1 & 1 IONOS -majoituskatsaus: Onko se sinulle oikea palveluntarjoaja?


Paras

Pilvipalvelu


1 ja 1 IONOS

Yleisarvosana

4/5 tähteä

1&1 IONOS on luotettava palveluntarjoaja. Sillä on vaikuttava käyttöaika (99,8%), kun taas isäntäpaketeissa on päivittäiset sivuston varmuuskopiot, roskapostisuojaus ja paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Jotkut sen tarjouksista ovat kuitenkin vahvempia kuin toiset. Lue edelleen saadaksesi selville’s oikea toimittaja tarpeisiisi.

Mitkä ovat 1 hyvät ja huonot puolet&1 IONOS?

Plussat

 • Yksi markkinoiden halvimmista palveluntarjoajista
 • Jokainen asiakas saa erityisen avustajan

Haittoja

 • Päivätty ja intuitiivinen ohjauspaneeli
 • Ei kovin aloittelijaystävällinen
 • Jotkut piilotetut / odottamattomat kustannukset
 • Online-arvostelut viittaavat siihen, että apua ja tukea ei usein ole

Katsaus 1&1 IONOS

1&1: llä on ollut kauppaa vuodesta 1988. Siitä tuli 1&1 IONOS vuonna 2018, joka jatkaa tehtäväänsä lisätä yrityksiä tehokkaan tekniikan avulla.

Se tarjoaa viittä erityyppistä verkkosivustojen isännöintiä:

 • Jaettu (web-hosting)
 • VPS
 • omistettu
 • WordPress
 • Pilvi

Koska tarjolla on niin laaja valikoima hosting-palveluita, ei ole yllättävää, että 1&1 IONOS hallinnoi 12 miljoonaa verkkotunnusta ja pitää 8 miljoonaa asiakassopimusta maailmanlaajuinen.

Että’s paljon ihmisiä. Mutta 1&1 IONOS ei ole’t oikein kaikille. Joten se sopii sinulle?

Suosittelemme tätä palveluntarjoajaa pienet toimihenkilöt. Tämä johtuu siitä monipuoliset paketit, suhteellisen halpa hinnoittelu ja vahva keskittyminen turvallisuuteen ja luotettavuuteen.

Se sanoi, 1&1 IONOS’ online-arvostelut ovat sekoitettu laukku. Paljon ihmisiä laulaa sen kiitosta, mutta huolestuttava määrä valittaa huonosta asiakaspalvelusta, oivallisista lisäosista ja vaikeasti peruutettavista suoraveloituksista..

Antaa’s kaivaa vähän syvemmälle saadaksesi selville 1&1 IONOS’ heikkoudet ovat suuremmat kuin vahvuudet, ja saattaako toinen palveluntarjoaja sopia sinulle paremmin:

Lisätietoa

 • Haluatko tietää enemmän pilvipalveluista? Lue artikkeli Parhaat pilvipalveluntarjoajat löytääksesi parhaat vaihtoehdot sinulle
 • Oletko parhaiden parhaiden joukossa? Tutustu arvosteluun Parhaat Web-palveluntarjoajat, jossa verrataan markkinoiden kolmea parasta tarjoajaa

Luotettavuus ja suorituskyky

Sinä et’t halua autoa, joka’hajoavat jatkuvasti – varsinkin jos joudut käyttämään sitä päivittäin päästäksesi töihin ja töistä. Sama pätee palveluntarjoajaasi. Tarvitset luotettavan palvelun, joka pitää verkkosivustosi sujuvana.

Tässä on käyttöaika ja seisokkeja. Uptime osoittaa, kuinka suuri osa ajasta verkkosivusto on aktiivinen ja käynnissä, ja seisokkeja kuinka usein sivustot menevät “alas” ja ovat vierailijoille esteettömiä.

Ensimmäinen sanottava asia on siellä’S ei ole sellaista asiaa kuin 100% käyttöaika. Päivitykset ja korjaukset tarkoittavat, että aina on tapauksia, joissa seisokkeja ei voida välttää. Mutta haluat palveluntarjoajasi’s käytettävyyden olla mahdollisimman lähellä täyttä pisteet.

