Weebly vs GoDaddy: tarvitaanko nopeutta?

esitelty kuva weebly vs godaddyTässä artikkelissa me’Autan sinua valita Weeblyn ja GoDaddyn välillä hakemalla kaikki tärkeät tosiasiat, luvut ja ominaisuudet, joita tarvitset tietoisen päätöksen tekemiseen.


Weebly on yksi helpoimmin käytettävistä ympäristöistä, joka tarjoaa intuitiivisen vetämällä ja pudottamalla -muotoilun sekä joukon hyödyllisiä työkaluja ja ominaisuuksia. Mikä parasta, siinä on jopa ilmainen suunnitelma.

Lyhyesti sanottuna Weebly on kustannustehokas tinkimättä laadusta. Tämä voi antaa sinulle käsityksen miksi se’S on yli 40 miljoonan verkkosivuston valittu rakentaja tänään.

Website Builder Expertissä me kuitenkin arvostamme, että joillain teistä ei ehkä ole aikaa viettää vetämällä, pudottamalla, napsauttamalla ja shoppailemalla. Täältä GoDaddy tulee.

GoDaddy on nopein tapa rakentaa verkkosivusto, luomalla sivuston muutamassa minuutissa sen ADI: n (Artificial Design Intelligence) avulla. Vastaa vain muutamiin kysymyksiin ja sinäkin’Minulla on verkkosivusto, joka’on valmis julkaisemaan.

Weebly vs GoDaddy on muodostumassa jännittävään otteluun, eikö niin? Me’Ve yhdisti käyttäjätestauksen tulokset asiantuntemuksemme kanssa ja auttoi meitä löytämään tarkimmat tulokset kaikilla avainaloilla.

Joten, ilman enempää, anna’Aloita…

Weebly vs GoDaddy: Hyödyt ja haitat

Weebly ProsWeebly Miinukset
 • Hyvin suunniteltuja teemoja
 • Erittäin käyttäjäystävällinen
 • Rajoitettu mallin räätälöinti
 • Blogin ominaisuudet voivat olla parempia

Weeblyllä on kauniita malleja, joita on helppo navigoida. Sen blogitoiminnot ovat kuitenkin heikkoja, ja räätälöinti on rajoitettua mallisuunnittelua suunniteltaessa’s erinomainen alusta.

GoDaddy ProsGoDaddy Miinukset
 • Nopeasti rakennettava
 • Vaihda teemoja milloin tahansa
 • Ominaisuuksilla ei ole syvyyttä
 • Ei paljon luovaa vapautta

GoDaddy tarjoaa ADI: nsä avulla nopeimman tavan saada verkkoon. Muutaman napsautuksen jälkeen hei presto: aivan uusi verkkosivusto! Voit myös vaihtaa teemoja milloin tahansa, minkä GoDaddy alustaa sinulle – säästät aikaa ja vaivaa.

Ominaisuuksilla ei kuitenkaan ole syvyyttä, mikä rajoittaa sitä, mitä voit itse tehdä sivustosi kanssa. Tuo huomautus, se ei’t tarjoavat kaiken kaikkiaan paljon luovaa vapautta.

Helppokäyttöisyys

Sivustojen rakentajat auttavat ihmisiä pääsemään verkkoon helpommin. Joitakin on tietysti helpompi käyttää kuin toisia, joten testasimme sekä Weeblyä että GoDaddyä selvittääksesi, mikä on käyttäjäystävällisin.

Weebly käyttää vetämällä ja pudottamalla mallin mukauttamiseen. Tämän ansiosta verkkosivustosi mukauttaminen on todella helppoa. Weebly antaa sinulle myös pääsyn tuhansiin sovelluksiin, jotka voidaan asentaa yhdellä napsautuksella.

