Wix vs ruudun tila 2020 | 9 eroa, jotka sinun pitäisi tietää

Wix vs Ruututila


Wix ja Squarespace ovat kaksi suosittua verkkosivustojen rakentajaa, joiden avulla voit luoda oman verkkosivustosi tarvitsematta edistyneitä (tai jopa kohtalaisia) teknisiä taitoja.

Wix on täydellinen aloittelijoille – se’helppokäyttöinen ja tarjoaa paljon luovaa vapautta. Toisaalta, Squarespace on tyylikäs ja moderni, markkinoiden parhaimmilla malleilla. Voit julkaista Wix-sivuston yhden iltapäivän aikana, kun taas Squarespace on parempi mainostajille, joilla on jonkin aikaa heidän käsissään.

Kaiken kaikkiaan Wix on parempi monipuolinen rakentaja. Ja me’Emme vain vedä tätä arviota ohuesta ilmasta – vietämme tunteja testaamalla jokaista tarkistamaamme alustaa. Tarkastelemme ominaisuuksia, helppokäyttöisyyttä, hinnoittelua, apua ja tukea, SEO ja suunnittelua. Testissämme Wix sai 4,7 viidestä, kun taas Squarespace sai 4,3 viidestä.

Mietitkö kuinka Wix ja Squarespace sijoitettiin kullekin alueelle? Katso näiden rakentajien jakautuminen’ alla olevat tähtiarvostelut:

Voit nähdä siellä’ei siinä paljon, mutta suosittelemme yleisesti Wixiä Squarespaceen.

Yleiseen käyttöön Wix on parempi verkkosivustojen rakentaja. Soveltuu paremmin aloittelijoille, ja satojen täysin muokattavien mallien avulla Wix tarjoaa jokaiselle jotakin. Mutta onko se sinulle sopiva? Ota selvää sukellessamme Wix vs Squarespace -vertailuamme.

Contents

Lisätietoa

 • Lue koko Wix-arvostelumme saadaksesi lisätietoja tästä aloittelijaystävällisestä rakentajasta.
 • Lue koko ruudun tila -katsaus, jotta voimme tutkia sen ominaisuuksia perusteellisesti.
 • Lue Wix-hinnoittelukatsaus erittelystä sen suunnitelmista ja hinnoista.
 • Lue Squarespace-hinnoittelukatsaus selvittääksesi sinulle parhaimman hinnasuunnitelman.
 • Onko sinulla kysymyksiä? Hyppää suoraan kohtaan Wix vs Squarespace: UKK

1

Helppokäyttöisyys: Mikä on aloittelijaystävällisempi?

Sekä Wix että Squarespace ovat vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentajia. Tämä tarkoittaa, että valitset vain haluamasi elementin (kuten tekstikentät, kuvat ja kartat) ja vetämällä sen minne olet’haluaisin, että se sijoittuu sivullesi. Pudota se sinne, ja hei presto – tuo’miten se näyttää, kun sivustosi on julkaistu.

Wix on “puhdas” vedä ja pudota -rakentaja, mikä tarkoittaa, että voit todella pudottaa mitä haluat, minne haluat. Ruututila ei ole’t täsmälleen sama – voit’Vedä elementtejä ympäri niin vapaasti kuin voit Wixin avulla. Tämä tarkoittaa, että totuttelu vie hiukan kauemmin.

Testissämme Wix teki maalin 4,3 tähteä viidestä – helppokäyttöisyys, koska se on sujuva vedä ja pudota -editori. Squarespace’Leikkauspohjainen suunnittelu on haastavampaa, eli se sai vain 3,3 tähteä viidestä.

Kuinka pääsimme näihin pisteisiin? Hyvin, Saimme käyttäjät testaamaan Wixiä ja Squarespacea ja kertomaan meille mitä he ajattelivat. Me’Olet sisällyttänyt muutaman heidän tarjouksensa, joten et’Meidän on vain otettava sanamme siihen!

Wix Helppokäyttöisyys

Aloittelijaystävällisen ei pitäisi’t tarkoittavat tylsää, mutta tämä on asia, jota monet verkkosivustojen rakentajat pyrkivät käsittämään. Onneksi Wix on oppinut taiteen tuoda hauskoja, luovia työkaluja aloittelijoille ja teknisille ammattilaisille.

Wix’Vedä ja pudota -editori oli iso hitti useimmille käyttäjillemme:

“Vedä ja pudota -ominaisuus on erinomainen, mikä mahdollistaa nopean ja helpon suunnittelun uudelleen.”

Jos et’Haluatko vetää ja pudottaa rakentaaksesi sivusi, voit antaa Wixin tehdä sen puolestasi sen avulla Keinotekoinen älykkyys (Wix ADI).

wix vs neliötila wix adiWix ADI käyttää omia valintasi luoda räätälöity verkkosivusto muutamassa minuutissa. Voit muokata sivustoasi myöhemmin ja kokeilla erilaisia ​​tyylejä.

Ruututilan helppokäyttöisyys

Ruututila on teknisempi kuin Wix, ja ei’t uhrata mitään luovaa vapautta tai tyhjäksi sen vaikuttavia piirteitä. Tämän vuoksi keskittyminen Wixiin vie vain vähän kauemmin.

Kuten näette, se kuitenkin’on silti melko helppo käyttää, jos sinulla on kärsivällisyyttä tai vähän teknistä luottamusta:

Tätä käyttäjillämme oli sanoa Squarespace-käytöstä:

“Voin kuvitella sen kerran sinä’Kun olet viettänyt tarpeeksi aikaa selvittääkseen, mitä tietyt elementit tekevät, Squarespace olisi melko helppo käyttää. Sinun on vain selvitettävä, missä napsauttaa, jos haluat X, tai mikä toiminto auttaa Y: ssä.”

Se’kannattaa viettää aikaa oppimiseen ympäriinsä’uudelleen toimittajan sisällä, koska voit luoda ammattimaisen sivuston syöttämättä koskaan koodiriviä. Squarespacella on myös oma AI-työkalu, jos sinäkin’d mieluummin antaa sen mennä.

Wix vs Squarespace: Helppokäyttöisyys – tuomio

Wix on helpompi käyttää kuin Squarespace. Yksinkertaisempi vedä ja pudota -editori ja valinnainen Wix ADI -ominaisuus tekevät siitä paljon aloittelijaystävällisemmän kuin Squarespace. Vaikka kumpikaan ei vaadi teknisiä taitoja, voit saada verkkoon paljon nopeammin Wixin avulla, kun taas Squarespace vie kauemmin totuttuaan.

