Weebly vs Weebly ja Bluehost

Bluehost Weebly Useimmat Weebly-käyttäjät rakentavat verkkosivustojaan vetämällä ja pudottamalla -sovelluksen avulla Weebly Inc: n kautta.


Mutta mitä useimmat käyttäjät eivät’Ei tiedä, että voit käyttää Weeblyä Bluehostin kanssa myös verkkosivustosi luomiseen!

minä’Pääsen hyvät, huonot puolet ja hinnoitteluerot Weeblyn käytöstä Weebly Inc. -yrityksessä vs. Bluehost.com, mutta ensin haluan selittää nopeasti eräitä keskeisiä eroja ja kuka tai mikä on Bluehost.

Huomautus: Epäselvyyden vähentämiseksi’aion viitata Weeblyyn (yritys) nimellä “Weebly Inc.”, ja varsinainen verkkosivustojen rakennustekniikka, jota käytät verkkosivustojen luomiseen “Weebly”. Joten sekä Weebly Inc. (yritys) että Bluehost käyttävät Weeblyä (verkkosivujen rakentaja).

Kuka ja mikä on Bluehost?

Bluehost on erittäin suuri ja hyvämaineinen isännöintipalvelu. Ne’Olemme olleet jo vuodesta 1996 (jopa ennen Weeblyn luomista) ja ne tarjoavat isännöintipalveluita miljoonille käyttäjille.

Useimmat ihmiset käyttävät Bluehostia muiden verkkosivustojen perustamiseen WordPressin, Joomlan, Drupalin jne. Avulla. Pohjimmiltaan se’s on yleinen alusta, jossa ihmiset rakentavat erilaisia ​​verkkosivustoja käyttämällä muita verkkosivustojen rakennusalustoja.

Itse asiassa Bluehost on WordPressin suosittelema isäntä vuodesta 2005 lähtien – tämä vain osoittaa, että Bluehost on luotettava ja että se on luotettava yritys.

Isännöinti Weebly Inc.:in kanssa vs. isännöinti Bluehostin kanssa

Kun kirjaudut tiliisi Weebly Inc. -yrityksessä verkkosivustosi luomiseksi, verkkosivustosi isännöi Weebly Inc. -yritystä. Tämä tarkoittaa kaikkia kuviasi, tekstiä, diaesityksiä, kaikkea verkkosivustossasi, oleskelua tai tallennettua Weebly Inc.:lle. Kirjaudu ja pääsy verkkosivustollesi siirtymällä Weebly Inc. -verkkosivulle (www.Weebly.com).

Jos käytät Weeblyä Bluehost.com-sivuston kautta, tämä tarkoittaa, että kaikki verkkosivustollesi tallennetaan Bluehost.com-sivustolle. Pääset Weebly-verkkosivustoosi menemällä osoitteeseen Bluehost.com.

Miksi Weebly on Bluehostissa?

Weeblyn lisääminen Bluehostiin antaa Weebly Inc. -yrityksen tavoittaa yrityksen miljoonina lisäkäyttäjiä. Koska Bluehost on hyvämaineinen yritys ja sillä on hyvä brändäys, tämä antaa Weebly Inc. -yhtiölle mahdollisuuden lisätä käyttäjien määrää.

Toisaalta se antaa myös Bluehostille mahdollisuuden tarjota käyttäjäystävällinen, vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja asiakkailleen.

Kuten edellä mainitsin, Bluehost palvelee perinteisesti WordPressiä, Joomlaa ja Drupalia, ja niiden käyttö on paljon monimutkaisempaa. Lisäämällä vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, kuten Weebly, heidän tuotevalikoimaansa on paljon järkeä.

Onko Weebly Bluehostin kanssa sama kuin Weebly Weebly Inc: n kanssa.?

Kyllä ja ei. Olemme huomanneet, että Weebly Inc. -yrityksen julkaisemien uusien ominaisuuksien ja kun Bluehost päivittää heidän Weebly-versionsa, välillä on viive..

