Shopify vs Weebly | Kumpi on sinulle parempi?

Shopify vs WeeblyShopify vs Weebly on tärkeä kysymys jokaiselle, joka rakentaa verkkokauppaa – me’Hajotan ne näyttääksesi, mikä on yrityksellesi parempi.


Mitä’s ero Shopififtin ja Weeblyn välillä?

Shopify on omistettu verkkokauppaalusta, joka on suunniteltu auttamaan sinua rakentamaan oma verkkokauppa. Siinä on kaikki mitä tarvitset yrityksesi johtamiseen. Toisaalta Weebly on verkkosivustojen rakentaja, jolla on valinnaiset verkkokaupan toiminnot – tämä tarkoittaa sitä’Se ei ole yhtä tehokas kuin Shopify, mutta yksinkertaisempi asentaa.

Kun vertaat Shopify vs Weeblyä, totuus on, että se tulee siihen, mitä tarvitset myymälästäsi.

Tässä oppaassa tarkastellaan lähemmin Shopify vs Weeblyä ja kysytään, kumpi on sinulle parempi? Vertaamme työkalujen, hinnoittelun, sovellusten, asiakastuen ja helppokäyttöisyyden alustoja. Asiat, jotka ovat tärkeitä sinulle ja online-yrityksellesi!

Shopify vs Weebly -vertailumme lopussa sinua vertaillaan’Voin valita voittajan myymälästäsi! Shopify tarjoaa ilmaisen kokeilujakson ja Weeblylle 30 päivän rahat takaisin -takuun. Joten voit viedä heidät koeajoon ennen kuin ansaitset rahaa ansaitsetasi dollaria. Jos sinä’kiire kiireessä, aloita käyttämällä alla olevia linkkejä:

 • Kokeile Shopify Free -palvelua
 • Kokeile Weebly Free -sovellusta

Shopify vs Weebly: Hyödyt ja haitat

Ennen kuin kaivaamme tarkemmin Shopify vs Weeblyä, anna’s tarkastelemaan kunkin alustan tärkeimpiä etuja ja haittoja.

Shopify ammatit

 • Tehokkaat verkkokaupan työkalut: Shopify tarjoaa kaiken mitä tarvitset edistyneen kaupan rakentamiseen. Yli 1200 sovellusta antaa sinulle suuren joustavuuden.
 • Premium-tuki: Saat vakiona 24/7 -tukea LiveChatissa, sähköpostissa ja puhelimessa.
 • Yli 60 mobiililaitteisiin valmiita teemoja: Shopify’Ilmaiset ja maksetut teemat kattavat monenlaisia ​​toimialoja ja toimivat täydellisesti mobiili- ja työpöydällä.

Shopify haitat

 • Transaktiomaksut: Toisin kuin Weebly, Shopify perii maksun tapahtumista (ellet käytä Shopify-maksua).
 • Kustannukset voidaan korvata: Sovelluskulut, palkkiot ja kuukausimaksut voivat tehdä Shopifesta vaikuttavan kalliiksi. Mutta jos myymäläsi kasvaa ja myy, se voitti’t näytä ongelmalta!

Weebly Plussat

 • Erittäin käyttäjäystävällinen: Weebly tarjoaa tarvitsemasi tuotteet houkuttelevan ja toimivan myymälän luomiseksi. Jopa vähiten tekninen käyttäjä voi nousta ja ajaa Weeblyllä.
 • Päivitetyt mallit: Weebly’Temat ovat hyvin suunniteltuja ja helppo vaihtaa.
 • Kilpailullinen hinnoittelu: Voit myydä tuotteita verkossa Weeblyssä vain 8 dollarista kuukaudessa.

Weebly haitat

 • Rajoitettu valikoima verkkokaupan työkaluja: Jos haluat rakentaa tehokkaan verkkokaupan, saatat löytää Weeblyn’s rajoittava työkaluvalikoima. Esittelee uusia työkaluja hitaammin kuin kilpailijat, kuten Shopify.
 • Rajoitettu räätälöinti: Kauppaan monimutkaisten muutosten tekeminen voi olla vaikeaa Weeblyssä’toimittaja.

