SiteGround vs InMotion 2020: Suosituin valinta

esitelty kuva siteground vs inmotionEtsitkö hosting-palvelujen tarjoajaa ja oletko kuullut SiteGroundista ja InMotionista? Pidätkö heidän välilläan tai haluatko vain tietää lisää? Sinä’olet tullut oikeaan paikkaan!


Me’olemme tehneet tutkimuksemme keräämällä ja vertaamalla tietoja johtavilta verkkosivustojen ylläpitäjiltä, ​​jotta voimme selvittää sekaannuksen ja auttaa sinua tekemään sivustollesi parhaan päätöksen.

Tässä’on pureman kokoinen SiteGround- ja InMotion-vertailu aloittamiseen.

Suora ylös eteen: Liikkeessä voittaa SiteGround tutkimusluokituksissamme, joten siitä tulee vertailun voittaja.

Vaikka nämä kaksi kilpailijaa ovat melko hyvin sovitettu yhteen, InMotion on parempi tarjoaja. Se voittaa SiteGroundin tarjoamillaan hosting-ominaisuuksilla ja ominaisuuksilla (mukaan lukien levytila) sekä vastinetta rahalle.

SiteGround suoriutui tehokkaasti käytettävyysajasta ja tuesta, joten siitä tuli luotettava valinta isännöintiä varten. Toisaalta InMotion menestyi hyvin kaikkialla, ja siinä oli todella erottuvia isäntäominaisuuksia.

Sekä SiteGround että InMotion ovat vahvoja ja monipuolisia isäntäalustoja, joilla jokaisella on omat vahvuutensa. Esimerkiksi InMotion on paras valinta sekä jaetulle että VPS-isännöinnille, kun taas SiteGround on luotettavin tarjoaja.

Menevä palveluntarjoaja riippuu sivustostasi ja yksilöllisistä tarpeista. Lue lisää kummastakin palveluntarjoajasta – seuraa alla olevia linkkejä saadaksesi perusteelliset arviomme jokaisesta:

 • SiteGround
 • Liikkeessä

Tai jos sinä’olet kiinnostunut jatkamaan lukemista, kun hyppäämme näiden tarjoajien eduille ja haitoille. Aika selvittää, mikä on sinulle parhaiten sopiva!

Plussat & Miinukset SiteGround ja InMotion

Tässä’s piilotettu SiteGroundin ja InMotionin eduista ja haitoista.

SiteGround Plussat# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

Ympärivuorokautinen asiakastuki, joka auttaa sinua toimimaan moitteettomasti
Erinomainen WordPress-käyttäjille – yksi WordPressin suosittelemista kolmesta tärkeimmästä palveluntarjoajasta
Ilmaiset päivittäiset automaattiset varmuuskopiot antavat sinulle turvallisuuden ja mielenrauhan
Ennakkohinnoittelu – ei piilotettuja maksuja tai ikäviä yllätyksiä kassalla
99,98% käyttöaika tarkoittaa, että sivustosi on päällä ja käynnissä suurimman osan ajasta
SiteGround Cons# 1

# 2

Rajoitettu levytila ​​voi rajoittaa sitä, kuinka paljon tietoa voit tallentaa sivustoosi
Hinnat voivat olla halvempia – SiteGround tarjoaa vähemmän vastinetta rahalle kuin InMotion
InMotion-ammattilaiset# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

Erittäin koulutettu asiakastuki tarkoittaa, että et halua’t on käsiteltävä kysymyksiä yksin
Rajoittamaton levytila ​​antaa sinulle paljon tilaa polttaa sivustoasi’kasvua
Ilmainen SSD-tallennustila tarkoittaa, että sivustosi toimii nopeammin kuin perinteinen tallennustila
Ilmainen verkkotunnus – voit säästää rahaa hankkimalla verkkotunnuksesi ilmaiseksi
90 päivän rahat takaisin -takuu tarkoittaa, että voit kokeilla sitä riskittömästi
InMotion-huonot puolet# 1