1&1 IONOSilla on hyvät käyttöaikapisteet. Sivustollaan väitetään olevan “melkein 100% käyttöaika”, ja kun testasimme sitä itse, tämä osoittautui oikein: 1&1 IONOS tuotti käyttöaikaa 99,98%.

1 & 1 ionin luotettavuus1&1 IONOS tarjoaa käyttäjille nopeuden ja turvallisuuden yhdistämällä useita tietokeskuksia varmuuskopioin ja palomuurisuojauksin.

Niin se’Sillä on vakaus, mutta entä nopeus? Tänään’Maailmanlaajuisesti verkkosivustojen nopeus on erittäin tärkeä – etenkin mobiililaitteissa. Jos sivustosi kestää vain välillä yksi ja kolme sekuntia ladata matkapuhelimeen, siellä’s 32% mahdollisuus siitä vierailijasta, joka luopuu!

Vierailijat ovat kärsimättömiä, ja sivujen latausajat voivat tehdä tai rikkoa verkkosivustosi. siellä’Sillä ei ole mitään järkevää sisältöä, jos kukaan ei roikku riittävän kauan nähdäksesi sen. 1&1 IONOS ei ole’t lännen nopein hosting-palvelujen tarjoaja, mutta se ei’t myöskään liian huonosti.

1&1 IONOSilla on 15 tietokeskusta – sinä’annat yleensä sen, joka sijaitsee lähinnä sinua, ellei sinä’uudelleen suunnitelmassa, jossa voit valita tietokeskuksesi. Suorituskyky vaihtelee sen mukaan, mitä 15 tietokeskuksesta käytetään.

Kaiken kaikkiaan 1&1 IONOS ei’sinulla ei ole nopeampaa raitaa kilpailijalle, kuten HostGator. Mutta se’Sitä ei ole jätetty kokonaan pölyyn. Verkkosivustosi pitäisi latautua melko nopeasti, eikä saa jättää kävijöitä napauttamalla jalkojaan ja tavoittaen takaisin-painiketta.

Lisätietoa

 • Luotettavuus ja suorituskyky ovat erityisen tärkeitä yrityksille: Lue arvostelu parhaasta pienyritysten web-hosting-palvelusta nähdäksesi jakauman kolmen parhaan pienyrityksen isäntäryhmään

Isäntäominaisuudet

Kun kyse on ominaisuuksista, 1&1 IONOS on sekoitettu laukku; pilvitallennus ja omistetut hosting-suunnitelmat ovat melko vahvat, kun taas sen jaettu isäntä ja VPS-hosting ovat melko huonoja. Tutkimuksissamme 1&1 IONOS sai ominaisuuksista 3/5, ja sijoittui 11. sijalle 12 tarkennetusta palveluntarjoajasta.

Alla näet joitain Shared-, Cloud- ja VPS-hosting-suunnitelmien pääominaisuuksista – mukaan lukien tallennustila:

Hosting Plan Shared Cloud VPS Linux tai Windows

SSL

varastointi

liikenne

Sähköpostitilit

verkkotunnuksen

Linux-hosting Linux-hosting Linux-isäntä, Windows-isäntä valinnainen
SSL-jokerimerkki SSL-jokerimerkki SSL-jokerimerkki
100–500 Gt verkkotilaa 50–160 Gt SSD-tallennustila 50–160 Gt SSD-tallennustila
Rajoittamaton liikenne Rajoittamaton liikenne Rajoittamaton liikenne
25–500 sähköpostitiliä 10 000 sähköpostitiliä 250 sähköpostitiliä
1 ilmainen verkkotunnus 12 kuukaudeksi 1 ilmainen verkkotunnus 12 kuukaudeksi

Jaetun hosting-ominaisuuden erittely

Jaettujen isännöintiominaisuuksien osalta 1&1 IONOS pommii. Ensinnäkin se ei’Minulla ei ole alan standardin mukaista cPanel-kojetaulua, joka käyttää sen sijaan omaa hankalaa vaihtoehtoa. Koska monet ihmiset aloittavat jaetulla isännöinnillä, tämä vaikeuttaa koko kokemusta niille, jotka tarvitsevat sen helpoimmaksi. Me’Olen käsitellyt tätä yksityiskohtaisemmin helppokäyttöisyyttä koskevassa osiossa.