Yhden testatun ihmisen mielestä Weebly on helppo navigoida:

Muokkausnäyttö on asetettu melko kauniisti. Se’s hyvä johdanto-tason web-rakentaja.

weebly editorin kotisivuSelkeästi suunnitellulla kotisivullaan Weebly on helppo muokata verkkosivustosi

Sen käyttäminen ‘GoCentral’ ADI, GoDaddy voi luoda verkkosivuston muutamassa minuutissa, jonka käyttäjät voivat sitten muokata haluamallaan tavalla. Koko muokkausprosessi vie yleensä alle tunnin, joten se’s todella nopea, kivuton kokemus.

godaddy adi -kysymyksiäGoDaddyn ADI rakentaa sinulle verkkosivun vastausten perusteella, jotka annat sen kysymyksiin

Käyttäjätestauksemme aikana yhdestä käyttäjästä vaikutti GoDaddyn nopeus ja helppous:

Se’Sivusto on erittäin helppo koota heidän tarjoamansa käyttöliittymän avulla.

Helppokäyttöisyys – Verdict: GoDaddy

GoDaddy on vain vähän helpompi käyttää kuin Weebly. GoCentralin käyttö vaatii ehdottoman vähän vaivaa vain muutamalla napsautuksella ja kysymyksillä, joita tarvitaan sivustosi rakentamiseen. Weebly on myös erittäin helppo käyttää, mutta se voi’t vastaa GoDaddyn yksinkertaisuutta’käyttäjän matka.

Suunnittelun joustavuus

Me’Olemme keskustelleet siitä, kuinka helppoa kukin rakentaja on käyttää, mikä johtaa kauniisti seuraavaan vertailuomme – kuinka joustava kukin alusta on suunnittelutyökaluillaan? Toisin sanoen, mikä alusta antaa sinulle luovimman hallinnan?

Weebly tarjoaa 35 mallia, jotka kattavat luokat mukaan lukien yritys-, salkku- ja verkkokaupat. Mikä vielä parempaa, jokainen teema reagoi mobiililaitteisiin, joten ne näyttävät kauniilta kaikilla näytöillä. Weebly tarjoaa myös eniten sovelluksia mistä tahansa alustasta.

Pieni asia on, että voit’t etsi tiettyä teollisuuden teemaa – sinä sijaan sinä’Joudut selaamaan jokaista luokkaa löytääksesi täydellisen. Sinä voitit’t voida esikatsella myös sitä, miltä kukin malli näyttää mobiililaitteella tai tablet-laitteella.

weebly-teematWeebly tarjoaa laajan valikoiman kauniita teemoja, jotka kattavat useita toimialoja

GoDaddy käyttää ADI: tä verkkosivustosi suunnittelussa. Se kysyy muutamia kysymyksiä siitä, minkä tyyppisiä verkkosivustoja tarvitset – portfolion, liiketoiminnan jne. – ja antaa sinulle sitten verkkosivun’on valmis menemään. Hyvä isä’Temat ovat myös reagoivia mobiililaitteisiin.

Tämän jälkeen sinulla on jonkin verran luovaa hallintaa, mutta se’s rajoitettu. Voit muokata teemaa ja päivittää tekstiruutuja, mutta se’s siitä. Kaiken kaikkiaan GoDaddy ja sen ADI on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat saada nopeasti verkkoon, eivät suunnittelun ystäville.

godaddy adiGoCentral esittää muutama kysymys ja suunnittelee sitten ammattimaisen verkkosivun muutamassa minuutissa

Suunnittelun joustavuus – Tuomio: Weebly

Weebly on parempi vaihtoehto suunnittelulle. Se tarjoaa 35 mallia, jotka voit helposti mukauttaa, ja tarjoaa pääsyn tuhansille sovelluksille sivustosi mukauttamiseksi. GoDaddy pitää mielellään nopeutta ulkonäön suhteen, mikä nopeuttaa verkkoon pääsyä ja rajoittaa samalla luovaa ohjausta.

Ominaisuudet ja työkalut

Hyvän verkkosivustojen rakentajan on tarjottava enemmän kuin vain sujuvaa suunnittelukokemusta – sen pitäisi myös tarjota joukko käteviä ominaisuuksia, sovelluksia ja työkaluja verkkosivustosi tai verkkokaupan virtaviivaistamiseksi. Joten, millä alustalla on isompi ja parempi työkalupakki?

Verkkokaupan

Testissämme Weebly osoittautui parhaaksi vastineeksi rahalle verkkokaupan rakentamisessa. Sen selkeän käyttöliittymän avulla on helppoa aloittaa online-myynnin aloittaminen, mutta siitä puuttuu suuria tietotyökaluja, kuten osakevarastojen hallinta. Kaiken kaikkiaan se’s pienille yrityksille, jotka haluavat helpon ja nautinnollisen käyttäjämatkan.

