Shopify vs WordPress: mikä on parempi verkkokaupan rakentamiseen?

shopify vs WordPressVerkkokaupan vähittäismyynti on arvioidaan olevan vain ujo 5 miljardia dollaria vuoteen 2021 mennessä, ja se’Nyt on nyt entistä helpompaa luoda oma verkkokauppa omien alustojen, kuten Shopify ja WordPress, avulla.


Shopify on omistettu verkkokauppaalusta joka auttaa sinua rakentamaan oman verkkokaupan. Se isännöi sivustoasi sinulle ja antaa sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut. Verrattuna, WordPress on avoimen lähdekoodin alusta. Sinun on ylläpidettävä omaa sivustoasi ja asennettava verkkokauppatyökaluille laajennuksia, kuten WooCommerce.

Molemmat ovat goliateja web-rakennustilassa, mutta ne palvelevat hyvin erilaisia ​​tarpeita. Me’täällä auttaa sinua päättämään, mikä sopii sinulle: Shopify tai WordPress.

Me’olemme tutkineet ja testanneet itsenäisesti tonnia alustoja, nämä kaksi mukaan lukien, ja ovat nyt täydellisessä asemassa jakamaan havaintojamme teidän kanssanne – katso kuinka nämä alustat sijoitettiin tutkimuksemme alla:

Tämän oppaan loppuun mennessä sinä’Tiedän, mitkä ovat suuret erot, ja heillä on selkeä käsitys siitä, sopiiko sinulle parhaiten Shopify vai WordPress.

Contents

Lisätietoa

 • Varmista, että valitset verkkokaupallesi parhaimman vaihtoehdon – lue arvostelu yrityksestä 7 parasta verkkokauppaympäristöä
 • Haluatko vertailla ebst-rakentajia vierekkäin? Katso meidän Verkkokauppasivustojen rakennusohjelmien vertailukaavio

Mitä’s ero Shopififtin ja WordPressin välillä?

Mitä Shopify on’tunnetaan nimellä ‘verkkosivujen rakentaja’. Joten ymmärtääksesi mitä Shopify on, meidän on ensin tiedettävä, mikä verkkosivustojen rakentaja on.

Verkkosivun rakentaja on online-työkalu, joka auttaa ihmisiä, joilla on rajoitettua teknistä tietämystä tai joilla ei ole teknistä tietämystä, rakentaa oma verkkosivusto. Sitten he maksavat pienen maksun kuukausittain verkkosivustojen rakennusalustalle ylläpitääkseen sivustonsa elossa.

Shopify on rakennettu erityisesti verkkokauppaa varten’joita käytetään vain verkkokauppojen luomiseen (toisin kuin blogeissa tai online-julkaisuissa).

WordPress on hiukan erilainen. Sitä on kahta muotoa – WordPress.com ja WordPress.org.

WordPress.com on blogiympäristö joka toimii samalla tavalla kuin verkkosivustojen rakentaja, jolloin voit helposti luoda oman verkkosivustosi. WordPress.org on itse isännöi ohjelmisto, ja on paljon teknisesti edistyneempi.

Voit luoda melkein minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja WordPress.orgin avulla – mukaan lukien verkkokaupat – joten se’Tämä WordPress-version me’Vertaillaan Shopifyn kanssa.

häkellyttävän, WordPress.org on voima lähes kolmanneksen kaikista Internet-sivustoista. Toisaalta sinulla on Shopify – maailmankuulu verkkokauppaympäristö että’joita käyttävät suuret yritykset ja kuuluisuudet, ja sillä on yhteensä yli 600 000 verkkokauppaa.

Shopify on tarkoitettu auttamaan ihmisiä perustamaan omat verkkokaupat, mikä tarkoittaa, että sillä on kaikki tarvitsemasi työkalut sormenpäässä. Toisin kuin Shopify, WordPress ei’t eivät ole valmiita verkkokauppaa varten, mutta voit asentaa joitain hienoja laajennuksia aloittaaksesi myynnin verkossa suosittelemme WooCommerce-laajennusta, jotta WordPress-sivustostasi tulee verkkokauppa.

Jos haluat perustaa kaupan Shopifen avulla, sinun tarvitsee vain luoda tili, valita teema, lisätä tuotteita ja sinä’uudelleen pois. Sitä vastoin WordPress vie hieman enemmän aikaa. Sinun on ensin löydettävä isäntä (suosittelemme Bluehostia), sitten asentamaan teemoja ja laajennuksia aloittaaksesi ja mukauttaaksesi verkkosivustosi.