1&1 IONOS’ jaetut hosting-suunnitelmat ovat halpoja, mutta saat mitä maksat. Tallennus, liikenneoikeudet ja teho (CPU-ytimet) ovat sekoitus tavallaan okei ja aika pettymys. Sen alhainen hinta voi vedota, mutta rehellisesti, 3,99 dollaria ylimääräistä kuukaudessa, se’InMotion-suunnitelmalle (suosituimmalle jaetulle isännöintipalveluntarjoajalle) on enemmän kuin syytä kevät.

VPS-hosting-ominaisuuksien erittely

Tärkein takemme VPS-hosting-suunnitelmista on, että he’uudelleen vain vähän… heikko. Heillä on keskimäärin vähemmän CPU-ytimiä (virta) ja vähemmän RAM-muistia (muistia) kuin kilpailijoilla, joten saatat löytää sivustosi hitaammalta kuin jos se olisi isännöity toisen palveluntarjoajan kanssa. Jälleen he’uudelleen halpoja suunnitelmia, ja se’s kompromissi. Voimakkaalle VPS-isännöinnille suosittelemme tutustumaan InMotioniin tai Bluehostiin, jos sinulla on WordPress-sivusto.

Pilvipalveluominaisuuksien erittely

Pilvipalvelu on jotain 1&1 IONOS menee todella hyvin. Sen vahvuus on sen skaalautuvuus; kahdeksan erilaista suunnitelmaa saatavilla’on erittäin helppo päivittää tarvittaessa. Aloita pienestä Cloud M -suunnitelmasta vain 10 dollaria / kk, sitten helposti Cloud Flex -suunnitelmaan (350 dollaria / kuukausi) liikenteen piristyessä.

1 & 1 ionos -ominaisuudet1&1 IONOSin pilvipalvelu on sen vahvin palvelu

Dedicated hosting-ominaisuuksien erittely

Se’s samanlainen tarina 1: llä&1 IONOS’ omistettu isännöintisuunnitelma. siellä’s runsaasti valtaa tarjolla; Jos verkkosivustosi liikenne on vakavaa, se’s erittäin turvallisissa käsissä. 1&1 IONOSilla on 15 tietokeskusta käytettävissä ympäri maailmaa – yli kaksinkertainen lähimmän kilpailijan määrään. Kyky valita datakeskus, joka’lähellä yleisöäsi on välttämätöntä sivustosi pitämiseksi mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoa

 • Vertaile parhaita palveluntarjoajia ja niiden tärkeimpiä ominaisuuksia Web-hosting-vertailutaulukko

Helppokäyttöisyys

Ylläpito voi olla pelottava asia lähestyä, etenkin jos sinä’uudelleen sille. Hyvä uutinen on, että se todella ei’t tarvitse olla! Hyvä palveluntarjoaja tekee elämästäsi mahdollisimman helppoa. Joten miten 1&1 IONOS pyrkii saamaan asiakkaansa tuntemaan olonsa kotoisaksi?

Yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista on asiakasrajapinta. Ohjauspaneeli on se, missä hallitset sivustoasi ja tiliäsi, ja käyttöliittymä on kuinka ohjauspaneeli on asetettu ja miten käytät sitä.

Ohjauspaneelissa voit seurata analytiikkaa, perustaa markkinointikampanjoita tai hallita sähköpostitilejä. Mutta kuinka helppoa navigointi on? Loppujen lopuksi se’s todella tärkeä käyttöliittymä ei ole’aio antaa sinulle migreenin joka kerta, kun avaat ohjauspaneelin.

Useimmat palveluntarjoajat, kuten HostGator ja Bluehost, käyttävät cPanelia, joka on suosittu ja luotettava ohjauspaneeli. 1&1 IONOS rikkoo tämän suuntauksen käyttämällä omia mukautettuja asetuksia.

Se’kaikki hyvinvointi on erilaista, mutta totuus on, 1&1 IONOS voisi päivittää ohjauspaneelin. Se’on aika päivätty, eikä siellä ole intuitiivisin käyttöliittymä. Se voi olla hämmentävää ja vie tottumisen.