Tässä on 6 asiaa, jotka sinun tulee ottaa huomioon arvioitaessa Shopify vs Weebly:

Shopify

Weebly

Käy Shopify-vierailulla Weeblyssä Suosituin valinta ylin
Top Choice Shopify shopify-logo

Shopify

Yleisarvosana

9.4 ulos 10: stä

Weebly

Yleisarvosana

8,2 ulos 10: stä

Yhteenveto

Shopify:

Shopify on omistettu verkkokauppaalusta, tarkoittaen sitä’on suunniteltu erityisesti verkkokaupan luomiseen. Sen mukana tulee yli 150 räätälöityä verkkokauppamallia ja erikoistuneita myyntiominaisuuksia, joiden avulla myymäläsi pystytään menestymään. Siinä on myös laaja sovellusliike, jonka avulla voit lisätä ylimääräisiä toimintoja kauppaan. Shopify’s on melko helppo käyttää, mutta se ei ole’t aivan yhtä suoraviivainen kuin Weebly. Se sanoi, jos sinä’Oletko tosissaan myynyt verkossa, voitit’t löytää paremmin kuin Shopify.

Weebly:

Weebly on verkkosivustojen rakentaja, jonka mukana tulee verkkokaupan toimintoja joihinkin suunnitelmiin. Tämä tarkoittaa, että et’Ei tarvitse rakentaa verkkokauppaa heti – voit ensin rakentaa verkkosivuston ja lisätä siihen verkkokaupan toimintoja milloin tahansa’uudelleen valmis myymään. Tämän ansiosta Weebly on loistava valinta ensimmäisille tai pienemyyjille. Koska Weebly ei ole omistettu verkkokauppaalusta, sen myyntiominaisuudet eivät kuitenkaan ole yhtä tehokkaita kuin Shopifen, joten se on huono valinta suurille tai kasvaville yrityksille..

Lue lisää

Helppokäyttöisyys

Shopify:

Koska Shopify on verkkokaupan raskaansarja’s on pieni oppimiskäyrä sen käytön selvittämiseksi. Sinun on investoitava vähän aikaa editorin hallitsemiseen ja kaiken hyödyn saamiseen toiminnallisuudesta.

Vaikka Shopifea on vaikeampi käyttää kuin Weeblyä, tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä. Shopify tarjoaa paljon enemmän verkkokaupan työkaluja.

Se ei’t kestää kuitenkin kauan päästä käsiksi Shopifyn kanssa. Itse asiassa onnistuimme rakentamaan myymälän vain muutamassa tunnissa! Sinä’Noutan sen nopeasti ja lisäämme pian tuotteita, hallitsemme varastoja ja muotoilemme tyylikkään kotisivun.

Vaikka sinäkin’uudelleen ei-tekninen, se’On erittäin mahdollista hallita Shopify. Ja muista, että laadukas tuki on vain puhelun päässä. Myös myymäläeditorissa auttavat vimpaimet opastavat sinua kaupan rakentamisessa vaihe vaiheelta.

Kuitenkin, jos helppokäyttöisyys on ensisijainen prioriteettisi, sinäkin’Haluan ainakin antaa Weeblylle koekäytön.

Weebly:

Helppokäyttöinen on Weebly’Ainutlaatuinen myyntipiste. Periaatteessa Weebly on niin menestyvä yritys, että vaivattoman kaupan tekeminen vaivattomaksi tekeminen sinulle on. Se asettaa saavutettavuuden eturintamaan ja liiketoiminnan keskipisteeseen, eikä meidän kokemuksemme mukaan edes Wix ole yhtä helppo poimia.

Vedä ja pudota -työkalut tarkoittavat, että osoitat kirjaimellisesti hiiren lisättävän ominaisuuden kohdalle, napsautat ja siirrät sitä haluamaasi kohtaan.

Se’s niin yksinkertainen!

Weebly on ‘Mitä näet on mitä saat’ rakentaja. Tämä tarkoittaa, että voit nähdä myymälän muotoutuvan sitä rakennettaessa. Jos et’t pidä jotain, se’s helppo leikata ja vaihtaa värejä, tekstiä, kuvia – koko erä!

Kauppa, jonka näet näytöllä, on se, jonka ostajat näkevät, kun he laskeutuvat sivustollesi. Tämä säästää sinun täytyy mennä edestakaisin editorin ja esikatselutilan välillä tarkistaaksesi sivustosi ulkoasun.

