Bluehost Review: Onko se paras sivustosi isäntä?


Paras

Paras kattava palveluntarjoaja


Yleisarvosana

5/5 tähteä

Bluehost on isännöintipalveluntarjoaja, jolla on vahva asiakaspalvelu, käyttöaika ja vastinetta rahalle. Jos haluat isännöidä WordPress-sivustoa, tämä on palveluntarjoaja sinulle. Jotkut Bluehostin ominaisuuksista ovat kuitenkin vahvempia kuin toiset – lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Onko Bluehost Web Hosting sinulle?

Vietä muutama minuutti parhaiden web-palveluntarjoajien tutkimiseen, ja Bluehost on tutkalla melkein heti – se’S on laajalti käytetty ja erittäin suosittu. Mutta mikä erottaa Bluehostin pakkauksesta? Onko sillä tarkalleen mitä sinä’etsitkö uudelleen, vai sopisiko toinen tarjoaja paremmin?

Me’Tarkastellaan tärkeimpiä päättäviä tekijöitä perusteellisesti, mutta aloitan tästä’s Bluehost yhdellä silmäyksellä:

tähtien selitys graafinen

Me’Olemme suorittaneet omat käyttäjätestauksensa parhaista isännöintipalveluntarjoajista ja vertailleet tuloksia kustakin palveluntarjoajasta luokitellaksemme ne mahdollisimman tarkasti. Bluehost’Erityisiä vahvuuksia olivat asiakastuki, palvelimen käyttöaika ja vastinetta rahalle.

Kuka on Bluehost paras?

Bluehost’Asiakastuki, vahva käyttöaika ja edulliset aloittelijasuunnitelmat tekevät siitä luotettava palveluntarjoaja. Jos sinä’Kun etsit vanhanaikaista luotettavuutta, Bluehost on loistava valinta. Että’siksi me’ve arvioi sen paras markkinoinnin yleinen tarjoaja. Bluehost on myös paras valinta, jonka voit tehdä, jos sinä’uudelleen isännöimällä WordPress-sivustoa – se’s ansainnut otsikon best WordPress-isännöintiin ja WordPress.org itse on suositellut Bluehostia vuodesta 2005. Olemme myös sitä mieltä’Se on melko hieno valokuvaussivustojen isännöintiin, jos niin’s sinun tyyppisi.

Bluehost Lyhyesti

Utahissa sijaitseva Bluehost tuli näyttämölle vuonna 2003. Siitä lähtien’sistä on tullut yksi johtavista verkkopalvelupalvelujen tarjoajista, ja sen omistaa tällä hetkellä The Endurance International Group, joka omistaa myös kilpailijan HostGator. Bluehost tällä hetkellä valtaa yli kaksi miljoonaa verkkosivustoa maailmanlaajuisesti, ensisijaisesti Utahin datakeskuksestaan.

Hyvät ja huonot puolet

Bluehost Plussat

 • Luotettava palvelimen käyttöaika: Bluehost tarjoaa erittäin kilpailukykyisen käyttöajan 99,98%
 • Saumaton WordPress-integraatio: se ei voinut’t WordPress-sivuston asettaminen on helpompaa Bluehostin kautta
 • Budjettitasoinen hinnoittelu: Hinnat ovat edelleen kilpailukykyisiä myös ensimmäisen vuoden jälkeen, ja monipuolinen hinnoittelusuunnitelma tarkoittaa siellä’s edullinen vaihtoehto jokaiselle sivustolle

Bluehost haitat

 • Lisäkustannukset: tonnia valinnaisia ​​lisäosia hiipii ostoskoriin kassalla, ja se’Sinulla on valintasi poistaa nämä kohteet ennen ostamista
 • varastointi: Bluehost tarjoaa pienen määrän tallennustilaa perussuunnitelmaansa verrattuna kilpailijoihin

Luotettavuus ja suorituskyky

Sanoimme, että Bluehost oli luotettava, ja tarkoitimme sitä: Bluehostilla on suuri käyttöaikatakuu – 99,98%. Yksikään verkkoisäntä ei voi tarjota 100% käyttöaikaa, joten 99,98% on vahva esitys – se tarkoittaa noin tunnin ja 45 minuutin seisokkeja vuodessa. Että’Toiseksi vain Hostgator, joka tarjoaa käyttöaikaa 99,99%.

