Ruututila vs WordPress | 5 eroa sinun tietää


Tässä on 5 kohtaa, jotka sinun tulee ottaa huomioon arvioitaessa Squarespace vs WordPress:

Squarespace

WordPress

Käy Squarespace -sivustolla Käy WordPressissä Suosituin valinta ylin
Choice Squarespace Ylin Choice Squarespace


Squarespace

Yleisarvosana

8.6ulos 10: stä

WordPress

Yleisarvosana

7,4 ulos 10: stä

Yhteenveto

Squarespace:

Squarespace on verkkosivustojen rakentaja, joka on suunniteltu auttamaan mainoksia saamaan ideoitaan verkossa. Squarespace tarjoaa korkealaatuisten mallisuunnitelmien laajasta tehokkaiden ominaisuuksien kokoelmasta täyden paketin tyylikkään, ammattimaisen ja tyylikkään verkkosivuston luomiseen nopeasti ja helposti. Se on vetämällä ja pudottamalla lähestymistapa verkkosivustojen rakentamiseen, mikä tekee siitä paljon helpommin käytettävän kuin WordPress, ja ilmaisen kokeilun avulla voit antaa sen käydä katsomassa, sopiiko se sinulle.

WordPress:

WordPress on erittäin suosittu verkkosivustojen rakennustyökalu. Se on avoimen lähdekoodin alusta, mikä tarkoittaa, että sinulla on täysi vapaus muokata sivustosi koodia, jolloin voit luoda täysin oman sivuston. Markkinoilla saatavien tonni WordPress-laajennusten avulla voit myös lisätä ylimääräisiä toimintoja sivustoosi. Tarvitset kuitenkin tietyn teknisen luotettavuuden, jotta voit hyödyntää WordPressiä parhaalla mahdollisella tavalla, joten se ei sovellu aloittelijoille..

Lue lisää

Joustavuus

Squarespace:

Squarespace ei ole avoimen lähdekoodin verkkosivujen rakentaja, joten vain niiden sisäiset kehittäjät ovat vastuussa työkalujen luomisesta.

Tämä tarkoittaa, että kaikki heidän verkkosivustojen rakennustyökalunsa on rakennettu sama tiimi varmistaakseen, että mikään työkalu ei ole ristiriidassa keskenään ja on korkealaatuista.

Kaikkia Squarespace-palvelun tarjoamia työkaluja hallitaan, valvotaan ja testataan tarkasti omassa käyttöympäristössään, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tietyt toiminnot eivät toimi, ristiriidassa verkkosivustosi kanssa tai edes verkkosivustosi rikkoutumisesta tai kaatumisesta..

Mutta tämä tarkoittaa, että et pysty helposti integroimaan ei-Squarespace-työkaluja (vaikkakaan ei mahdotonta, jos todella haluat, tietyssä määrin).

Jos ongelmia ilmenee, Squarespace -palvelussa on oma, 24 tuntia avoinna oleva tukitiimi, joka korjaa ne sinulle (lisätietoja alla).

WordPress:

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, joten voit mukauttaa verkkosivustosi haluamallasi tavalla – edellyttäen, että olet kykenevä kooderi (tai jos työskentelet vahvan kooderin kanssa).

On tuhansia ilmaisia ​​laajennuksia, joiden avulla voit lisätä uusia toimintoja WordPress-sivustoosi. Kaikki laajennukset eivät ole kuitenkaan hyvin rakennettuja, ja ne voivat altistaa sinut turvallisuusriskeille tai olla ristiriidassa verkkosivustosi kanssa tai rikkoa sen.

Ilmaisten laajennusten kehittäjät saattavat auttaa tai ehkä auttaa sinua ongelmien ilmetessä. Ensiluokkaisten laajennusten ostaminen antaa sinulle oikeuden tukea, mutta se ei takaa, että ne ratkaisevat sinulle kaikki ongelmat, koska konflikti voi johtua muista laajennuksista (jotka eivät kuulu premium-laajennusten kehittäjien valvontaan).

