HostGator hinnoittelukatsaus 2020

Pitäisikö sinun napsauttaa HostGatoria’s suunnitelmat?

hostgator esitelty kuva pieniHostGator on suosittu isännöintipalveluntarjoaja, jonka tavoitteena on tehdä isännöinnistä helppoa ja edullista käyttäjilleen.


Kävimme läpi tarkan tutkimusprosessimme nähdäksemme, kuinka hyvin se on vastannut maineensa ja sitä’Voimme varmasti sanoa, että HostGator vauhditti meitä tullessa sijoitusten toiseksi parhaaksi palveluntarjoajaksi aivan Bluehostin takana.

Mutta teki HostGator’Hinnat onnistuvat vaikuttamaan myös meihin?

HostGator tarjoaa kuusi erityyppistä hosting-tyyppiä, ja jokainen hosting-tyyppi tarjoaa kolme erilaista hinnasuunnitelmaa. Että’Valittavana on paljon – tarjoamalla niin paljon suunnitelmia, hintoja, alennuksia, ominaisuuksia ja hosting-tyyppejä, kuinka sinun on tarkoitus tietää, mikä niistä on sinulle parhaiten sopiva?

HostGator-hinnoittelu: Pikakatsaus

HostGator-suunnitelmat alkavat vain 2,75 dollaria kuukaudessa jaetulle isännöinnille – se tarjoaa myös VPS-, WordPress-, pilvi-, jälleenmyyjä- ja omistettuja hosting-suunnitelmia. Dedicated hosting on kallein alkaen 118,99 dollaria kuukaudessa. Nämä ovat alennettuja hintoja, joten kiinnitä huomiota uusimiskustannuksiin ja mahdollisiin lisäkustannuksiin, kuten verkkotunnukset, CodeGuard-varmuuskopiot ja muut lisäominaisuudet.

Me’uudelleen täällä auttaa. Tämä artikkeli erittelee kaikki HostGator-ohjelmat’isännöintisuunnitelmat ja hinnat, katso hienosti kaikki odotettavissa olevat ylimääräiset kustannukset ja aseta tarkkaan, kuinka se mittaa kilpailijoidensa vieressä.

Aloita täältä’s nopea yhteenveto HostGator-erittelystä’hinnasuunnitelmat:

 • Jaettu hosting: 2,75–5,95 dollaria kuukaudessa
 • Pilvipalvelu: 4,95–9,95 dollaria kuukaudessa
 • WordPress-hosting: 5,95–9,95 dollaria kuukaudessa
 • Jälleenmyyjän hosting: 19,95–24,95 dollaria kuukaudessa
 • VPS-isäntä: 29,95–49,95 dollaria kuukaudessa
 • Dedicated hosting: 118,99–148,98 dollaria kuukaudessa

Lisätietoa

 • Lue meidän HostGator arvostelu katsoaksesi HostGatoria kokonaisuudessaan’Suorituskyky tutkimuksissamme ominaisuuksista asiakastukeen
 • Vertailla parhaat web-palveluntarjoajat meidän perusteellisessa katsauksessa
 • Vertaa yli 50 suunnitelmaa perusteellisessa katsauksessa Halvin Web-palveluntarjoajat

1

Paljonko HostGator-suunnitelmat maksavat?

HostGator’Hinnasuunnitelmat alkavat sen jaetulla hosting-Hatchling-suunnitelmalla, joka maksaa vain 2,75 dollaria kuukaudessa ensimmäiseltä toimikaudelta ja uusiutuu 6,95 dollarilla kuukaudessa sen jälkeen. Sen jälkeen hinnat nousevat, kun työskentelet ylöspäin suunnitelmien ja erilaisten hosting-tyyppien läpi.

Katso täydellinen erittely alla olevasta taulukosta:

Perus Parempi Paras Yhteiset Pilvi WordPress jälleenmyyjä VPS omistettu
$ 2,75 $ 3,95 $ 5.95
$ 4.95 $ 6,57 $ 9.95
$ 5.95 $ 7,95 $ 9.95
$ 19.95 $ 24.95 $ 24.95
$ 29.95 $ 39.95 $ 49.95
$ 118,99 $ 138,99 $ 148,98

Tämä on yhteenveto kustakin hosting-paketista, jotta saat kuvan siitä, kuinka paljon kukin maksaa. Nämä hinnat heijastavat alennettuja suunnitelmia uusille käyttäjille – me’Peitän sen tarkemmin seuraavaksi, sukella sitten HostGatorin yksityiskohtiin’eri isännöintityypit ja niiden kustannukset alla.

Etkö ole varma, minkä tyyppistä majoitusta tarvitset? Tässä’s nopea erittely auttaa sinua valitsemaan:

 • Jaettu hosting: paras pienille, perussivustoille, joilla on vähän liikennettä, kuten yhden sivun blogeille.
 • Pilvipalvelu: parhaiten sivustoille, jotka kokevat retkiä ja laskuja liikenteessä, kuten kaupat, jotka harjoittavat online-myyntiä.
 • WordPress-hosting: paras kaikenkokoisille WordPress-verkkosivustoille.
 • Jälleenmyyjän hosting: paras niille, jotka aloittavat oman hosting-yrityksen.
 • VPS-isäntä: paras valinta useimmille standardisivustoille – se’S rohkaistu päivitys jaetusta isännöinnistä.
 • Dedicated hosting: parhaiten erittäin suurille verkkosivustoille ja verkkokaupoille, jotka tarvitsevat kehittynyttä räätälöintia ja turvallisuutta.

2

Kuinka HostGator-hinnoittelu toimii

Sinä’Olen huomannut, että HostGator’Hinnat ovat melko kohtuuhintaisia. Vau! Vain 2,95 dollaria kuukaudessa ylläpidosta, saatat ajatella sitä’hämmästyttävä! Mitä muuta minun on tiedettävä, kun se’s niin halpaa?!

No, on yksi tärkeä asia tietää – HostGator, kuten useimmat isännöintipalveluntarjoajat, tarjoaa alennuksia uusille käyttäjille. Nämä alennushinnat ovat ne, jotka näytetään HostGatorissa’verkkosivusto, koska se’s hieno tapa aloittaa suunnitelmasi.

Tämä alennus kestää ensimmäisen kauden. Tämä tarkoittaa, että jos kirjaudut yhden vuoden suunnitelmaan, saat ensimmäisen vuoden alennettuun hintaan; Jos kirjaudut kahden vuoden suunnitelmaan, saat kaksi ensimmäistä vuotta alennuksella. Se’On myös syytä tietää, että maksat kokonaissumman etukäteen, kun kirjaudut sisään.

Joten mitä tapahtuu, kun ensimmäinen vaalikausi on ohi? Hyvin, suunnitelmasi uusitaan normaalilla hinnalla – tämä on kuinka paljon suunnitelma yleensä maksaa ilman alennusta. Esimerkiksi HostGator’s Hatchling-suunnitelma maksaa aluksi 2,75 dollaria, mutta uusitaan 6,95 dollarilla, kun ensimmäinen toimikausi on ohi.