Lisätietoa

 • Lue vertailumme Wix Editor vs. Wix ADI selvittää mikä on sinulle parhaiten sopiva
 • Haluatko kokeilla koodausta, mutta et ole varma mistä aloittaa? Katso meidän Koodaus aloittelijoille opas oppia lisää

2

Suunnittelun joustavuus: Kuka tarjoaa enemmän luovaa ohjausta?

Sinä’sinulla on loistava idea verkkosivustolle, ja nyt sinun on koristettava se niin, että maailma istuu ja kiinnittää huomiota. Kuinka monta mallia sinun täytyy valita? Voitko siirtyä toiseen myöhemmin? Aikooko mallit koputtaa sukat pois? Antaa’s selvittää!

Wix-mallit: Faktat

 • 510+ mallipohjaa, joista voit valita eri toimialoilta ‘liiketoiminta‘ että ‘terveys & Wellness‘
 • Erittäin ammattimainen
 • Kun olet valinnut mallin, et voi muuttaa sitä muuttamatta verkkosivustoasi uudelleen’Sisältö – joten valitse huolellisesti!
 • Kaikki Wix-mallit reagoivat täysin mobiililaitteisiin, ja niitä tukee oma, edistynyt mobiilieditori

Wix vs Squarespace - Wix-mallitNapsauta nähdäksesi Wix’s mallit

Ruututilan mallit: Faktat

 • Reagoivat mallit (loistava matkapuhelimille ja tablet-laitteille)
 • Yli 60 kiillotettua ja kauniisti suunniteltua mallia useille toimialoille
 • Voit muuttaa verkkosivustosi malleja milloin tahansa (sisältöä ei menetetä)

Wix vs Squarespace - SS-mallitNapsauta nähdäksesi Ruututila’s mallit

Suunnittelu päästä toiseen: Kuinka niitä verrataan?

Wixillä on vaikuttava valikoima malleja, jotka kaikki ovat houkuttelevia ja tarjoavat perustan ammattimaiselle verkkosivustolle. Ne’reagoi kaikki mobiililaitteisiin, ja mukana tulee mobiililaiteeditori, jotta voit mukauttaa sekä työpöydän että mobiiliäkymän.

Malleissa Squarespace on kuitenkin lyömätön mestari upeita ja moderneja muotoiluja. Tämä on klassinen tapaus, jossa laatu ylittää määrän; Ruututilan etäisyys voi olla pienempi kuin Wixin, mutta jokainen malli on luonut ammattimaiset suunnittelijat. Ja tietysti he’uudelleen kaikki mobiili reagoiva.

ruututilan parhaat mallipohjatRuututilassa on erilaisia ​​puhtaita, moderneja ja tyylikkäitä malleja

Tarkastelemalla vain joitain näistä malleista voit kertoa, että Squarespace-tiimi on investoinut paljon aikaa ja vaivaa niiden laatimiseen.

Squarespace’paremmuus osoitettiin tutkimustestauksissamme – se sai vaikuttavan 4,6 tähteä viidestä! Joustava, vaihdettava, moderni ja hyvin suunniteltu neliötila’s-mallit ansaitsevat jokaisen saamansa tähdet. Wix sai 3.5 pistettä viidestä, mikä on silti erittäin kunnioitettava ja kuvastaa suurta määrää hyvännäköisiä teemoja.

Räätälöinti

Vaikka sekä Wixissä että Squarespacessa on hienoja malleja, sinä’haluamme tehdä niistä omia.

Wix tekee tämän todella helpoksi yksinkertaisella vedä ja pudota -editorilla. Voit korvata tekstiä ja kuvia, lisätä diaesityksiä ja pudottaa yhteyslomakkeita runsaasti, kaikki vain muutamalla napsautuksella!

Todistaaksemme sen, otimme Wixin pyörittämään:

Ruututila antaa sinulle paljon luovaa vapautta mallineesi suhteen. Kuitenkin, paljon ominaisuuksia on mukana, joten se’on silti hyvä idea valita verkkosivustollesi sopiva, joka näyttää myös uskomatolta.

Jos haluat todella mukauttaa sivustosi Squarespace-palvelun avulla, voit! Sinä’uudelleen, ei vain rajoitettu vetämällä ja pudottamalla, “Mitä näet on mitä saat” muokkaamista, ja tämä avaa koko maailman vaihtoehtoja. Ruudussa’Esimerkiksi CSS Editorissa voit muuttaa fontteja, värejä ja taustoja tehdä niistä täysin ainutlaatuisia.

Mallien vaihtaminen

Yksi suurimmista Wixin käytön heikkouksista on se, että olet kerran’olet valinnut mallisi ja julkaissut sen verkkosivustollasi, sinä pystyt’t vaihtaa sitä. Sinä’Sinun on rakennettava sisältö uudelleen, jos haluat antaa sivustollesi erilaisen ilmeen, mikä on aikaa vievää ja hienoa.

Squarespace puolestaan ​​antaa sinun vaihtaa mallia milloin haluat. Nykyinen sisältösi siirretään automaattisesti uuteen malliin, vaikka sinäkin’Sinun on todennäköisesti mukautettava sitä hiukan varmistaaksesi, että se näyttää silti parhaimmalta.

neliötilan vaihtomallitRuututilan avulla voit asentaa useita malleja esikatsella ja muokata ennen niiden vaihtamista, ja voit vaihtaa malleja jopa sivustosi ollessa aktiivinen.

Voit jopa asentaa useita malleja Squarespace-sovelluksella, eli voit muokata ja esikatsella uutta ennen vaihtoa. Tämä tekee uusimerkinnöistä ja kasvojen korottamisesta paljon helpompaa verkkosivustollesi kasvaessa ja kehittyessä.

Wix vs Squarespace: Suunnittelun joustavuus – tuomio

Ruututilan muotoilu on joustavampi. Se tarjoaa laadun yli määrän, tonnia mukautusvaihtoehtoja ja joustavuuden lapioilla. Wixissä on yli 500 houkuttelevaa, muokattavaa mallia, mutta toisin kuin Squarespace, voit’t vaihtaa mallia, kun sivustosi on aktiivinen. Squarespace’Myös mallipohjat ovat vain hiukan upeita.

Lisätietoa

 • Lue yksityiskohtainenRuututilamallien arvostelu saada selville’s suunnitteluunelma
 • Mieluummin Wix’s mallit? Katso meidän Wix Templates Review Tarkempi katsaus valintoihisi
 • Etsitkö parhaita malleja portfoliosi suhteen? Meidän Paras Portfolio-verkkosivustojen rakentaja-arvostelu kertoo markkinoiden parhaat vaihtoehdot

3

Ominaisuudet ja työkalut: mitä sivustosi pystyy tekemään?

Se’on tarpeeksi jännittävää vain verkkosivuston luomiseen. Mutta kerran sinä’olet perehtynyt valikon muokkaamiseen ja useiden sivujen luomiseen’Haluan mennä askeleen pidemmälle ja lisätä jonkin verran sivustoosi. Että’missä ominaisuudet ja työkalut tulevat.