Siellä on todella hyviä WordPress-laajennuksia, mutta ole vain varovainen ja testaa ne huolellisesti sivustosi kanssa ennen niiden käyttöä. Muuten niillä voi olla kielteisiä vaikutuksia verkkosivustosi suorituskykyyn..

Lue lisää

Helppokäyttöisyys

Squarespace:

Ruututila on paljon helpompi käyttää verkkosivustojen rakentajaa verrattuna WordPressiin.Se on hidasta & pudota verkkosivustojen rakentaja, joten voit sijoittaa sisältöä melkein missä vain haluat koskettamatta koodiriviä.

Ruututila on ihanteellinen ihmisille, jotka eivät ole tekniikan taitavia, joilla ei ole kiinnostusta oppia koodeja tai joilla ei vain ole resursseja (aika & rahaa) käsittelemään koodeja tai rakentamaan erittäin räätälöityjä sivustoja.

Se tarjoaa sinulle myös kattavan kirjaston käyttöoppaita (video & tekstimuodot), joten tulla hyviksi verkkosivustojen rakentamisessa Squarespacella ei ole liian haastavaa.

Älä siis mene lankaan, että vain aloittelijat käyttävät Squarespacea, koska tätä alustaa käyttävät kaikki verkkosivustojen omistajien tasot (mukaan lukien erittäin edistyneet käyttäjät tai suuret organisaatiot).

WordPress:

WordPressin käytön oppimiskäyrä on paljon jyrkempi kuin neliön käytön oppiminen.

WordPress ei ole vedä & pudota verkkosivustojen rakentaja, joten jos haluat muotoilla sivusi ulkoasun (esimerkiksi lisätä diaesityksen oikeassa yläkulmassa tai siirtää sisältöpaikkaa tarkkaan kohtaan), sinun on muokattava mallikoodeja tehdäksesi niin ( tai palkata kykenevä kehittäjä auttamaan sinua tekemään niin).

Vaikka WordPress on erittäin tehokas alusta, jotta voisit käyttää sitä tehokkaasti, on välttämätöntä, että joudut muuttamaan joitain koodeja saavuttaaksesi haluamasi.

Jos osaa koodia tai työskentelet hyvän kooderin kanssa, WordPress voi ehdottomasti tarjota paljon mukautetumman sivuston kuin Squarespace.

Lue lisää

Käyttäjätuki

Squarespace:

Squarespace tarjoaa sinulle omistetun, ympäri vuorokauden toimivan tukitiimin, joka vastaa kysymyksiisi, jos sinulla on kysyttävää.

Ne tarjoavat 24/7-sähköpostitukea (johon he vastaavat tunnin sisällä), käyttöoppaita (video & teksti), suorakeskustelu (maanantaista perjantaihin klo 15.00–18.00 EST) ja foorumin tuki.

Kuten edellä mainittiin, koska kaikki työkalut ovat rakennettu Squarespace itse, he voivat ottaa asiat haltuun ja ratkaista ne (sen sijaan, että siirtäisivät tämän vastuun muille kehittäjille).

Koska heillä on omistettu tukitiimi sinulle, kaikkiin kysymyksiin vastataan, ja ei ole väliä kuinka monta kertaa samat kysymykset toiset ovat kysyneet aiemmin (toisin kuin WordPress-foorumi).

WordPress:

WordPressillä on laaja foorumi, joka sisältää miljoonia viestejä, joissa ihmiset kysyvät vastauksia etsiessään kysymyksiä.

Paljon kysymyksiin vastataan, eikä myöskään suuriin kysymyksiin vastata. Vain siksi, että kysymyksiin vastataan, ei tarkoita, että ne ratkaistaan ​​tehokkaasti tai ollenkaan. Kysymyksiin vastaaminen voi myös viedä päiviä.

Haaste johtuu kysyttyjen kysymysten määrästä, ja monista kysymyksistä on keskusteltu aiemmin. Joten jos lähetät kysymyksen, se saatetaan jättää huomiotta, koska sitä on aiemmin kysytty. Joten joudut ehkä etsimään useita foorumin viestejä löytääksesi jonkinlaisen vastauksen kysymykseesi.

