Ruututila vs WordPress | Mikä on yleisesti parempi?

Contents

Kaksi suurimmista verkkosivustojen rakennusympäristöistä ovat paljon erotettavissa toisistaan

ruututila vs WordPress-arvosteluHaluatko luoda upean verkkosivuston? Sitten se’s ole yllättävää’uudelleen valitsemalla Squarespace ja WordPress.


Squarespace on verkkosivustojen rakentaja yhdessä korkealaatuisimmat suunnittelijamallit markkinoilla. Se’s isännöi sinua, joten et’Ei tarvitse huolehtia päivitysten hallinnasta tai isännöintipalveluntarjoajan löytämisestä. Sinä et’t edes tarvitse tietää koodia, vaikka vaihtoehto on käytettävissä, jos haluat.

WordPress antaa sinun myös rakentaa oman verkkosivusi, mutta se’S ei ole verkkosivustojen rakentaja. Me’tarkistamalla uudelleen WordPress.org, joka on avoimen lähdekoodin alusta ja johon useimmat ihmiset viittaavat sanoessaan “WordPress”. WordPress.org eroaa WordPress.com-palvelusta, jota ylläpidetään sinulle ja joka on suunniteltu enemmän kuin verkkosivustojen rakentaja. Sinä’Sinun on löydettävä oma hosting WordPress.org-verkkosivustollesi (suosittelemme Bluehostia). Ja toisin kuin Squarespace, sinä’Tarvitsee ehdottomasti myös osaa koodata. Tämän ylösalaisin se tarjoaa sinulle parhaimman mahdollisen mukautustason.

Ei todellakaan ole mitään rajaa sille, mitä voit rakentaa WordPressin avulla, mikä tekee siitä erittäin suositun. Itse asiassa, WordPress käyttää 32% koko internetistä!

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä (CMS), kun taas Squarespace on tyypillinen vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja. CMS: llä on yleensä perusteellisempia toimintoja kuin verkkosivustojen rakentajalla, mikä tarkoittaa, että voit skaalata ja mukauttaa WordPress-sivustoasi teknologisemmalla tasolla.

Toisaalta Squarespace huolehtii sinulle monimutkaisista suunnittelutoiminnoista, joten voit keskittyä verkkosivuston rakentamisen taiteellisempiin puoliin..

Pikayhteenveto…

Ruututilan tavoitteena on, että luovien ideoiden avulla ihmiset voivat menestyä tarvitsematta koodaustaitoja. WordPressin tavoitteena on antaa ihmisille täydellinen vapaus ajatella laatikon ulkopuolella ja saavuttaa tavoitteensa, palkitsemalla teknisesti ajattelevat tekijät suuremmalla toiminnallisuudella.

Tässä artikkelissa me’Vertaa näitä kahta tyylikästä ja voimakasta rakentajaa vierekkäin. Hajottamalla heidän vahvuutensa, heikkoutensa ja eronsa voimme antaa sinulle parhaan kuvan siitä, mikä rakentaja on sinulle paras.

Ketkä ovat neliö- ja WordPress-ohjelmat?

Ruututila ja WordPress ovat hyvin erilaisia ​​alustoja, joten on järkevää, että ne molemmat vetoavat eri ihmisiin, ja soveltuvat erityyppisten verkkosivustojen rakentamiseen..

Kuten aiemmin mainitsimme, Squarespace on verkkosivustojen rakentaja, kaikilla malleilla, ominaisuuksilla, turvatoimilla, SEO-työkaluilla ja muilla kaikilla valmiina ja odottavana. Verrattuna, WordPress on CMS (sisällönhallintajärjestelmä), missä sinä’olet vastuussa verkkosivustosi kaikista näkökohdista.

Ruututila tulee kiinteästi kuukausimaksulla, ja se tarjoaa sisäisiä ominaisuuksia – kaikki tulee mukana, joten tiedät tarkalleen mitä’uudelleen, ei ilkeitä yllätyksiä. Vaihtoehdot ovat hiukan rajoitetummat kuin WordPressillä, mutta kompromissi on, että se’Kaikkea helpompaa hallita. WordPressin avulla sinulla on täydet mahdollisuudet teeman löytämisestä laajennusten asentamiseen, päivitysten suorittamiseen ja sivustosi hallintaan’S turvallisuus. Se’on enemmän työtä, mutta mukana tulee täydellisen räätälöinnin hankinta!

Joten vain kenelle he ovat parhaita?

Ruututila on paras valinta jokaiselle, joka haluaa ammattitaitoisen, luovan verkkosivuston sitoutumatta kaikki aikaansa, vaivansa ja tekotaidonsa hankalien ohjelmien oppimiseen.. Squarespace’Tavoitteena on auttaa mainostajia menestymään, olipa sinäkin’uudelleenkoodausprofiili vai ei!

neliöasiakkaatSquarespace’Tavoitteena on auttaa kuka tahansa, jolla on luovia ideoita, menestymään, riippumatta heidän teknisistä kyvyistään

Squarespace’All-in-one-alusta on helppo hallita, antaa sinulle aikaa keskittyä tavoitteisiisi. Jos haluat joukon korkealaatuisia työkaluja sormenpäässäsi, ja älä’Älä halua ajatella isännöintiä, tietoturvaa tai koodausta, niin Squarespace on ihanteellinen!

Ruututila on paras, jos haluat sivuston, joka näyttää kehittäjältä, tarvitsematta itse mitään edistyneitä teknisiä taitoja. kuitenkin, WordPress on paras valinta, jos sinäkin’uudelleen täydellisen räätälöinnin, täydellisen hallinnan ja todellisen käytännön lähestymistavan jälkeen verkkosivustollesi. Se’S täydellinen, jos haluat haasteen – olipa se sittenkin’s koodausta, päivittämistä, asentamista tai vain oppimista.

WordPress arvotWordPress antaa sinulle vapauden luoda haluamasi, lisätä taitosi alustalle ja rakentaa löytämääsi.

Voit rakentaa minkä tahansa haluamasi sivuston WordPressissä, valita minkä tahansa teeman tai laajennuksen tehdäksesi siitä 100% ainutlaatuisen, ja jopa käyttää koodausta mukauttaaksesi sitä. Sinulla on täysi omistusoikeus WordPress-sivustoosi – ja vastineeksi kovasta työstäsi saat kaiken voiman ja loputtomat resurssit, jotka tulevat tämän suositun CMS-alustan mukana.

WordPress on paras todella monimutkaisille verkkosivustoille ja voida’t olla lyöty bloggaamisesta. Kuitenkin’s ei ihanteellinen aloittelijoille tai nopeasti rakennettavia verkkosivustoja.

Ruututilan tarjouskoodiKäytä tarjouskoodia "WBE" Kassalla 10%: n alennus Säästä 10% kaikista neliösuunnitelmista koodilla: WBE

Meillä on lukijoillemme yksinoikeudeltaan Squarespace-tarjouskoodi säästät 10% minkä tahansa Squarespace-suunnitelman kustannuksista! Lunastaa tämä alennus kirjoittamalla tarjouskoodi: WBE kassalla ja nauti!

Helppokäyttöisyys: Mikä vaihtoehto on yksinkertaisin?

Helppo käyttöProsConsSquarespaceWordPress
 • Ei tarvita koodaustaitoja
 • Vedä ja pudota -editointityökalut tekevät siitä helpon käytön
 • WYSIWYG: esikatsele muutoksia tekeessäsi niitä
 • Vaikeampi käyttää kuin muut verkkosivustojen rakentajat, kuten Wix
 • Koodereille ei ole rajoituksia
 • Voidaan räätälöidä omiin kykyihisi
 • Koodaus tarvitaan, jotta saat kaiken irti
 • Tee muokkauksia “sokea” ja esikatsele sitten erikseen

Ensimmäinen sanottava asia on, Ruututilaa on helpompi käyttää kuin WordPress. Se’et ole markkinoiden aloittelijaystävällisin verkkosivustojen rakentaja, mutta jos sinäkin’uudelleen ole varma koodaus, se’s silti helpompi valinta.

Ruututilan helppokäyttöisyys

Koska Squarespace on verkkosivustojen rakentaja, voit valita, vaihtaa ja mukauttaa malleja vetämällä ja pudottamalla. Voit vain valita elementin, kuten tekstiruudun, vetää sen haluamaasi kohtaan ja pudottaa sen – ja sen’täsmälleen miltä se näyttää, kun sivusi on julkaistu.

neliönmuokkausohjelmaKun luot verkkosivuston Squarespace-ruudulla, näet sivusi täsmälleen sellaisena kuin se näyttää sen jälkeen’elää. Katso teksti näkyy näytöllä tarkalla paikalla, tyyli ja fontti’julkaistaan.

Tätä kutsutaan “Mitä näet on mitä saat,” tai WYSIWYG-muokkaaminen. Se on erittäin helppo tehdä muutoksia, koska sinä’näet kaiken edessäsi, tarkalleen kuinka sivustosi kävijät näkevät sen heti’elää.

WordPressin helppokäyttöisyys

WordPress on hiukan erilainen. Koska se’olet avoimen lähdekoodin CMS-alusta, sinä käytä koodia ja kolmannen osapuolen laajennuksia muokataksesi sivusi. Tämä antaa sinulle paljon luovampaa hallintaa, mutta tekee koko prosessista paljon vaikeampaa, varsinkin jos sinä’uudelleen ole tech taju.

Sinä et’t nähdä muutoksesi tekeessäsi niitä kuten Squarespace-sovelluksessa. Sen sijaan teet muokkauksia taustalla. Tämä on kuin kääntäminen kääntää taaksepäin. Voit kävellä eteenpäin nähdäksesi mikä valaisee sinua’ve kytketty päälle, mene sitten takaisin verhon taakse muuttaaksesi asetuksia.

WordPress tarjoaa kuitenkin myös rakentajamaisen ominaisuuden: “Gutenburg-toimittaja” auttaa sinua säveltämään tekstiä ja medioita jokaiselle verkkosivulle. Sen sijaan, että kirjoittaisit muokattua koodia tai laajennuksia, sinä’käytän “lohkot” joiden avulla voit nopeasti lisätä elementtejä, kuten kappaleen, tarjouksen, kuvan tai otsikkokuvan.

Sinä’Tarvitsen todennäköisesti vielä ylimääräisiä laajennuksia, mutta tämä muokkausohjelma auttaa saattamaan WordPressin hieman enemmän vastaamaan Squarespace-palvelun helppoutta..

neliö vs. WordPress - ei vedä pudotaVoit muokata sisältöäsi WordPressin taustalla, joten et’t nähdä miltä se sivulta näyttää, kunnes esikatselet tai julkaiset sivustosi.

WordPress on erittäin muokattavissa. Se’s on tehokas ja joustava alusta, joka on hienoa, jos sinäkin’olet varma koodilla. Jos sinä’Jos sinulla on enemmän rahaa kuin koodaustaitoja, voit palkata kehittäjän auttamaan sinua noin 100 dollarilla tunnissa. Tämä nostaa verkkosivustosi kustannuksia, mutta vähentää tarvittavaa tekniikan määrää.

Aloittelija ja budjettiystävällinen rakennus

Jos et’t halua palkata kehittäjää tai donia’Sillä ei ole aikaa WordPressin mukana tulevalle jyrkälle oppimiskäyrälle, Squarespace tarjoaa paljon aloittelijaystävällisemmän kokemuksen.