Mukauttamistyökalujen avulla voit lisätä diaesityksiä ja gallerioita, valita sadoista kirjasimista ja luoda mukautettuja värejä sivumallillesi. Mutta se ei’t lopettaa siihen…

Ominaisuudet voivat tehdä kaiken, antamalla sivustollesi tehokkaita verkkokaupan työkaluja, jotta voit myydä verkossa räätälöityihin sähköposteihin, joiden avulla voit mainostaa verkkosivustoasi. Me’Pääsen niihin sekunnissa.

Sekä Wix- että Squarespace-tiloissa on paljon sisäänrakennettuja ominaisuuksia ja työkaluja, jotka antavat sivustollesi ylimääräisen iskun. Itse asiassa Squarespace’Ominaisuudet ovat markkinoiden parhaimpia, kun taas Wixillä on melkein valtava määrä työkaluja, joista valita.

Mutta jos haluat siirtyä askeleen pidemmälle, voit lisätä sovelluksia.

Wixillä on oma sovellusmarkkina, joka tarjoaa sekä Wixin valmistamia sovelluksia että kolmansien osapuolien sovelluksia. siellä’s yhdistelmä ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia – yhteensä yli 200! Tämä antaa sinulle vapauden valita ominaisuuksia, jotka toimivat parhaiten verkkosivustollesi kasvaessa.

Wix-sovellusmarkkinatWix-sovellusmarkkinoilla voit lisätä ylimääräisiä toimintoja verkkosivustollesi ilman vaivaa.

Sillä välin ruudun tila ei’sinulla ei ole sovelluskauppaa. Kaikki sen ominaisuudet on suunniteltu sisäisesti, ja ne on jo rakennettu toimittajaksi sinulle. Tämä tarkoittaa, että kaikki mitä tarvitset verkkosivustosi rakentamiseen, kasvamiseen ja hallintaan, on aivan siellä – hyppää’Ei tarvitse mennä etsimään lisätoimintoja.

Joten miten nämä rakentajat tekivät’ ominaisuudet toimivat testauksissamme? Wix sai 4 tähteä viidestä, kun taas Squarespace sai 3,8 tähteä. Squarespace’Ominaisuudet ovat erinomaiset, mutta Wix’Määrä- ja laatuyhdistelmä vain ohitti tasapainon.

Wix vs Squarespace: Ominaisuudet ja työkalut – tuomio

Sekä Wix että Squarespace tarjoavat upeita ominaisuuksia, vaikkakin eri muodoissa. Wixillä on vaikuttava valikoima ominaisuuksia, joita tukevat Wix App Market ja sen lisätyökalut – ylimääräinen, josta Squarespace puuttuu. Vaikka Wix teki teknisesti korkeamman pisteen, Squarespace’Sisäiset ominaisuudet ovat uskomattoman hyvin suunniteltuja, voivat säästää vaivaa ja ovat markkinoiden parasta laatua.

Lisätietoa

 • Lue perusteellinen Wix-katsaus saadaksesi lisätietoja sen ominaisuuksista
 • Squarespace -katsauksessamme tarkastellaan paremmin tarjolla olevia ominaisuuksia
 • Katso katsaus parhaisiin pienyritysten verkkosivustojen rakentajiin ja löydä täydellinen haku

4

Verkkokauppa: voitko myydä verkossa?

Jos haluat myydä verkossa, sinä’Tarvitsen verkkokaupan tai myynnin työkaluja. Varmista, että verkkokaupan perusvälineiden avulla voit hyväksyä maksuja verkkosivustosi kautta. Mutta todella ammattimaiselle verkkokaupalle sinulle’Tarvitsen joitain mitä Wix ja Squarespace tarjoavat…

Wixillä on kolme verkkokauppasuunnitelmaa, jotka toimitetaan sisäänrakennettujen verkkokaupan työkalujen avulla kaupan rakentamiseksi. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat: 0% palkkio, rajoittamaton kaistanleveys, jopa 50 Gt tallennustilaa, ei Wix-ilmoituksia ja Google Analytics. Voit myös integroida Wix-sovelluksia laajentaaksesi myymälääsi’s ominaisuudet.

wix myy verkkokauppaaVoit helposti luoda tyylikkään ja tehokkaan verkkokaupan Wixin avulla.

Squarespace tukee verkkokauppaa kolmella suunnitelmallaan. Ensimmäinen on tarkoitettu normaaleille verkkosivustoille, joiden on myytävä muutama tuote. Kaksi muuta on suunnattu nimenomaan verkkokauppojen rakentamiseen.

Molemmat nämä verkkokauppasuunnitelmat toimitetaan kaikilla onnistumisen edellyttämillä verkkokaupan työkaluilla, jotka on jo sisäänrakennettu. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat: 0% tapahtumamaksut, rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila, hylätty ostoskorin palautus, lahjakortin luominen ja asiakastilit.

Kiitos Squarespacelle’Uusi yhteistyö POS-jättilän Square, sen kanssa’Nyt on erittäin helppo suorittaa maksuja offline-tilassa ja pitää kauppa synkronoituna automaattisesti. Tarvitset vain Squarespace Commerce -sovelluksen ja Square Card -lukijan (49 dollaria). Katso tämä video, miten se toimii:

pelata

Wix teki maalin 4,3 tähteä viidestä verkkokaupan toiminnot yleisesti ottaen, kun taas Squarespace oli takana 4,2 tähteä. Vaikka he’uudelleen melko tasaisesti, Wix vain erosi Squarespace -kokeilumme.

Voit kertoa, että molemmat rakentajat ovat melko tasavertaisessa asemassa tarkastelemalla alla olevaa taulukkoa, mutta eräitä keskeisiä eroja on. Esimerkiksi Wix tarjoaa 0% transaktiomaksut riippumatta siitä, minkä verkkokauppasuunnitelman valitset, kun taas Squarespacessa on 3% transaktiomaksu alhaisimmassa verkkokauppasuunnitelmassa.

Vertaa Wixiä ja Squarespacea alla olevassa verkkokaupan ominaisuuksia koskevassa taulukossa:

Verkkokaupan ominaisuudet Wix Squarespace
Tärkeimmät maksutavat PayPal
Raita
Neliö
PayPal
Raita
Apple Pay
Tuotetyypit fyysinen
Digitaalinen
fyysinen
Digitaalinen
palvelu
Hylätyn ostoskorin palautus &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Maksutapahtumat 0% 0% – 3%
Tuoteraja Rajoittamaton Rajoittamaton
Varastonhallinta &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Wix vs Squarespace: Verkkokauppa – tuomio

Wix on parempi valinta verkkokauppaan. Se’On erittäin helppo lisätä verkkokauppaa verkkosivustoosi ja Wixiin’Laaja valikoima sovelluksia, voit rakentaa tehokkaan verkkokaupan tukemaan tonnia myyntiä. Toisaalta, Squarespace on ihanteellinen antamaan tuotteillesi loistaa – mutta sovelluskaupan puute vie sen Wixin taakse.

