HostGator Review: Onko se sinulle sopiva?


Paras

Paras Uptime


Yleisarvosana

5/5 tähteä

HostGator on yksi parhaimmista palveluntarjoajistamme hyvästä syystä. Sen käyttöaika, asiakastuki ja jaetut suunnitelmaominaisuudet ovat (kirjaimellisesti) vertaansa vailla! Lue edelleen, onko HostGator paras tarjoaja sivustollesi.

Onko HostGator paras sivustosi tarjoaja?

Joten sinä’harkitsee aloittamista HostGatorista tai sen vaihtamista. Se’s varmasti erittäin suosittu isännöintipalveluntarjoaja – 46% haastatelluistamme tiesi HostGatorista. Sinä pystyt’t todella mennä pieleen tämän palveluntarjoajan kanssa, mutta me’Päästän sinut hyvälle ja huono, jotta voit tehdä tietoisimman valinnan.

Aloita täältä’s HostGator yhdellä silmäyksellä:

tähdenluokitusjärjestelmän selitys

HostGator saa 4,7 / 5 tähteä tutkimuksessamme, mikä ansaitsee sille erittäin lähellä toisen sijan aivan Bluehostin takana – joten sinä’Olen ehdottomasti hyvissä käsissä. Lue punnita HostGator’positiiviset ja kielteiset asiat, ja päättää onko se’s paras tarjoaja sinä.

Plussat & Haittoja

Plussat

 • Uptime: HostGator tarjoaa lyömättömän käyttöajan 99,99%
 • Ominaisuudet: HostGator tarjoaa jaetuissa suunnitelmissaan enemmän ominaisuuksia kuin useimmat isännöintipalveluntarjoajat, mukaan lukien ilmainen sähköpostimarkkinointiohjelmisto sivustosi siirtämiseksi seuraavalle tasolle
 • Apu ja tuki: HostGator’Asiakastuen tietokanta on haettavissa oleva aarreaitta, ja sen live-chat-toiminto on nopea ja luotettava

Haittoja

 • HostGator’Suunnitelmat ovat hieman kalliimpia kuin muiden huippukilpailijoiden suunnitelmat
 • HostGator’Ohjauspaneeli ja sivustosuunnittelu ovat hiukan vanhentuneita, mikä tekee hankalasta käyttökokemuksesta

HostGator lyhyesti

HostGatorilla oli nöyrä alku Floridan Atlantin yliopiston asuntolan huoneessa vuonna 2002 (mikä selittää “Gator,” jos mietit). Siitä lähtien yritys on avannut toimipisteitä ympäri maailmaa, ja se isännöi yli 8 miljoonaa verkkotunnusta.

Yleinen sijoitus# 2/12 isännöintipalveluntarjoajaa
hinnoitteluAlkaen 2,75 dollarista / kuukausi (uusitaan 6,95 dollarista / kuukausi)
IsäntäsuunnitelmatJaettu, WordPress, VPS, Dedicated ja Cloud
auta & Tuki24/7 live chat, puhelin ja sähköposti
ominaisuudetSSL-sertifikaatti, rajoittamaton kaistanleveys, sähköpostimarkkinointiohjelmisto
Käyttöaste99,99% takuu

Käyttöaste

HostGator tarjoaa Takuu 99,99%, joka vastaa markkinoiden parasta (se’s mahdotonta taata 100% käyttöaikaa). Tämä tarkoittaa, että sivustosi kokee alle tunnin seisokkeja vuodessa. Jos sinä’Kun etsit luotettavuutta, HostGator on satovoide – tällainen koostumus on ihanteellinen mihin tahansa sivustoon, mutta etenkin jos’etsit verkkokaupan perustamista. Aika on rahaa loppujen lopuksi!