Weebly on yksi suosituimmista verkkokauppialustoista, kun halutaan yhdistää helppokäyttöisyys asianmukaisten ominaisuuksien ja toimintojen kanssa online-myynnin auttamiseksi..

Lue lisää

Teemat & Design

Shopify:

Shopify on verkkokaupan markkinajohtaja syystä: kaiken tavoitteena on auttaa sinua myymään.

Se sisältää malleja. Arvostamme Shopify’Teemasuunnittelu 5 tähteä 5: stä, koska ammattitaitoiset ja ainutlaatuiset he ovat. Muotista ruokaan riippumatta siitä, missä teollisuudessasi olet, Shopifessa on yli 60 mobiiliherkkää teemaa, joiden avulla sinut käsitellään.

Voit selata teemoja toimialoittain. Jotkut tulevat Shopify-suunnitelmasi mukana, mutta jotkut maksavat ylimääräistä, alkaen 140 dollarista. siellä’Sillä ei ole velvollisuutta käyttää maksettua teemaa, mutta kerran sinä’uudelleen myynti voi olla hyvä sijoitus.

Shopify vetää teemoja myymälässään, joten tunnet sinut’saat laadukkaan tuotteen kumman tahansa käytät.

Teeman mukauttaminen on hieman vaikeampaa Shopifyn kuin Weeblyn kanssa. Mutta kun otetaan huomioon kuinka tehokas alusta on, se on silti erittäin helppokäyttöinen. Vaikka sinäkin’Et ole teknisesti taitava, voit lisätä tyylikkään teeman ja mukauttaa sitä.

Asia, joka on mielessä, on se Shopify’teemoja don’t vain näyttävät hyvältä, ne auttavat sinua myymään enemmän. Shopify on auttanut yrityksiä ympäri maailmaa tuottamaan yli 55 miljardia dollaria myyntiä. He todella ovat asiantuntijoita sen suhteen, mikä näyttää ja tuntuu sopivimmalta tulokselta.

Shopify vs Weebly -pelissä Shopify sävyttää sen teemoihin ja muotoiluun.

Weebly:

Weebly haluaa pitää asiat yksinkertaisina, ja mallit heijastavat sitä. Ne voivat olla perustiedot kuin Shopify’s, mutta he’uudelleen terävä ja hyvin suunniteltu.

Vertailutaulukoissamme Weebly saa vahvat 4 tähteä mallin suunnittelussa. Vaikka ne ovat’t yhtä hyvä kuin Shopify, Weebly’Teemoja ovat erittäin vankat ja ne voivat helposti auttaa sinua luomaan kiillotetun verkkokaupan, joka on myös mobiiliherkkä.

Weebly’Teemakaupassa on 15 verkkovaihtoehtojen suunnitteluvaihtoehtoa. Olemme vaikuttuneita siitä, kuinka hyvin toteutetut ne näyttävät, mutta erilaisia ​​on vähemmän kuin Shopify.

Yksi alue, jolla Weebly voi siirtyä varpaiden kanssa Shopifyn avulla, on kuinka helppoja teemoja on muokata kerran’olet lisännyt yhden kauppaan. Teemojen muokkaaminen on erittäin intuitiivista, mikä tarkoittaa, että voit rakentaa myymälän persoonallisuutesi mukaan. Erityisesti pidämme siitä, kuinka helppoa on luoda erillisiä tuotesivuja jokaiselle tuotteellesi. Weeblyn kanssa’Teemoissa koko käyttökokemus on erittäin liukas.

Ainutlaatuisuuden vuoksi ja koska he’suunnattu myymiseen, Shopify’Teemat ovat hiukan parempia kuin Weebly’s. Mutta jos haluat perustaa verkkokaupan sujuvasti ja nopeasti, Weebly on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Lue lisää

Verkkokaupan työkalut

Shopify:

Shopify on monipuolinen verkkokauppakone, joka täynnä työkaluja, jotka auttavat sinua myymään. Käsivartesi työkaluvalikoima on todella mahtava. Mikäli sinä’myyessään 10 tuotetta tai 1000, Shopify tarjoaa toiminnallisuuden tarpeitasi vastaavaksi. Se’Siksi Shopify on paras alusta suurille yrityksille tai myymälöille, jotka haluavat kasvaa nopeasti.

