemään.

Jos sinä’huolissaan lisääntyneestä monimutkaisuudesta, sinun on oltava todella valinnanvarainen siitä, mistä sovelluksista myymäläsi voi hyötyä. Voit saada liipaisimen ensin onnelliseksi, koska käytettävissä on paljon sovelluksia, mutta valitse viisaasti ja sinä itse’tulen olemaan kunnossa!

Voit aloittaa Instagram-syötteesi integroimisen tuotteiden esittelyä varten – tämä on todella nopeaa ja helppoa tehdä.

Kaupan kasvaessa suosittelemme lisäämään sähköpostimarkkinointisovelluksen, jonka avulla voit kasvattaa myyntiäsi ja maksimoida asiakkaidesi’ ostopotentiaali.

He perivät transaktiomaksun myyntiä kohti.

Tämä vähenee, kun maksat enemmän kuukausittain, ts. Kun sijoitat osallistavampaan suunnitelmaan. Shopify palkitsee sinulle pienemmät transaktiomaksut, jotta voit ansaita enemmän rahaa jokaisesta myynnistä.

Vaihtoehtoisesti voit luopua kaikista transaktiomaksuista käyttämällä Shopifea’Oma maksuprosessori: Shopify Payments.

Magento: Hyödyt ja haitat

Magento Plussat Magento Cons

Magento Pros# 1

# 2

# 3

Laaja käyttäjien tukiyhteisö.

Jos jout vaikeuksiin, Magento-foorumilla on vastaus kaikkeen, mikä auttaa sinua pääsemään verkkoon mahdollisimman nopeasti.

Voit etsiä kyselyäsi valtavasta käyttäjän luoman sisällön tietokannasta. Sinä’Tavallisesti pystymme löytämään melko kattavan, mutta helposti ymmärrettävän selityksen mistä tahansa’etsitkö uudelleen.

Muiden Magento-käyttäjien kuuleminen on loistava tapa ratkaista ongelmasi sellaisenaan’olet ollut samassa asemassa kuin sinä ennen. Tämä tarkoittaa, että he tietävät mitä haluat tehdä ja miten sen tehdään – ja osaavat selittää sen helposti!

Erittäin joustava alusta, joka antaa sinulle täydellisen vapauden.

Magenton kanssa kaupan suunnittelulle ei ole rajoituksia (kunhan tiedät jonkin koodin tai olet valmis palkkaamaan jonkun tekemään sen puolestasi!).

Voit tehdä siitä todella henkilökohtaisen ja omaperäisen, joten erotut joukosta. Tämä auttaa asiakkaita muistamaan sinut ja tulemaan takaisin kauppaan kerta toisensa jälkeen.

Mutta jos sinä’et ole varma koodauksesta tai älä’Sinulla ei ole kehittäjän budjettia’suosittelemme Shopifyn käyttöä, sillä voit saavuttaa hyvin samanlaisia ​​tuloksia (ainakin) puolessa ajasta!

Kustannus

Magento on avoimen lähdekoodin alusta, joka tarkoittaa sitä’ovat saatavilla julkisessa tilassa ja siksi vapaasti käytettävissä.

Yksi asia sinä’Magenton kanssa on muistettava, että sinä olet sinä’Sinun on maksettava omasta isännöinnistäsi.

Magento Cons# 1

# 2

# 3

Vaikea käsitellä ja vaatii koodaustietoa.

Jos sinä’Ei-tekninen henkilö, Magento voi olla erittäin pelottava alusta, jolla on jyrkkä oppimiskäyrä.

Tämä on erityisen tärkeää, kun sitä verrataan Shopifea – alustaan, joka tarjoaa paljon selkeämmän verkkosivustojen rakennuskokemuksen.

Jos sinä’et ole tekniikkavarma, sinä’Tulen olemaan iloisesti yllättynyt siitä, mitä voit saavuttaa Shopifella pienillä tai ilman lainkaan ongelmia.

Magenton kanssa sinä’olet joutunut todennäköisemmin vaikeuksiin.

Vaatii merkittävän aikainvestoinnin kaupan ylläpitämiseksi.

Tutustu Magentoon’Käyttöliittymä on erittäin aikaa vievä. Se voi näyttää hieman pelottavalta ensimmäistä kertaa käyttävälle käyttäjälle’on parasta varata aikaa oppiaksesi tuntemaan alustasi ympäri, ennen kuin takertuit sivustosi rakentamiseen.

Magenton kanssa sinun on oltava valmis viettämään muutama tunti koodirivien säätämistä saadaksesi sivustosi näyttämään tarkalleen miltä haluat sen.

Jos sinä’Haluatko nousta verkkoon nopeasti, se ei ehkä ole foorumi sinulle.

Kustannus

Huolimatta siitä, että sitä voi käyttää vapaasti, sinun on otettava huomioon ylläpito- ja sovelluskustannukset, joista voi tulla melko kalliita.

Kaupan kasvaessa sinä’Minun on maksettava enemmän isännöinnistä. Jos haluat verkkokauppaalustan, jonka avulla myymäläsi voi kasvaa tarvitsematta huolehtia isännöintikustannusten kasvamisesta, Shopify on tie eteenpäin.

Jotkut Magento’Sovellukset ovat ilmaisia, mutta toisissa mukana tulee asennus ja vuosimaksu. Tämä on usein noin 100 dollarin markka sovellusta kohden, mikä tarkoittaa, että se voi kerätä melko nopeasti, jos haluat integroida kauppaan paljon edistyneitä toimintoja.

Magenton kanssa saatat joutua harkitsemaan myös kehittäjän palkkaamisen mahdollisuuksia, mikä on melko mojova taloudellinen sijoitus.

Helppokäyttöisyys: Kuinka helppoa on perustaa kauppa?

“Alustaa valittaessa helppokäyttöisyyden tulee olla yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä huomioistasi. Loppujen lopuksi haluat päästä verkkoon nopeasti ja stressittömästi, eikö niin?”

Uuden yrityksen perustaminen tai fyysisen myymälän ottaminen online-maailmaan voi olla stressaava tehtävä. Joten miksi tehdä siitä entistä stressaavampaa käyttämällä verkkokauppaalustaa, jota sinun on vaikea käyttää?

