Shopify vs Amazon: mitä alustaa kannattaa käyttää?

shopify vs amazonin esitelty kuvaShopify vs Amazon on yksi verkkokaupan suurimmista taisteluista. Ne’molemmat suuret nimet ja tarjoavat suuria mahdollisuuksia online-myyjille.


Pelkästään Yhdysvalloissa Amazonilla on yli 150 miljoonaa kävijää kuukaudessa!

Shopify hallitsee yli 600 000 yritystä jotka ovat myyneet yli 82 miljardia dollaria tämän verkkokauppapaikan kautta.

Tällaisten tilastojen kanssa ei ole ihme’S vaikea valita!

Me’ve on tehnyt perusteellisen tutkimuksen verkkokauppaympäristöistä parhaan mahdollisen tiedon saamiseksi. Tässä artikkelissa verrataan Shopifea ja Amazonia siitä, kuinka helppoa niitä on käyttää, hinnoitteluun, ominaisuuksiin, asiakastukeen ja muihin.

Kaiken kaikkiaan voimme sanoa, että Shopify on markkinoiden paras monipuolinen verkkokauppaalusta. Se sai huippututkimuksen tutkimuksessamme ja soveltuu ensi kertaa myymälöihin suuriin tuotemerkkeihin, kuten Teslaan. Verkkokaupan perustamiselle ja verkkokaupan mittakaavalle siellä’s ole mitään parempaa.

Vielä siellä’Paljon miettiä ja Shopify voitti’t olla oikeassa kaikille. Että’missä meillä on sisäänpääsy. Yksittäisistä myyjistä pienille ja kasvaville yrityksille’täällä auttaaksesi sinua tekemään parhaan päätöksen.

Sen lisäksi, että analysoimme ominaisuuksia ja tutkimme myyntimaksuja, me’Katsomme myös sitä, mikä tekee Shopifesta ja Amazonista erilaisia ​​ja mikä tärkeintä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Shopify vs Amazon: Hyödyt & Haittoja

Shopify ammatit

 • Tehokkaat verkkokaupan työkalut: Shopifellä on valikoima verkkokaupan työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua rakentamaan ja mainostamaan verkkokauppaa.
 • Ainutlaatuinen tuotemerkki-identiteetti: Koska luot oman verkkokauppasivustosi, luot myös vahvan ja ainutlaatuisen tuotemerkin, joka menee yrityksesi mukana.

Shopify haitat

 • Lisäkustannukset: Shopifillä on kuukausimaksu, mutta sillä on myös App Store. Kolmansien osapuolien sovellusten lisääminen voi lisätä kuukausikustannuksiasi.
 • Markkinointi: Olet täysin vastuussa yrityksesi mainostamisesta ja tuotemerkkitietoisuuden lisäämisestä.

Amazonin ammattilaiset

 • liikenne: Miljoonat ihmiset käyvät Amazonin markkinoilla kuukaudessa. Tämä antaa tuotteillesi suuren altistumisen.
 • Lisäpalvelut: Amazon voi hoitaa varastosi varastoinnin, pakkaamisen ja kuljetuksen puolestasi, mikä helpottaa yrityksesi johtamista.

Amazonin haitat

 • kilpailu: Amazon myy miljoonia tuotteita, joten sinä’uudestaan ​​kilpailua vastaan. Toisinaan sinä’Kilpailen suoraan Amazonin kanssa.
 • branding: Se’On erittäin vaikea luoda ainutlaatuista tai vahvaa tuotekuvaa myymällä Amazonilla.

Mitä’S ero Shopififtin ja Amazonin välillä?

Voit ansaita rahaa myymällä tuotteitasi Shopifyn tai Amazonin avulla verkossa. Maksat kuukausittaisen tilauksen molemmille ja sinulla on pääsy kaikkiin heidän tarjoamiinsa työkaluihin ja resursseihin.

Mutta ne eivät ole samoja!

Amazon ja Shopify voivat vaikuttaa samanlaisilta, mutta ne toimivat eri tavoin.