Voitimme’Tutkimme niitä kaikkia nyt (tämä on Shopify vs Weebly -sivut, muista), mutta meidän on korostettava joitain verkkokaupan työkaluja.

Shopifyn kautta voit vastaanottaa maksuja yli 70 maksutavasta, mukaan lukien PayPal ja luottokortit, eri valuutoissa. Tämä puhaltaa Weeblyä’Neljä maksutapaa vedestä!

Yksi alue, jolla Shopify voittaa paljon, on analytiikka. Se voi auttaa sinua ymmärtämään asiakkaitasi paremmin kuin mikään muu me’olet testannut. Sinä’Saat yksityiskohtaisuuden, jonka vain pystyt’t pääsy tavallisemmalle alustalle, kuten Weebly. Mitä paremmin tunnet ostajat, sitä enemmän voit pitää heidät tyytyväisinä. Ja onnellinen asiakas viettää enemmän – hyvän paikan jokaiselle myyjälle, eikö niin?

Shopifyn avulla voit myydä sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook ja Pinterest. Se’s on myös yksi vain kahdesta alustasta, jonka avulla voit integroida Instagram-kauppaan!

Muiden työkalujen avulla voit lisätä useita henkilöstötilejä, lähettää alennuskoodeja, luoda blogeja, lisätä tuotteita ja lajitella ne luetteloon sekä lähettää hylättyjä ostoskorisähköposteja – kaikki voivat auttaa parantamaan tulosta…

Shopifyn ainoa etähaittapuoli on, että saatat löytää työkalujen määrän ja sen, mitä voit tehdä niiden kanssa ylivoimaista!

Voit nauttia silmäsi Shopify-verkkosivuston täydellisestä ominaisuusluettelosta.

Weebly:

Weebly on turhamainen alusta, jonka tarkoituksena on auttaa pieniä yrityksiä tai yhden miehen ryhmän kauppiaita pääsemään verkkoon helposti ja nopeasti. Niin se’Ei ole yllättävää, että verkkokaupan työkalut eivät ole yhtä kattavia kuin Shopify’s.

Se sanoi, Weebly tekee perusteet erittäin hyvin. Se tarkoittaa, että Weebly lyö painonsa yläpuolelle ja tarjoaa joitain kaikkien vedä ja pudota -ympäristöjen parhaista verkkokaupan työkaluista.

Täysin integroidut ostoskärryt (tietyillä Weebly-suunnitelmilla) tarkoittavat, että asiakkaasi pysyvät kaupassasi tilauksen tekemisestä tilauksen loppuun saattamiseen asti..

Muita tärkeitä Weebly-työkaluja ovat verolaskin, varastoseuranta, kuponkienmuodostaja ja hylätyn ostoskorin palautus – todella tehokas myyntityökalu, jota ei tällä hetkellä ole saatavana Weeblyllä’Esimerkiksi vetämällä ja pudottamalla kilpailija Wix.

Yksi Weeblyn myyntikohteista on, kuinka helppo on siirtää verkkokauppa sinulle’olet jo luonut alustalle. Sinun tarvitsee vain ladata CSV-tiedosto. Voit sitten käyttää kaikkia muokkaustyökaluja Editorissa, kuten mikä tahansa muu käyttäjä!

Saatat ajatella Weeblyä’Verkkokaupan työkalut kuulostavat melko laajoilta?

No, he ovat. Mutta alue, jonka Weebly häviää Shopify vs. Weebly-ottelussa, on analytiikkaa. Voit integroida Weebly-kauppaasi Google Analyticsiin, mutta yrityksen sisäinen raportointi ei ole läheskään yhtä edistynyttä kuin Shopifessa.’s kojetaulu.

Tämä voitti’t ole ongelma, jos sinä’jälleenmyydä pieni määrä tuotteita, mutta myymäläsi kasvaessa siitä tulee enemmän ongelmaa.

Toisin kuin Shopify, me’d sanovat, että Weeblyllä voi tehdä rajoja. Mutta jos Shopify’työkalut kuulostavat liian laajalle tarpeitasi varten, Weebly on kuvan arvoinen!

