Wix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo – 3 parasta plusa ja miinusta vuonna 2020

Wix vs Weebly vs Squarespace vs JimdoWix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo – Anna taistelun alkaa!


Yritä selvittää, mikä verkkosivustojen rakentaja toimii sinulle, on vaikeaa. Joskus ne kaikki näyttävät samalta, joskus ovat maailmoja toisistaan.

Joten miten sinun pitäisi valita?

Aikaa kokeilla kaikkia verkkosivustojen rakentajia voi olla tyhjentävä ja turhauttavaa. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle taulukon, joka esittelee kunkin verkkosivuston rakentajan etuja ja haittoja sinulle.

Se auttaa säästämään aikaa ja aivoenergiaa tarkistamalla ensin heidän etujaan ja miinuksiaan, joten voit rajata niitä, jotka eivät vastaa tarpeitasi.

Tässä’on tilannekuva näiden verkkosivustojen rakentajien arvioista, jotta näet nopeasti, kuinka he suhtautuvat toisiinsa:

Contents

Wix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo
Plussat & Miinukset Vertailu Outline
 1. Suosiokerroin
 2. Suosituimmat ammattilaiset & Huonot puolet (Wix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo)
 3. Kuinka valita Web-sivuston rakentaja tarvittavasta riippuen
 4. Suosituksemme sinulle

1.POPULARITY Factor

Niin paljon kuin me emme’ajatellessamme, kuinka suositulla verkkosivustojen rakentajalla tulisi olla merkittävä vaikutus päätökseesi siitä, kumpaa verkkosivustosi rakennetaan, ajattelimme, että meidän pitäisi kattaa se myös tässä.

Se’s enemmän kuin “kiinnostuksen kohde” tekijä ennen kuin keskustelemme ammattilaisista & kunkin alla olevan verkkosivuston rakentajan haitat.

Wix, Squarespace, Weebly ja Jimdo trendivat Google-hauissa seuraavasti:

Ruututila vs. Wix vs Weebly vs Jimdo - Google TrendNapsauta kuvaa nähdäksesi uusimman Google Trend -taulukon

Tämä kertoo sinulle, että Wix saa eniten hakuja verkossa, sitten Weebly, Squarespace ja Jimdo.

Se’s ole yllättävää Wix.com on trendi korkeimmalle, koska heillä on julkaistu yli 92 miljoonaa verkkosivustoa.

2.TOP PROS & Miinukset (Wix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo)

Plussat

Wix | Ruututila | Weebly | Jimdo

Haittoja

Wix | Ruututila | Weebly | Jimdo

PROSIT WIX: stä# 1# 2# 3
Paras kokoelma ammattimaista kaliiperimallimalleja

Wix tarjoaa yli 510 ammattimaista mallia, jotka on päivitetty päivittäin’Suunnittelutrendit (verrattuna muihin vedämöihin) & pudota verkkosivustojen rakentajat).

Parasta Wixistä’Mallit ovat, että ne ovat jo jäsenneltyjä, muotoiltuja ja valmiiksi täytettyjä sisällön kanssa, joten sinun on vain valittava suosikkisi, korvattava esiasennettu sisältö omallasi..

Joten jos sinä’et ole luova tai hyvä suunnittelussa, Wix’s-mallit toimivat sinulle erittäin hyvin, kun voitit’Sinun ei tarvitse taistella oman sivun asettelun luomisessa.

Innovatiivisin vedä & pudota verkkosivustojen rakentaja

Wix tuo jatkuvasti esille uusia ja innovatiivisia ominaisuuksia ja malleja, jotka ovat myös käyttäjäystävällisiä (näet niiden uudet ominaisuudet kuukausittain täältä).

Voit esimerkiksi rakentaa yhden hakulaitteen parallaksimalleja, lisätä videotaustat, luoda sivuillesi useita osioita, koskematta mitään koodeja. Wix on tässä suhteessa todella kilpailijoidensa edellä.

Wixillä on myös tekoälyjärjestelmä nimeltään “Wix ADI“(tarkoittaa Artificial Design Intelligence), joka auttaa sinua rakentamaan verkkosivustosi ensimmäisen version automaattisesti. Se suunnittelee verkkosivusi ja asettelut sinulle, täyttää sisältösi ja tekee sivustostasi vain ammattimaisen.

Tämä ratkaisee paljon päänsärkyäsi varsinkin jos’et ole suunnittelussa hienoa tai haluat vain nopeimman tavan luoda ammattimaisen verkkosivun. Se’s a “Tehty sinulle” palvelu.