Lisätietoa

 • Haluatko myydä verkossa? Tutustu Wix-verkkokauppakatsaukseen saadaksesi lisätietoja
 • Tutustu Squarespace-verkkokauppakatsaukseen, onko se’s oikea valinta verkkokauppaan

5

Bloggaaminen: mikä on parempi online-postittamiseen?

Jos sinä’minulla on jotain sanottavaa… sano se! Nämä blogityökalut varmistavat, että äänesi kuuluu.

Vaikka Wixillä onkin sisäänrakennetut blogityökalut, kuten blogiviestit, syötteet, galleriat ja sähköpostikampanjat, jos haluat blogiisi parhaan,’arvoinen lisäämällä ilmainen Wix Blog -sovellus sivustoosi.

Wix-blogisovellusWix Blog -sovelluksen lisääminen verkkosivustoosi antaa sinulle enemmän valtaa blogin luomisessa ja ylläpidossa.

Wix Blog -sovelluksen avulla voit myös lisätä useita kirjoittajia, mukana on tyylikkäät asettelut ja jopa voit lähettää postitse tien päällä. Se’s täysin ilmainen, ja erittäin helppo lisätä sivustoosi – se vie vain napsautuksen!

Squarespace sisältää tietysti kaikki sen loistavat blogityökalut, kuten monien kirjoittajien osallistuminen, ajoitettu jakaminen ja luokkatuki. Huippulaatuisilla malleillaan Squarespace on ihanteellinen kaikille, jotka käyttävät paljon valokuvausta tai grafiikkaa blogi-viesteissään.

Wix vs Squarespace: Blogin kirjoittaminen – tuomio

Ruututila on parempi bloggaamiseen. Sen ominaisuudet ovat hieman hienostuneempia kuin Wixin tarjoamat, vaikka molemmat ovat silti hyviä vaihtoehtoja. Tärkeintä on, kaikki neliöt’blogin työkalut ovat sisäänrakennettuja, kun taas Wix luottaa sovellukseen tehokkaampien ominaisuuksiensa vuoksi.

Lisätietoa

 • Lue parhaat suositut Bloggel-alustamme käsittelevä arvostelu, jotta blogiisi on paras alku

6

Markkinointi: Kuinka voit kasvattaa sivustoasi?

Don’Älä ole ujo – varmista, että huutaat verkkosivustostasi huipputason markkinointityökaluilla.

Sivustosi markkinointi Wix-ohjelmalla

Luo, räätälöi ja suorita sähköpostikampanjoita, jaa sitten ne sosiaalisissa verkostoissa, lähetä uutiskirjeitä, seuraa tilastojasi ja muuta Wixin kanssa’s Sähköpostimarkkinointityökalut. Jos se’Se ei riitä, voit lisätä sovelluksia, kuten Facebook Like Popup, kuten kiinnittääksesi laajemman yleisön.

Yksi Wixistä’Tärkeimmät markkinointipiirteet ovat Wix-sähköpostimarkkinointi, jonka avulla voit käynnistää sähköpostikampanjoita verkkosivustosi, blogin tai yrityksen mainostamiseksi. Tähän sisältyy ominaisuuksia, kuten:

 • Muokattavat tyylit – vaihda fonttia, taustaa ja muuta
 • Yhteyden integrointi – lisää ja tallenna yhteystiedot’ yksityiskohdat
 • Tilastojen seuranta – näytä kuinka moni ihminen avaa, tarkastelee ja napsauttaa sähköpostiosoitteitasi
 • Sosiaalisen median työkalut – jaa kampanjoita sosiaalisilla alustoilla

Voit lähettää Wix Email Marketing -sovelluksen ilmaisessa versiossa jopa 5000 sähköpostia kolmessa kampanjassa. Tämä raja nollataan kuukausittain, ja siellä’s ei ole painetta päivittää.

Jos haluat lisätä kampanjoiden lukumäärää, sinä’Sinun on mentävä Wix-sähköpostimarkkinoinnin hallintapaneeliin ja päivitettävä Ascend-suunnitelmaan. Wix Ascend on Wix’s kaikki-yhdessä -ratkaisu, suunniteltu automatisoimaan työkuormasi.

Wix Ascend -sovelluksella saat entistä parempia markkinointityökaluja – voit esimerkiksi johtaa sähköposti-, sosiaalisia ja videokampanjoita.

wix shoutout sähköpostimarkkinointiWix’Sähköpostimarkkinointipalveluiden avulla voit luoda räätälöityjä sähköposteja vain muutamalla napsautuksella.

Squarespace’s Markkinointityökalut

Sillä välin Squarespace auttaa sinua eristymään joukosta sen erittäin räätälöityjen, upeajen sähköpostikampanjoiden avulla. Yhdistä ne integrointiin sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook ja Twitter, ja hallitse niiden vaikutusta sisäänrakennetun analyysin avulla.

Squarespacessa on all-in-one-alusta, jota kutsutaan Ruututilan sähköpostikampanjat. Tämä integroituu täysin verkkosivustoosi ja tarjoaa virtaviivaista palvelua koko tuotemerkillesi.

neliön sähköposti markkinointiSquarespace’All-in-one-sähköpostimarkkinointiympäristö on suunniteltu auttamaan sinua lähettämään kauniita, merkkisiä sähköposteja.

Toisin kuin Wix’S-postikampanjan lisäys, Squarespace Email Campaigns ei’sinulla ei ole ilmaista versiota. Sen sijaan, saat koeajan, jonka avulla voit lähettää yhteensä kolme kampanjaa, 50 000 lähetystä kampanjaa kohti.

Kokeilulla ei ole määräaikaa, mutta kerran sinä’olet lähettänyt kolme kampanjaasi’Sinun on päivitettävä, jotta voin lähettää lisää. Squarespace-sähköpostikampanjoilla on neljä hinnasuunnitelmaa, vaihtelevat 5 dollarista 48 dollariin kuukaudessa laskuttaessaan vuosittain.

Onko Ruututila’S-markkinointialusta, joka on hintansa arvoinen? Tässä on muutama asia, jotka voit tehdä sen kanssa:

 • Tuo sisältöä verkkosivustoltasi luonnostellaksesi sähköpostia
 • Lähetä automatisoidut sähköpostit tilaajille
 • Valitse yli 30 aloitusasettelua
 • Hallitse markkinointia liikkeellä ollessasi mobiilieditorien avulla
 • Seuraa kampanjoita’ menestys integroidulla analytiikalla

siellä’Ei kiellä, että saat Stella-palvelusta tähtien palveluita’sähköpostimarkkinointi. Kuitenkin, jos Squarespace’Palvelu ei’rasti ruutuihin, Voit sen sijaan integroida MailChimp-ohjelmaan.

