Shopify vs Etsy: Pitäisikö sinun myydä verkkokaupan tai verkkokaupan kautta?

Oletko revitty Shopifyn ja Etsyn välillä? Se’s ole yllättävää – he’molemmat erittäin suositut verkkoalustamyynnit. Ja mikä tärkeintä, he’uudelleen suosittu paikka ostajien käyttää rahaa.


Shopify on alusta, jonka avulla voit rakentaa oman verkkokaupan. Siinä on työkaluja, joiden avulla voit perustaa ja johtaa yritystäsi myymälästäsi’Suunnittelu merenkulkuun. Sen sijaan Etsy on verkkokauppa, jonka avulla voit listata tuotteitasi muiden online-myyjien rinnalla.

shopify vs etsy vertailu

Etsyllä on 1,7 miljoonaa käyttäjää, jotka myyvät yli 33 miljoonalle ostajalle. Vuonna 2017 nämä ostajat käyttivät yli 3 miljardia dollaria Etsyyn. Shopify tarjoaa vieläkin vaikuttavamman hahmon: yli 82 miljardia dollaria on myyty Shopify.

Emme’t syyttää sinua siitä, että olet päässyt siihen toimintaan!

Mutta miten valitset heidän välillä? Kun kyse on Shopify vs Etsystä, Shopify on parempi valinta online-myyntiin. Se’on skaalautuvampi, joustavampi ja tarjoaa parempia verkkokaupan työkaluja kuin Etsy.

Toisin sanoen, valinta riippuu todella sinusta – yrityksestäsi, budjetistasi ja tavoitteistasi. Shopify on yleisesti paras, mutta se ei’t tarkoita sitä’s paras valinta sinulle.

Tiedämme kuinka vaikeaa se voi olla lajittelu suihkun läpi. Että’siksi teemme tutkimusta päästäksemme tosiasioihin. Tässä artikkelissa me’Kuljemme sinut Shopify- ja Etsy-puolien läpi, perusasioista verkkotunnuksiin, hinnoitteluun ja verkkokaupan työkaluihin.

Joten istu takaisin, solki sisään ja valmistaudu selville, onko Shopify tai Etsy – tai ehkä jopa molemmat – oikea paikka sinun aloittaa myyntimatkasi.

Shopify vs Etsy: Hyödyt & Haittoja

Shopify-ammattilaiset:

 • Tehokkaat verkkokaupan työkalut: Shopifellä on markkinoiden parhaat myyntityökalut. Hallinnoi ja kasvatta yritystäsi helposti työkaluilla, joiden avulla voit seurata, synkronoida ja seurata asiakastilauksia ja varastotasoja.
 • Erittäin skaalautuva: Shopify on rakennettu kaikille myymälätyypeille, pienyrityksestä aina suuriin tuotemerkkeihin, kuten Penguin. Hallitse tuotemerkkiäsi, päivitä lisää ominaisuuksia tai lisää sovelluksia laajentaaksesi sivustoasi’s toiminnot.
 • Myy rajoittamattomia tuotteita ilman rajoituksia: Myy fyysisiä tuotteita ja palveluita ja lisää sovellus digitaalisten tuotteiden myyntiin. Myytäviä tuotetyyppejä varten ei ole sääntöjä!

Shopify-haitat:

 • Altistuminen: Vaikka markkinoilla, kuten Amazon, eBay ja Etsy, on korkea hakuvolyymi, asiakkaat eivät’t tietää, rakennettiinko myymälä Shopifelle. Heidän on etsittävä sivustoasi erityisesti. Joten liikenteesi on riippuvainen omasta tuotemerkistäsi, markkinoinnistasi ja näkyvyydestä.
 • Lisäosat: Shopifylla on vaikuttava sovellusliike, joka on hieno kaupan räätälöintiin ja edistämiseen! Sovellusten lisääminen voi kuitenkin auttaa kuukausikustannusten hiipimistä, mikä voi olla ongelmallinen pienimuotoisille myyjille.

Etsy Plussat:

 • liikenne: Etsy on markkinapaikka, joka tarkoittaa, että asiakkaat etsivät Etsyä ja löytävät sitten tuotteesi tämän alustan kautta. Sinä et’sinun ei tarvitse huolehtia tuotemerkin markkinoinnista tai mainostamisesta – voit luottaa Etsyyn’suosio sen sijaan.
 • Helppokäyttöisyys: Perustit vain tilin, lataat tuotekuvia ja tietoja ja aloitat myynnin. Tämän verkkokaupan perusjärjestelmän avulla on helppo aloittaa.
 • Kustannus: Voit myydä Etsyllä ilman ylimääräistä kuukausimaksua vakio-ohjelmasta. Sinun on silti maksettava listausmaksut ja transaktiomaksut, mutta sinä’uudelleen ei veloiteta kuukausitilausta, ellet halua päivittää.

Etsy Cons:

 • Transaktiomaksut: Maksat 0,20 dollaria listausmaksun ja 5% tapahtumamaksun tuotteista, joita myyt Etsyn kautta. siellä’s myös tavallinen 3% + 0,25 dollarin maksujen käsittelymaksu. Nämä maksut voivat alkaa vaikuttaa, kun myyntisi kasvaa suurempiin määriin.
 • Tuoterajoitukset: Etsyllä on tiukat säännöt siitä, mitä voit myydä sen markkinoilla. Etsy on tarkoitettu vain käsintehtyille tavaroille, käsityötarvikkeille ja vintage-esineille (jotka ovat yli 20 vuotta vanhoja).
 • Mainosten hallinta: Etsy’S-muoto tarkoittaa et’sinulla ei ole vapautta tuotesivujesi asettelussa tai tuotemerkeissä. Voit kirjoittaa oman logon, mutta voit’t luoda vahvaa tuotekuvaa Etsyllä.