# 2

Hieman matalampi käyttöaika kuin SiteGround, mutta vain pienellä määrällä
Ei Windows-palvelimia, tarkoittaen sitä’eivät sovellu Windows-erityiseen isännöintiin – vaikka suurin osa ihmisistä voitti’t tarvitse tätä vaihtoehtoa

Molemmilla palveluntarjoajilla on käytettävissään lähes 100%: n käyttöaika – InMotionilla on 99,97%, ja SiteGround etenee vain 99,98%. Uptime on se, kuinka paljon aikaa palvelin todella toimii ja toimii verkossa. Se’on aina tärkeä näkökohta, koska haluat sivustosi näkyvän verkossa niin paljon kuin mahdollista.

Aivan kuten useimmat palveluntarjoajat, myös heidät heitetään makeuttamaan kauppaa! SiteGround luo ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita sivustostasi, niin sinäkin’peitossa, jos jokin menee pieleen (kuten kotisivun vahingossa poistaminen)!

Liikkeessä’ilmainen SSD-tallennustila ja ikuisesti houkutteleva ilmainen verkkotunnus ovat myös hienoja lisäyksiä. SSD tarkoittaa SSD-asema ja on nopeampi, luotettavampi kiintolevy kuin perinteiset, koska se’s 100% elektroninen! Voit lukea lisää tästä ominaisuusosasta.

InMotion tarjoaa paljon parempaa vastinetta rahalle kuin SiteGround, yhdistäen edulliset hinnat korkealaatuisiin ominaisuuksiin. Voit vertailla tietoja hinnoittelussa ja vastinetta rahalle myöhemmin.

SiteGround vs InMotion: Hyödyt ja haitat – tuomio

InMotion on parempi kuin SiteGround. Se’Se on melko lähellä! Molemmat tarjoavat ilmaisia ​​varmuuskopioita, korkealaatuista apua ja tukea ja nopean käyttöajan. SiteGroundilla on korkeampi käyttöaikatakuu, mutta InMotion’ilmainen verkkotunnus ja rajoittamaton levytila ​​vain nudistivat sen ensimmäiselle sijalle.

Lisätietoa

 • Vertaa parhaat tarjoajat rinnakkain meidän Verkkosivuston vertailukaavio

Ominaisuudet, suorituskyky, & Helppokäyttöisyys

Kun sinä’uudelleen valitsemalla palveluntarjoaja, jonka haluat tietää tarkalleen, mitä se he ovat’saimme tarjota.

Se’Sitä ei kannata päästä käyttämään ilmaisella verkkotunnuksella, jos käyttöaika on kauhea tai kirjaudut innostuneesti rajoittamattomaan levytilaan, vain löytääksesi käyttöliittymä on hämmentävä ja kömpelö!

Onneksi et’Ei tarvitse huolehtia mistään näistä palveluntarjoajista. Itse asiassa, InMotion sai ominaisuuksistaan ​​5 tähteä viidestä, joten se on loistava valinta, jos haluat tehokkaan isännän verkkosivustollesi. Seuraavaksi voit verrata SiteGroundin ja InMotionin tarjoamia tärkeimpiä ominaisuuksia:

SiteGroundInMotionIlmainen verkkotunnus

Ohjauspaneeli

Ilmaiset varmuuskopiot

Arvioimaton siirto

Levytila

Käyttöaste

EiKyllä (12 kuukauden suunnitelmassa)
cPanelcPanel
JooJoo
JooJoo
Enintään 30BRajoittamaton
99,98%99,97%

Sekä InMotion että SiteGround ovat itsenäisiä palveluntarjoajia. Vaikka tämä tarkoittaa, että ne ovat pienempiä kuin isäntäjätti, kuten Bluehost tai HostGator, se todella lisää heidän palvelunsa laatua ja asiakaskokemuksen merkitystä. Mikä on upea uutinen sinulle!

Ilmainen verkkotunnus on yleensä ominaisuus, johon ihmiset kiinnitetään ennen kaikkea. Ja miksi ei! Se’s loistava osta ja houkutteleva kauppa.