Wix vs Squarespace: Markkinointi – tuomio

Wixillä on parempia markkinointiominaisuuksia. Voit käyttää sen sähköpostimarkkinointijärjestelmää ilmaiseksi niin kauan kuin haluat, kun taas Squarespace rajoittaa sinut vain kolmeen kampanjaan ennen kuin pakotat sinut päivittämään. Wix tarjoaa myös valikoiman sovelluksia laajentaaksesi markkinointiasi tarvittaessa.

7

SEO: Mikä sijoittuu paremmin?

SEO tarkoittaa hakukoneoptimointia, ja viittaa prosesseihin, joiden avulla verkkosivustosi sijoittuu korkeammalle Googlelle’hakutulossivut.

Kaikenlaiset asiat menevät verkkosivustosi optimointiin, mukaan lukien avainsanojen ja metaotsikoiden asettaminen. Don’t hätää jos’en ole koskaan kuullut niistä – juuri tässä sivustomme rakentajat voivat auttaa.

Sekä Wix että Squarespace ovat sisäänrakennetut SEO-työkalut auttaa sinua parantamaan verkkosivustosi’S sijoitus. Niihin kuuluvat mobiililaitteisiin reagoivat sivut, optimoidut otsikot ja kuvatekstit.

Wixillä on myös SEO-opas, josta löydät paljon oppaita ja hyödyllisiä tietoja sivustosi perustamisesta’SEO ja kehitä sitä sitten verkkosivustosi kasvaessa. Tämä on erittäin aloittelijaystävällinen ja on loistava johdanto kaikkein hermostuneimmille aloittelijoille.

Ja tuo’s eivät kaikki Wix-tarjoukset – Voit myös käyttää Wix SEO Wiz -sovellusta saadaksesi henkilökohtaisen vaiheittaisen suunnitelman seuraamiseksi. Sinä vain kirjoitat tiedot, kuten sivustosi nimi ja tarkoitus, lisäät joitain avainsanoja, ja Wix tekee loput. Se’Se on helppo seurata ja asettaa sinut menestykseen.

Squarespaceen on rakennettu hyviä SEO-työkaluja, ja sen ohjekeskuksessa on SEO-tarkistuslista, jota voit seurata. Sinulla on kaikki tarvittava menestyäksesi Squarespace-sovelluksella, ja se tarjoaa hyvin perusteellisen SEO-kuvauksen auttaa sinua selviytymään siitä..

Ruututila ei kuitenkaan ole’t aivan yhtä aloittelijaystävällinen kuin Wix, ja ei’sinulla ei ole samaa henkilökohtaista SEO-matkaa, jonka Wix tarjoaa.

Wix vs Squarespace: SEO – Tuomio

Wix sopii paremmin hakukoneoptimointiin. Sen interaktiivinen, räätälöity ja aloittelijaystävällinen SEO Wiz asettaa sinut menestykseen, ja sen laajat resurssit ovat hyödyllisiä pitkällä aikavälillä sekä aloittamiselle. Ruututilassa on hyvä SEO, mutta se’se on enemmän pelottavaa ensikertalaisille.

Lisätietoa

 • Lisätietoja Wix-verkkosivustosi mainostamisesta sivustollamme Wix SEO -katsaus
 • Lue meidän Squarespace SEO Review lisätietoja siitä, mitä tällä rakentajalla on tarjota
 • Kuullut huhut voit’t sijoitus verkkosivujen rakentajan kanssa? Lue meidän Verkkosivunrakentajan SEO vs. WordPress SEO vertailun avulla voidaan lopettaa nämä huolet

8

Apua ja tukea: Kuka auttaa paremmin?

Wix tarjoaa tukea sähköpostitse, foorumeilla, sosiaalisessa mediassa, omistettu tukikeskuksessa ja puhelimitse (saatavana klo 18–17 PST). Tällä hetkellä ei ole käytettävissä live chat-toimintoja.

Squarespace tarjoaa foorumin ja tietokeskuksen lisäksi myös live-chat-toiminnon (maanantaista perjantaihin klo 15–18 EST) ja 24/7 sähköpostitse vastaavan ryhmän. siellä’s Puhelintukea ei tällä hetkellä ole saatavilla, mutta jos tarvitset pikaisen vastauksen, vastaa’uudelleen onnea – se’s Ruututila’politiikka, jolla vastataan kaikkiin sähköposteihin 1 tunnin sisällä – vaikuttavia juttuja!

neliötukiSquarespace-alueella on useita tukivaihtoehtoja – sen ohjekeskuksessa on oppaita, videoita, webinaareja ja foorumeita tai voit ottaa yhteyttä tukitiimiin sähköpostitse tai live-chatissa.

Sekä Wixissä että Squarespacessa on perusteelliset ohjekeskukset, jotka ovat täynnä artikkeleita ja oppaita auttamaan sinua.

Yksi Wixin parhaista ominaisuuksista’Tuki on sen sivulla oleva ohje, kun muokkaat. Jos juuttuu tai älä’t tiedä mikä jotain on, sinun tarvitsee vain napsauttaa yhtä näytön pienistä kysymysmerkeistä.

wix-editorin tukiWix’Sivun tuki tarkoittaa, että et halua’Jopa edes poistua toimittajalta löytääkseen vastauksia. Hanki ohjeartikkeleita siellä työskennellessäsi, etsi vastauksia ja löydä hyödyllisiä vinkkejä.

Ruututila ei’t: llä on sama toimittajan sisäinen tuki, mutta se vie ylimääräisen kilometrin sen tukikeskuksen kanssa. Tämä tarjoaa lisäresursseja, kuten webinaareja ja työpajoja, videoita ja loistavan yhteisöfoorumin. Ruututila ei ehkä tarjoa puhelintukea, mutta se tarjoaa korkealaatuista palvelua.

Wix vs Squarespace: Ohje ja tuki – tuomio

Wixillä on parempi apu ja tuki. Squarespace-ohjelmasta on myös suurta apua ja tukea, sillä se tarjoaa sähköpostia, live-chatia ja perusteellisen ohjekeskuksen. Mutta Wix’Sivun ohje ja puhelintuki sekä sen sähköposti, sosiaalinen media ja ohjekeskuksen resurssit antavat sille pienen reunan.

9

Hinnoittelu ja vastinetta rahalle: minne sinun pitäisi sijoittaa?

