GoDaddy-hosting-katsaus: Kiinteä all-in-One-web-hosting

godaddy-logo


Yleisarvosana

4/5 tähteä

GoDaddy on monipuolinen isännöintipalveluntarjoaja, joka tarjoaa neljä erityyppistä isäntätyyppiä (jaettu, VPS, omistettu ja WordPress) ja joukon loistavia ominaisuuksia. Sen hinnasuunnitelmat eivät ole halpoja, mutta kaikki lisäominaisuudet tekevät GoDaddystä hieman erikoisen. Ylläpidon lisäksi sillä on verkkosivustojen rakentaja ja se on maailman suurin verkkotunnusten rekisteröijä.

Jo vuosikymmenien ajan, Hyvä isä on pysynyt kärjessä yhtenä suurimmista nimistä web-isännöinnissä, verkkotunnusten rekisteröinnissä ja verkkomarkkinoinnissa. GoDaddy tarjoaa paljon palveluita, ja sen tavoitteena on olla keskitetty palvelupiste kaikkiin Internet-tarpeisiisi.

Web-hosting ja verkkotunnusten rekisteröinti eivät’t kuulostaa jännittävältä liiketoiminnalta, itse asiassa se kuulostaa suoralta kärsivältä. Siitä huolimatta GoDaddy on onnistunut pysymään yleisön silmissä surullisen Super Bowlin mainoksillaan ja perustajansa vapaa-ajan tapoilla.

Mutta mitä sen isännöinti? GoDaddy sijoittui kuudenneksi web-hosting-tutkimuksessamme arvosanalla 77%. Kun GoDaddy ei ole’t halvin yritys ympäri, saat varmasti paljon rahaa palveluineen.

Itse asiassa aloittelijat saattavat löytää tietyn edun GoDaddy-valinnassa, koska voit hallita verkkotunnustasi helposti omistetulla verkkotunnuksen rekisteröinnillä ja saada Web-hosting-tarpeesi tyydyttämään pystyttävällä palvelulla.

Korkeammat hinnat don’t tarkoittaa aina sinua’uudelleen kopioidaan, ja GoDaddy on hieno esimerkki. Sen isännöintipalvelut ovat yhtä hyviä kuin kukaan muu’s ja ilmaiset lisäosat ovat alan parhaita. Se’Kysymys on suunnitelman löytämisestä, joka sopii hyvin tarpeisiisi. Mukavuudella ja mielenraudalla on myös arvoaan’missä GoDaddy paistaa.

GoDaddy-hosting-hinnat

Hyvä isä’S hinnoittelu alkaa vain 2,99 dollaria kuukaudessa jaetusta isännöinnistä. WordPress-hosting maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa, ja VPS-hosting alkaa 19,99 dollaria kuukaudessa. Kallein GoDaddy-suunnitelma on omistettu isännöinti, joka maksaa vähintään 89,99 dollaria kuukaudessa.

Lisätietoa:

Parhaat Web-palveluntarjoajat – vertaileva katsaus markkinoiden parhaisiin hosting-palvelujen tarjoajiin, mukaan lukien GoDaddy.

GoDaddy Plussaa ja miinusta

Plussat

 • Erinomainen mallipohjainen verkkosivustojen rakentaja
 • Ilmainen Office 365 -sähköposti jaetulla isännöinnillä

Haittoja

 • Hinnoittelu on korkeampaa kuin muilla suurilla verkkosivustojen hosting-yrityksillä
 • Hyvä isä’Rajoittamattomat tarjoukset edellyttävät hienon painon huolellista lukemista

GoDaddy-hosting lyhyesti

Vuonna 1997 Jomax Technologies -yhtiöksi perustettu GoDaddy on maailman suurin verkkotunnuksen rekisteröijä. Se’Ei ole selvää kuinka monta verkkosivustoa se ylläpitää, mutta yritys hallinnoi yli 76 miljoonaa verkkotunnusta. Sillä on 14 toimipistettä ympäri maailmaa ja yli 17,5 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa.

Ennen kuin useimmat ihmiset ympäri maailmaa edes ymmärsivät mitä verkkotunnus oli tai miksi sinä’Haluan yhden, GoDaddystä tuli kotinimi. Tämä johtui suurelta osin Super Bowl -mainoksista, jotka alkoivat vuonna 2005. GoDaddy on viime vuosina luopunut Super Bowl -mainoksistaan..