Shopify vs WordPress: Hyödyt ja haitat

Shopify vs WordPress: Hyödyt ja haitat

Shopify ammatitShopify haitat
 • Sinä et’t tarvitse mitään koodausta tai teknistä tietämystä Shopifyn käyttämiseksi
 • Se’suunniteltu tarkoitukseen verkkokauppasivustoille, joten kaikki tarvitsemasi myyntityökalut on asennettu sinulle
 • Sinä et’t ei tarvitse maksaa ylläpidosta tai turvallisuudesta ulkoisesti
 • Sinun on maksettava ylimääräiset transaktiomaksut (0,5% – 2% tapahtumaa kohden), ellet käytä Shopifea’Oma maksuportti, Shopify Payments
 • Jos päätät muuttaa teemaasi, joudut alustamaan sisältösi uudelleen
 • Se’S eivät edelleenkään ole yhtä yksinkertaisia ​​tai yhtä helppoja käyttää vedä ja pudota -ympäristöä, kuten Wix

WordPress PlussatWordPress-haitat
 • Tehokkaampi ja joustavampi kuin Shopify, mahdollistaen täydellisen räätälöinnin
 • Sen uusi toimittaja, ‘Gutenberg’, tekee siitä käytön hieman helpompaa
 • Verkossa on valtava määrä hyödyllisiä resursseja, sekä käyttäjäfoorumeilta että ammattimaisilta kehittäjiltä
 • Tarvitset kunnollisen tason teknistä tietämystä alustan käyttämiseksi
 • Se voi tulla erittäin kalliiksi, hyvin nopeasti
 • Sinun on hankittava itse web-hosting (suosittelemme Bluehostia), tietoturva ja verkkotunnus

Kuinka helppoa niitä käytetään?

Koodaus on suurin ero Shopify vs. WordPress-ohjelmissa. Shopifyn avulla voit luoda ja mukauttaa verkkokauppaa tarvitsematta tietää yhtä koodiriviä.

Sinä’Aloitan kertomalla Shopifille vähän nykyisestä sijainnistasi – myytkö jo verkossa vai henkilökohtaisesti ja jos on, mikä on nykyinen tulosi.

Täältä sinä’Sisään Shopify’s kojetaulu. Ajattele tätä kuten valvontahuoneesi, josta voit hallita mitä tahansa tekemistä verkkokaupan kanssa. Siellä on jopa kehotteita ja vinkkejä, joiden avulla tiedät miten ja mistä aloittaa.

myymälä kojelautaShopify’kojetaulu tarjoaa hellävaraisen roolin oman verkkokauppasivustosi suunnitteluun.

Tuotteiden lisääminen on myös todella helppoa. Voit joko lisätä ne erikseen – lataamalla tuotekuvasi ja lisäämällä kuvauksia, hintoja ja variantteja – tai irtotavarana, tuomalla olemassa olevan CSV-tiedoston kaikilla tuotetiedoilla.

Käyttöliittymä on samanlainen kuin sana-asiakirja, joten sinun ei pitäisi’t juuttua syöttämällä tietoja. Ja vaikka teetkin, siellä’s tukee aina käsiä.

kauppaa tuotteitaTuotteiden lisääminen Shopififiin on todella yksinkertaista.

WordPress on hieman monimutkaisempi. Ensinnäkin sinä’Täytyy osata koodata – vaikka sekin’s vain perustasolla – käyttää alustaa.

Se’Sitä ei myöskään ole luonnollisesti asetettu myymään verkossa, joten joudut asentamaan laajennuksen, jotta verkkosivustosi verkkokauppa on valmis.

Siellä on paljon verkkokaupan liitännäisiä – kuten WooCommerce, Ecwid ja BigCommerce – joten’On tärkeää viettää aikaa lukemalla niitä ennen kuin päätät mitä käyttää.

Kuten Shopify, myös WordPressillä on oma keskitetty kojetaulu, jolla voit hallita verkkosivustoasi. Koska WordPress on niin laaja alusta, siitä voi tulla hieman ylivoimainen, koska työkaluja ja vaihtoehtoja on yksinkertaisesti niin paljon.

Wordpress-kojelautaKaikkea hallitaan WordPress-hallintapaneelin kautta.

Se’on melko helppoa luoda sisältöä ja lisätä tuotteita, mutta kun kyse on sivuston räätälöinnistä’Ulkonäöltään asiat voivat muuttua hieman hankalaksi.

Paras veto on joko viettää paljon aikaa kaikkien WordPress-kaupan temppujen oppimiseen tai maksaa kehittäjälle, joka auttaa sinua – vaikka he voivat veloittaa silmänhuuhtelumaksuja.

Shopify vs WordPress: Helppokäyttöisyys – Voittaja

Shopify on epäilemättä helpompi käyttöjärjestelmä. Toisin kuin WordPress, et’Sinulla ei tarvitse olla ymmärrystä koodista, eikä sinun tarvitse asentaa ylimääräisiä ohjelmistoja, joiden avulla voit myydä verkossa. Shopifen avulla kaikki tarvittavat verkkokaupan ominaisuudet on sisäänrakennettu.

Lisätietoa

 • Etsitkö jotain erittäin nopeaa ja helppoa? Katsauksemme 4 helpointa ADI-verkkosivustojen rakentajaa on syytä katsoa!
 • Jos sinä’mietitkö mistä aloittaa, lue tarkka opas Kuinka rakentaa verkkokauppa vaiheittainen erittely

Kuinka rakennusaika on kuten Shopify ja WordPress?

Rakennusaika liittyy suoraan helppokäyttöisyyteen. Luonnollisesti, mitä helpompaa alustaa on käyttää, sitä nopeammin se asennetaan.

Shopify on epäilemättä nopeampi vaihtoehto kun luot verkkokauppaa. Se’s verkkosivustojen rakentaja’on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua verkkokauppasivuston luomisessa.