Suurin ero Shopifyn ja Amazonin välillä

Tärkeintä muistaa on Shopify on erikoistunut verkkokauppaalusta ja Amazon on online-markkinapaikka. Shopify antaa sinulle työkaluja oman verkkokaupan luomiseen, kun taas Amazon antaa sinun myydä markkinapaikkansa kautta muiden online-myyjien rinnalla..

Joten myynti Amazonin kautta on kuin pysähtyminen kuuluisalle boot-messuille. Tuhannet ihmiset parvivat selaamaan ja ostamaan – suurin osa heistä ei ole’t etsivät erityisesti yritystäsi, mutta ansaitset silti paljon myyntiä, koska kaikki kävelevät ohi ja näkevät pysähtyneesi.

Myynti Shopifyn kanssa on enemmän kuin rakennuksen vuokraus yritystoiminnan perustamiseksi. Sinulla on oma tila ja asiakkaat todella etsivät kauppaa, kun he tietävät tuotemerkin. siellä’enemmän tilaa luoda ainutlaatuinen kuva, vaikka se’vaikeampaa työtä kiinteän asiakaskunnan rakentamisessa.

Näiden erojen vuoksi Shopify ja Amazon palvelevat erityyppisiä online-myyjiä. Amazon palvelee yksittäisiä myyjiä jopa pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Shopify on ihanteellinen kaikkeen pieniin yrityksiin ja paljon suurempiin tuotemerkkeihin.

Helppokäyttöisyys

Mikäli sinä’Suorittamalla pari sukkia tai perustamalla verkkokauppaimperiumi, haluat online-myyntikokemuksesi olevan mahdollisimman sujuvaa.

Jos ajatus oman verkkokauppasi perustamisesta vaikuttaa hiukan ylivoimaiselta, älä’t hätää! Shopify on suunniteltu tekemään verkkokauppasivustosi rakentamisesta mahdollisimman helppoa. Se’Sillä on puhdas, selkeä muotoilu, tonnia ohjesivuja ja erittäin helppo navigointi.

myymälä kojelautaShopify-kojelauta rohkaisee sinua aloittamiseen ja tarjoaa helpon pikakatsauksen kokonaismyynnistäsi, parhaimmista tuotteista ja myyntijaotteluista.

Shopify tekee uskomattoman työn tekemällä tehokkaita myyntityökaluja kaikkien ulottuville. Nyt kun’jotain helpommin sanottua kuin tehtyä, joten Shopify ansaitsee tunnustusta osallistavasta lähestymistavastaan ​​verkkokauppaan.

Amazonin avulla sinun tarvitsee vain luoda tili, suorittaa jokainen asennusvaihe ja sitten sinä’uudelleen valmis ostamaan!

amazon perustaa prosessinAmazonilla on helppo seurata asennusprosessia, joka vie sinut läpi rekisteröinnin vaihe vaiheelta.

Kerran sinä’Rekisteröityneenä sinun täytyy vain listata tuotteesi, myydä ne, lähettää ne ja mikä parasta – maksaa!

Tämä on kaikki melko yksinkertaista, ja Amazonilla on työkaluja, jotka tekevät siitä mahdollisimman yksinkertaisen. Voit esimerkiksi selvittää toimituskulut itse tai käyttää Fulfillment by Amazon (FBA) -sivustoa.

FBA ottaa yhden verkkokaupan päänsärkystä – merenkulun – ja ottaa sen käsistäsi. Joten et’t tarvitse huolehtia lähetystoiminnasta ollenkaan, jos et’ei halua. Sen sijaan myyt tuotteitasi ja Amazon lajittelee loput sinulle.

Sekä Shopify että Amazon on suunniteltu tekemään elämästäsi mahdollisimman helppoa. Sinä’Löydät hyödyllisiä työkaluja ja virtaviivaisia ​​asennuksia molempien kanssa.