Ottaen huomioon 1&1 IONOS on suunnattu pienyritysten omistajille ja kaikille aloittelijoista teknikoihin. Se voisi tehdä paljon enemmän palvelunsa käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Ensikertalaisille tai hermostuneille aloittelijoille me emme’t suositella 1&1 IONOS.

Asiakaspalvelu

Hyvä asiakastuki voi tehdä kaiken, ja se’s erityisen tärkeä hosting-yrityksille. Jos jotain menee pieleen verkkosivustosi kanssa, haluat sen takaisin verkkoon niin nopeasti kuin mahdollista.

1&1 IONOS tarjoaa 24/7 puhelintukea 365 päivää vuodessa, samoin kuin selkeä tietokanta, josta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja ohjeita. siellä’s live chat -vaihtoehto, mutta ei aina edustajaa käytettävissä. Jotkut suunnitelmat, kuten omistettu ja VPS-hosting, tarjoavat myös ilmainen sähköpostituki.

Nämä palvelut ovat hienoja, mutta niitä voi melko osua ja kaipaamaan. Sinun ongelmasi ei välttämättä aina ratkea yhtä nopeasti tai tehokkaasti kuin sinä’haluaisin, jolloin käyttäjät löytävät 1&1 IONOS turhauttavaa.

Onneksi siitä lähtien kun yrityksestä tuli 1&1 IONOS, siellä’s nyt ylimääräinen tukitoiminto. Saat nyt yksilöllisen tuen omalta konsultiltasi ilmaiseksi.

1 ja 1 ionos-tukiasiamies1&1 IONOS antaa sinulle oman henkilökohtaisen konsulttiisi auttaa vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun määrität sivustosi

1&1 IONOS on selvästi asettanut paljon asiakasresursseja paikoilleen, mutta johtaako tämä hyvään palveluun? Ei aina. Ja se’Kyse ei ole vain vastausnopeudesta…

Kuten edellä mainittiin, 1&1 IONOSilla on paljon upeita arvosteluja – ja, anna’Älä unohda, miljoonia luultavasti tyytyväisiä asiakkaita, jotka eivät ole koskaan jättäneet arvostelua. Negatiivisissa arvosteluissa on kuitenkin muutamia toistuvia teemoja, joista löysimme vähän kiinnostuneita.

Ensinnäkin mainitaan useita epärehellisiä asiakaspalvelijoita ja asiakkaiden ripustamista. Don’t väärin – monet meistä ovat työskennelleet asiakaspalvelussa ja tiedämme aivan liian hyvin, että asiakas ISN’t aina oikeassa. Mutta silti, se’s huolestuttava trendi.

Suuri osa turhautumisesta sekä kuluttajille että avustajille näyttää tulevan joiltakin hiukan luonnos Sopimuksen peruuttamista koskevat ehdot, jotka me’ole katettu alla olevassa osassa.

Hinnasuunnitelmat

Raha pyörittää maailmaa. Se myös tekee päästäsi ympäri ja ympäri, kun olet’yrität vertailla kaikkia jaetun isännöinnin, Pro-pakettien ja sähköpostien lisäosien hintoja.

1&1 IONOS on yksi halvemmista rakentajista. Tosin se’se ei ole halvin – keskimäärin sen jaettu isännöintisuunnitelma maksaa 36% enemmän kuin HostGator – mutta sillä on ehdottomasti joitain hintoja kääntääksesi päätäsi (hyvä tapa).

Hinnasuunnitelmat hajosivat

Tässä’s erittely 1: n tarjoamista hosting-hinnasuunnitelmista&1 IONOS. Suurimmalla osalla suunnitelmia pilvipalveluita lukuun ottamatta on käynnissä pitkäaikaisia ​​kampanjoita, joita mekin’Ve sisältyy alla.