Suunnittele halvin alennushinta Halvin uusinta Hinta% säästöt kuukaudessa Yhteiset Pilvi WordPress jälleenmyyjä VPS omistettu
$ 2,75 $ 6,95 60%
$ 4.95 $ 8.95 45%
$ 5.95 $ 9.95 40%
$ 19.95 $ 29.95 33%
$ 29.95 $ 89,95 67%
$ 118,99 $ 189 37%

Tämä on yleinen käytäntö verkkoisäntien keskuudessa, ja se voi todella toimia sinun eduksesi antamalla sinulle paljon ensimmäisestä hosting-suunnitelmassasi. Se tarkoittaa kuitenkin, että sinun on pidettävä molemmat silmät auki ja aina tarkistettava normaalihinta ennen kuin hyppäät jalkoihin – tai pikemminkin luottokorttiin – ensin suunnitelmaan.

Tämä auttaa sinua välttämään taivaankorkeita uusintahintoja myöhemmin!

Vieläkin hämmentynyt? Don’hätää – tästä lähtien me’Keskustelemme sekä alennushinnoista että normaalihinnoista, jotta tiedät tarkalleen mitä’uudelleen ilmoittautuminen!

Hyödyt eniten HostGatorista’alennukset, jos kirjaudut pidempään laskutusjaksoon. Kuitenkin sinä’sinulla on paljon valinnanvaraa – HostGator tarjoaa monenlaisia ​​tilauksia:

 • 1 kuukausi
 • 3 kuukautta
 • 6 kuukautta
 • 12 kuukautta
 • 24 kuukautta
 • 36 kuukautta

Jos sinä’olet onnellinen “lukita” säästät eniten rahaa pitkään valitsemalla pidemmän laskutusjakson – kuukausisuunnitelmat saattavat kuulostaa houkuttelevilta, koska ne’uudelleen vähemmän sitoutumista, mutta he’uudelleen myös kalliimpaa pitkällä tähtäimellä.

HostGator näyttää sivustossaan 36 kuukauden laskutusjakson hinnat. Joten palatakseni Hatchling-suunnitelmaan sinä’Saat vain halvimman 2,75 dollarin hinnan, jos kirjaudut 36 kuukauteen. Sama suunnitelma maksaa 10,95 dollaria, jos valitset yhden, kolmen tai kuuden kuukauden suunnitelman.

3

HostGator-jaetun palvelun kustannukset

Jaettu isäntä on isännöimpiä muotoja – se’s erittäin rajoitettu, mutta se tekee siitä myös erittäin edullisen. Pääjako jaetulle isännöinnille on se, kuinka halpaa se on – Sivustosi jakaa palvelimen muiden sivustojen kanssa, mikä tarkoittaa, että resurssit jakautuvat kaikkien välillä.

Jos muut sivustot käyttävät liian monta näistä jaetuista resursseista, sivustosi kärsii – esimerkiksi se voi kaatua, jos jokin toinen sivusto saa liikenteen piikkiä. Tämä tekee jaetusta hosting parasta hyvin pienille, yksinkertaisille verkkosivustoille, joiden liikenne on vähäistä.

HostGator’s Jaetut hosting-suunnitelmat

HostGatorilla on kolme jaettua hosting-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 2,75 dollarista 5,95 dollariin kuukaudessa (36 kuukauden laskutusjakson aikana ja alkuperäisen alennuksen kanssa). Suunnitelmat alkavat:

 • Hatchling-suunnitelma: 2,75 dollaria, uusitaan 6,95 dollarilla kuukaudessa
 • Vauva suunnitelma: 3,95 dollaria, uusitaan 9,95 dollarilla kuukaudessa
 • Liiketoimintasuunnitelma: 5,95 dollaria, uusitaan 14,95 dollarilla kuukaudessa

hostgator jakoi isännöintihinnatHostGator’Jaetun isännöintisuunnitelman hinta vaihtelee 2,75–5,95 dollaria kuukaudessa, mikä tekee siitä edullisen vaihtoehdon aloittamiselle verkossa.

Tässä’s tarkemmin kuinka niiden ominaisuudet pinottuvat – me’Menen tarkemmin taulukon alla:

Hatchling Plan -suunnitelma Alkuperäinen alennushinta Normaalihinta % alennuksen säästöt Levytila kaistanleveys Verkkotunnusten lukumäärä Ilmainen oma IP Varmuuskopiointitoiminto Ilmainen SSL
$ 2,75 $ 3,95 $ 5.95
$ 6,95 $ 9.95 $ 14.95
60% 60% 60%
rajoittamaton rajoittamaton rajoittamaton
rajoittamaton rajoittamaton rajoittamaton
1 Rajoittamaton Rajoittamaton
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Tarkastelemalla käytettävissä olevia ominaisuuksia, saatat ihmetellä, mikä ero on niiden välillä mittaamaton ja rajoittamaton. Antaa’S tutkia nopeasti sekaannusta.

Mittaamaton tarkoittaa sinua’sinua ei veloiteta käyttämästäsi resurssimäärästä – mutta käyttämällesi summalle on edelleen raja. Se’on hyvin epätodennäköistä, että sivustosi lähestyy näitä rajoituksia, ja HostGator lähettää sinulle sähköpostia, jos näyttää siltä, ​​että saatat ylittää rajat.

Rajoittamaton todella tarkoittaa siellä’s ei ole rajaa – joten voit luoda niin monta verkkotunnusta kuin haluat!

Toinen ominaisuus sinulle’Näen paljon on SSL (Suojattu pistokekerros). Tämä salaa kävijöiden ja verkkosivustosi välillä kulkevat tiedot, tietojen suojaaminen hakkereilta tai vuotoilta. Google varoittaa kävijöitä, kun he’uudelleen pääsy suojaamattomaan sivustoon, joten SSL: n saaminen on todella tärkeä ominaisuus.

Suosittelemme vain Hatchling-suunnitelmaa hyvin pienet verkkosivustot – kuten nimestä voi päätellä, sen ominaisuudet sopivat parhaiten sivustoille, jotka ovat vasta alkamassa verkossa. Voit isännöidä vain yhtä verkkotunnusta ja voit’t päivitä SSL-varmenne lisäsuojausta varten.

Vauva-suunnitelma on hyvä keskitie 3,95 dollaria kuukaudessa – voit isännöidä rajoittamatonta määrää verkkotunnuksia, ja jos haluat päivittää yksityiseen SSL: ään, voit. Tämä tekee siitä paremman valinnan, jos sinä’ylläpitää useampaa kuin yhtä verkkosivustoa tai tarvitset parempaa suojausta.

Liiketoimintasuunnitelmassa on edistyneimmät ominaisuudet, jotka antavat sivustollesi enemmän kasvumahdollisuuksia. Se’s myös paras suunnitelma, jos sinä’uudelleen käynnissä pieni verkkokauppa. Saat ilmaisen päivityksen Positiiviseen SSL: ään (joka tarjoaa korkeamman suojaustason kuin perusversio) ja SEO-työkaluihin, joiden avulla ihmiset löytävät sivustosi verkossa.

