A2-hosting-arvostelu | Onko se paras sivustollesi?


Paras

Paras asiakaspalvelu


Yleisarvosana

4/5 tähteä

A2 Hosting on palveluntarjoaja, jolla on erinomainen asiakastuki ja tietoturva. Jos nämä ovat tärkeimmät prioriteettisi, älä katso enää. Lue edelleen kun punnitsemme A2 Hosting -palvelun vahvuuksia heikkouksiin nähden.

Asiakas-ensimmäinen isännöintipalveluntarjoaja

Mietitkö, olisiko A2-hosting-palvelu paras sivustosi tarjoaja? Sinulla on hyvä maku – tutkimuksessamme tutkituista kahdestatoista palveluntarjoajasta A2-hosting on arvostetulla neljännellä sijalla.

Kun etsit parhaiten sopivaa palveluntarjoajaasi, se’on helppoa, että jokainen vaihtoehto alkaa kuulostaa samalta. Me’Täällä voit leikata melun läpi ja antaa sinulle tosiasiat, jotta voit tehdä tietoisimman päätöksen mahdollista – loppujen lopuksi tämä on iso siirto verkkosivustollesi!

Ennen kuin pääset rikkaruohoihin, täällä’s A2-hosting yhdellä silmäyksellä:

tähtien selitys graafinen

Plussat & Haittoja

Plussat

 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu: voit saada täyden hyvityksen ensimmäisen 30 päivän kuluessa tilille kirjautumisesta ja ajallisen palautuksen milloin tahansa sen jälkeen. Tämä erottaa massiivisesti A2 Hostingin kilpailijoistaan
 • Reagoiva asiakaspalvelu: A2-hosting’s “Gurun miehistö” asiakaspalvelutiimi on arvostettu, ja aina auttaa
 • Erittäin turvalliset palvelimet: A2 Hosting toteuttaa lisätoimenpiteitä varmistaakseen, että palvelimet – ja siten verkkosivustosi – ovat sekä digitaalisesti että fyysisesti turvallisia

Haittoja

 • Hieman hankala rekisteröintiprosessi: tungosta kotisivu ja hintojen hidas paljastuminen tekevät tiliin liittymisen vaikeammaksi kuin sen on oltava
 • Ei markkinoiden kilpailukykyisin käyttöaika: A2-hosting tarjoaa erinomaisen käytettävyyden, joka menee hyvin, mutta jos käyttöaika on tärkein prioriteetti, muut palveluntarjoajat, kuten HostGator ja Bluehost, voivat taata sinulle vielä paremman prosentuaalisen osuuden

A2-hosting’s Minkä tahansa ajan kuluessa, rahat takaisin -takuu on tärkeä ammattilainen, ja osa syytä, jonka vuoksi tarjoamme tälle palveluntarjoajalle 3,9 / 5-vastinetta rahalle. Että’Sitä ei todellakaan pidä sivuuttaa luokkaa – 88% tutkimuksen kohteena olevista ihmisistä nimitti hinnoittelun tärkeimmäksi tekijäkseen valitessaan palveluntarjoajaa.

Lisätietoa:

Parhaat Web-palveluntarjoajat – vertaileva katsaus HostGatoriin, Bluehostiin ja GoDaddy Hostingan

Lyhyesti A2-hosting

A2 Hosting aloitti Inquinet-nimellä pienessä, kahden huoneen toimistossa Ann Arborissa, Michiganissa vuonna 2001. Yhtiö on edelleen itsenäisesti omistama toimisto, joka sijaitsee Ann Arborissa, mutta on laajentunut kattamaan tietokeskukset Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasia.

Yleinen sijoitus# 4/12 isännöintipalveluntarjoajaa
hinnoitteluAlkaen 1,98 dollaria / kuukausi (uusitaan 5,99 dollarilla / kuukausi)
IsäntäsuunnitelmatJaettu, WordPress, VPS, Cloud, Dedicated ja jälleenmyyjä
auta & Tuki24/7 asiakaspalvelutiimi
ominaisuudetcPanel-ohjauspaneeli, SSL-varmenne, ilmainen sivuston siirto
Käyttöaste99,90% takuu

Käyttöaste & Nopeus

Uptime isn’t A2-hosting’s “Vau” tekijä, mutta tämä tarjoaja kattaa silti kaikki tarvittavat tukikohdat vakiopalvelun tarjoamiseksi. Periaatteessa A2-hosting’S käyttöaika ei koskaan poistu sivustoltasi takana käyrä – se’s vain keskimääräinen.

