Weebly vs WordPress | 5 eroa sinun tietää


Tässä on 5 asiaa, jotka sinun tulee ottaa huomioon arvioitaessa Weebly vs WordPress:

Weebly

WordPress

Vieraile Weebly Käy WordPressissä Suosituin valinta ylin
Choice Weebly Suosituin valinta Weebly


Weebly

Yleisarvosana

8,2 ulos 10: stä

WordPress

Yleisarvosana

7,4 ulos 10: stä

Yhteenveto

Weebly:

Weebly on melko helppo käyttää. Et tarvitse mitään koodaustaitoja käyttääksesi yksinkertaista vedä ja pudota -editoria, ja sen tukitiimi on valmiina, jos tarvitset apua. Et kuitenkaan voi mukauttaa verkkosivustoasi samassa määrin kuin WordPressin kanssa. Voit luoda verkkosivun Weeblyssä ilmaiseksi, mutta jos päivität johonkin sen maksetusta suunnitelmasta vain 5 dollaria / kk, voit avata kuorman lisäominaisuuksia, kuten verkkokauppaa ja markkinointityökaluja..

WordPress:

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, mikä tarkoittaa, että sinulla on täysi hallinta verkkosivustosi suunnittelussa. WordPressillä on paljon jyrkempi oppimiskäyrä kuin Weeblyllä, ja sinun on oltava taitava koodaamaan sitä käyttääksesi (ellet palkkaa kehittäjää tekemään sitä puolestasi). Jos tarvitset tukea, sillä on valtava yhteisö, joka voi antaa sinulle auttavan käden. Vaikka WordPress on ilmainen käyttää, joudut maksamaan asioista, kuten teemoista, laajennuksista ja isännöinnistä, jotka voivat nopeasti koota.

Lue lisää

Joustavuus

Weebly:

Voit muokata HTML-koodia & Weebly-verkkosivustosi CSS-koodit, jotka antavat sinulle jonkin verran vapautta mukauttaa verkkosivustosi suunnittelua tietyssä määrin. Weebly ei ole avoimen lähdekoodin verkkosivujen rakentaja, joten et voi hallita joidenkin heidän työkalujensa toimintaa.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos haluat integroida ei-Weebly-työkaluja verkkosivustollesi tai haluat tiettyjen ominaisuuksien toimivan eri tavalla, et ehkä pysty tekemään tätä, koska niiden päätoiminnot ovat lukittuina julkisesta pääsystä.

Tämän jälkeen, jos tiedät vähän koodia, sinulla on silti hyvä luova hallinta verkkosivustosi suunnittelussa.

Lisäksi, koska Weebly hallinnoi koko alustaa sinulle, et’t tarvitse huolehtia työkalujen toimimattomuudesta tai verkkosivustosi rikkomisesta.

Weebly hallitsee kaikkia verkkosivustojen rakennustyökaluja ja seuraa tarkkaan omassa toimintaympäristössään. Tämä tarkoittaa, että Weebly huolehtii verkkosivustosi kaikista teknisistä näkökohdista, joten voit keskittyä sisällön rakentamiseen.

Kun sinulla on kysymyksiä tai kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä Weeblyyn’tukitiimi 24/7, jotta he voivat tehdä vianetsinnän puolestasi (lisää tästä alla).

WordPress:

WordPress on avoimen lähdekoodin verkkosivujen rakentaja, joten sinulla on paljon vapautta muokata verkkosivustoasi ja työkalusi toimivuutta, sillä sinulla on täydet käyttöoikeudet käyttöympäristökoodeihin (jos olet tietoinen koodeista tai jos työskentelet kooderin kanssa).

Monet ihmiset mieluummin käyttävät WordPressiä, koska sen yhteisö tarjoaa paljon ilmaisia ​​laajennuksia, joten voit lisätä uusia työkaluja verkkosivustollesi. Kaikkia WordPress-laajennuksia ei kuitenkaan ole rakennettu hyvin, joten joitain näistä käytetään "huono" Laajennukset saattavat altistaa verkkosivustosi tietoturvaongelmiin tai saattaa aiheuttaa ristiriitoja muiden käyttämiesi työkalujen kanssa.

Ilmaisten laajennusten kehittäjät ovat joskus hyödyllisiä, jos sinulla on vianetsintäkysymyksiä, mutta jotkut niistä eivät ole niin hyödyllisiä (koska laajennus on ilmainen). Toisinaan jotkut kehittäjät saattavat jopa syyttää muita laajennuksia konfliktien aiheuttamisesta, johtaen sormien osoittamiseen sotaan ja ongelmasi ei’t saada ratkaistu (lisätietoja tuesta alla).

