Volusion vs Shopify | Tärkeimmät erot, jotka sinun pitäisi tietää

volusion vs shopifyJos sinä’olet halunnut rakentaa itsellesi verkkokaupan, mahdollisuudet sinä olet’Olen törmännyt sekä Shopifyn että Volusionin kanssa.


Sekä Shopify että Volusion ovat omistettu verkkokauppaalustoja, mutta niiden välillä on edelleen suuria eroja. Yhdessä Shopifyssa on paljon edistyneempiä myyntiominaisuuksia kuin Volusionissa, kun taas Volusionissa’Vahvuudet ovat sen analytiikassa ja datatyökaluissa. Voluusia on paljon vaikeampi käsitellä kuin Shopifea.

Kun on kyse näiden kahden verkkokauppasivustojen rakentajan välillä valitsemisesta’on paljon pohdittava: kuka tarjoaa parhaat työkalut? Kuka tarjoaa syvimmät käsitykset asiakkaista? Ja kuka maksaa vähiten?

No, sinä’Olen iloinen voidessani kuulla’säästät päänsärkyä vertaamalla kahta rakentajaa kaikilla avainalueilla.

Shopify on markkinoiden vahvin verkkokauppasivustojen rakentaja. Siinä on kattavin valikoima myyntityökaluja, ominaisuuksia ja kolmansien osapuolien integrointeja, ja se todella auttaa yritystäsi kukoistamaan.

Vaikka Shopify on paras kokonaisuus, se ei tietenkään ole kaikille. Sillä ei ehkä ole oikeita sisäänrakennettuja ominaisuuksia myymälöllesi, tai se ei välttämättä vastaa makuasi tai budjettiasi. Mistä syystä tahansa, on myös muita vaihtoehtoja.

Volusion on toinen verkkokauppaspesifinen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa paljon maksuvaihtoehtoja keskittyen analytiikkaan ja asiakkaan näkemyksiin. Kyllä, nämä kaksi ominaisuutta ovat hienoja, mutta rakentajalta puuttuu muita osastoja.

Me’olet tutkinut ja testannut kaikkia rakentajia, ja saanut jopa sinäkin ihmiset testaamaan niitä. Joten ilman enempää, anna’näemme Shopify vs Volusion -tulokset…

Shopify tai Volusion: Head to head

Testaamme ja analysoimme jokaista tarkistamaamme alustaa’Näin lasketaan jokainen tähti. Alla olevat pisteet perustuvat puhtaasti perusteelliseen tutkimukseemme.

Pisteet viidestä myymälästäHelppokäyttöisyys

Design

Myyntiominaisuudet

Asiakaspalvelu

hinnoittelu

42.8
3,73.4
4.74.4
4.13,8
4.53,7

Kuten näette, Shopify sai jatkuvasti korkeamman arvosanan kuin Volusion. Tutkimuksemme perusteella se’On selvää, että Shopifea on paljon helpompi käyttää kuin Volusionia, ja se sai 4 tähteä viidestä. Shopify ja Volusion saivat kuitenkin hyvin samankaltaiset tulokset sekä suunnittelu- että myyntiominaisuuksien suhteen, kun Shopify pysyi vain Volusion edessä.

Shopify and Volusion: Hyödyt ja haitat

Plussat miinuksetShopify

Volusion

 • Paras monipuolinen verkkokaupan rakentaja
 • Suuri sovellusliike
 • 24/7 asiakastuki
 • Kuukausikustannukset lasketaan yhteen sovellusten kanssa
 • Muiden maksuyhdyskäytävien transaktiomaksut
 • Tarve muotoilla sivusto uudelleen, kun vaihdetaan teemoja
 • Paljon maksuyhdyskäytäviä
 • Upeita analytiikkatyökaluja
 • Mobiilisovellus
 • Ei voi myydä digitaalisia tuotteita
 • Ei blogin ominaisuutta
 • Puuttuu a ‘markkinarako’

Mikä on helpointa käyttää?

Joten jokaisella rakentajalla on hyödyllisiä myyntityökaluja. Mutta ovatko niitä helppo käyttää? No, meillä on vastauksia tutkimuksen ja käyttäjätestauksen avulla.