Jos valitset alustan sinä’et ole tyytyväinen, olet vaarassa, että et pysty luomaan niin hyvää myymälää kuin haluat.

Et voi puolestaan ​​antaa asiakkaillesi parasta mahdollista ostoskokemusta, mikä merkitsisi vähemmän myyntiä sinulle. Joten on todella sinun parhaan edun mukaista valita sinulle sopiva alusta’olet 100% tyytyväinen käyttämiseen!

Shopify

“Shopify’Käyttöliittymää on intuitiivisesti käytettävä ja nopea käsitellä – upea ei-tekniselle käyttäjälle!”

Shopify on yhden luukun verkkosivustojen rakentaja. Tämä tarkoittaa, että voit mukauttaa myymälääsi helposti siirtämällä elementtejä sivulla haluamallasi tavalla!

Se antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset verkkokaupan luomiseen, joten sinäkin’Myyn verkossa nopeasti!

Testissämme kukaan ei saanut sitä alle 4: stä viidestä ‘helppokäyttöisyys’, ja 88% heistä suosittelisi sitä muille.

Shopifyn avulla voit:

 • Lisää mukautettuja kuvia teemaasi helposti muokataksesi myymälääsi ja tekemällä siitä ikimuistoisen asiakkaillesi
 • Lisää nopeasti tuotteita aloittaaksesi myymisen nopeasti
 • Aseta maksut yksinkertaisesti, jotta voit alkaa ansaita rahaa
 • Mukauta myymälän ulkoasua vastaamaan yritystäsi ja kiinnittämään online-ostajien huomio

Ja voit tehdä kaiken tämän tarvitsematta tietää yhtä koodiriviä!

Shopifylla on myös erinomainen asiakastuki, mikäli joudut vaikeuksiin. siellä’s 24/7 -ohjeet puhelimitse, suorakeskustelu ja sähköpostitoiminnot ovat käytettävissä.

shopify vs magento shopify-ohjekeskusShopifyn kanssa’Ohjekeskuksessa, kirjoita vain ongelmasi ja he’Tarjoamme sinulle heti ratkaisun – joten voitit’t olla jumissa pitkään!

Magento

Kun aloitat Magennon kanssa, oppimiskäyrä on melko jyrkkä verrattuna Shopifesi, kuten sinäkin’Sinun on opittava joitain koodeja ja teknisiä termejä alustan maksimoimiseksi’täysi potentiaali.

Magento CMS (sisällönhallintajärjestelmä – vastaa Shopifea’s editor) on vähemmän käyttäjäystävällinen kuin Shopify’s käyttöliittymä.

Paikalla on paljon teknisiä termejä, jotka voivat olla hieman pelottavia vähemmän tietokonevarmoja keskuudessamme (esim. Välimuisti – paikka tallentaa jotain väliaikaisesti laskentamaailmaan)!

Tämä tarkoittaa, että on enemmän potentiaalisia kompastuskiviä navigoimiseksi ensimmäistä kertaa käyttävälle käyttäjälle. Magento on todella joustava alusta, joka antaa sinulle paljon vapautta, mutta siihen liittyy huomattavia lisävaikeuksia.

Koska Magento on avoimen lähdekoodin (ts. Ilmainen kaikille, mutta ilman erillistä keskitettyä alustaa, kuten Shopify), sinä’Joudut oppimaan ainakin jonkin koodin voidakseen hyödyntää sen kaikkia toimintoja.

Jos takertuit Magentoon, heillä on melko laajat käyttöoppaat, jotka vievät sinut vaihe vaiheelta hankalien prosessien läpi. Heillä on myös suuri foorumi, jossa jäsenet jakavat temppuja Magento-kaupasta.

Mutta toisin kuin Shopify, siellä’Ei puhelintukea ympäri vuorokauden, jotta voit hyödyntää sitä, jos joudut todella puhumaan ongelmasi henkilön kanssa. Tämä voi antaa sinun roikkua vastauksen löytämiseksi, jota tarvitset nyt!

magento vs shopify magento ohjekeskustelupalstaMagento’Foorumin avulla voit olla yhteydessä muihin Magento-käyttäjiin, joilla on samat ongelmat kuin sinä, jotta voit ratkaista ne yhdessä!

Yhteenveto

Shopify on helpompi käyttää kuin Magento, ja sillä on erinomainen apu ja tuki tarjolla. Magento on tehokas, mutta teknisempi, joten siitä voi olla vaikea saada irti. Magento ei’t ei ole apua ja tukivaihtoehtoja – sen sijaan sinä’luottaa Magento-käyttäjien foorumiin.

Teemat: Kuinka hyvät ovat Shopify ja Magento’s mallit?

“Hyvän verkkosivustosuunnittelun avulla asiakkaiden on helppo löytää mitä he löytävät’etsit ja rakentaa luottamusta. Tämä rohkaisee ikkunakauppiaita tulemaan maksamaan asiakkaiksi ja lisäämään kaikkein tärkeintä tulosta.”

Verkkokauppasi teema muodostaa perustan siihen, mitä asiakkaasi näkevät laskeutuessaan sivustollesi. Tämä tarkoittaa, että sinun on valittava huolellisesti tehdäksesi hyvän vaikutelman ja herättääksesi luottamusta.

Luottaisit luonnollisesti verkkosivustoon, joka näyttää tyylikkäältä ja ammattimaiselta? Tämä tarkoittaa myös asiakkaidesi! Ne’Tulen todennäköisemmin ostamaan myymälästäsi, jos se näyttää hyvältä.

Shopify

Shopify tarjoaa valikoiman yli 60 ammattimaista, kaunista ja täysin muokattavissa olevaa teemaa.

magento vs shopify shopify -teemojaShopify-teemat ovat esiasuttuja, joten sinun tarvitsee vain vaihtaa sisältöäsi ja tuotteita ja voit aloittaa myymisen nopeasti!

Valtava 62% älypuhelimien käyttäjistä on tehnyt verkkokaupan viimeisen kuuden kuukauden aikana. Koska mobiililaitteiden käyttö verkkokaupoissa lisääntyy, se’Tärkeää on, että sivustosi näyttää hyvältä kaikilla laitteilla.