Tarkempi kuvaus Weeblystä’Verkkokaupan työkalut, käy Weeblyssä’verkkosivuilla.

Lue lisää

Sovelluskauppa

Shopify:

Hyvä sovellusliike on nyt olennainen osa mitä tahansa verkkokauppaa. Vaikka et välttämättä tarvitse sovelluksia, kun alat myydä, sinun tulee silloin, kun haluat jazzia myymälän tai sinun on muutettava jotain liiketoimintatavoitteen saavuttamiseksi.

Se’varmasti jotain huomioitavaa tarkasteltaessa Shopify vs Weeblyä.

Shopify’App Store on yksi alan parhaista. Voit valita yli 1200 sovelluksesta, jotka kattavat sosiaalisen median integroinnin veroihin. Sovellusvalikoima tarkoittaa, että Shopify-myymälä on periaatteessa rajaton.

Nämä sovellukset eivät’t vain antaa sinun lisätä hienoja uusia ominaisuuksia. Ne vapauttavat aikasi tekemällä maallisia töitä sinulle. Sitten voit palata mihin’Tärkeää: myymälän parantaminen ja tuotteiden myynti.

Voit esimerkiksi lisätä ammatillisen yhteyslomakkeen asiakaspalvelun parantamiseksi tai ryhtyä muuntimeen ja antaa ostajille mahdollisuuden nähdä erilaisia ​​valuuttoja.

Jotkut Shopifesta’Sovellukset ovat ilmaisia, jotkut maksavat kuukausimaksun. Sinulla on täysi hallinto minkä tahansa sovelluksen käytöstä ja voit vetää pistotulpan milloin tahansa, jos se on’s ei toimi sinulle.

App Store on todellakin kultakaivos sinun kaltaisille kauppiaille.

Weebly:

Weebly’s App Center sanoo “tuo maailma verkkosivustollesi”. Mielestämme se toteuttaa tämän lupauksen!

App Centerin ulkoasu on puhtaampi ja nykyaikaisempi kuin Shopify. Tarvitsemasi palvelun löytäminen on erittäin helppoa.

Vaikka Weebly’Keskitytään yksinkertaisuuteen. App Center tarkoittaa, että voit laajentaa sivustoasi melko helposti. Kaupassa luetellut sovellukset voidaan lisätä yhdellä napin painalluksella, joten siellä’Ei mitään sekaannusta integroinnin järjestämisessä. Sovellukset ovat täysin integroituja – voitit’t tarvitse koskettaa mitä tahansa koodia lisätäksesi ne sivustoosi.

Sovellukset on jaettu luokkiin, kuten ‘verkkokaupan’ ja ‘viestintä’. Kuten Shopify, hankkiaksesi sinulle sovelluksia’Sinun on käytettävä rahaa, mutta ilmaisia ​​kokeiluversioita on saatavana, jotta voit kokeilla ennen ostamista! Varmista kokeilujakson aikana, että sovellus sopii hyvin sivustoosi.

Weebly’Sovellukset kattavat kaiken foorumin lisäämisestä sivustoosi monikielisten sivujen tarjoamiseen. Weeblyn yksinkertaisuus huomioon ottaen’App Center on melko vaikuttava tarjous.

Lue lisää

hinnoittelu

Shopify:

OK, anna’puhu hinnasta.

Loppujen lopuksi se, kuinka paljon kukin alusta maksaa sinulle, on iso osa Shopify vs Weebly -keskustelua.

Shopify’Kuukausittaiset hinnasuunnitelmat ovat:

 • Basic Shopify – 29 dollaria
 • Shopify – 79,99 dollaria
 • Shopify Advanced – 299 dollaria

Shopify on kalliimpaa kuin Weebly, mutta se’s koska se’s on täysin toimiva verkkokauppaympäristö. Saat täyden valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit siirtää tuotteita pois virtuaalihyllyiltäsi.

Voit lyödä 10 tai 20% vuosittaisesta laskustasi, jos kirjaudut vastaavasti yhden tai kahden vuoden suunnitelmaan.

