Wix vs Weebly | 11 eroa, jotka sinun pitäisi tietää vuonna 2020 (kaavio)

Wix ja Weebly ovat kaksi suurimmista verkkosivustojen rakentajista. Molemmat haluavat osoittaa, kuinka helppokäyttöisiä ne ovat ja kuinka edullisia. Mitä sitten’s ero niiden välillä? Ja mikä sopii sinulle? Me’olen kaivanut vähän (lue: paljon) syvemmälle auttamaan sinua päättämään, mikä näistä kahdesta verkkosivustojen rakentajasta on paras veto. Tutustu tarkempaan vertailuomme tai hyppää lopputuloksiin, jos haluat’uudelleen lyhyessä ajassa.


Tässä on 11 asiaa, jotka sinun tulee harkita vertaamalla Wixiä ja Weeblyä:

Wix

Weebly

Vieraile Wix-vierailulla Weeblyssä Suosituin valinta ylin
Choice Wix Suosituin valinta Wix

Wix

Yleisarvosana

9.4 ulos 10: stä

Weebly

Yleisarvosana

8,2 ulos 10: stä

Yhteenveto

Wix:

Wixin vedä ja pudota -editori tekee verkkosivuston luomisen erittäin helpoksi – ilman, että sinun tarvitsee tietää mitään koodia! Wix tarjoaa yli 510 mallipohjaa, upeita sisäänrakennettuja työkaluja ja kassojen joukkoa. Wixin avulla voit rakentaa melkein minkä tahansa verkkosivuston henkilökohtaisesta blogista pieneen verkkokauppaan. Vielä parempi, voit käyttää Wixiä täysin ilmaiseksi! Jos tarvitset auttavaa kättä, se tarjoaa puhelin- ja sähköpostitukea kaikille asiakkailleen, joten se on ihanteellinen aloittelijoille.

Weebly:

Vaikka Weebly ei ole aivan yhtä helppokäyttöinen kuin Wix, se käyttää myös yksinkertaista vetämällä ja pudottamalla -lähestymistapaa verkkosivustojen rakentamiseen. Weeblyllä on vaatimaton kokoelma 50+ mallipohjaa, joista voit valita, ja mukana on laadukkaita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten markkinointi, verkkokauppa ja blogityökalut. Siellä, missä Weebly on erinomainen, on sen sovellusvalikoima – yli 340 niistä – mikä tarkoittaa, että voit todella mukauttaa sivustosi. Kuten Wix, myös Weeblyllä on ilmainen suunnitelma, jonka maksetut suunnitelmat alkavat vain 5 dollaria / kk.

Lue lisää

Helppokäyttöisyys

Wix:

Voimme vahvistaa, että Wix on erittäin helppo käyttää.

Niin helppoa, itse asiassa, se sai 4,3 viidestä käyttömukavuuden helpottamiseksi käyttäjätestauksissamme. Hienoa työtä, Wix!

Sinä pystyt ‘raahata’ elementit (ajattele tekstikenttät, kuvat, otsikot, galleriat) ja ‘pudota’ ne missä tahansa verkkosivustollasi saadaksesi haluamasi ilmeen. Se’s turha, se’on nopea, ja kuka tahansa voi käyttää sitä.

Ei paljon luovaa tyyppiä?

Kirjoita Wix ADI. ADI tarkoittaa keinotekoista suunnittelua. Täytä vain verkkosivustosi ‘tarkoitus’, valitse joitain malleja, joista pidät ulkonäöstä, ja Wix ADI rakentaa sinulle täydellisen verkkosivuston muutamassa minuutissa.

Weebly:

Weebly ei ole’t yhtä helppokäyttöinen kuin Wix, mutta se’s edelleen melko hyvä.

Se’Hänellä on sama yksinkertainen ‘raahaa ja pudota’ lähestymistapa, mutta ei’tillä on samalla tasolla luova vapaus kuin Wixilla.

Weebly sai 3,5 viidestä helppokäyttöisyydestä käyttäjätestauksissamme.

Se’Se ei ole aivan yhtä intuitiivinen kuin Wix, mutta se’sopii edelleen kaikille. Ei teknistä kokemusta vaadita, ja siellä’s ei tarvitse koodausta.

Lue lisää

Suunnittelu joustavuus

Wix:

Wix antaa sinulle melkein täydellisen luovan vapauden.