InMotion tarjoaa vain ilmaisen verkkotunnuksen (tai ilmaisen verkkotunnuksen siirron, jos sinulla jo on) sen 12 ja 24 kuukauden suunnitelmiin. Muista se’vain uusille asiakkaille, eikä sitä ole saatavana Dedicated-hosting-suunnitelmassa.

inmotion jaetun liiketoiminnan isännöintiominaisuudetLiikkeessä’s Jaetussa isännöinnissä on suuri valikoima ominaisuuksia. Tärkeimmät ominaisuudet esitetään tässä, ja niihin kuuluu ilmainen SSD-tallennustila, ilmainen verkkotunnus ja 90 päivän rahat takaisin -takuu.

Molemmat tarjoavat mittaamatonta siirtoa ja ilmaisia ​​varmuuskopioita ja käyttöä cPanel heidän käyttöliittymälleen. cPanel on suosittu isännöintipalveluntarjoajien keskuudessa, koska se’Luotettava ja helppo käyttää.

SiteGround on parantanut cPaneliaan lisäämällä lisäominaisuuksia toiminnallisuuden lisäämiseksi ja integroimalla sen käyttäjän alueelle, jotta se olisi mahdollisimman käyttäjäystävällinen sinulle.

InMotion on ylpeä siitä, että hän on cPanel-asiantuntija – he ovat myös räätälöineet sitä parantaakseen suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä ja sisällyttäneet sen ilmaiseksi kaikkiin hosting-paketteihin.

Kumpi valitset riippuu täysin henkilökohtaisesta mausta – luulemme SiteGround’s on hiukan parempi, koska se keskittyy hyvään käyttökokemukseen. Molemmat ovat kuitenkin selkeitä ja helppoja navigoida, joten kummassakin tapauksessa voit olla varma laadukkaasta ja helppokäyttöisestä käyttöliittymästä – voita voita!

Tietenkin me’Ve kiitti jo molempia korkeista käytettävyyspisteistään. 100% käyttöaikaa ei ole’t mahdollista, mutta sekä SiteGround että InMotion ovat oikeassa yläreunassa palvelimen luotettavuuden suhteen.

SiteGround ilmoittaa käytettävyytensä olevan 99,9%, mikä on uskomattoman vaikuttava. Me’uudelleen ehdottomasti sanovan, että tämä ei ole’t tarkka, vain, että kun testimme sitä, rekisteröimme 99,98%, mikä on edelleen melko nopea!

siteground jaetut suunnitelman ominaisuudetSiteGround’Tärkeät hosting-ominaisuudet sisältyvät jopa heidän jaettuun hosting-suunnitelmaansa, alhaisimpaan hintatasoon, ja niihin sisältyy ilmainen verkkosivustojen rakentaja, automaattiset päivittäiset varmuuskopiot ja 24/7 -tuki.

Ilmaisen verkkotunnuksen lisäksi levytila ​​on suurin ero vertailutaulukoissamme. Levytila ​​on vain kuinka paljon tietoa voit tallentaa Web-palvelimelle.

SiteGround tarjoaa käyttäjille 10 Gt StartUp-suunnitelmassa, joka on perustason hintataso. Levytila ​​nousee 20GB keskisuunnassa GrowBig, ja saavuttaa 30GB päällä GoGeek-suunnitelmassa.

Jos sinä’Et ole varma kuinka paljon tarvitset, SiteGround neuvoo sinulle, minkä tyyppisiin verkkosivustoihin kukin suunnitelma sopii. Jos et’Haluat kuitenkin huolehtia siitä, että sinulla on tarpeeksi levytilaa, niin InMotion tarjoaa siitä runsaasti tilaa – itse asiassa rajaton levytila.

InMotion tarjoaa myös ilmaisen SSD-tallennustilan kaikissa suunnitelmissaan. Mikä tämä on? Hyvin, SSD on Solid State Drive. SSD-tallennus on nopeampaa ja luotettavampaa kuin perinteiset kiintolevyt, koska se on 100% elektroninen.

Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi toimii paljon nopeammin, eli kävijät voittivat’t saa jättää peukaloiden peukaloa odottamaan sivustosi lataamista.

SiteGroundissa on SSD-tallennustila sisällytetty kaikkiin maksettuihin jaettuihin ja pilvipakkauksiin. Tämä on isännöintipalveluntarjoajien tavallinen järjestelmä. InMotion tarjoaa kuitenkin SSD-tallennustilaa ilmaiseksi!

Toinen hieno lyhenne heitettäessä on SSL. Tämä tarkoittaa Suojattu pistorasiakerros ja tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki vierailijoiden sivustoosi antamat tiedot on salattu. Tämä osoittaa kävijöille ja Googlen kaltaisille hakukoneille, että sivustosi on suojattu ja siihen voi luottaa. Sekä SiteGround että InMotion tarjoavat tämän ilmaiseksi, joten se’s toinen voittovoitto täällä!

Koska molemmat palveluntarjoajat kilpailevat siellä olevien isäntäjätteiden kanssa, on järkevää tarjota niin suuria etuisuuksia asiakkailleen.

Me’olet valinnut joitain tärkeimmistä ja suosituimmista ominaisuuksista, mutta tarjolla on paljon enemmän! Seuraa linkkejä nähdäksesi kaikki ominaisuudet, joita kukin tarjoaja tarjoaa.

SiteGroud vs InMotion: Ominaisuudet – Tuomio

InMotion voittaa SiteGroundin ominaisuuksista. SiteGround pitää hienon taistelun käytettävyytensä takuillaan ja SSD-tallennuksella – InMotion kuitenkin varastaa voiton ilmaisella verkkotunnuksellaan, rajoittamattomalla levytilalla ja muulla. Se sai 5 tähteä ominaisuuksistaan ​​- voit’t saada paljon parempi kuin se!

Lisätietoa

 • Löydä 10 parasta ilmaista SSL-palveluntarjoajaa perusteellisessa katsauksessa
 • Onko cPanel tärkeä sinulle? Vertaa 7 parasta cPanel-palveluntarjoajaa löytää täydellinen ottelu
 • Pienyritykset tarvitsevat erityisiä ominaisuuksia – tutustu Paras Web-hosting pienyrityksille meidän katsauksessa

Joka on parempaa WordPress-integrointia?

Mietitkö WordPressin käyttämistä verkkosivustosi luomiseen? Ehkä sinulla on jo? Sitten sinä’Tiedän mikä tärkeä pelaaja se on – yli 30% Internetistä toimii WordPressin avulla!

Niin se’on syytä miettiä. Tarvitset palveluntarjoajan, joka puolustaa WordPress-sivustoasi. Muuten se’d kuin ostaisit työkalulaatikon, vain avataksesi sen ja huomataksesi, että mikään ruuvitaltta ei oikein sovi!

Joten haluat, että isännöintipalveluntarjoaja, jolla on oikeat ominaisuudet ja tuki, todella auttaa sivustosi kasvattamisessa. Mutta mistä aloittaa? Mistä tiedät, mikä tekee hyvästä WordPress-palveluntarjoajasta? No, miksi et mene suoraan lähteelle?

WordPress ovat itse luoneet luettelon kolmesta suurimmasta palveluntarjoajasta WordPress-sivustoille! Voit nähdä sen itse tässä, mutta jos mahdollista’ei kannata jännitystä, tässä se on: SiteGround on sijoittunut kolmanneksi yhtenä “paras ja kirkkain isäntämaailmasta”.

Ja se’Ei yllättävää, että SiteGround on ansainnut tämän paikan WordPress-valokeilassa.

sivuston WordPress-työkalutSiteGround’Laaja WordPress-ominaisuuksien valikoima sisältää asennuksen yhdellä napsautuksella, automaattiset päivitykset ja ilmaisen sivustonsiirron, minkä ansiosta sivustosi hallitseminen on helppoa..