Mitä’Niin vaikuttava Shopififen ominaisuuksista, jotka sisältyvät kaikkiin suunnitelmiin vakiona: voit myydä rajoittamattomia tuotteita, lähettää alennuskoodeja, saada SSL-sertifikaatin (mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi on merkitty ‘turvallinen’ ostajille), jonka arvo on 70 dollaria, ja saat asiakaspalvelun ympäri vuorokauden ympäri.

Mitä parempi Shopify-suunnitelmasi, sitä alhaisemmat transaktiomaksut. Ne alkavat 2,2%: lla Basicista, mutta niistä luopuvat, jos käytät Shopifea’Oma maksuportti.

Se’On syytä pitää mielessä, että Shopify vs Weebly -vertailu voi olla harhaanjohtava. Toki, voit myydä tuotteita Weeblyllä 8 dollarilla / kk, paljon halvemmalla kuin Shopify. Mutta sinä’rajoitettu 10 tuotteeseen ja don’t sinulla ei ole omaa kassalle verkkotunnusta. Shopify’Perussuunnitelma antaa sinulle oman kassan ja antaa sinun myydä rajoittamattomia tuotteita, joten todella Shopify Basic on parhaiten verrattavissa Weebly Businessiin – ja siellä’siinä vain 4,99 dollaria!

Pohjimmiltaan Shopify on pitkäaikainen alusta, joka voi kasvaa kaupan mukana.

Kaiken kaikkiaan me’olet suuri uskova lauseeseen, josta saat mitä maksat. Shopify ei ole’t markkinoiden halvin alusta, mutta saat kaiken mitä tarvitset tehokkaan verkkokaupan rakentamiseksi.

Sinun tarvitsee vain kysyä, eikö ylimääräisten etuisuuksien, kuten ympäri vuorokauden tapahtuva tuki, oikeuttaminen maksamaan enemmän alustasta?

Käytä Shopifea’ilmainen kokeilu vastauksen löytämiseksi.

Tutustu Shopify-hinnoittelukatsaukseen saadaksesi kattava opas Shopifyn hinnasuunnitelmista.

Weebly:

Weebly on halvempi vaihtoehto Shopifille ja tarjoaa mahtavaa vastinetta rahalle.

Tässä’mitä kukin Weebly’suunnitelmat maksavat kuukaudessa:

 • Ilmaiseksi – 0 dollaria
 • Aloittelija – 8 dollaria
 • Pro – 12 dollaria
 • Liiketoiminta – 25 dollaria

Muista, että tuotteiden myymiseksi sinun on oltava maksetussa Weebly-suunnitelmassa. Ja myydäksesi yli 25 tuotetta, sinun on oltava liiketoimintasuunnitelmassa (Shopifyn avulla voit myydä rajoittamattomia tuotteita missä tahansa suunnitelmassa).

Weebly perii 3% transaktiomaksuista Starter- ja Pro-suunnitelmistaan ​​- korkeammat kuin minkä tahansa Shopify-suunnitelman maksut. Liiketoimintasuunnitelmassa ei kuitenkaan ole transaktiomaksuja.

Suunnitelmat voivat olla halvempia kuin Shopify’s, mutta ne ovat paljon kauemmas. Esimerkiksi, jotta SSL-varmenne voidaan sisällyttää vakiovarusteisiin Shopifen kanssa, sinun on päivitettävä Weeblyn liiketoimintasuunnitelmaan.

Weebly on halvempi vaihtoehto Shopifylle. Se’s houkutteleva vaihtoehto, jos sinä’uudelleen pienyrityksiä tai kauppiaita, jotka haluavat myydä vaatimaton määrä tuotteita.

Kääntöpuolella on kuitenkin enemmän mahdollisuuksia kasvattaa verkkokauppasi vakavien tulojen lähteeksi koko Shopifyn avulla’Työkalut ja ominaisuudet käytettävissänne.

Kun verrataan Shopifea ja Weeblyä hinnasta, se laskee sen, mitä toivot saavuttavasi myymälästäsi.

Kaiken kaikkiaan Weebly on erittäin kohtuuhintaisia, etenkin kun otetaan huomioon’s yksi käyttäjäystävällisimmistä ympäristöistä!

Weeblyllä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka antaa sinulle pitkän koeajan. Hyödynnä ja katso onko Weebly sinulle sopiva.

Tutustu Weebly-hinnoittelukatsaukseen saadaksesi syvällisen kuvan Weeblyn suunnitelmista.