Ennen kuin sukellamme kunkin rakentajan analyysiin’s hinnasuunnitelmat, anna’s katsomaan, mitä he tarjoavat kuukausipaketeissa. Kaikki luetellut hinnat viittaavat kuukausihintoihin vuosisuunnitelmissa.

Ruututila tarjoaa 4 premium-hinnasuunnitelmaa. Mitä korkeampi suunnitelma, sitä enemmän ominaisuuksia tulee sinulle käytettäväksi:

Squarespace-hinnoitteluSquarespace-alueella on neljä hinnoittelusuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 12–40 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain)

Jos kirjaudut vuotuiseen suunnitelmaan, voit säästää 13–25% verrattuna kuukausittaisen suunnitelman allekirjoittamiseen..

Ruututilan hinnoittelusuunnitelmat Kuukausittainen suunnitelma ($ / kk) Vuosisuunnitelma ($ / kk) Säästöt
henkilökohtainen $ 16 $ 12 25%
liiketoiminta $ 26 $ 18 31%
Perus (verkkokauppa) $ 30 $ 26 13%
Advanced (verkkokauppa) $ 46 $ 40 13%

varten 12 dollaria kuukaudessa, henkilökohtainen suunnitelma antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset tyylikkään, yksinkertaisen verkkosivuston luomiseen. Sen mukana tulee rajaton kaistaleveys ja tallennustila, mikä on epätavallista matalan tason suunnitelmissa ja näyttää juuri sen, mitä sinä’maksat uudelleen. Tämä suunnitelma on paras henkilökohtaiseen käyttöön tai niille, jotka vasta alkavat.

18 dollaria kuukaudessa liiketoimintasuunnitelma mukana tulee kaikki Henkilökohtaisessa suunnitelmassa olevat tiedot sekä valtava joukko lisäominaisuuksia. Näitä ovat mainos ponnahdusikkunat, verkkokaupan toiminnot ja Googlen ammatillinen sähköposti. Kuten nimestä voi päätellä, tämä suunnitelma on parasta yrityksille.

Perus- ja jatkosuunnitelmat on suunniteltu verkkokauppojen rakentamiseen, ja niissä on vastaavia ominaisuuksia. Ne sisältävät kaikki liiketoimintasuunnitelman ominaisuudet sekä lisäominaisuudet, kuten 0% transaktiomaksut, rajoittamaton määrä myytäviä tuotteita, varastojen hallintatyökalut, tilaukset, verot ja kupongit sekä paljon muuta.

Ainutlaatuinen neliöalennus sinulle

Säästä 10% kun kirjaudut * mihin tahansa Squarespace-suunnitelmaan yksinoikeudellisella alennuskoodillamme! Kirjoita vain koodi WBE kassalla. * Voimassa ensimmäisessä ostoksessa tai päivityksessä

Lisätietoja säästöistä, joita voit tehdä Squarespace-alennuskoodilla

sillä välin, Wix’premium-suunnitelmat tarjoavat sinulle seitsemän erilaista pakettia. Neljä on suunnattu verkkosivustoille, kun taas kolme on verkkokauppasuunnitelmaa:

wix-verkkosivustojen hinnasuunnitelmatWixillä on neljä verkkosivustojen valmistajan hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 13–39 dollaria kuukaudessa.

Combo-suunnitelma 13 dollaria kuukaudessa on halvin Wix-tarjous. Sen avulla voit yhdistää verkkotunnuksen ja poistaa Wix-ilmoituksia verkkosivustoltasi. Saat myös 2 Gt kaistanleveyttä ja 3 Gt tallennustilaa. Se’s hyvä päivitykseen ilmaisesta suunnitelmasta, mutta ei ihanteellinen pitkäaikaiseen käyttöön.

Rajoittamaton suunnitelma on hieno freelancereille, maksaa 17 dollaria kuukaudessa. Se’S suuri päivitys vain 4 dollarilla, vapauttamalla rajoittamaton kaistaleveys ja 10 Gt tallennustila. Saat menoarvon myös joillekin hienoille sovelluksille, kuten Site Booster.

22 dollaria kuukaudessa Pro-suunnitelma on Wix’suosituin verkkosivustosuunnitelma. Lisääntynyt tallennustila ja ylimääräiset bonukset, kuten Professional Logo -sovellus, tekevät tästä suunnitelmasta ihanteellisen sivustosi parantamiseksi’online-brändäys.

VIP-suunnitelma ei’t tarjoavat paljon enemmän kuin Pro-suunnitelma, mutta ylimääräinen 17 dollaria kuukaudessa, saat ensisijaista tukea, mikä tarkoittaa, että ongelmasi seurataan nopeasti jonon eteen. Paras niille, jotka voivat’Minulla ei ole varaa odottaa!

Tässä’Nopea katsaus Wixiin’Verkkokauppasuunnitelmat – löydät täyden eritelmän Wixistä’Verkkokaupan ominaisuudet ja hinnat Wix-verkkokaupan katsauksessa.

wix verkkokaupan ja yritysten hinnasuunnitelmatWixillä on kolme säännöllistä verkkokauppasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 23–49 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain).

Nämä suunnitelmat tarjoavat verkkokauppojen skaalautuvuuden. He alkavat 23 dollaria kuukaudessa Business Basic -suunnitelmassa, kasvaa 27 dollaria kuukaudessa suosituimmalle Business Unlimited -suunnitelmalle, ja saavuttaa ylin hinta 49 dollaria kuukaudessa Business VIP -suunnitelmasta.

Jos kirjaudut yhden- tai 2-vuoden suunnitelmaan, voit säästää 17–38% vuodessa valitsemasi paketin mukaan:

Wix-hinnasuunnitelmat kuukausittain
($ / kk) 1-vuosi
($ / kk) Säästöt 2 vuotta
($ / kk) Säästöt
Combo $ 17 $ 13 24% $ 10.50 38%
Rajoittamaton $ 22 $ 17 23% $ 13.50 38%
ammattilainen $ 27 $ 22 19% $ 18 33%
eCommerce * $ 28 $ 23 18% $ 20 28%
VIP $ 47 $ 39 17% $ 35 25%

* e-kauppa edustaa halvempaa kolmesta verkkokauppasuunnitelmasta Business Basic -yritystä – lue Wixin verkkokauppakatsaus oppiaksesi lisää

Jos vertaat Wix- ja Squarespace-kuukausimaksuja’Sinun vuotuiset suunnitelmansa’Näen sen neliön’Hinnat alkavat vain 1 dollarilla Wixin alapuolelta’halvin suunnitelma. siellä’s ei lainkaan siinä, mutta saat enemmän rahaa Squarespacessa’Alemman tason suunnitelmat kuin Wixin kanssa.