WordPress-sivustosi hallinta on erittäin helppoa yhdellä napsautuksella asennetulla, hallituilla päivityksillä ja 24/7-asiantuntijatuella sekä monilla muilla erikoisominaisuuksilla. Lisäksi Siteground suhtautuu vakavasti turvallisuuteen ja suojaa WordPress-sivustoasi hakkeroilta.

InMotionilla on myös erittäin monipuolinen WordPress-hosting-paketti, joka sisältää hakkerointisuojauksen ja valinnaiset automaattiset WordPress-päivitykset. Jos sinä’WordPress-sivustosi uudelleenasennuksessa on kätevä esiasennusvaihtoehto, joka tarkoittaa, että sivustosi asennetaan sinulle ja käyttövalmis.

InMotionilla on kuusi hinnasuunnitelmaa valita WordPress-isännöinnistä, kun taas SiteGroundilla on tavanomaiset kolme hintatasoa.

SiteGround vs InMotion: WordPress -integraatio – tuomio

SiteGround voitti WordPress-integrointikierroksen. Vaikka InMotion tarjoaa suurta WordPress-tukea, se voi’t koputtaa SiteGround pois palkintokorokkeelta. WordPress itse suosittelee SiteGroundia isännöimään WordPress-sivustoasi, ja heidän pitäisi tietää parhaiten.

Haluatko tietää lisää??

 • Katso WordPress-arvostelu lisätietoja tästä tehokkaasta blogialustasta.
 • Mikä on paras WordPress-palveluntarjoaja?
 • Isännöinti ei sovi sinulle? Lue meidän WordPress.com-arvostelu lisää.

SiteGround & InMotion: Asiakastuki

Me kaikki voimme tehdä pienellä tuella silloin tällöin. Jopa kun et’t tarvitse sitä, se’on vain mukava tietää se’s siellä. SiteGround ja InMotion ovat ylpeitä siitä, että tarjoavat asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Joten miten he tekevät tämän?

SiteGroundInMotionTietokeskus

Live Chat

24/7 Live Chat

Puhelin

24/7 Puhelin

liput

skype

JooJoo
JooJoo
JooJoo
JooJoo
JooJoo
JooJoo
EiJoo

InMotion -palvelussa on selkeä, helppokäyttöinen ja laaja tukikeskus, jossa on hyödyllisiä linkkejä usein kysyttyihin kysymyksiin (FAQ) sekä käyttöoppaita ja oppaita.

Esimerkiksi on tuoteoppaita, sähköposti- ja verkkosivusto-oppaita, koulutuskanavia, yhteisötukea ja jopa YouTube-kanavaa “miten” video-oppaat.

Jos vain voit’t Löydäksesi vastauksesi tukikannasta, voit tavoittaa myös InMotionin’tukihenkilöstö live-chatin, puhelimen ja Skypen kautta. Jokaisella tukitiimin jäsenellä on oltava vähintään 160 tuntia sisäisen koulutuksen erikoistuneista aiheista vastaamaan kysymyksiisi, joten he’varmasti auttaa sinua!

inmotion-tukikeskusLiikkeessä’s Tukikeskus sisältää hyödyllisiä linkkejä, UKK: ta, ohjeita ja oppaita – ja niin’se on vasta alku!

SiteGroundilla on samanlainen tukiominaisuudet kuin InMotionilla, ja se yhdistää tämän samanhenkiseen lähestymistapaan erinomaiseen asiakaspalveluun. SiteGround-tietokanta on puhdas, yksinkertainen ja helppo löytää ympäri.

Sivun yläreunassa olevan hakupalkin avulla voit yksinkertaisesti etsiä vastauksen kysymykseesi tai selata sen alla olevien luokkien linkkejä. Jokaisessa osiossa on laaja valikoima ohjeartikkeleita, joten ongelman ratkaisemiseksi on varmasti jotain.

Mutta jos ei, älä’t hätää! Voit puhua oikean henkilön kanssa, ja voitit’ei myöskään tarvitse odottaa tunteja siitä. Sivustolla’Tukisivulla jokaiselle tukikanavalle on annettu vastausaika.