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Shopify:

Shopifyn avulla voit saada tukea LiveChatin, Twitterin, sähköpostin tai puhelimen kautta. 24/7 -ohjeita on saatavana jokaisesta suunnitelmasta alkaen Basic-ylöspäin.

Tällaisen tuen hanalla saaminen on korvaamatonta, jos sinä’vasta aloittamassa myynti verkossa. Se’Kuten liiketalousneuvojan, tietokoneasiantuntijan ja suunnittelijan kokoontuvan yhdeksi!

Jos haluat kehittää myymälääsi, Shopify-asiantuntijat ovat valmiina näyttämään köydet.

Shopififtin käytöstä kokemuksemme mukaan tuki on huippulaatua. He vastaavat nopeasti ongelmaan ja tarjoavat aina hyödyllisiä ratkaisuja.

Weebly:

Weebly’Asiakastuen taso on paljon alhaisempi kuin Shopifyn. Weeblyn avulla sinun on päivitettävä Pro- tai Business-suunnitelmaan saadaksesi puhelintukea.

Muista, että koska Weebly on niin helppokäyttöinen (enemmän tästä vain hetkessä), et ehkä tarvitse niin paljon tukea kuin monimutkaisemmassa ympäristössä.

Kokemuksemme Weeblyn käytöstä’Tuki on aina ollut positiivista – ja niin’s käyttäjien tukemat’ palaute.

Shopify vs Weebly -asiakastuessa, Shopify on meille voittaja. Vaikka Weebly’Tuki on kunnollista, ja se tarjoaa kuitenkin perusteellisia oppaita ja hyödyllisen foorumin, jonka Shopify todella voi’t tee tarpeeksi sinulle. Ja toisin kuin Weebly, Shopify’Tuki on saatavana ympäri vuorokauden. Weebly’s Asiakkaiden menestystiimi on käytettävissä vain maanantaista perjantaihin klo 18–21 ja viikonloppuisin klo 8–17.

Lue lisää

johtopäätös

Alustan valitseminen verkkokaupan rakentamiseksi on iso päätös eikä helppo. Tiedämme kokemuksesta. Se’siksi me’olet luonut tämänkaltaiset rinnakkaisarvostelut auttaaksesi sinua tekemään tietoisen päätöksen.

siellä’s ole yhdenmukaista vastausta ja se’On vaikea antaa lopullista tuomiota Shopify vs Weeblystä.

Shopifessä on kaikki tarvitsemasi työkalut kaupan onnistumiseksi. Sen myyntityökalut ovat paljon edistyneempiä kuin Weebly’s, mutta asentaminen vie myös hieman enemmän aikaa ja rahaa. Weebly on nopea, helppo ja halpa, kun taas Shopify on tehokas, ammattimainen ja hieman kalliimpi.

Jos sinä’Haluatko päästä verkkoon nopeasti ja edullisesti ja myydä pienen määrän tuotteita, Weebly on ehdottomasti alusta meille’d suosittelen harkitsemaan. Mutta jos haluat kasvattaa verkkoliiketoiminnan kokopäiväisiksi tuloiksi ja myydä suurempaa määrää, tarvitset tehokkaita verkkokaupan työkaluja, jotka ovat saatavilla Shopifessa.

Weebly’Työkalut eivät ehkä ole yhtä kattavia kuin Shopify’, mutta niitä on enemmän kuin tarpeeksi pienille yrityksille tai yhden miehen bändikauppiaille, jotka haluavat lisätä tulojaan tai ansaita vähän rahaa verkossa.

Sekä Shopify että Weebly tarjoavat kokeilujaksoja. Paras tapa testata ne. Arvioi tärkeimmät näkökohdat me’olet käsitellyt tässä Shopify vs Weebly -vertailussa ja katso mikä valitsi ruutuihisi!

 • Kokeile Shopifea ilmaiseksi
 • Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

Lue lisää

Yleiskatsaus

9.4 ulos 10: stä

Käy Shopifessä
Katso Shopify-arvostelu

8,2 ulos 10: stä

Käy Weeblyssä
Katso Weebly-arvostelu Mikä tämä on?

Kokonaisarvostamme perustuvat kaikkien arviointien keskiarvoon.