Lähellä täydellistä käyttöaikaa on yksi syy siihen, miksi HostGator sijoittuu parhaiden verkkokaupan parhaiden palveluntarjoajien joukossamme.

ominaisuudet

HostGator tarjoaa viisi erityyppistä hosting-tyyppiä: Jaettu, hallinnoitu WordPress, VPS, Dedicated ja Cloud. Tässä’s kunkin tyypin perusjaottelu:

 • Jaettu hosting on helpoin ja edullisin isännöintivaihtoehto, jossa jaat palvelimen ja sen resurssit muiden sivustojen kanssa. Hinnat alkavat 2,75 dollarista / kuukausi.
 • Ylläpito WordPress-isännöinti on nopein ja integroituin tapa isännöidä WordPress-sivustoa. Tämä tyyppi sisältää ilmaisen siirron, joten jos sinulla on jo WordPress-sivusto, voit siirtää sen HostGatorille ilmaiseksi. Hintahinnat alkavat 5,95 dollaria / kuukausi.
 • VPS (Virtual Private Server) -majoitus on kalliimpaa, mutta saat mitä maksat – tai tässä tapauksessa enemmän palvelinresursseja erityisesti sivustoosi. VPS: ää kannattaa harkita pienille yrityksille, kun taas henkilökohtaiset / muut kuin verkkokauppasivustot voittivat’t tarvitse käyttää ylimääräistä rahaa. Hinnat alkavat 29,95 dollaria / kuukausi.
 • Dedicated hosting on kallein isännöintityyppi, ja se’on välttämätöntä vain suurille verkkokauppayrityksille. Jos se kuulostaa sinultakin, omistetun isännöinnin tarjoama skaalautuvuus ja voima on kuitenkin vertaansa vailla. Hinnat alkavat 118,99 dollaria / kuukausi.
 • Pilvipalvelu on uudistettu muoto jaetulle isännöinnille, joka lupaa parempaa nopeutta, luotettavuutta ja resursseja. Pilvipalvelun ylläpitämistä pidetään turvallisempana kuin jaettua majoitusta, ja näistä syistä se’s vähän kalliimpaa. Hinnat alkavat 4,95 dollarista / kuukausi.

Lisätietoja majoitustyypeistä

 • Paras jaettu hosting
 • Paras VPS-hosting
 • Paras omistettu hosting
 • Paras pilvipalvelu

HostGator-ominaisuudet

Jokaisessa HostGator-suunnitelmassa on ilmainen SSL-varmenne ja rajaton kaistaleveys. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäiseksi vuodeksi (sen jälkeen sinä’Sinun on maksettava verkkotunnuksesi uusimisesta). Nämä ominaisuudet eivät ole’t harvinaista, mutta HostGator erottuu tarjoamalla myös rajoittamattomia sähköpostitilejä, aliverkkotunnuksia ja tiedostojen siirtoprotokollan (FTP) tilejä (joiden avulla voit siirtää tiedostoja tietokoneesta verkkoon). HostGator sisältää myös rajoittamattoman tallennustilan jaettuihin isännöintisuunnitelmiin, joita useimmat tarjoajat pitävät yllä, kunnes päivität edistyneempiin isännöintiin.

HostGator antaa sinulle mahdollisuuden käyttää omaa vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentajaa sivustosi luomiseen. Rakentaja tarjoaa suuren määrän malleja 20 kategoriasta, mukaan lukien valokuvaus, ravintolat ja henkilökohtaiset salkut. Vaikka nämä mallit ovat muokattavissa, ne kuitenkin’uudelleen ole kovin helppo navigoida – joten jos’Älä halua sitoa aikaa, et’T omistaa käyttää HostGatoria’oma verkkosivustojen rakentaja!

Jos aiot luoda verkkosivuston CMS-järjestelmän avulla, sinä’Olin iloinen voidessani tietää, että HostGator’s WordPress-isännöintivaihtoehto sisältää helpon asennuksen yhdellä napsautuksella. Se tarjoaa tukea myös Joomlalle ja Drupalille sekä verkkokaupan alustalle Magento.