A2 Hosting vaatii käyttöaikaa 99,90%, mikä tarkoittaa vajaat yhdeksän tuntia seisokkeja vuodessa. Mistä me’olemme nähneet, palveluntarjoaja onnistui todella paremmin, keskimäärin käyttöaika 99,95%. Nämä molemmat ovat vaikuttavia lukuja, koska 100% käyttöaikaa on mahdoton saavuttaa, eikä kukaan isännöintipalveluntarjoaja voi luvata sitä.

a2 ylläpito käyttöaikaa

Kilpailukykyisimmät käyttöajat ovat kuitenkin välillä 99.97-99.99%, joten A2-hosting on tällä alueella melko paketti. Jos käyttöaika on tärkein prioriteettisi, se’Kannattaa oppia lisää HostGatorista, joka tarjoaa käyttöaikaa 99,99%.

Kuormausnopeus on toinen tekijä, joka on otettava huomioon valittaessa isännöintipalveluntarjoajaa. Se’se on myös tärkeä, koska hieman yli puolet kävijöistä jättää sivun, jonka lataaminen vie yli kolme sekuntia.

Suuren latausnopeuden varmistamiseksi A2-hosting tarjoaa helpon Cloudflare-asennuksen cPanel-ohjauspaneelista. Cloudflare on A2 Hostingin suosittelema sisältöjakeluverkko (CDN), ja voit valita sen “Vapaa” ja “palkkio” tasot tarpeidesi mukaan.

Tyypit & ominaisuudet

A2 Hosting tarjoaa kuusi erityyppistä hosting-tyyppiä: Jaettu, WordPress, VPS, Cloud, Dedicated ja jälleenmyyjä. Se voi olla ylivoimaista yrittäessään päättää, mikä tyyppi sopii parhaiten sivustoosi, joten me’Ve hahmotteli kunkin tyypin perusteet alla:

 • Jaettu hosting on edullisin ja aloittelijaystävällinen isännöintityyppi, mutta jos suunnittelet sivustosi laajuutta, sinäkin’Lopulta kasvaa se. A2-hosting’Yhteiset suunnitelmat olivat keskimäärin 99,95% käyttöaikaa tutkimuksessamme. Hinnat alkavat 1,98 dollaria / kuukausi.
 • WordPress-hosting on räätälöity WordPress-verkkosivustoihin ja blogeihin, joten jos sinulla on jo WordPress-sivusto tai haluat luoda sen, tämä on paras vaihtoehto. A2-hosting’s VPS-suunnitelmien keskimääräinen käyttöaika tutkimuksessa oli 99,95%. Hinnat alkavat 1,98 dollaria / kuukausi.
 • VPS-hosting on erinomainen pienyrityssivustoille. Se ylittää jaetun isännöinnin perusteet, mutta ei ole’t yhtä kallista kuin omat suunnitelmat. A2-hosting’s VPS-suunnitelmien keskimääräinen käyttöaika tutkimuksessa oli 99,95%. Hinnat alkavat 5 dollaria / kk.
 • Pilvipalvelu sopii hyvin skaalautuvuuteen ja joustavuuteen. Verkkosivustosi on tallennettu useille palvelimille, mikä tarkoittaa, että voit vetää resursseja useista eri paikoista. Tämä tekee siitä täydellisen, jos sivustosi kokee nousuja esimerkiksi liikenteen suhteen. Hinnat alkavat 5 dollaria / kk.
 • Dedicated hosting on kallein, mutta myös skaalautuvin ja tehokkain isännöintityyppi. A2-hosting’Omistettujen suunnitelmien keskimääräinen käyttöaika tutkimuksessa oli 99,94%. Hinnat alkavat 99,59 dollaria / kuukausi.
 • Jälleenmyyjän hosting tarkoittaa, että vuokraat kiintolevytilaa ja kaistanleveyttä A2 Hostingilta, mutta toisin kuin kaikki muut isännöintisuunnitelmat, se ei toimi’t lopettaa siihen. Sitten vuokraat kyseisen tilan kolmannelle osapuolelle (esimerkiksi pienyritykselle), ikään kuin olisit palveluntarjoaja. Jälleenmyyjän isännöinti on välttämätöntä vain haluttaville web-hosting-yrityksille tai kehittäjille. Hinnat alkavat 9,80 dollaria / kuukausi.

Haluatko lisätietoja eri isännöintityypeistä?