Sijoittaminen premium-laajennuksiin antaa sinulle tuen, mutta se ei silti välttämättä takaa, että ne korjaavat kaikki sinulle aiheutuvat ongelmat, koska konfliktit voivat johtua muista plugineista (mikä on premium-laajennusten kehittäjien ulkopuolella)’ kontrolli).

Toisaalta on olemassa todella hyviä WordPress-laajennuksia, jotka voivat todella lisätä tonnin joustavuutta verkkosivustollesi. Mutta sinun on ehdottomasti testattava ne perusteellisesti verkkosivustollasi ennen laajennuksen käyttöönottoa. Oikean laajennuksen käyttö voi parantaa verkkosivustosi’toiminnallisuus, mutta huonosti rakennetulla laajennuksella voi olla negatiivinen vaikutus verkkosivustoosi’suorituskyky.

Lue lisää

Helppokäyttöisyys

Weebly:

Weebly on luultavasti markkinoiden helpoin verkkosivustojen rakentaja tänään, ja sitä on paljon helpompi käyttää kuin WordPress..

Se on veto & pudota verkkosivustojen rakentaja,
joten voit vetää sisältöäsi, siirtää niitä ympäri tarvitsematta osata koodata.

Jos et’sinulla ei ole teknisiä taitoja tai jos et’Sinulla ei ole kiinnostusta tai aikaa oppia koodeja, niin Weebly on todella hyvä valinta, jonka voit harkita verkkosivustosi luomiseen.

Weeblyllä on aika hyvä ohjekeskus, mutta kokemuksemme mukaan emme saaneet’T: tä ei tarvitse käyttää liikaa, koska heidän työkalut ovat erittäin intuitiivisia ja helppokäyttöisiä. Mutta jos sinun on saatava lisätietoja joidenkin sen ominaisuuksien käyttämisestä, ohjeoppaat ovat sinulle.

WordPress:

Verrattuna Weeblyyn WordPress on paljon haastavampi oppia käyttämään (paljon korkeampi oppimiskäyrä).

WordPress ei ole vedä ja pudota -sivuston rakentaja, joten sisältösi (kuten diaesitykset, videot jne.) Sijoittaminen riippuu suuresti valitsemastasi mallipohjasta..

Jos haluat muuttaa malliformaattia, esimerkiksi järjestää uudelleen sivun asettelun, sinä’Sinun on muokattava koodeja malliin sen tekemiseksi tai palkattava kykenevä kooderi auttamaan sinua saavuttamaan tämä.

Periaatteessa, vaikka WordPress on erittäin voimakas & joustava alusta, jos haluat käyttää sitä tehokkaasti, se’on väistämätöntä, että joudut muuttamaan koodeja. Jos pystyt siihen, tämän verkkosivuston rakentaja voi toimittaa sinulle paljon edistyneemmän verkkosivun kuin Weebly.

Lue lisää

Käyttäjätuki

Weebly:

Kuten edellä käsiteltiin, Weeblyllä on hyvä kirjasto apua
jos sinulla on kysyttävää heidän työkalujensa käytöstä.

Mutta yksi Weeblyn kauneuksista on, että heidän rakentajansa on niin helppo käyttää, et todellakaan tiedä’Ensimmäisen verkkosivustosi luomiseen ei tarvita paljon ohjeita.

Ohjeiden lisäksi, jos sinusta tuntuu, että tarvitset enemmän käytännön tukea, Weebly tarjoaa sinulle 24/7-sähköpostituki ja live chat- tai puhelintuen aukioloaikoina.

Kuten edellä on keskusteltu, koska Weebly rakentaa ja hallitsee kaikkia työkaluja suoraan, he voivat ottaa vastuun kaikista ongelmista ja suorittaa vianetsintää (sen sijaan, että tämä vastuu muille työkalukehittäjille).

Yksi Weeblyn omien tukitiimien eduista on, että kaikkiin kysymyksiisi vastataan, vaikka tuhannet muut ihmiset olisivat jo esittäneet saman kysymyksen aiemmin (toisin kuin WordPress-foorumi).

WordPress:

WordPressillä on laaja yhteisöfoorumi, jossa voit lähettää kysymyksiä toivoen muiden WordPress-käyttäjien tai -kehittäjien vastaa niihin.

Vaikka moniin kysymyksiin vastataan (mutta ei välttämättä ratkaista), moniin viesteihin ei vastata ollenkaan. Lisäksi jonkinlaisen vastauksen saaminen voi viedä useita päiviä, koska suurin osa moderaattoreista on vapaaehtoisia, joten kiireellisyyttä ei ole.

Yksi tärkeimmistä haasteista on, että kysymyksiä lähetetään tuhansia, ja niistä on jo keskusteltu jo aiemmin muissa viestiketjuissa.