Vaikka Squarespacella on vähemmän vapautta mukautuksissaan, se tarjoaa silti erittäin joustavia ja tyylikkäitä malleja. Vielä tärkeämpää on, että se tarjoaa sinulle paljon luovaa hallintaa riippumatta siitä, onko sinä’uudelleen tech-guru tai total code-phobe.

Suunnittelu: Kuka tarjoaa ammattimaisimman ilmeen?

DesignPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Vaihda malleja milloin tahansa
 • Kaikkien verkkosivustojen rakentajien parasta laatua koskevat mallit
 • Korkea räätälöintitaso
 • Rajoittavampi kuin WordPress
 • Koodaus antaa lopullisen luovan hallinnan
 • Tuhannet valittavat teemat
 • Luottaa koodiin ja laajennuksiin mukauttamista varten

Jos haluat verkkosivujen rakentajan, mutta älä’halua tehdä kompromisseja suunnittelusta, Don’t hätää: Squarespace-sivustolla on markkinoiden kaikkien verkkosivustojen rakentajien parasta laatua. Sen suunnittelijamallit ovat puhtaita, moderneja ja ammattimaisia. Sinä’olen saanut yli 60 valita, ja se kattaa useita luokkia verkkokaupoista blogeihin ja podcasteihin.

neliötilan verkkokauppa etsy vaihtoehtoSquarespacella on markkinoiden parhaimmat laatumallit, mikä antaa sinulle upea myymälä tuotteillesi

Jos sinä’Kun olet kiinnostunut asioiden koodaamisesta, WordPressillä on vielä enemmän kutittaa mielikuvitusta. Tuhannet teemat tarkoittavat, että sinulla ei ole mitään syytä huoleen sen lisäksi, että valitset yhden! Ja tuo’ei kaikki. Voit selata kaupallisia teemoja tai jopa ladata oman teeman isäntäksi WordPressissä ja muiden ladata.

Hienoa WordPressissä on kuka tahansa ja jokainen voi luoda, jakaa ja lisätä uusia teemoja alustaan. Mutta se voi olla myös riskialtista! siellä’s mahdollisuus ladata teemoihin sisältyvä haittakoodi, mikä avaa sivustosi tietoturvaloukkauksiin.

Joten tarkkaile viallisia WordPress-teemoja ja varmista, että sinulla on kaikki’lataaminen ovat turvallisia, varmoja ja luotettavia.

Räätälöinti

Kerran sinä’olet valinnut teema, haluat pitää siitä hauskaa! Tee se omallasi ja muuta asioita lisäämällä kuvia ja videoita tai muuttamalla fontteja ja taustoja.

Squarespace -sovelluksella voit mukauttaa sydämesi mukaan’sisältöä. Näe kaikki muutokset suoraan edessäsi ja lisää helposti gallerioita, diaesityksiä, videotaustakuvia ja muuta vain muutamalla napsautuksella. Jos haluat mennä vielä pidemmälle ja todella saada luovuutta – ja teknistä – voit käyttää sisäänrakennettua mukautettua CSS-editoria. Tämän avulla voit käyttää mukautettua koodia malliin.

Tietenkin, WordPress on aivan oikein saanut nimensä itselleen tällä alueella antaen sinulle lopullinen hallinta verkkosivustosi kautta. Se ei välttämättä ole yhtä helppoa kuin vetämällä ja pudottamalla, mutta mallissasi ei ole rajoja sille, mitä voit muuttaa.

Wordpressin ainutlaatuiset verkkosivustotWordPressin avulla voit luoda täysin ainutlaatuisen verkkosivuston perimmäisen räätälöinnin ja joustavan suunnittelun avulla.

Mobiili reagoiva

Yksi tärkeimmistä osista mallin valitsemisessa on varmistaa, että se näyttää hyvältä kaikilta laitteilta. Kun sinä’olet tehnyt niin paljon kovaa työtä antamalla sille, että vau tekijä, et’t halua sivustosi olevan ruma ankanpoika mobiilimaailmassa. Mobiili reagoivat mallit varmista, että verkkosivustosi näyttää edelleen upealta, arvasit sen, mobiililaitteissa.

Koko ruututila’s-mallit ovat täysin mobiililaitteille optimoituja. Jokaisessa mallisuunnitelmassa on automaattisesti sisäänrakennettu mobiilinäkymä, mikä varmistaa, että verkkosivustosi näyttää hyvältä kaikilla laitteilla. Tämä sisältää jopa kaikki lähettämäsi sähköpostit.

neliön mobiilin optimointiSquarespace optimoi kaikki mallisi antamaan mobiilikäyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivustostasi

WordPress on hiukan erilainen. Koska valittavien teemojen joukossa on niin paljon, laatutasot ovat erilaisia. Jotkut teemat ovat vanhempia kuin toiset, mikä tarkoittaa, että he eivät halua’t ei ole mobiililaitteiden optimointia. Maailmassa, missä yli 50% liikenteestä tulee matkapuhelimen käyttäjiltä’d jäädä väliin valitsemalla vanhentunut teema.

Yksi tapa varmistaa parempi kokemus matkapuhelimesi käyttäjille on ottaa käyttöön AMP (Accelerated Mobile Pages). Tämä luo vain kevyitä, yksinkertaistettuja versioita sivuillesi, eli ne latautuvat paljon nopeammin mobiililaitteisiin. Paitsi, että Google toimii yhdessä AMP: n kanssa priorisoidakseen nämä mobiiliystävälliset sivut hakutuloksissa.

Voit ottaa AMP: n nopeasti ja helposti käyttöön sekä Squarespace- että WordPress-sovelluksissa. Kaikki Squarespace-sivut ovat automaattisesti valmiita ottamaan käyttöön AMP. WordPressin avulla sinun täytyy vain asentaa AMP-laajennus ja sitten sinä’Minusta on hyvä mennä!

Vaihdettavat mallit

Koska niin monta mallia on valittavissa sekä Squarespace- että WordPress-ohjelmissa, olisi liian vaikea valita vain yksi ja pysyä siinä ikuisesti. Onneksi voit muuttaa malliasi milloin haluat!

Tämä on monimutkaisempi prosessi WordPressissä, joten se’s kannattaa varmuuskopioida verkkosivustosi ennen kuin vaihdat teemaasi.

Ominaisuudet: Millä palvelulla on parhaat työkalut?

ominaisuudetPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Kaikkien verkkosivustojen rakentajien parhaat laatuominaisuudet
 • Kaikki ominaisuudet on sisäänrakennettu
 • Luotettava mukana toimitettuihin ominaisuuksiin
 • Joukko sisäänrakennettuja perusominaisuuksia
 • Asenna plugins sisäänrakennettujen ominaisuuksien sijaan

Sinä et’t vain halua, että verkkosivustosi näyttää hyvältä. Tuon houkuttelevan mallin alla haluat, että se pakata yhden helvetin lyönnin. Että’missä ominaisuudet tulevat peliin.

Ruututilan ominaisuudet

Ruututilassa on paljon sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Squarespacessa on vain korkealaatuisia räätälöinti-, verkkokauppa-, blogi- ja suunnittelutyökaluja. Lista jatkuu, mutta täällä’S hiipiä vain kourallinen ominaisuuksia mukana Squarespace:

 • Ilmaiset Typekit- ja Google-fontit
 • Adobe Image Editor
 • Asenna useita malleja
 • Äänikokoelmat
 • Dropbox-tiedostojen synkronointi
 • Sosiaalinen integraatio
 • Bloggaustoiminnot
 • Lähetä kampanjoita sähköpostitse
 • Tuotteen pikakuvaus
 • Myy rajattomasti digitaalisia ja fyysisiä tuotteita ja palveluita

Kaikki nämä plus paljon, paljon enemmän kaikki sisältyvät vakiona automaattisesti Squarespace-editoriin. Sinä et’Sinun ei tarvitse asentaa ylimääräisiä sovelluksia tai laajennuksia – mene vain kojelautaan ja valitse haluamasi ominaisuus. Helppo! Sinä’Blogin kirjoittaminen, myynti, luominen ja jakaminen ei ole aikaa.

WordPress-ominaisuudet

WordPress tunnetaan tehokkaasta toiminnastaan. Paljon tästä johtuu loputtomista lisäosista, joita voit asentaa, mutta on myös sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka hyödyntävät myös kaikkia. Joitakin näistä ovat:

 • Muokattavat mallit
 • Kustannustyökalut, kuten aikataulut
 • Salasanalla suojatut sivut
 • Useita avustajia
 • Kuvankäsittelytyökalut
 • Kommenttien hallinta
 • Monikieliset vaihtoehdot

Näiden ominaisuuksien tarkoituksena on tehdä verkkosivustosi julkaisemisesta WordPressillä yksinkertaista ja tehokasta. Vaikka intuitiivisia ominaisuuksia on vähemmän kuin Squarespace, WordPress ei ole’t jätetty pölyyn.

WordPress ominaisuudetWordPressillä on tehokas ominaisuuspaketti, jonka avulla voit asettaa verkkosivustosi menestykseen, vaikka se luottaa enemmänkin laajennuksiin kuin sisäänrakennettuihin työkaluihin.

Monikielinen vaihtoehto tarkoittaa sitä, että et halua’Sinun ei tarvitse edes julkaista sivustoasi englanniksi: itse asiassa voit valita yli 70 kieltä!

Pysy ajan tasalla

Se’Ei riitä, että sinulla on vain runsaasti ominaisuuksia – siellä on oltava sekä laatua että määrää. Squarespace päivittää ja tuo uusia ominaisuuksia muutaman kuukauden välein. Tämä estää nykyisiä ominaisuuksia vanhenemasta ja antaa sinulle uusia työkaluja, joiden kanssa voit pelata, kun ne ilmestyvät. Kaikki tarvitsemasi on siellä hyppysissäsi.

WordPress on hiukan erilainen. Koska sinä’hallita omaa sivustoasi, sinun on etsi uusia julkaisuja ja päivitä verkkosivustosi pysyä perässä. Tämä on todella tärkeää, koska vanhentunut sivusto on vaarassa saada hakkerointia. Sellaiset isännöintipalveluntarjoajat, kuten Bluehost, suorittavat sinulle automaattiset WordPress-päivitykset räätälöityihin WordPress-suunnitelmiinsa, mikä helpottaa elämääsi ja pitää verkkosivustosi turvallisena.

Sovellukset ja laajennukset: mitkä lisäosat toimivat parhaiten?

sovellukset & liitännäisetPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Sovellukset on jo sisäänrakennettu
 • Sovellukset päivitetään ja integroidaan sinulle
 • Ei erillistä sovellusmarkkinapaikkaa selaamista varten
 • Siinä on yli 55 000 laajennusta
 • Asenna ja päivitä laajennukset itse
 • Jotkin laajennukset ovat heikkolaatuisia – viallisten tai vanhentuneiden laajennusten riski

WordPress-laajennukset

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, joka tarkoittaa, että sen koodit ovat kaikkien käytettävissä ja muokattavissa. Kuka tahansa kehittäjä tai ohjelmoija voi käyttää WordPressiä omien työkalujen (kuten malleja, teemoja tai laajennuksia) luomiseen jaettavaksi ilmaiseksi tai myytäväksi muille WordPress-käyttäjille.