Lyhyesti, Shopify on paljon helpompi käyttää kuin Volusion. Miksi niin? Se todella johtuu yksinkertaisuudesta. Shopify tekee perusteet hyvin, yksinkertaisilla muokkaustyökaluilla ja helposti näkyvällä ‘kumoa’ nappi.

Kun puhutaan Shopifesta’helppokäyttöisyys, yksi käyttäjä kommentoi:

Olin iloisesti yllättynyt. Näen varmasti, miksi ihmiset valitsevat tämän rakentajan.

Toisaalta Volusion yrittää tehdä liian paljon. Muokkausliittymä on jaettu myymälän (mitä asiakkaasi näkevät) ja taustan välillä. Tämä tarkoittaa sinua’napsauttamalla jatkuvasti yhdestä toiseen, ja he don’t tarjoa mitään pikanäppäimiä.

Se tuli toiseksi viimeiseksi meidän ‘helppokäyttöisyys’ testaus, pisteytys vain 2,8 viidestä.

Käyttäjämme tunsivat samalla tavalla yhden käyttäjän sanomalla:

Asioiden teko on vain täysin epäselvää. Se oli niin monimutkaista.

Shopify vs Volusion – Helppokäyttöisyys: Tuomio

Tästä se’On melko selvää, että Shopifea on paljon helpompi käyttää kuin Volusionia. Se pitää editointirajapinnan todella yksinkertaisena, siinä on paljon visuaalisia vihjeitä ja selvästi merkitty ‘kumoa’ painiketta. Toisaalta, Volusion on aivan liian hankala navigoidakseen ilman ilmeisiä vihjeitä tai yksinkertaista navigointivalikkoa.

Jolla on parhaat myyntiominaisuudet?

Kuten mainitsimme, Volusion on hankala käyttää, etenkin kun yrität suunnitella verkkosivustosi. Mutta sen voima on sen ominaisuuksissa. Voiko se sopia myydyimpien työkalujen parhaiten arvioituun verkkokaupan rakentajaan, Shopifyen? Antaa’s selvittää…

Ensinnäkin Volusionilla on hienoja analytiikkatyökaluja. Rakastamme erityisesti hakutermi-analyysiä, jonka avulla näet mitä asiakkaat todella etsivät Googlessa. Tämä on todella hyödyllistä, koska tietämällä mitä ihmiset haluavat, voit räätälöidä verkkosivustosi ja löytää online helpommin.

Sieltä puuttuu hyödyllisiä lisäominaisuuksia’Sillä ei ole blogitoimintoa, ja se’hankala mukauttaa sivustoasi – se tarjoaa mobiilisovelluksen, jonka avulla voit hallita kauppaa liikkeellä ollessasi. Mitä’Lisäksi ei ole huolta transaktiomaksuista.

Kaiken kaikkiaan Volusion on tarkoitettu tiedon rakastajille, jotka eivät ole’t liian mielissään suunnittelusta.

Vaikka Volusion poistaa kokonaan transaktiomaksut, Shopify veloittaa sinulta, jos et’t käytä omaa maksuväylää, Shopify Paymentsia. Kyllä, valittavana on yli 100 muuta maksutapaa, mutta se’on vielä jotain ajateltavaa.

Shopify kuitenkin vetää läpi massiivinen sovellusliike ja sosiaalisen median kanavien integrointi. Tämä tarkoittaa, että voit parantaa sivustosi’suorituskykyä useilla lähetys- ja markkinointisovelluksilla, ja myydä 10 sosiaalisen median kanavalla.

Lyhyesti sanottuna Shopify on tarkoitettu kaikille verkkokaupoille, jotka haluavat skaalata helposti.

Shopify vs Volusion – Myyntiominaisuudet: Tuomio

Shopifellä on markkinoiden kattavin valikoima myyntiominaisuuksia. Tästä huolimatta Volusion on lähellä, etenkin sen erinomaisten analytiikkatyökalujen avulla. Shopifylla on kuitenkin vain liikaa kaapissaan, varsinkin kun otat huomioon sen suuren sovelluskaupan ja useita myyntikanavia.

Kumpi on parempi muotoilu?

Verkkokauppaspesifiset verkkosivustojen rakentajat ovat viime aikoina ylittäneet suunnittelupelin. Ne’Olemme huomanneet, että kuten seinä- ja laastimyymälät, sotkuinen kauppa pitää asiakkaat poissa.