Joten minkä suunnitelman valitset? Jos haluat isännöidä useampaa kuin yhtä verkkotunnusta, vauva-suunnitelma on paras valinta. Jos haluat ylläpitää pientä verkkokauppaa, niin sinäkin’Tarvitsen liiketoimintasuunnitelman. Yksinkertaisesti yhden sivuston ylläpidosta’vasta aloittaessasi, Hatchling-suunnitelma vie sinut jaloillesi.

Lisätietoa

 • Etsitkö halpaa jaettua hosting-palvelua? Haku päättyy tähän perusteellisella katsauksella 6 parasta halvan jaetun palveluntarjoajan palvelua
 • Lue arvostelu 8 parasta jaettua palvelua löytää markkinoiden parasta laatua jaettua hosting-palvelua

4

HostGator Cloud -verkkosivuston kustannukset

Cloud hosting on missä verkkosivustosi’Tietoja tallennetaan useille virtuaalipalvelimille fyysisten palvelimien sijasta, kuten tavalliset jaetut isännöintipalvelut. Tämä tarkoittaa, että jos yksi palvelin epäonnistuu, sivustosi voitti’t mennä alas, koska toinen palvelin ottaa automaattisesti haltuunsa. Cloud hosting erittäin skaalautuva, luotettava ja monipuolinen.

Jos tarvitset erittäin joustavaa isännöintiä liikenteen nousun käsittelemiseksi, pilvimajoitus on loistava valinta – se’Sitä suosii yleensä verkkokaupat, joissa kokee suuria liikennemääriä myynnin ja kausitrendien seurauksena.

HostGator’s Pilvipalvelusuunnitelmat

HostGatorilla on kolme pilvipalvelusuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 4,95–9,95 dollaria kuukaudessa:

 • Hatchling-suunnitelma: 4,95 dollaria, uusitaan 8,95 dollarilla kuukaudessa. Saat ilmaisen verkkotunnuksen ja SSL-varmenteen, mittaamaton kaistanleveys ja voit isännöidä yhtä sivustoa.
 • Vauva suunnitelma: 6,57 dollaria, uusitaan 11,95 dollarilla kuukaudessa. Saat samat ominaisuudet kuin Hatchling-suunnitelma, mutta voit isännöidä rajattomasti sivustoja.
 • Liiketoimintasuunnitelma: 9,95 dollaria, uusitaan 17,95 dollarilla kuukaudessa. Saat samat ominaisuudet kuin vauvan suunnitelmassa, samoin kuin SEO-työkalut ja paremman SSL-varmenteen.

Halvimman Hatchling-suunnitelman suurin rajoitus on, että voit isännöidä vain yhtä verkkosivustoa ja sillä on pieni muisti. HostGator suosittelee sen sijaan 6,57 dollaria kuukaudessa vauvansuunnitelmaa, mikä antaa sinulle enemmän tilaa kasvulle pitäen hinta melko kohtuullinen.

hostgator pilvi hosting-suunnitelmatHostGator’Pilvipalvelusuunnitelmat alkavat 4,95 dollaria kuukaudessa, ja tarjoavat enemmän resursseja kuin normaalit web-hosting-suunnitelmat.

HostGator’Pilvipalvelun web-suunnitelmat lupaavat nopeuksia, luotettavuutta ja resursseja kuin normaali jaettu isäntä. Mutta mitä todella saat rahoiltasi? Seuraava taulukko erittelee kunkin suunnitelman’Ominaisuudet:

Hatchling Plan -suunnitelma Alkuperäinen alennushinta Normaalihinta % alennuksen säästöt Levytila kaistanleveys Verkkotunnusten lukumäärä Ilmainen oma IP Varmuuskopiointitoiminto Ilmainen SSL Muisti CPU-ytimien lukumäärä
$ 4.95 $ 6,57 $ 9.95
$ 8.95 $ 11.95 $ 17.95
45% 45% 45%
rajoittamaton rajoittamaton rajoittamaton
rajoittamaton rajoittamaton rajoittamaton
1 Rajoittamaton Rajoittamaton
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2GB 4 gigatavua 6GB
2 4 6

Sinä’Huomaa samankaltaisuuden ominaisuuksien välillä tässä jaetussa isännöintisuunnitelmassa olevien ominaisuuksien välillä. Joten miksi hinnankorotus? Pilvipalvelu antaa sinulle paremman suorituskyvyn, koska sinulla on pääsy useisiin palvelimiin.

Se’on syytä tietää, että resursseja jaetaan edelleen sen sijaan, että ne olisi omistettu tilillesi – mutta sinä’hallitset paljon enemmän resurssejasi ja kuinka paljon sinä’uudelleen, mikä helpottaa hallintaa.

Tärkein ero tässä on muistin ja CPU-ytimien lisääminen. Mitä enemmän muistia on, sitä paremmin sivusto toimii tehokkaan liikenteen aikana – suosittelemme vauva-suunnitelmaa olemaan turvallinen, ellei sivustosi ole todella pieni.

CPU tarkoittaa keskusyksikköä, ja se on tietokoneen osa, joka suorittaa suurimman osan tärkeistä toimista asioiden sujuvuuden varmistamiseksi.

Onneksi et’t tarvitse huolehtia liikaa siitä, mikä suorittimen ydin on. Sinun tarvitsee vain tietää, että mitä enemmän prosessorin ytimiä sinulla on, sitä enemmän tietoja järjestelmäsi pystyy käsittelemään ja sitä parempi suorituskyky sivustoosi tulee. Yksinkertaisesti: mitä enemmän ytimiä sinulla on, sitä parempi!

Useimpien verkkosivustojen välillä kahden ja neljän prosessorin ytimen tulisi olla hieno – sinä’Tarvitsen vain enemmän kuin sinä’ajaa monimutkaisia ​​ohjelmia (kuten edistynyt pelaaminen) verkkosivustosi kautta.

Kaiken kaikkiaan Hatchling-suunnitelma on hieno aloittelijoille, joiden liikenne on vähäistä, mutta 6,57 dollaria kuukaudessa vauvaohjelma on ehdottomasti maksamisen arvoinen. Se tarjoaa työkalut suuremman liikenteen hoitamiseksi, mikä antaa sivustosi tilaa kasvaa. Suurin osa ihmisistä voitti’t tarvitse liiketoimintasuunnitelman mukana tulevia lisälaitteita, paitsi jos sinä itse’uudelleen monimutkaisen verkkosivuston ylläpitäminen.

Lisätietoa

 • Oletko parhaiden parhaiden joukossa? Lue arvostelu Parhaat pilvipalveluntarjoajat varmistaaksesi, että saat ensiluokkaista palvelua

5

HostGator WordPress -majoituskustannukset

Onko siellä WordPress-faneja? Sinulla on mahdollisuuksia’olet käyttänyt – tai ainakin kuullut – WordPressiä, nähden sen voiman 34% Internetistä! Ja mitä kaikki nämä WordPress-sivustot tarvitsevat? Sinulla on se – he tarvitsevat isännöintiä.