Shopify’Teemoja on optimoitu mobiililaitteille. Tämä tarkoittaa heitä’Näytät hyvältä tablet-laitteella tai älypuhelimella sekä perinteisellä työpöydällä. Niissä on myös a ‘tuotteen zoom’, antaa asiakkaidesi tarkastella kutakin tuotetta yksityiskohtaisemmin.

Heillä on useita ilmaisia ​​teemoja, mutta sinä’Minun on maksettava suurin osa niistä. Kun valitset teeman, se’Parasta ajatella sitä pitkäaikaisena sijoituskohteena.

Vaikka se saattaa vaikuttaa kallista lyhyellä aikavälillä, sinä’Hyödyt hyödyt myöhemmin. Haluat tehdä myymälästäsi ammattimaisen alusta alkaen varmistaaksesi, että maksimoit myyntimahdollisuutesi.

Ajattele sitä kuin sijoittaminen tiili- ja laastikauppaan. Sinä’Haluatko löytää täydellisen sijainnin oikeassa? Ja siitä täydellisestä sijainnista on syytä maksaa vähän ylimääräistä – se on täsmälleen sama teeman kanssa.

Jos valitset teema, joka inspiroi asiakkaitasi’ luottamus, tämä auttaa lisäämään myyntiä tarkoittaen sinua’Olen ansainnut rahasi takaisin tähän aiheeseen nopeasti!

Kerran sinä’olet valinnut teemaasi, sinä’voit mukauttaa sen niin paljon kuin haluat, jotta myymälöllesi tulisi henkilökohtainen yhteys.

Tutustu muutamiin mukautuksiin, jotka Shopify tekee helpoksi:

 • Lisää uusia sivuja esim. eri tuotesivut, ‘Meistä’ -sivun tai blogin avulla herättää asiakkaidesi kiinnostusta pitää heidät takaisin sivustoosi
 • Vaihda väripaletti ja kuvat vastaamaan yritystäsi
 • Lisää, siirrä, poista ja muuta sivuelementtejä, kuten valikko, sivun otsikko, kuvat jne. – luettelo on loputon!
 • Integroi sosiaalisen median syötteet esimerkiksi Instagram näyttää tuotteesi parhaassa valossa ja rohkaista ostamaan

Voit tehdä kaiken tämän ja paljon muuta tarvitsematta tietää, kuinka koodata!

Magento

Magento tarjoaa 16 teemaa, sekä ilmaisia ​​että maksettuja, joista 10 on täysin mobiiliherkkä. Tämä tarkoittaa, että sivustosi muuttaa automaattisesti kokoa kaikenkokoisille laitteille.

Magennon avulla voit jopa luoda oman teeman tyhjästä (mutta tämä vaatii PALJON koodaustietoa tai budjetin, joka on tarpeeksi suuri palkkaamaan apua).

magento vs shopify shopify -teemojaMagentossa on rajallisempi teemavalikoima verrattuna Shopifea.

Magento on erittäin joustava alusta, mikä tarkoittaa, että voit mukauttaa melko paljon mitä haluat, juuri haluamallasi tavalla!

Tässä’s katkelma millaisista mukautuksista voit tehdä Magento-ohjelmalla – ole kuitenkin varovainen, jotkut näistä mukautuksista vaativat paljon koodaustietoa. Tämä tarkoittaa, että he eivät ole’t yhtä helposti (tai nopeasti!) kuin Shopify:

 • Lisää esitelty tuotteen liukusäädin etusivullesi
 • Lisää animaatioita sivustollesi, jotta siitä tulee visuaalisesti houkutteleva
 • Lisää uutiskirjetoiminnot verkkosivun alatunnisteeseen
 • Paikka ‘ristikkäismyynnit’ tuotesivuillasi

Yhteenveto

Shopify voittaa ehdottomasti teemarintamalla. Heillä on paljon laajempi valikoima teemoja, jotka näyttävät yleensä nykyaikaisemmilta.

Jos sinä’Haluatko päästä verkkoon nopeasti, Shopify’Teemat voivat auttaa sinua pääsemään sinne, ja voitit’Suunnittelussa ei tarvitse tehdä kompromisseja.

Shopify’Teemoja on nykyaikaisempi ja helpompi muokata. Magento’Teemoihin on upotettu tehokkaampia ominaisuuksia (vaikka taaskin’kysymys siitä, onko sinulla tekninen kyky hyödyntää näitä kaikkia). Molemmat tarjoavat ilmaisia ​​ja maksettuja teemoja.

Sovellukset ja lisäosat: jolla on parempia ominaisuuksia?

“Kerran sinä’olet valinnut ja mukauttanut teemaasi, sinä’Haluan miettiä myymälän laajentamista. Sekä Shopify- että Magento-ohjelmilla on valtavia sovelluskauppoja, joista löydät kaiken markkinointisovelluksista kirjanpito- ja rahoituslaajennuksiin kaupan siirtämiseksi seuraavalle tasolle.”

Sekä Shopify että Magento antavat sinulle perustan menestyvän verkkokaupan rakentamiseksi. Mutta entä jos haluat kasvattaa myymälääsi edistyneemmillä työkaluilla? Tähän sovellukset ja laajennukset tulevat sisään.

Nämä ovat yhden napsautuksen lisäosat, jotka todella laajentavat myymälän toimintoja. Ne auttavat automatisoimaan arkipäivän yritystoimintaa vapauttamaan aikaasi, jotta voit keskittyä myynnin ja tulojen lisäämiseen. Sovellusten käyttäminen on hyödyllistä!

Ajattele näitä sovelluksia, kuten älypuhelimeesi lisäämiäsi sovelluksia. Ne laajentavat sen toiminnallisuutta, ja vaikka et’t aina käyttää niitä kaikkia’on hienoa tietää heidät’uudelleen siellä, että kerran tarvitset niitä!

Shopify

Shopify’s App Store tarjoaa yli 2 400 ilmaista ja maksettua sovellusta, joista valita. Ne voivat tehdä verkkosivustostasi tehokkaamman ja antaa sille mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa. Se’on kuitenkin syytä huomata, että Shopify-sovellukset vaativat joitain koodauskatkelmia.