Kuten edellä mainittiin, kukaan ei oikeastaan "velkaa" sinulle vastauksen, ellet maksa siitä. Ja koska WordPress.org ja monet sen laajennuksista ovat vapaasti käytettäviä, jonkun vastauksen saaminen voi olla vaikeaa (ellet palkkaa hyvää WordPress-kehittäjää auttamaan sinua).

Lue lisää

Jatkuva huolto

Squarespace:

Kuten edellä mainittiin, Squarespace on "suljettu" joten he hallitsevat kaikkia suorituskyky- ja tietoturvapäivityksiä puolestasi.

Sinun ei tarvitse napsauttaa päivityspainikkeita tai huolehtia mahdollisista ristiriitoista. Squarespace-tiimi testaa kaikki päivitykset ja ottaa ne käyttöön verkkosivustollesi automaattisesti.

Kun kaikki tämä on hoidettu sinulle, vapautuu aikaa keskittyä muihin asioihin, jotka ovat sinulle tärkeämpiä.

WordPress:

WordPress päivittää jatkuvasti käyttöjärjestelmäänsä virheiden korjaamiseksi ja tietoturvan parantamiseksi. Kun päivityksiä on, WordPress-hallintapaneeli hälyttää sinut, ja sinun on vain napsautettava päivityspainiketta päivittääksesi WordPress-version.

Se on helppo osa. Haastava osa on, että kun WordPress päivittyy, myös teema ja laajennukset on päivitettävä.

Vaikka monet teema- ja plugin-luojat päivittyvät myös varmistaakseen, että he hyväksyvät WordPressin uusimmat päivitykset, paljon ei (varsinkin ilmaisten teemojen osalta) & laajennuksia). Joten tämä saattaa altistaa verkkosivustosi käyttäjän, suorituskykyyn tai tietoturvaongelmiin.

Joten meneillään olevat huoltotyöt, etenkin jos sinulla ei ole verkkosivustosi hallintaan omistautunutta henkilöä / ryhmää, voivat olla sinulle lisätaakka.

Lue lisää

hinnoittelu & Meneillään olevat taloudelliset sitoumukset

Squarespace:

Squarespace tarjoaa sinulle 4 hintapakettia (henkilökohtainen 12 dollaria / kk, liiketoiminta 18 dollaria / kk, Basic Store 26 dollaria / kk, Advanced Store 40 dollaria / kk). Mitä korkeampi suunnitelma, sitä enemmän työkaluja saat.

Kuukausisuunnitelmiin sisältyy veto & pudota verkkosivustojen rakennusrajapinta (koodausta ei tarvita), suunnittelijapohjia, joista voit valita, isännöintipalvelut ja oma tukitiimi.

Se on melko paljon yhden luukun palvelua, jossa maksat kuukausimaksun saadaksesi täyden palvelun paketin ilman, että sinun täytyy palata bittiä ja kappaleita kuten sinun pitäisi WordPressin kanssa..

Jos kirjaudut vuotuiseen suunnitelmaan, Squarespace antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäiseksi vuodeksi (10–15 dollaria).

Jatkuvat Squarespace-käytön kustannukset voivat vaihdella 144 dollarista (henkilökohtainen suunnitelma) 480 dollariin vuodessa (Advanced Store Plan). Meillä on kuitenkin yksinoikeudella Squarespace-alennuskoodi, joka säästää 10% minkä tahansa suunnitelman hinnasta, mikä tekee vuosikustannuksista huomattavasti halvemman.

Ellet tarvitse kehittyneen verkkokaupan perustamista, sinun on todennäköisesti käytettävä vain henkilökohtaista tai yrityssuunnitelmaa. Joten hinta vuodessa vaihtelee yleensä 144 dollarista 216 dollariin.

Sanoisin, että vain 24/7 -tuki (yhden tunnin sähköpostitse vastausaika) & live chat), samoin kuin kaiken tekniikan hallitseminen, jotta voit vapauttaa aikasi, on jokin kuukausisuunnitelmien arvoinen (hyvän avun saaminen Internetistä on nykyään vaikeaa ja harvinaista).