24/7 lippujen vastausaika on vain kymmenen minuuttia sinä aikana’Saat välittömän vastauksen heidän 24/7 -keskustelujen ja puhelintuen kautta. SiteGround’Yhteyskeskukseen on tarkoituksella liikaa henkilöstöä, joten sinäkin’uudelleen ei odottanut.

sivustotietokantaSiteGround’Tietokannassa on hakupalkki ja luettelo eri kategorioista, joista joihinkin sisältyy isännöintiin liittyviä artikkeleita, cPanel-usein kysytyt kysymykset ja useita sovelluskyselyjä, sekä lisää.

Saat lisätietoja tarkistamalla SiteGround-sivuston’s oppaita ja webinaareja tai jopa käyttää ohjattua asennustoimintoa opastamaan sinua ensimmäisissä vaiheissasi isäntämaailmassa.

Jos et’t tarvitse kiireellistä apua, mutta haluat seurata viimeisimpiä uutisia, voit seurata SiteGroundia’blogi kaikenlaisia ​​päivityksiä!

SiteGround vs InMotion: Ohje ja tuki – Verdict

SiteGround ja InMotion vetävät apua ja tukea. Molemmat tarjoavat sinulle täyden valikoiman tukikanavia, joita voit käyttää, jos joudut jumittumaan. Ne’ovat tasa-arvoisia tarjoamiensa laadullisten tukien tasolla; voit käyttää heitä ympäri vuorokauden, ja molemmat tarjoavat sisäisiä asiantuntijoita.

hinnoittelu & Rahan arvo

Hyvät asiat tulevat pieninä (hinta) paketeina! Joten kuinka hyvin SiteGround ja InMotion selviävät tästä? Antaa’s katsomaan.

Kuukauden hinnat *

SiteGroundInMotionJaettu / yritysmajoitus

WordPress-hosting

VPS-hosting

Dedicated hosting

Pilvipalvelu

Jälleenmyyjien hosting

3,95–11,95 dollaria6,39 dollaria – 14,71 dollaria
3,95–11,95 dollaria6,99 dollaria – 105,69 dollaria
29,19 – 69,34 dollaria
269 ​​- 729 dollaria105,69 – 519,49 dollaria
80–240 dollaria5–160 dollaria
42–49 dollaria (luottoa kohti)15,39 – 89,94 dollaria

* Kuukausittaiset hinnat ovat palveluntarjoajia’ uusien asiakkaiden alkuperäiset alennushinnat. Nämä hinnat kestävät vain ensimmäisen toimikauden, sitten uusitaan normaalilla hinnalla – se’on aina syytä tarkistaa nämä uusintahinnat ennen ilmoittautumista.

Vaikka kumpikaan ei ole markkinoiden halvinta, molemmat tarjoavat silti hyvää vastinetta rahalle, etenkin ilmaisten ominaisuuksien määrän ollessa mukana molemmat tarjoajat.

InMotion tarjoaa vastinetta rahalle paremmin kuin SiteGround, sillä pisteytys 3,8 tähteä viidestä. SiteGround sai hinnoittelussaan vain 2,4 tähteä – se menetti pisteensä korkeiden uusimishintojen vuoksi. InMotion toimii pitkällä tähtäimellä halvemmalla, etenkin jaetun isännöintisuunnitelmansa vuoksi.

Vaikka useimmilla isännöintipalveluntarjoajilla on kassalla paljon lisäosia, jotka voivat kasvattaa huomattavasti kokonaiskustannuksia, sekä SiteGround että InMotion ovat virkistävässä etukäteen hinnoittelussaan.

Esimerkiksi SiteGround lisää tavallisen 17,95 dollarin verkkotunnuksen rekisteröintimaksun suunnitelmaan ja antaa sitten vain mahdollisuuden poistaa SG Site Scanner -vaihtoehdon valinta (joka on 19,80 dollaria vuodessa)..

InMotionissa on useita lisäosia, jotka voit valita kassalla, mutta ne’uudelleen automaattisesti valittuna, joten he voittivat’t saada lisätty kokonaismäärään, ellet itse valitse niitä.