Suunnittelu joustavuus

siellä’Eikä ole turhauttavampaa kuin yrittää selata verkossa, kun huono suunnittelu on tulossa tielle jokaisella napsautuksella. Onneksi Shopifen ja Amazonin kanssa et’Ei tarvitse huolehtia ostajien menettämisestä ruman suunnittelun kautta.

Shopify antaa sinulle paljon hallintaa verkkokaupan ulkoasusta ja suunnittelusta. Mutta et’sen ei tarvitse suunnitella tyhjästä – sen sijaan valitset yli 60 teemaa ja mukauta sitten tuotemerkkiisi.

kauppaa teemojaShopify tarjoaa valikoiman moderneja ja ammattimaisia ​​teemoja, joiden avulla voit rakentaa myymälän. siellä’s sekoitus ilmaisia ​​ja maksettuja teemoja, joita voit mukauttaa.

Shopifellä on 10 ilmaista teemaa ja yli 60 premium-luokkaa ne, jotka maksavat välillä 140–180 dollaria. Voit muokata, muokata ja jopa vaihtaa teemaasi, jotta luot ainutlaatuisen tuotekuvan yrityksellesi.

Amazon on rajoittavampi malleihinsa. Kaikki Amazon-sivut on asetettu samalla tavalla. Voit ladata omia kuviasi ja kuvauksiasi, mutta myymäläsivusi yleinen ulkoasu ja muotoilu on selvästi Amazon’s kuin oma.

amazon-tuotteiden sivusuunnitteluTuotteita mainostetaan Amazonin kotisivulla ilman brändäystä. Vaikka tämä on hyvä tuotteidesi markkinoinnille, brändin on vaikea erottua joukosta.

Esimerkiksi kotisivulla tuotteet on lueteltu Amazonissa’brändäys kilpailijoiden rinnalla’ Tuotteet. Tämä on ihanteellinen asiakkaalle, mutta voi tehdä siitä haastavamman ohjaamaan kävijöitä omille sivuillesi.

Tietysti on elementtejä, joita voit mukauttaa Amazonilla, mutta kaiken kaikkiaan’on paljon vähemmän joustava kuin Shopify.

Verkkokaupan työkalut ja ominaisuudet

Rintakuva myytti, joka näyttää ja savviness don’t kulkevat käsi kädessä. Luo myymälä, jonka taskussa on verkkokaupan sähkötyökaluja sekä upea muotoilu.

Amazonilla on laaja valikoima tuotteita, joita myydään markkinoillaan, elektroniikasta leluihin ja kirjoihin. Voit jopa myydä palveluita fyysisten tuotteiden sijaan.

Se on tyytyväinen yksittäisiin myyjiin ja yrityksiin, ja sillä on työkalut tukemaan online-myyntiäsi. Tähän sisältyy ainutlaatuisia kauppoja, kuten Amazon Handmade, maailmanlaajuinen myynti ja kohdennettujen mainosten luominen.

Yksi esimerkki on Suorittaminen Amazon (FBA) -ohjelmalla, jonka avulla voit käyttää Amazon Prime -asiakkaita ja antaa Amazon hoitaa tuotteidesi varastoinnin, pakkaamisen ja lähettämisen.

amazon myy täytettyjä palveluita amazonAmazonin suorittama toteuttaminen vaatii kovaa työtä käsistäsi ja antaa Amazonin hoitaa säilytys, paketit, toimitus ja jopa asiakastuki.

Lähetät tuotteesi Amazonille, joka sitten pakata ja lähettää ne asiakkaille heti, kun tuotteet myydään. Tästä on maksuja, mutta jos et’t halua vaivaa käsitellä sen lähettämistä’s hyödyllinen ratkaisu!