bluehost käyttöaikaprosenttivertailutaulukko

Isäntätyypit ja ominaisuudet

Bluehost tarjoaa kuusi erityyppistä hosting-tyyppiä: Jaettu, Jaettu WordPress, WooCommerce, VPS, Managed WordPress ja Dedicated. Me’olemme eritelleet kunkin tyypin yksityiskohdat Bluehostin hinnoittelukatsauksessa, mutta yleensä voit ajatella eroja seuraavasti:

 • Jaettu: halvin ja helpoin yleispalvelu
 • Jaettu WordPress: halvin ja helpoin tapa ylläpitää WordPress-sivustoa
 • WooCommerce: paras tapa isännöidä verkkokauppaa WordPressin avulla
 • VPS: ei niin kallista kuin omistettu isännöinti, ja silti hyvä yrityssivustoille, joiden on ylitettävä perusteet
 • Ylläpito WordPress: vielä enemmän ominaisuuksia isännöidylle WordPress-sivustollesi
 • omistettu: kallein, mutta myös tehokkain isännöintipalvelu

WordPress ja Bluehost

WordPress suosittelee Bluehostia verkkopalveluntarjoajansa ykkönen – ja niin’s ole pieni feat, joka tulee yrityksestä, joka’s käsitteli lukemattomia Web-isäntiä omalla ajallaan. Jos sinä’kun olet jo asettanut WordPress-sivuston, niin Bluehost on paras Web-isäntä, johon mennä. Ja jos sinä’olet jo asettanut Bluehostiin, sinun kannattaa ehdottomasti harkita sivustosi perustamista WordPress.org: lla – voit asentaa sen Bluehost-hallintapaneelin kautta yhdellä napsautuksella.

Kuinka asentaa WordPress Bluehostiin

Muut Bluehost-ominaisuudet

Saumaton WordPress-integraatio on Bluehost’vaikuttavin ominaisuus, mutta ei ehdottomasti se vain ominaisuus. Me’ve koonnut loput Bluehost’Parhaat tarjoukset alla:

Verkkotunnuksen rekisteröintiBluehost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen tietyille käyttäjille, kun he kirjautuvat yhden vuoden suunnitelmaan. Tämä perk ei sisällä verkkotunnuksen rekisteröintimaksua (10–15 dollaria), jonka sinä maksat’Minun on vielä maksettava.
Verkkosivun rakentajasiellä’s vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentaja niille, joilla on idea siitä, mitä he haluavat luoda, mutta älä’sinulla ei ole tarpeeksi teräviä HTML- ja CSS-taitoja.
TiedonsiirtoBluehost tarjoaa rajoittamattoman tiedonsiirron monissa suunnitelmissaan. Kuitenkin myös Bluehost tarjoaa CPU-suojaus – lisää tästä alla.
cPanelBluehost käyttää “cPanel” Ohjauspaneeli, joka on suosittu sivustonhallintajärjestelmä. Yhtiö tarjoaa myös ilmaisia ​​varmuuskopioita, joten et halua’t menetä kaikki avainsivutiedostot.
varastointiKäytetystä suunnitelmasta riippuen Bluehost tarjoaa mitä tahansa 50 Gt: stä rajoittamattomaan tallennustilaan sivustotiedostoillesi. Jos aiot vain ajaa WordPress-blogia sanoilla ja kuvilla, niin 50 Gt: n suunnitelma on hieno, koska niin paljon tallennustilaa kuluu jonkin aikaa..

Yksi yleinen webhosting ominaisuus, että Bluehost puuttuu on vapaa siirtolaisuus. Jos sinä’Halutessasi siirtää olemassa olevan sivuston Bluehostiin, palveluntarjoaja tekee sen vain 149,99 dollarilla. Hyvä uutinen on, että tämä maksu kattaa jopa viiden verkkosivuston ja 20 sähköpostitilin siirtymisen.

hinnoittelu

Bluehost on korkealla sijalla tutkimuksessamme rahan arvo, tuloksella 4,6 / 5. Paras osa? Kaikissa Bluehost-suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jaettu hosting on Bluehost’Halvin suunnitelma, ensimmäisen vuoden 2,95 dollaria kuukaudessa ja sen jälkeen 7,99 dollaria kuukaudessa. Dedicated hosting on kallein suunnitelma, joka alkaa 79,99 dollaria / kuukausi.