Ennen kuin siirrymme eteenpäin, anna’Katso, mitä Shopify tekee vastauksena Covid-19 -pandemiaan:

Se’Epävarma aika aloittaa tai kasvattaa yritystä, mutta älä’hätää – Shopify saa sen täysin. Itse asiassa se on ottanut käyttöön joukon mahtavia uusia toimenpiteitä pienyritysten tukemiseksi tulevina kuukausina. Nämä sisältävät:

 1. Fyysisten ja digitaalisten lahjakorttien tarjoaminen kaikissa suunnitelmissa. Tällä tavalla asiakkaasi voivat tukea sinua ostamatta fyysisiä tuotteita heti.
 2. 200 miljoonaa dollaria käytettävissä pienyritysten rahoituksella (vain Yhdysvalloissa). Osana hallituskumppanuutta Shopify Capital tarjoaa rahoitusta pienyritysten kehittämiseen ajankohtana, jolloin niillä saattaa olla vähän rahavaroja.
 3. Pidennetään ilmaista kokeiluversiota 90 päivään. Shopify on jatkanut ilmaista kokeiluversiota 14 päivästä 90: een, jolloin kauppiaat voivat vielä kauemmin kokeilla palvelua riskittömästi.
 4. Yhteisön tuki ja live-webinaarit. virtuaali- ‘Meetups’ jakaa Shopify -yhteisön kanssa viisautta ja tukea.

Suuret kaupat Shopifylle sen nopeasta vastauksesta ja sitoutumisesta tukea pienyrityksiä nyt ja aina.

Mikä ero on Shopifyn ja Etsyn välillä?

Joten mitä Shopify ja Etsy ovat, ja miten ne eroavat toisistaan?

Ensinnäkin Shopify on verkkokauppaalusta, joka on tarkoitettu ihmisille verkkokauppojen perustamiselle ja kasvattamiselle (tutustu joihinkin Shopifyn kanssa rakennettuihin menestyviin kauppoihin). Siinä on koko joukko tehokkaita verkkokaupan työkaluja ja sovelluksia, jotka auttavat sinua tekemään tämän.

Voit luoda oman verkkokauppasivustosi, ladata tuotteita ja seurata asiakkaiden tilauksia. Se’on helppo tapa rakentaa verkkokauppa.

Etsy on kauppapaikka, jossa voit luoda tilin ja myydä sen kautta useiden muiden Etsy-myyjien rinnalla. Se mainostaa itseään “luova markkinapaikka” ja myy vain käsintehtyjä, vintage- tai käsityötuotteita.

Etsy-malli

Etsy on perustanut oman verkkokauppaympäristön, jolle voit rakentaa verkkosivun tuotteiden myyntiin. Se’nimeltään Etsy Pattern, ja sillä on vähemmän rajoituksia tuotteille kuin Etsy-markkinoilla.

Voit kokeilla sitä ilmaiseksi 30 päivän ajan. Sen jälkeen se maksaa 15 dollaria kuukaudessa. Koska tämä on erillinen Etsy-markkinoista, olet vastuussa oman liikenteen tuottamisesta.

Se’s yksinkertainen alusta – se’se ei vastaa millään tavoin samaa standardia kuin Shopify, mutta on hyvä lisäosa, jos päätät myydä Etsy-markkinoilla.

Sinun on jo oltava Etsy-myyjä asettaaksesi Etsy-mallin – tässä artikkelissa me’Tarkastellaan vain Etsyä markkinoilla sen sijaan, että tutkittaisiin sen verkkosivustojen rakentajaa.

Lisätietoa

 • Juuri aloittamassa? Shopify -sivustomme alla antaa hienon johdannon tähän suosittuun verkkokauppaympäristöön sen historiasta kenelle’s paras.
 • Lue Shopify-arvostelu yksityiskohtaisempaan keskusteluun Shopifesta’s ominaisuudet, hinnoittelu, suunnittelu ja paljon muuta.
 • Haluat vain tietää kustannuksista? Shopify-hinnoittelukatsauksemme kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää sen kuukausisuunnitelmista, vastinetta rahalle ja ylimääräisiä maksuja varten.
 • Haluatko verrata verkkokauppaalustoja? Siirry interaktiiviseen artikkeliimme, joka on kuopassa Parhaista parhain toisiaan vastaan.
 • Katso kuinka Shopify ja Etsy vertailevat sitä myymällä digitaalisia latauksia.

Helppokäyttöisyys

Kuka sanoo, että sinun täytyy olla tekninen guru myydäksesi verkossa? Ei Shopify tai Etsy sitä’s varmasti!

Shopify on suunniteltu rakentamaan oma verkkokauppa niin helppoa kuin mahdollista. Verkkokauppaympäristöt kamppailevat usein tämän kanssa kaikkien tehokkaiden työkalujen takia, joita tarvitaan verkkokaupan johtamiseen, mutta Shopify loistaa tekemällä siitä mahdollisimman yksinkertaisen.

Se antaa sinulle kaiken tarvitsemasi pitäen sen käyttöliittymän puhtaana, selkeänä ja erittäin käyttäjäystävällisenä!

myymälä kojelautaTäältä näet, kuinka helppoa taustaohjelma on navigoida. Kun aloitat Shopifyn kanssa, se opastaa sinua kaupan perustamisessa tuotteiden lisäämisestä tuotteiden tilaamiseen.

Shopify opastaa sinua käyttöönottopainikkeilla ja todella selkeällä valikossa. Kerran sinä’kirjoittanut kaikki tietosi, Shopify auttaa hallitsemaan myymälääsi synkronoimalla varastosi, seuraamalla tilauksia ja paljon muuta.

Etsy on vähemmän syvällinen, mutta yhtä helppo käyttää! Se’Erittäin yksinkertainen ja suoraviivainen.

Kaikki mitä teet on tilin luominen, valitse myymäläsi nimi, säilytä myymälä ja varmista, että syötit tietosi, jotta saat maksun ja määrität laskutuksen.

Sinä’ohjataan läpi jokaisen vaiheen ja sen’Jokaisen vaiheen täyttäminen on todella helppoa:

etsy perustamisprosessiEtsy opastaa sinua asetusten tekemisessä ja helpottaa tietojen kirjoittamista. Täältä näet, kuinka se tarjoaa myymälänimiä ehdotuksiesi avulla.

Voit nähdä, kuinka lähellä olet pitämässä Etsy-myymälääsi asennettuna. Se auttaa sinua jopa kaupan nimeä koskevilla ehdotuksilla, jos ensimmäinen valinta ei ole’t saatavilla.

Kerran sinä’uudelleen kaikki valmis asennusprosessi, että’s se! Voit alkaa myydä! Tämä tekee siitä ihanteellisen, jos sinä’olet aloittelija, joka haluaa myydä nopeasti.