Jaettu hosting

 • Essential: 4 dollaria kuukaudessa
 • Business: 8 dollaria kuukaudessa (Promo: 1 dollaria ensimmäiseltä kuukaudelta)
 • Asiantuntija: 14 dollaria kuukaudessa

VPS-hosting

 • VPS S: 2 dollaria kuukaudessa
 • VPS M: 10 dollaria kuukaudessa
 • VPS L: 20 dollaria kuukaudessa (Promo: 2 dollaria kuukaudessa 6 kuukauden ajan)
 • VPS XL: 30 dollaria kuukaudessa
 • VPS XXL: 40 dollaria kuukaudessa

Dedicated hosting

SSD / NVMe-suunnitelmat:

 • A8i SSD: 75 dollaria kuukaudessa (Promo: 55 dollaria kuukaudessa 3 kuukauden ajan)
 • L-16 SSD: 90 dollaria kuukaudessa (Promo: 70 dollaria kuukaudessa 3 kuukauden ajan)
 • XL-32 NVMe: 140 dollaria kuukaudessa (Promo: 120 dollaria kuukaudessa 3 kuukauden ajan)
 • XL-64 NVMe: 170 dollaria kuukaudessa (Promo: 150 dollaria kuukaudessa 3 kuukauden ajan)

HDD-suunnitelmat:

 • A8i HDD: 70 dollaria kuukaudessa (Promo: 50 dollaria kuukaudessa 3 kuukauden ajan)
 • L-16 kiintolevy: 80 dollaria kuukaudessa (Promo: 60 dollaria kuukaudessa 3 kuukauden ajan)
 • XL-32 kiintolevy: 110 dollaria kuukaudessa (Promo: 90 dollaria kuukaudessa 3 kuukauden ajan)
 • XL-64 kiintolevy: 140 dollaria kuukaudessa (Promo: 120 dollaria kuukaudessa 3 kuukauden ajan)

WordPress-hosting

 • Essential: 9 dollaria kuukaudessa (Promo: 1 dollari kuukaudessa 12 kuukauden ajan)
 • Business: 11 dollaria kuukaudessa (Promo: 5 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden ajan)
 • Pro: 15 dollaria kuukaudessa (Promo: 9 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden ajan)

Pilvipalvelu

 • Cloud Hosting M: 15 dollaria kuukaudessa
 • Cloud Hosting L: 25 dollaria kuukaudessa
 • Cloud Hosting XL: 35 dollaria kuukaudessa
 • Cloud Hosting XXL: 65 dollaria kuukaudessa

Nämä ovat erittäin houkuttelevia tarjouksia. 1: n kanssa&1 IONOS, voit aloittaa oikein 1 dollaria kuukaudessa! Muista vain, kun kampanja on ohi, alat maksaa normaalihinta, joten varmista, että tiedät kuinka paljon sinä’Sinua veloitetaan edelleen linjassa.

Paras hinta-laatusuhde

Useimmille ihmisille jaettu hosting on paikka aloittaa. Tässä tapauksessa, 8 dollaria kuukaudessa liiketoimintasuunnitelma tarjoaa parhaan vastineen rahalle säännöllisille verkkosivustoille.

Sillä vain 4 dollaria kuukaudessa ylimääräistä kuukaudessa verrattuna Essential-suunnitelmaan, saat ylimääräisen 90 Gt tallennustilan ja 15 muuta tietokantaa ja sähköpostitiliä. Tämän suunnitelman mukaan sivustosi voi käsitellä noin 100 kävijää minuutissa.

Liiketoimintasuunnitelma sopii korkeintaan viidelle verkkosivustolle. Jos sinä’kun sinulla on vakava yritys ja tarvitset enemmän kuin se, 14 dollaria kuukaudessa asiantuntija-suunnitelma antaa sinulle todellisen bang for your buck myös. Tämä suunnitelma sisältää 500 Gt tallennustilaa, 500 tietokantaa ja 500 sähköpostitiliä – avaa jopa SiteLock-haittaohjelmasuojauksen pitääksesi ikävät uhat loitolla..

Vaikka liiketoimintasuunnitelma sopii vain noin 100 vierailijalle minuutissa, asiantuntijasuunnitelma pystyy käsittelemään noin 300. Se’s ole huono ylimääräistä 6 dollaria kuukaudessa!

Piilotetut kustannukset

1&1 IONOS on etukäteen hinnoittelussaan. Niin kauan kuin kiinnität huomiota kun’kun valitset suunnitelmasi, sinun ei pitäisi’t jäämään pimeiden kustannusten ulkopuolelle.