bluehost hinnoitteluBluehostissa on aina myynnissä

Bluehost lähtöhinnat:

 • Jaettu hosting: 2,95 dollaria kuukaudessa, uusitaan 7,99 dollarilla kuukaudessa
 • Jaettu WordPress-hosting: 2,95 dollaria kuukaudessa, uusitaan 7,99 dollarilla kuukaudessa
 • WooCommerce-hosting: 6,95 dollaria kuukaudessa, uusitaan 13,99 dollarilla kuukaudessa
 • VPS-isäntä: 18,99 dollaria kuukaudessa, uusitaan 29,99 dollarilla kuukaudessa
 • Ylläpito WordPress-isännöinti: 19,95 dollaria kuukaudessa, uusitaan 29,99 dollarilla kuukaudessa
 • Dedicated hosting: 79,99 dollaria kuukaudessa, uusiutuu hintaan 119,99 dollaria kuukaudessa

Bluehost-hinnoittelu vs. kilpailijahinnoittelu

Palveluntarjoajan jaettu hosting-VPS-hosting-palvelun omistettu hosting WordPress-hosting Bluehost

HostGator

Liikkeessä

$ 2,95 $ 18.99 $ 79.99 $ 2,95
$ 2,75 $ 29.95 $ 119 $ 5.95
$ 6,39 $ 29.19 $ 105,69 $ 6.99

Mikä suunnitelma on vastinetta rahalle?

Jos sinä’oletko uusi web-hosting-palvelu tai sivustosi ei ole’t massiivinen, suosittelemme sitten aloittamista Bluehostista’s Jaetut tai jaetut WordPress-suunnitelmat. Ne’olet halvin, ja tarjoaa silti kohtuullisen monenlaisia ​​ominaisuuksia. Kun sivustosi ylittää nämä jaetut suunnitelmat, voit aina päivittää edullisempiin, mutta paremmin varusteltuihin vaihtoehtoihin.

Bluehostin lisäkustannukset

Valitettavasti suurin osa palveluntarjoajista täyttää virtuaalisen korisi lisäosilla kassalla. Nämä kertoimet ja loput korottavat suunnitelmasi hintaa, mutta voit aina poistaa niiden valinnan ennen ostamista.

kuitenkin, jotkut näistä lisäkohteista ovat rahan arvoisia, riippuen verkkosivustosi tyypistä’aiot päästä pois kentältä. Tässä’s yleiskatsaus sinulle yleisimmistä lisäominaisuuksista’törmään:

bluehost piilotettujen kustannusten graafinen kuva

Lisätietoja näistä ylimääräisistä esineistä ja siitä, onko sinä’Tarvitsen niitä täydessä Bluehost-hinnoittelukatsauksessa.

Bluehost-suunnitelmasi peruuttaminen

Bluehost’s 30 päivän rahat takaisin -takuu tarkoittaa, että saat jonkin aikaa testata alustaa ja tarkistaa sen’s sinulle. Mutta se’On tärkeää tehdä tämä päätös ensimmäisen 30 päivän aikana, koska myöhemmin Bluehost ei tee sitä’t tarjous minkä tahansa palautukset tai peruutukset.

Opas Halvin Web-palveluntarjoajat

Parhaat Web-palveluntarjoajat

Kiinnostaako Node.js-hosting? Löydä parhaat Node.js-palveluntarjoajat

turvallisuus

Paras osoitus turvallisesta verkkosivustosta on SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikaatti. SSL-sertifikaatit kertovat käyttäjille, että kaikki heidän sivustollasi jakamat tiedot ovat turvallisia ja että nämä varmenteet on merkitty riippulukon kuvaketta ja “https” verkkoosoitteen alussa.

Jokaisessa Bluehost-suunnitelmassa on ilmainen SSL-varmenne, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että kävijät saavat varoituksen sivustosi epävarmuudesta. Edistyneemmän tietoturvan saamiseksi voit myös ostaa premium-SSL-sertifikaatin hintaan 49,99 dollaria / vuosi. Tämä olisi arvokas sijoitus verkkokauppasivustoille tai muille sivustoille, joissa käyttäjät kirjautuvat sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla ja / tai tarjoavat arkaluontoisia tietoja (kuten luottokorttitietoja).