Esimerkiksi Squarespace antaa sinulle rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan heti henkilökohtaisella 12 dollarin kuukausitasolla, kun taas Wix avaa rajoittamattoman kaistanleveyden 17 dollarilla kuukaudessa Rajoittamaton suunnitelma. Sinä voitit’t löytää rajoittamatonta tallennustilaa mille tahansa Wix-laitteelle’suunnitelmat.

Jos haluat rakentaa sivuston ilmaiseksi, Wix on ilmeinen valinta. Sen ilmainen suunnitelma on hieno aloittamiseen – emme kuitenkaan’t suosittele pysyä siinä pitkäaikaisesti. Kun mainoksesi näkyvät sivustossasi, a “wix.com” aliverkkotunnus ja rajoitetut resurssit, ilmainen suunnitelma tekee mahdottomaksi luoda todella ammattimaista sivustoa.

Sillä välin ruudun tila ei’t tarjoavat ilmaisen suunnitelman. Sen sijaan, sillä on 14 päivän ilmainen kokeilu. Tämä on loistava tilaisuus testata, onko Squarespace oikea rakentaja sinulle, ja et’t tarvitse antaa mitään maksutietoja, ellet päätä kirjautua maksettuun suunnitelmaan.

Wix vs Squarespace: Hinnoittelu ja vastinetta rahalle – tuomio

Wix on vastinetta rahalle yleisesti. Squarespace’Suunnitelmat heijastavat korkealaatuista tuotetta, mutta Wix tarjoaa laajemman tilaustarjonnan, minkä ansiosta minkä tahansa budjetin avulla on helppo löytää täydellinen suunnitelma. Molemmat ovat skaalattavia, vaikka Wix-asiakkaat saattavat joutua päivittämään useammin kuin Squarespace.

Lisätietoa

 • Wixin houkutus’s hinnasuunnitelmat? Lue meidän Wix-hinnoittelukatsaus selvittää mikä suunnitelma sopii sinulle parhaiten
 • Katso meidän Ruututilan hinnoittelukatsaus saada syvällinen katsaus sen suunnitelmiin ja hintoihin

Wix vs Squarespace: Yleinen voittajamme

Tässä artikkelissa on tutkittu kaikkia Wixin ja Squarespace-puolien ominaisuuksia niiden ominaisuuksista käyttömukavuuteen, malleihin ja muihin. Tähän mennessä sinulla pitäisi olla hyvä idea siitä, onko Wix vai Squarespace sinulle parempi.

Wixiä voi käyttää kuka tahansa, kun taas Ruututila’Tyylikkäät mallit vaativat enemmän teknistä luotettavuutta. Wix on nopea ja helppo käyttää, joten voit luoda upeita sivustoja nopeasti. Sitä vastoin Squarespace vie kauemmin totuttua, joten sinä’Tarvitsen enemmän aikaa sivustosi parantamiseen.

Ruututila on ihanteellinen mainoksille, bloggaajia ja kauniita malleja. Toisaalta, Wix on paras aloittelijoille, online-myyjille ja niille, joilla on budjetti. Se’on helpompi käyttää, sillä on ilmainen suunnitelma ja suuret sovellusmarkkinat, kun taas Squarespace tarjoaa hienostuneempia, sisäisiä malleja ja ominaisuuksia.

Yhteenvetona tässä on yhteenvetotaulukko yllä olevasta vertailustamme. Me’Minulla on taulukon alla joitain viimeisiä ajatuksia:

Kategoria & Voittaja Wix-neliö
Helppokäyttöisyys
Voittaja: Wix
Wix on erittäin aloittelijaystävällinen yksinkertaisen vedä ja pudota -editorin ansiosta. Wix ADI tarkoittaa, että sinulla voisi olla verkkosivusto elää iltapäivällä. Ruututila on teknisempi käyttää kuin Wix. Tottumiseen vie kauemmin, joten se vaatii kärsivällisyyttä ja / tai jonkin verran teknistä luottamusta.
Suunnittelu joustavuus
Voittaja: Ruututila
Wixillä on yli 500 mallia, joista valita. Ne’uudelleen houkutteleva ja helppo muokata, mutta voit’t vaihtaa, kun sivustosi on aktiivinen. Ruututilassa on markkinoiden parhaimmat laatumallit. Sillä on pienempi alue kuin Wixilla, mutta voit vaihtaa malleja milloin haluat.
ominaisuudet & Työkalut
Voittaja: Piirrä
Wixillä on hyvä määrä sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka kattavat räätälöinnin, verkkokaupan, markkinoinnin ja muut. Voit käyttää Wix App Market -sovelluksia myös lisätoimintoihin. Koko ruututila’s ominaisuudet ovat sisäänrakennettuja, ja ne’uudelleen markkinoiden parhaimmat ominaisuudet. Ruututila ei’Minulla ei ole sovellusmarkkinoita, mutta sillä on suuri valikoima sisäisiä työkaluja.
Verkkokaupan
Voittaja: Wix
Se’Verkkokaupan lisääminen Wix-verkkosivustoosi on helppoa. Lisäämällä sovelluksia, kuten Ecwid, voit lisätä sivustollesi entistä enemmän virtaa. Squarespacessa on kaikki verkkokaupan työkalut sisäänrakennettu, ja se soveltuu erinomaisesti tuotteiden esittelyyn.
bloggaaminen
Voittaja: Ruututila
Wixissä on sisäänrakennetut perus blogityökalut, mutta sinä’d on käytettävä Wix Blog -sovellusta tehokkaampiin ominaisuuksiin. Squarespace-sivustolla on vaikuttava valikoima bloggaustyökaluja, jotka ovat käyttövalmiita.
Markkinointi
Voittaja: Wix
Wix’Markkinointityökaluja ovat SEO, oma sähköpostimarkkinointijärjestelmä ja all-in-one-liiketoimintaratkaisu, Wix Ascend. Squarespace sisältää markkinointityökaluja, kuten SEO, sosiaalisen median integraation ja oman sähköpostiympäristön.
SEO
Voittaja: Wix
Wixissä on sisäänrakennetut SEO-työkalut sekä perusteelliset tukiresurssit opastamaan verkkosivustosi optimoinnissa. Wix SEO Wiz on aloittelijaystävällinen, vuorovaikutteinen ja luo henkilökohtaisen vaiheittaisen suunnitelman seurata. Squarespacessa on sisäänrakennetut SEO-työkalut käytettäväksi ja se on suunnitellut sivuilleen SEO-ystävällinen. Sillä on avustusresursseja, jotka ovat syvällisiä, mutta voivat olla pelottavia ensimmäistä kertaa käyttäjää varten.
auta & Tuki
Voittaja: Wix
Wix tarjoaa puhelin-, sähköposti- ja sosiaalisen median tukea sekä perusteellisen tietokannan. Se tarjoaa sinulle myös sivunmuokkaustuen. Squarespace-palvelussa on pieni mutta korkealaatuinen tukipalvelu live-chatin ja sähköpostin välityksellä, lisäksi perusteellinen ohjekeskus, joka sisältää oppaita, videoita, verkkoseminaareja ja foorumin..
hinnoittelu & Rahan arvo
Voittaja: Wix
Wixillä on seitsemän hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 13–39 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Siinä on myös ilmainen suunnitelma, jolla voit pysyä niin kauan kuin haluat. Kaikilla maksetuilla suunnitelmilla on 14 päivän rahat takaisin -takuu. Squarespace-alueella on neljä hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 12–40 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Se ei’t: llä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta kaikilla maksutetuilla suunnitelmilla on 14 päivän ilmainen kokeiluversio ilman maksutietoja.