WordPress-hosting-palvelu palvelee niitä erityistarpeita, jotka liittyvät WordPress-verkkosivuston ylläpitämiseen. Esimerkiksi se sisältää yleensä paremman tietoturvan ja suojauksen, siirtopalvelut ja päivitykset WordPress-sivustosi turvallisuuden ja sujuvuuden varmistamiseksi.

HostGator’s WordPress-hosting-suunnitelmat

HostGatorilla on kolme WordPress-hosting-suunnitelmaa – halvin alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein tulee 9,95 dollaria kuukaudessa:

 • Aloitussuunnitelma: 5,95 dollaria, uusitaan 9,95 dollarilla kuukaudessa. Isännöi yhtä sivustoa, ilmainen SSL ja verkkotunnus mukana. Tukee jopa 100 000 käyntiä kuukaudessa.
 • Vakiosuunnitelma: 7,95 dollaria, uusitaan 15,95 dollarilla kuukaudessa. Isäntä jopa kaksi sivustoa, ilmainen SSL ja verkkotunnus mukana. Tukee jopa 200 000 käyntiä kuukaudessa.
 • Liiketoimintasuunnitelma: 9,95 dollaria, uusitaan 22,95 dollarilla kuukaudessa. Isännöi jopa kolme sivustoa, ilmainen SSL ja verkkotunnus mukana. Tukee jopa 500 000 käyntiä kuukaudessa.

Hyvä tietää… isännöimäsi sivustojen määrä vaikuttaa suunnitelmasi hintaan. Voit esimerkiksi isännöidä viittä sivustoa liiketoimintasuunnitelmassa, mutta tämä nostaa hinnan 11,95 dollariin kuukaudessa yllä esitetyn hinnan sijasta..hostgator hinnoittelu WordPress hosting-suunnitelmatHostGatorilla on erityisesti WordPress-sivustoille suunniteltuja hosting-suunnitelmia, jotka alkavat vain 5,95 dollaria kuukaudessa.

Valitsemasi suunnitelma riippuu suurelta osin käyttämiesi verkkosivustojen lukumäärästä – jos sinulla on esimerkiksi useampi kuin yksi sivusto’Tarvitsen vähintään 7,95 dollaria kuukaudessa standardisuunnitelman. Katso seuraava taulukko auttaaksesi sinua päättämään:

Starter Plan Standard Plan -liiketoimintasuunnitelma Alkuperäinen alennushinta Normaalihinta % alennuksen säästöt Levytila kaistanleveys Käynnit kuukaudessa Sivustojen lukumäärä Ilmainen verkkotunnus Ilmainen SSL Ilmaiset varmuuskopiot Varmuuskopiointi Automaattinen haittaohjelmien poisto Automaattiset WordPress-päivitykset
$ 5.95 $ 7,95 $ 9.95
$ 9.95 $ 15.95 $ 22,95
40% 50% 57%
rajoittamaton rajoittamaton rajoittamaton
rajoittamaton rajoittamaton rajoittamaton
100000 200000 500000
1 2 3
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
1GB 2GB 3GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Kaikissa suunnitelmissa on myös ilmainen muuttopalvelu kaikille käyttäjille, joiden on siirrettävä nykyinen WordPress-sivusto HostGatoriin’palvelimet.

Jos sinulla on vain yksi WordPress-verkkosivusto, 5,95 dollaria kuukaudessa Starter-suunnitelmassa on kaikki tärkeät ominaisuudet’Minun täytyy menestyä. Mukana on ilmaisia ​​varmuuskopioita jopa 1 Gt, ilmainen verkkotunnus ja automaattiset päivitykset, jotka tekevät elämästäsi mahdollisimman helppoa.

Jos sivustosi käy keskimäärin yli 100 000 käyntiä kuukaudessa tai sinulla on useita sivustoja isännöidä, sinä’Tarvitsen edistyneemmän suunnitelman.

Vakio-suunnitelman tärkeimmät hyödyt ovat, että se pystyy käsittelemään kaksinkertaisen määrän liikennettä kuin aloitussuunnitelma, ja kaksinkertaistaa myös varmuuskopioinnin. Se’s hyvin pyöristetty suunnitelma, joka sopii useimpiin WordPress-sivustoihin riippumatta siitä, oletko sinä’skaalaaminen uudelleen tai tikittää vain tasaisesti. Voit isännöidä enintään kahta verkkosivustoa tässä suunnitelmassa – hyvä valinta, jos sinä’käynnissä useita projekteja!

Liiketoimintasuunnitelmassa nähdään suuri hyppy niiden kävijöiden määrässä, joita se pystyy käsittelemään kuukaudessa – jopa 500 000! Tämä tekee siitä parasta, jos sinä’olet todella potentiaalinen iso-aikaiseen kasvuun ja tarvitset suunnitelmasi tukea suuria määriä liikennettä.

HostGator sisältää kaikki tärkeimmät ominaisuudet, jotka kaikkien käyttäjiensä voivat nauttia, joten valintasi on todella kaksi pääasiaa:

 • Isäntäpisteiden lukumäärä
 • Kuinka paljon liikennettä nämä sivustot tuottavat kuukaudessa

Perusta päätöksesi näihin tekijöihin, ja sinun pitäisi päätyä täydelliseen WordPress-hosting-suunnitelmaan sinulle!

Lisätietoa

 • Mietitkö, saatko edullisemman tarjouksen muualta? Tutustu arvosteluun Paras halpa WordPress-hosting saada selville!
 • Lue vertailumme 8 parhaiten hallittua WordPress-palveluntarjoajaa jos sinä’uudelleen todella ammattitaitoisen palvelun jälkeen

6

HostGator jälleenmyyjän hosting-hinta

Jos sinä’Haluat perustaa oman hosting-yrityksen, sinä’Tarvitsen jälleenmyyjän isännöinnin. Tässä maksat hosting-palvelusta ja myydät sen sitten omille asiakkaillesi ansaitaksesi rahaa. Se’se on loistava tapa perustaa hosting-yritystä, koska et’t ei tarvitse maksaa yleiskustannuksista, kuten palvelinten ylläpidosta.

HostGator tarjoaa sinulle voimaa ja tekniikkaa, ja tarjoat asiakkaillesi isännöintiä, palveluita, tukea ja paljon muuta. Se’suosittu vaihtoehto web-suunnittelijoiden, freelancereiden ja aloittelevien web-isäntien kanssa – jälleenmyyjien ylläpito on se, kuinka monet isot nimet hosting-alalla aloittivat!