Joten molemmilla rakentajilla on hienoja teemoja – mutta entäkin hienommat yksityiskohdat?

Lukumääräisesti, Shopify tarjoaa 10 ilmaista teemaa ja yli 50 premium-vaihtoehtoa, jotka maksavat 140–180 dollaria. Jokainen malli on reagoiva mobiililaitteisiin, joten ne näyttävät hyvältä kaikissa näytön kokoissa’sopii melkein minkä tahansa tyyppiseen liiketoimintaan (vaikka alusta ei kuitenkaan’t tarjoa DIY- tai taideteollisuuden teemoja).

kauppaa teemojaShopifellä on laaja valikoima mobiililaitteisiin reagoivia teemoja, jotka sopivat melkein jokaiselle toimialalle

Volusionissa on 11 ilmaista mallia, mutta vain 34 maksettua vaihtoehtoa, joka maksaa 180 dollaria. Joten he’uudelleen suurelta osin kalliimpia, ja sinulla on vähemmän valinnanvaraa kuin Shopify. Voit myös’t hallita sivustoasi älypuhelimella, joten myös sen suunnittelu on joustavampaa.

Kuitenkin kaikki Volusion’Teemoja reagoidaan mobiililaitteisiin. Ja kuten Shopify, jokaisessa teemassa on toimialakohtaisia ​​ominaisuuksia, joiden uskotaan auttavan sivustoasi’suorituskyky. Tutkimuksemme mukaan sillä on teemoja, jotka sopivat myös useimmille toimialoille ‘taide’ ja ‘lelut, kirjat ja koulutus’.

voluusio teematJokainen Volusionin premium-malli maksaa 180 dollaria, mikä helpottaa budjetin hallintaa

Shopify vs Volusion – Suunnittelu: tuomio

Shopify tarjoaa paitsi premium-malleja enemmän kuin Volusion, mutta ne maksavat myös keskimäärin vähemmän. Molemmat brändit ovat tehneet teemoistaan ​​liikkuvia, mutta Shopify’s mukana hyödyllinen ‘tuotteen zoom’ -toimintoa, ja voit tehdä muokkauksia liikkeellä heidän mobiili-editorinsa avulla.

Kummalla on parempi asiakastuki?

Kun käytät mitä tahansa tekniikkaa elämässä, sinä’on pakko saada muutamia kysymyksiä matkan varrella. Et ehkä ole yllättynyt kuullessasi Volusionin ja Shopifyn ajatelleet tätä, molemmat tarjoavat erinomaista asiakastukea.

Shopify tarjoaa ympäri vuorokauden puhelin- ja live-chat-ohjeita sekä sähköpostia ja sosiaalisen median tukea. Se ei’Älä kuitenkaan pysähdy siihen: osana heidän Plus-tason hinnasuunnitelmaa saat oman omista tukipalvelun. He todella menevät ylimääräisen mailin.

Toisessa nurkassa, Volusion tarjoaa puhelintukea, mutta vain klo 7–22 CST. He eivät’t myöskään sähköpostitse, mutta he käyttävät suoraa puhelinsoittoa tarjotakseen henkilökohtaisemman kokemuksen.

Shopify vs Volusion – Asiakastuki: Tuomio

Tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelimitse ja live-chatin kautta, Shopifella on paras asiakasapu. Vaikka Volusion haluaa soittaa suoraan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen kokemuksen saamiseksi, se ei voi vastata Shopifea’omistettu tukiasiamiespalvelu, joka on saatavana Plus-tason hinnasuunnitelmassa.

Hinnasuunnitelmat

Kuten useimmat yritysomistajat, sinäkin’olet todennäköisesti ajatellut kustannuksia. Onko sinulla varaa rakentaa verkkokauppa liikkuessasi laskuja ja sopimuksia? Älä koskaan pelkää – Shopify- ja Volusion-hinnasuunnitelmat sopivat kaikkiin budjetteihin.

Shopify’Hintasuunnitelmat ovat seuraavat:

 • Perus Shopify (29 dollaria p / m)
 • Shopify (79 dollaria p / m)
 • Advanced Shopify (299 dollaria p / m)

Jos se näyttää liian kalliilta, voit säästää rahaa kirjautumalla vuosisuunnitelmaan. Jos teet tämän, kuukausittaiset hinnat laskevat $ 26,10, $ 71.10, ja $ 269,10, vastaavasti.