Tutustu WordPress.orgin täydelliseen erittelyyn nähdäksesi kuinka voit hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

standout ominaisuus HostGatorissa’Perussuunnitelma on ilmainen sähköpostimarkkinointiohjelmisto, jonka se tarjoaa Constant Contactin kautta. Tämä ominaisuus on uskomattoman arvokas, koska sen avulla voit rakentaa yleisöä jatkuvien uutiskirjeiden ja automatisoitujen sähköpostikampanjoiden avulla. Aivan kuten vahva käyttöaika, sähköpostimarkkinointi on etuna kaikille sivustoille, mutta se’on erityisen hyödyllinen verkkokauppasivustoille.

hinnoittelu

Voit liittyä HostGator-suunnitelmaan kuukausittain kolmeen vuoteen vaihtelevalla aikajaksolla. Mitä enemmän aikaa sitoudut etukäteen, sitä halvempi vastaava kuukausihinta on. Anna esimerkiksi antaa’Katsotaanpa HostGatoria’Perusteellisin jaettu suunnitelma:

AikaikkunaKustannus
Yksi kuukausi$ 10,95 / kk
Kolme kuukautta$ 10,95 / kk
Kuusi kuukautta$ 10,95 / kk
Yksi vuosi$ 5,95 / kk
Kaksi vuotta$ 3,58 / kk
Kolme vuotta$ 2,75 / kk

Mielestämme kolme vuotta on valtava sitoutuminen, joten suosittelemme pitämään kiinni vuotuisesta laskutusvaihtoehdosta – sinä’Säästän silti rahaa, mutta voitit’t olla lukitsematta itsesi liian kauan. Sinä’Joudun vielä maksamaan kokonaiset 12 kuukautta etukäteen alussa, ja useimmat isännöintipalveluntarjoajat järjestävät maksusuunnitelmansa tällä tavalla.

Heads up: tarjoushinnat!

Jokainen web-palveluntarjoaja yrittää saada sinut edullisilla tarjoushinnoilla. Jos näet tähden minkä tahansa palveluntarjoajan hinnasuunnitelman vieressä’Sivusto, se tarkoittaa sinua’Maksan enemmän kuin mainostettu hinta ensimmäisen toimikauden jälkeen.

Seuraavassa taulukossa me’ve teki yhteenvedon sekä HostGatorin kunkin kampanjan myynninedistämishinnoista että vuosittain laskutettavista uusimishinnoista’suunnitelmat, joten voit verrata:

Isännöintityyppi Kampanjakoodi hintaluokan uusimishinta, laskutetaan vuosittain Yhteiset Ylläpito WordPress VPS omistettu Pilvi
$ 2,75-5,95 / kk $ 6,95-8,95 / kk
$ 5,95-9,95 / kk $ 7,95-11,95 / kk
$ 29,95-49,95 / kk $ 49,95-69,95 / kk
$ 118,99-148,98 / kk $ 138,99-199,01 / kk
$ 4,95-9,95 / kk $ 7,95-11,95 / kk

HostGator saa pisteet 3,5 / 5-vastinetta vastinetta rahalle, ja se sijoittaa sen pakkauksen keskelle (6. sija 12: sta, tarkkaan ottaen). HostGator’Alustava hintaluokka 2,75–148,98 dollaria / kuukausi on hiukan kalliimpaa kuin huippukilpailijat, kuten Bluehost ja A2 Hosting, jotka vaihtelevat vastaavasti 2,95–119,99 dollaria / kuukausi ja 1,98–141,09 dollaria / kuukausi..

hostgator jakoi hinnasivu

Vaikka HostGator on vähän kalliimpi, saat mitä maksat. Se’s sijoittui kokonaisuutena toiseksi (samoista 12 palveluntarjoajasta), koska siinä hitaassa hinnannousussa on paljon ominaisuuksia ja lyömätön käyttöaika. Monilla ihmisillä on taipumus arvostaa ominaisuuksia myös rahalla – ihmisillä haluavat vaihtaa palveluntarjoajia, tärkein tekijä kyselyssämme olleiden joukossa “isännöintiominaisuudet” 32%. “hinnoittelu” tosiasiallisesti tuli toiseksi painopisteeksi, 27 prosenttia. Tämä osoittaa, että ihmiset, joilla on jo kokemusta verkkosivuston ylläpidosta, ovat huomanneet, että teet usein “saat mitä maksat,” ja se’kannattaa käyttää vähän ylimääräistä oikeaa suunnitelmaa ja tukea varten.

Kuinka paljon maksaa verkkosivuston isännöinti?