Tuki ja apu on saatavilla kaikkialla

Wixillä on yksi vahvimmista tukinfrastruktuureista, joita on saatavana kaikkien verkkosivustojen rakentajien keskuudessa. Heillä on ohje- / tukipainikkeet kaikkialla.

Voit joko napsauttaa pääohjepainiketta sivun yläosassa tai jokaisella käyttämälläsi elementillä on myös oma ainutlaatuinen ohjepainike. Se’On hienoa, että ohjepainikkeet ovat oikeassa paikassa, jotta voit klikata napsauttamatta enempää.

Jos tarvitset vähän enemmän “kädestä pitäminen”, Wix tarjoaa sinulle myös puhelimen & sähköpostituki.

TUTKIMUKSET NELIARVOTILASTA# 1# 2# 3
Kauniita, suunnittelijalaatuisia malleja

Squarespace tarjoaa sinulle kauniita, mobiililaitteisiin reagoivia suunnittelijapohjia, jotka kommentoivat kiistatta huomiota. Mallit ovat puhtaita, minimalistisia ja antavat hienostuneen tunnelman.

Niiden viimeistelylaatu on korkea – ikään kuin suunnittelija olisi investoinut kuukausia niiden kiillotukseen. Pidämme ja arvostamme heidän puhtaita linjojaan verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin’ malleja, jotka voivat olla vähän meluisia.

Kaikki Squarespace-mallit reagoivat mobiililaitteisiin

Squarespace tarjoaa reagoivia malleja, mikä tarkoittaa, että voit muuttaa selaimen kokoa ja myös sisältöä (mukaan lukien kuvat, diaesitykset) säädetään automaattisesti, jotta saat optimoidun katselukokemuksen. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos vierailijat yleensä käyttävät mobiililaitteita.

Laaja muotoiluvaihtoehto muokataksesi malliasi

Ruututila antaa sinulle laajat muotoiluvaihtoehdot, joita suurin osa muista verkkosivustojen rakentajista ei tarjoa. Voit varmasti tehdä räätälöityjä tyylejä muiden verkkosivustojen rakentajien kanssa, mutta sinun on tiedettävä, kuinka muokata koodeja.

Squarespace-tilassa on tyylieditori, joka auttaa sinua tekemään kaikki mukautetut tyylit koskettamatta koodeja, taustakuvien vaihtamisesta pohjaan pikkukuvien yksityiskohtien mukauttamiseen.

TIETOJA WEEBLYstä# 1# 2# 3
Erittäin käyttäjäystävällinen, vedä & pudota verkkosivustojen rakentaja

Weebly on luultavasti helpoin verkkosivustojen rakentaja tänään. He eivät’t hukuttaa sinut liiallisella määrällä kelloja ja pilliä, ja sisällyttää kaikki tarvittavat perusteet toimivan verkkosivun luomiseen.

Weebly’Käyttöliittymää on erittäin intuitiivinen käyttää, mikä on hyvä kaikille käyttäjille, varsinkin jos pelkäät mitään tekemistä tekniikan kanssa. Voit rakentaa kirjaimellisesti hyvän verkkosivuston muutamassa tunnissa.

Ne’Olemme myös viime aikoina esitelleet edistyneempiä ominaisuuksia ja työkaluja. Älä pelkää, he’olemme pitäneet kykyään pitää ne helppokäyttöisinä – jopa aloittelijoille.

Mallipohjat ovat trendikkäitä

Aikaisemmin Weebly’Suunnittelua ei ole kovin päivitetty. Kuitenkin he’Olen viime aikoina tuonut markkinoille parempia ja tyylikkäitä malleja, mikä on erittäin mukava ja tervetullut parannus.

Kaikki heidän mallinsa reagoivat myös mobiililaitteisiin, joten verkkosivustosi näyttää ammattimaiselta mobiililaitteilla. Mallien vaihtaminen on myös helppoa, sillä vain yhdellä napsautuksella kaikki olemassa oleva sisältösi siirretään automaattisesti uuteen malliin.

Weebly antaa sinulle myös pääsyn malleihin’ HTML / CSS-koodit. Joten jos tiedät vähän koodia (tai jos palkat jonkun, joka tekee), tämä antaa sinulle joustavuuden mukauttaa suunnitteluasi laajasti.

Esisuunnitellut sivun asettelut

Kun kyse on sivujen suunnittelusta, jos et’Et tiedä mistä aloittaa, Weeblyllä on yli 40 esiasetettua sivun asettelua, joista voit valita aloittamiseksi.