Muita ilmaisia ​​Bluehost-tietoturvaominaisuuksia ovat roskapostisuojaus, hotlink-suojaus ja Secure Shell -käyttö. Pohjimmiltaan, Bluehost sisältää enemmän kuin tarpeeksi turvatoimenpiteitä saadaksesi normaalin sivuston maasta – mutta jos sinäkin’Haluat ehkä sijoittaa muutamaan ekstrat, jos haluat muuttaa sivustosi laajuutta tai myydä verkossa.

Bluehost tarjoaa paljon ylimääräisiä turvatoimenpiteitä, joista valita, mutta ne voivat nopeasti lisätä ja kasvattaa laskuasi, joten se’On tärkeää valita viisaasti. Esimerkiksi SiteLock Find (verkkokaupan edistynyt tietoturva) maksaa vain 1,99 dollaria / kk, mutta jos haluat ostaa sen, siitä on laskutettava vuosittain 23,88 dollaria / vuosi. Että’Sillä ei vielä ole paljon verkko-ostajien suojan takaamiseksi, mutta voi olla vaikea olla tuntematta sokeutta kassalla.

Apu ja tuki

Bluehost on ykkönen tutkimuksessamme asiakastuen ansaitsemalla täydellisen 5/5. Sillä on erilaisia ​​tukivaihtoehtoja, mukaan lukien live chat, sähköpostitukiliput ja ympäri vuorokauden puhelintuki. Yksi käyttäjä arvioi Bluehostin’s asiakastuki as “yläpäätä,” vedoten omiin kokemuksiinsa live-chat-vaihtoehdosta:

“minä’Minulla on ollut muutamia ongelmia, jotka johtuvat pääasiassa omista virheistään, ja he’Olen aina auttanut minua korjaamaan ne. Ne’Olen helppo ottaa yhteyttä live-chatin kautta, ja en todellakaan tiedä’luulen minä’joudut odottamaan yli kymmenen minuuttia keskustellaksesi jonkun kanssa.”

bluehost -tuen kotisivu

Yhtiö tarjoaa kolme erilaista teknisen tuen numeroa tarpeistasi riippuen:

 • Yleiset tiedustelut
 • VPS ja omistettu isännöinti
 • WordPress-apu

Mukava asia Bluehostissa’Sivustossa on, että se tarjoaa välittömiä vastauksia aivan ensisijaisella ohjesivulla joihinkin yleisimpiin ongelmiin. Sano esimerkiksi, että voit’t selvittää, miten WordPress-sivustosi siirretään toiselta palvelimelta – voit napsauttaa kyseistä kysymystä ohjesivulla ja näyttää sinulle useita tapoja ratkaista ongelmasi, mukaan lukien ohjeartikkeli, suorakeskustelu ja tietty puhelinnumero, johon sinun on soitettava..

Jos sinä’tuntuu erityisen tekniseltä kyvyltä’kannattaa yrittää löytää vastaus itse Bluehostista’tukifoorumeita. Se’Usein on nopeampaa tehdä tutkimus itsenäisesti, ja se antaa viime kädessä paremman käsityksen sivuston toiminnasta. Testasimme Bluehostia’S chatin itse, ja huomasimme, että välitön vastaus todella olivat räätälöity erityiskysymyksiimme, ja ei tehnyt’t napata laatua.

bluehost live chat-aloitussivu

Asiakastyytyväisyys

Bluehost-asiakkaat ovat eniten vaikuttuneita alustasta’s apu ja tukipalvelut. Yksi käyttäjä nimeltä Robin kirjoitti:

“minä’Olen käyttänyt Bluehostia yli viiden vuoden ajan WordPress-verkkosivustollani. minä’Olen ollut pari kertaa, kun sivustoni on mennyt alas asennettujen plugin-ongelmien takia, en voinut’t selvittää mitä tehdä. Joka kerta he auttoivat minua korjaamaan ongelman nopeasti. Erittäin suositeltavaa.”