Ja mikä parasta – voit lisätä ne kaikki yhdellä napsautuksella! (Se’on myös todella helppo etsiä niitä).

magento vs shopify shopify App StoreShopify’App Store auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi ja lisäämään kaiken tärkeätä tulosta

Tässä’s katkelma siitä, mitä voit saavuttaa Shopifyn avulla’s-sovellukset:

 • Näytä luottamuskuvakkeet asiakkaille vähentääksesi ostoskorista luopumista ja lisätäksesi ostoksia esimerkiksi. Luotta sankariin Booster Apps. 58% epätäydellisistä tapahtumista johtuu turvallisuussyistä, ja tämä sovellus voi auttaa sinua korjaamaan tilanteen!
 • Integroi markkinointiviestintäkampanjat tervetulossähköposteihin ja tarjouksiin esimerkiksi. Lisää MailChimp-tilisi Shopify-palveluun ilmaiseksi luodaksesi kohdistettuja kampanjoita myynnin lisäämiseksi
 • Integroi 10 sosiaalisen median syötettä esimerkiksi. Lisää Facebook, Instagram, Ebay ja muut etusivullesi esitelläksesi tuotteitasi ja tavoittaaksesi laajemman yleisön
 • Lisää tilauksen seurantatoiminto vähentääksesi valitukseen vastaamiseen kuluvaa aikaa ‘missä’s paketini?’ esimerkiksi. Trackr 4 dollaria / kk. Tämän sovelluksen avulla voit ilmoittaa asiakkaillesi automaattisesti tilauksen sijainnista
 • Lisää analyysiä sivullesi nähdäksesi, missä asiakkaasi pudotavat, ja oikaista se sitten myynnin lisäämiseksi – esimerkiksi. Analytics Buddy – sovellus, joka vetää kaikki Google Analytics -tietosi Shopify-hallintapaneeliin, joten sen seuraaminen on erittäin helppoa ja hyödyllisten tietojen saaminen

Magento

Magento Marketplacessa on valtava valikoima yli 5000 ilmaista ja maksettua alaliittymää. Magento-tekniikan vähemmän tekniselle käyttäjälle niiden laajennukset ovat hienoja, koska niitä ei tarvita’t vaadi mitään koodaustietoa ja voit lisätä ne sivustoosi yhdellä hiiren napsautuksella!

Mitä voit saavuttaa Magento-ohjelmalla’s-laajennukset ovat samanlaisia ​​kuin mitä voit tehdä Shopifessa. Meille Magento on kuitenkin täällä reuna, sillä voit helposti lisätä kauppaan erittäin monimutkaisia ​​toimintoja, jotta voit viedä sen seuraavalle tasolle.

Joitakin hienoja asioita, joita voit tehdä Magento-ohjelmalla’Laajennukset sisältävät:

 • Lisää mukautettuja alennuskuponkeja ja lisää useita kuponkeja yhteen tilaukseen esimerkiksi. Ihana useita kuponkeja. Tämän tavoitteena on saada asiakkaat tuntemaan itsensä arvostetuiksi ja kannustamaan uusintaostoksia
 • Lisää ennakkotilaustoiminto tarkistaaksesi uusien tuotteiden kysynnän esimerkiksi. Tuotteen ennakkotilaus 39 dollarilla – sovellus, joka lähettää asiakkaille sähköpostia automaattisesti, kun tuote tulee saataville
 • Integroi sähköpostimarkkinointikampanjat ja sosiaaliset syötteet mainostaaksesi ja esitelläksesi tuotteitasi esimerkiksi. Remarkety – sähköpostimarkkinoinnin automaatiojärjestelmä, jonka avulla voit suunnitella ja seurata sähköposteja asiakkaillesi
 • Aseta mainosbannerit luodaksesi uuden tulolähteen myymälöllesi esimerkiksi. Banneri liukusäädin. Tämän sovelluksen avulla voit lisätä yksilöllisiä bannereita, joihin on kohdistettu linkkejä

magento vs shopify magento app marketMagento Marketplacen avulla voit lisätä monimutkaisempia verkkokaupan toimintoja kuin Shopify’s App Store

Yhteenveto

Kun kyse on lisäosista, taivas’Raja Magento, yli 5000 laajennuksella auttavat lisäämään kauppaa. Shopififilla on vain noin puolet tästä määrästä, mutta tämä osoittautuu silti enemmän kuin tarpeeksi suurimmalle osalle myymälöitä.

Maksun käsittelijät: Mitkä ovat vaihtoehtosi?

Jotta voit alkaa ansaita rahaa myymällä online, sinä’Sinun on kytkettävä maksuprosessori kauppaan.

Maksuprosessorit ovat palveluita, joiden avulla voit ottaa online-luottokorttimaksuja asiakkailtasi.

Helppo tapa ymmärtää maksujen käsittelijöitä on ajatella niitä korttikoneen online-versiona.

Sekä Shopify- että Magento -sovelluksella voit muodostaa yhteyden maksuprosessoriin vain muutamalla napsautuksella ja aloittaa rahan ansaitseminen ilman aikaa.!

Shopify

Shopififilla on oma integroitu maksujärjestelmä, Shopify Payments. Tämän nopeasti asennettavan ominaisuuden avulla voit hallita maksuja suoraan käyttäjän kojelaudassa.

Shopify on markkinoiden ensimmäinen verkkokauppajärjestelmä, joka esittelee oman maksuprosessorinsa. Se osoittaa heidän olevan alusta, joka todella haluaa tarjota käyttäjilleen hyödyllisiä ja ajan tasalla olevia ominaisuuksia.

Jos käytät yhtä 100: sta muusta Shopifyn maksuväylästä (mukaan lukien PayPal tai AmazonPay), sinä’Sinulta peritään transaktiomaksut, jotka vaihtelevat välillä 0,5% -2% jokaisesta myynnistä – mutta lisää tästä myöhemmin!

Mutta jos käytät Shopify-maksuja, voit jättää hyvästit transaktiomaksuihin ja ansaita enemmän rahaa jokaisesta myynnistä – se’s niin hieno ominaisuus!