Lisäksi on olemassa tiettyjä hallinnollisia toimintoja, joita Weebly Inc. tarjoaa, mutta joita ei ole saatavana Bluehostin kanssa.

Vaikka Bluehostilla ei ehkä ole kaikkia uusimpia Weebly-ominaisuuksia, Bluehostin käyttämisessä on paljon etuja. minä’Menn näiden alla.

Bluehost päivitetään hitaasti uusilla Weebly-ominaisuuksilla

Se mitä olemme huomanneet, on se Aina kun Weebly Inc. julkaisee uusia ominaisuuksia, kestää hetken, ennen kuin Bluehost päivittää heidän versionsa Weeblystä.

Esimerkiksi tämän artikkelin tekohetkellä Weebly Inc. julkaisi äskettäin uusia ominaisuuksia, kuten:

 • Sivustohaku
 • Otsikkoesitykset
 • Mukautetut alatunnisteet
 • Laajennettu sosiaalinen kuvakkeet elementti

Tällä hetkellä Bluehost’Weeblyn versiossa ei ole vielä sisällytetty näitä uusia päivityksiä. On kulunut noin 3 kuukautta siitä, kun Weebly Inc. julkaisi uudet ominaisuudet, joten toivottavasti Bluehost sisällyttää ne pian.

Muut kuin, kaikki muut verkkosivustojen rakennustyökalut toimivat samalla tavalla. Voit silti rakentaa verkkosivuston Bluehostin avulla’s Weebly nopeasti ja helposti.

Bluehost Weebly

Bluehost rajoittaa rakennettavien sivujen määrää

Weebly with Bluehost -version perusversiossa voit luoda vain 6 sivua per verkkosivusto. Jos haluat luoda lisää sivuja, sinun on päivitettävä niiden sivuille “ammattilainen” suunnitelma. (I’Tarkastelemme alla olevia Weebly Inc. -yrityksen ja Bluehostin hintaeroja).

Weebly inc: n avulla voit luoda rajattomasti sivuja, vaikka käytät heidän ilmaista suunnitelmaa.

Puuttuvat tärkeät hallinnolliset toiminnot Bluehostin kanssa’s Weebly

On 2 tärkeää hallinnollista toimintoa, joista puuttuu Bluehost’s versio Weeblystä.

1) Toimittajat

Yleensä Weebly Inc.:n kanssa se antaa sinulle mahdollisuuden kutsua toimittajia auttamaan verkkosivustosi rakentamisessa. Joten jos vuokraat kehittäjän tai suunnittelijan sopimuksen perusteella avuksi, voit kutsua heidät antamatta heille täydellistä pääsyä verkkosivustollesi. Käytän tätä ominaisuutta tässä video-opetusohjelmassa täällä.

Weebly Bluehost Editor

Bluehostin avulla et voi kutsua toimittajia muokkaamaan verkkosivustoasi, koska tämä ominaisuus puuttuu. Joten jos haluat antaa joku käyttää tiliäsi, sinun on annettava hänelle Bluehost-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, joita jotkut ihmiset voivat vastustaa, koska toimittajalla on nyt täysi käyttöoikeus tilillesi, mukaan lukien mahdollisuus nollata salasanasi ja muuttaa muita tärkeitä tietoja.

Monet teistä eivät ehkä ole tyytyväisiä tähän, vaikka voit aina vaihtaa salasanasi myöhemmin.

2) Tuo ulkoiset mallit

Weebly Inc. -sovelluksella voit tuoda ulkoisia Weebly-malleja yhdellä napsautuksella. Sinulla on pääsy tähän ominaisuuteen riippumatta siitä, käytätkö Weeblyn ilmaista versiota tai maksettua versiota.