 • VPS vs. jaetun isäntävertailun vertailu
 • VPS vs. Dedicated Hosting -vertailu
 • Pilvi vs. WordPress-hosting-vertailu

A2-isäntäominaisuudet

Jokaisessa A2-hosting-suunnitelmassa on ilmainen cPanel-ohjauspaneeli ja SSL-varmenne. Sinä’Meillä on myös aina mahdollisuus ilmaiseen sivuston siirtoon, mikä on melko runsasta, kun otetaan huomioon, että jotkut palveluntarjoajat veloittavat yli 100 dollaria tästä palvelusta! A2 Hosting tarjoaa myös ympäristöystävällistä “vihreä isäntä” ratkaisuja ja erityisiä alennuksia voittoa tavoittelemattomille yrityksille.

Kuten kaikki palveluntarjoajat, muut ominaisuudet vaihtelevat isäntätyypin ja hinnasuunnitelman mukaan. A2-hosting saa pistemäärän 4,3 / 5 ominaisuustutkimuksessamme, joka asettaa sen pakkauksen keskelle – sinä’Meillä on ehdottomasti mitä tarvitset, mutta joudut ehkä maksamaan vähän ylimääräistä lisäystä viedäksesi sivustosi seuraavalle tasolle.

Kaikki A2-hosting’Yhteiset ja WordPress-suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman SSD-tallennuksen ja siirron sekä cPanel-ohjauspaneelin. Nämä ovat melko tavanomaisia ​​sulkeumia koko toimialalla. Kun siirryt jaetun ja WordPress-suunnitelmien hinnoittelutasoa ylöspäin, sinäkin’Saat myös rajoittamattomia sähköpostitilejä ja automaattisia sivuston varmuuskopioita.

A2-hosting’Kolme VPS-suunnitelmaa ja neljä erillistä suunnitelmaa tarjoavat juuripääsyn sekoittamisen, cPanel-ohjauspaneelin ja täydellisen HostGuard-hallinnan.

hinnoittelu

Kun kirjaudut A2-hosting-suunnitelmaan, sinä’sinulla on mahdollisuus:

 • Maksa kuukaudessa
 • Maksa vuodeksi etukäteen
 • Maksa kaksi vuotta etukäteen
 • Maksa kolme vuotta etukäteen

Kolme vuotta tuntuu valtavalta sitoutumiselta – niin mitä’s vetoomus? Mitä enemmän aikaa sitoudut, sitä alhaisemmat hinnat ovat. Esimerkiksi Lite Shared -suunnitelma alkaa 1,98 dollaria kuukaudessa, kun maksat etukäteen kolmen vuoden ajan, verrattuna 3,30 dollariin kuukaudessa, kun maksat kuukaudessa. Katsomme edelleen, että kaksi tai kolme vuotta on erittäin pitkä aika sitoutua etukäteen, mutta vuotuisen laskutussuunnitelman saavuttaminen on luultavasti viisainta lompakollesi.

Se’On myös tärkeää huomata, että isännöintipalveluntarjoajilla on yleensä hämmentäviä tarjoushintoja, ja A2-hosting ei ole poikkeus. Tarjoushinnat ovat ensimmäisen vuoden hintoja, jotka uusitaan huomattavasti korkeammilla hinnoilla. Esimerkiksi siitä, että aiemmin mainitsimme 3,30 dollaria / kuukausi, tulee 9,99 dollaria / kuukausi ensimmäisen vuoden jälkeen. Tämä voi olla turhauttavaa, mutta kerran sinä’olet tietoinen siitä, sinä’Sinulla on paremmat valmiudet valita budjettisi kannalta järkevin suunnitelma.

Isäntätyyppi Kampanjahinta vaihtelee Yhteiset WordPress VPS Pilvi omistettu jälleenmyyjä
$ 1,98-6,27 / kk $ 5,99-18,99 / kk
$ 1,98-6,27 / kk $ 5,99-18,99 / kk
$ 5-25 / kk $ 5-99,99 / kk
$ 5-15 / kk
$ +99,59-+141,09 / kk $ 119,99-192,99 / kk
$ 9,80-30,38 / kk $ 19,99-61,99 / kk

Jos sinä’Etsitkö halvinta tapaa päästä verkkoon, tutustu:

 • Parhaat halvat isännöintipalveluntarjoajat
 • Paras halpa WordPress-hosting
 • Paras halpa VPS-hosting
 • Paras halpa omistettu hosting

A2-hosting’Hinnat ovat melko vakiona teollisuudelle, ja se on neljännellä sijalla 12: sta “Rahan arvo” tutkimusluokka (annoimme sille 3,9 / 5). Vertailun vuoksi tärkeimpien kilpailijoiden, kuten Bluehost ja HostGator, hinta-alueet ovat 2,95-119,99 dollaria kuukaudessa ja 2,75-148,98 dollaria kuukaudessa.