Shopify ei sovellu, jos et’t halua myydä verkossa. Joten jos tarvitset vain säännöllistä henkilökohtaista tai yrityssivustoa – ja arvostat aikaasi – niin jokin Wix- tai Squarespace-kaltainen sopii paremmin.

WordPress tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa sekä verkkokaupan että muun kuin verkkokaupan verkkosivustoja. Asetusaika on kuitenkin pidempi kahdesta syystä:

Ensinnäkin WordPress on paljon tekninen ja siksi vaikeampi kiertää päätäsi. Lisäksi sinun on asennettava ylimääräisiä verkkokaupan laajennuksia, jos haluat rakentaa verkkokaupan.

Toiseksi sinun on määritettävä erikseen esimerkiksi web-hosting ja verkkotunnus.

Hyvä tietää…

Bluehost on parhaiten arvioitu isännöintipalveluntarjoajamme. Se tarjoaa sekä WordPress- että WooCommerce-hosting-suunnitelmia, hinnat alkavat vain 2,95 dollaria / kuukausi. Valitsemastasi suunnitelmasta riippuen siihen tulee paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten WordPress-asennus yhdellä napsautuksella, ilmainen verkkotunnus ja SSL-varmenne sekä WooCommerce-automaattinen asennus. Tämä tekee asennusprosessista paljon nopeampaa ja yksinkertaisempaa, mikä säästää aikaa WordPress-kaupan rakentamiseen ja suunnitteluun.

Shopify vs WordPress: Rakenna aika – Voittaja

Koska helppokäyttöisyys vaikuttaa suoraan rakennusaikaan, Shopify on nopeampi vaihtoehto. Kaikki tarvitsemasi on jälleen sisäänrakennettu, mikä säästää säästää aikaa, jotta muuten päätetään, mitä verkkokaupan liitännäistä käytetään WordPressissä – puhumattakaan hosting- ja tietoturvajärjestelyistä..

Mallit ja teema

Mallit (joita usein kutsutaan teemoiksi) ovat verkkosivustosi perusasettelu. Ajattele niitä kuten PowerPoint-suunnittelu, jossa voit valita, miltä diosi näyttävät ennen sisällön lisäämistä.

Shopifellä on yli 70 teemaa voit valita.

10 näistä teemoista on ilmaisia, kun taas muut yli 60-vuotiaat alkavat 140 dollarista. Kuulostaa jyrkältä, mutta se’s kertaluonteinen sijoitus, joka auttaa herättämään verkkosivustosi elämään.

merkittävästi, nämä kaikki reagoivat mobiililaitteisiin, tarkoittaa sivustosi’ulkoasu mukautuu automaattisesti sopimaan eri kokoisiin näytöihin, kun ihmiset selaavat matkapuhelimellaan tai tablet-laitteellaan.

kauppaa teemojaShopify’Teemakaupan avulla voit selata, esikatsella ja jopa lajitella luokittain.

Valinnan suhteen WordPress puhaltaa Shopifyn vedestä. WordPress tarjoaa yli 1000 teemaa – ja niin’s vain verkkokauppaan!

On myös paljon muita teemoja, jotka plugins joko tarjoavat itselleen tai jotka ovat kolmansien osapuolien kehittämiä.

WordPress-teematVaikka WordPressillä itsessään on yli 200 teemaa, WordPress.org-sivustolla on saatavana yli 5 000 ulkopuolisten suunnittelemia teemoja

Jotkut WordPress-teemat ovat väistämättä niin suurella valikoimalla, joista valita, toiset ovat parempia. Kaikki eivät ole reagoivia mobiililaitteisiin, ja ne, joita WordPress itse ei ole suunnitellut, saattavat törmätä alustaan, kun päivitykset kiertävät niitä.

Tästä syystä me’d suosittelemme käyttämään jotakin WordPressistä’ omat verkkokaupan teemat. Sinä’Voit myös mukauttaa ne sydämesi mukaan’sisältöä. Jos sinulla on hyvä tuntemus koodauksesta, hallitse sivustoasi’Esteettinen on melko rajaton.

Shopify vs WordPress: Mallit ja teemat – Voittaja

Viime kädessä Shopify vs WordPress -teemat päätyvät siihen, haluatko yksinkertaisuuden vai mukautuksen. Shopify’Teemat ovat reagoivia ja valmiita, mutta siellä’Rajoitettu valinta ja niitä voidaan muokata vain niin paljon. WordPress-teemojen laatu vaihtelee, mutta voit mukauttaa kaiken. Meille, se’s tie.

Lisätietoa

 • Kuinka hyvä Shopify on’s teemat? Lisätietoja aiheesta Shopify-teemat-arvostelu
 • Etsitkö inspiraatiota? Älä etsi kauempaa kuin tämä esimerkki 48 ilmaista ammatillisen verkkokaupan mallia

Verkkokaupan työkalut ja ominaisuudet

Työkalut ja ominaisuudet ovat verkkokauppasivuston lihaa ja luita. Ne’uudelleen, mikä auttaa sinua markkinoimaan ja myymään tuotteitasi.