Ainakin teoriassa. Löysimme verkossa useita arvosteluita, joissa valitettiin selittämättömiä maksuja. Pesun jälkeen 1&1 IONOS’ Ehdot, meidän on oletettava, että tämä johtuu erehdyksestä sen sijaan, että mitään olisi käsitelty. Sitä vastoin sopimuksen purkaminen on melko hankala – me’Katson sitä pian.

Tuolla on 50 dollaria perustamismaksu omistettu hosting-suunnitelmasta. Jos haluat käyttää 1&1 IONOS MyWebsite -verkkosivun rakennusohjelma tai sähköpostimarkkinointiohjelmisto, sinun täytyy kirjaudu suunnitelmaan ja maksa ylimääräistä kuukaudessa. Jotkut suunnitelmat veloittavat myös pienen summan varmuuskopioista.

Tämä on pieni negatiivinen kohta 1: llä&1 IONOS tarjoaa niin monia erilaisia ​​palveluja saman katon alla. Suuri osa on, että he’kaikki on helppo integroida ja työskennellä saumattomasti yhdessä. Haittapuoli on se, että ihmiset odottavat kaiken olevan mukana yhdessä hintapaketissa, ja kaikki tämä ei ole niin halpaa kuin odotit.

1&1 IONOS tarjoaa myös ei riskipolitiikkaa siinä jaettiin ja VPS-suunnitelmat, joiden avulla voit peruuttaa milloin tahansa, joten jos sinä’et ole tyytyväinen palveluunsa, et’t menettää senttiä.

Kaiken kaikkiaan 1&1 IONOS voitti’t rikkoa pankkitiliäsi. Se’Se on yksi markkinoiden halvimmista isännöintipalveluntarjoajista, ja sen tarjoukset ovat johdonmukaisia ​​ja tarjoavat kohtuullisen arvon. On lisäosia, joita voit ostaa, mutta ne’et ole pakotettu sinua. Älä vain’t ole yllättynyt, kun uusimisaika tulee ympäri ja hinnat palaavat normaaliin hintaan.

Sopimuksen purkaminen

Kuten vihjeimme yllä olevissa osioissa, sopimuksen purkaminen ei ole’t on aina helppo prosessi yhdellä&1 IONOS. Tässä’s suora tarjous yrityksestä’s Käyttöehdot:

“4.2 Voit peruuttaa kanssamme tehdyn sopimuksen joko puhelimitse, ohjauspaneelin kautta, kirjeellä ja sähköpostitse. Kun olemme hyväksyneet peruutuspyyntösi, sinulle annetaan kirjallinen vahvistus peruutuksesta. Peruutuspyynnöt kirjeellä ja sähköpostitse on toimitettava vähintään kolme työpäivää ennen uusimispäivääsi. Peruutuspyyntöjä ei katsota vastaanotetuiksi ja hyväksytyiksi, ennen kuin olemme lähettäneet sinulle kirjallisen vahvistuksen.”

Kirjallinen vahvistus’? Ei ongelmaa. ‘Ainakin kolme työpäivää ennen uusimispäivääsi’? Ymmärrän kyllä. ‘Peruutuspyyntöjä ei katsota vastaanotetuiksi ja hyväksytyiksi, ennen kuin olemme lähettäneet sinulle kirjallisen vahvistuksen’?

Pidä kiinni – joten en’et voi peruuttaa sopimustani, kunnes päätät hyväksyä pyyntöni? Ja siellä’Sillä ei ole aikataulua tälle? Se näyttää hiukan, oikein?

Näiden ehtojen mukaan peruutuspyyntösähköposti voi hypoteettisesti vastata vastaamattomasti – joko erehdyksessä tai valintana – ja asiakkaalla ei olisi nollaa virallista valtaa sen täytäntöönpanemiseksi..

Enes Rancho Cordova, CA: sta kirjoitti:

“Pyydän palvelun peruuttamista helmikuussa. Näen, että heitä veloitetaan edelleen minulta maaliskuussa ja huhtikuussa. Otin heihin yhteyttä ja he sanoivat, “Kyllä, pyysit peruuttamista, mutta sitä ei peruuteta.” Sitten he peruuttivat tilini, mutta eivät palauttaneet maaliskuun ja huhtikuun laskuja.”