HostGator’s Jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat

HostGatorilla on kolme jälleenmyyjän hosting-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 19,95–24,95 dollaria kuukaudessa:

 • Alumiinisuunnitelma: 19,95 dollaria, uusitaan 29,95 dollarilla kuukaudessa. Saat 60 Gt levytilaa ja 600 Gt kaistanleveyttä.
 • Kupari suunnitelma: 24,95 dollaria, uusitaan 41,95 dollarilla kuukaudessa. Saat 90 Gt levytilaa ja 900 Gt kaistanleveyttä.
 • Hopeasuunnitelma: 24,95 dollaria, uusitaan 59,95 dollarilla kuukaudessa. Saat 140 Gt levytilaa ja 1400 Gt kaistanleveyttä.

Nämä ovat paljon kalliimpia kuin me suunnitelmat’olemme toistaiseksi katsoneet, koska ne sisältävät paljon enemmän ominaisuuksia. Tässä tapauksessa sinun on tarkasteltava huolellisesti uusimiskustannuksia – alennushinnat tarkoittavat, että voit saada Silver-suunnitelman samaan hintaan kuin Copper-suunnitelman, mutta niiden uusimishinnat heijastavat niiden tavallista arvoa.

hostgator-jälleenmyyjän hosting-suunnitelmatJälleenmyyjä hosting on rakennettu niille, jotka tarvitsevat myydä isännöintiä asiakkaille, ja hinnat alkavat 19,95 dollarista kuukaudessa.

Jälleenmyyjän isännöinnissä on melko teknisiä ominaisuuksia – on sanomattakin selvää, että jos tarvitset vain isäntä omalle verkkosivustollesi, niin tämäntyyppinen isännöinti ei ole’t sinulle.

Alumiininen kuparisuunnitelma hopeasuunnitelma Alkuperäinen alennushinta Normaalihinta % alennuksen säästöt Levytila kaistanleveys Verkkotunnusten lukumäärä Ilmainen SSL Ilmainen WHMCS-ohjelmisto Automaattiset varmuuskopiot MySQL-tietokantojen lukumäärä WHM-ohjauspaneeli cPanel-ohjauspaneeli
$ 19.95 $ 24.95 $ 24.95
$ 29.95 $ 41.95 $ 59.95
33% 41% 58%
60GB 90GB 140FI
600GB 900GB 1 400 Gt
Rajoittamaton Rajoittamaton Rajoittamaton
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Rajoittamaton Rajoittamaton Rajoittamaton
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Suurin ero suunnitelmien välillä on kunkin suunnitelman mukainen tallennustila ja kaistanleveys – tämä on helpoin tapa päättää, mikä suunnitelma sopii sinulle parhaiten.

Hyvä tietää… Valitse aina suunnitelma, joka vastaa suurinta tarpeitasi. Esimerkiksi, vaikka tarvitset 900 Gt kaistanleveyttä, mutta älä’t tarvitse 90 Gt tallennustilaa, sinun tulee silti mennä ylärajan kanssa ja valita kuparisuunnitelma. Muuten rajoitat itseäsi ensimmäisestä päivästä!

Halvin alumiinisuunnitelma on paras niille, jotka vasta alkavat tai freelancereille, jotka myyvät pienelle määrälle asiakkaita. Se voi sopia myös niille, jotka tarvitsevat useita palvelimia, koska se voi toimia halvemmalla ja hallittavissa kuin useiden web-hosting-pakettien ostaminen.

Standardikokoiselle yritykselle, joka myy suuremmille kourallisille asiakkaille, kuparisuunnitelman tulisi olla mukava. Siinä on enemmän tallennustilaa ja kaistanleveyttä, joten sinulla on tilaa kasvattaa yritystäsi.

Vielä enemmän resursseja varten Silver-suunnitelma on itsestään selvä valinta – se voi kuitenkin tulla melko kalliiksi alennusjakson päätyttyä, joten varmista, että yrityksesi todella tarvitsee lisäominaisuuksia ennen päivittämistä.

Jos sinä’uudelleen pimeässä muutamia näistä teknisistä ominaisuuksista täällä’s nopea yleiskatsaus:

 • WHMCS on asiakashallintaohjelmisto, joka auttaa hallitsemaan laskutusprosessiasi
 • cPanel on suosittu ohjauspaneeli, jossa hallitset sivustosi ja järjestelmäasetuksiasi – tätä asiakkaasi käyttävät isännöimään sinua’olen myynyt ne.
 • WHM (Web Hosting Manager) -ohjauspaneelin avulla voit luoda cPanels jokaiselle asiakkaallesi. Tämän avulla hallitset kaikkia asiakkaitasi’ tilit.
 • MySQL on tietokannan hallintajärjestelmä, jonka avulla voit helposti lisätä ja hallita sisältöä

Alumiinisuunnitelma on hyvä paikka aloittaa, jos sinä’et ole varma kuinka monta resurssia tarvitset – vaikka et ehkä halua kirjautua pitkäaikaiseen suunnitelmaan aluksi. HostGator tekee siitä ilmaisen ja helpon päivityksen, joten voit aloittaa pienimmällä tallennustilalla ja kaistanleveydellä ja kasvaa sieltä.

Lisätietoa

 • Varmista, että valitset työlle parhaan isäntäkatsauksen 5 parasta jälleenmyyjän hosting-palvelua.

7

HostGator VPS -palvelun hinta

Yleensä kerran’Ve outgrown, jaettu hosting, seuraava askel ylöspäin on VPS-hosting. Tämä on hosting-tyyppi, jossa sivustot jakavat edelleen palvelimen, mutta jaat vähemmän sivustoja, joten jokaisella on omat resurssijoukonsa. Se’s nopeampi, turvallisempi ja luotettavampi isännöintityyppi, joka tarjoaa paremman suorituskyvyn kuin jaettu isäntä.

Tämä on parasta normaaleille tai keskisuurille sivustoille, jotka tarvitsevat johdonmukaisempaa isännöintia kuin jaetut suunnitelmat voivat tarjota. Jos sinä’Jos esimerkiksi ylläpidät yrityksen verkkosivustoa, VPS-hosting on fiksu valinta.

HostGator’s VPS-hosting-suunnitelmat

HostGatorilla on valita kolme VPS-hosting-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 29,95–49,95 dollaria kuukaudessa:

 • Snappy 2000 -suunnitelma: 29,95 dollaria, uusitaan 89,95 dollarilla kuukaudessa. Saat 2 Gt RAM-muistia, 120 Gt levytilaa ja 1,5 Tt kaistaleveyttä.
 • Snappy 4000 -suunnitelma: 39,95 dollaria, uusitaan 129,95 dollarilla kuukaudessa. Saat 4 Gt RAM-muistia, 165 Gt levytilaa ja 2 Tt kaistaleveyttä.
 • Snappy 8000 -suunnitelma: 49,95 dollaria, uusitaan 159,95 dollarilla kuukaudessa. Saat 8 Gt RAM-muistia, 240 Gt levytilaa ja 3TB kaistanleveyttä sekä 2 ylimääräistä CPU-ydintä.