Weebly Bluehost -tuontiteemat

Bluehostin avulla voit tuoda ulkoisia Weebly-malleja, mutta tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos päivität niiden malliin “ammattilainen” paketti (I’Tarkastelemme alla olevia Weeblyn ja Bluehostin hintaeroja).

Mitä hyötyä Bluehost tarjoaa, mitä Weebly ei tee’T?

Weebly Inc. tarjoaa sinulle vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentajan – sen’s se. Vaikka verkkosivustojen rakentaja on helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttää (lue kattava katsaus Weeblyyn), Weebly Inc. ei todellakaan’t tarjota muita palveluita.

Ne tekevät yhden asian erittäin hyvin ja tarjoavat sinulle vain yhden asian – joiden avulla voit rakentaa verkkosivustoja helposti.

Mutta niille, jotka haluavat enemmän kuin pelkän kyvyn rakentaa verkkosivusto, Weeblyn käyttäminen Bluehostin kautta on erinomainen vaihtoehto.

Joten mitä Bluehost antaa sinulle, mitä Weebly ei tee’T?

1) Rajoittamaton sähköpostitili

Voit asettaa verkkotunnuksellasi niin monta sähköpostiosoitetta kuin haluat.

Jos verkkosivustosi osoite on esimerkiksi www.example.com, voit luoda oman mukautetun sähköpostiosoitteesi, kuten Bluehostin peruspaketin mukana toimitetut, ja ne auttavat sinua sen määrittämisessä (lisätietoja alla olevasta Bluehost-ohjeesta).

2) ilmainen verkkotunnus

Jos käytät Bluehostia, he antavat sinulle ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi. Tyypillinen verkkotunnus maksaa sinulle noin 12 dollaria vuodessa. Jotta’s vähän säästöjä taskussa.

3) 24 tuntia 7 päivää viikossa Live-tuki

Weebly Inc. tarjoaa tällä hetkellä vain sähköpostitukea. Bluehostin avulla he tarjoavat sinulle 24/7 puhelin-, live-chat- tai sähköpostituki.

Tämä on todella mukava hankinta, jota Bluehost tarjoaa, koska eri ihmisillä on erilaiset oppimistottumukset ja oppimisnopeus. Jotkut ihmiset eivät pelkää tekniikkaa, kun taas jotkut tarvitsevat vähän kädestä, jonka Bluehost tarjoaa.

Vaikka kokemuksiemme mukaan Weebly Inc. vastaa yleensä sähköpostiin päivässä, joillekin niistä, jotka mieluummin puhuvat jonkun kanssa puhelimessa tai internetin live-chatissa odottamatta, Bluehost palvelee tarpeitasi..

Hinnoitteluero Weebly Inc.: n ja Bluehostin välillä

Weebly Inc. muutti äskettäin Weebly Pron hintarakennetta. Seuraavat hinnoittelutiedot on siis otettu viimeisimmistä paketeista sekä Weeblyltä että Bluehostilta.

Weebly Pro ja Starter Plans

Pro- ja Starter Plans -hintojen hinta vaihtelee:

 • Pro – 6,63–9,83 dollaria / kuukausi
 • Aloitus – 3,29 dollaria / kuukausi – 4,83 dollari / kuukausi

Hintaluokka riippuu siitä, kirjaudutko 6 kuukauden suunnitelmaan tai enintään 2 vuoteen. weebly pro ja aloittelijoiden hinnoittelu

Bluehost Weebly -suunnitelmat

Bluehost-perussuunnitelma alkaa 6,95 dollaria / kuukausi (voit saada sen 4,95 dollaria kuukaudessa, jos kirjaudut 36 kuukauteen – mutta voit peruuttaa ja saada rahat takaisin milloin tahansa).

Vain perussuunnitelman avulla pääset käyttämään heidän Weebly-verkkosivustojen rakentajaa, mutta kuten mainittiin, ne rajoittavat sinut vain 6 sivua verkkosivustoa kohti.