Etsyn kanssa et’Sinun ei tarvitse luoda koko verkkosivustoa, kuten teet Shopifyn kanssa. Lataa vain tuotteesi ja niiden kuvaukset’re hyvä mennä. Voit olla online-myyjä tunnin sisällä.

Helppokäyttöisyys: Tuomio

Se’s tasapeli!

Sekä Shopify että Etsy ovat erittäin helppokäyttöisiä. Shopify on hiukan teknisempi kuin Etsy, mutta ottaen huomioon tehokkaiden verkkokaupan työkalujen määrän, se on todella huomattavasti aloittelijaystävällinen. Etsy on kuitenkin nopeampi ja yksinkertaisempi asentaa.

Suunnittelu joustavuus

Oletko koskaan käynyt verkkokaupassa ja kauhistunut muotoilu on lykännyt sinua? Sinä’uudelleen ole ainoa: 38% ihmisistä poistuu verkkosivustolta, jos asettelu tai muotoilu ei ole houkutteleva.

Tämä on sekä etu että haitta Etsylle. Kauppasivusi seuraa Etsyä’Suunnittelu ja asettelu. Kaikki Etsyn myyjäsivut on asetettu samoiksi. Kaupan nimi, logo, tuotteet ja kuvaukset ovat sinun oma sisältö.

Tämä tarkoittaa et’Ei tarvitse huolehtia suunnittelusta, mikä toisaalta on hienoa. Voit luottaa siihen, että Etsy käyttää puhdasta, selkeää ja houkuttelevaa mallia, joka esittelee tuotteitasi ja tarjoaa loistavan käyttökokemuksen.

etsy suunnitteluasetusesimerkkietsy suunnittelun asetteluEtsy ohjaa myymäläsi suunnittelua. Lisäät omat kuvat, kuvaukset ja tuotetiedot, mutta yleinen asettelu on yhtenäinen koko Etsyssä’Markkinapaikka.

Se kuitenkin vaikeuttaa erottua joukosta!

Etsy ei’t anna sinulle tilaa räätälöinnille. Kuten yllä olevista esimerkeistä voidaan nähdä, kaikki, mikä todella erottaa myymälän kaikista muista Etsystä, ovat tuotteitasi.

Sinä voitit’t voida luoda todella vahva tuotemerkki tälle markkinoille.

Tämä on aivan hienoa, jos sinä’jälleenmyymällä muutamia tavaroita tai vasta aloittamalla. Mutta jos haluat kasvattaa yritystäsi, tarvitset ainutlaatuisen ja vankan brändin. Ja se ei vain ole mahdollista Etsyllä.

Se on mahdollista Shopifyssa.

Shopify antaa sinulle kauppaa luotaessa yli 60 teemaa, joista valita. Nämä teemat muodostavat verkkosivustosi rakennuspalikoita. Ne kattavat koko joukon toimialoja huonekaluista vaatteisiin ja muotiin.

Teemasi ohjaamisen lisäksi verkkosivustosi suunnittelussa on myös ominaisuuksia, jotka hyödyttävät valitsemasi toimialaa. Esimerkiksi tuotteen zoom-ominaisuus vaatekauppoihin.

kauppaa teemojaShopifellä on yhteensä yli 60 teemaa, jotka kattavat monia toimialoja. Se’Näiden teemojen suodattaminen on helppoa mukana toimitetuissa kategorioissa asettelutyöstä hintaan.

Siellä on 10 ilmaista teemaa ja yli 50 maksettua, hinnat vaihtelevat 140 dollarista 180 dollariin. Ne’uudelleen kaikki mobiililaitteisiin reagoiva, ammattimainen ja moderni näköinen, ja voit vaihtaa teemoja milloin tahansa (joudut ehkä joutua alustamaan sisältösi vastaamaan uudelleen).

Mikä tärkeintä, voit mukauttaa sydämesi mukaan’sisältöä!

Teemat auttavat sinua, joten se’on aina hyvä idea valita myymäläsi tarkoitukseen sopiva malli, jolla on haluamasi malli. Mutta voit muokata, muokata ja järjestää uudelleen niin paljon kuin haluat!

Shopifyn avulla voit luoda todella ainutlaatuisen tuotemerkin verkkokauppaan.

Suunnittelun joustavuus: Tuomio

Shopify voittaa suunnittelun joustavuuden!

Vaikka Etsy’Ohjatut asetukset vähentävät oman sivusi suunnittelua, Shopify tarjoaa erinomaiset räätälöinnit ja tyylikkäät mallit verkkosivustosi rakentamiseen. Tämä tarkoittaa, että voit luoda vahvan tuotemerkin kasvaaksesi ja mainostaaksesi yritystäsi.

Verkkotunnuksen ja URL-rakenne

Verkkotunnukset ovat uskomattoman tärkeitä, jos sinäkin’verkkoyrityksen perustaminen.

Verkkotunnus on verkkosivustoosoite, jota ihmiset käyttävät verkkosivustosi löytämiseen. Esimerkiksi verkkotunnuksemme on www.websitebuilderexpert.com. Maksat, että sinulla on kyseinen osoite, ja se tarkoittaa, että kukaan muu verkossa ei voi käyttää sitä. Se’ainutlaatuinen verkkosivustollesi, mikä tekee siitä vahvan osan brändistäsi.

Tällaisia ​​verkkotunnuksia, joita valitset ja maksat itse, kutsutaan muokatut verkkotunnukset.

Shopify kannustaa käyttämään mukautettua verkkotunnusta. Miksi? Koska mukautettu verkkotunnus on välttämätön luomalla luotettava, ammattimainen ja tunnistettavissa tuotemerkki yrityksellesi.

kauppaa verkkotunnusShopify on helppo löytää ja rekisteröidä mukautetun verkkotunnuksesi. Tämä auttaa yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa, sijoitusta Googlessa ja brändin luomista verkossa.

Shopifylla on jopa automatisoitu asennus, jonka avulla on mahdollisimman helppoa saada täysin henkilökohtainen nimi verkkokaupastasi.