Muistamattomien mainosten lisäksi GoDaddy jatkoi kasvuaan ja tarjosi yhä enemmän palveluja, kunnes siitä tuli tänään täyden palvelun verkkokauppa. Sen hinnoittelu ei ole yhtä kilpailukykyinen kuin jotkut muut verkkoisäntäkoneet; saat kuitenkin hienoja etuja, kuten Office 365 -sähköpostin, verkkosivustojen rakentajan ja vahvan asiakastuen.

Jos tarvitset vain aloittelija WordPress-sivuston, me’d ehdottaa, että hinnoittelun tulisi olla ensisijainen huolenaihesi. Ei olla liian lempeä siitä, mutta WordPress-käyttökokemus on melkein sama kuin kerran’uudelleen blogiympäristössä’sisällönhallintajärjestelmä (CMS).

Lisätietoa:

WordPress-arvostelu – täydellinen WordPress.org-erittelymme ja kuinka saada siitä irti kaikki.

Luotettavuus & Esitys

GoDaddy sanoo lupaavansa 99,99 prosenttia käyttöaikaa, mikä on vähemmän kuin päivä seisokkeja vuodessa. Nyt on toinen kysymys, suorittaako GoDaddy todella tällä tasolla. Down.com: n äskettäin suorittamassa testissä, joka suorittaa käytettävyystestejä web-isäntälaitteilla, GoDaddyn keskimääräinen käyttöaika on 99,97 prosenttia. Se vastaa hiukan alle kolme päivää seisokkeja vuodessa, mikä on edelleen erinomaista.

Sata prosenttia käyttöaikaa ei yksinkertaisesti ole’t mahdollinen välttämättömien teknisten ongelmien vuoksi. Mutta lähes 100 prosenttia, kuten GoDaddy tarjoaa, on se, mitä sinun pitäisi realistisesti odottaa.

GoDaddy-ominaisuudet

GoDaddy sisältää kaikki tarvittavat perusominaisuudet verkkoisäntässä. Sen perussuunnitelma tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen, kun rekisteröidyt vähintään vuodeksi. GoDaddy rajoittaa ilmaisen tarjouksensa tietyille korkean tason verkkotunnuksille, mukaan lukien .CLUB, .COM, .NET, .XYZ, .ORG, .CO ja .CN.

Se’On syytä huomata, että joudut maksamaan myös ICANN-maksun, joka on 18 senttiä verkkotunnusta kohti vuodessa sitoumuksen keston ajan.

GoDaddy tarjoaa jaetussa perussuunnitelmassa ilmaisen vuoden’Microsoft Office 365 -yrityksen sähköpostiosoite, joka on yleensä 60 dollaria vuodessa. GoDaddy-hosting tarjoaa myös mittaamatonta kaistanleveyttä, joka sisältää rajoittamattoman tallennustilan ja verkkosivuston kaistanleveyden. Vaikka rajoittamaton kaistanleveys on tyypillinen perustietoihin tarkoitettuihin web-isännöintipalveluihin, rajoittamaton tallennustila on vähemmän yleinen.

GoDaddyllä on kuitenkin joitain erityisiä rajoituksia rajoittamattomille suunnitelmilleen. Jos sinä’Kun käytät Linux-isäntään, sinulla on rajoitettu 250 000 sisääntuloa – tiedostoja, hakemistoja ja niin edelleen – tiliä kohden. Windows-pohjaisessa isännöinnissä rajoitus on 500 000 tiedostoa ja kansiota tiliä kohden.

Jos se kuulostaa monimutkaiselta sinulle, sinä’uudelleen ei todennäköisesti vaikuta. GoDaddy tarjoaa paljon säilytystilaa, jotta sen täyttö suurimpaan osaan vie jonkin aikaa.

Talouden perussuunnitelman lisäksi on olemassa useita kalliimpia tasoja. Deluxella on kaikki talouden perusteet, mutta se tarjoaa rajoittamattoman määrän verkkosivustoja ja aliverkkotunnuksia. Ultimate-suunnitelma lisää palvelimen prosessointitehoa ja saat ilmaisen HTTPS: n vuodeksi, ja sen jälkeen yrityksen jaettu isäntä lisää lisää laskentaresursseja.

Onko GoDaddy Hosting helppokäyttöinen?

GoDaddy käyttää isännöintisuunnitelmaasi hyvin yksinkertaisesti. Valitset haluamasi suunnitelman, ja sitten on hyvin merkittyjä tarjouksia useille valinnaisille lisäosille. Ainoa oletuksena valittu lisäosa on verkkosivuston varmuuskopio. Muita mahdollisia lisäosia ovat sivustoturvallisuus ja HTTPS: n SSL-varmenne.