Me’et aio valehdella – nämä hinnat ovat melko kalliita verrattuna muihin markkinoiden tarjoajiin!

hostgator vps-hosting-suunnitelmatHostGator’s VPS-suunnitelmissa on paljon ominaisuuksia, joten se on vahva valinta – ainoa saalis on korkeat hinnat.

Miksi HostGator veloittaa niin paljon VPS-suunnitelmistaan? Antaa’s katsomaan saatuja ominaisuuksia nähdäksesi, onko se’on ansaitsemasi käteisen arvoinen:

Snappy 2000 Plan Snappy 4000 Plan Snappy 8000 Plan Alkuperäinen alennushinta Normaalihinta % alennuksen säästöt Levytila kaistanleveys Verkkotunnusten lukumäärä Ilmainen SSL Ilmaiset varmuuskopiot Muisti (RAM) CPU-ytimien lukumäärä Pääsy juurille Dedikoidut IP-osoitteet
$ 29.95 $ 39.95 $ 49.95
$ 89,95 $ 129,95 $ 159.95
67% 69% 69%
120GB 165GB 240GB
1.5TB 2TB 3TB
Rajoittamaton Rajoittamaton Rajoittamaton
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2GB 4 gigatavua 8GB
2 2 4
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2 2 2

siellä’Sillä ei ole mitään vikaa HostGatorissa’Ominaisuudet – se antaa sinulle kaiken mitä’d täytyy suorittaa sivustosi onnistuneesti. Ainoa paikka, jolla se putoaa täällä, on vastinetta rahalle, koska se on kallista.

Onneksi halvin suunnitelma on hyvä lähtökohta – saat valtavan määrän kaistanleveyttä liikenteen nousun mahdollistamiseksi, sekä kohtuullisen paljon muistia ja tallennustilaa sivustosi pitämiseksi’suorituskyky sujuvaa.

Tärkein syy päivitykseen Snappy 4000 -suunnitelmaan olisi tarve enemmän tallennustilaa, koska loput pysyvät melko samana. Kaistanleveys nostaa jopa 2TB, mutta sinä’Tunnen siitä vain hyötyä, jos purskaiset todella kaistanleveydestäsi halvimmalla suunnitelmalla.

Mitä tulee Snappy 8000 -suunnitelmaan, se’S vaikea suositella sitä tietäen, että se maksaa 49,95 dollaria kuukaudessa alennuksella. Silti, jos sinä’rakastaa HostGatorin mukana tulevaa luotettavuutta ja tehoa’Ominaisuudet ja Don’älä ajaa irti, sinä’Nautit valtavasta 3TB kaistanleveydestä – sen pitäisi käsitellä niin paljon liikennettä kuin voit heittää sivustoosi!

Kaikissa suunnitelmissa on täysi pääkäyttäjän käyttöoikeus, joka antaa sinulle pääsyn sivustoosi’palvelin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on täysi hallinta sivustoosi’s-asetukset – voit mukauttaa palvelimen tarpeitasi vastaavaksi.

Lisätietoa

 • Lue arvostelu Parhaat VPS-palveluntarjoajat nähdäksesi, tekeeko HostGator luettelon
 • HostGator’s VPS-suunnitelmat eivät ole’t halvin – halvemman hinnan lukemiseksi Parhaat halvat VPS-palveluntarjoajat

8

HostGator-palvelimen omistautuneet kustannukset

Dedicated hosting on edistynein isännöintityyppi – ja kallein! Tällöin sivustosi saa kokonaisen palvelimen itselleen, jolloin saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn, nopeuden ja turvallisuuden.

Useimmat sivustot eivät’t tarvitse tätä äärimmäistä hosting-tasoa, mutta se’s ehdottomasti sopiva, jos sinä’ylläpitävät valtavaa verkkokauppaa, sivustoa, jolla on huomiota herättävää liikennettä tai jolla on erittäin arkaluontoiset turvallisuusvaatimukset.

HostGator’s Dedicated hosting -suunnitelmat

HostGator tuli tutkimuksessa parhaaksi omistautuneen hosting-palvelun tarjoajaksi. Sillä on kolme erillistä hosting-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 118,99 dollarista 148,98 dollariin kuukaudessa:

 • Value Server -suunnitelma: 118,99 dollaria, uusitaan 189 dollarilla kuukaudessa. Saat 4 CPU-ydintä ja 8 Gt RAM-muistia.
 • Power Server -suunnitelma: 138,99 dollaria, uusitaan 249 dollarilla kuukaudessa. Saat 8 CPU-ydintä ja 16 Gt RAM-muistia.
 • Enterprise Server -suunnitelma: 148,98 dollaria, uusitaan 289 dollarilla kuukaudessa. Saat 8 CPU-ydintä ja 30 Gt RAM-muistia.

Kuten huomaat, tämä on iso isäntä, joka on suunniteltu suurille verkkosivustoille, joilla on suuret budjetit!

hostgator hinnoittelu omistettu hosting-suunnitelmatDedicated hosting on edistyksellinen ratkaisu, jonka hinnat alkavat 118,99 dollaria kuukaudessa.

Jos et’sinulla ei ole paljon teknistä tietämystä, voit yrittää saada kaiken hyödyn omistetusta isännöinnistä – sen ominaisuudet ovat edistyneitä, ja sinäkin’Tarvitsen jonkin verran kokemusta päästäkseen käsiksi heihin. Suosittelemme hallittua isännöintiratkaisua koska se tekee elämästä paljon helpompaa!

Value Server -suunnitelma Power Server Plan -yrityspalvelintasuunnitelma Alkuperäinen alennushinta Normaalihinta % alennuksen säästöt Levytila kaistanleveys Ilmainen SSL Muisti (RAM) CPU-ytimien lukumäärä Pääsy juurille Dedikoidut IP-osoitteet
$ 118,99 $ 138,99 $ 148,98
$ 189 $ 249 $ 289
37% 44% 48%
1TB kiintolevy 2TB kiintolevy
tai
512 Gt SSD
1 kt SSD
rajoittamaton rajoittamaton rajoittamaton
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
8GB 16GB 30GB
4 8 8
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
3 4 5

Hyvä tietää… et’t saa ilmaisia ​​varmuuskopioita millään näistä suunnitelmista – se’s tarjotaan lisävarusteena, joten sinä’Haluat todennäköisesti lisätä tämän, kun kirjaudut sisään.

118,99 dollaria kuukaudessa Value Server -suunnitelma on loistava lähtökohta – se ei tule’Älä huijaa sinua ominaisuuksilla, joten siitä on helppo hallita. 8 Gt: n RAM-muisti on runsaasti muistia, ja neljän prosessorin ytimen pitäisi riittää pitämään sivustosi sujuvasti.

Halvimman suunnitelman ainoa haittapuoli on, että se käyttää kiintolevy (Kiintolevy) -varastoa. Tämä ei ole’t huono, mutta se voitti’t olla yhtä nopea kuin uudempi SSD (Solid State Drive) -tallennustila joka tulee edistyneempiin suunnitelmiin.