Shopifellä on markkinoiden laajin ja syvin tuotevalikoima.

myymälöiden myymälöitäShopifellä on valtava valikoima myyntityökaluja ja -ominaisuuksia, jotka auttavat kasvattamaan yritystäsi nopeasti ja helposti

Tässä on vain muutama verkkokaupan työkalu, jota Shopify tarjoaa:

 • Hylätty ostoskorin palautus
 • Tehokas inventointijärjestelmä
 • Automaattinen verolaskenta
 • Logonvalmistaja
 • Monikanavainen myynti
 • Sovellusten integrointi

Shopify tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut verkkokaupan menestymiseen ja tekee samalla elämästäsi yrityksen omistajana mahdollisimman helppoa. Mitä’Lisäksi Shopify on viime aikoina ryhtynyt yhteistyöhön Oberlon kanssa tukeakseen tilauskauppaa.

Jos et’t löytää mitä sinä’etsitkö Shopify-kojelautaasi, don’t hätää. Shopifylla on laaja sovellusliike, jonka avulla voit laajentaa ja edistää verkkokauppasivustosi.

Maksuvaihtoehdot ja maksut

Joskus sinun on katsottava syvemmälle kuin ennakkomaksut. Maksutapahtumat ja luottokorttihinnat voivat lisätä kuukausittaisia ​​menojasi, joten se’on aina parasta tarkistaa ennen sitoutumista.

Se’Ei yllättävää, että Amazon tukee Amazon Payia sen pääasiallisena maksuväylänä. Tämän kautta voit hyväksyä luotto- ja pankkikortteja, mutta ei PayPalia.

varten ‘Ammattimyyjät’, Amazonilla on myyntimaksut plus kuukausittainen tilauksesi. Nämä maksut vaihtelevat luokittain, mutta koostuvat lähetysmaksuista ja lähetysmaksuista.

Jos käytät FBA: ta, maksuvalikoima vaihtelee 2,41 dollarista 137,32 dollariin suoritusmaksuista (yksikköä kohti). Sitten on kuukausittain varaston varastointipalkkiot, jotka vaihtelevat 0,69 dollarista 2,40 dollariin kuutiometriä kohti. Nämä hinnat ovat täysin riippuvaisia ​​tuotteen koosta, määrästä ja tyypistä ja jopa vuodesta.

Yksittäiset myyjät eivät’t maksaa kuukausittain tilauksen, kuten ammattimyyjät tekevät. Sen sijaan maksaisit 0,99 dollaria maksun jokaisesta myymästäsi tuotteesta.

Shopififilla on oma maksuyhdyskäytävä, Shopify Payments. Kun sinä’uudelleen käyttää tätä et’t ei tarvitse maksaa mitään transaktiomaksuja!

Että’Kaikilla Shopifen tarjoamilla ei ole – se tarjoaa myös yli 100 erilaista yhdyskäytävää, mukaan lukien Amazon Pay ja PayPal. Niissä kaikissa on transaktiomaksuja, jotka vaihtelevat 0,5%: sta 2%: iin riippuen siitä, minkä maksat’käytät uudelleen ja mikä suunnittelee sinua’uudelleen.

Luottokorttimaksut koskevat kaikkia maksuportteja, mukaan lukien Shopify-maksut. Shopifen tavallinen luottokorttihinta on 2,9% + 30¢. Kun päivität Shopifyn kautta’Hinnasuunnitelmasi online-luottokorttisi hinnat laskevat 2,9%: sta + 30: een¢ 2,4% +30¢.

Asiakkaiden houkutteleminen

Verkkokauppa on yksi parhaista tavoista muodostaa yhteys ostajiin. Mutta saada asiakkaasi’ huomio voi olla haaste. Kun kilpailijat kohdistavat asiakkaasi sosiaalisten syötteiden mainoksiin ja häiriötekijöihin jokaisella napsautuksella, se’kilpailu saada huomiota ensin.

Tässä Amazon todella loistaa. Kanssa miljoonia kävijöitä kuukaudessa, kertoimet on pinottu houkuttelevasti sinun eduksesi. Sinä et’ei tarvitse puuttua hakukoneoptimointiin (SEO) tai suorittaa sähköpostikampanjoita – ihmiset tulevat Amazoniin silmänsä kuorineen ja lompakot pohjustettuna.

amazon-liikennePelkästään Yhdysvalloissa Amazonilla on yli 150 miljoonaa kävijää kuukaudessa! Tämä antaa tuotteillesi loistavan mahdollisuuden löytää laaja asiakaskunta.