Sinulla on yli 510 ammattimaisesti suunniteltua mallia’uudelleen hemmoteltu valintaan. Ja mallisi on oikeastaan ​​vain ponnahduslauta – valitse laajasta valikoimasta elementtejä, pudota ne minne haluat ja tee jokaisesta sivusta täysin oma.

Kaikki Wix’Myös mallit ovat mobiililaitteille optimoituja. Ne’Näytät hyvältä kaikilla laitteilla.

Yksi haittapuoli verkkosivustosi suunnittelussa Wix-mallilla?

Kerran sinä’olet valinnut mallisi, voit’t muuttaa mieltäsi. Jos vaihdat, se’Tarkoitan aloittamista uudelleen tyhjästä.

Että’siksi se sai tutkimuksen tutkimuksessa 3,5 viidestä mieluummin kuin korkeamman.

Tuntuu seikkailunhaluiselta? Wix Editor -sovelluksen avulla voit rakentaa verkkosivustosi kokonaan tyhjästä, mallia ei tarvita.

Jos olet täynnä web-suunnitteluideoita, mutta vähän teknistä osaamista, Wix on verkkosivustojen rakentaja sinulle. Kädet alas.

Weebly:

Weeblyllä on pieni, mutta mahtava valikoima yli 50 teollisuuden räätälöityä mallia, joista valita.

siellä’Mukauttamismahdollisuudet ovat vähemmän kuin Wixin kanssa, mutta se’Se ei ole pahin asia – liiallinen valinta voi joskus olla ylivoimainen.

Weebly antaa sinulle myös pääsyn kaikkiin mallisi’s-koodi. Tämä on loistava tapa upottaa varvas web-kehityksen maailmaan joutumatta aloittamaan mitään tyhjästä. Voit tuoda premium-suunnitelmia myös ulkoisista lähteistä (kuten Webfire Themes) – jota Wix ei tiedä’t tällä hetkellä tarjoavat.

Kuten Wix, kaikki Weebly’s-mallit ovat täysin mobiililaitteille optimoituja. Ne’Näytän yhtä loistavalta mobiililaitteessa kuin työpöydällä.

Ja kirsikka Weebly-kakun päällä?

Toisin kuin Wix, voit muuttaa mallia myöhemmin rivillä. Että’Siksi sen kilpailijalla on pieni reuna, joten se sai 3,8 viidestä suunnittelun joustavuudesta tutkimuksessamme.

Jos sinä’et ole mielissään luovasta vapaudesta tai halua kokeilla koodaustaitojasi, Weebly on paras valinta sinulle.

Lue lisää

Markkinointityökalut

Wix:

Wix Shoutout -sovelluksella voit lähettää kauniita markkinointisähköposteja ja uutiskirjeitä sekä jakaa päivityksiä sosiaalisessa mediassa (lisää tästä myöhemmin). Voit myös siepata sähköpostiosoitteita laajentaaksesi yleisöäsi.

Wix tarjoaa myös toiminnallisuuden, jonka avulla voit luoda kuponkeja ja alennuksia. Musta perjantai on vilkkain päivä kauppoihin Yhdysvalloissa – alennukset ovat iso liike.

Weebly:

Weeblyllä on oma vastaava Wix Shoutout, jota se kutsuu Weebly Promoteksi.

Edistyneiden ja selvästi esitettyjen tilastojen avulla Weebly Promote antaa sinun todella mennä kaupunkiin sähköpostimarkkinoinnillasi ja hyödyntää kaikkia mahdollisuuksia, joita se tarjoaa sivustollesi..

Weebly’Markkinointityökaluilla on pieni etu Wixiin nähden’s. Jos sinä’kun luottaa todennäköisesti sähköpostimarkkinointiin yrityksessäsi, Weebly on parempi vaihtoehto.

Lue lisää

Verkkokaupan työkalut

Wix:

Wix tarjoaa yksinkertaisen tavan tehdä verkkokauppoja.

Se voi seurata varastotasojasi, lähettää tilauksille automaattisesti sähköpostit asiakkaille, laskea lähetys- ja verokustannukset ja jopa tulostaa etikettejäsi.

Wix tarjoaa erinomaisen valinnan pienille yrityksille ja itsenäisille yrittäjille, koska tarjolla on laaja valikoima tyylikkäitä verkkokauppamalleja. Voit jopa siirtyä globaaliksi monikielisten sivustojen avulla.