Etsy on hyvin erilainen. Koska sinä’jälleenmyydä Etsyn kautta’Markkinapaikka, et’t hanki oma verkkotunnuksesi. Sen sijaan verkkotunnuksesi näyttää tällaiselta: www.etsy.com/shop/your-store-name-here.

Sinä pystyt’sinulla ei ole mukautettua verkkotunnusta, koska sinä’uudelleen Etsyn katossa. Voit yhdistää oman verkkotunnuksesi vain, jos sinä’Käytä Etsy Pattern -muodostinta. Tämä ei ole’t ihanteellinen, jos haluat luoda oman tuotemerkin, mutta ei pitäisi’t yksittäisille myyjille, jotka haluavat pitää asiat pieninä ja yksinkertaisina.

Verkkotunnuksen ja URL-osoitteen rakenne: Tuomio

Shopify voittaa verkkotunnuskierroksen!

Sinulla on mukautettu verkkotunnus, jolla on selkeä rakenne. Verkkosivustosi osoite on täysin oma, joka vahvistaa brändisi ja näyttää ammattimaiselta. Etsy ei’t -mahdollisuudessa on mukautettu verkkotunnus, mikä vaikeuttaa yrityksesi tunnistamista.

Lisätietoa

 • Haluatko tietää enemmän verkkotunnuksista? Lue aloittelijamme’s-opas aiheesta Mikä on verkkotunnus kaikesta mitä sinun tarvitsee tietää.

Verkkokaupan työkalut ja ominaisuudet

Suunnittelu ja verkkotunnukset ovat kaikki erittäin hyviä, mutta jos sivustollasi on huonoja verkkokaupan työkaluja, sinä’Tulen vaikeuksiin melko nopeasti riippumatta siitä, kuinka surkea verkkosivustosi osoite on!

Etsyllä on perus, mutta hyvät verkkokaupan ominaisuudet, jotka tekevät kaupan hallinnasta helppoa. Voit käyttää ‘Myy Etsy-sovelluksessa’ pysyä asioiden päällä tien päällä.

Voit käyttää Etsy-tiliäsi ostaa ja tulostaa helposti alennettuja postikuluja. Tämä säästää toimituskuluja ja nopeuttaa prosessia.

Etsyllä on myös markkinointi- ja mainostyökaluja asiakaskunnan lisäämiseksi, online-löytämiseksi ja uusien seuraajien löytämiseksi. Jaa jaa sosiaalisilla alustoilla, kuten Instagram ja Twitter, luo kuponkeja tai käytä muiden valmistajien työkaluja, kuten Google Shopping, saadaksesi lisää ihmisiä.

etsy verkkokaupan työkalutEtsyllä on yksinkertaisia, mutta tehokkaita verkkokaupan työkaluja, joiden avulla voit hallita kauppaa helposti ja ennakoivasti.

Muista, että voit myydä vain käsintehtyjä tuotteita, vanhoja tuotteita ja käsityötarvikkeita Etsyllä. Jos haluat myydä jotain, joka jää näiden alueiden ulkopuolelle, Etsy ei ole oikea valinta sinulle.

Jos haluat enemmän myyntityökaluja kuin ilmaisessa paketissa olevia, voit päivittää Etsy Plus -versioon. Tämä antaa sinulle:

 • Muokattavat vaihtoehdot, kuten bannerimalleja
 • Tarjoukset omalla verkko-osoitteellasi
 • Alennukset markkinointimateriaaleista, kuten käyntikortit
 • Sähköposti-ilmoitukset lähettämään asiakkaille, kun tuote on jälleen varastossa
 • Mainontahyvitykset

Koska Etsy on pikemminkin kauppapaikka kuin verkkokauppaympäristö, varastojasi ei sisällytetä myymälätiliisi – sinun on seurattava tätä itse.

Kaiken kaikkiaan Etsy summaa sen hienosti “yksinkertaisia, tehokkaita työkaluja”. Ne’uudelleen ei ole kaikkein vaikuttavin verkkokaupan ominaisuuksia, mutta kotitekoisten ja käsityötuotteiden pienimuotoisen myynnin, se’s hyvä valikoima.

Kun tulee markkinoiden paras, Shopify rasti kaikki ruudut. Tutkimuksessamme se tuli numero yksi myyntiominaisuuksista. Tämä tekee siitä ihanteellisen kaikille kasvua hakeville yrityksille.

Voit myydä rajoittamattomia tuotteita kaikissa Shopifessa’suunnitelmiin, eikä myytävällesi ole mitään rajoituksia.

Shopifillä on laaja sovellusliike, joten voit lisätä haluamasi verkkosivustollesi. Tämä antaa sinulle perimmäisen mukautuksen ja kokonaisen kuorman tehokkaita lisäominaisuuksia, joista valita!

shopify sovellusliikeShopifylla on vaikuttava sovellusliike, joka tarjoaa satoja sovelluksia verkkokaupan laajentamiseksi ja mukauttamiseksi.

Tässä’s luettelo vain joistakin Shopifen kautta saamista ominaisuuksista’suunnitelmat:

 • Monikanavainen myynti 10 eri sosiaalisessa ympäristössä
 • Alennuskoodit
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Hylätyn ostoskorin palautus
 • Lahjakortit
 • Kolmannen osapuolen laskemat lähetyshinnat
 • Petosanalyysi
 • Shopify POS (myyntipiste) -sovellus

Monikanavainen myynti on erittäin tärkeää laajentamalla asiakaskuntaasi ja antamalla asiakkaillesi helppo ostokokemus. Ilmainen SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikaatti tarkoittaa, että sivustosi on turvallinen kävijöille syöttämään maksutietonsa kautta, ja se on välttämätön kaikille verkkokaupoille.

Hylätyn ostoskorin palautus lähettää sähköpostia asiakkaille, jotka ovat hylänneet tuotteitaan kassalla, ja rohkaisee heitä palaamaan. Tämä voi toipua 12-15% asiakkaista!

Yksi Shopifesta’Paras myyntiominaisuus on varastojärjestelmä. Toisin kuin Etsy, Shopifylla on laaja valikoima. Voit lähettää tuotteita irtotavarana tai yksi kerrallaan, ja se tarjoaa sisäiset varastonhallintatyökalut’on helppo seurata ja analysoida myyntisi.

Verkkokaupan työkalut ja ominaisuudet: Tuomio

Shopify voittaa myyntiominaisuudet!