Sinulla on enemmän aikaa hallita varastojasi ja käsitellä tilauksia – sen sijaan, että menet heidän luoksesi, asiakkaasi tulevat luoksesi.

Tai niin toivot!

Amazonin haittana on, että kun miljoonat kävijät ovat sivustolla, heidän on päästävä tuotteisiisi naapurisi sijaan’s. Ja kun Amazon itse myy myös samalla alustalla, kilpailu on melko kovaa.

Sinun ei ehkä tarvitse huolehtia Googlesta’s SEO. Mutta sinun on noudatettava Amazonia’S SEO, jotta sijoittua hakutuloksissa niin korkealle kuin mahdollista. Tämä antaa sinulle parhaat mahdollisuudet olla valittu kilpailijoidesi joukosta.

Shopify ei’tillä on sama hakumäärä kuin Amazonilla. Että’koska luot oman tuotemerkin – ihmisten on itse asiassa etsittävä yritystäsi löytääksesi sinut. Tämä tarkoittaa, että markkinointi on välttämätöntä asiakaskunnan laajentamiseksi.

Sähköpostikampanjat, monikanavainen myynti ja vahva läsnäolo sosiaalisessa mediassa, henkilökohtainen ostokset, hylätyn ostoskorin palauttaminen ja pahamaineinen SEO – nämä kaikki ovat tärkeitä brändisi kasvattamiseksi ja asiakaskunnan rakentamiseksi.

Hyvä uutinen on, että Shopify auttaa sinua kaikissa vaiheissa. Se sisältää automaattisesti kaikki nämä markkinointityökalut ja löydät ne vielä lisää Shopify-sovellusmarkkinoilta.

Apu ja tuki

Amazon ei’sinulla ei ole selkeintä tukijärjestelmää – on puhelintuki, jossa pyydät puhelua ja Amazon ottaa sinuun yhteyttä. On lomakkeita, joita voit lähettää tukeen, ja yhteisöfoorumeita, joissa voit keskustella asioista. Kuitenkin’S ei ole kaikkein virtaviivaisin tai helppokäyttöisin tukijärjestelmä siellä.

Shopifellä on kattava valikoima ohjevaihtoehtoja, mukaan lukien:

 • 24/7 puhelin
 • Sosiaalinen media
 • 24/7 live chat
 • foorumi
 • Sähköposti
 • Video-oppaat
 • Advanced asiantuntijatuki

Tämä kattaa sinut riippumatta siitä, mitä tarvitset. Video-oppaat ja -foorumit auttavat sinua oppimaan uusia taitoja, ja puhelintuki on korvaamatonta oikean avun saamisessa tarvittaessa.

Shopifillä on myös ohjekeskus, joka sisältää artikkeleita ja oppaita. Se’Erittäin helppo navigoida ja sillä on paljon resursseja selata.

hinnoittelu

Päivän lopussa haluat ansaita enemmän rahaa kuin sinä’kuluttaa uudelleen. siellä’Ei ole mitään syytä valita alustaa’Maksat sinulle satoja dollareita, jos sinä’myy vain muutamia käsintehtyjä tuotteita kuukaudessa.

Kumpikaan Amazon tai Shopify eivät ole niin kalliita, joten sinun pitäisi löytää täältä jotain budjettisi sopimiseksi.

Amazonilla on kaksi myyntisuunnitelmaa:

 • Professional-myyntisuunnitelma maksaa 39,99 dollaria kuukaudessa, plus ylimääräiset myyntimaksut (jotka vaihtelevat tuotteistasi riippuen).
 • Henkilökohtainen myynti -suunnitelma ei ole’t ei ole kuukausimaksu – sen sijaan maksat 0,99 dollaria myydystä tuotteesta. Tämä on lisämyyntimaksuja, jotka taas vaihtelevat luokittain.