Shopifylla on omat verkkokaupan työkalut, joita voit käyttää, kun taas WordPress luottaa kolmansien osapuolien laajennusten tarjoamiin verkkokaupan ominaisuuksiin..

Shopify-ominaisuudet

Shopify antaa sinun myydä rajoittamattoman määrän tuotteita missä tahansa hinnasuunnitelmassa. Voit myydä myös fyysisiä tuotteita ja digitaalisia latauksia.

Kaikki tärkeimmät markkinointi-, lähetys-, inventaario- ja analyyttiset työkalut ovat sisäänrakennettuja, ja jokaisesta Shopifyn tarjoamasta vaihtoehtoisesta tai edistyneemmästä versiosta’Sovellusliike lisämaksusta.

Shopifessä on satoja verkkokaupan ominaisuuksia. Me’Porataan ylimpiin, ja miksi he’olet niin tärkeä:

 • Hylätyn ostoskorin palautus – Määritä sivustosi lähettämään sähköpostimuistutuksia asiakkaille, jotka jättävät verkkosivustostasi ostoskorissa olevia esineitä ennen lähtöä.
 • Alennuskoodit – Luo ainutlaatuisia koodeja, joita asiakkaat voivat käyttää kassallasi rahaa vastaan. Näitä on myös hieno käyttää sähköpostimarkkinoinnissa.
 • Monikanavaintegraatio – Don’t Rajoita vain verkkosivustollesi, myy suoraan suurilla sosiaalisen median alustoilla ja globaaleilla markkinapaikoilla, kuten Facebook ja Amazon.

shopify verkkokauppatilastotShopifyn myyntiominaisuuksien on osoitettu lisäävän verkkokaupan suorituskykyä.

WordPress-ominaisuudet

Selvyyden vuoksi WordPressillä ei ole mitään verkkokaupan ominaisuuksia. Ne on lisättävä kolmansien osapuolien laajennusten kautta.

Koska jokainen laajennus tarjoaa paljon erilaisia ​​verkkokaupan ominaisuuksia, se’S mahdotonta sanoa, mitä verkkosivustollasi voi olla. Antaaksesi sinulle maun siitä, mitä voit odottaa täältä’mitä kaksi suosituinta laajennusta – WooCommerce ja Ecwid – tarjoavat:

WooCommerce-ominaisuudet

verkkokaupan ominaisuudetWooCommerce on rakennettu sama yritys, joka on luonut WordPressin.

 • Myy rajoittamattomia tuotteita, sekä fyysisiä että digitaalisia
 • Sisäänrakennettu blogging vaihtoehto
 • Tuotearvostelut ja arvostelut
 • Tuotteiden lajittelu ja suodatus

Ecwid-ominaisuudet

ecwid-ominaisuudetEcwid integroituu WordPressin tai Wixin kanssa saumattomasti ja sitä voidaan käyttää ilmaiseksi.

 • Vieras kassat
 • Tallenna suosikkituotteet
 • Toimituslaskin
 • Monikielinen käännös

Shopify vs WordPress: Verkkokaupan työkalut ja ominaisuudet – Voittaja

WordPress lyö vain Shopifea työkaluista ja ominaisuuksista. Voit etsiä laajennuksen, joka merkitsee kaikki ruudut’etsit ja asennat sen. Se sanoi, sinä’Taistelen löytääksesi paljon mitä voit’tekemistä Shopifyn kanssa – työkalu tai sovellus kattaa melkein kaiken kuviteltavissa olevan.

Maksuvaihtoehdot ja transaktiomaksut

Miten hyväksyt maksut, voi olla ero myynnin vai ei tekemisen välillä. Se’On tärkeää esitellä asiakkaillesi suosituimmat vaihtoehdot.

Shopify tukee yli 100 erilaista maksuväylää, mukaan lukien kaikki suuret ostajat: PayPal, Stripe, Square, Amazon Pay ja Apple Pay.

Sillä on myös oma maksuyhdyskäytävä – Shopify Payments -, joka voi käsitellä tilauksia useimmissa tärkeimmissä valuutoissa.

Shopify Paymentsin valitsemisen etuna on, että voitit’t peritään ylimääräinen transaktiomaksu.

Muiden maksuyhdyskäytävien avulla voit odottaa 0,5–2% kuluja tapahtumaa kohden riippuen siitä, mihin Shopifyn hinnasuunnitelmaan kirjaudut.

kauppaa kauppamaksutKauppamaksujen ero Shopifyssa’s premium-suunnitelmat.

Samanlainen verkkokaupan ominaisuuksista, WordPress’ Maksuvaihtoehdot tarjotaan sen laajennusten kautta. WooCommerce, Ecwid ja WP eCommerce kattavat kaikki tärkeimmät yhdyskäytävät, ja sinä voitit’t ei veloiteta mitään muuta jokaisesta’oma transaktiomaksu.