Sillä on kaikkea mitä kasvava yritys voi tarvita, ja se on paljon edistyneempi kuin Etsy. Mutta et’t halua maksaa työkaluista, jotka voitit’Älä käytä, joten valitse viisaasti! Etsy’Perusominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen pienten määrien myyntiin.

Lisätietoa

 • Lue Shopify-arvostelu saadaksesi perusteellisemman kuvan Shopifesta’myyntityökalut ja ominaisuudet

Maksuvaihtoehdot ja maksut

Joillakin alustoilla transaktiomaksu voi olla hirviö, joka piiloutuu sängyn alle odottaen hypätä ulos ja antaa sinulle shokin viime hetkellä. Kumpikaan Shopify tai Etsy eivät veloita tällaisia ​​hintoja, mutta se’on silti aina hyvä idea saada käsitys maksutavoista ja transaktiomaksuista, ennen kuin kirjaudut käyttöympäristöön.

Kun Etsy ei’t veloittaa kuukausimaksuja, se veloittaa listausmaksut 0,20 dollaria tuotetta kohti. Tämä maksaa yritystietojesi julkaisemisen, joka on aktiivinen neljä kuukautta tai kunnes esine myydään.

etsy myyntimaksutEtsy laskuttaa luettelo- ja tapahtumapalkkiot sekä tavallisen maksujen käsittelymaksun.

Kun myyt tuotetta (onnittelut!), Siellä on 5% transaktiomaksu, plus a 3% + 0,25 dollaria maksujen käsittelymaksusta. Että’on paljon numeroita, joten mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa?

Maksun käsittelymaksuja perii maksun tarjoaja (kuten luottokorttiyhtiö) tai maksutapa yhdyskäytävä, joka lähettää tapahtuman. Tämä on todella yleistä ja vakiona, vaikka Etsy’S hinnat ovat hieman keskimääräistä korkeammat.

Etsy’S maksut varmasti ole’t halvin siellä. Mutta heidän ei pitäisi’t valaista taskuja liikaa, jos sinä’jälleenmyynti pienessä mittakaavassa. Se’s vasta kun aloitat vetämään suuria dollareita’Aion tuntea, että 5% tapahtumamaksu poltetaan.

Jos näet dollarimerkkejä, Shopify saattaa todella toimia paremmin vastineeksi rahallesi yrityksesi koosta riippuen.

Shopifylla on erilaisia ​​maksutapoja, joista valita. Sillä on oma sisäinen maksuväylä nimeltään Shopify Payments, joka ei’t periä mitään transaktiomaksuja. Shopify-maksuissa joudut maksamaan vain kortin käsittelymaksun, joka on 2,2% + 20 p, paljon vähemmän kuin Etsy.

shopify maksutavatShopify tukee satoja maksuyhdyskäytäviä, kuten PayPal ja Amazon Payments, tai voit käyttää Shopify Paymentsia eroon transaktiomaksuista..

Jos et’Älä käytä Shopify-maksuja’sinulla on paljon muita maksutapoja – Itse asiassa yli 100! Näitä ovat PayPal, Google Pay, Apple Pay, Stripe ja muut.

Jos sinä’Kun käytät yhtä näistä maksuvaihtoehdoista Shopify Payments -yhdyskäytävän sijasta, korkein tapahtumamaksu on 2% ja alin 0,5%. Joten vertaamalla näitä, Shopifella on paljon halvemmat hinnat kuin Etsyllä.

Maksuvaihtoehdot ja maksut: Tuomio

Kaiken kaikkiaan Shopify voittaa!

Se tarjoaa alhaisemmat hinnat ja siinä on 0% transaktiomaksu, jos käytät sen sisäistä maksuyhdyskäytävää. Shopifella on korkeammat etukäteiskustannukset, mutta Etsy’Kalliimmat maksut voivat viedä sinut takaisin pitkällä tähtäimellä, jos myyntisi kasvaa.

Asiakkaiden houkutteleminen

Kerran sinä’Kun olet viettänyt aikaa upeiden tuotevalokuvien lataamiseen ja yksityiskohtaisten kuvausten kirjoittamiseen, myymäläsi ansaitsee huomion. Sinä et’t halua, että verkkosivustosi olisi piilotettu Internetin takaosaan.

Etsy loistaa ehdottomasti kauniissa valokeilassa kaupassasi. Se’s erittäin suosittu markkinapaikka yli 33 miljoonaa ostajaa. Ihmiset eivät’t tarvitse etsiä sinua erityisesti. He vain etsivät Etsyä ja löytävät tuotteesi pohjattomiksi ja valmiiksi ostettavaksi.

etsy-hakuliikenneEtsy on vakiintunut ja suosittu tuotemerkki. Se on Googlessa ensimmäisellä sijalla esimerkiksi “käsintehtyjä esineitä”, joka rohkaisee suuria liikennemääriä sivustoon.

Etsyn haittapuoli on olemassa’Sillä ei voida taata, että kävijät päätyvät kauppaan. Siellä on yli 50 miljoonaa tuotetta Etsyllä – joten erottua joukosta on tärkeää!

Verrattuna, Shopify tarjoaa sinulle työkalut itsesi mainostamiseen. Vierailijat voittivat’edes tiedä, että myymäläsi on rakennettu tälle alustalle, joten he voittivat’t yritä päästä siihen etsimällä muuta kuin omaa myymälänimeäsi.

Sinun on käsiteltävä omaa hakukoneoptimointia (SEO) sijoittuaksesi Googlessa, mainostaaksesi itsesi sosiaalisessa mediassa ja rakentamalla tuotemerkkiäsi houkutellaksesi lisää asiakkaita.

Jos sinä’ajattelet et haluaisi’t tiedä mistä aloittaa jollain sellaisella, don’t hätää. Shopify tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut SEO-sovelluksista ja -oppaista sähköpostikampanjoihin ja monikanavaiseen myyntiin Facebookissa ja Instagramissa.

Vaikka se’enemmän työtä, sinä’uudelleen täydellisessä hallinnassa yhteydenpito asiakkaidesi kanssa ja kick-ass-markkinointikampanjoiden luominen. Sinä et’Ei tarvitse istua ja odottaa, että kävijät kompastuvat sinua kohti.