Siellä on yli 55 000 WordPress-laajennusta, ja tuo määrä vain kasvaa. Tämä on uskomattoman suuri valikoima! Voit laajentaa sivustosi toiminnallisuutta millä tahansa ajattelutavalla. Myy WordPress-sivustosi kautta WooCommerce, lisää yhteyslomakkeita, avaa kommenttiosioita, paranna Google-sijoituksesi SEO-laajennuksilla… mahdollisuudet ovat rajattomat.

WordPressissä on ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia, joten siellä’jotain jokaiselle sivustolle – huomaa vain, että laatu ja kustannukset kulkevat usein käsi kädessä. Yhdelle maksetuille liitännäisille on usein enemmän tukea. Toinen tärkeä asia, joka on harkittava, on se, kuinka vialliset liitännäiset voivat tehdä verkkosivustostasi paljon alttiimpia hakkeroinnille.

WordPress-laajennuksetWordPressillä on yli 55 776 laajennusta verkkosivustosi laajentamiseksi. Voit käyttää hakupalkkia tai lajitella luokan mukaan.

Tällaisen suuren yhteisön kanssa se’Mahdotonta valvoa kaikkien luotavien ja ladattavien tuotteiden laatua. Joitakin laajennuksia ovat kehittäneet alan huipputeknologiat; muita tekevät aloittelijat, jotka voivat tehdä virheitä ja jättää aukkoja, joita hakkerit voivat käyttää päästäksesi sivustoosi.

Me’et ole sanonut tätä pelästyttää sinua tai laittaa sinut pois! Mutta se’on tärkeä muistaa, kun sinä’uudelleen edessäsi tuhansia laajennuksia, joista valita. Varmista, että sinä’valitaan osuvat laajennukset hyvämaineisista lähteistä ja varmista, että ne tarjoavat todella tarvitsemasi palvelun; Pidä lukumäärä minimissä.

Ruututila-sovellukset

Ruututila ei’t omaa erillistä sovelluskauppaa tai tarjoa ylimääräisiä laajennuksia verkkosivustoosi lisäämistä varten. Sillä on sovelluksia, kuten blogisovellus, analytiikkasovellus, muistiinpanosovellus ja portfoliosovellus, mutta ne kaikki on jo integroitu.

sovelluksissa sisäänrakennettu neliötilaSquarespacessa on integroituja sovelluksia, jotka on kehitetty sisäisesti. Tämä tarjoaa pienen mutta laadukkaan valikoiman sovelluksia sivuston laajentamiseksi.

Tämä tarkoittaa, että tiedät varmasti, että voit luottaa näihin sovelluksiin, että niihin’Työskentelen saumattomasti Squarespace-sivustosi kanssa ja sinäkin’Meillä on käytännön tuki, jos tarvitset apua.

Kuinka he vertaavat?

Ajattele Squarespacea kuin ravintolaa. Ruoka valmistetaan ja kypsennetään talossa. Tarjoilija tuntee valikon sisäpuolelta ja on paikalla vastaamaan kysymyksiin. Voit valita mitä haluat, mutta kaikki ruoka saapuu Squarespace-keittiöltä.

WordPress on enemmän kuin hieno buffet. Se’Hän sai ruokia kaikista eri paikoista ja kaikista keittiöistä. Sinä et’t tiedä tarkalleen, mistä osa niistä on valmistettu, ja jotkut ovat laadultaan parempia kuin toiset.

WordPressin avulla sinun on koota astiat itse. Tämä on täydellistä, jos tiedät kaiken, mitkä maut toimivat parhaiten yhdessä, mutta tarjoilija voi’t auttamaan kaikissa kysymyksissäsi, koska ruoka on tehty muualta.

Joko niin, voit päättää herkullisen aterian – se’s vain kuinka haluat sen päätyvän levyllesi!

SEO: Kuka tarjoaa nopeimman optimoinnin?

SEOPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Sisäänrakennetut SEO-työkalut
 • Minimaalinen syöttö tarvitaan
 • Vähemmän tehokkaat SEO-työkalut kuin WordPress-laajennukset
 • Ei 100% aloittelijaystävällinen
 • Laajennukset tarjoavat tehokkaita SEO-ominaisuuksia
 • Hyvin käytännönläheinen lähestymistapa hakukoneoptimointiin
 • Ei kovin aloittelijaystävällinen

Mikä on SEO?

Sinä’olet hienostanut upeita mallisi. Sinä’olet saanut verkkosivustosi ominaisuudet ja sovellukset toimimaan kuten kellokoneisto. Nyt tarvitset vain ihastuttavaa yleisöä arvostamaan kaikkea kovaa työtä. Aika tulla SEO ammattilaiseksi!

SEO tarkoittaa hakukoneoptimointia, ja se saa sinut Google-hakutuloksista. Jos verkkosivustollasi on huono SEO, se voi pysyä 100: nnen tulossivun ikuisesti. Hämmästyttävän SEO avulla voit päästä numeroon yksi.

Mutta kuka herättää eräänä aamuna valmis olemaan SEO-asiantuntija? Että’missä valitsemasi rakentaja voi auttaa sinua.

Squarespace SEO

Squarespacessa on sisäänrakennetut SEO-työkalut verkkosivustosi parantamiseksi. Tämä sisältää indeksoidut ja haettavat sivut, automaattisen koodauksen, kanonisen koodauksen, puhtaat URL-osoitteet, robots.txt, automaattiset uudelleenohjaukset, automaattiset Google Sitemaps ja muut. Kaikki nämä ovat täysin integroituja, joten et’Sinun ei tarvitse ladata ylimääräisiä laajennuksia SEO kokonaistehoksi.

neliön seoSquarespace tarjoaa sisäänrakennetut SEO-työkalut sivustosi parantamiseksi’kasvua ja sinut löydetään verkosta kaikista oikeista syistä!

Jos millään niistä ei ole mitään järkeä, älä’t hätää! Ruututila tekee kaiken puolestasi, joten et’Täytyy viettää toinen ajatus asiasta.

WordPress SEO

WordPress luo SEO-ystävällisiä verkkosivustoja, mutta siellä’Voit tehdä enemmän saavuttaaksesi joukot. Kuten aina, kyse on laajennuksista, ja Jotkut WordPressin suosituimmista lisäosista ovat SEO.

WordPress SEO pluginsWordPress on saanut SEO-laajennuksia erittäin arvostetuiksi, jotta verkkosivustollesi saadaan entistä parempia SEO-työkaluja ja parannetaan sivustoasi’s mahdollisuudet löytää hakutuloksista

Esimerkiksi Yoast SEO: llä on viiden tähden arvostelu yli 22 000 arvosta, ja sillä on yli 5 miljoonaa aktiivista asennusta. Yoast opastaa sinut parhaiden SEO-käytäntöjen läpi kulmakiven sisällön luomisesta avainsanojen ja metakuvausten lisäämiseen. Tämä hoitaa WordPress SEO -sovelluksesi ja tarjoaa tehokkaat ominaisuudet, joita voit käsitellä.

Paras SEO sinulle

Joten mikä on paras? Tämä todella riippuu sinusta. WordPressillä on varmasti enemmän tilaa tehokkaille työkaluille näiden mojovaisten SEO-laajennusten kanssa, mutta tästä ei ole hyötyä, jos voit’t tulla käsiksi sen kanssa.

Squarespace’Sisäänrakennetut SEO-ominaisuudet tekevät paljon työtä sinulle, ja kaikki, mitä sinun täytyy tehdä itse, ohjataan entistä paremmin. Joka tapauksessa voitit’t olla hilpeä Googlen taisteluissa’hakutulokset.

Verkkokauppa: mikä verkkokauppa toimii hyvin?

VerkkokaupanPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Yrityksen sisäiset verkkokaupan työkalut, mukaan lukien loistava mainosjakauma
 • Upea malli antaa tuotteiden loistaa
 • Puuttuu lukuisista maksu- ja lähetysvaihtoehdoista
 • Ei sovelluskauppaa
 • Käytä WooCommercea tehokkaisiin verkkokaupan työkaluihin
 • Muokattavin verkkokauppaympäristö
 • Asiakastuen puute
 • Vaikea käsitellä

Jos haluat myydä verkossa, voit! Sekä Squarespace- että WordPress-työkaluilla voit luoda tehokkaan verkkokaupan. Ruututilan avulla voit luoda all-in-one-myymälän, jossa kaikki myyntityökalut ovat sormenpäällä. WordPress luottaa verkkokauppaan sivustollesi WooCommerce-kaltaisten laajennusten avulla.

Myynti Squarespace – all-in-One -sovelluksella

Ruututila antaa sinulle kaiken tarvitsemasi aloittaaksesi myynnin verkossa jo mukana, niin kauan kuin sinä’uudelleen liiketoimintasuunnitelmassa. Kaikki myyntityökalut ovat täysin integroituja, mikä tarkoittaa, että verkkokauppasi näyttää täysin saumattomalta ja ammattimaiselta.

neliön verkkokauppaSquarespace tarjoaa sinulle kaikki verkkokaupan työkalut, joita tarvitset kaupan onnistumiseen

Liiketoimintasuunnitelma on suunniteltu pienille myymälöille, ja se veloittaa 3% transaktiomaksun jokaisesta tekemästäsi myynnistä. Voit luoda mainos ponnahdusikkunoita, myydä rajoittamattomia tuotteita ja vastaanottaa lahjoituksia, saada ammatillisen sähköpostin ja paljon muuta.

Vakavaa myyntiä varten’Sinun on päivitettävä verkkokauppasuunnitelmaan – voit valita 26 dollaria kuukaudessa perussuunnitelmasta tai 40 dollaria kuukaudessa Advanced suunnitelmasta. Niiden avulla avaa joukko edistyneitä verkkokaupan ominaisuuksia, mukaan lukien:

 • 0% transaktiomaksut
 • Inventory, tilaukset, verot ja kuponkit
 • Tarratulostus
 • Tuoteluettelot Instagramissa
 • Lahjakortit
 • Hylätty ostoskorin palautus

Kaikki tämä sisältyy automaattisesti – et’Näiden ominaisuuksien käyttämiseksi ei tarvitse asentaa, aktivoida tai päivittää mitään. Päivitä vain parhaaseen suunnitelmaan ja aloita myynti!

Myynti WordPressin kanssa – laajennukset

WooCommerce

Voit luoda todella tehokkaan verkkokaupan WordPressiin käyttämällä verkkokaupan laajennusta WooCommerce. WooCommerce on suunniteltu erityisesti WordPress-käyttäjille auttamaan heitä myymään verkossa!

Wordpress plugin woocommerceWooCommerce on WordPressille rakennettu verkkokaupan laajennus, joka antaa sinulle työkalut rakentaa sinulle sopivan kaupan

Koska se on rakennettu WordPressille, et’Ei tarvitse huolehtia siitä, että WooCommerce ei ole yhteensopiva verkkosivustosi tai laajennustesi kanssa – se’s helppo asentaa ja ilmainen!