ADD: n ansiosta GoDaddy on nopein tapa rakentaa verkkokauppa. Se ei kuitenkaan’t antaa sinun myydä digitaalisia tuotteita, ja suurin osa sen verkkokaupan ominaisuuksista puuttuu muilta alustoilta löytyvältä laadulta ja syvyydeltä.

bloggaaminen

Weebly ohittaa GoDaddy-blogityöryhmän. Weeblyn avulla voit luoda ja julkaista viestejä helposti integroimalla hakuominaisuuden, RSS-syötteen, sosiaalisen kirjanmerkin, kommenttiosion ja paljon muuta.

Vaikka GoDaddy antaa sinun erottaa blogin kategorioihin, seurata sen suorituskykyä ja upottaa RSS-syötteen, se voitti’t antaa sinun tehdä paljon muuta.

godaddy-blogin ominaisuusGoDaddy antaa sinun aloittaa blogin vaivatta, mutta voit’t tekevät sen kanssa paljon jälkikäteen

Markkinointi

Weebly tarjoaa todella hienon palvelun nimeltään ‘Weebly-mainonta’, joka auttaa sinua luomaan tehokkaita sähköpostikampanjoita. Se tukee sinua kopioilla ja malleilla ja voi myös ajoittaa lähettämäsi sähköpostit

Jos sinä’uudelleen huolissaan kustannuksista, sinun ei pitäisi’t olla – Weebly Promote tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, ja sen hinta on vain 10 dollaria kuukaudessa.

Vaikka GoDaddy antaa sinun myös rakentaa sähköpostikampanjoita, ilman erityistä työkalua, joka auttaa sinua, kuten Weeblyllä on’Eivät ole yhtä vaikuttavia, kun vertaat näitä kahta.

Sosiaalisen median integraatio

Myös Weebly voittaa täällä. Vaikka molemmat antavat sinun upottaa sosiaalisia painikkeita, Weebly vie asioita pidemmälle sallimalla sinun lisätä sosiaalisen median syötteitä suoraan verkkosivustollesi. Tämä tarkoittaa sitä, että kävijät näkevät mitä sinä’tweeting, lähettäminen ja jakaminen jatkuvasti.

Sovellusmarkkinat

Antaa’s sanoen näin: Weeblyllä on eniten sovelluksia kaikista rakentajista, kun taas GoDaddy ei’t edes sovellusmarkkinoita. Niin se’on melko selvää kuka ‘ Appiest verkkosivujen rakentaja on, mutta me’Menn nopeasti läpi joitain syitä miksi.

Weeblyssä voit valita tuhansista kolmannen osapuolen sovelluksista, jotka kaikki voidaan asentaa yhdellä napsautuksella. Jotkut ovat ilmaisia, kun taas toiset tulevat pienin kustannuksin. Sovelluksia on saatavana kaikilla avainalueilla, mukaan lukien markkinointi, verkkokauppa, sosiaalinen media ja ladataan enemmän sivustosi parantamiseksi’suorituskyky.

weebly-sovelluskeskusWeebly App Center tarjoaa sinulle pääsyn tuhansiin integrointeihin, jotka auttavat parantamaan sivustoasi’s yleinen suorituskyky

Ominaisuudet – Tuomio: Weebly

Weebly seisoo pää ja hartiat GoDaddyn yläpuolella, kun se tulee ominaisuuksiensa syvyydestä. Se tarjoaa kattavampia blogityökaluja, sosiaalisen median integroinnin ja paljon muita sovelluksia, joista valita.

SEO

Jos sinä’mietin mitä SEO on tarkalleen, se’s järjestelmä, joka auttaa verkkosivustosi sijoittumaan korkeammalle hakukoneille kuten Google. Pohjimmiltaan se auttaa ihmisiä löytämään sivustosi helpommin.