HostGator suosittelee Power Server -suunnitelmaa ja jos sinäkin’Olemme saaneet budjetin venyäkseen 138,99 dollariin kuukaudessa’s vankka valinta. Yhdestä asiasta voit valita kiintolevyn ja SSD-tallennustilan, mikä tarkoittaa, että voit valita nopeamman vaihtoehdon, jos haluat.

Useimmat käyttäjät voittivat’t tarvitse Enterprise Server -suunnitelmaa, en todellakaan heti – tämä suunnitelma on jotain työtä kohti. Kahdeksan ydintä ja 1 Tt: n SSD-tallennustila menetettäisiin “normaali” verkkosivustot – varmista, että olet’saada vastinetta rahoillesi valitsemalla suunnitelman’Työskentelen vaikeimmin sinulle!

Lisätietoa

 • Katsokaa Paras omistettu palvelin parhaiden tarjoajien perusteellisessa katsauksessa
 • Dedicated hosting on kallein tyyppi, mutta voit silti saada hyvää vastinetta rahalle – paljastamme Paras halpa omistettu palvelin yksityiskohtaisessa katsauksessa

9

HostGator-hosting-suunnitelmat vs. kilpailijoiden hosting-suunnitelmat

Me’katsoin kutakin HostGatoria’hosting-suunnitelmat yksityiskohtaisesti, joten sinulla pitäisi olla melko hyvä idea siitä, kumman valitset omalle sivustollesi. Mutta ennen kuin teet niin, haluat todennäköisesti tietää, voisitko saada paremman kaupan muualla, eikö niin?

HostGator’Hinnat vastaavat melko hyvin kaiken kaikkiaan tärkeimpien kilpailijoiden, InMotionin ja Bluehostin, kanssa. Se’Se ei ole halvin, mutta kaiken kaikkiaan se asettaa houkuttelevia tarjouksia pöydälle. Kaikkien hosting-suunnitelmien kautta täällä’kuinka nämä kolme huippukilpailijaa vaihtelevat hinnassa:

 • HostGator’S hinnat vaihtelevat 2,75 dollarista 289 dollariin kuukaudessa
 • Bluehost’S hinnat vaihtelevat 2,95 – 209,99 dollaria kuukaudessa
 • Liikkeessä’S hinnat vaihtelevat 3,99 dollarista 589,99 dollariin kuukaudessa

HostGator istuu melko lähellä Bluehostia yleisessä hinnoittelualueessaan, ja voit selvästi nähdä, että se tarjoaa paljon halvempaa hinnoittelua kuin InMotion, kun kyse on heidän parhaimpaan hinnoitteluun suunnitelmista. Mutta miten he vertaavat suunnitelmakohtaisesti? Antaa’Katsokaa (kaikki taulukossa esitetyt hinnat ovat vain alennushintoja):

HostGator Bluehost InMotion Yhteiset Pilvi WordPress jälleenmyyjä VPS omistettu
2,75–5,95 dollaria 2,95–13,95 dollaria 3,99 – 13,99 dollaria
4,95 dollaria – 9,95 dollaria N / A 21,04 dollaria – 69,34 dollaria
5,95–9,95 dollaria 2,95 dollaria – 49,95 dollaria 4,99 dollaria – 10,99 dollaria
19,95 dollaria – 24,95 dollaria N / A 15,39 – 89,94 dollaria
29,95 dollaria – 49,95 dollaria 18,99 dollaria – 59,99 dollaria 29,19 – 69,34 dollaria
118,99 dollaria – 148,98 dollaria 79,99 dollaria – 119,99 dollaria 105,69 – 519,49 dollaria

Vaikka HostGator ei välttämättä tarjoa markkinoiden halvimpia hintoja, hinnasuunnitelmissaan on yleensä edullisempi yläraja.

HostGator tarjoaa vastinetta rahalle paremmin kuin InMotion, ja sen yhteiset suunnitelmat antavat sinulle paremman vastineen kuin Bluehost’s. Me’Olet jo nähnyt, että HostGator ei ole’t paras hinta-laatusuhde VPS-isännöinnille, mutta sen lisäksi, että sen suunnitelmat ovat melko hyvin yhdenmukaisia ​​kilpailijoiden kanssa.

Lisätietoa

 • Teko InMotion’S hinta kiinnittää huomiota? Jos on, lue koko artikkeli InMotion-hosting-arvostelu oppia lisää tästä ylimmästä tarjoajasta
 • Bluehost on kuuluisa WordPress-isännöinnistään – selvitä miksi meidän Bluehost arvostelu
 • Bluehost tarjoaa melko kilpailukykyiset hinnat – tutustu suunnitelmiin meidän Bluehostin hinnoittelukatsaus
 • HostGator ja Bluehost ovat parhaita kilpailijoita – katso kuka voittaa meidän Bluehost vs HostGator -vertailu

10

Muut ajateltavat kustannukset

Kun kirjaudut isännöintiin, sinä’Löydän sieltä’s koko joukon muita asioita, jotka sinun pitäisi, voisit tai ehdottomasti täytyy saada. Jotkut lisäominaisuudet valitaan jopa automaattisesti, kun pääset kassalle – anna’s katsomaan mitä muita kustannuksia voit odottaa HostGatorilta, jos kirjaudut sisään.

hostgator hinnoittelu lisäkustannukset kassalleSinä’Löydät lisäpalveluita kassalta sivulta, kun kirjaudut sisään isännöintiin. Jotkut valitaan automaattisesti, joten tarkista suunnitelmasi aina huolellisesti!

1. Verkkotunnukset

Jotkut HostGatorista’Suunnitelmiin – esimerkiksi WordPress-isännöintiin – sisältyy ilmainen verkkotunnus. Tämä on hieno bonus, mutta kaikki suunnitelmat eivät sisällä verkkotunnusta ilmaiseksi. Onneksi voit ostaa verkkotunnuksesi suoraan HostGatorilta – mutta kuinka paljon se maksaa?

HostGator’Verkkotunnuksen hinnat toimivat samalla tavalla kuin isännöintikustannukset – tässä tapauksessa ensimmäinen vuosi alennetaan, ja maksat sitten normaalin hinnan myöhemmin. Tässä’Katso joitain sen hintoja:

 • .com: 12,95 dollaria vuodessa, uusitaan 17,99 dollarilla
 • .Org: 12,95 dollaria vuodessa, uusitaan 17,99 dollarilla
 • .verkkosivusto: 9,95 dollaria vuodessa, uusitaan 15 dollarilla
 • .netto: 12,95 dollaria vuodessa, uusitaan 17,99 dollarilla
 • .minä: 15 dollaria vuodessa, uusitaan 19,95 dollarilla

Nämä ovat melko korkeat uusimishinnat, mutta siitä on hyötyä, että isäntä ja verkkotunnus ovat yhdessä paikassa!

2. SSL-varmenteet

HostGator sisältää ilmaisen Letin’s Salaa SSL-varmenne kaikissa isännöintisuunnitelmissa. Tämä antaa sinulle perussuojan, mutta jos haluat edistyneemmän tietoturvan, voit ostaa premium-SSL-varmenteita HostGatorin kautta.