WooCommerce sisältää kaikki työkalut laatikossa, mikä tekee siitä tehokkaan tavan aloittaa verkkokaupan liiketoiminta. Joitakin näistä ominaisuuksista ovat:

 • Digitaaliset ja fyysiset tuotteet
 • Maksu- ja toimitusvaihtoehdot
 • Satoja teemoja
 • Varastonhallinta

Yksi WooCommercen tärkeimmistä eduista on, että se’s täysin muokattavissa – joten voit yhdenmukaistaa tuotemerkkisi, myydä mitä tahansa tuotteita ja jopa integroida verkkokauppa tehokkaisiin blogityökaluihin.

Muut verkkokaupan laajennukset

Tietysti WooCommerce ei ole’t ainoa plugin siellä, mutta se on suosituin ja erittäin suositeltava. Mutta muut laajennukset voivat antaa sinulle räätälöitymmän palvelun – esimerkiksi jos tarvitset jäsenpalvelua tai tarvitset vain myydä digitaalisia latauksia.

Muutamia näistä kannattaa katsoa sisältävän Ecwid ja Easy Digital Downloads. Voit jopa rakentaa kaupan verkkokauppasivustojen rakentajalla, kuten BigCommerce tai Shopify, ja integroida sen sitten helposti WordPress-sivustoosi

Voi sanoa, sinä’sinulla on paljon vaihtoehtoja!

Kuinka he vertaavat?

Ruututila antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset pienen ja keskikokoisen liikkeen johtamiseen onnistuneesti, kiinteään hintaan kuukaudessa. Sen korkealaatuisia malleja on helppo mukauttaa, mikä sopii mainiosti tuotemerkkien tekemiseen ja tuotteidesi loistamiseen. Se’s on helppo budjetoida ja hallita päivittäin.

neliötilan verkkokauppaRuututilan avulla verkkokaupan rakentaminen ja hallitseminen on helppoa, samalla kun tuotteesi näyttävät parhaimmiltaan

WordPressillä on useita vaihtoehtoja verkkokaupan perustamiseen – suositeltavain on WooCommerce-laajennus. Tämä antaa sinulle täysin muokattavan alustan, jolla voit rakentaa myymäläsi – tämä on hienoa, koska tarkoittaa, että voit räätälöidä sen tarpeisiisi.

WooCommerce kestää kauempana rakentamisen tyhjästä, ellei sinulla jo ole WordPress-sivustoa. Sitä on vaikeampi budjetoida, koska tarvitset kuukaudessa lisäominaisuuksia (kuten isäntä), jotka sinun on otettava huomioon.

Hyvä tietää…

Bluehost’WooCommerce-hosting-suunnitelmat helpottavat asennusprosessia paljon. Kun uusien asiakkaiden hinnat alkavat vain 13,99 dollaria 6,95 dollaria kuukaudessa, saat:

 • WooCommerce automaattinen asennus
 • WooCommerce Storefront -teema on esiasennettu
 • Ilmainen verkkotunnus ja SSL-varmenne
 • Sisäinen WordPress-asiantuntijoiden 24/7 -tuki

Jos sinulla on jo WordPress-sivusto, WooCommerce on selvä valinta. Jos sinä’Haluatko perustaa verkkokaupan tyhjästä, Squarespace voi antaa sinulle ammattimaisen sivuston noin puolessa ajasta..

Entä myynti offline-tilassa?

Squarespace tarjoaa nyt integraation Square: n kanssa, mikä tarkoittaa, että voit myydä tuotteita offline-tilassa, ottaa korttimaksuja ja pitää kaiken synkronoituna online-varastosi kanssa. WooCommerce tarjoaa myös integraation Square: n kanssa, joten sinä’sinulla on vaihtoehtoja kummallakin alustalla – tarvitset vain Square Card -lukijan (49 dollaria) ja asianmukaiset sovellukset aloittamiseksi!

Blogit: mitä palvelua Bloggaajat rakastavat?

bloggaaminenPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Sarja perustietoja bloggaustyökaluista
 • Ilmaiset tyylikkäät blogimallit
 • Ei pääsyä blogiisi’HTML-koodi
 • Sisäänrakennettu kommentointitoiminto
 • Se’HTML-koodisi on helppo käyttää
 • Ilmaiset blogimallit
 • Oikeiden laajennusten löytäminen voi olla vaivalloista

Blogi on hieno tapa muodostaa yhteys yleisöösi tai yksinkertaisesti dokumentoida työsi verkossa. Mutta kaikki verkkosivustot eivät ole rakennettu näyttämään säännöllisesti päivitettävää artikkelivirtaa. Squarespace ja WordPress ovat kumpikin vastuussa korkealaatuisen blogin tukemisesta, mutta ne tarjoavat hieman erilaisia ​​työkaluja, jotka auttavat bloggaajia luomaan verkkosivuston..

Ruututilablogin työkalut

Yksi Ruututilasta’Paras blogiystävällinen ominaisuus on sen ilmainen blogger-malli. Käyttäjät voivat valita monista nykyaikaisista käyttöliittymistä, jotka näyttävät blogiviestit kotisivulla joko yhdellä käänteisellä kronologisella syötteellä tai pienemmässä lehdetyylisessä blogiviestien ruudukossa. Monet sallivat useiden kirjoittajien osallistua, joten blogin pitäminen on helppoa ystävien tai työtovereiden kanssa.

Blogi-viestit voidaan merkitä, luokitella ja muokata Squarespace-kentässä, luokitella ja muokata. Ne voidaan myös katkaista, ja linkki jokaiseen uuteen viestiin voidaan lähettää automaattisesti sosiaalisen median syötteisiin, kuten Facebook ja Twitter.

Toisin sanoen Squarespace antaa sinun suorittaa kaikki perustiedot, joita tarvitaan tyylikkään blogin helposti käyttämiseen.

WordPress-blogityökalut

Kuten Squarespace, myös WordPressissä on paljon ilmaisia ​​malleja, jotka on tarkoitettu bloggaajille. Palvelussa on myös sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka sisältävät kaikki bloggaajan tarvitsemat merkintä- ja luokittelukyky sekä erilaisia ​​laajennuksia, jotka auttavat bloggaajia muodostamaan yhteyden sosiaaliseen mediaan.

Vakaville bloggaajille, jotka haluavat suunnitella oman ulkoasun, WordPress antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää HTML: tä myös suoraan – Squarespace ei’t asettamaan saataville. Myönnetty, sinä’Todennäköisesti ei tarvitse käydä koodissa kovin usein niiden laajennusten ansiosta, joita verkkosivustoympäristö antaa sinun käyttää, mutta se’s siellä, jos tarvitset sitä.

Toinen suuri erottelija on blogiyhteisö, jota WordPress tarjoaa. Kuka tahansa, jolla on WordPress-tili, voi kommentoida mitä tahansa toista WordPress-blogia, jos bloggaaja ei tee sitä’t poista kyky käytöstä. Koska WordPress hallitsee jo lähes kolmanneksen Internet-sivustoista, on paljon WordPress-tilejä, jotka saattavat kompastua blogiisi ja jättää kommentin ilman mitään kitkaa, että joudut kirjautumaan ensin uuteen kommentoivaan tiliin.

Mobiilieditori: voitko työskennellä puhelimesta?

MobiilieditoriPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Tarjoaa neljä mobiilisovellusta
 • Ilmainen ja helppo ladata
 • Tärkein Squarespace-sovellus on saatavana vain iOS: lle
 • Yksi mobiilisovellus iOS: lle ja Androidille
 • Ilmainen ja helppo asentaa
 • Voi tuntea olevansa rajoittava työpöytäversioon verrattuna

Kun sinä’uudelleen liikkeellä, verkkosivustosi on oltava myös! Sinä et’Sinun ei tarvitse ketjuttaa työpöydällesi, jotta verkkosivustoasi voi enää käyttää – nyt voit vain laittaa sivustosi taskussa ja hallita sitä missä tahansa..

Squarespace Mobile -editorit

Squarespacessa on useita sovelluksia, joiden avulla voit hallita sivustoasi liikkeellä ollessaan, sisällön päivittämisestä blogiisi lähettämiseen tai sivustosi seurantaan’suorituskyky, kaikki puhelimestasi. Käytettävissä on neljä mobiilisovellusta:

 • Analytics (iOS ja Android) – Tarkastele verkkosivustosi avaintietoja
 • blogi (iOS ja Android) – kirjoita, muokkaa, jaa ja hallinnoi blogiviestejä
 • kaupankäynti (iOS ja Android) – Hallitse myymälääsi
 • Ruututilan sovellus (vain iOS) – Päivitä sivut, lisää kuvia gallerioihin, kirjoita ja muokkaa blogiviestejä, tarkista sivuja ja seuraa analytiikkaa

Sivujen itse muokkaamiseen’Tarvitsen Squarespace App -sovelluksen, joka yhdistää tietyt toiminnot kolmesta muusta mobiilisovelluksesta. Squarespace-sovellus sisältää toimintoja, kuten blogin kirjoittaminen, kuvien lisääminen ja liikenneanalyysien tarkistaminen.

neliön mobiilisovellusLataa Squarespace-sovellukset nopeasti, helposti ja ilmaiseksi Apple Store -sovelluksesta iOS-laitteille

Voit helposti ladata minkä tahansa näistä sovelluksista ilmaiseksi joko Apple Storesta tai Google Playsta laitteestasi riippuen.

WordPress-mobiilieditori

Voit hallita WordPress-sivustoasi liikkeellä ollessasi’Tarvitsen WordPress-mobiilisovelluksia. Valitse iOS-, Android- ja Desktop-sovelluksista päivittääksesi ja luonnoksia blogin viestejä, seurataksesi sivustoasi’Tilastot, pysy ilmoituksien kanssa ja paljon muuta, kaikki kämmenestäsi.

Wordpress ios-mobiilisovellusIOS-laitteille tarkoitettu WordPress-mobiilisovellus voidaan ladata ilmaiseksi Apple Store -kaupasta – sitä voidaan käyttää sekä iPhonissa että iPadissa.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa laitteellesi oikea sovellus (se’s ilmainen!) ja sinä’re hyvä mennä. Liitä sovellus vain verkkosivustoosi ja sano hei menossa hallintaan.

Tässä’muutama asia, jotka voit tehdä WordPress mobiilisovelluksella:

 • Lisää, muokkaa tai poista sivuja ja viestejä
 • Analysoi tilastot
 • Hallitse kommentteja
 • Lisää, muokkaa tai poista sivuja ja viestejä
 • Napsauta valokuvia tai videoita puhelimellasi ja lisää viestiin

Miksi käyttää mobiilieditoria?

Kerran jouduit joutumaan ketjuttamaan tietokoneeseen vain tarkistamaan sähköpostisi, mutta nykyään niin’Valitettavasti ei ole asia. Sen lisäksi, että voit lähettää sähköpostia, nauttia sosiaalisesta mediasta ja surffata verkossa puhelimestasi, mobiiliohjaimien avulla voit hallita jopa verkkosivustoasi tien päällä.!

Tämä on sinulle antama vapaus mobiileille muokkausohjelmille.

Mobiilisovellukset ovat erityisen tärkeitä, jos sinä’ylläpitää yrityssivustoa, koska se tarkoittaa, että vierailijat eivät’sinun ei tarvitse odottaa vastauksia tai uutta sisältöä kanssasi’uudelleen ulos ja noin. Aika on rahaa, ja kuten kuka tahansa bloggaaja kertoo sinulle, johdonmukaisuus ja taajuus ovat muita erittäin tärkeitä tekijöitä onnistuneelle sivustolle.