Weebly:

Weebly tikittää paljon verkkokauppaa.

Halvemmat verkkokauppasuunnitelmat tarjoavat todella arvokasta arvoa, paljon ominaisuuksia, jotka sinä’d normaalisti odottaa hinnoitteluhinnoista.

Weebly’Ohjelmaa ei ole’t niin käyttäjäystävällinen. Se on n’t hyvin öljytty kone kuin Wix, ja sinä’Joudun tekemään enemmän manuaalisia analyysejä esimerkiksi varastotasosta. Mitä’Lisäksi kassavaihtoehtoja on vaikea mukauttaa.

Weebly on hyvä verkkokauppasivustojen rakentaja, mutta Wix on vain hiukan hiottu ja monipuolinen.

Lue lisää

bloggaaminen

Wix:

Haluatko lisätä blogin sivustoosi? Wix tarjoaa ilmaisen blogisovelluksen kaikille suunnitelmille.

Valittavana on kahdeksan asettelua, jotka kaikki ovat täysin mobiililaitteille optimoituja. Voit lisätä useita kirjoittajia, ja yleisösi voi tilata sähköpostitse, Facebookissa ja Googlessa.

Weebly:

Kuten Wix, se’on todella helppo integroida blogi Weebly-verkkosivustoosi ja integroida uudet viestit kotisivullesi.

Molemmat rakentajat ovat melko tasaisesti vastaavat tässä kategoriassa.

Lue lisää

Sosiaalisen median integraatio

Wix:

Wixin avulla voit helposti lisätä sosiaalisen median painikkeita ja syötteitä sivustoosi. Jälleen se’on vain vetämistä ja pudottamista.

Sosiaalisen integroitumisen kannalta Wixin myyntikohteet ovat hyvin alhaiset.

Sinä pystyt’Älä käytä Wixiä myydäksesi useilla sosiaalisilla kanavilla, kuten Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä.

Weebly:

Se’s melko samanlainen tarina Weeblylle.

Integroidaanko sosiaalinen mediasi sivustoosi? Helppo nakki.

Itse asiassa Weebly vie asiat askeleen pidemmälle. Voit todella yhdistää Facebook Messengerin verkkosivustoosi, joten voit keskustella suoraan asiakkaidesi kanssa muodossa, joka sopii sinulle molemmille.

Mutta kuten Wix, voit’Älä käytä Weebly-sivustoasi myyntiin sosiaalisilla kanavilla, kuten Facebook, Instagram ja Pinterest.

Lue lisää

Sovellusmarkkinat

Wix:

Wixissä on hiukan vähemmän kiinteistöjä kuin Weeblyllä. siellä’on kuitenkin edelleen App Market yli 260 sovellusta, joista valita – lomakkeet, video, tapahtumat, sellainen asia – joten tuskin voisit kutsua sitä rajalliseksi!

Täysin ilmaisia ​​sovelluksia on paljon, kun taas premium-ohjelmat (tai premium-versiot) maksavat yleensä vain muutaman dollarin. Muiden Wix-käyttäjien arvostelut ja tähden arvostelut auttavat kaventamaan vaihtoehtojasi.

Kuten kaikki Wixin kanssa, sovellusten lisääminen on uskomattoman käyttäjäystävällinen. Hanki sovelluksesi yhdellä napsautuksella ja vedä se sitten paikalleen sivustollasi.

Wix lisää jatkuvasti uusia mielenkiintoisia sovelluksia markkinoilleen ‘Uusimmat sovellukset’ osio nähdäksesi viimeisimmät.

Weebly:

Tarjottavien sovellusten lukumäärän suhteen se’totta, että Weeblyllä on pieni reuna, kanssa yli 340 sovellusta Weebly App Centerissä.

Wixin tavoin on saatavana runsaasti ilmaisia ​​sovelluksia (yli 50), ja premium-ohjelmat ovat yleensä erittäin halpoja. ‘Esimerkiksi monikielinen sovellus ”maksaa vain 3 dollaria kuukaudessa ja antaa sinun lisätä saman sivun useita versioita eri kielillä – erittäin pieni hinta, joka maksetaan pääsyä varten koko maailmaan!

Se’s on hieman vaikeampi seuloa Weeblyn läpi’sovelluksia, koska niitä ei ole’t niin monta luokkaa. Mutta kuten Wix, uusia sovelluksia lisätään koko ajan.