Voit jopa seurata rahaasi reaaliajassa milloin haluat. Se’On todella kätevää, että kaikki on samassa paikassa, joten voit pysyä ajan tasalla maksuilla nopeasti ja helposti.

magento vs shopify shopify -maksutShopify tekee maksuprosessorin asettamisesta todella nopeaa ja helppoa, jotta voit alkaa myydä mahdollisimman pian.

Shopify tukee myös yli 100 ulkoista maksuprosessoria, kuten PayPal ja AmazonPay. Tämä antaa asiakkaillesi mahdollisuuden käyttää halutessaan erilaisia ​​maksutapoja, mikä pitää heidät tyytyväisinä.

Ja jos asiakkaasi ovat tyytyväisiä, he’olet todennäköisemmin palaamassa enemmän!

Magento

Voit käyttää maksuprosessorin vaihtoehtoja Magentossa sinä’Sinun täytyy käydä kauppakeskuksen läpi (minne haluat hankkia sovelluksiasi). Tämä eroaa hieman Shopififista, jossa sinulla on pääsy sekä Shopify-maksuihin että ulkoisiin maksujen käsittelijöihin käyttäjän hallintapaneelin kautta.

Tämä tekee maksujen perustamisprosessista hieman vetovoimaisemman, mutta se’Sitä ei ole vaikea tehdä.

Magento tukee suuria maksuprosessoreita, kuten PayPal, AmazonPay ja Stripe. Magentoilla on Marketplacessa yli 150 maksun integrointisovellusta. Tämä voi olla tuskallista käydä läpi ja löytää juuri haluamasi, koska usein ne kaikki näyttävät hyvin samanlaisilta.

Jos haluat alustan, jossa maksujen asettaminen on yksinkertaisempaa ja vähemmän aikaa vievää, Shopify on sinulle!

Mikä Magento menee erittäin hyvin, tarjoaa valikoiman muita maksun käsittelijöitä, jotka tukevat eri maita ja kieliä. Tämä on hienoa, jos sinä’Haluat tehdä kaupasta kansainvälisen ja olla yhteydessä muihin kieliä kuin englantia puhuvien asiakkaiden kanssa.

Tiesitkö, että 42% kuluttajista ei koskaan osta muita kuin omalla kielellään! Tämä tarkoittaa, että jos haluat myydä ulkomaille, monikieliset tuet ovat välttämättömiä, ja Magento voi auttaa sinua tässä.

Vaikka Shopififella on pari käännössovellusta kaupan kansainvälistymiseksi, nimittäin Langifyn avulla, niiden kapasiteetti tähän ei ole yhtä kattava kuin Magento’s

Yhteenveto

Shopify on paras tapa suorittaa maksuprosessori nopeasti ja helposti. Ja jos käytät Shopify-maksuja, voitit’t maksaa transaktiomaksuja. Se, missä Magento voittaa, on asioiden kansainvälinen puolella; sen monikieliset maksun käsittelijät ovat hienoja kauppaasi siirtämiseen yli rajojen.

SEO: Kuinka hyvin Shopify ja Magento optimoivat hakukoneita?

“SEO tarkoittaa hakukoneoptimointia. Tätä termiä käytetään kuvaamaan erilaisia ​​asioita, joita voit tehdä verkkosivustosi tekemiseksi hakukoneystävällisemmäksi. Hakukoneiden optimointi auttaa lisäämään liikettä kauppaan, mikä tarkoittaa enemmän maksavia asiakkaita ja enemmän rahaa pankissa sinulle!”

Joten on välttämätöntä valita alusta, joka auttaa sinua optimoimaan myymälän ja yrittää parantaa sijoitusta.

SEO: n suhteen Shopify ja Magento tarjoavat melko samanlaisia ​​toimintoja. Molemmille alustoille rakennetut myymälät ovat ystävällisiä Googlen ja muiden hakukoneiden silmissä. Tämä tarkoittaa, että molemmat Shopify ja Magento -kaupat voivat sijoittua korkealla tasolla tulossivuilla.

Sekä Shopifyssa että Magentossa on todella helppoa tehdä myymälästäsi entistä ystävällisempi. Kaupassa Shopify’toimittaja ja Magento’s CMS (Content Management System) voit suorittaa tarvittavat toimenpiteet myymälän optimoimiseksi.

Tämä tarkoittaa, että tarvitsematta lisätä sovelluksia tai laajennuksia molemmilla alustoilla:

 • Muokkaa sivun otsikkoa ja kuvausta määritelläksesi kuinka myymäläsi näkyy hakutulossivuilla – tämä kertoo hakukoneille, mistä myymäläsi on, jotta se voidaan näyttää asiaankuuluvissa käyttäjän hakuissa. Jos saat nämä oikein, ne auttavat sinua houkuttelemaan oikeita asiakkaita kauppaasi – niitä, jotka ovat valmiita ja halukkaita tekemään oston!
 • Lisää alt-teksti kuviin, jotta hakukoneet ymmärtävät mitä’uudelleen kaikki – ja jos verkkosivustosi on hakukoneille ymmärrettävämpi, se’todennäköisesti se sijoittuu paremmin tulossivuille, mikä auttaa sinua saamaan lisää liikennettä ja enemmän rahaa pankissa!

Lisäksi Shopifen kanssa kaikilla teemoilla on oltava sosiaalisen median linkit ja jakamispainikkeet sanan leviämisen helpottamiseksi.

Shopify App Storesta tai Magentoon’Markkinapaikasta löydät myös sovelluksia ja integraatioita, jotka tukevat edelleen SEO-pyrkimyksiäsi. Nämä sisältävät:

 • SEO kysymys skannaus – jotta voit tunnistaa ja korjata sitten kauppaan mahdolliset ongelmat’hakukoneiden sijoitus, kuten huono metakuvaus tai sivun otsikko. Shopify’s ‘SEO Booster’ app on hieno tähän – ja se’s ilmaiseksi!
 • Sivuston nopeuden tarkistukset – mitä nopeammin sivustosi latautuu, sitä enemmän hakukoneet pitävät siitä, koska se tarjoaa paremman kokemuksen käyttäjille. Tämä tarkoittaa mahdollisesti korkeampaa sijoitusta ja (toivottavasti!) Enemmän kävijöitä sivustoosi!

magento vs shopify shopify SEO-sovelluksetShopify’s App Storessa on vaikuttava valikoima SEO-sovelluksia, joiden avulla saat enemmän liikennettä myymälääsi ja lisäät myyntiä!