Ne’Ve on koonnut suositut sivuasettelut kotiin, palveluun, yhteystietoihin, ravintolavalikkoon ja portfoliosivuihin. Voit valita minkä tahansa niistä ja aloittaa mukauttamisen tai muuttamisen asettelujen tekemiseksi omasta. Lisätietoja tästä alla.

TIETOJA JIMDOSTA# 1# 2# 3
Todella kansainvälinen verkkosivustojen rakentaja

Verrattuna kilpailijoihin, Jimdolla on joukkueita ympäri maailmaa, joten jos englanti ei ole ensimmäinen tai äidinkielesi, Jimdo on hyvä verkkosivustojen rakentaja harkitsemaan.

Pääsy HTML- ja CSS-koodeihin mukauttaaksesi suunnitteluasi

Jos osaat koodata tai jos työskentelet kooderin kanssa, tämä antaa sinulle valtavan suunnitteluvapauden, kun voit muokata koodeja malliisi. Jos et’aion muokata koodeja heti, tämä antaa sinulle joustavuuden tehdä niin tulevaisuudessa.

Ilmainen alusta

Jimdo’ilmainen alusta (JimdoFree) tarjoaa sinulle tarpeeksi työkaluja erittäin toimivan verkkosivun luomiseen. Ei ole mitään painetta päivittää maksulliseen alustaan ​​(JimdoPro ja JimdoBusiness), eikä ole mitään aikarajoituksia siihen, kuinka kauan voit pysyä ilmaisena käyttäjänä.

Plussat

Wix | Ruututila | Weebly | Jimdo

Haittoja

Wix | Ruututila | Weebly | Jimdo

MISSÄ WIX# 1# 2# 3
Vaikea vaihtaa malleja

Vaikka Wixillä on runsaasti valmiita suunnittelijapohjia, joista voit valita, kun olet’olet valinnut yhden käytettäväksi, voit’t vaihtaa toiseen malliin. Jos teet niin, sinun on asetettava sisältö uudelleen uudestaan. Se’Se on vähän ärsyttävää, joten varmista, että valitset oikean mallin suunnittelun!

Näkyvät ilmoitukset ilmaisella suunnitelmalla

Wixin käyttö’Ilmaisen suunnitelman mukana tulee huomattavasti suuria ja näkyviä Wix-ilmoituksia sisältävät logot verkkosivun sivulla ja alareunassa julkaisemisen jälkeen. Kaikilla ilmaisten verkkosivustojen rakentajilla on omat mainoshyvitykset (ymmärrettäviä siitä lähtien’tarjota palveluita ilmaiseksi), mutta Wix’s ovat todella melko näkyviä. Sinun on päivitettävä, jotta mainokset poistetaan.

Ei ole suunniteltu käsittelemään monimutkaisia ​​verkkokaupan tarpeita

Jos haluat rakentaa verkkokaupan, Wix’Verkkokaupan työkalut eivät ole riittävän edistyneitä auttamaan sinua myymäläsi täydessä hallinnassa. Mutta oikeudenmukaisuuden vuoksi heillä on parempia verkkokaupan työkaluja kuin useimmilla verkkosivustojen rakentajilla, mutta he eivät’t sisältää perustiedot hallintatyökaluista, kuten automaattisten vahvistussähköpostiviestien lähettäminen asiakkaille maksamisen jälkeen, verojen ja lähetyskustannusten määrittäminen, ja vain tilausten yleinen hallinta, kuten tilauksen merkitseminen lähetetyksi tai maksettuksi.

[PÄIVITTÄÄ: Wix on sittemmin ottanut käyttöön edistyneempiä verkkokaupan työkaluja (katso koko arvostelu täältä). Näihin kuuluu mahdollisuus määrittää oma lähetys & käsittelymaksut toimituskohteiden ja tuotteen hintaluokan perusteella. Voit jopa asettaa toimituskulut & käsittelymaksut sen mukaan, mihin osavaltioon lähetät, jolloin sinulla on tarkempi hallinta tämän suhteen. Voit myös asettaa verokannat lähetyskohteesi perusteella (voit asettaa erilaisia ​​verokantoja eri maille ja osavaltioille). Kun olet lähettänyt tuotteesi, voit myös merkitä jokaisen tilauksen nimellä “saattaa loppuun”, jonka avulla voit seurata, mitkä tilaukset ovat vielä avoinna ja jotka on täytettävä.]