WordPress:

WordPress.org-palvelun avulla sinun on löydettävä omat isännöintipalvelut, jotka voivat maksaa noin 7 dollaria kuukaudessa (ovat täällä hyvin yleisiä, koska valikoima todella vaihtelee hosting-palveluntarjoajan laadun mukaan. Tässä on Bluehostin erikoishinta).

Jos ostat premium-teeman, se voi maksaa sinulle 30–80 dollaria teemakohtaisesti (riippuen siitä, kuinka hyvämaineinen teemakehittäjä on).

Vaikka monet laajennukset ovat ilmaisia, osa niistä myös maksetaan (vaihtelevat 15–50 dollaria liitännästä kohti) riippuen tarvitsemastasi ja jos haluat tukea (kuten edellä mainittiin).

Sinun on myös ostettava oma verkkotunnuksesi (10–15 dollaria vuodessa).

Alkuinvestointi voi vaihdella 139 dollarista yli 200 dollariin riippuen siitä kuinka monta premium-laajennusta valitset.

Jos palkkaat kehittäjän auttamaan sivustosi rakentamisessa, muutosten tekemisessä tai vianetsinnässä, kustannuksesi nousevat huomattavasti jatkuvasti ja voivat olla haaste budjetille.

Muista, että myös WordPressin tehokkaan käytön oppimiskäyrä on melko korkea. Joten sinun tulee ottaa huomioon myös oman aikasi kustannukset (tämä on "piilokustannukset").

Lue lisää

johtopäätös

Squarespace: Helppokäyttöisempi (ei tarvitse tietää koodia), vähemmän ylläpitoa ja alhaisempia kustannuksia sekä jatkuvia sitoumuksia pitkällä tähtäimellä. Kustannukset ovat erittäin ennustettavissa ja saat erityistä 24/7 -tukea.

WordPress: Lisää joustavuutta ja helposti muokattavissa (jos osaa koodia). Mutta korkeampi ylläpito, korkeampi oppimiskäyrä ja todennäköisesti suurempi taloudellinen sitoutuminen pitkällä tähtäimellä. Kustannukset ovat vähemmän ennustettavissa riippuen siitä, onko sinun palkattava kooderi apua varten (ei erityistä tukea), palkkauksen tiheydestä ja kooderin laadusta / kaliiperista.

Lue lisää

Yleiskatsaus

8.6ulos 10: stä

Siirry Squarespaceen
Katso Ruututilan arvostelu

7,4 ulos 10: stä

Käy WordPressissä
Katso WordPress-arvion kokonaisarvio Mikä tämä on?

Kokonaisarvostamme perustuvat kaikkien arviointien keskiarvoon.

Miksi tällä on merkitystä??

Pistemäärämme antavat sinulle yhdellä silmäyksellä kuvan siitä, mikä palvelu tarjoaa sinulle parhaat ominaisuudet, arvon ja paljon muuta.

Vertailu neliötila 4.3 / 5 wordpress 3.7 / 5 Sulje

Muiden verkkosivustojen rakentajien huomioiminen?

Katsokaa meidän Verkkosivuston rakentajien vertailutaulukko, tai Ota ilmainen tietokilpailu nähdäksesi mikä verkkosivustojen rakentaja vastaa tarpeitasi.

Saatat myös olla hyödyllistä tarkastella sitä, mikä mielestämme on Parhaat verkkosivustojen rakentajat ja syyt miksi.

Mietitkö verkkokauppaa, mutta et ole varma, mikä rakentaja valita? Lue artikkeli Parhaat verkkokauppaympäristöt auttaa sinua päätöksenteossa.

Katso myös Verkkotaulukko verkkosivustojen rakentajille yksityiskohtaisemmat erot

Etkö ole varma, mikä verkkosivustojen rakentaja toimii parhaiten sinulle? Kokeile meidän Verkkosivun rakennustarjoajan tietokilpailu

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me