Yhteenveto

Shopifen kanssa se’on nopea ja helppo luoda verkkokauppa, joka on hakukoneystävällinen. Ja heidän sovelluksensa ovat myös hienoja vianetsintää varten. Myös Magento tarjoaa vielä paremman SEO-toiminnallisuuden, mutta se tulee kustannuksin: jotkut Magento SEO -sovellukset ovat noin 300 dollaria.

Kustannukset: Mikä on kalliimpaa?

“Erittäin tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon verkkokauppaa valittaessa, on kuinka paljon se’aiomme asettaa sinut takaisin. Shopifyn ja Magennon kohdalla se, mitä maksat ja kuinka maksat siitä, eroaa villisti. Mutta älä’ole huolissamme’Täällä voit auttaa sinua ymmärtämään nämä erot, jotta voit päättää, mikä alusta sopii sinulle parhaiten.”

Suurin ero näiden kahden välillä on se, että Shopify on isännöity alusta ja Magento on itseisäntä.

Ylläpitoympäristö, kuten Shopify, huolehtii kaikista hosting-huolestasi puolestasi. Kaikki isännöintikustannukset sisältyvät kuukausisuunnitelmaasi ilman ylimääräisiä ponnisteluja tai kuluja.

Ajattele sitä, että sinulla on puhelinsopimus, jolla on rajoittamaton minuutteja, viestejä ja tietoja – loistavasti?

Isännöidyn alustan käyttäminen säästää aikaa tärkeiden asioiden selvittämiseen, kuten tuotteiden lisäämiseen kauppaan, jotta voit alkaa ansaita rahaa.

Shopify’isännöinti on enemmän kuin hyvin varustettu käsittelemään kaiken kokoisia kauppoja, mikä tekee alustasta loistavan valinnan sekä pienille että suurille yrityksille!

Magento on sitä vastoin itse isännöity alusta. Jos valitset Magento, sinä’Sinun on selvitettävä oma hosting-palvelusi.

Tämä tarkoittaa lisäsijoitusta ajasta ja rahastasi teille – ja voi olla hämmentävää yrittää selvittää, mikä palveluntarjoaja on parhaiten tarpeitasi vastaava.

Nyt kun me’saimme heidän tärkeimmän eronsa tieltä, anna’s poraa kunkin alustan erityiskustannukset.

Shopify

Shopififiin liittyvät kustannukset ovat pääosin kuukausittaisia, mutta siitä on muutama alkukustannus’on hyvä pitää mielessä verkkokauppaa perustaessasi.

Kuten edellä on keskusteltu, Shopify tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ​​teemoja, mutta valinnan laajentamiseksi kannattaa ehkä harkita maksettua teemaa.

Oikean teeman valitseminen voi parantaa huomattavasti asiakaskokemuskokemusta ja viedä heidät oikealle myyntisuppilon kautta ostaakseen. Maksettu teema voi antaa sinulle ammattimaisen verkkosivun, joka herättää luottamusta, mikä on suuri tekijä tulojen lisäämisessä.

Hinnat Shopifelle’Maksetut teemat vaihtelevat 140–180 dollarista. Tämä saattaa tuntua suurelta investoinnilta, mutta sellaisenaan’on rahan arvoinen, kun harkitset yllä olevia etuja. Mutta muista, siellä’s aina 10 ilmaista teemaa.

Yksi kustannus, joka on hyvä pitää mielessä verkkokaupan perustamisessa, on verkkotunnuksesi nimi.

“Verkkotunnuksesi nimi on kuin tiili- ja laastikaupan osoitteen digitaalinen versio. Se tunnistaa kuka ja missä olet ja tarkoittaa sitä, että vierailijat löytävät sinut helposti.”

Jos päätät rakentaa verkkokaupan Shopifen avulla, sinä’Saat ilmaisen verkkotunnuksen kuukausipaketissasi. Tähän sisältyy kuitenkin tuotemerkki, esimerkiksi: www.danbarraclough.myshopify.com. Ei sillä’t näyttää erittäin ammattimaiselta tekee sen?

Me, verkkosivujen rakennusalan asiantuntija, suosittelemme aina ostamaan oman verkkotunnuksesi niin’Näytän enemmän tältä: www.danbarraclough.com – joka näyttää paljon ammattimaisemmalta ja luotettavammalta.

Voit ostaa verkkotunnuksen suoraan Shopifyn kautta nopeasti ja helposti. Vaikka tämä voi olla lyhyellä aikavälillä helpompaa, se on’on aina hyvä harkita pitkän aikavälin joustavuutta – esimerkiksi jos haluat muuttaa alustoja tulevaisuudessa.

Jos päätät siirtyä pois Shopififista, alustalta ostettua verkkotunnusta voi olla hankala ottaa mukaan. Jotta pitkällä aikavälillä olisi monipuolisempaa, voit ostaa verkkotunnuksesi kolmannen osapuolen, kuten Domain.com, kautta.

Muokattu verkkotunnus maksaa aluksi noin 10–15 dollaria. Se on uusittava vuosittain.

Ja nyt kuukausikustannuksiin, mutta ensin’On hyvä muistaa, että Shopify tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joten voit kokeilla sitä ennen sitoutumista kuukausittaiseen suunnitelmaan.

Kerran sinä’olet päättänyt sinulle oikean Shopify-suunnitelman, voit joko maksaa kuukausittain tai tilata yhden vuoden tai 2 vuoden suunnitelman, jossa voit säästää vastaavasti 10% ja 20% kuukausimaksuihinsa – tämä voi tarkoittaa jopa 1 435,20 dollarin säästöä kahden vuoden aikana! Katso taulukko täydellistä erittelyä:

Shopify-hinnasuunnitelmatShopify BasicShopifyAdvanced ShopifyKuukausittain

1 vuosi
$ / Kuukausi

Säästöt (%)

2 vuotta
$ / Kuukausi

Säästöt (%)

$ 29.00$ 79.00$ 299.00
$ 26,10$ 71.10$ 269,10
10%10%10%
$ 23.20$ 63.20$ 239,20
20%20%20%

Jokainen Shopify-suunnitelma antaa sinulle:

 • 24/7 tuki
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti (tämä osoittaa asiakkaillesi, että verkkosivustosi on turvallista käyttää)
 • Petosanalyysi (joten myymäläsi on aina turvassa hakkereilta)
 • Rajoittamaton tallennustila (sopii mainiosti valokuvien ja videoiden sijoittamiseen sivustollesi)
 • Rajoittamaton kaistanleveys *

* Kaistanleveys on polttoaine, joka käyttää verkkokauppaa. Mitä enemmän sinulla on, sitä enemmän sisältöä voit isännöidä sivustossasi ja mitä enemmän kävijöitä myymäläsi pystyy käsittelemään.