Paketin asennuksen jälkeen saavut yksinkertaistetulle käyttöliittymälle. Täältä voit määrittää sähköpostisi, rakentaa verkkosivuston ja käyttää sivustoasi’s cPanel-ohjauspaneeli. Kaikki tämä verkkosivuston osa on erittäin puhdasta ja yksinkertaista – ihanteellinen uusille käyttäjille.

Kun pääset cPanel-osioon, asiat voivat muuttua hieman hämmentävämmäksi, mutta muotoilu on silti hyvin selkeä. Vasemmalla näet verkkosivustosi tilastotiedot, kuten tiedostojen käyttö, tallennus ja niin edelleen. Tästä voi olla apua, jos haluat nähdä vaatimukset, joita sivusto asettaa palvelimelle, ja onko sinulla’maksat lisäkorvauksiasi.

Ikkunan pääosa otetaan huomioon cPanel-luokkien, kuten Tiedostot, Asetukset, tietokannat, Web-sovellukset, verkkotunnukset, Sähköposti, metrics, turvallisuus, Ohjelmisto, ja Pitkälle kehittynyt.

GoDaddy-kojelautaGoDaddy-kojelauta on puhdas ja helppo käyttää. Se on ihanteellinen kokemattomille käyttäjille

Jos sinä’käynnistämällä WordPress-sivuston tai muun erityisen sisällönhallintajärjestelmän, cPanel voitti’t olla valtava huolenaihe. Mutta jos sinä’aiot viettää paljon aikaa cPanelissa, saatat verrata GoDaddyä Bluehostiin nähdäksesi minkä yksinkertaistetun suunnittelun haluat.

GoDaddyllä on oma vedä ja pudota -sivuston rakentaja. Aluksi pyydetään sinua valitsemaan luokka ja nimi verkkosivustollesi. Sitten se valitsee automaattisesti perusmallin aloittamiseksi. Sitten verkkosivuston rakentaja opastaa sinua luomisprosessissa, mukaan lukien kyky muuttaa automaattisesti valittua teemaa.

Lisätietoa:

GoDaddy-verkkosivustojen rakennuskatsaus – katsaus GoDaddyyn’yrityksen sisäinen verkkosivujen rakentaja ja sen tarpeelliset ominaisuudet.

Se’S on erinomainen työkalu aloittelijoille, jotka haluavat rakentaa oman sivuston, mutta eivät’t varma mistä aloittaa. Työkalumme kokeilussa se antoi meille mahdollisuuden valita kahdeksasta perusmallista ja antoi meille vapauden säätää värejä ja fontteja. Sieltä voimme mukauttaa kaiken ja minkä tahansa elementin vaihtaminen oli yhtä helppoa kuin sen napsauttaminen ja sitten muutoksen tekeminen oikeanpuoleisella sivupalkilla..

Vaikka tämä ei ole’t vapaa perussuunnitelman kanssa’s loistava vaihtoehto, jos’Haluat rakentaa verkkosivuston nopeasti ja helposti.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on ongelmia GoDaddy-sivustossasi, sinulla on useita virallisia ja epävirallisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit löytää korjauksen.

Hyvä isä’Tietokeskuksen tulisi olla ensimmäinen pysähdyspaikka. Se’Todennäköisesti ongelmasi ei ole niin ainutlaatuinen ja että yhteinen korjaus on saatavana. Yllättäen tämä säästää usein enemmän aikaa kuin tukiedustajan odottaminen.

Hyvä isä’Ohjesivusto on hyvin järjestetty, ja yleisimmät aihekategoriat edustavat suuria kuvakkeita; näihin sisältyy kysymyksiä verkkotunnuksista, cPanelista, Windows-isännöinnistä, SSL-varmenteista, Office 365 -sähköpostiviesteistä ja tilin hallinnasta. Napsauttamalla Lisää tuotteita -linkki paljastaa mahdolliset aiheluokat vain tekstiluettelossa.

Kun olet valinnut ongelman, GoDaddy auttaa sinua poraamaan asiaa, kunnes löydät artikkelin’s erityisiä ongelmasi suhteen. Suurin osa ratkaisuista löytyy kuitenkin foorumin viesteistä, joissa asiakkaat auttavat toisiaan.