Valittavana on kolme SSL: ää:

 • Positiivinen SSL: 19,99 dollaria vuodessa (uusiutuu 39,99 dollarilla vuodessa)
 • Usean verkkotunnuksen SSL: 79,99 dollaria vuodessa
 • Laajennettu validointi SSL: 269,99 dollaria vuodessa

Sinä et’Ei tarvitse ostaa yhtä näistä – se’S lähinnä sivustoille, jotka tarvitsevat ylimääräisen luotettavuuden ja turvallisuuden, kuten verkkokaupat.

Hyvä tietää… Voit ostaa Positiivisen SSL: n kassalla, kun kirjaudut sisään isännöintiin, mutta sitten et’t saa aloitusalennusta.

3. CodeGuard

CodeGuard on varmuuskopio- ja tietoturvaohjelmisto, joka antaa sinulle suojan asioita menemällä pieleen. Se suorittaa päivittäin automaattiset varmuuskopiot sivustollesi, antaa sinulle tiedon kaikista luvattomista muutoksista ja antaa sinun palauttaa sivustosi aiempaan versioon, jos mikään ei mene suunnitelmiin.

Hinnoittelu alkaa 2 dollaria kuukaudessa ensimmäiseltä toimikaudeltasi, sitten uusitaan 23,95 dollarilla vuodessa. Voit lisätä tämän lisämaksuna kassalla, kun kirjaudut sisään hosting-suunnitelmaan. Heads up – se tulee usein jo valittuna, joten jos et’et halua tämän ominaisuuden sinulle’d parempi varmistaa, että tämä laatikko ei ole’t rasti.

4. Sivustolukon seuranta

Tämä on hyödyllinen ominaisuus, joka seuraa verkkosivustosi päivittäin ja hälyttää, jos sivustoosi hakkeroidaan tai pistetään haitallista koodia. Melko pelottavia juttuja, eikö niin? Että’Siksi HostGator luettelee sen “erittäin suositeltavaa” lisäosa kassalla.

SiteLock-seuranta maksaa 24,99 dollaria vuodessa – tämä lisätään isännöintisuunnitelmaan ja tulee HostGatorin ennalta valitsemaan. Tarkista vielä kerran’on valittu tai ei, jotta vältetään yllätykset maksettaessa.

5. Muut lisäominaisuudet

Muita lisäosia, jotka saatat löytää kassasta, kuuluu ammattimainen sähköpostiosoite, joka maksaa 6 dollaria kuukaudessa, ja HostGator SEO -työkalut, jotka maksavat 35,40 dollaria vuodessa. Nämä don’t tulevat yleensä automaattisesti valittuna, joten jos haluat niiden lisäosina, valitse vain haluamasi!

Hyvä tietää… HostGator’s 45 päivän rahat takaisin -takuu koskee sen isännöintisuunnitelmaa ja verkkotunnuksen yksityisyyttä. Se ei’t laajentaa kaikkiin mahdollisesti itse ostamiin verkkotunnuksiin. Jos suunnitelmaan sisältyy ilmainen verkkotunnus, HostGator vähentää 15 dollarin maksun, jotta voit pitää verkkotunnuksesi.

HostGator hinnoittelu: Korvaa

Me’olemme peittäneet HostGatorin hyviä puolia’hinnasuunnitelmat halvimmista kalleimpiin paketteihin, kuinka se vertaillaan parhaimpiin kilpailijoihinsa, ja ilmoitti lisäkustannuksista, jotka sinun tulee huomioida.

Tähän mennessä sinun pitäisi tietää, onko HostGator’isännöintisuunnitelmat ovat sinulle oikein – ja kumpaa haluat tarkastella tarkemmin. Me’Ve puhui kuitenkin monista eri suunnitelmista, joten anna’Sillä on nopea kuvaus HostGatorista’suunnitelmat…

HostGator hinnoitteluyhteenveto

 • Jaettu hosting: 2,75–5,95 dollaria kuukaudessa.
 • Pilvipalvelu: 4,95–9,95 dollaria kuukaudessa.
 • WordPress-hosting: 5,95–9,95 dollaria kuukaudessa.
 • Jälleenmyyjän hosting: 19,95 – 24,95 dollaria kuukaudessa.
 • VPS-hosting: 29,95 – 49,95 dollaria kuukaudessa.
 • Dedicated hosting: 118,99 – 148,98 dollaria kuukaudessa.

Jaetut, WordPress- ja VPS-isännöinnit ovat yleisimmin valitut isännöintityypit, mutta se todella riippuu henkilökohtaisista tarpeistasi – ja budjetistasi!

Muista, että alkuperäinen alennus voitti’t kestää ikuisesti, niin tarkista aina uusintahinnat ennen ilmoittautumista. Varo myös lisäkustannuksia kassalla – Hostgator tarjoaa runsaasti valinnaisia ​​lisävarusteita, kuten verkkotunnuksia, varmuuskopiointipalveluita ja SEO-työkaluja, joten tarkista suunnitelmasi ennen ostoksesi suorittamista..

Viimeinen päätöksemme HostGatorista’hinnoittelu on positiivinen. Se’on erittäin vahva isännöintipalveluntarjoaja, joten vaikka sen suunnitelmat eivät olekaan’t aina halvin, tunnet sinut’saat todella laadukkaan palvelun rahoillasi. Erityisesti sen jaettu hosting tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.

FAQ

Tarjoaako HostGator mitään ilmaisia ​​kokeiluja?

Valitettavasti ei – isännöintipalveluntarjoajat eivät’t tarjota ilmaisia ​​kokeiluja isännöintisuunnitelmiinsa. Ne tarjoavat kuitenkin rahat takaisin -takuun, jotta voit kokeilla heidän hosting-suunnitelmiaan täysin riskittömästi. HostGatorilla on 45 päivän rahat takaisin -takuu, mikä on aika antelias!

Voitko peruuttaa HostGator-tilisi milloin tahansa?

Joo! Jos peruutat HostGatorissa’s 45 päivän rahat takaisin -takuuaika, sinä’Saat täyden hyvityksen isännöintisuunnitelmastasi. Jos peruutat kyseisen ajanjakson jälkeen, suunnitelmasi peruutetaan seuraavana uusimispäivänä, ellet pyydä tiliäsi erikseen sulkemaan aikaisemmin. Se’on syytä sanoa se suunnitelman peruuttaminen ei ole’t peruuttaa verkkotunnuksesi automaattisesti.

Saako ilmaisen verkkotunnuksen HostGatorilla??

Kyllä, mutta vain tietyissä paketeissa – joten ole varovainen ja tarkista ennen kirjautumista. Kaikki riippuu valitsemastasi hosting-tyypistä. Esimerkiksi sen WordPress- ja jaetut hosting-suunnitelmat tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen, mutta sen VPS-suunnitelmat eivät ole’T.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map