Asiakkaiden houkutteleminen: Tuomio

Etsy voitti tämän kierroksen!

Sinun tarvitsee vain istua ja rentoutua – ja toivoa, että ihmiset valitsevat tuotteesi miljoonista. Shopify antaa sinulle paremman hallinnan ja ainutlaatuisemman läsnäolon verkossa, mutta vaatii oman markkinoinnin ja SEO-hämmennyksen.

Lisätietoa

 • Lue arvostelu kolmesta parhaasta hakukoneoptimoinnin (SEO) verkkosivustojen rakentajasta. – se antaa hyvän johdannon SEO: lle ja jopa mainitsee Shopifyn!
 • 12 Online-liikeideaa – oppia lisää siitä, miten verkkokauppasivustojen ja online-markkinoiden kautta tapahtuva myynti voi auttaa sinua ansaitsemaan vakavia tuloja.

Apu ja tuki

Mitä tapahtuu, jos kaikki tuotekuvasi katoavat kello 2.00? Panikoitko? Ei! Otat yhteyttä omaan tukitiimiisi!

Yrityksesi ei koskaan lopu, ja Shopify tietää sen. Että’s miksi Shopifellä on 24/7 tuki joten sinä’katettu koko päivän, koko yön, koko viikon. Tässä’s luettelo kaikista käytettävissä olevista tukivaihtoehdoista:

 • 24/7 puhelin
 • Sosiaalinen media
 • 24/7 live chat
 • foorumi
 • Sähköposti
 • Video-oppaat
 • Advanced asiantuntijatuki (Plus-suunnitelmissa)

Joten onko sinä’uudelleen kokonaisena puhelinfoobina tai rakastaa yhteisöfoorumia, Shopifylla on jotain jokaiseen sopivaa. Shopify-ohjekeskus on selkeä ja helppo käyttää, ja tarjoaa samalla laajan valikoiman ohjeartikkeleita ja -oppaita.

shopify-ohjekeskusShopify-ohjekeskuksessa on helppo selata ja siinä on paljon hyödyllisiä artikkeleita ja oppaita. Voit selata tai etsiä mitä olet’etsitkö uudelleen.

Yksi Shopifyn parhaimmista osista’Tukipalvelu on, kun kysyt apua editorissa – Shopify vie sinut asiaankuuluvalle ohjekeskuksen ohjeelle. Tämä säästää aikaa ja antaa sinulle päänsärkyä!

Etsyllä on myös ohjekeskus. Se’on muotoiltu puhtaalla ja selkeällä tavalla, ja sillä on myös hakutoiminto, jotta pääset suoraan vastaukseen, jos tiedät mitä’etsitkö uudelleen.

etsy-ohjekeskusEtsy’s Ohjekeskuksessa on valikoima artikkeleita sekä hakutoiminto, joka auttaa sinua löytämään juuri tarvitsemasi.

Etsyllä on myös foorumi, jossa voit lukea ja liittyä yhteisökeskusteluihin, kysyä kysymyksiä ja seurata Etsy-ilmoituksia. Voit lähettää sähköpostia Etsylle’tukihenkilöstö tai ajoittaa puhelun, jos tarvitset lisäapua.

Ohje ja tuki: Tuomio

Shopify voittaa apua ja tukea!

Se’s paljon kattavampi kuin Etsy, niin että sinä’katettu, vaikka asiat menisivät pieleen kello 4. Etsyllä on hyvä ohjekeskus ja yhteisöfoorumi, mutta se voi’t kilpailevat Shopifen kanssa’s henkilökohtaisempaa ja syvällisempää tukea.

Lisätietoa

Voimmeko auttaa? Lue mistä tahansa seuraavista oppaista hyödyllisiä vinkkejä, temppuja ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Me’uudelleen täällä auttamaan, joten takertukaa sisään!

 • Opas kuinka myydä verkossa antaa hyödyllisen tarkistusluettelon ja vaiheittaiset ohjeet verkkokaupan perustamiseen
 • Lue verkkokaupan luomisoppaamme 11 helpon vaiheen avulla pääset alkuun
 • Löydä yhdeksän yksinkertaista vaihetta oppaamme kuinka perustaa online-Boutique
 • Ota selvää kuinka ansaita rahaa Instagramissa, vinkkejä parhaimmista myyntitavoista tämän suositun sosiaalisen alustan kautta
 • Katso ohjeemme aiheesta Kuinka myydä Pinterestissä kolmella tehokkaalla tavalla ansaita rahaa
 • Lue 10 askelta menestykseen artikkelimme verkko-vaatekaupan perustamisesta

hinnoittelu

Säästä jopa 20% Shopify-suunnitelmassasi

Säästä 10% tilauksessasi, kun kirjaudut sisään yksi vuosi, ja tallenna 20% kun kirjaudut sisään kaksi vuotta.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on 20% alennus’Säästän $ 16 kuukaudessa Shopify-suunnitelmassa, ja $ 60 kuukaudessa edistyneellä suunnitelmalla!

Kun se tulee siihen, hinnoittelu on usein asia, joka vetää meidät tuotteisiin tai vie ne pois. Tämä on erityisen totta, jos sinä’uudelleen tiukka budjetti tai haluat ansaita rahaa sen sijaan, että kuluttaa sitä!

Etsyllä on hyvin vähän ennakkomenoja. Sen perustasolla, standardisuunnitelma, Etsyllä ei ole kuukausimaksuja – vain tuotteisiin sovellettavat listauspalkkiot, transaktiomenot ja maksujen käsittelymaksut.

Voit päivittää Etsyllä avataksesi lisää ominaisuuksia. Plus-suunnitelma maksaa 10 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle laajemman joukon työkaluja kasvattaaksesi myymälääsi, kuten muokattavissa olevia vaihtoehtoja ja sähköpostihälytyksiä.

Shopifella on korkeammat etukäteiskustannukset, mutta saat mitä maksat. Shopifylla on kolme hinnasuunnitelmaa, plus 14 päivän ilmainen kokeilu. Hinnat vaihtelevat 29–299 dollaria kuukaudessa, ja avaat edistyneempiä ominaisuuksia laajentaessasi.