Muut tarjoajat, kuten 1&1 IONOS, ovat halvempia kuin A2 Hosting, mutta saat mitä maksat. Tässä tapauksessa hiukan enemmän rahaa sijoittaminen A2-hosting-palveluun tarkoittaa parempaa asiakaspalvelua ja laajempaa valikoimaa hosting-tyyppejä, joista valita.

Paras osa A2-hosting-palvelua’s hinnoittelu on sen milloin tahansa rahat takaisin -takuu. Muut isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat yleensä hyvityksiä enintään yhdeksi kuukaudeksi, joten A2 Hosting ylittää huomattavasti tämän käytännön kilpailun. Rahat takaisin -takuu kuuluu kuitenkin tavanomaisella hienolla painolla: se voitti’t olla kunnia, jos rikot yritystä’palvelun ehdot, ja se ei ole’t eivät kata verkkotunnuksen rekisteröinti-, perustamis- ja siirtomaksuja. Saat täyden hyvityksen ensimmäisistä 30 päivästä ja suhteellisen hyvityksen milloin tahansa myöhemmin.

turvallisuus

Jokaiseen suunnitelmaan sisältyvän ilmaisen SSL-sertifikaatin lisäksi A2 Hosting on luonut oman Perpetual Security -aloitteen, joka menee pidemmälle ja pidemmälle pitämään sivustosi turvallisena. Osana aloitetta tiliisi tulee ilmainen HackScan-suojaus, joka toimii 24 tuntia vuorokauden ympäri estämään hyökkäyksiä sivustollesi. A2 Hosting Perpetual Security sisältää kokonaisuuden isäntä (saatko sen?) muista toimenpiteistä, viruksen etsiessä sinua’d odottaa poikkeuksellisempaa tavaraa, kuten:

 • Dual Hosting palomuuri: yleisen verkon palomuurin lisäksi A2-hosting-tilisi sisältää ylimääräisen palvelimen palomuurin estääksesi luvattomat käyttäjät.
 • Rajoitettu palvelimen käyttöoikeus: salasanojen sijasta A2-hosting’Henkilöstön jäsenet käyttävät avaimia palvelimille pääsyyn. Näppäimet ovat turvallisempia kuin salasanat, koska ne toimivat kuin tietokoneen ja palvelimen välinen keskustelu kuin yksinkertainen koodi (salasana), jonka kuka tahansa voisi arvata.
 • Palvelimen karkaisu: tämä tarkoittaa verkkoasetusten vahvistamista ja käyttöoikeuksien tiukentamista palvelimen lisäämiseksi’S turvallisuus.
 • Vahvistettu DDoS-suojaus: Hajautettuja palvelunestohyökkäyksiä (tai DDoS) tapahtuu, kun suuri määrä väärentävää liikennettä lähetetään palvelimelle käyttävään verkkopalvelimeen’resursseja, jotta laillinen liikenne ei pääse siihen.

Entä fyysinen turvallisuus? Sinä’olen luultavasti jo ajatellut vähän aiheesta digitaalinen mahdollisen palveluntarjoajasi turvatoimenpiteet. Mutta se’on myös tärkeää harkita fyysinen sivustosi turvallisuus’palvelin. Vierailijat A2-hostingiin’Tietokeskus vaatii tiloihin pääsemiseksi kaksi erilaista turvakorttia, joita on parannettu videovalvonnalla. Lisäksi jokainen palvelin on täysin suljettu häkein, joissa avaimia tarvitaan palvelimen käyttämiseen.

Kun kaikki nämä toimenpiteet ovat paikoillaan, A2 Hosting’Palvelimet ovat hyvin suojattuja sekä offline- että offline-tilassa.