Joten rajoittamaton kaistaleveys on mahtavaa! Se tarkoittaa myös, että myymäläsi latautuu erittäin nopeasti. Tämä on hienoa pitää ihmiset sivullasi, koska kukaan ei halua viettää aikaa hitaasti ladattavalla verkkosivustolla.

Mitä enemmän ihmisiä pysyy sivullasi kauemmin, sitä enemmän rahaa saat’olet todennäköisesti tekemässä!

Shopifyn ansiosta mitä enemmän maksat, sitä enemmän toiminnallisuuksia myymäläsi saa käyttää. Esimerkiksi, jos päivität ‘Shopify’ Suunnittelet, saat hylätyn korin palautusominaisuuden.

Tämä on todella tärkeää, koska järkyttävät kolme neljäsosaa kaikista verkko-ostajista luopuvat ostostaan. Hylätyn ostoskorin palauttamistoiminnon avulla voit lähettää asiakkaille sähköpostia, joka muistuttaa heitä hylätystä tilauksesta kehottaakseen heitä ostamaan.

Lisäksi hylätyt kassat tallennetaan Shopify-järjestelmänvalvojaan kolmeksi kuukaudeksi, ja voit muuttaa, kun automaattiset muistutusviestit lähetetään. Mukauttaminen on avain!

Kuten tavallista vertaamalla Magentoa ja Shopifea, mitä Shopifea sisältyy’Kuukausisuunnitelmat ovat jotain mitä sinä’Minun on etsittävä joko Magentosta tai ulkoisesti.

Ja hylätty ostoskoritoiminta ei ole eroa. Jos haluat lisätä tämän ominaisuuden Magento-kauppaan, sinä’Sinun on käynyt läpi Marketplacen ja maksettava sovelluksesta, joka maksaa sinulle ylimääräistä rahaa.

Shopifyn myötä mitä kattavampi tilaamasi suunnitelma on, sitä vähemmän sinun on maksettava transaktiomaksuja. Tämä tarkoittaa sinua’Ansaitsen enemmän rahaa jokaisesta myynnistä!

Maksutapahtumat ovat erittäin pieni maksu, jonka maksun käsittelijä perii jokaisesta myymästäsi. Ajattele sitä kuin pieni palkkio palkkiona, jonka avulla annat heidän käyttää maksuprosessoria.

Katso kuinka ne vähenevät, kun kuukausisuunnitelmasi tulee kattavammaksi:

Kuukauden PlanTransaction-maksuShopify Basic

Shopify

Advanced Shopify

2,0%
1,0%
0,5%

Kuten edellä keskustelimme, jos käytät Shopifea’oma maksuprosessori, ‘Shopify-maksut’ sinä voitit’t aiheuttavat transaktiomaksuja, mikä on todella suuri kannustin kokeilla sitä!

Jos lisäät maksettuja sovelluksia Shopifea, nämä maksut suoritetaan yleensä kuukausierinä, joten sinä’Nämäkin on otettava huomioon. Nämä hinnat vaihtelevat ilmaiseksi noin 60 dollariin kuukaudessa.

Magento

Samoin kuin Shopify, etukäteen maksaa sinulle’Kohdettaessasi Magentoon aloittaessasi aiheesi ja verkkotunnuksesi kustannukset.

Mutta koska Magento on itse isännöity alusta, yksi ensimmäisistä asioista’Sinun on päätettävä on kuukausittainen isännöintisuunnitelmasi.

Hosting on tiiviisti sidoksissa kaistanleveyteen (muista – polttoaine, joka myymälääsi ohjaa).

Toisin kuin Shopififissa, jossa kaikesta tästä huolehditaan ja saat rajoittamattoman kaistanleveyden, Magennon kanssa sinun on mietittävä huolellisesti myymäläsi tarpeita.

Kun ostat isäntä- ja kaistanleveyspaketin, sinun on pidettävä silmällä verkkokaupan tulevaa kasvua. Tämä johtuu siitä, että nämä vaikuttavat sivuston nopeuteen ja myymälösi käsittelemien tuotteiden ja kävijöiden määrään.

Sinä’Sinun on varmistettava, että valitset verkkosivustojen hosting-suunnitelman, jonka avulla myymäläsi voi menestyä. Tämä tarkoittaa sellaista, jolla on tarpeeksi kaistanleveyttä kattamaan kaikki sivustosi’kävijöitä varmistaen samalla, että se latautuu edelleen nopeasti.

Sivuston nopeus on tärkeä sekä hakukoneiden että asiakkaidesi kannalta. Haluat varmistaa, että myymäläsi latautuu niin nopeasti kuin mahdollista antaa asiakkaillesi hienon kokemuksen, jotta he voivat’Haluan palata myymälääsi.

Kustannukset tästä voivat vaihdella villisti. Ne voivat alkaa niinkin pienestä kuin 4 dollaria kuukaudessa ja nousta selvästi yli 1000 dollariin kuukaudessa, jos sinä’aikoo luoda megakaupan!

Jos valitset väärän hosting-suunnitelman, jolla ei ole tarpeeksi kaistanleveyttä, myymäläsi voi lakata toimimasta kuukauden puolivälissä! Tämä menettäisi asiakkaasi’ luottamus ja tulosi putosivat. Se’On aina parasta olla valitsematta halvinta hosting-suunnitelmaa tämän välttämiseksi.

Jos sinä’Kun tutkit uudelleen isännöintiä, voit tarkistaa Bluehostin tai HostGatorin. Nämä ovat kaksi markkinoiden suosituinta ja luotetinta hosting-yritystä.