Henkilökohtainen suunnitelma sopii kaikille, jotka aikovat myydä alle 40 tuotetta kuukaudessa. Tämän vuoksi siinä on vähemmän ominaisuuksia. Voit esimerkiksi’t mukauttaa lähetyshinnat henkilökohtaiseen suunnitelmaan.

amazonin myyntisuunnitelmat ja palkkiotHenkilökohtaisen ja ammattimaisen myyntisuunnitelman välillä on enemmän eroja kuin hinta. Kaiken kaikkiaan voit avata lisää mahdollisuuksia 39,99 dollarilla kuukaudessa Professional-suunnitelmalla.

FBA: lla on ylimääräisiä kustannuksia, mutta se on erittäin vaihteleva ja riippuu tuotteistasi ja yrityksestäsi.

Shopifyllä on kolme hinnasuunnitelmaa:

 • Shopify-perussuunnitelma maksaa 29 dollaria kuukaudessa
 • Shopify-suunnitelma maksaa 79 dollaria kuukaudessa
 • Advanced Shopify -suunnitelma maksaa 299 dollaria kuukaudessa

Avat lisää ominaisuuksia, kun päivität hinnasuunnitelmien avulla. Alla näet, mitkä ominaisuudet ovat käytettävissä jokaisessa suunnitelmassa.

Säästä jopa 20% Shopify-suunnitelmassasi

Säästä 10% tilauksessasi, kun kirjaudut sisään yksi vuosi, ja tallenna 20% kun kirjaudut sisään kaksi vuotta!

Tämä tarkoittaa, että sinulla on 20% alennus’Säästän $ 16 kuukaudessa Shopify-suunnitelmassa, ja $ 60 kuukaudessa edistyneellä suunnitelmalla.

Basic Shopify (29 dollaria / kuukausi)

 • Verkkokaupan verkkosivusto & blogi
 • Rajoittamaton määrä tuotteita
 • 2 henkilöstötilit
 • 24/7 tuki
 • Monikanavainen myynti
 • Manuaalinen tilauksen luominen
 • Alennuskoodit
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Hylätty ostoskorin palautus
 • Petosanalyysi
 • Shopify POS -sovellus
 • Luottokorttihinnat

Shopify (79 dollaria / kuukausi)

 • Kaikki Basic Shopifesta
 • 5 henkilöstötilit
 • Lahjakortit
 • Ammatilliset raportit
 • Alemmat luottokorttihinnat
 • Myyntipisteen lisäominaisuudet

Advanced Shopify (299 dollaria / kuukausi)

 • Kaikki Shopify-suunnitelmasta
 • 15 henkilöstön tiliä
 • Edistynyt raporttirakentaja
 • Kolmannen osapuolen laskemat lähetyshinnat
 • Alemmat luottokorttihinnat

Shopify-perussuunnitelma antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset verkkokauppasivustosi perustamiseen. Voit sitten lisätä sovelluksia laajentaaksesi myymälääsi’päivittää milloin tahansa’olet valmis.

Lisäkustannuksia voi aiheutua, jos sinä’lisäämällä kolmansien osapuolien sovelluksia kauppaan. Nämä auttavat kuitenkin laajentamaan yritystäsi, joten niiden tulisi heijastaa asiakkaiden ja voittojen nousua.

Amazonin käyttäminen Shopifyn kanssa

Amazon ja Shopify ovat melko hyvin sovitetut. Molemmat tarjoavat tiettyjä asioita, joita toinen ei. Aivan kuten maapähkinävoita ja hyytelöä, miksi et laittaisi niitä yhteen tehdäkseen jotain hienoa?

Voit integroida Amazonin Shopify-kauppaan. Kyllä, se tarkoittaa tarkalleen mitä luulet sen tekevän: voit rakentaa oman verkkokaupan yritystä mainostaessasi tuotteitasi maailmassa’suurin markkinapaikka… samaan aikaan… ja vain muutamalla napsautuksella.

myymälä amazon-integraatioVoit integroida Amazon Shopify-kauppaan maksimoidaksesi näkyvyyden, myynnin ja asiakaskunnan.