Web-sivustosi parantaminen’SEO voi tehdä monella tavalla. Esimerkiksi sekä Weebly että GoDaddy antavat sinun:

 • Päivitä metaanimikkeet ja kuvaukset (Google-hakuissa näkemäsi teksti)
 • Muokkaa URL-osoitteita (verkkosivustosi verkkotunnuksen jälkeen löydetty teksti)
 • Lisää alt-teksti kuviin (kuvaa kuvaava teksti, jonka avulla Google voi tunnistaa sen)
 • Käytä reagoivia mobiiliteemoja (jotain Google haluaa nähdä)

Kaikki nämä toiminnot auttavat hakukoneita indeksoimaan (etsimään ja luokittelemaan) verkkosivustosi. Molemmat alustat tarjoavat upeita SEO-työkaluja, mutta Weeblyllä on sovelluskeskus, joka auttaa sinua vielä enemmän. Se tarjoaa myös todella hyödyllisiä ohjeita avainsanoista ja koodauksesta.

SEO – Tuomio: Weebly

Se’s hyvin lähellä, mutta Google melkein suosii Weeblyä GoDaddyyn. Molemmat alustat tarjoavat hyviä työkaluja verkkosivustosi näyttämiseksi korkeampana hakukoneissa, mutta Weebly edistää sitä laajalla SEO-sovellusten ja hyödyllisten käyttöoppaiden avulla, mikä tekee asioista entistäkin helpompia.

Apu ja tuki

Kuten kaikissa teknisissä asioissa, sinäkin’kohtaavat tietyt asiat, jotka on ratkaistava nopeasti. Tätä silmällä pitäen tarkastelimme kunkin rakentajan tarjoamaa apua ja tukea.

Kun kyse on asiakaspalvelusta, se’s lähellä. Weebly tarjoaa sähköpostia, puhelinta ja live-chatia – mutta vain klo 18–18 (PT).

weebly-ohjekeskusWeebly-ohjekeskuksessa voit etsiä aiheita tai voit käyttää heidän live-chat-vaihtoehtoa

Toisaalta GoDaddy tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea, live chat -vaihtoehtoa, mutta ei sähköpostitukia.

godaddy-ohjekeskusGoDaddy-ohjeosasto auttaa sinua löytämään nopeasti ratkaisuja tai voit käyttää heidän 24/7 -puhelintukea

Apua ja tukea – Tuomio: Weebly

Weebly saa kultamitalin tässä osiossa. Vaikka molemmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat live chat -ominaisuuksia, puhelintukea ja ohjekeskuksia, GoDaddy ei tarjoa sähköpostitukia. Lisäksi sen ohjekeskus on suhteellisen hämmentävä ja vaikea navigoida verrattuna Weeblyyn’s.

Hinnoittelu ja vastinetta rahalle

Verkkosivun rakentajat ovat muuttaneet peliä monin tavoin. Yksi näistä on raha – et’t enää viettää satoja dollareita web-suunnittelijalle.

Jos sinä’olet säästäväisyyden fani, sinä’Rakastan Weeblyä. Sillä on joitain markkinoiden edullisimmista hinnasuunnitelmista, ja se tarjoaa ilmaisen suunnitelman käynnistykseen. Sen premium-suunnitelmat vaihtelevat vain 8 dollarista kuukaudessa 38 dollariin kuukaudessa (katso lisätietoja alla olevasta kuvasta).

Ilmaisen suunnitelman avulla voit rakentaa kauniin verkkosivuston ilmaiseksi (ilmeisesti), mutta sen mukana tulee a ‘.Weebly’ Subdomain. Tämä ei’Näyttää erittäin ammattimaiselta, ja tarkoittaa myös sitä, että verkkosivustosi peitetään Weebly-mainoksilla. Vain muutamalla dollarilla kuukaudessa’s ehdottomasti päivittämisen arvoinen.

weebly hinnasuunnitelmat

GoDaddy on myös todella halpa. Valittavana on neljä maksettua suunnitelmaa, jotka alkavat vain 5,99 dollarista kuukaudessa ja jopa 19,99 dollariin kuukaudessa.

Jokaisen suunnitelman avulla voit mukauttaa samoilla työkaluilla, mutta kuten nimet osoittavat, sinäkin’Sinun on oltava liiketoimintasuunnitelmassa tai uudempi, jos sinä’etsitkö yrityksen verkkosivuston perustamista. Näiden korkeampien suunnitelmien avulla saat myös SSL-varmenteita ja ylimääräistä SEO-apua.