Se’Tärkeää on ottaa huomioon, että Magennon kanssa kannattaa ehkä miettiä kehittäjän avun saamista saadaksesi myymälösi maasta ja antamaan sinulle käsiään joitain alustan teknisesti haastavammista näkökohdista..

Jos sinä’Kun ajatellaan tätä vaihtoehtona, kehittäjän hinta on otettava huomioon Magento-myymälän alkuperäisissä kustannuksissa. Nämä kustannukset voivat kerätä nopeasti, joten jos sinulla on pakopaikka’Koska sinulla on aika iso budjetti, Shopify sopisi sinulle paremmin.

Se’on myös syytä pitää mielessä, että vaikka kehittäjän palkkaaminen saattaa tuntua kertaluonteisena kustannuksena, jos haluat tehdä muutoksia alalinjaan, saatat joutua palkkaamaan saman kehittäjän uudelleen tekemään ne – maksaa kaksi kertaa!

Tämä voi olla aikaa vievää ja syödä budjettisi. Se’on nopeampaa ja halvempaa käsitellä sitä itse – joko tarttuessasi Magentoon tai valitsemalla yksinkertaisempi alusta, kuten Shopify.

Jos sinä’et aio viedä kehittäjäreittiä, kun olet’olet järjestänyt isännöintisi lajiteltu, sinä’Haluan alkaa miettiä verkkokaupan teemaa.

Magento tarjoaa valikoiman ilmaisia ​​ja maksettuja teemoja sekä (erittäin teknisesti haastava) vaihtoehdon luoda omia. Hinnat vaihtelevat 29 – 499 dollarista.

Magennon ja yhtäläisesti Shopifyn kanssa, mitä enemmän maksat teemasta, sitä laajempi ominaisuusvalikoima tulee siihen.

Jos päätät rakentaa verkkokauppasi Magennon kanssa, sinä’Sinun on ostettava verkkotunnuksesi kolmannelta osapuolelta. Tämä tarkoittaa sitä’on erittäin joustava ja helppo ottaa mukaasi, jos haluat poistua Magento-palvelusta.

Verkkotunnuksesi maksaa sinulle noin 10–15 dollaria vuodessa – tämä on sama valitsemastasi alustasta riippumatta.

Toinen vuosittainen hinta sinulle’Sinun on pidettävä mielessä, että Magento on kaupasta lisäämiesi laajennusten kustannukset.

Magento-sovelluksissa on usein asennusmaksu, ja ne on uusittava vuosittain. Heidän sovellusten hinnat vaihtelevat ilmaiseksi 699 dollariin.

Toisin kuin Shopify, Magento ei’t ei ole omaa maksuprosessoria. Tämä tarkoittaa, että jokaisella myynteilläsi sinä’Olen maksun käsittelijän alainen’s transaktiomaksut.

ottaa ‘Raita’ esimerkiksi (suosittu ja luotettava maksuprosessori). Stripe-maksujen integrointi Magento-kauppaan maksaa 99 dollaria, ja hinta tapahtumaa kohti on 2,9% + 30¢.

Antaa’s tehdä nopeasti toimivan esimerkin. Jos myyt t-paita hintaan 20 dollaria, Stripe ottaa 2,9% + 30¢ myyntihinnasta.

2,9% 20 dollarista on 58¢, lisää 30¢ ja voit nähdä, että Raita vie 88¢ kauppamaksuissa 20 dollarin myynnistä.

Tämä tarkoittaa sitä, että viet kotiin t-paidan myynnistä 19,12 dollaria (tietysti ennen veroja!).

Yhteenveto

Shopify v Magento -kustannusten laatimisessa on mukana paljon muuttujia. Shopifyn avulla hinta on kattava ja tarjoaa enemmän mielenrauhaa. Magenton kanssa sinä’Meillä on paljon maksuja eri paikoista, jotka kaikki lasketaan nopeasti.

Magento vs Shopify: Johtopäätös – verkkokauppapaikan valitseminen

Tämä artikkeli on opastanut sinut läpi Magennon ja Shopifyn tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot. Sinulla olisi jo nyt oltava melko selkeä käsitys siitä, mikä verkkokauppaalusta sopii parhaiten tarpeisiisi.

Shopify on käyttäjäystävällisempi kuin Magento. Sinä’Pääset verkkoon nopeammin ja sinulla on tukitiimi käsillä. Magento on enemmän hanketta. Se’Tarvitset aikaa ja teknistä tietotaitoa visioisi herättämiseen’Luotan suuresti Magento-foorumiin (tai kehittäjiin).

Magento on viime kädessä enemmän valtaa kuin Shopify, vaikka Shopify’Potentiaalia ei pidä unohtaa – se’on takana monien suurten tuotemerkkien, joista ostat päivittäin. Magento’Maksun käsittely käsittelee kauppaa, joka toimii maailmanlaajuisesti.

Sinun tulisi käyttää Shopifea, jos…

 • Haluat saada myymäläsi toimimaan mahdollisimman nopeasti
 • Sinä’Olet käyttänyt verkkokauppasivustojen rakentajaa (kuten Wix, Squarespace tai Weebly) ja haluat vaihtaa jotain tehokkaampaa
 • Sinä’vasta aloittamassa verkkokaupan, mutta haluavat kehittää täysimittaisen verkkokaupan
 • Sinä’haluaisin, että kaikki-yhdessä-maksu on kätevä ja tukitiimi on käytettävissä

Sinun tulisi käyttää Magentoa, jos…

 • Sinusta tuntuu, että sinulla on tekniset taidot tuoda se elämään (tai olet valmis antamaan oppimiselle aikaa)
 • Sinulla on jo globaali yleisö tai kansainväliset toiveet
 • Sinä’Tavoitteena on luoda iso brändi, jolla on suuret tulot, ja he ovat valmiita investoimaan aikaa ja rahaa suunnitteluun

Suosittelemme pelaamista molemmilla alustoilla, jos sinä’ole vieläkään tehnyt lopullista päätöstä tämän artikkelin loppuun mennessä. Loppujen lopuksi – viettää pari tuntia kunkin alustan kokeilemiseen on erittäin kannattava sijoitus, jos’olet tosissasi verkkokaupassasi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me