Volusion’Kuukausittaiset hinnasuunnitelmat ovat seuraavat:

 • Mini ($ 15)
 • Plus ($ 35)
 • ammattilainen ($ 75)
 • palkkio ($ 135)
 • Liiketoiminta ($ 299)

Kuten Shopify, voit tehdä sen halvemmalla, jos kirjaudut vuodeksi, jolloin Mini-suunnitelman kustannukset laskevat vain 13 dollariin kuukaudessa. kuitenkin, tämä hinta ei sisällä SSL-petostentorjuntatodistusta, joka maksaa ylimääräisen 88-99 dollaria (ja se on ilmainen useimpien muiden verkkosivustojen rakentajien kanssa).

Testauksessamme, Volusion’Hinnasuunnitelmat ovat keskimäärin kalleimpia. Siihen kuuluu kuitenkin paljon erinomaisia, sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka tarjoavat erinomaisen räätälöinnin. Toisaalta, Shopify on hieman halvempaa, mutta sinä’Sinun on lisättävä lisää kolmansien osapuolien sovelluksia.

Molemmat tarjoavat myös 14 päivän ilmaisia ​​kokeita, joten voit testata jokaisen itse ennen sitoutumista.

Shopify vs Volusion – Hinnasuunnitelmat: Tuomio

Volusionilla on viisi hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 15–299 dollarista kuukaudessa, kun taas Shopifylla on kolme premium-vaihtoehtoa alkaen 29–299 dollaria kuukaudessa. Molemmat tarjoavat hyvää vastinetta rahalle vahvoilla myyntityökaluillaan, mutta Volusion vaatii sinua ostamaan SSL-sertifikaatin erikseen. Ne maksavat 89-99 dollaria, joten Shopify on halvempi vaihtoehto.

Johtopäätös: Mikä on parempi Shopify tai Volusion?

Joten me’olemme nousseet nämä kaksi verkkosivustojen rakentajaa toisiaan vastaan. Mutta kuka on verkkokaupan mestari? Me’Paljastat kaikki, kun sinulla on nopea yhteenveto näiden ecommecre-alustojen vertailusta.

Shopify on markkinoiden paras monipuolinen verkkokauppaalusta. Siinä on kaikki työkalut, joita myymäläsi tarvitsee menestyäkseen ja kasvaa samalla Volusion on keskittynyt enemmän tietoihin ja oivalluksiin. Vaikka tämä on hyödyllistä, Volusion ei tarjoa samaa perusteellista palvelua, jonka Shopify tarjoaa.

Tämä mielessä mikä merkki sopii parhaiten millaiselle käyttäjälle?

Shopify on markkinoiden kattavin verkkokauppasivustojen rakentaja. Siihen kuuluu runsaasti ominaisuuksia ja suuri sovelluskauppa, joka mukauttaa verkkosivustosi tekemällä siitä sopii kaikille yrityksen omistajille, jotka haluavat skaalata nopeasti ja helposti.

Volusion istuu puiston keskellä. Sillä on hienoja maksutapoja ja sisäänrakennettuja myyntityökaluja, mutta siinä ei ole blogiominaisuutta’s keskimäärin kalliimpaa.

Analytiikkatyökalut ovat kuitenkin erittäin vaikuttavia. Tämän ansiosta Volusion on mahdollinen vaihtoehto datavetoisille yritysomistajille, jotka rakastavat asiakasnäkemyksiä.

Äänestyksellä on varmasti hyötyä siitä datatyökaluja, jotta ne olisivat vähemmän riippuvaisia ​​sovelluksista kuin Shopify. Se kuitenkin putosi sen takia huono käyttömukavuus ja asiakastuen puute. Verrattuna Shopifyn, joka tarjoaa parempi paketti vähemmän rahaa, Volusion ei ole’t paras valinta siellä.

Kaiken kaikkiaan Shopify on voittaja. Se on vain pakattu liian paljon Volussiin painavaa booliä, sillä sillä on useita myyntikanavia, suuri sovellusliike ja ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakastuki..

Tuomio: Shopify

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me