SiteGround’Perussuunnitelma on sen jaettu hosting-paketti. Sinulla on kolme hintavaihtoehtoa: 3,95 dollaria kuukaudessa StartUp-suunnitelmasta, 5,95 dollaria kuukaudessa GrowBig-suunnitelmasta tai 11,95 dollaria kuukaudessa GoGeek-suunnitelmasta. StartUp-suunnitelma on tarkoitettu keskikokoiselle blogi-, henkilö- tai yritysverkkosivustolle, ja siinä on ominaisuuksia, jotka tukevat tätä.

siteground jaetun hosting -suunnitelmatSiteGroundilla on kolme hinnasuunnitelmaa jaetulle hosting-paketilleen, ja monilla ominaisuuksilla tarkoitetaan sitä’s jokaiselle jotakin.

Nämä suunnitelmat ovat samat myös WordPress-isännöinnissä, ja niiden avulla on helppo siirtyä eri tasojen läpi.

Liikkeessä’Perussuunnitelma on Shared Business -majoitus. Kuten SiteGround, sillä on kolme hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat Launchista, halvimmasta 6,39 dollarista kuukaudessa kahden vuoden suunnitelmalle, korkeimman tason Pro -hintaan, hintaan 14,71 dollaria kuukaudessa kahden vuoden suunnitelmalle. Keskimmäisen suunnitelman, Powerin, hinta on 8,49 dollaria kuukaudessa kahden vuoden suunnitelmalle, ja sitä pidetään parhaana pienille yrityksille.

Kuten useimmat isännöintipalveluntarjoajat, myös SiteGround ja InMotion myyvät myyntiä suurimman osan vuotta. Tämä on loistava bonus uusille asiakkaille ja tarkoittaa, että voit saada hienoja alennuksia, kun kirjaudut heidän kanssaan!

Muista vain myyntihinnat koskevat vain ensimmäistä toimikautta. Alat maksaa täyden hinnan, kun uusimisaika tulee tänne, joten muista katsoa myös normaalihinta, jotta vältyttäisiin yllätyksiltä.

Kun kyse on pitkäaikaisista kustannuksista ja uusintahinnoista, InMotion toimii halvemmalla kuin SiteGround. Esimerkiksi InMotion’Jaetun isännöinnin uusinta on 7,99 dollaria kuukaudessa, kun taas SiteGround uusii 11,99 dollarilla kuukaudessa!

Se’mainitsemisen arvoinen jälleenmyyjän isännöinti täällä. Tämä on eräänlainen isännöinti, jossa maksat isännöintipalveluntarjoajalle heidän palvelimellaan olevasta tilasta ja vuokraat sen sitten pohjimmiltaan kolmansille osapuolille. Se’Se on vähän kuin kaupan vuokraus – sinä’maksat vuokranantajalle tilasta, mutta muut maksavat sinulle palveluistasi niin, että voitat voittoa.

Kuten vertailutaulusta näit, kaksi palveluntarjoajaa rakentavat suunnitelmansa eri tavalla. SiteGround tarjoaa jälleenmyyjän isännöintiä, mutta toisin kuin InMotion, sinä’ladattu uudelleen per luotto eikä kuukaudessa. (Yksi jälleenmyyjäluotto on yhtä vuotta isännöintiä.) Sinun on ostettava vähintään viisi hyvityksiä ilmoittautumiseksi, klo 42 dollaria luottoa kohti.

Vertaa tätä InMotion-ohjelmaan’Perusteellisin jälleenmyyjäsuunnitelma, tarttuva R-1000S. Yhden vuoden suunnitelma tulee aikaan klo 15,39 dollaria kuukaudessa, mutta maksat vuotuisen kokonaissumman etukäteen. Lisävarusteita ja lisäosia voidaan valita tarpeitasi mukaan, ja tämä vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Jotkut isäntäpaketit, kuten SiteGround’s Pilvipalvelu tai InMotion’s Dedicated hosting, sinulla on enemmän kuin kolme perushintasuunnitelmaa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon vaihtoehtoja ja voit valita parhaan vaihtoehdon sinulle!