Käytännössä suurin osa peruutuspyynnöistä hoidetaan todennäköisesti ammattimaisesti ja oikea-aikaisesti – anna’Muista, että tällä on useita miljoonia asiakkaita. Mutta 1&1 IONOS on ehdottomasti jättänyt paljon tilaa selkänsä peittämiseen näissä tilanteissa, mutta se ei ole’t täytä meitä tonni luottamus.

Lisätietoa

 • didn’t löytää etsimäsi hinnat? Lue artikkeli parhaista halvoista web-palveluntarjoajista löytää laadukkaita palveluja edulliseen hintaan

1&1 IONOS vs. sen kilpailijat

Jokainen, joka etsii isännöintipalveluntarjoajaa, tietää, että siellä on tonnia yrityksiä, kaikki turhauttavat aseman ja huomion varalta. 1&1 IONOS on ollut tarpeeksi kauan ansaitaksesi paikan pakkauksessa – mutta vain missä se istuu?

Tutkimuksissamme löysimme 1&1 IONOS on 9. sijalla 12: sta testaamastamme palveluntarjoajasta. Se voisi toimia paremmin helppokäyttöisyyden ja asiakaspalvelun suhteen, mutta tarjoaa laajan valikoiman isännöintityyppejä sekä hyvää vastinetta rahalle.

Tosiasia se tarjoaa paljon muutakin kuin vain isännöinnin todella tekee 1&1 IONOS erottuu joukosta.

Kun harkitaan kilpailijoita, 1&1 IONOS voisi oppia HostGatorilta muutamia asioita asiakastuesta. Me’d suosittelen myös Bluehostia kaikille WordPress-käyttäjille.

HostGator sai täydet arvosanat avusta ja tuesta tutkimuksessamme, tultuaan toiseksi parhaimmaksi arvioinneissamme. WordPress itse suosittelee Bluehostia hosting-palvelujen tarjoajana huippuluokan WordPress-isäntänsä vuoksi. Bluehost tuli tutkimuksen parhaaksi tarjoajaksi, ja on vakiintunut isännöintipalveluntarjoaja.

Lisätietoa

 • Katso vierekkäin kutakin isännöintipalveluntarjoajaa, tutustu Web-hosting-vertailukaavioon
 • Haluatko tietää enemmän HostGatorista? Lue koko arvostelu selvittääksesi miksi suosittelemme sitä niin korkeasti
 • Kiinnostunut Bluehostista? Katso syvällinen Bluehost-arvostelu ja katso jos’s on täydellinen hosting-valinta sinulle
 • Onko sinulla WordPress-sivustoa? Lue paras WordPress-palveluntarjoajan arvostelu ja löydä paras vaihtoehto tänään

1&1 IONOS-hosting-arvostelu: yhteenveto

Sen monipuoliset suunnitelmat ja ylimääräiset ohjelmistot, kuten sähköpostimarkkinointi, verkkotunnusten rekisteröinti ja verkkosivustojen rakennusalusta, 1&1 IONOS merkitsee paljon ruutuja.

Sillä on vielä työtä – sen käyttöliittymä on vanhentunut ja hämmentävä, kun taas asiakastukeensa puututaan (etenkin verrattuna muihin tarjoajiin, kuten HostGator.) 1&1 IONOS on osoittanut sen’Otamme suuria askelmia oikeaan suuntaan sen vuoden 2018 uudelleenmarkkinoinnin jälkeen.

Suosittelemme tätä tarjoajaa pienille yrityksille ja yksityishenkilöille, mutta ei aloittelijoille. Siinä on hyvä pilvipalvelu ja omistettu isännöintisuunnitelma, mutta kenen tahansa jaetun tai VPS-isäntän jälkeen, hänen pitäisi etsiä muualta.

1&1 IONOS-ohjelmalla on tarpeeksi ominaisuuksia ja suunnitelmia yrityksen todellisen mittakaavan parantamiseksi, ja se tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, jotka ovat hyviä budjetista alkaville. Kuitenkin’ei sovellu aloittelijoille haastavan käyttöliittymänsä vuoksi.

Voisiko 1&1 IONOS on se, joka sinä haluta? Kokeile sitä tänään tai katso vertailukaavio lisää johtavia tarjoajia.

Löytyi 1&1 IONOS-arvostelu hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me