Joten kysymyksesi voidaan jättää huomiotta, koska niistä on jo keskusteltu yhdessä monista tuhansista viesteistä, ja joudut ehkä lajittelemaan ne kaikki löytääkseen keskustelun.

Päivän lopussa ketään ei oikeastaan ​​ole pakko vastata kysymykseesi, ellet maksa siitä (esimerkiksi WordPress-kooderin palkkaaminen auttamaan sinua). Ja koska WordPress.org ja monet sen laajennuksista ovat ilmaisia, jonkun saaminen selvittämään tekniset ongelmasi voi olla haastavaa.

Lue lisää

Jatkuva huolto

Weebly:

Kuten mainittiin, Weebly on suljettu järjestelmä, jossa he hoitavat kaikki tekniset asiat puolestasi. Tämä sisältää kaikki suorituskyky- ja tietoturvapäivitykset, joten et halua’Ei tarvitse huolehtia verkkosivustojen rakentamisen teknisistä näkökohdista.

Kaikkea tätä valvoo ja hallinnoi Weebly taustalla, joten et’sinun ei tarvitse korostaa sivustosi ajan tasalla pitämistä tai huolehtia tietyistä työkaluista, jotka aiheuttavat ristiriitoja ja vaikuttavat negatiivisesti verkkosivustoosi.

Tämän kaiken hoitaminen sinulle vapauttaa aikaa, joten voit keskittyä muihin asioihin, jotka saattavat olla sinulle tärkeämpiä.

WordPress:

Samoin kuin Weebly, WordPress päivittää jatkuvasti & parantamalla alustaa virheiden korjaamiseksi ja parantamalla sen tietoturvaa. Kun päivitys otetaan käyttöön, sinä’Saat ilmoituksen päivittääksesi WordPress-version. Tämä voidaan tehdä napsauttamalla “päivittää” nappi.

Valitettavasti se on helpompi osa. Vaikeinta on, että kun WordPress päivittyy, myös mallisi ja käyttämäsi laajennukset on päivitettävä, jotta voidaan varmistaa, että ne toimivat edelleen oikein WordPressin uusimman version kanssa. Tämä on mallin / laajennuksen luojaa vastuulla.

Vaikka monet malli- ja laajennuskehittäjät päivittyvät myös pysyäkseen yhteensopivina, jotkut voittivat’t (erityisesti ilmaisella mallilla & laajennuksia). Tämä saattaa altistaa verkkosivustosi potentiaalisille käyttäjille, suorituskyvylle tai turvallisuudelle.

Joten jos päätät käyttää WordPressiä, muista, että huoltotöitä tehdään jatkuvasti, koska tiettyjen toimintojen käyttäminen ei ole harvinaista “tauko” kun WordPressillä on päivityksiä.

Lue lisää

hinnoittelu & Meneillään olevat taloudelliset sitoumukset

Weebly:

Weebly tarjoaa sinulle 4 premium-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 5 dollarista 45 dollariin kuukaudessa (hinnoittelu perustuu 2 vuoden suunnitelmiin. Jos valitset heidän 6 kuukauden tai yhden vuoden suunnitelman, kuukauden hinta nousee hieman).

Mitä korkeampi suunnitelma, sitä enemmän työkaluja ja ominaisuuksia pääset käyttämään. Huomaa, että voit silti käyttää Weeblyä ilmaiseksi, mutta se näyttää Weebly-ilmoituksen verkkosivuillasi. Tämä voidaan poistaa vain, kun päivität johonkin heidän maksettavista suunnitelmista.

Heidän premium-suunnitelmansa ansiosta sinulla on mahdollisuus käyttää lisää työkaluja ja verkkosivustojen rakennusominaisuuksia, kuten otsikkoesityksiä, sivustohakua, enemmän verkkokaupan ja markkinoinnin ominaisuuksia, jäsenkirjautumista jne. Kaikilla suunnitelmilla (mukaan lukien ilmainen suunnitelma) on pääsy Weeblyyn.’helppo käyttää vetämällä & pudota rakentaja, yli 100 suunnittelumallia, isännöintipalvelut ja oma tukitiimi.

Jos kirjaudut premium-suunnitelmaan, Weebly antaa sinulle myös ilmaisen mukautetun verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna.

Weeblyn käyttäminen verkkosivustosi luomiseen on paljon kuin kattava paketti, jossa Weebly tarjoaa ja huoltaa kaikki verkkosivustosi rakennustarpeet. Sinä voitit’Ei tarvitse palata bittiä ja kappaleita kuten WordPressin kanssa.

Weeblyn käytön jatkuvat kustannukset voivat vaihdella 60 dollarista (aloitussuunnitelma) 540 dollariin vuodessa (suoritussuunnitelma).