Toisella Bluehost-käyttäjän Michaelilla oli tämä sanottava:

“minä’En ole verkkosivustojen asiantuntija, joten luulen sen’On parempi kysyä joltakin, ennen kuin napsautin ja rikkoan jotain. Aina minä’minulla on kysymys, minä’Olen käyttänyt live-keskustelua – keskimäärin kolmen sekunnin odotusaika jonkun liittymiseen minuun. minä’olemme aina saaneet nopeaa, selkeää vastausta ystävälliseltä edustajalta alle viidessä minuutissa.”

bluehost käyttöliittymäPuhdas ja intuitiivinen Bluehost-käyttöliittymä on unelma

Asiakastuen lisäksi, käyttöaste ja WordPress liittäminen ovat myös Bluehostin vahvuuksia. Se toimii myös vastinetta rahalle – niin kauan kuin muistat pitää silmäsi kuorittuina lisäkustannuksista kassan aikana. Michael kirjoitti edelleen:

“Lue vain kaikki huolellisesti tietääksesi mitä’uudelleen ilmoittautuminen. Kiinnitä huomiota myös suunnitelmiin ja lisäominaisuuksiin – tiedä, mitä verkkosivustosi vaatii, ja välttä yksinkertaisesti loput.”

Ja me’d on hyväksyttävä!

rajoitukset

Monet Bluehost-asiakkaat ovat ilmaisseet turhautumisensa esiasennettujen ominaisuuksien puuttumisen vuoksi. Se’totta, että Bluehostilla on paljon tarjottavaa, mutta se’On totta, että joudut aktiivisesti valitsemaan haluamasi tarjoukset sivustollesi – ja usein lisämaksusta.

Lisätuotteet

Tiedämme nyt lisäominaisuuksista kustannukset jotka on ostettava Bluehost-suunnitelmasi ulkopuolella. Mutta siihen on paljon lisäyksiä tehdä tule mukaan jokaiseen Bluehost-suunnitelmaan. Itse asiassa kaikkein perimmäinen, paljain luusto -suunnitelma, jonka voit ostaa Bluehostilla (Basic Shared Plan, 2,75 dollaria / kk), sisältää edelleen:

 • 50 Gt: n SSD-tallennustila
 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Ilmainen SSL-varmenne (muistatko ne ?!)
 • 1 verkkotunnus mukana
 • 5 varattua verkkotunnusta
 • 25 aliverkkotunnusta

Ja jos uskallat yhden tason ylöspäin Plus-jaettuun suunnitelmaan (johdantohinta 4,95 dollaria / kk), verkkosivustojen, SSD-tallennustilan, verkkotunnusten, pysäköityjen verkkotunnusten ja aliverkkotunnusten lukumäärästä tulee rajoittamaton. Plus Shared antaa sinulle myös 30 ilmaista päivää yhden Office 365 -postilaatikon avulla ja roskapostin torjuntaa roskapostiasiantuntijoiden kautta.

Varoitus!

Bluehost ei ole’t vain isännöintipalveluntarjoaja – se toimii myös verkkotunnuksen rekisteröijä, mikä tarkoittaa, että voit etsiä ja ostaa verkkotunnusta käyttämättä kolmannen osapuolen palvelua. Se tarkoittaa myös, että voit hallita verkkotunnuksen rekisteröintiä ja isännöintipalveluita samalta tililtä.

Paljonko verkkotunnuksen tulisi maksaa?

Aloittelija’s Verkkotunnusten opas

Lopulliset ajatukset

Kokonais hosting-sijoituksissamme, Bluehost tulee ensin, ennen raskaspainojen, kuten HostGator ja GoDaddy, isännöintiä. Yksittäisissä luokissa Bluehost sijoittui ensimmäiseksi asiakaspalvelu, toinen käyttöaste, ja toinen rahan arvo. Se’s myös paras hosting-palvelujen tarjoaja hallita WordPress sivusto.

Jos saumattomat ominaisuudet ovat etusijalla, saatat olla parempi InMotion-palvelun kanssa kuin Bluehost – kuten me’olet nähnyt, Bluehost’Lisäominaisuudet ja lisäkustannukset voivat olla hämmentäviä.

Päätelmämme? Kaikki riippuu sivustosi tavoitteista – mutta jos sinäkin’Kun etsit kohtuuhintaisuutta ja luotettavuutta, Bluehost on vakaa toimittaja.

11

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me