Miksi tällä on merkitystä??

Pistemäärämme antavat sinulle yhdellä silmäyksellä kuvan siitä, mikä palvelu tarjoaa sinulle parhaat ominaisuudet, arvon ja paljon muuta.

Vertailu shopify 4.7 / 5 weebly 4.1 / 5 Sulje

FAQ

Onko Weebly ilmainen?

Weeblyllä on ilmainen suunnitelma, mutta sinä voit’t myydä sitä. Ilmainen suunnitelma on suunniteltu vain hyvin perustarpeeseen, eikä se sisällä mitään myyntityökaluja tai online-maksuja. Verkkokauppaan, tarvitset vähintään 12 dollaria kuukaudessa Pro-suunnitelman.

Voitko integroida Shopifyn Weeblyyn?

Joo! Shopify Buy -painikkeella voit myydä Weebly-verkkosivustosi kautta 9 dollaria kuukaudessa. Lisää vain Shopify Buy -painike nykyiseen Weebly-blogiisi tai verkkosivustoosi ja aloita myynti! Tämä on hieno tapa aloittaa yksinkertainen, ennen kuin rakennat koko verkkokaupan.

Mikä on parempi verkkokaupan kasvattamiseen?

Shopify on Weeblyä tehokkaampi verkkokauppaalusta, ja sillä on parempia työkaluja myymälän tukemiseen’s pitkäaikainen kasvu. Jos haluat laajentaa yritystoimintaa, löydät Weeblyn rajoittavasta Shopifyn verrattuna’s erilaisia ​​ominaisuuksia.

Onko Shopify tai Weebly helppokäyttöisempi?

Weebly on vähemmän tehokas alusta kuin Shopify, mutta se tarkoittaa myös sitä’s paljon aloittelijaystävällisempi. Voit perustaa kaupan nopeasti, kun taas Shopifylla on enemmän oppimiskäyrää. Molemmat sopivat aloittelijoille, mutta Weeblyllä on eturinta yksinkertaisuuden suhteen.

Do Weebly ja Shopify perivät transaktiomaksut?

Weebly veloittaa 3% transaktiomaksu sen 12 dollarin kuukaudessa Pro-suunnitelmasta, mutta ei’t veloittaa sen Business and Business Plus -suunnitelmista. Shopify perii transaktiomaksut kaikista suunnitelmistaan, jotka vaihtelevat 2% – 0,5% riippuen valitsemastasi hinnasuunnitelmasta. kuitenkin, et’t ei tarvitse maksaa mitään transaktiomaksuja, jos käytät Shopify-maksuja, Shopify’Oma sisäinen maksuväylä.

Tutustu perusteellisesti Shopify-maksuihin Shopify-maksut -katsaus.

Tarvitseeko sinun löytää hosting Weeblylle tai Shopifelle?

Ei! Voit siirtyä suoraan liikkeesi rakentamiseen huolehtimatta isännöinnistä, koska sekä Weebly että Shopify ovat täysin isännöidyt sinulle. Sinä et’sinun ei tarvitse mennä toisen palveluntarjoajan luokse tai maksaa ylimääräisiä maksuja – rentoudu ja aloita myynti!

Voinko integroida Square Weeblyn tai Shopifyn kanssa?

Square itse asiassa osti Weeblyn, joten se’Ei ihme, että se tarjoaa ainutlaatuisen integroinnin tähän luottokortin prosessoriin! Yhdistä vain Square-tilisi Weebly-sivustoosi ja hyväksy maksut verkossa. Shopify ei’t tukea Square inhouse – sinä’Sinun on käytettävä Zapierin kaltaista sovellusta integroidaksesi ne sen sijaan.

Kun otetaan huomioon muut verkkokauppasivustojen rakentajat?

Katso meidän oppaamme Parhaat verkkokauppaympäristöt, tai Ota ilmainen tietokilpailu nähdäksesi mikä verkkokauppasivustojen rakentaja vastaa tarpeitasi.

Etkö ole varma, mikä verkkosivustojen rakentaja toimii parhaiten sinulle? Kokeile meidän Verkkosivun rakennustarjoajan tietokilpailu

Katso myös Verkkokauppasivustojen rakentajien vertailukaavio yksityiskohtaisemmat erot

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map