Weebly-käyttäjät voivat myös ehdottaa uusia sovelluksia, mikä on hieno kosketus.

Lue lisää

SEO

Wix:

Wixillä on paljon hakukoneoptimoinnin (SEO) tukea verkkosivustosi löytämiseksi. Tämä sisältää hyvät sisäänrakennetut SEO-ominaisuudet, kuten metatunnukset ja optimoidut otsikot.

SEO (Hakukoneoptimointi) viittaa siihen, kuinka hyvin valmistautuneesi verkkosivustosi on oltava ‘huomatuksi’, ja siksi ‘sijoittui’ Google ja muut hakukoneet. Se ei’Ei ole väliä, rakennatko maailman hienoimman verkkosivuston – jos et’tillä ei ole hyvää hakukoneoptimointia, kukaan ei saa nähdä sitä!

Wixillä on selkänsä tähän. Wix SEO Wiz on uusi paras ystäväsi, joka luo henkilökohtaisen SEO-suunnitelman, joka perustuu tietoihin, kuten sivustosi nimi, ja ‘avainsanat’ (pääaiheesi, joita käsittelet).

Wixin avulla voit naulata SEO-parhaita käytäntöjä ilman aiempaa kokemusta.

Weebly:

Kuten Wix, myös Weeblyllä on kaikki työkalut, jotka auttavat sinua naulaamaan hakukoneoptimointisi.

Se’Kysyn sinulta koko verkkosivuston luomisprosessin, kun jotain on tarpeen optimoida, mutta ei’Minulla ei ole erityistä työkalua tämän automatisoimiseksi sinulle.

Sen sijaan katso (erittäin kattava) Ultimate SEO Guide -oppaasta vaiheittainen lähestymistapa SEO-menestykseen Weebly-sivustolla.

Weeblyn avulla pääset jopa tyhjästä SEO: n kanssa melko nopeasti, mutta se’ei aivan niin ‘kädet irti’.

Lue lisää

Varmuuskopioida & Palauta asetukset

Wix:

Kerran sinä’Koska olet rakentanut Wix-sivustosi, voitit’t voida viedä sitä toiselle alustalle.

Voit kuitenkin, tallenna niin monta versiota kuin haluat – ja suosittelemme, että tallennat kokonaisen joukon!

Tällä tavalla voit heti vaihtaa takaisin uusimpaan versioon sivustostasi, jos poistat vahingossa jotain.

Weebly:

Weebly antaa sinun viedä verkkosivustosi. Voit ladata sivustosi zip-tiedostoon.

Vaikka tämä tarkoittaa, että voit siirtää verkkosivustosi toiselle isäntälle, et välttämättä pysty käyttämään samaa vetä ja pudota -toimintoa kerran’Weeblyn ulkopuolella’toimittaja. Lisäksi voit’t lataa verkkosivustosi takaisin Weeblyyn. Joten vaikka se tarjoaa varmuuskopion ja vientivaihtoehdon, se’s ei ole niin kätevä.

Jos teet virheen Weeblyssä, voit peruuttaa muutokset niin kauan kuin et’t julkaista sivustoasi tai poistua editorista.

Jos poistat sivuja, sinun on odotettava Weeblyn tukea palauttaaksesi verkkosivustosi puolestasi. Tämä on hidas ratkaisu, jolla voi olla suuri vaikutus sivustoosi, etenkin jos sinä’liiketoiminnan jatkaminen.

Se’Se ei ole käyttäjäystävällisin varmuuskopiointijärjestelmä, mutta vaihtoehto on olemassa.

Lue lisää

auta & Tuki

Wix:

Wix tarjoaa puhelin- ja sähköpostitukea kaikille maksullisille suunnitelmille – harvinainen löytö!

Me’olemme sanoneet sen kerran, ja me’Sanon sen taas – Wix todella helpottaa käyttäjien elämää. Ja kun on apua ja tukea, se koputtaa sen puistosta.

Sinulla on jokainen verkkosivustosi rakennusmatkan vaihe’Näet ohjepainikkeen, joka linkittää sinut kyseisen työkalun tiettyyn oppaaseen. Siellä on ylenmääräisiä video-oppaita, samoin kuin yhteisöfoorumi, josta voit saada apua ja neuvoja muilta Wix-käyttäjiltä.

Wix’Apu ja tuki on – kirjaimellisesti – vertaansa vailla. Se sai täydellisen 5 viidestä tutkimuksessamme.