Tuki

A2-hosting ei ole’t voitti meidän “Paras asiakaspalvelu” otsikko ilman syytä! Palveluntarjoaja saa täydellisen 5/5 tutkimuksessamme asiakastukea varten. Gurun miehistö – kuten A2’henkilökohtaisia ​​avustajia, jotka haluavat kutsua – ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri varmistaaksesi sivustosi sujuvuuden. Saat myös erilaisia ​​tukivaihtoehtoja – A2 Hosting tarjoaa verkkoliput, haettavan tietokannan, globaalit puhelinlinjat ja live-keskusteluominaisuuden, jossa voit kuulla suoraan Gurun miehistöltä..

a2 hosting-tietokanta

Arvosteluista, joita me’Olen lukenut, että käyttäjät ovat yhdessä tyytyväisiä A2: een’erityisesti asiakastuki. Yksi asiakas nimeltä Shizane selitti:

“minä’Olemme kysyneet kaikkea peruskysymyksistä edistyneempiin, ja he joko vastaavat takaisin heti tai muutamassa tunnissa.”

Käyttäjällä nimeltä Antonia oli samanlainen kokemus:

“Heidän tuki on nopeaa ja erittäin hyödyllistä meille, jotka työskentelemme nopeatempoisessa ympäristössä.”

Katsomme kuitenkin, että John kiteytti sen parhaiten:

“A2: lla on paras asiakaspalvelu, jonka olen kokenut web-hosting-palvelussa. He ovat asiantuntevia ja nopeita ongelmien ratkaisemiseksi. minä’Olen iloinen, että olen vaihtanut heihin kaikilla verkkosivustoillani.”

Vaikka A2 Hosting loistaa asiakaspalvelussa, se on käytännöllisyydestään hieman jäljessä. Kun olet valinnut hosting-suunnitelman sinulle’Haluan ilmoittautua. A2 Hosting pyytää sinua joko rekisteröimään verkkotunnuksen, käyttämään olemassa olevaa verkkotunnusta, siirtämään verkkotunnuksesi toiselta rekisteröijältä tai käyttämään A2-hosting-aliverkkotunnusta. Tämä osa ei’et mainitse hintaa, jonka se veloittaa uudesta verkkotunnuksesta – tämä on vähemmän kuin ihanteellinen, koska saatat syventää kirjautumisprosessia ennen kuin huomaat, että’verkkotunnuksen ylimaksu.

a2 isäntäverkkotunnuksen tarkistus

Kirjautumisprosessin aikana sinä’Tulet kohtaamaan kaikenlaisia ​​lisäosia (kopioitu “Konfiguroitavat asetukset”) mistä valita. Toisin kuin suosituimmat web-hosting-yritykset, A2 Hosting ei’t valitse automaattisesti maksetut vaihtoehdot, jotka sinun on poistettava manuaalisesti, mikä on kätevää. Mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että hyvät asiat voitettiin’t myöskään sinun tarkistaa. Muista esimerkiksi valita ilmainen taso A2’oma verkkosivustojen rakentaja, jos niin’s palvelu sinulle’uudelleen kiinnostunut.

Toinen kätevä konfiguroitava vaihtoehto on automaattinen asennus sovelluksille, kuten WordPress tai Drupal. Näiden valmisteleminen kirjautumisprosessissa ennen edes ohjauspaneeliin pääsyä on hieno vaihtoehto, joka poistaa ylimääräisen vaiheen – suuri apu uusille käyttäjille.

Lue koko WordPress-arvostelu oppia lisää alustasta

Selvitä, kuinka paljon odottaa verkkotunnuksen kustannukset

Katso kuinka A2-hosting-hinnat ovat sijoituksellamme Parhaat PHP-palveluntarjoajat

Lopulliset ajatukset

Sinä pystyt’t todella mennä pieleen A2-hosting-palvelun kanssa, mutta se ei pidä paikkaansa’t tarkoita sitä’on kaikkien aikojen paras tarjoaja. Kaiken kaikkiaan A2-hosting’Pistemäärä 4,3 viidestä sijoituksissamme on hyvin ansaittu, ja sillä on joitain erittäin erityisiä vahvuuksia.

A2-hosting on sinulle…

 • Asiakastuki on erittäin tärkeä sinulle
 • Turvallisuus on sinulle erittäin tärkeä asia
 • Sinä’uudelleen kiinnostunut pilvipalveluista tai jälleenmyyjistä

A2-isäntä ei ole’t sinulle, jos…

 • Uptime on ensisijainen prioriteettisi – tätä varten kannattaa tarkistaa HostGator

Jos sinä’et todellakaan ole varma siitä, miltä sinusta suhtautuu A2-hosting-palveluun. Sen rahojen palautustakuu tekee siitä hyvän matalan riskin tarjoajan kokeilla omakohtaisesti.

Jos sinä tehdä sinulla on vahvat hosting-mielipiteet, jätä kommentti ja kerro meille, mitä arvostat palveluntarjoajassa eniten!

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map