Mobiilisovellusten käytöllä on paljon etuja – sisällön hallinnasta, sivustosi nopeasta tarkistamisesta’s tilastotietoja tai jopa vastaamalla kommentteihin’Se on loistava tapa pysyä yhteydessä sivustollesi ja tehtäväluettelon päälle.

Jatkuva ylläpito: Kuinka päivitykset ovat?

Jatkuva huoltoPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Hyvin vähän jatkuvaa huoltoa
 • Kaikki päivitykset ovat sisäisiä ja otetaan automaattisesti käyttöön sivustossasi
 • Vähemmän säännölliset päivitykset kuin WordPress
 • Jatkuva päivitys parantaa tietoturvaa ja korjaa virheet
 • Vanhentuneet laajennukset voivat olla yhteensopimattomia päivitetyn sivustosi kanssa, aiheuttaen vakavia ongelmia

WordPress-päivitykset

Yksi tärkeä asia, joka sinun pitäisi tietää, on, että WordPress päivittää jatkuvasti alustaansa korjataksesi virheet ja parantaakseen tietoturvaa. Tämä tarkoittaa, että joudut päivittämään WordPress-sivustosi aina, kun se julkaisee päivityksiä – jotka voivat olla useita kertoja vuodessa..

Onneksi jotkut hyvämaineiset teema- ja laajennuskehittäjät päivittävät tuotteitaan myös helpottaaksesi päivittää niitä verkkosivustollasi ja pysymään yhteensopivina WordPress-päivitysten kanssa. Todellinen päänsärky tulee, kun sinulla on mukautettu teema ja käytät myös useita laajennuksia.

Wordpress-yoast-laajennuksen päivitysTäällä voit nähdä plugin Yoast’s kehitystä. Se päivitettiin äskettäin, ja se sisältää luettelon tehdyistä parannuksista.

Vanhentuneiden sivustojen ja laajennusten vaarat

Jotkut kehittäjät pitävät WordPress-päivitykset mielessä päivittäessään omia tuotteitaan, mutta näin ei aina ole.

Ilman oikeita päivityksiä sinulla on riski, että nämä työkalut aiheuttavat ristiriitoja, vahingoittavat verkkosivustosi suorituskykyä, eivät toimi oikein WordPressin päivitetyn version kanssa tai jopa kaatuvat sivustollesi..

Wordpress vanhentunut laajennusTämä laajennus päivitettiin viimeksi yli 11 vuotta sitten. Kuten varoitus ponnahdusikkuna kertoo, se ei ole’t on testattu kolmella viimeisimmällä WordPress-julkaisulla. Tämä tarkoittaa, että se voi kaataa verkkosivustosi.

Tässä on artikkeli WPEnginestä, joka on yksi parhaimmista WordPress-isännöintipalveluista, tietoturvalaajennuksen korvaamisesta omalla sisäisellä turvajärjestelmällä. Tätä tietoturvalaajennusta käytetään WordPress-sivustoissa melko yleisesti, mutta sitä ei ole päivitetty yli kahden vuoden ajan – mikä tarkoittaa, että tietoturvariskit ovat lisääntyneet huomattavasti.

Securissa’raportti, he’Olemme havainneet, että useimmissa tapauksissa hakkeroiduilla WordPress-verkkosivustoilla ei ollut juurikaan mitään tekemistä itse alustan kanssa.

Syy verkkosivustojen hakkerointiin liittyi verkkovastaavien ja heidän isäntien epäasianmukaiseen käyttöön, määrittämiseen ja yleiseen ylläpitoon.

neliö vs WordPress - virheellinen ylläpitoLähde: Securi

Tee se itse -päivitykset

Vaikka WordPress on fantastinen verkkosivustojen rakennusalusta, jos et tarkkaile sitä koko ajan, verkkosivustosi saattaa tulla alttiiksi hyökkäyksille. Sinun on otettava vastuu omien verkkosivujen ylläpidosta, joka on toinen työkerros (ellet maksa jollekin muulle siitä).

Kun saat WordPressiltä ilmoituksen sivustosi version päivittämisestä, sinun on tehtävä se nopeasti, koska WordPressin vanhentuneet versiot saattavat aiheuttaa tietoturvariskejä (aivan kuten tätä verkkosivustoa on hakkeroitu näyttämään roskapostia). Muista, että päivittäessäsi WordPress-versiota, se saattaa olla ristiriidassa muiden työkalujen ja verkkosivustojen ominaisuuksien kanssa.

Hyvä tietää…

Bluehost’s WordPress-hosting-suunnitelmiin sisältyy ilmaisia ​​automaattisia päivittäisiä WordPress-päivityksiä verkkosivustosi turvallisuuden varmistamiseksi. Hinnat alkavat vain 2,95 dollarista / kuukausi – pieni hinta maksettavaksi hakkereilta suojautumiseksi!

Ruututilan päivitykset

Sitä vastoin Squarespace-palvelussa jatkuva ylläpito on yksinkertaista. Kaikki päivitykset testataan ja siirretään verkkosivustollesi automaattisesti. Squarespace hoitaa kaiken tämän puolestasi, joten voit keskittää aikasi muihin asioihin, jotka saattavat olla sinulle tärkeämpiä.

Turvallisuus: Mikä palvelu on turvallisin?

turvallisuusPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Turvallisuus lajiteltu sinulle
 • SSL sisältyy kaikkiin suunnitelmiin
 • Squarespace’Koko ja suosio voivat tehdä siitä satunnaisen kohteen hakkereille
 • Turvallisuus on sinun omassa hallinnassa
 • Laajennukset voivat hallita sivustosi osa-alueita’S turvallisuus sinulle
 • Kaikki turvallisuus on omissa käsissä
 • Vanhentuneet ja epäluotettavat laajennukset voivat vioittaa sivustoasi
 • SSL on asennettava

Internet on upea paikka. Se voi olla hauskaa, jännittävää, kouluttavaa ja sosiaalista. Mutta se voi olla myös pelottavaa. Aivan kuten todellisessa maailmassa, myös verkkosivustosi tarvitsee suojausta pitääksesi sen suojassa tunkeilijoilta. Et halua’t jätä etuovesi auki, ja verkkosivustosi ei ole erilainen.

Ruututilan suojaus

Squarespace, se’kuin sinulla olisi piikitilijä seisovan talosi edessä. Squarespace huolehtii verkkosivustosi turvallisuudesta puolestasi; se’s alusta’Vastuu siitä, että verkkosivustosi on suojattu hakkereilta, ja että järjestelmä pysyy verkossa ja toimii sujuvasti. Ja kaiken kaikkiaan Squarespace tekee melko tähtitöitä!

turvallisuuteen rakennettu neliötilaSquarespace tarjoaa sinulle all-in-one-ratkaisun, joka sisältää tähtiturvallisuustoimenpiteet sivustosi turvallisen ylläpitämiseksi ja ajamiseksi

Saat myös SSL-varmenne sisältyy kaikkiin Squarespace-suunnitelmiin. SSL on Secure Sockets Layer ja suojaa sivustoosi syötettyjä tietoja. Tämä on uskomattoman tärkeää: SSL-varmenne ei pelkästään lisää luottamusta kävijöiden kanssa, vaan se auttaa sinua myös paremmassa sijoituksessa Googlessa. Se’s vielä tärkeämpää, jos sinä’jälleenmyydä verkkosivustosi kautta, koska se suojaa asiakkaita’ Maksutiedot.

Ainoa haittapuoli on, että suuret alukset houkuttelevat merirosvoja. Kuten Squarespace on yleistynyt, se on kärsinyt hajautetusta palvelunestohyökkäyksestä. Nämä ovat periaatteessa yrityksiä häiritä normaalia liikennettä ja estää sitä pääsemästä palvelimelle.

WordPress-tietoturva

WordPress ei ole yhtä vastuussa näistä DDoS-hyökkäyksistä, mutta se todella riippuu valitsemastasi palveluntarjoajasta. WordPressillä se’Sinun vastuullasi on huolehtia verkkosivustosi turvallisuudesta. Tähän sisältyy oman SSL-varmenteen lajittelu, säännöllisten varmuuskopioiden tekeminen ja WordPress-sivustosi säännöllinen päivittäminen. On laajennuksia, jotka auttavat joitain sivustosi käynnissä, mutta lopulta sitä’s alas sinulle.

Web-palveluntarjoajat, kuten Bluehost, tarjoavat ilmaisia ​​SSL-varmenteita, automaattisia päivityksiä verkkosivustollesi ja varmuuskopioita, joiden avulla voit hallita WordPress-verkkosivustoasi’S turvallisuus.

Toinen asia, joka sinun on tehtävä, on valita luotettavat laajennukset huolellisesti. Me’Olen jo maininnut, kuinka vanhentuneet laajennukset voivat heikentää sivustoasi tai jopa tehdä siitä kaatuvan. Mutta se’ei kaikki. Jotkut laajennukset voivat todella sisältää haitallisia koodeja, jotka vaikuttavat verkkosivustoosi’S turvallisuus.

Kuinka he vertaavat?

Tärkein ero WordPressin ja Squarespacen välillä on se, mitä tapahtuu, jos jotain menee pieleen. Jos Squarespace on DDoS-hyökkäyksen alla, se’Kerron sinulle, kun sen sisäiset asiantuntijat järjestävät kaiken puolestasi.

Jos asennat viallisen tai haitallisen laajennuksen WordPress-sivustollesi ja hakkeroit, sinä’tulen tulipaloja omalla päälläsi.

Sisällön omistaminen: säilytätkö oikeutesi?

Sisällön omistajuusPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Olet edelleen omistama lataamasi sisältö
 • Ruututila voi tallentaa ja toistaa sisältöäsi rajoitetusti
 • Olet edelleen omistama lataamasi sisältö
 • Sinä’Sinun on käytettävä isännöintipalvelua, jolla on todennäköisesti lisäehdot

Jos luot verkkosivun minkä tahansa verkkoalustan kautta, se’on hyvä idea tarkistaa heidän sisältöomistuskäytäntönsä: et’Älä halua lopulta vahingossa luopua oikeuksista omaan työhösi.

Suurimmat verkkoyritykset tietävät pystyvänsä’t varastamaan sisältöä ilman valtavaa takaiskua, tietysti, ja sekä Squarespace että WordPress yrittävät pitää asiakkaansa mahdollisimman onnellisina. Tässä’miten kukin yritys suhtautuu sisällönomistuskysymykseen.

Ruututilan sisällön omistaminen

Kaikki, jonka lähetät Squarespaceen, pysyy sisällönä, ja voit ottaa sen mukaasi, jos jätät Squarespaceen tulevaisuudessa. Sinä et’t omistaa verkkosivumallia kuitenkin: teknisesti se’vain lisensoitu, vaikka maksat siitä ja voitit’t pysty pitämään sivustosi näyttämään täsmälleen samalta, jos päätät poistua.

siellä’s yksi saalis myös. Hienon painon mukaan kaikki Squarespace-verkkosivustolle lähettämäsi materiaali on tosiasiallisesti lisensoitu yritykselle. Sinä’antamalla heille a “oikeus ja lisenssi käyttää, isännöidä, tallentaa, jäljentää, muokata, luoda johdannaisia ​​teoksia, kommunikoida, julkaista, julkisesti näyttää, julkisesti suorittaa ja levittää käyttäjän sisältöä rajoitetuissa tarkoituksissa, jotta [Squarespace] voi tarjota, parantaa, mainostaa ja suojata Palvelut.”