SiteGround tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu, joten voit kokeilla sitä ilman taloudellista pelkoa. InMotion tarjoaa uskomatonta 90 päivän rahat takaisin -takuu – se’S kuinka varma he ovat, että sinä’Rakastan heidän palveluaan!

SiteGround vs InMotion: Hinnoittelu ja vastinetta rahalle – tuomio

InMotion voitti hinnoittelukierroksen, sen valikoiman skaalautuvia, kohtuuhintaisia ​​hosting-suunnitelmia, joissa on ominaisuuksia. SiteGround’uusimiskustannukset ovat yleensä kalliimpia kuin InMotion’s, plus se ei’t tarjoa mitään VPS-suunnitelmia. Liikkeessä’90 päivän rahat takaisin -takuu on vain kirsikka kakun päällä.

Lue lisää

 • Löydä Halvin Web-palveluntarjoajat meidän perusteellisessa katsauksessa
 • Haluatko säästää rahaa, kun aloitat? Vertaa 6 parasta halvan jaetun palveluntarjoajan palvelua ja katso missä InMotion sijoittuu luetteloomme!

Johtopäätös: InMotion on parempi kuin SiteGround

InMotion on SiteGroundin voittaja. Se ylitti kilpailijansa kaikilla tärkeillä alueilla – isännöintiominaisuuksista vastinetta rahoilleen – InMotion tarjoaa kaiken kaikkiaan vahvemman palvelun. kuitenkin, SiteGround on todistanut olevansa luotettava valinta, keskittyen nopeasti nopeuteen, tukeen ja turvallisuuteen.

SiteGround ja InMotion ovat asettaneet melko kovan taistelun, ja se’On selvää, että nämä kaksi itsenäistä palveluntarjoajaa ansaitsevat maineensa suositut hosting-yritykset.

SiteGround keskittyy voimakkaasti turvallisen, johdonmukaisen isännöinnin tarjoamiseen käyttäjilleen, mikä näkyy korkean laadun asiakaspalvelussaan ja teknisissä standardeissa. InMotion tarjoaa ilmaisia ​​etuisuuksia kaikille asiakkailleen ja tarjoaa vaikuttavan valikoiman ominaisuuksia, jotka antavat sivustollesi tarvittavan lisäyksen.

Mutta on oltava mestari, ja InMotion sijoittui korkeammalle kuin SiteGround tutkimuksessamme. Se sai yhteensä 93%, mikä antoi sille hehkuvan 4,6 tähteä viidestä, edistää vastinetta rahoilleen, ominaisuuksia ja sen tarjoamia hosting-tyyppejä käyttäjilleen.

SiteGround sijoitettiin tasaisesti kaikentyyppisissä isäntä- ja ominaisuustyypeissä, ja oli lähellä InMotionin kanssa 4 tähteä.

InMotion todella loisti ominaisuuksien suhteen, parhaiden pisteiden saaminen testissämme. Se tarjoaa myös paljon parempaa vastinetta rahalle kuin SiteGround, mikä osoittaa, että et’t on maksettava korkea hinta laadukkaista palveluista.

Kuten aina, valitsemasi palveluntarjoaja riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja sivustosi tarpeista. Jos haluat virallisesti suositellun palveluntarjoajan WordPress-sivustollesi, laajan valikoiman korkealaatuisia ohje- ja tukivaihtoehtoja tai jos sinulla on korkeimmat käytettävyyspisteet, niin SiteGround on ensimmäinen valinta.

Jos haluat markkinoiden parhaimman jaetun tai VPS-isännöinnin, tonnia ilmaisia ​​etuisuuksia ja korkealaatuisia ominaisuuksia tai todellista vastinetta rahalle, niin Liikkeessä on paras. Skaalautuvat hinnasuunnitelmat ja laaja valikoima hosting-vaihtoehtoja tarjoavat verkkosivustosi hyvissä käsissä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me