Alla näet, mitä tärkeimpiä yhdyskäytäviä tukee kukin alusta / laajennus:

Alustat / laajennuksetLuotto- / maksukortitPayPalRaitaNeliöAmazon PayApple PayOma maksuporttiShopify

WooCommerce

Ecwid

WP-verkkokauppa

&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;
&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;X
&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;X&# 10004;X
&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;XXX

Shopify vs WordPress: Maksuvaihtoehdot ja transaktiomaksut – Voittaja

Se’Toinen tasoitus, tällä kertaa maksuvaihtoehdoista ja transaktiomaksuista. Vaikka Shopify on maksutapojen suhteen kaikkein pyöristetty, sinulle aiheutuu lisäkustannuksia, jos käytät jotain muuta kuin Shopify Payments. Mikään WordPressistä’ Lisäosat voivat vastata Shopifea maksutapoihin, mutta niistä ei peritä lisämaksuja.

Mikä on parempi SEO?

Hakukoneoptimointi (SEO lyhyt) on prosessi, jolla kasvatetaan verkkosivustoasi’näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Googlessa ja Bingissä, säätämällä sen tiettyjä piirteitä.

Shopify antaa sinun tehdä tämä monin tavoin, mukaan lukien lisäämällä erityisiä otsikoita ja kuvauksia, jotka näkyvät hakutuloksissa jokaiselle verkkosivulle (metatiedot), ja räätälöimällä URL-osoitteitasi ja sivustosi rakennetta niin, että se’- hakukoneiden on helpompi ymmärtää, tai ‘ryömiä’.

Siellä on myös koko joukko muita siistiä SEO ominaisuuksia, mutta me’et aio takertua siihen täällä. Siirry sen sijaan Shopify-SEO-arvosteluun, jossa on täydellinen erittely siitä, mitä voit ja mitä pystyt’t optimoida sivustosi.

WordPress SEO, voitit’t olla yllättynyt siitä, että oppit, tapahtuu ulkoisten laajennusten avulla. Suosituin SEO WordPress -laajennus on Yoast, jota voidaan käyttää joko ilmaiseksi tai 69 dollaria lisäominaisuuksien saamiseksi..

Shopify vs WordPress: SEO – Voittaja

Toinen alue, toinen voitto Shopifelle SEO-työkaluillaan. Sen lisäksi, että suurin osa sen SEO-ominaisuuksista on sisäänrakennettu, voit myös asentaa SEO-sovelluksia, jos sellaisia ​​on’jotain edistyneempää, jonka haluat tehdä. On yleinen käsitys, että verkkosivustojen rakentajat ovat haitaksi SEO: lle, mutta Shopify hajoaa painokkaasti kyseisen myytin.

Lisätietoa

 • Oletko edelleen huolissaan siitä, saako myymäläsi Shopify-listalla? Lue meidän Shopify SEO -katsaus tarkempi erittely.
 • Ajattelitko sinun valita WordPress yksinkertaisesti sen SEO: lle? Ennen kuin teet niin, tutustu artikkeliimme Verkkosivunrakentajan SEO vs. WordPress SEO!

Onko olemassa jatkuvaa huoltoa?

Sekä Shopify että WordPress suorittavat omat rutiinipäivitykset.

Shopifea käytettäessä tämä tapahtuu automaattisesti, ja se voitettiin’t vaikuta mihinkään. Kuitenkin’jotain mitä sinun on ehkä pidettävä silmällä WordPressin kanssa.

WordPress’ pääohjelmistot, teemat ja laajennukset voivat kaikki päivittyä eri aikoina, ja jos sinäkin’Jos et käytä WordPressin itse rakentamaa teemaa tai laajennusta, saatat kadottaa asioita.

Ajattele tätä kuten laskujen maksaminen. Jos asut vuokra-asunnossa ja sinulla on laskut mukana, et’t tarvitse huolehtia kunkin apuohjelman yksilöllisistä kustannuksista. Laskujen käsittely voi kuitenkin olla vaikeampaa, jos joudut selvittämään veden, lämmityksen ja sähkön erikseen.

Vaihtelun välttämiseksi suosittelemme käyttämään isännöintipalveluntarjoajaa, joka huolehtii päivityksistä sinulle. Bluehost tuli WordPress-verkkosivustojen isännöintitutkimuksemme kärkeen, tarjoamalla yhden napsautuksen asennukset ja automaattiset päivittäiset päivitykset.

Sama pätee verkkosivustoosi’S turvallisuus. Shopifyn avulla saat SSL-sertifikaatin jokaiseen suunnitelmaan, joka suojaa sinua ja sivustoasi’kävijöiden tiedot. Tämä on vielä yksi asia, joka joudut tutkimaan ja maksamaan yksittäin WordPressillä.

Shopify vs WordPress: Jatkuva ylläpito & Turvallisuus – Voittaja

Shopify säilyttää määräävän asemansa WordPressin suhteen voittaen käynnissä olevan huoltokierroksen. Shopify ja WordPress pyrkivät kumpikin tekemään alustastaan ​​täydellisen, joten päivitykset ovat väistämättömiä – ero on siinä, että sinun on pidettävä WordPressin päällä’ päivityksiä, kun taas Shopify’Don’t tarvitse toista ajattelua.

Asiakaspalvelu ja tuki

Shopify’Asiakasapu on vertaansa vailla. Voit vastaanottaa 24/7 -ohjeita monin eri tavoin, kuten puhelimitse, sähköpostitse, live-chatissa ja Shopifyn kautta’s paikan päällä oleva ohjekeskus.