Basic Shopify (29 dollaria / kuukausi)

 • Verkkokaupan verkkosivusto & blogi
 • Rajoittamaton määrä tuotteita
 • 2 henkilöstötilit
 • 24/7 tuki
 • Monikanavainen myynti
 • Manuaalinen tilauksen luominen
 • Alennuskoodit
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Hylätty ostoskorin palautus
 • Petosanalyysi
 • Shopify POS -sovellus
 • Luottokorttihinnat

Shopify (79 dollaria / kuukausi)

 • Kaikki Basic Shopifesta
 • 5 henkilöstötilit
 • Lahjakortit
 • Ammatilliset raportit
 • Alemmat luottokorttihinnat
 • Myyntipisteen lisäominaisuudet

Advanced Shopify (299 dollaria / kuukausi)

 • Kaikki Shopify-suunnitelmasta
 • 15 henkilöstön tiliä
 • Edistynyt raporttirakentaja
 • Kolmannen osapuolen laskemat lähetyshinnat
 • Alemmat luottokorttihinnat

Shopify-perussuunnitelma maksaa 29 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle kaiken mitä tarvitset kaupan perustamiseen. Rajoittamaton määrä tuotteita, monikanavainen myynti, alennuskoodien luominen ja hylätyn ostoskorin palautus ovat vain muutamia tämän suunnitelman ominaisuuksista.

Shopify-suunnitelma tarjoaa kaiken, mitä tarvitset liiketoiminnan kasvattamiseen 79 dollaria kuukaudessa. Se sisältää kaiken, mitä Basic Shopify -suunnitelmassa on, ja paljon muuta. Sen lisäominaisuuksia ovat lahjakorttien luominen ja ammatilliset raportit.

Kallein Shopify-suunnitelma on 299 dollaria kuukaudessa Advanced Shopify -suunnitelma. Tässä on kaikki kaksi ensimmäistä suunnitelmaa, plus edistynyt raporttirakentaja ja kolmannen osapuolen lasketut lähetyshinnat sekä alhaisemmat luottokorttihinnat.

Nämä ovat Shopify’Tärkeimmät hintasuunnitelmat – siellä’s myös Shopify Plus jolla on räätälöity hinnoittelu ja joka on tarkoitettu verkkokaupan suurille yrityksille.

Vaikka ne saattavat tuntua paljon verrattuna Etsyyn’alhaiset hinnat, Shopify’Suunnitelmat tarjoavat hyvää vastinetta rahalle, koska mukana on monenlaisia ​​ominaisuuksia ja pitkäaikainen skaalautuvuus.

Etsy’Hinnat voivat hiipua transaktiomaksuistaan ​​ja Shopifesta’Kuukausikustannukset voivat nousta kolmansien osapuolten sovellusten käytön myötä.

Hinnoittelu: Tuomio

Se’s tasapeli!

Etsy on halvempi vaihtoehto, mutta Shopify tarjoaa uskomattoman vastinetta rahalle kaikilla ominaisuuksillaan. Tämä riippuu todella budjetistasi. Etsy voitti yksittäiset myyjät, Shopify voitti yritykset, joilla on budjetti aloittaa skaalaaminen.

Lisätietoa

 • Lue Shopify-hinnoittelukatsaus saadaksesi syvällisen hinnan sen hinnoista, suunnitelmista ja vastinetta rahalle
 • Vertaile kaikkien Johtava verkkokaupan rakentaja
 • Mietitkö mistä aloittaa? Lue kaksiosainen opas verkkosivuston luomiskustannuksista (osa 1) ja Paljonko verkkosivusto maksaa? (Osa 2) lopullinen opas verkkosivustosi budjetointiin.

Etsyn käyttäminen Shopifyn kanssa

Jos sinä’Olen lukenut tämän ja edelleen revitty näiden kahden välillä, meillä on hienoja uutisia. Sinulla voi olla molempien maailmojen parhaat puolet!

Käyttämällä Shopify App Store -sovellusta, Voit integroida Etsy-markkinoiden Shopify-kauppaan. Reaaliaikainen synkronointi varmistaa, että vältät sekaannuksia tai ylenmääräisiä synkronoimalla Etsy- ja Shopify-kaupat aina, kun teet muutoksia.

Tämä integraatio voi olla ilmainen seitsemän päivän ajan. Sen jälkeen se maksaa 60 dollaria kuukaudessa ja sisältää mukautettuja ominaisuuksia ja rajoittamattoman tuotelatauksen.

Tämä on hieno vaihtoehto, jos sinulla on Shopify-kauppa ja haluat monipuolistaa läsnäoloasi verkossa. Yhdistämällä Etsyyn voit tavoittaa uuden yleisön ja hyödyntää tätä suosittua markkinoita.

Lisätietoa

Ehkä et’et halua käyttää Etsyä tai Shopifea. Että’ole hyvä’olet peittänyt sinut!

 • Vertaa Parhaat verkkokauppaympäristöt
 • Katso artikkeli parhaista Etsy-vaihtoehdoista löytää parhaat vaihtoehtosi, olitpa sinäkin’olet siirtymässä Etsystä tai vasta aloittamassa online-yritystäsi
 • Tutustu parhaiden Shopify-vaihtoehtojen arvosteluihimme ja vertaa parhaita kilpailijoita löytääksesi täydellisen rakentajan

Shopify vs Etsy: Johtopäätös

Shopify ja Etsy saattavat tuntua aluksi samanlaisilta, mutta he’uudelleen hyvin erilaisia ​​myyntialustoja. Tässä artikkelissa on tarkasteltu keskeisiä eroja niiden välillä, ja mikä tekee niistä hyviä.

Shopify tarjoaa kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee menestyäksesi. Sillä on tehokkaita myyntityökaluja, skaalautuvat suunnitelmat ja ilman rajoja myytävällesi. Toisaalta Etsy sisältää tuoterajoituksia ja perusominaisuuksia. Silti, se’on yksinkertaisempaa ja halvempaa, mikä tekee siitä paremman pienemmille myyjille, joilla on oma markkinarako.