Tämän avulla voit luoda Amazon-luetteloita ja -tarjouksia suoraan Shopifesta, synkronoida varaston ja tuotetiedot, linkittää tuotteita ja paljon muuta!

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on luoda Amazon-myyjätili ja lisätä sitten Amazonin myyntikanava Shopify-kauppaan.

Tärkeintä on tietää, että sinun on silti maksettava Amazon Professional Seller -tilistä. Maksat jo kuukausittaisen Shopify-tilauksesi ja maksat sen lisäksi Amazon Professional -suunnitelman.

Mutta jos yrityksesi on valmis lisääntymistä ja laajentamista varten, näiden kahden voimalan yhdistäminen on kannattava sijoitus.

Shopify vs Amazon: Johtopäätös

Shopify ja Amazon ovat kaksi vaikuttavaa myyntialustaa. Tässä artikkelissa olemme selvittäneet, miksi he’uudelleen erilaisiksi ja syventyneet ominaisuuksiinsa, hinnoitteluun, suunnitteluun ja muuhun.

Mikä tärkeintä, me’olen tarkastellut kuinka nämä asiat voivat auttaa sinua.

Tässä’Yhteenvetotaulukko antaa lopullisen tilannekuvan Shopifesta ja Amazonista:

CategoryShopifyAmazonHelppokäyttöisyys

piirtää

Suunnittelu joustavuus

Voittaja: Shopify

Verkkokaupan työkalut & ominaisuudet

Voittaja: Shopify

Maksuvaihtoehdot & palkkiot

Voittaja: Shopify

Asiakkaiden houkutteleminen

Voittaja: Amazon

auta & Tuki

Voittaja: Shopify

hinnoittelu

Voittaja: Shopify

Shopifen avulla verkkokaupan perustaminen on helppoa ja helppoa.Ainoa mitä sinun on tehtävä, on perustaa Amazon-myyjätilisi, ladata tuotteesi ja saada myyntiä!
Shopify tarjoaa ammattimaisen valikoiman todella muokattavia malleja. Voit helposti rakentaa oman ainutlaatuisen tuotemerkkisi.Amazon hallitsee myymäläsi sivujen ja tuotenäytösten suunnittelua. Vaikka se on helppoa, tämä rajoittaa yrityksesi identiteettiä.
Shopifellä on markkinoiden parhaat myyntiominaisuudet. Siinä on paljon sisäänrakennettuja työkaluja sekä sovellusliike.Amazonilla on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka palvelevat erilaisia ​​myyjiä’ tarpeisiin.
Läpinäkyvä hinnoittelu: Ei transaktiomaksuja, kun käytetään Shopify Payment -yhdyskäytävää, kaikki muut palkkiot ja maksut on lueteltu selvästi. Tuki yli 100 maksutapaa.Tukee Amazon Pay -maksuporttia, joka hyväksyy luotto- ja maksukortit. Lisämaksut sisältyvät ehdottomasti, mutta ne ovat liian vaihtelevia ollakseen avoimia.
Shopifen avulla sinun on tehtävä kaikki markkinointi ja SEO itse. Shopify tarjoaa sinulle työkaluja menestymiseen, mutta sinä’olet vastuussa omasta liikenteestäsi.Amazon saa miljoonia kävijöitä joka kuukausi, joten liikenteesi tuodaan sinulle lautasella! Sinun on kilpailtava muiden myyjien (ja itse Amazonin) kanssa ja optimoitava sijoittuakseen Amazoniin’hakuja.
Shopify tarjoaa jokaiselle jotakin. 24/7 puhelimesta ja live-chatista ohjekeskukseen’uudelleen peitetty.Amazonilla on hyvät tukivaihtoehdot, mukaan lukien ohjefoorumi, mutta se’S vähemmän tavoitettavissa kuin Shopify’s.
Shopifylla on kolme hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 29 dollarista 299 dollariin kuukaudessa. siellä’s 14 päivän ilmainen kokeilu.Amazonilla on kaksi suunnitelmaa: yhden hintaan 0,99 dollaria per tuote, toisen hintaan 39,99 dollaria kuukaudessa. Molemmilta peritään muuttuva lisämaksu.