Lisäksi Shopify Plus -suunnitelman asiakkaat pääsevät omaan kauppiaan menestyspäällikköönsä, jonka tehtävänä on tarjota sinulle jatkuvaa ohjausta..

shopify-ohjekeskusShopifylla on erinomainen tuki, joka auttaa sinua siitä riippumatta’s oppaita, puhelinta, foorumeita tai videoita

WordPress on erilainen siinä, että siitä ei ole suoraa apua. On vain resursseja, kuten foorumeita, jotka tarjoavat tukea.

Kuten tiedämme, WordPress on paljon tekninen ympäristö, ja sellaisenaan se ei toimi’t ennakoida, että sen käyttäjät tarvitsevat kätensä. Se’s myös ilmainen, joten sinä’et maksa maksaaksesi laadukasta palvelua.

WordPress-foorumitWordPressillä on vain foorumi, joka on täynnä teknisiä tietoja.

Verkossa on runsaasti tietoa WordPressistä, mutta sinä’Minun täytyy seuloa joidenkin läpi ‘vääriä uutisia’ löytää todella hyödyllisiä juttuja.

Shopify vs WordPress: Asiakasohjeet & Tuki – Voittaja

Shopify ottaa ohje- ja tukiluokan mukavasti. Verkossa ei ehkä ole WordPress-tietotietoa, mutta siellä’s ei korvaa henkilökohtaista, omistautunutta apua. Pelkkä määrä tapoja ottaa yhteyttä Shopififiin tukea varten tekee siitä ilmeisen voittajan.

Paljonko ne maksavat?

Kustannukset ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun päätetään investoida mihinkään, ja Shopifen ja WordPressin välillä päättäminen ei eroa toisistaan.

Shopify tarjoaa a 14 päivän ilmainen kokeilu ja kolme pääsuunnitelmaa, yhdessä Shopify Lite -palvelun (jonka avulla voit perustaa Facebook-myymälän) ja Shopify Plus -yrityksen kanssa (yritystason suunnitelma, jota myydään tarjouspyynnön perusteella).

99% teistä on todennäköisesti parhaiten saavuttaessa yhden kolmesta pääsuunnitelmasta, niin’mitä me’Keskustelemme. Alla näet erittely hinnoista ja säästöt, joita voit saada jokaiselle, jos sitoudut pidemmälle aikavälille:

Shopify-hinnasuunnitelmatShopify BasicShopifyAdvanced ShopifyKuukausittain

1 vuosi
$ / Kuukausi

Säästöt (%)

2 vuotta
$ / Kuukausi

Säästöt (%)

$ 29.00$ 79.00$ 299.00
$ 26,10$ 71.10$ 269,10
10%10%10%
$ 23.20$ 63.20$ 239,20
20%20%20%

10% tai 20% ei ehkä kuulosta paljon, mutta nämä säästöt voivat kasvaa todella nopeasti. Jos esimerkiksi kirjaudut Advanced Shopify -suunnitelmaan, sinä’d Säästä 358,80 dollaria kirjautumalla vuodeksi etukäteen ja 1 435,20 dollaria liittyessäsi kaksi vuotta etukäteen. Tämä on helppo säästö yrityksille, jos he pärjäävät Shopifen kanssa ja harjoittavat tasaista liiketoimintaa. Hieman eteenpäin suunnitteleminen voi tarkoittaa suurta säästöä.

Useimpien pienten kauppiaiden mielestä Shopify Basic on täysin riittävä. Sinä’Saat pääsyn kaikkiin teemoihin, käytä samaa editoria, saat 24/7 tukea ja sinulla on suurin osa verkkokaupan ominaisuuksista.

Shopify-suunnitelmaan päivittämisen etuna on kaiken lisäksi se, että sinä’Meillä on yksityiskohtainen raportointityökalu ja hylätty ostoskorin palautus. Kaksi massiivista bonusta mille tahansa yritykselle.

Advanced Shopify -suunnitelma menee jälleen askeleen pidemmälle, antaen sinulle edistyneen raportoinnin ja reaaliaikaisen toimituksen.

Meille, Shopify-suunnitelma hintaan 79 dollaria / kk on vastinetta rahoille. Hylätyn ostoskorin palautus sinänsä voi helposti auttaa sinua korvaamaan päivityskustannusten 50 dollarin eron kuukausittain.

Toisaalta WordPress on täysin ilmainen käyttää. Don’ei pidä hämätä sitä’s kaukana ilmaisesta, kun olet ylös ja juoksemassa.

Täältä näet tarkalleen, kuinka paljon kaikki asentaminen maksaa ja kuinka ‘vapaa’ voi nopeasti tulla muutama sata taalaa.