Muita lisäetuja, joita saat:

 1. Rajoittamaton mukautettu sähköpostiosoite
 2. Ilmainen verkkotunnus vuodeksi
 3. 24/7 live-tuki

Jos haluat lisää ominaisuuksia, sinun on päivitettävä niiden ominaisuuksiin “ammattilainen” suunnitelma 8,99 dollaria / kuukausi.

Voit myös tilata heidän verkkokauppasuunnitelmansa myös 2,99 dollarilla kuukaudessa.

Bluehost Weebly suunnittelee

Kuva hinnoittelueroista

Joten anna’s Palauta tämä kaikki yhteen kuviona.

Riippuen siitä, mikä suunnitelma kirjaudut Weebly Inc.:lle, havainnollisuuden vuoksi kuukausittainen investointisi on noin 4–10 dollaria (pyöristetty lähimpään dollariin).

Jos kirjaudut Bluehostiin heidän ammattisuunnitelmansa kanssa (suurin osa ihmisistä todennäköisesti tekee niin saadakseen enemmän ominaisuuksia), kuukausimaksu on noin 14–16 dollaria (pyöristettynä lähimpään dollariin).

Ulkonäöltään se’Rekisteröinti Weebly Inc.:ssä on halvempaa kuin Bluehost.

Sinun tulisi kuitenkin harkita toista “arvo lisätty” palvelut, jotka Bluehost tarjoaa sinulle:

 1. Sähköpostiosoite – Maksamme 4,16 dollaria kuukaudessa Google Business Appsin avulla, jotta saat yhden mukautetun sähköpostiosoitteen. Bluehostilla sinulla voi olla rajaton määrä mukautettuja sähköpostiosoitteita.
 2. Ilmainen yhden vuoden verkkotunnus – se’s noin 12 dollaria vuodessa (niin 1 dollari kuukaudessa, mutta vain yhdeksi vuodeksi)
 3. 24/7 live-tuki – vaikea arvottaa tätä, mutta se’s arvoinen hyvä raha joillekin ihmisille

Joten jos otamme arviolta Bluehostin kuukausittaisen hinnan 14–16 dollaria ja sopeutamme yllä oleviin kahteen mitattavissa olevaan hyötyyn (sähköposti ja verkkotunnus), oikaistu kuukausihinta on tällöin noin 9–11 dollaria..

Ei liian kaukana Weeblystä’Suunnittelet, puhumattakaan siitä, että saat 24/7-tukea Bluehostilta.

Tässä’Nopea taulukko havainnollistavaksi:

Bluehost vs Weebly hinnoittelutaulukko

Jopa sen jälkeen, kun olet säätänyt ilmaiseksi sähköpostiksi ja yhden vuoden ilmaiseksi verkkotunnukseksi, Bluehost on edelleen vähän kalliimpi. Mutta sinun on harkittava 24/7 live-tukea, jota he tarjoavat sinulle. Emme tehneet’t sisällyttää tämä laskelmaamme, koska siihen ei ole helppoa laittaa hintalappua.

Jos yleensä pidät välitöntä tukea milloin tahansa sähköpostituki odottamisen sijasta, tämä Bluehost -tuki voi olla paljon arvoinen sinulle.

Rahat takaisin takuu

Jos kirjaudut Weebly Inc: iin’s Pro / Starter-paketti, sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuuaika.

Voit myös peruuttaa Bluehostin milloin tahansa ensimmäisen 30 päivän aikana ja saada kaikki rahat takaisin.

Kun olet ylittänyt 30 päivää, voit saada täyden hyvityksen käyttämättömästä osasta jäljellä olevaa sopimusta. Niin se’s melko reilu.

Bluehost -takuu

Päätelmät ja lopulliset ajatukset

Etsitkö Professional Weebly -malleja?

Haluatko lisätietoja verkkosivujen rakennustyökaluista tai web-hosting-palveluista?

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me