Kaiken kaikkiaan suosittelemme Shopifea kaikille, jotka perustavat verkkokauppaa. Se antaa sinulle paremman hallinnan, vahvemman tuoteidentiteetin ja skaalautuvamman hinnoittelun.

Amazon on hyvä pienille myyjille, jotka don’ei halua maksaa etukäteen kustannuksia, mutta se’Muuttuvien lisämaksujen vuoksi on vaikea arvioida, kuinka nopeasti nämä kustannukset voisivat kerätä.

Shopify tarjoaa paremman ratkaisun pitkällä tähtäimellä, ja koska sinulla ei ole mahdollisuutta integroida Amazon Shopify-kauppaasi’Ei tarvitse unohtaa: se’s voittava!

Shopify vs Amazon: UKK

Ansaitsenko enemmän rahaa Shopifyn tai Amazonin avulla?

siellä’Sillä ei ole tarkkaa vastausta, ja se riippuu täysin siitä mitä sinä’jälleenmyynti ja kaikki muut tekijät, jotka menevät yrityksen johtamiseen! Sekä Shopifylle että Amazonille on olemassa menestystarinoita.

Kaiken kaikkiaan Shopify tukee yrityksesi enemmän pitkäaikaista kasvua ja auttaa sinua eristymään kilpailijoidesi paremmin.

Ihmiset menevät yleensä Amazoniin etsimään alennuksia ja tarjouksia, joten siellä’enemmän paineita kilpailukykyisten hintojen saavuttamiseksi.

Voit tehdä siitä suuren kummallakin alustalla, mutta sinä’hallitset enemmän, jos valitset Shopify. Suosittelemme kirjautumista Shopify-palveluun ja integrointia sitten Amazoniin saadaksesi hyötyä molemmista alustoista.

Onko Shopify paras verkkokaupan rakentaja?

Lyhyt vastaus on: kyllä! Shopify on markkinoiden paras monipuolinen verkkokauppaalusta. Tutkimuksessamme se sai myyntitoimintojen huipputasot ja sai käyttäjiltämme korkeimman asiakaspisteen. Se voitti kilpailijansa BigCommerce ja Wix eCommerce – mutta se ei’t tarkoita sitä’s sinulle oikein.

Miksi et tutustu verkkokauppojen vertailukaavioon nähdäksesi nämä johtavat tuotemerkit vierekkäin? Tai lue Shopify-arvostelu ja selvitä miksi suosittelemme sitä niin korkeasti.

Kumpi on halvempi, Shopify tai Amazon?

Kuukausittaisista tilauksista Shopify on halvin vaihtoehto. Sen alin suunnitelma on Basic Shopify, joka on 29 dollaria kuukaudessa. Amazonin ammattimainen myyntisuunnitelma on 39,99 dollaria kuukaudessa, plus ylimääräiset myyntimaksut.

Jos kirjaudut Amazoniin’s Yksittäisen myyjän suunnitelma et halua’t maksaa kuukausimaksua – sen sijaan maksat 0,99 dollaria palkkion jokaisesta myymästäsi tuotteesta. Myyjän ylimääräiset maksut koskevat myös tätä suunnitelmaa.

Amazonin yksittäisen myyjän suunnitelma on halvin vaihtoehto, jos sinä’jälleenmyydä pieniä määriä – se’sopii vain niille, jotka myyvät alle 40 tuotetta kuukaudessa. Mutta ole varovainen: voit maksaa noin 40 dollaria kuukaudessa tästä suunnitelmasta.

Lue Shopify-hinnoittelukatsaus, jos haluat tarkan kuvan sen hinnasuunnitelmista ja vastinetta rahalle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map