WordPress-verkkosivustojen ylläpitokustannukset

WordPress-oppaat & Kurssien kustannukset

WordPress-teeman kustannukset

WordPress-laajennuksen kustannukset

Kuukausikustannukset: missä tahansa välillä 5–100 dollaria

 • Itsenäinen isännöity jaettu isännöinti: 5–20 dollaria
 • Täysin hallittu isäntä: 30–100 dollaria
Kuukausikustannukset: ilmaiseksi 50 dollaria+

 • Aika oppia perusteet: Muutama tunti
 • Aika oppia WordPress: viikkoa
Kertaluonteinen hinta: ilmaiseksi 5000 dollariin+

 • Perusmallit: 35–50 dollaria
 • Premium-mallit: 80 dollaria – 200 dollaria
 • Mallimuutokset: 300 dollaria – 1 000 dollaria
 • Räätälöity suunnittelu: 5000–10 000 dollaria+
Kertaluonteiset kustannukset: 50–500 dollaria
ja tai
Kuukausikustannukset: 5–150 dollaria

 • Maksuohjelmisto:
 • 100–500 dollaria (kertaluonteinen hinta)
 • 30–80 dollaria (kuukausikustannus)
 • Membership Gateway -ohjelmisto:
 • 100–300 dollaria (kertaluonteinen hinta)
 • 50–150 dollaria (kuukausikustannus)
 • Sähköpostimarkkinointiohjelmisto:
 • 5–99 dollaria (kuukausikustannus)

Kääntöpuoli, WordPress’ WooCommerce-laajennus on ilmainen käyttää. Ecwidillä on myös ilmainen suunnitelma, mutta voit myydä vain rajattomia tuotteita Ecwid Unlimited -sovelluksella, joka maksaa 99 dollaria / kuukausi.

Hyvä tapa ajatella Shopify vs. WordPressia kustannusten suhteen on hotellien kautta.

Shopify on kattava paketti, joka näyttää aluksi kalliimmalta, mutta kerran sinulta’siellä, kaikki tarvitsemasi on mukana. WordPress on alun perin budjettiystävällisempi vaihtoehto, kunnes huomaat, että joudut maksamaan kaikesta ruoasta ja juomasta aina ranta-auringonottoihin.

Shopify vs WordPress: Kustannusvoittaja

Huolimatta siitä, että WordPress on teknisesti ilmainen, Shopify on kaiken kaikkiaan paljon halvempi. Suunnitelmat vaihtelevat 29 dollarista kuukaudessa – 299 dollari kuukaudessa ja sisältävät kaiken tarvitsemasi. WordPress on ilmainen käyttää, mutta sinä’Sinun on tehtävä haarukka palvelimille, teemoille ja laajennuksille erikseen.

Shopify vs WordPress: Viimeiset ajatukset

Shopify on suosittu verkkokaupan rakentaja’on suunniteltu yksinomaan auttamaan ihmisiä luomaan omia verkkokauppoja. Toisaalta on WordPress, joka tarvitsee laajennuksen, kuten WooCommerce, jotta se voi myydä verkossa, mutta antaa sinulle täyden joustavuuden myymälässäsi. Se’s tehokas alusta, varsinkin jos sinulla on teknistä osaamista.

Shopify vs WordPress on hieno taistelu kahden web-rakennuksen painavien välillä.

Shopify on verkkokauppasivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda verkkokaupan ilman, että olet koodin päällikkö.

Tämä tekee Shopifesta täydellisen aloittelijoille ja aikapaineellisille aloittelijoille, WordPressin asentaminen vie kuitenkin hieman enemmän aikaa ja vaivaa. Koodaamisen tuntemus on etu, joka avaa paremman räätälöinnin tason, joten WordPress on ihanteellinen kunnianhimoisille ja teknisesti taitavaille myyjille.

WordPress on ilmainen, mutta sinä’Sinun on maksettava isännöinnistä sekä mahdollisista premium-teemoista tai laajennuksista, joita haluat käyttää myymälässäsi.

Tämä tekee WordPressin melko vaikeaksi budjetoida, kuten siellä’Sillä ei ole kiinteää hinnoittelua, mutta se tarkoittaa, että voit hallita omia kustannuksiasi. Shopifillä on sillä välin kolme päähintasuunnitelmaa, joista voit valita, alkaen 29 dollarista kuukaudessa.

Kaikille alueille, jotka me’Katsoin tätä’s nopea yhteenvetotaulukko:

AreaShopifyWordPressHelppokäyttöisyys

Rakennusaika

Teemat

Verkkokaupan ominaisuudet

Maksu ja maksutapahtumat

SEO

ylläpito

Apu ja tuki

Kustannus

Helppokäyttöisempi, vaatii vähän tai ei ollenkaan koodaustietoa.Teknisempi, mutta antaa sinulle lähes rajattoman räätälöinnin.
Nopea kaupan käyttöönotto joukkotuotelatauksilla ja intuitiivisella hallintapaneelilla.Hieman pidempi prosessi, ellet sinä’uudelleen koodaava huijaus. Sinä’Sinun on valittava ja asennettava verkkokaupan laajennus.
Yli 70 valittavissa olevaa teemaa, joista kaikki ovat mobiiliherkkä ja suunniteltu omaan käyttöön.Tuhannet tutkittavat teemat, mutta niiden laatu vaihtelee.
Mukana kaikki verkkokaupan ominaisuudet, joita tarvitset myydäksesi verkossa ja laajentaaksesi yritystäsi.Suurimmalla osalla päälaajennuksia on kunnolliset verkkokaupan ominaisuudet, mutta joudut ehkä etsimään erillisiä työkaluja esimerkiksi analytiikkaan.
Yli 100 erilaista maksutapaa ja oma yhdyskäytävä. Se veloittaa sinulta kuitenkin omat transaktiomaksunsa.Riippuu käyttämästäsi laajennuksesta, mutta suurin osa tukee suuria maksuyhdyskäytäviä ilman omia transaktiomaksuja.
Sisäänrakennettu SEO-ominaisuus antaa sinun optimoida verkkosivustosi ja parantaa verkkosivusi’s rankingissa.Sinä’Tarvitsen SEO-laajennuksen ja joudut maksamaan ylimääräisen pääsyn Shopifyn vakiovarusteisiin kuuluviin premium-ominaisuuksiin.
Päivitykset voittivat’t vaikuttaa verkkosivustoosi, koska kaikesta huolehditaan talossa.Aiheesta, isännöinnistä ja turvallisuudesta riippuen päivitykset voivat vaikuttaa sivustoosi.
24/7 -ohjeet saatavilla puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatissa. siellä’s on myös ohjekeskus ja edistynyt tuki Shopify Plus -käyttäjille.Ei minkäänlaista henkilökohtaista tukea, mutta siellä’runsaasti teknisiä tietoja WordPressissä’ foorumit.
14 päivän ilmainen kokeiluversio ja kolme tärkeintä hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 29 dollarista / kuukausi – 299 dollari / kuukausi.Vapaa käyttää, mutta voi nousta nopeasti muutamaan sataan dollariin, kun maksat teemoista, isännöinnistä, laajennuksista ja opetusohjelmista.

Suosittelemme Shopifea, jos

Sinulla on rajallinen tekninen tietämys ja haluat luoda oman verkkokaupan. Se’budjetin seuraaminen on helppoa, sillä kaikki hosting-toiminnoista ja tietoturvasta lisäominaisuuksiin sisältyy yhteen kuukausikustannukseen.

Suosittelemme WordPressiä, jos

Sinulla on jonkinlainen koodaustieto tai budjetti, joka maksaa kehittäjälle’apua. Sinä’Saat täyden hallinnan sivustosi’räätälöintiä ja sinulla on lähes loputon määrä vaihtoehtoja, kun kyse on teemoista ja laajennuksista. Sinun on kuitenkin oltava valmis maksamaan paljon parhaasta verkkokauppasivustosta.

Kumpi päätät, lopulta laskee budjettisi ja taitotasosi. Meille, Shopify on verkkokauppasivustojen parempi yleinen alusta. Sinulla on kaikki mitä tarvitset menestymiseen ja kasvamiseen, kaikki pakattu yhteen, helppokäyttöiseen kojelautaan.

Don’Hyppää vain kiireiseen päätökseen. Kokeile sekä Shopifea että WordPressiä ilmaiseksi tänään ja tee oma mielesi. Oma verkkokauppasi on vain muutaman napsautuksen päässä.

Shopify vs WordPress: UKK

Mikä on paras WordPress-verkkokaupan laajennus?

Yleensä se riippuu siitä, mitä tarvitset verkkokaupastasi. Paras kokonaislaajennus me’olet törmännyt on WooCommerce. Se’saman WordPressin luoneen yrityksen rakentamalla tuotteella on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia’t periä omat transaktiomaksunsa, ja sitä voidaan käyttää ilmaiseksi.

Onko sinun maksettava hosting-palvelusta Shopifyn kanssa?

Ei! Shopifyn kanssa hosting hoidetaan sinulle ja tarjotaan osana kuukausimaksua, jonka maksat käyttöympäristön käytöstä. Tämä on sama kaikille verkkosivustojen rakentajille. Se on vain itse ylläpitämiä alustoja, kuten WordPress, joissa sinun on hankittava omat isännöintisi erikseen.

Mikä on paras WordPress-palveluntarjoaja?

Monilla web-palveluntarjoajilla on isännöinti erityisesti WordPress-verkkosivustoille. Tutkimuksemme mukaan Bluehostilla on paras WordPress-isännöintipalvelu, jossa on ominaisuuksia, kuten yhden napsautuksen asennukset ja automaattiset päivitykset. Miksi et lue lisää kaikista parhaista WordPress-palveluntarjoajista.

Voidaanko Shopifea ja WordPressiä käyttää yhdessä?

Joo! WordPressillä on todella Shopify-laajennus. Tämän avulla voit käyttää Shopify-teemaa WordPress-sivustossasi ja antaa sinulle verkkokaupan toiminnot. Sen avulla voit myös linkittää WordPress-sivustosi Facebookiin ja saada 24/7 tukea, kaikki vain 9 dollaria / kuukausi.

Mitä’on paras ei-verkkokaupan verkkosivustojen rakentaja?

Jos sinä’et ole kiinnostunut myymään verkossa – tai haluat vain vaihtaa parittoman tuotteen tai kaksi – Wix on alusta sinulle. Se’S uskomattoman helppokäyttöinen, intuitiivisella vedä ja pudota -editorilla, ja se on pakattu laatuominaisuuksiin. Lue lisää omista Wix-katsauksesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me