Wix- ja Squarespace-erojen ymmärtäminen on tärkeätä autettaessa sinua päättämään, mitä verkkosivustojen rakentajaa käyttää.

Sinun tulisi käyttää Wix: ää…

Sinä’olet aloittelija tai haluatko päästä verkkoon nopeasti. Ilmaisella suunnitelmallaan Wix on halpa ja vaivaton tapa rakentaa verkkosivusto, kun taas mallisto ja ominaisuudet varmistavat, että sivustosi näyttää ammattimaiselta, vaikka piisit sen yhden iltapäivän aikana.

Sinun tulisi käyttää ruutua, jos…

Sinä’uudelleen luova vähän aikaa tai teknistä luottamusta. Squarespace’Suunnitelmat ovat parhaita ympärillä ja sen ominaisuudet ovat oikeassa yläkulmassa vastaamaan. Se vie jonkin aikaa tottua, joten niin’se ei ole ihanteellinen aloittelijoille tai kaikille, jotka haluavat nopean ja yksinkertaisen verkkosivuston.

Keitä suosittelemme yleisesti?

Kaiken kaikkiaan suosittelemme Wixiä Squarespace-kentän yli. On olemassa kolme pääasiallista syytä, miksi Wixin tulisi olla sinun valintasi: se’S on helpompi käyttää, antaa sinulle enemmän luovaa vapautta ja tarjoaa laajemman valikoiman premium-suunnitelmia kuin Squarespace. Toki, Squarespace on ihanteellinen mainoksille – mutta Wix tarjoaa jokaiselle jotakin.

Wixin kanssa’siellä suuri tuki, suuret sovellusmarkkinat ja interaktiivinen SEO’Mikään ei estä kaikkein hermostuneimpia tekofobia hyppäämästä jalkoihin ensin verkkosivustojen rakentamisen maailmaan.

Hyvä uutinen on, et’t on päätettävä heti. Wixillä on ilmainen suunnitelma ja Squarespacella on 14 päivän ilmainen kokeilu – Kysy sinulta mitään maksutietoja, joten voit kokeilla turvallisesti ennen ostamista ilman paineita. Anna heille molemmat mennä, hanki rakennus ja tule takaisin ilmoittamaan meille miten pääset!

Wix vs Squarespace: UKK

Kenen pitäisi käyttää Wixiä?

Wix on paras monipuolinen verkkosivustojen rakentaja. Se’Se on fantastinen niin pienyrityksille kuin henkilökohtaisillekin sivustoille ja tarjoaa upeat ominaisuudet ja työkalut kaikille kykyille. Me’d henkilökohtainen näkee Wix-keskuksen keskimääräisen käyttäjän orastavaksi yrittäjäksi tai yksilöksi, joka haluaa näyttää maailmalle työnsä.

Kenen tulisi käyttää Squarespacea?

Ruututila on rakennettu luovalle teollisuudelle. Sen teemoja voi kääntää mikä tahansa keskimääräinen Joe’Web-sivustosta jotain, jonka kaverisi ajattelevat ammattisuunnittelijaksi’s koottu. Valokuvaajien, taiteilijoiden ja graafisten suunnittelijoiden tulisi kaikkien pyrkiä hyödyntämään Ruututilaa, haluavatko he esitellä töitään tai myydä taidettaan.

Mitä verkkosivustojen rakentajaa on helpompi käyttää: Wix tai Squarespace?

Wix on voittaja helppokäyttöisyyden suhteen. Se on puhdas vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, jolla on WYSIWYG (mitä näet on mitä saat) -editori. Ruututila ei ole’t vaikea käyttää kumpaakin, mutta Wixillä on ehdottomasti eturinta tässä kilpailussa.

Vertaa helppokäyttöisyyttä ja paljon muuta Parhaat verkkosivustojen rakentajat.

Kummalla on parempia malleja: Wix tai Squarespace?

Ruututilassa on parhaat mallit. Jos sinä’Kun tarkastellaan pelkästään numeroita, Wix tarjoaa enemmän malleja kuin Squarespace, yli 500 mallipohjalla. Mutta siitä huolimatta, että sinulla on pienempi tarjous, Squarespace’Mallipohjat ovat joustavampia, muokattavissa ja kauniita – sopivat kaikille orastaville luoville!

Onko Wix vai Squarespace vastinetta rahalle?

Tutkimuksemme mukaan Wix on vastinetta rahalle paljon parempi kuin Squarespace. Voit käyttää sitä ilmaiseksi niin kauan kuin haluat, vaikka joudutkin sietämään Wix-mainoksia sivustossasi. Toisin sanoen, jotta pääset eroon näistä, sinun tarvitsee vain päivittää Wix-versioon’Halvin kuukausittainen suunnitelma 13 dollaria kuukaudessa. Vaikka Squarespace-palvelussa on ilmainen kokeiluversio, se kestää vain 14 päivää, jonka jälkeen sinä’Sinun on maksettava vähintään 12 dollaria kuukaudessa ylläpitääksesi sivustoasi heidän kanssaan.

Millä verkkosivustojen rakentajalla on parempi asiakastuki?

Se’s läheisen puhelun tähän, mutta Wix reunustaa sitä jälleen kerran. Sinun on pidettävä mielessä, miten haluaisit saada tukea verkkosivustosi rakennusmatkalla: jos haluaisit tukea tietopohjan kautta, Wix’s on erittäin kattava, mutta jos luulet pitäväsi live-chatista, Squarespace voi tarjota tämän toiminnon.

Mikä on parempi SEO: Wix tai Squarespace?

Wix antaa SEOlle vahvan 5/5 vertailukaavioon, ja Squarespace tulee tulokseksi 4/5. Googlessa’s Verkkovastaavan ohjeet, Wix mainitaan WordPressin vieressä olevan hakukoneystävällinen, joten sinulla on parhaan takuun vakuutus siitä, että Wix-sivustosi voi tehdä siitä paremmuusjärjestyksen!

Löysimme vertailustamme apua?

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me