Yhteenvetona tästä’Yleiskatsaus taulukkoon, joka antaa pikaisen yhteenvedon:

CategoryShopifyEtsyHelppokäyttöisyys

piirtää

Suunnittelu joustavuus

Voittaja: Shopify

verkkotunnuksen & URL-rakenne

Voittaja: Shopify

Verkkokaupan työkalut & ominaisuudet

Voittaja: Shopify

Maksuvaihtoehdot & palkkiot

Voittaja: Shopify

Asiakkaiden houkutteleminen

Voittaja: Etsy

auta & Tuki

Voittaja: Shopify

hinnoittelu

piirtää

Shopify tekee tehokkaan verkkokaupan perustamisesta erittäin helpon.Etsy ei’Älä sisällä mitään teknisiä tehtäviä – perusta vain tili ja saa myyntiä.
Shopify tarjoaa sinulle valikoiman malleja ja tarjoaa paljon mukautuksia.Etsy rajoittaa mukautuksia ja hallitsee asettelua niin, että voit’t luoda ainutlaatuista mallia.
Voit luoda mukautetun verkkotunnuksen luodaksesi yksilöllisen verkkosivuston osoitteen ja mainostamaan selkeää brändiä.Verkkotunnuksesi on Etsy’kuin oma, eli verkkosivustosi osoite on vaikeampi muistaa asiakkaille.
Shopify toimitetaan tehokkaiden työkalujen ja massiivisen sovelluskaupan avulla toimintojen lisäämiseksi sivustoosi.Etsyllä on hyviä, mutta muutamia ja yksinkertaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät liiketoiminnan johtamisesta mahdollisimman helppoa.
Ei transaktiomaksuja (vain tavalliset luottokorttimaksut) Shopify Payments -palvelun kanssa. Matalammat transaktiomaksut kuin Etsy. Tukee satoja maksuyhdyskäytäviä.Etsyllä on listaus-, tapahtuma- ja luottokorttipalkkiot.
Shopify antaa sinulle kaikki työkalut liiketoiminnan luomiseen ja mainostamiseen, mutta olet vastuussa liikenteen ohjaamisesta verkkosivustollesi markkinoinnin, SEO, sosiaalisen median ja kampanjoiden kautta.Etsy on erittäin suosittu alusta, jolla on miljoonia ostajia. Tämä antaa tuotteillesi suuren altistumisen ja tarkoittaa, että et halua’t on tehtävä kovasti töitä saadakseen kävijät tulemaan sivustoosi.
Shopifellä on laaja valikoima tukivaihtoehtoja, puhelin- ja live-chatista vuorokauden ympäri, sähköpostiin ja laajaan ohjekeskukseen.Etsyllä on selkeä ja hyödyllinen ohjekeskus sekä yhteisöfoorumi. Voit lähettää sähköpostia tai pyytää puhelua Etsyn kautta’tukihenkilöstö.
Shopifylla on kolme hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 29 dollarista 299 dollariin kuukaudessa. siellä’s 14 päivän ilmainen kokeilu.Etsyllä on tällä hetkellä kaksi suunnitelmaa – ilmainen suunnitelma ja 10 dollaria kuukaudessa Plus-suunnitelma. On olemassa premium-suunnitelma, joka julkaistaan ​​vuonna 2019.

Shopify on omistettu verkkokauppaalusta ja se on paras vaihtoehto pienille yrityksille, jotka haluavat kasvattaa kokoaan ja asettua verkkokaupan markkinoille. Sillä on korkeammat kustannukset kuin Etsyllä, mutta se on täynnä tehokkaita ominaisuuksia sekä vaikuttava sovellusliike.

Etsy on tori, joka on täydellinen yksittäisille ja pienemyyjille. Se’Se on paljon perustiedot kuin Shopify, mutta sillä ei ole kuukausitilausta (lukuun ottamatta tuotemaksuja). Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon kokeilla käsiä verkkokaupassa ilman sitoutumista.

Yleensä ottaen, Shopify on parempi myyntialusta. Mutta nämä ovat liian erilaisia ​​suositellakseen toisiaan. Jos sinä’Kun myyt pari kotitekoista tuotetta kuukaudessa, Etsy on paras valinta sinulle.

Miksi et perustaa Etsy-tiliä ja antaa sille mennä, tai kokeilla Shopifea’s 14 päivän ilmainen kokeiluversio nähdäksesi mitä ajattelet? Loppujen lopuksi sinun pitäisi aina yrittää ennen ostamista!

Shopify vs Etsy: UKK

Kumpi on halvempi, Shopify tai Etsy?

Etsy on halvempaa, kun tarkastellaan etukäteen maksettavia kustannuksia. Jos sinä’Etsy tulee ehdottomasti halvemmaksi kuin Shopify, jos budjetti on tiukka tai haluat myydä vain muutamia tuotteita. Mutta jos sinä’ansaitsee paljon rahaa myynnissä, Etsy’s 5%: n transaktiomaksut voivat tulla kalliiksi, mikä tekee Shopifesta pitkällä aikavälillä halvemman.

Voit oppia lisää Shopifesta’suunnitelmat ja maksut Shopify-hinnoittelukatsauksessa.

Tai jos sinä’Kun etsit budjettia, tutustu parhaisiin ilmaisen verkkokaupan foorumeihimme, jotta voit verrata ilmaisia ​​kokeiluja ja jopa ilmaisia ​​suunnitelmia.

Miksi minun pitäisi myydä Etsyllä?

Etsy on suosittu paikka sekä ostajille että myyjille! Sillä on yli 33 miljoonaa ostajaa, jotka eivät ole suuria markkinoita’ei halua missata. Myy vain Etsyn kautta, jos sinä’myy kotitekoisia tuotteita, vanhoja tuotteita tai käsityötarvikkeita. Suosittelemme sitä vain hyvin pienimuotoisille myyjille.

Jos sinä’Kun etsit jotain hieman edistyneempää, katso verkkokaupan Builder -vertailutaulukkoa.

Mikä sopii paremmin yrityksen, Shopify tai Etsy, skaalaamiseen?

Shopify on parempi verkkokaupan skaalaamiseen. Siinä on paljon ominaisuuksia ja vaikuttava sovellusliike laajentaaksesi sivustosi ja houkutellaksesi lisää kävijöitä. Shopify palvelee pieniä yrityksiä aina suuriin tuotemerkkeihin, kuten Penguin. Voit lukea lisätietoja Shopify-arvosteluista.

Löysimme Shopify vs Etsy -katsauksen hyödyllisenä?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map