Se kuulostaa pelottavalta, mutta se’s ei oikeastaan ​​ole huonompi kuin hieno tulostaa sinulle’olet todennäköisesti jo sopinut Facebookista, Twitteristä tai muusta merkittävästä verkkopalvelusta. Tärkeintä on, että Squarespace voitti’t käytä sisältöäsi, ellei sitä’s mainostaa tai esitellä verkkosivustosi… ja voit jopa poistaa sen, jos sinä’haluaisin.

WordPress-sisältöomistus

Kaikki WordPress.org-sivustot toimivat ilmaisen WordPress.org-avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmän ansiosta. Kuten kaikki avoimen lähdekoodin ohjelmistot, kaikki lähdekoodit ovat kaikkien saatavilla ja niitä voidaan levittää ja muokata omalla tahdollaan.
Se’s WordPressin takana’ vahvuuksia, koska se tarkoittaa, että ohjelmisto on uskomattoman joustava ja mukautuva, ja se’on myös heikkoutensa takana, koska ohjelmisto voi olla monimutkainen ja edellyttää koodaustietoa.

Mutta siitä lähtien’on tarkoitettu käytettäväksi vapaasti, yritys ei tee sitä’t asettaa samat sisällön lisensointiehdot, joita Squarespace käyttää. Sisältösi on sinun, ja ei’t edes lisensoitu.

Myönnetty siellä’Vielä yksi saalis: Jos käytät WordPressiä, sinäkin’olet edelleen vastuussa isännöintipalvelustasi, ja useimmat hyvät isännöintipalvelut sisältävät samat lisensointiehdot, joita Squarespace käyttää. Joka tapauksessa sinä’Sisältösi hallitaan edelleen enimmäkseen.

Sivustojen siirto: Kuinka helposti voit liikkua?

Sivustojen siirtoPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Sisäinen WordPress-siirtotyökalu
 • Talon sisäiset ohjeet tuontia ja vientiä varten
 • Rajoitetut vientivaihtoehdot
 • Mahdollistaa paljon sisällön vientiä
 • Plugin on asennettava tuontiin, kuten siellä’s ei omaa työkalua

Mitä tapahtuu, jos valitset Squarespace tai WordPress, mutta muutat mieltäsi myöhemmin rivillä? Jäävätksesi loukkuun ikuisesti, kun sisältösi on panttivankina ajan loppuun saakka? Onneksi vastaus näihin dramaattisiin kysymyksiin on kieltävä.

Voit siirtää verkkosivustosi uudelle alustalle riippumatta siitä, haluatko siirtyä WordPressistä Squarespaceen tai päinvastoin..
Vaikka käyttöjärjestelmäsi voitti’Koska pidät panttivankina, sisältöä on yleensä vaikeampaa viedä kuin tuoda, joten se voitti’t on aina vaivaton tehtävä.

Valmistaudu myös uuteen alkuun useammalla kuin yhdellä tavalla – sinä pystyt’t siirtää ääni-, video-, tapahtuma- tai tuotesivuja tai verkkosivustosi muotoilua. Että’on sama sekä WordPressin että Squarespacen kanssa, joten sinäkin’Sinun on suunniteltava sivustosi uudelleen, kun muutat.

Siirtyminen WordPressistä Squarespaceen

Joten kuinka helppoa se on? No, Squarespacessa on sisäänrakennettu tuontityökalu WordPress-sivustosi siirtämiseen, samoin kuin hyödyllisiä oppaita jokaisen vaiheen läpi. Se’s melko suoraviivainen – perustaa Squarespace-sivuston, valitse mallisi ja siirrä sisältöä sitten Advanced Import -vaihtoehdolla WordPress.org-sivustosta.

Varmista, että poistat kaikki laajennukset ensin ja siirrä .xml-tiedostoilla.

wordpress neliötilaan siirtyminenSquarespace’Siirtotyökalun avulla WordPress-sivustosi tuonti on helppoa, ja siinä on hyödyllisiä ohjeita, jotka tekevät siitä mahdollisimman helpon.

Ruututila tuo kaikki:

 • Blogisivut, viestit ja kirjoittajat
 • Kommentit
 • Luokat ja tunnisteet
 • kuvat
 • Liitteet
 • Sivustosivut

Siirtyminen neliötilasta WordPressiin

Sisällön vienti Squarespace-palvelusta on hieman hankalampaa. Jos et’Sinulla ei ole jo WordPress-sivustoa’Sinun on määritettävä yksi (mukaan lukien isäntä, WordPressin asentaminen ja verkkotunnuksesi rekisteröiminen tai siirtäminen).

neliön vienti-opasVaikka sisällön vieminen Squarespacestä on hankalampaa kuin tuonti WordPressistä, sinulla on silti Squarespace’Yrityksen sisäiset ohjeartikkelit opastavat sinut muuttoliikkeen läpi

Kerran sinä’kun olet tehnyt tämän, voit viedä Squarespace-sisältösi. Sinä’uudelleen rajoitetummin, mitä voit viedä Squarespace-alueelta – tässä ovat tärkeimmät asiat, joita voit siirtää:

 • Säännölliset sivut
 • Yksi blogisivu ja kaikki sen viestit
 • Galleria-sivut
 • Kuva estää
 • Tekstlohkot
 • Kommentit

Joten sinä’Minulla on paljon enemmän tehtävää, jos sinä’siirrytään Squarespace-palvelusta WordPressiin. Mutta Squarespace tarjoaa silti vaiheittaiset oppaat, jotka auttavat siirtämisen loppuun saattamisessa. Kuinka yksinkertainen tai monimutkainen se on, riippuu sivustosi sisällöstä, esimerkiksi jos se’s verkkokauppa.

Ohje ja tuki: Mitä’s asiakaspalvelu kuten?

auta & TukiPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Omistettu tukitiimi
 • Helppo käyttää tietopohjaa
 • Verkkoseminaareja, artikkeleita, videoita ja sähköpostituki käytettävissä
 • Pienempi apuresurssien valikoima kuin WordPress
 • Massiivinen yhteisö, jolla on laajat resurssit
 • Vaikea löytää olennaista tietoa

WordPress-ohje ja -tuki

Tukipalvelussa WordPressillä on valtava yhteisö ja valtava määrä resursseja ja oppaita auttamaan sinua. Kokemuksemme mukaan se’tiedon ylikuormituksen vuoksi on vaikea löytää hyvää ja asiaa koskevaa apua.

neliö vs WordPress - wp-tukiWordPressillä on laaja yhteisöfoorumi. Vaikka se tarjoaa tuhansia ohjeartikkeleita, se voi olla ylivoimainen ja vaikea navigoida.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kuka tahansa voi kehittää työkaluja WordPressille, joten työkalujen laatua ei valvota. Suurimman osan ajasta vain työkalun alkuperäinen kehittäjä voi auttaa sinua – ja niin’olettaen, että he ovat jopa valmiita auttamaan.

Yksi vaihtoehto on palkata WordPress-ammattitaitoinen urakoitsija auttamaan verkkosivustosi konfiguroinnissa, mutta se voi kallistua nopeasti – vaikka ulkoistaisit Intian, Itä-Euroopan tai Aasian kaltaisille, joiden palkat eivät ole yhtä korkeita.

Ruututilan ohje ja tuki

Squarespacella on puolestaan ​​keskitetty tukitiimi, joka on omistettu omalle verkkosivuston rakentajalle. Tämä tiimi on kehittänyt kirjasto apua, oppaita, työpajavideoita ja yhteisöfoorumin, jonka avulla voit rakentaa verkkosivustosi. Sinä’Voin myös puhua tukitiimin jäsenen kanssa live-chatin ja tunnin tunnin sähköpostitukin avulla.

neliön tietokantaSquarespace-ohjekeskus on selkeästi suunniteltu auttamaan sinua löytämään vastauksia nopeasti ja helposti. Voit myös etsiä hakukentän ja selausluokkien lisäksi myös verkkoseminaareista, videoista ja sähköpostituesta.

Lisäksi, koska Squarespace luo ja testaa omia työkaluja, verkkosivustosi mahdollisuudet törmätä ongelmiin ovat melko vähäiset.

Hinnoittelu ja hinta-laatusuhde: Kuinka paljon me täällä puhumme?

hinnoittelu & Rahan arvoPlussatHaittojaSquarespaceWordPress
 • Suunnitelmat antavat selkeät hinnat
 • Ei piilotettuja lisäkustannuksia
 • Parempi vastine rahalle kuin muut verkkosivustojen rakentajat
 • Rajoitettu 4 hinnoittelusuunnitelmaan
 • Itse WordPress on ilmainen
 • Lisäkustannukset, kuten plugins, hosting jne.

Ruututila vs. WordPress-hinnoittelukatsaus

Squarespace-alueella on neljä hinnoittelusuunnitelmaa 12–40 dollaria kuukaudessa. Nämä ovat kiinteät hinnat ilman piilotettuja maksuja. Sitä vastoin WordPress on ilmainen alusta, joka vaatii maksettuja lisäominaisuuksia, kuten isännöintiä, laajennuksia ja teemoja. WordPressin hinnoittelu on joustavampaa, mutta Squarespace-hinnoittelu on helpompi budjetoida.

Ennen verkkosivuston rakentamista se’On tärkeää harkita kuinka paljon sinä’d olla valmis investoimaan siihen. Se, kuinka paljon sijoittaa verkkosivustoosi, on ehdottomasti erittäin tärkeä näkökohta.

Ruututilan hinnoittelu

Koko ruututila’Suunnitelmissa on rajoittamaton tallennustila, ja niissä on ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna (arvoltaan 10–15 dollaria). Squarespace-suunnitelmaan sisältyvä oma 24/7 -tuki on arvokas ominaisuus, koska se voi säästää tunteja, jos sinä olet’tarvitset koskaan apua.

Squarespace tarjoaa 4 premium-hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 12–40 dollarista kuukaudessa (laskutetaan vuosittain).

Jos kirjaudut vuotuiseen suunnitelmaan, voit säästää 13–25% verrattuna kuukausittaisen suunnitelman allekirjoittamiseen..

Ruututilan hinnoittelusuunnitelmatKuukauden suunnitelma ($ / kk) Vuosisuunnitelma ($ / kk) Säästöt (%)henkilökohtainenliiketoimintaPerus (verkkokauppa)Advanced (verkkokauppa)
$ 16$ 1225%
$ 26$ 1831%
$ 30$ 2613%
$ 46$ 4013%

Halvin henkilökohtainen suunnitelma maksaa vain 12 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) ja antaa sinulle kaiken mitä tarvitset yksinkertaisen ja tyylikkään verkkosivun luomiseen.