HUOMAUTUKSET TUOTTIIVISTA# 1# 2# 3
Kun tarkastelet verkkosivustoasi mobiililaitteella, kuvasi ulkoasu muokkaustilassa saattaa poiketa hiukan sen julkaisemasta tilasta

Koska Ruututila’Kaikki suunnittelumallit reagoivat mobiililaitteisiin ja optimoidaan automaattisesti mobiililaitteille, tämä tarkoittaa, että sisältösi saattaa “siirtää” sijoittaa itsensä sopimaan mukavasti mobiililaitteeseen’näytöllä.

Tämä on pieni haitta, kun voitit’t on 100-prosenttisesti hallita sitä, kuinka sivustosi näkyy mobiililaitteissa, koska eri mobiililaitteiden katselumitat ovat erilaiset. Tämä on pieni haitta, kun et’t on täysin hallittavissa, kuinka mobiili näyttö näyttää.

Laaja tyylivaihtoehto voi olla ylivoimainen

Vaikka Ruututila’s Tyylieditori antaa sinulle mahdollisuuden muokata tai tyyliä melkein mitä tahansa verkkosivustossa syventämättä koodeja. Tämä voi olla hiukan ylivoimainen joillekin ihmisille. Suuri tyylinen joustavuus voi olla ylivoimaista, ja joskus luovan yrittäminen liian kovalla työllä vie verkkosivuston minimalistisen kauneuden.

Tärkeintä ei tässä ole tehdä liikaa kaikilla näillä joustavilla työkaluilla. Voit silti rakentaa erittäin viehättävän näköisen verkkosivuston Squarespace-palvelun avulla tuntematta tarvetta muokata kaikkia sivustosi kaikkia elementtejä.

Squarespace’verkkokauppaympäristö integroituu vain yhteen maksuprosessoriin (Stripe)

Vaikka Stripe on suosittu ja luotettava, toivomme, että Squarespace voisi integroitua useampaan maksuprosessoriin (kuten PayPal), koska Stripe ei ole vielä saatavana pienempien maiden kauppiaille.

PÄIVITTÄÄ: Squarespace on nyt täysin integroitu PayPaliin, minkä ansiosta voit tarjota kaksi erilaista maksutapaa ostajan käyttäjille. Lisäksi Squarespace on yhteensopiva myös Apple Pay -sovelluksen kanssa, jonka avulla ostajat voivat hankkia Apple-matkapuhelimillaan erittäin helpon..

Meillä on kattava katsaus Squarespaceen’s verkkokauppaalusta täällä.

HUOMAUTUKSET WEEBLYstä# 1# 2# 3
Rajoitetut mallin mukautusvaihtoehdot

Weebly antaa sinun muuttaa vain fonttityylejä ja kunkin mallin yleisiä värimaailmia. Joten jos haluat tehdä muutoksia tämän lisäksi, esimerkiksi muuttaa valikkopalkin väriä, sisällön taustakuvaa tai säätää sisällön leveyttä jne., Sinun on muokattava mallipohjan koodeja tehdäksesi niin..

Niin se’S ehdottomasti mahdollista tehdä yksityiskohtaisia ​​mukautuksia, siellä ei vain ole’t kooditon tapa tehdä niin. Jälleen muut verkkosivustojen rakentajat, kuten Wix tai Squarespace, tarjoavat sinulle koodittomia tapoja mukauttaa suunnitteluasi.

Hitaammin esittelee uusia, innovatiivisia ominaisuuksia

Weebly pyrkii ottamaan käyttöön uusia työkaluja / ominaisuuksia vain kerran tai kahdesti vuodessa, mikä on hitaampaa kuin mitä useimmat käyttäjät haluavat (nykyiset käyttäjät ovat aina nälkäisiä lisää ominaisuuksia!)

Aina kun he esittelevät uusia toimintoja, ne ovat kuitenkin varsin vaikuttavia, ja käyttäjät palkitaan näillä uusilla ominaisuuksilla. Uudet ominaisuudet ovat yleensä melko edistyneitä, mutta Weebly pystyy silti pitämään ne erittäin käyttäjäystävällisinä – mitä Weebly tekee parhaiten.

Blogin ominaisuuksia on parannettava

Toinen käyttäjien keskuudessa yleinen valitus on Weebly’Blogitoiminnot ovat melko primitiivisiä. Nykyään verkkosivustot, joissa on blogeja, haluavat kyvyn korostaa liittyviä viestejä, suosituimpia tai viimeisimpiä viestejä. Weebly ei ole vielä sisällyttänyt näitä työkaluja blogiinsa.