Mielestäni vain 24/7 sähköpostituki ja live chat & puhelintuki, samoin kuin kaiken tekniikan hallinta, jonka avulla voit vapauttaa aikasi, on myös maksettujen suunnitelmien arvoinen.

WordPress:

Jos haluat rakentaa verkkosivustosi WordPress.org-sivustolla, joudut maksamaan omasta isännöintipalvelustasi, joka maksaa noin 7 dollaria kuukaudessa (huomautus: hintaluokka vaihtelee hosting-palveluntarjoajan laadun mukaan. Bluehost on suosittu WordPress-isännöintipalvelu .

Ensiluokkainen suunnittelumalli voi maksaa sinulle 30–80 dollaria, riippuen mallin tarjoajan maineesta.

Vaikka suurin osa laajennuksista on ilmaisia, jotkut niistä ovat myös maksettuja / palkkioita (vaihtelevat 15–50 dollaria liitännästä kohti) riippuen tarvitsemastasi ja jos haluat tukea (kuten edellä mainittiin).

Sinun on myös ostettava oma mukautettu verkkotunnuksesi (10–15 dollaria vuodessa).

Alkuinvestointi sivustosi rakentamiseen WordPressillä voi vaihdella 139 dollarista yli 200 dollariin riippuen siitä, kuinka monta premium-laajennusta käytät.

Jos palkat kooderin verkkosivustosi rakentamiseen, muutosten tekemiseen tai joidenkin verkkosivustoon liittyvien ongelmien korjaamiseen, kustannukset nousevat jatkuvasti melko vähän, ja se voi olla haaste budjetille.

Muista myös, että WordPressin tehokkaan käytön oppimiskäyrä on myös paljon korkeampi kuin vedämisen & pudota verkkosivustojen rakentajat. Joten sinun tulee ottaa huomioon myös oman aikasi kustannukset.

Lue lisää

johtopäätös

Weebly:

Weebly on luultavasti yksi helpoimmista verkkosivustojen rakentajista, eikä se vaadi koodaustietoja, koska sinun täytyy vain vetää & pudota sisältöä ympäri ja julkaise verkkosivustosi. Sinulta ei ole perustana teknistä huoltoa, koska Weebly huolehtii kaikesta tästä’Tekninen tiimi, joka auttaa suuresti alentamaan kustannuksia ja jatkuvia sitoumuksia pitkällä tähtäimellä. Mutta verkkosivustosi on paljon vähemmän muokattavissa verrattuna WordPressin käyttöön, kuten päivän lopussa Weebly’ydinympäristö on suljettu käyttäjille, jotta voit’t tehdä edistyneempiä mukautettuja muutoksia verkkosivustoosi.

WordPress:

Antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta ja voit mukauttaa verkkosivustosi toiminnallisuutta (jos tiedät vähän koodausta). WordPressin käyttäminen vaatii, että sinulla on oltava paljon käytännöllisempää hallitsemalla meneillään olevaa verkkosivustoa ja ylläpidon ylläpitotöitä, ja se merkitsee paljon korkeampaa lähtökoulutusta. Sinulla on todennäköisesti suurempi taloudellinen sitoutuminen pitkällä aikavälillä, koska kustannukset eivät ole niin ennustettavissa, riippuen siitä, onko sinun palkattava kooderi apuna, palkkauksen tiheydestä ja kooderin laadusta / kaliiperista.

Lue lisää

Yleiskatsaus

8,2 ulos 10: stä

Käy Weeblyssä
Katso Weebly-arvostelu

7,4 ulos 10: stä

Käy WordPressissä
Katso WordPress-arvion kokonaisarvio Mikä tämä on?

Kokonaisarvostamme perustuvat kaikkien arviointien keskiarvoon.

Miksi tällä on merkitystä??

Pistemäärämme antavat sinulle yhdellä silmäyksellä kuvan siitä, mikä palvelu tarjoaa sinulle parhaat ominaisuudet, arvon ja paljon muuta.

Vertailu weebly 4.1 / 5 wordpress 3.7 / 5 Sulje

Muiden verkkosivustojen rakentajien huomioiminen?

Katsokaa meidän Verkkosivuston rakentajien vertailutaulukko, tai Ota ilmainen tietokilpailu nähdäksesi mikä verkkosivustojen rakentaja vastaa tarpeitasi.

Jos et ole varma siitä, sopivatko Weebly sinulle, katso meidän Suosituimmat verkkosivustojen rakennusalan suositukset ja opas kuinka valita paras.

Katso myös Verkkotaulukko verkkosivustojen rakentajille yksityiskohtaisemmat erot

Etkö ole varma, mikä verkkosivustojen rakentaja toimii parhaiten sinulle? Kokeile meidän Verkkosivun rakennustarjoajan tietokilpailu

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me