Weebly:

Weebly tarjoaa sähköpostitukea kaikissa suunnitelmissa, mutta puhelintuki tulee vain kolmen parhaan maksetun suunnitelman kanssa.

Toisin kuin Wix, Weebly tarjoaa live-chat-tukea, joka on hieno tapa saada nopea vastaus pienempiin kysymyksiin.

Weeblyllä on myös yhteisöfoorumi ja ohjekeskus, mutta Wix-oppaiden syvyys ei vain ole täysin samanlainen.

Weebly sijoitti 3.5 viidestä riippumattomassa tutkimuksessamme. Apu ja tuki ovat enemmän kuin riittäviä, mutta ei mitään kirjoittamista kotiin.

Lue lisää

hinnoittelu & Rahan arvo

Wix:

Wix on menestynyt toistaiseksi Weeblyä vastaan ​​melko hyvin.

Voitetaanko se vastinetta rahalle??

Ehdottomasti ei!

Itse asiassa et’t edes tarvitse kuluttaa senttiä saadaksesi verkkosivuston Wixin käyttöön.

Se sanoi, sinä’Sinun on päivitettävä yhdeksi seitsemästä premium-suunnitelmasta, jos haluat yhdistää oman verkkotunnuksesi ja poistaa Wix-mainonnan. Nämä suunnitelmat vaihtelevat 11–35 dollaria kuukaudessa, tarjoamalla mojova säästö – me’puhut 25–43% – jos kirjaudut vuodeksi tai kahdeksi.

Wix pakata paljon hienoja asioita erittäin edulliseen pakettiin. Se sai tutkimuksen 4.5 / 5 – vastinetta rahalle – korkein kaikista rakentajista.

Weebly:

Weeblyn, kuten Wixin, kanssa voit rakentaa verkkosivuston täysin ilmaiseksi.

Päivitä yhdeksi kolmesta maksetusta suunnitelmastasi päästä eroon Weeblyn mainonnasta ja yhdistää oma verkkotunnuksesi.

Kolme suunnitelmaa – henkilökohtainen, ammattilainen ja suorituskyky – maksavat välillä 6 dollaria ja 26 dollaria kuukaudessa, Säästöjä on 33–10%, kun kirjaudut vuodeksi, sen sijaan että maksaisit kuukausittain.

Weebly’Hinnat voivat olla hiukan korkeammat kuin Wix’s, mutta se’s edelleen suuri arvo rakentaja, pisteytys 4,1 viidestä tutkimuksessamme.

Lue lisää

johtopäätös

Joten sinä’olet lukenut perusteellisen vertailun Wixistä ja Weeblystä, mutta mitkä ovat lopputulokset?

1. Wix vs Weebly – Helppokäyttöisyys: Tuomio

Helppokäyttöisyys Voittaja: Wix

Molemmilla rakentajilla on vedä ja pudota -toiminnot, joten niitä on todella helppo käyttää. Wix on kuitenkin hieman helpompaa, ja Wix ADI rakentaa sinulle jopa verkkosivun – se ei ole paljon helpompaa!

2. Wix vs Weebly – Suunnittelun joustavuus: Tuomio

Suunnittelun joustavuuden voittaja: Wix

Wixillä on paljon enemmän malleja kuin Weeblyllä, ja mukautusvaihtoehdot ovat hienoja. Yksi haittapuoli on, että et voi muuttaa mallia, kun sivusto on luotu, mitä Weebly tarjoaa.

3. Wix vs Weebly – Markkinointityökalut: Tuomio

Markkinointityökalujen voittaja: Weebly

Se on Weeblyn kapea voitto täällä. Markkinointityökalun Weebly Promote avulla voit todella mennä kaupunkiin etenkin sähköpostimarkkinoinnilla ja sukeltaa myös analytiikkaan.

4. Wix vs Weebly – Verkkokaupan työkalut: Tuomio

Verkkokaupan työkalujen voittaja: Wix

Haluatko myydä verkossa? Wix on parempi vaihtoehto täällä. Tyylikkäät verkkokauppamallit ja vahva varastonhallinta ovat voittava yhdistelmä. Weeblyn verkkokauppasuunnitelmat ovat kuitenkin hieman halvempia.

5. Wix vs Weebly – Blogit: Verdiktio

Blogin voittaja: Se’s tie!