Haluatko myydä tavaraa verkossa? Sinä’Minun on valittava ‘Verkkokauppa’ Suunnittele missä’Pelataan kaikkien verkkokaupan ominaisuuksien kanssa, jotka mainitsimme aiemmin artikkelissa.

godaddy-hinnasuunnitelmat

Hinnoittelu – Tuomio: Weebly

Molemmat alustat tarjoavat hyvää vastinetta rahalle, kun vertaat ominaisuuksia ja hinnasuunnitelmia, mutta Weebly voitti ilmaisen suunnitelmansa ansiosta. GoDaddy on varmasti halpa vaihtoehto, mutta Weeblyn avulla voit luoda loistavan verkkosivuston ilman mitään kustannuksia – ja hankkia myös kuormia ilmaisia ​​sovelluksia.

Weebly vs GoDaddy: Johtopäätös

Me’Veebly ja GoDaddy veivät toisiaan vastaan ​​kaikilla verkkosivuston rakentamisen avainalueilla. Käyttämällä asiantuntevaa tietämystämme ja käyttäjätestaustemme tuloksia, pääsimme todellakin kunkin alustan ihon alle saadakseen selville, mikä tekee heistä rasti.

Antaa’s nopeasti yhteen, missä jokainen verkkosivustojen rakentaja on erinomainen…

CategoryWeeblyGoDaddyWinnerHelppokäyttöisyysDesignominaisuudetSEOApu ja tukihinnoittelu
Selkeästi muotoiltu muokkaussivu on helppo rakentaa kaikenlaista verkkosivustoaGoCentral ADI -ominaisuus luo sivuston sinulle muutamassa minuutissa, poistaen vaivanHyvä isä
Tarjoaa 35 kaunista, mobiililaitteeseen reagoivaa mallia, jotka voidaan mukauttaa helpostiRajoittava luovan ohjauksen suhteen ADI-toiminnon takiaWeebly
Pakkaa paljon hyödyllisiä markkinointi-, blogi- ja sosiaalisen median ominaisuuksia. Mutta mikä parasta, se tarjoaa valtavan sovelluskeskuksenEi sovellusmarkkinoita, ja ominaisuudet ovat yleensä melko heikot verrattuna WeeblyynWeebly
Sisältää kaikki perusominaisuudet, joita tarvitset korkeammalle sijoitukselle Googlessa, mukaan lukien paljon SEO-sovelluksiaTarjoaa hyvää SEO-apua, mutta sovellusten puute on haittapuoliWeebly
Tarjoaa sähköpostia, suorakeskustelua, ohjekeskusta ja puhelintukeaTarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea, mutta ohjekeskus on täynnä, eikä sähköpostituki oleWeebly
Vapaa suunnitelma tekee Weeblystä erinomaisen vastineen rahalle, ja premium-suunnitelmat ovat edullisiaEi ilmaista suunnitelmaa, mutta hinnoitellut suunnitelmat ovat kohtuullisetWeebly

Tämän artikkelin lukemisen jälkeen sinulla pitäisi olla hyvä idea, mikä alusta sopii parhaiten minkä tyyppiselle käyttäjälle – ja mikä sopii sinulle parhaiten.

Weebly on kaikille, jotka haluavat rakentaa kauniin verkkosivuston pienellä vaivalla ja kuka ei’t halua rikkoa pankkia samalla.

ADI: n kanssa, GoDaddy on ihmisille, jotka haluavat luoda verkkosivuston mahdollisimman nopeasti, ja kuka ei ole’t liian seissut suunnitteluprosessista.

Kuka kuitenkin ottaa kruunun? Tiiviisti käydyn kilpailun jälkeen me’annoin sen Weeblylle. Se ansaitsee valtaistuimen vaikuttavan ominaisuusvalikoimansa, erinomaisen vastineen rahalle ja suunnittelun joustavuuden vuoksi.

GoDaddy on hyvä vaihtoehto, mutta kaiken kaikkiaan me’d sanovat: mene Weeblyn kanssa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map