GoDaddy-hosting-arviointitietokantaGoDaddy-tietokeskus on hyvin organisoitu, mutta syvällisiin vastauksiin voi olla parempi etsiä foorumeita

Jokaisen tietyn julkaisusivun yläosassa on joitain perusvinkkejä, mutta GoDaddy yleensä ei’tillä ei ole pitkiä tukiartikkeleita, joita jotkut verkkoisäntäkoneet luovat itse. Että’Se ei välttämättä ole huono asia, koska foorumiviestit pitävät ongelmaratkaisut ajan tasalla, mutta se’Ei kaikille, koska se yleensä vaatii vähän enemmän tutkimusta.

Jos tietopohjan reitti epäonnistuu, muista, että myös tavallinen vanha Google-haku voi auttaa. GoDaddy on niin iso ja suosittu, että monet sivustot ja YouTube-kanavat kirjoittavat artikkeleita, joissa on korjauksia GoDaddylle ominaisiin ongelmiin.

Kun tällaista tutkimusta ei ole’t korteissa, GoDaddy tarjoaa myös live-chatia, ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea ja vastauksia sosiaalisen median tukikysymyksiin..

hinnoittelu & Rahan arvo

GoDaddy: llä on usein myyntiä, jolloin jaetun isännöinnin hinnat Economy-suunnitelman kanssa alkavat niinkin alhaisesta kuin 2,99 dollaria kuukaudessa, kun kirjaudut 3 vuodeksi. Alkukauden jälkeen hinta nousee 7,99 dollariin kuukaudessa. Deluxe-suunnitelman johdantohinta on 4,99 dollaria kuukaudessa, ja Ultimate on 5,99 dollaria.

Että’Se on melko vähän kalliimpaa kuin Bluehost tai HostGator, missä hinnat alkavat alle 3 dollaria. Lisäkustannukset saattavat kuitenkin olla sen arvoisia jokaiselle, joka haluaa käyttää GoDaddyä’Käyttäjäystävällinen verkkosivujen rakentaja.

Hyvä isä’Omistetussa WordPress-isännöinnissä korkeamman liikenteen blogeille on johdantohinta 4,99 dollaria kuukaudessa (9,99 dollaria alkuperäisen ajanjakson jälkeen), ja Deluxe- ja Ultimate-suunnitelmissa aloitushinnat ovat 7,99 dollaria ja 9,99 dollaria. siellä’s on myös perimmäinen suunnitelma kahdelle verkkosivustolle, joka alkaa 9,99 dollarilla kuukaudessa, ja Pro 5+ -suunnitelma 5–50 verkkosivustolle, joka alkaa vain 24,99 dollarilla kuukaudessa.

Virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isäntä alkaa 19,99 dollaria kuukaudessa VPS: llä, jossa on 1 Gt muistia, 40 Gt tallennustilaa, mittaamaton kaistanleveys, 3 erillistä IP: tä ja ilmainen SSL-varmenne vuodeksi. Uusintahinta nousee jopa 30 dollariin kuukaudessa alkuperäisen ajanjakson jälkeen. On olemassa kolme muuta VPS-suunnitelmaa, joiden hinnat vaihtelevat 24,99 dollarista kuukaudessa 74,99 dollariin kuukaudessa käyttöönottohinnalla.

Dedicated hosting, jossa vuokraat palvelimen GoDaddyltä, alkaa 89,99 dollaria kuukaudessa ja nousee 179,99 dollariin. Nämä ovat kuitenkin johdantohinnat. Alkukauden jälkeen hinnat nousevat huomattavasti vaihteleen 169,99 dollarista 349,99 dollariin kuukaudessa. Että’s vakavaa rahaa, ja se on sen arvoista vain pienille yrityksille ja blogeille, joilla on liikennettä ja yritystä sen tukemiseksi.

Johtopäätös: Onko GoDaddy-hosting sopiva sinulle?

GoDaddy on loistava valinta verkkosivustojen ylläpitämiseen, vaikka sinäkin’Sinun on maksettava hiukan enemmän kuin maksaisit muiden suurten isäntäyritysten kanssa. Se voi olla sen arvoista saadaksesi joitain ilmaisista GoDaddy-tarjouksista, kuten ilmainen Microsoft Office 365 -sähköposti, ilmainen SSL-varmenne suurempiin suunnitelmiin ja enimmäkseen ilmainen verkkotunnus.

GoDaddy voitti’t olla kaikille, kuten niille, joilla on hintaherkkä budjetti. Silti, useiden tietokeskuksen alueiden välillä, erittäin helppokäyttöinen käyttöliittymä ja kaikenlaisia ​​tukivaihtoehtoja, GoDaddy on syytä etsiä uusia käyttäjiä ja kokeneita verkkosivustojen omistajia. Kun GoDaddy-suunnitelma sopii, se todella sopii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map