Seuraava suunnitelma on liiketoimintasuunnitelma, jonka hinta on 18 dollaria kuukaudessa. Täydellinen yrityksille, se tukee verkkokauppaa ja sillä on yli kaksinkertainen henkilökohtaisen suunnitelman ominaisuudet.

neliön hinnoittelu verkkosivustojen rakennussuunnitelmatSquarespacessa on kaksi verkkosivustojen rakentamissuunnitelmaa, henkilökohtainen ja liiketoimintasuunnitelma

Kaksi muuta suunnitelmaa on tarkoitettu verkkokauppojen perustamiseen. Perussuunnitelma 26 dollaria kuukaudessa sisältää kaikki liiketoimintasuunnitelman ominaisuudet sekä edistyneet verkkokaupan työkalut. Kallein suunnitelma on Advanced plan, jonka hinta on 40 dollaria kuukaudessa ja joka on tarkoitettu kasvaville yrityksille.

Don’unohtaa: kaikissa Squarespace -suunnitelmissa on 14 päivän ilmainen kokeilu joten voit antaa sen käydä läpi ennen palkkiojärjestelmään liittymistä.

Ruututilan tarjouskoodiKäytä tarjouskoodia "WBE" Kassalla 10%: n alennus

Säästä 10% kaikista neliösuunnitelmista!

Meillä on yksinoikeus tarjouskoodilla, joka voi säästää 10% ensimmäisestä ostoksestasi tai päivityksestä Squarespace-palvelussa! Vain kirjoita WBE kassalla säästääksesi suunnitelman kustannuksia.

WordPress-hinnoittelu

WordPress on ilmainen alusta, mutta sinä’Tarvitset vielä lompakosi ulos, jotta pystyt kattamaan sivustosi muut näkökohdat. Viisi päätekijää, joista on syytä harkita kustannustesi laatimisessa:

 • Hosting – verkkopalveluntarjoajan maksaminen verkkotilasta, johon voit asentaa ja tallentaa WordPress-sivustosi
 • Teemat – Vaikka jotkut teemat ovat ilmaisia, huippulaatua se’kannattaa miettiä sijoittamista maksettuihin teemoihin tai suunnittelijaan
 • Verkkokaupan integrointi – jos haluat myydä sivustosi kautta, sinä’Tarvitsen verkkokaupan työkaluja
 • liitännäiset – Luotettavat ja luotettavat laajennukset voivat laajentaa verkkosivustoasi ja ovat maksamisen arvoisia
 • Kehittäjä maksaa – rakennatko itse tätä sivustoa? Palkkaatko kehittäjän auttamaan sinua? Tämä päätös vaikuttaa kokonaistalousarvioon

WordPress vaatii sinun lajittelemaan oman isännöintisi, joka yleensä maksaa noin 7 dollaria kuukaudessa (niin noin 84 dollaria vuodessa). WordPress suosittelee joko Bluehostin, Dreamhostin tai SiteGroundin käyttöä (napsauta lukeaksesi arvosteluistamme niistä). Bluehost on parhaiten arvioitu WordPress-palveluntarjoaja, jonka pisteytys on vaikuttava 4,8 / 5.

Wordpress suositteli isännöintiäSinä’Sinun on maksettava WordPress-sivustosi omasta isännöinnistä. Bluehost, DreamHost ja SiteGround ovat WordPressin suosittelemia kolme tärkeintä.

Tämän lisäksi sinun on todennäköisesti ostettava teema, joka keskimäärin voisi maksaa noin 30-80 dollaria teemakohtaisesti. Kulutustasi riippuu siitä, kuinka luotettava ja hyvämaineinen teemakehittäjä on (nyrkkisääntönä, mitä kalliimpi tuote, sitä luotettavampi se on).

Jos haluat lisätä muita toimintoja WordPress-sivustoosi, saatat joutua lisäämään muutama ilmainen tai maksettu laajennus. Tämä voisi tulla ympäri 15-50 dollaria lisäosaa kohti, jälleen kerran kehittäjän maineen mukaan.

WordPressin avulla sinun on myös ostettava oma verkkotunnuksesi, joka on noin 10–12 dollaria vuodessa. Voit etsiä ja ostaa verkkotunnusta suosituilta verkkotunnussivustoilta, kuten Domain.com.

Joten WordPress-verkkosivuston alkuinvestointi voi vaihdella 139 dollaria – 200 dollaria tai enemmän, riippuen siitä kuinka monta maksettua laajennusta päätät noutaa. Muista myös, että tätä ei tueta.

WordPress-tarpeistasi riippuen saatat joutua myös palkkaamaan sopimuskehittäjän tai suunnittelijan toteuttamaan ne – mikä saattaa johtaa tuhansien maksamiseen.

1) Verkkosivuston rakentamisen kustannukset – me jaamme täällä omat kokemuksemme ja oman hinnoitteluoppaamme

2) Katso video-oppaamme siitä, kuinka WordPress-sivusto voidaan perustaa omalla isäntänne

WordPressin arvioidut kustannukset

Kaiken kaikkiaan olemme antaneet arviot WordPress-sivuston perustamiskustannuksista alaosassa.

Suositun WordPress-teemakehittäjän Elegant Themesin mukaan WordPress-sivuston perustaminen ja ylläpitäminen (ilman ulkoista apua) voisi maksaa sinulle mitään 200–1 000 dollaria+.

Pääkustannukset liittyvät premium-teemojen ja laajennusten ostamiseen. Ensiluokkaiset teemat ovat tyypillisesti 50-200 dollaria kuukaudessa, kun taas premium-laajennukset voivat vaihdella 15-200 dollarista.

Tavallinen verkkotunnus maksaa noin 12 dollaria vuodessa. Ylläpito on hyvin riippuvainen valitsemastasi palveluntarjoajasta, mutta keskimäärin isännöintihinnat ovat yleensä 10–30 dollaria kuukaudessa.

Huomaa, että tämä ei vaikuta jatkuviin kustannuksiin; Jos joudut palkkaamaan jonkun auttamaan sinua muuttamaan WordPress-sivustoasi tai auttamaan vianmäärityksessä, tämä lisää kustannuksia vielä enemmän.

Tyylikkäät teemat arvioivat myös, että mukautettu WordPress-teema maksaa sinulle noin 3 000–6 000 dollaria (suunnitteluun ja kehittämiseen), kun taas räätälöity WordPress-verkkosivusto on noin 6 000–15 000 dollaria (suunnitteluun ja kehittämiseen sekä mukautettuihin laajennuksiin). Näet heidän arviot täältä.

Ruututila vs. WordPress – Hinnoittelu: Tuomio

WordPressillä on parempi hinnoittelu kuin Squarespace. Se’s on ilmainen alusta, toisin kuin Squarespace, joten kulutuksesi ovat täysin hallinnassasi. Voit valita budjetin mukaiset isäntä-, laajennukset ja teemat. Jopa nämä välttämättömyydet voivat kuitenkin lisätä kustannuksiasi. Odottamaton hinnankorotus ei tapahdu’t vaara ruudun tilassa’s asettaa suunnitelmat.

Lisätietoa

 • Lue Ruututilan hinnoittelukatsaus lisätietoja tästä rakentajasta’suunnitelmat
 • Haluatko tietää enemmän WordPress-hosting-palvelusta? Tutustu parhaan WordPress-palveluntarjoajan arvosteluun Lisätietoja.
 • Lue Bluehost-arvostelu lisätietoja hinnoittelusta, ominaisuuksista ja muusta.

Ruututila vs WordPress: Johtopäätös

Squarespace ja WordPress ovat molemmat verkkosivustojen rakennusmaailman suunnittelun jättiläisiä. Kummankin avulla voit luoda kauniin ja tehokkaan verkkosivuston. Mutta on myös joitain suuria eroja.

Ruututila on suunnattu ihmisille, joilla ei ole asiantuntevia teknisiä taitoja. Sinä et’t tarvitse koodittaa luodaksesi verkkosivuston Squarespaceen, mutta korkealaatuisilla malleillaan ihmisillä on vaikea uskoa siihen! Voit koodata, jos haluat, mutta vedä ja pudota -editorin ansiosta se’s ole välttämätöntä.

WordPress sopii vain teknisesti luottavammille. Sinun on koodattava, ja sinun on onnistuneesti hallittava, päivitettävä ja suojattava omaa verkkosivustoasi. Tulokset ovat kuitenkin tyydyttäviä; WordPress on erittäin suosittu, ja jos sinäkin’Kun olet tekninen pallo, voit luoda verkkosivun’Se on tyylikäs ja täynnä ominaisuuksia.

Kaiken kaikkiaan Squarespace tarjoaa kattavan paketin, joka’sopii useimmille ihmisille. Ruututilaa on helpompi käyttää kuin WordPress, mutta se rakentaa silti vaikuttavasti ammattitaitoisia verkkosivustoja. Se’on vähemmän alttiita uhkille, ja sen huolto on paljon pienempi kuin WordPressin.

Toisaalta WordPress on kiistatta ansainnut maineensa Internetin voimaympäristönä. Mutta edistyneelle ja saavutettavalle monipuoliselle rakentajalle Squarespace on todellinen juttu.

Tässä on yhteenvetotaulukko yllä olevasta vertailustamme.