Ne antavat sinulle perustiedot, kuten sosiaalisen jakamisen painikkeet, kyvyn vetää ja pudottaa sisältöä jokaiseen viestiin tai jopa mahdollisuuden ajoittaa, milloin viesti tulisi julkaista tulevaisuudessa. Mutta mielestämme aiheeseen liittyvien, suosittujen tai uusimpien viestien esittely on hyvin perustyökalua, joka jokaisella blogissa pitäisi olla.

HUOMAUTUKSIA JIMDOSTA# 1# 2# 3
Tarvitsee ammattimaisemmin suunniteltuja malleja

Jimdo kaliiperi’S-mallit ovat keskimääräisiä, kun niitä vertaillaan kilpailijoihin nähden. Jimdo-ilmaisen version käyttäminen antaa sinulle tietyn määrän malleja käytettäväksi, joten sinun on tilattava heidän premium-paketinsa saadaksesi lisää malleja..

[PÄIVITTÄÄ – Jimdo lisäsi äskettäin lisää mallivaihtoehtoja kokoelmaansa. He lisäsivät myös edistyneitä ominaisuuksia, kuten (1) koko taustaesitys työkalujen avulla erilaisten visuaalisten tehosteiden mukauttamiseksi taustakuvaan, ja (2) koko taustavideo, jonka avulla voit lisätä videon verkkosivustosi taustaksi – aika vaikuttava! Kuten tässä vaiheessa, tämä on ensimmäinen laatuaan tarkistamiemme verkkosivustojen rakentajien keskuudessa. Nämä päivitykset osoittavat, että Jimdo keskittyy todella parantamaan mallejaan. Me’odotamme vielä vaikuttavampia ominaisuuksia.]

Rajoitetut tyylivaihtoehdot, ellet muokkaa koodeja

Verrattuna muihin vedä & pudota verkkosivustojen rakentajat, Jimdo’s ei’t antaa sinulle niin monta vaihtoehtoa verkkosivustosi tyylin / suunnittelun muokkaamiseen. Sinulla on kuitenkin pääsy muokata koodeja malliin, mutta se’vain, jos osaat koodata tai jos työskentelet kooderin kanssa.

Ei oikea vedä ja pudota -käyttöliittymä

Jopa vaikka Jimdo’Verkkosivuston rakennustyökaluja ei saa vetää ja pudottaa, älä’Älä anna tämän huijata sinua ajattelemaan, että Jimdo ei ole’t helppo käyttää. Sen toiminnot ja käyttäjäystävällisyys saavat työn edelleen päätökseen, vaikka se tuntuisi olevan vuorovaikutteisempi vetämällä ja pudottamalla.

3.PAKAA SIVUSTON RAKENNUSJÄRJESTYS VAATIVALLA, mitä tarvitset

Kuten yllä olevasta yhteenvedosta eduista ja haitoista, jokaisella verkkosivuston rakentajalla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Tässä on suosituksemme, jotka perustuvat etsimääsi:

1) Helpoin käyttää – tarkista Wix.com tai Weebly.

2) Tyylikäs & Ammattimainen suunnittelu – katso Squarespace (katso tarjouskoodi) ja Wix.com.

3) eCommerce Builder – sinun kannattaa harkita Wix-, Weebly- tai Squarespace-sovellusta (napsauta linkkejä nähdäksesi arvostelut heidän verkkokaupan työkaluistaan).

4.SUOSITUS SINUN

Päivän lopussa suosittelemme, että kirjaudut ilmaiseksi tilille vähintään 2 verkkosivustojen rakentajan kanssa ja testaat heidät itse. Se’Ainoa tapa saada hyvä tunne, mikä toimii sinulle parhaiten.

Verkkosivun rakentaminen on sijoitus ajalle ja rahalle – ennen kaikkea aikasi sijoitus. Niin se’on tärkeää suorittaa due diligence -tarkastus ja tarkistaa, mikä verkkosivustojen rakentaja on mielestäsi mukavin.

Don’älä viettää aikaa kokeilla niitä, koska maksat paljon ajallaan, jos joudut vaihtamaan verkkosivustojen rakentajia myöhemmin.

Lue asiantuntija-arvostelut

Haluatko nähdä tarkempia arvosteluja yllä olevista verkkosivustojen rakentajista? Klikkaa tästä:

 • Wix-arvostelu
 • Ruututilan katsaus
 • Weebly arvostelu
 • Jimdo arvostelu

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map