Sekä Wixillä että Weeblyllä on blogisovelluksia integroidaksesi verkkosivustollesi, mikä tarkoittaa, että voit blogoida sydämesi sisällön perusteella – se on liian lähellä soittaa!

6. Wix vs Weebly – Sosiaalisen median integrointi: Tuomio

Sosiaalisen median integroitumisen voittaja: Weebly

Vaikka kumpikaan rakentaja ei anna sinun myydä sosiaalisessa mediassa, voit integroida sosiaaliset kanavasi molempiin. Weebly saa täältä bonuspisteen siitä, että voit yhdistää Facebook Messengerisi, jotta voit keskustella suoraan asiakkaidesi kanssa muodossa, josta he rakastavat.

7. Wix vs Weebly – Sovellusmarkkinat: Tuomio

Sovellusmarkkinoiden voittaja: Weebly

Weeblyllä on vaikuttava 340 sovellusta, tarjolla on runsaasti ilmaisia ​​sovelluksia ja helppo “yhden napsautuksen” asennus. Wixin 260 sovellusta ei tarvitse haistaa, mutta rakentaja on Weeblystä jäljessä tästä.

8. Wix vs Weebly – SEO: Tuomio

SEO-voittaja: Wix

Wixin oma työkalu, Wix SEO Wiz, vie kovan työn pois SEO: sta. Weebly tarjoaa paljon SEO-tukea, mutta ilman samaa “kädet pois” -lähestymistapaa.

9. Wix vs Weebly – Varmuuskopiointi- ja palautusvaihtoehdot: Tuomio

Varmuuskopiointi- ja palautusvaihtoehdot Voittaja: Wix

Wixin avulla voit helposti tallentaa sivustosi varmuuskopiot palataksesi tarvittaessa. Voit tallentaa myös Weebly-sivustosi versioita – mutta lataaminen zip-tiedostoon ei ole paljon houkuttelevaa.

10. Wix vs Weebly – Ohje ja tuki: Tuomio

Apua ja tukea voittaja: Wix

Wix sai täydellisen 5 viidestä avustaan ​​ja tuestaan. Weeblyn apu ja tuki on keskimääräistä korkeampaa, mutta se ei ole todellinen ottelu Wixille.

11. Wix vs Weebly – Hinta ja vastine rahalle: Tuomio

Hinnoittelu ja vastinetta rahalle: Wix

Näytä minulle rahat! Tai, pikemminkin, osoita minulle, mistä voin saada enemmän rahaa vastaan. Se on toinen Wixin voitto täällä – rakentaja pakata paljon hienoja ominaisuuksia joukkoon melko halpoja suunnitelmia. Yksinkertaisesti sanottuna – se tarjoaa sinulle enemmän, vähemmän.

Wix vs Weebly: Tuomio

Joten tulokset ovat, ja se’s yleinen voitto Wixille. Kyllä, Weeblyllä voi olla eturinta sosiaalisessa mediassa ja ominaisuuksissa, mutta Wix hallitsee apua & Tukipalvelut, suunnittelu, helppokäyttöisyys ja vastinetta rahalle – kaikkien suuren verkkosivustojen rakentajan neljä perustaa.

Mutta hei, jos sinä’olet edelleenkään epävarma kumpi’s sinulle, miksi et anna yhtä (tai molempia) yrittää ilmaiseksi ja ottaa asioita sieltä? Tai tutustu suosituimpien verkkosivustojen rakentajien arvosteluihimme nähdäksesi kuinka Wix ja Weebly pärjäävät kilpailua vastaan.

Lue lisää

Yleiskatsaus

9.4 ulos 10: stä

Käy Wixissä
Katso Wix-arvostelu

8,2 ulos 10: stä

Käy Weeblyssä
Katso Weebly-arvostelu Mikä tämä on?

Kokonaisarvostamme perustuvat kaikkien arviointien keskiarvoon.

Miksi tällä on merkitystä??

Pistemäärämme antavat sinulle yhdellä silmäyksellä kuvan siitä, mikä palvelu tarjoaa sinulle parhaat ominaisuudet, arvon ja paljon muuta.

Vertailu wix 4.7 / 5 weebly 4.1 / 5 Sulje

Katso myös Verkkotaulukko verkkosivustojen rakentajille yksityiskohtaisemmat erot

Etkö ole varma, mikä verkkosivustojen rakentaja toimii parhaiten sinulle? Kokeile meidän Verkkosivun rakennustarjoajan tietokilpailu

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me