Ruututila vs. WordPressSquarespaceWordPressHelppokäyttöisyysDesignominaisuudetSovellukset ja laajennuksetSEOVerkkokaupanbloggaaminenMobiilieditoriJatkuva huoltoturvallisuusSisällön omistajuusSivustojen siirtoApu ja tukihinnoittelu
Erittäin käyttäjäystävällinen, vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja. Voit rakentaa verkkosivuston tietämättä kuinka koodata tai vuokrata ketään apua varten.Jyrkkä oppimiskäyrä, varsinkin jos olet aloittelija. Sinun on tiedettävä, kuinka koodata ja olla teknisesti taitava tai palkata joku, joka on.
Upeat, muokattavat suunnittelijamallit, jotka on rakennettu hienon käyttökokemuksen mielessä.Paljon valinnanvaraa teemoissa, mutta mikään niistä ei ole yhtä huipputekijä, että sinäkin’Tarvitset jonkin verran koodaustaitoja saadaksesi täyden hyödyn.
Laaja valikoima sisäänrakennettuja ominaisuuksia, vaikuttava laatu kattaen useat alueet. Uusia ominaisuuksia lisätään ja päivitetään säännöllisesti.Pienempi valikoima sisäänrakennettuja ominaisuuksia – enemmän riippuvuutta kolmannen osapuolen liitännäisistä lisäominaisuuksista.
Ei ulkoisia sovelluksia tai laajennuksia asennettavaksi, koska ne’uudelleen kaikki täysin integroitu neliötilaan jo. Tämä tarkoittaa heitä’kaikki yhteensopivat ja päivitetyt.Tuhannet laajennukset, joista valita, asentaaksesi WordPress-sivustoosi. Loputtomia lisätoimintoja saatavilla. Tämä voi kuitenkin olla vaarallista vanhentuneiden ja heikkolaatuisten laajennusten takia.
SEO-ominaisuudet ovat jo sisäänrakennettu ja hallittu sinulle.SEO-laajennukset voivat lisätä tehokkaita työkaluja ja oppaita WordPress-sivustoosi.
Sisäänrakennetut myyntiominaisuudet, mukaan lukien suuri varaston koko, mutta joista puuttuu sovelluksia ja maksuvaihtoehtoja.Vaikea navigoida ja puuttuva asiakastuki. Mutta jos pystyt selvittämään sen, se’s on tehokas, muokattava alusta.
Hyvä valinta blogimallien ja työkalujen avulla päästä sinut alkuun, mutta yksinkertaisesti ole yhtä vakaa kuin WordPressin blogin resurssit.Räätälöity bloggaamiseen, laaja valikoima laajennuksia ja sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Lisäksi sillä on bloggaajayhteisö, ja sen avulla voit jättää kommentteja muihin WordPress-blogeihin.
Mobiilisovellukset ovat ilmaisia ​​ja helppo asentaa. Valittavana on neljä erilaista vaihtoehtoa, joten voit räätälöidä kokemuksen sivustoosi sopivaksi’s tarvitsee.Myös ilmainen ja helppo asentaa. Kullakin laitteella on vain yksi vaihtoehto – mikä on ihanteellinen sinulle’etsit suoraviivaista ratkaisua.
Hyvin vähän – Ruututila on “suljettu” ympäristö, mikä tarkoittaa, että he hallitsevat kaikkia alustan näkökohtia ja hallitsevat kaikki päivitykset ja huoltotöitä puolestasi.Edellyttää säännöllistä ylläpitoa, varsinkin jos alustat, teema tai laajennukset ovat niiden kehittäjien päivittämiä. Olet vastuussa verkkosivustosi kaikkien näkökohtien ylläpidosta.
Kaikkia tietoturvaa ja päivityksiä hallitaan sinulle. Jos on tietoturvaongelma, Squarespace’Asiantuntijat käsittelevät sitä.Olet vastuussa verkkosivustosi turvallisuuden hallinnasta.
Voitti’t saa mitään oikeuksia sisältöön. Kuitenkin sinä’Sinun on pyrittävä välttämään hienopainatus, jossa vain todetaan, että Squarespace voi käyttää sisältöäsi verkkosivustosi mainostamiseen tai esittelemiseen..Voitti’t saa mitään oikeuksia sisältöösi, eikä sillä ole mitään Squarespace-palvelun käyttöoikeusehtoja. Kuitenkin sinä’Sinun on käytettävä isännöintipalveluntarjoajaa, jolla todennäköisesti on samanlaiset lisensointiehdot kuin Squarespace-sivustolla.
Voit siirtää sivustosi, jos haluat. Helppo tuoda myös WordPressistä.Voit siirtää sivustosi, jos haluat. Sisällön vienti on myös helppoa.
Omistettu tukitiimi organisoiduilla opetusohjelmilla. Voit saada apua myös live-chatin tai sähköpostin välityksellä.Iso yhteisö, jolla on resursseja ja oppaita, mutta ei hyvin järjestetty. Suurin osa käyttäjistä maksaa kehittäjille apua.
4 premium-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 12 dollarista kuukaudessa 40 dollariin kuukaudessa.Voi vaihdella välillä 200–15 000 dollaria, riippuen useista tekijöistä (isännöinti, teemat, laajennukset, vuokrausapu jne.)

Milloin ruudun tilaa käytetään WordPressin sijasta

Etkö vieläkään ole varma siitä, kannattaako käyttää Squarespace vai WordPress? Tässä on muutama tärkein syy sinulle’halua valita Squarespace WordPressistä:

 • Haluat upean verkkosivuston ilman vaivaa ja vaivaa
 • Tarvitset sivuston melko nopeasti
 • Sinä’uudelleen helposti hallittavan sivuston jälkeen
 • Haluat avoimen, hinnoitellun
 • Sinä’uudelleen ole varma koodaus
 • Arvostat Squarespace -palvelun mukavuutta’s kaikki-yhdessä-ratkaisu
 • Haluat keskittyä tavoitteisiisi ylläpidon sijaan
 • Pidät omistautuneen, ympäri vuorokauden tapahtuvan tuen turvallisuudesta

Milloin WordPressiä käytetään Squarespace-tila

Ehkä sinä’WordPress houkuttelee, mutta ei’t vakuuttunut siitä’sopii sinulle? Tässä ovat tärkeimmät syyt, miksi ihmiset valitsevat WordPressin – jos nämä kuulostavat tutulta, WordPress on todennäköisesti paras valinta:

 • Sinä’rakentaa monimutkainen verkkosivusto
 • Haluat täydellisen räätälöinnin
 • Sinä’uudelleen käytännön lähestymistavan jälkeen sivustosi käyttämiseen
 • Sinä’uudelleen onnellinen koodaus tai oppiminen koodaamaan
 • Haluat todella tehokkaita blogityökaluja
 • Sinä et’t tarvitse verkkosivustoa nopeasti
 • Sinä’Teknisiä tehtäviä, kuten isännöinti, tietoturva tai päivitykset, ei lykätä
 • Haluat valita, mitä työkaluja tai ominaisuuksia sivustosi tarvitsee

Lisätietoa

 • Ruututilan arvostelu
 • WordPress.org-arvostelu
 • WordPress.com-arvostelu
 • Ruututilan hinnoittelu
 • Ruututilan mallit
 • Ruututilan verkkokaupan katsaus
 • Squarespace SEO Review
 • Kuinka käyttää ruutua
 • Wix vs Ruututila
 • Paras WordPress-palveluntarjoaja
 • Bluehost arvostelu
 • Wix vs WordPress
 • Ruututila vs WordPress: UKK

Ruututila vs WordPress: UKK

Kuka on Squarespace -kampanja??

Ruututila on suunniteltu auttamaan ketään luomaan oma verkkosivusto, riippumatta heidän teknisistä kyvyistään. Sinä et’t tarvitse koodata – mutta voit jos haluat – ja se tulee täynnä sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotta elämäsi olisi mahdollisimman helppoa. Siinä on upeita malleja kaikille suunnittelun ystäville.

Kenelle WordPress on suunnattu?

WordPress on suunnattu kaikille, jotka haluavat täydellisen hallinnan verkkosivuston kaikilla muttereilla ja pulteilla, turvallisuudesta päivityksiin, koodaukseen ja muihin. Sinä’Tarvitset jonkin verran teknistä luottamusta tai olla mukava oppia mennessäsi. WordPress antaa sinulle täydellisen mukautuksen sivustollesi, joten voit luoda mitä haluat!

Onko WordPress parempi kuin Squarespace?

Vastaus tähän kysymykseen on henkilökohtaisissa mieltymyksissä. Jos sinä’Kun haluat luoda todella monimutkaisen sivuston ja haluaisi täydellisen joustavuuden, WordPress on parempi vaihtoehto sinulle. Toisaalta, jos sinä’Kun kyseessä on pienempi yritys tai yhden hengen joukkue, Squarespace on paras vaihtoehto. Voit luoda älykkään, tyylikkään verkkosivuston erittäin nopeasti tarvitsematta tietää mitään koodia.

Kuinka paljon Squarespace maksaa?

Squarespace’Kuukausittaiset hinnasuunnitelmat alkavat 12 dollaria kuukaudessa. Sinulla on mahdollisuus kokeilla sitä ilmaiseksi 14 päivän ajan ennen kuin sitoudut suunnitelmaan. Katso hinnoittelukatsauksemme, jotta syvälle sukeltaisiin Squarespace-palvelun todellisiin kustannuksiin, ja selvittää mikä suunnitelma on sinulle parhaiten.

Kuinka paljon WordPress maksaa?

WordPress on teknisesti ilmainen avoimen lähdekoodin alusta. Mitä sinä’Sinun on muistettava WordPress-verkkosivuston rakentamisessa se, että sinä olet sinä’Sinun on maksettava verkkotunnuksesta, sivustosi isännöinnistä ja mahdollisesti teemasta sen päällä. Voit odottaa maksavan missä tahansa välillä 200–1000 dollaria+ saadaksesi WordPress-sivuston käyttöön ja käyntiin. Katso tarkemmat tiedot vertailun hintaosasta.

Mikä verkkosivustojen rakentaja on helpompi käyttää, Squarespace tai WordPress?

Voit käyttää Squarespacea tarvitsematta tietää koodiriviä, mikä tekee siitä erinomaisen ei-tekniselle keskuudellemme. Se’Se on ehdottomasti helpompi vaihtoehto verrattuna WordPressiin.

Onko Squarespace tai WordPress paras monikielisille sivustoille?

WordPress on parempi monikielisten sivustojen luomiseen kuin Squarespace, koska voit asentaa tiettyjä laajennuksia sisällön kääntämiseksi ja globalisoimiseksi. Voit luoda monikielisen sivuston Squarespace-sivulla kopioimalla sivut eri kielille.

Onko Squarespace tai WordPress parhaiten blogointia varten?

Vaikka Squarespacessa on hienoja sisäänrakennettuja blogityökaluja, mikään alusta ei voi todella voittaa WordPressiä, kun kyse on bloggaamisesta! Että’mitä se on tehty ja mukana on paljon erittäin tehokkaita blogityökaluja.

Jos haluat jotain vähemmän hankalaa käsitellä, tutustu Weeblyyn, Wixiin tai WordPress.comiin – katso kuinka ne ovat verrattavissa Squarespaceen ja WordPress.orgiin katsauksessamme parhaista alustoista blogin luomiseen..

Mitä voit käyttää Squarespace: n tai WordPressin sijasta?

Tämä riippuu todella siitä, minkä tyyppisellä verkkosivustolla olet’rakennat uudelleen! Blogeille WordPress.com on loistava vaihtoehto. Verkkokaupoissa tutustu Shopifea, ja upeita malleja saat Wixistä. Pienyrityksille ja salkkuille myös Weebly on kärjessä!

Tutustu perusteellisimpaan arvosteluun parhaista verkkosivustojen rakentajista ja katso kaikkea parhaita rakentajia.

Pitäisikö minun löytää isäntä Squarespace-sivustolleni?

Ei, voit rentoutua, koska Squarespace on täysin isännöity sinulle. Sinä et’Sinun ei tarvitse löytää omaa palveluntarjoajaasi, kirjautua erilliseen suunnitelmaan tai huolehtia suunnitelman rajoituksista. Kaikki Squarespace-suunnitelmat antavat sinulle täysin hallitun pilvipalvelun sekä rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan.

Kuinka paljon hallitset sivustosi’sisältöä?

WordPressin avulla sinulla on täysi hallinta verkkosivustossasi. siellä’Sivustosi hyvinkin alhainen mahdollisuus, ellet ole ristiriidassa palveluntarjoajasi kanssa. Ruututilassa on käyttöehtoja koskevia käytäntöjä, joita sivustosi on noudatettava. Voit edelleen hallita sitä, mitä teet sivustollasi, mutta sinun on noudatettava Squarespace-painiketta’s olosuhteet.

Voitko vaihtaa sivustosi WordPress- ja Squarespace-tilojen välillä?

Joo! Voit siirtää Squarespace-sivustosi WordPressiin tai siirtää WordPress-verkkosivustosi Squarespaceen. Joten vaikka aloittaisitkin yhdestä ja muutat mieltäsi, niin se’se ei ole maailman loppu! Sinä et’Ensimmäisen valintasi täytyy pysyä ikuisesti.

Siirry alkuun

Tämä opas on hyödyllinen?

Kysymys – Oliko tästä oppaasta hyötyä sinulle? Jätä kommentti alle.

Tunnetko ketään, joka voi hyötyä tästä oppaasta? Lähetä heille tämä sivu tai napsauta vasemmalla olevaa jakopainiketta.

Sinä’Autan meitä levittämällä sanaa verkkosivustollemme ja sinä’Autan heitä!

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map