HostGator tarjoaa myös 45 päivän rahat takaisin -takuun, joka ylittää yhden kuukauden teollisuusstandardin. Tavanomainen hieno painatus on kuitenkin voimassa: hyvitystä ei tehdä’t koskevat erillisiä palvelinsuunnitelmia, ja sekillä, maksumääräyksellä tai pankkisiirrolla maksetut suunnitelmat eivät myöskään ole tukikelpoisia.

Tutustu laajaan HostGator-hinnoittelukatsaukseen saadaksesi tarkemman kuvan palveluntarjoajan kustannuksista.

turvallisuus

Jokaisen suunnitelman mukana toimitetun ilmaisen SSL-sertifikaatin lisäksi HostGator suojaa myös hajautettujen palvelunestohyökkäysten (DDoS) hyökkäyksiltä, ​​jotka tapahtuvat, kun suuri määrä väärentävää liikennettä tulvii verkkopalvelinta ja ylikuormittaa resurssejaan, jotta säännölliset kävijät voivat’t pääsy sivustoon. HostGator’s tietokeskukset voivat mahdollistaa tulvasuojauksen DDoS-iskujen välttämiseksi. Palveluntarjoaja lupaa myös, että sen datakeskukset (ts. Missä fyysiset palvelimet sijaitsevat) ovat erittäin turvallisia palveluita, joilla on rajoitettu pääsy.

Jos haluat varmistaa sivustosi erityisen turvallisuuden, HostGator tarjoaa SiteLock-tietoturva-lisäosan, joka alkaa hinnasta 1,94 dollaria kuukaudessa. SiteLock on työkalu, joka tarkistaa verkkosivustosi mahdollisten uhkien ja haavoittuvuuksien varalta ja voi myös korjata monia havaitsemiaan turvallisuusongelmia. Kun SiteLock-tarkistus löytää sivustolta jotain epäilyttävää, sinä’Hälytys tapahtuu sähköpostitse ja HostGator-ohjauspaneelissa.

isäntägatorin sisällön suojaus

siellä’Ei epäilystäkään siitä, että SiteLock on loistava työkalu arsenaalissasi. Mutta päin: tarjoushinnat ovat edelleen voimassa täällä. Tämä 1,94 dollaria / kuukausi koskee vain kun ostat kolmen vuoden paketin, kun taas halvin SiteLock-suunnitelma voit ostaa HostGator-laskujen kautta hintaan 2,08 dollaria / kuukausi vuodeksi. Kallein suunnitelmalasku hintaan 41,67 dollaria / kk vuodessa – vaikka suurin osa pienemmistä verkkosivustoista voitti’Ei tarvitse huolehtia siitä, että kulutat niin paljon suojeluun.

Tuki & Helppokäyttöisyys

HostGator antaa täydellisen viiden viidestä tutkimuksesta apua ja tukea varten. Palveluntarjoaja tarjoaa 24/7 live chat- ja puhelinpalvelun (maksuton), mutta se’ei siellä, missä se erottuu joukosta. HostGator’Laaja tietokanta antaa sinulle muutaman napsautuksen päässä kaikista tarvitsemista tiedoista – sen’s virtuaalinen aarreaitta, ja voitit’t tarvitse vaivautua minkä tahansa valintaäänen tai puhelunsiirron saamiseksi siihen.

hostgator tietokannan hakupalkki

Haettavissa oleva tietokanta kattaa kaiken verkkotunnuksista suunnitteluun ja tarjoaa myös foorumeita, joissa voit kuulla suoraan muilta HostGator-käyttäjiltä. Tietysti HostGator’Suorat chatit ja puhelintuki ovat myös omaisuutta. Yksi Michael-niminen käyttäjä kertoo live-chat-kokemuksestaan:

“He ovat vastanneet ja yrittäneet auttaa minua kaikin tavoin. He vastasivat jopa kysymyksiin, jotka eivät liittyneet heidän isännöintiinsä tai syynsä.”

Ja tämä oli myös kokemuksemme. Kun testasimme HostGatoria’Suoraan chattiin, olimme yhteydessä toisiin ihmisiin heti, ja kaikkiin kysymyksiimme vastattiin muutaman minuutin sisällä kysymisestä. Nopeus ei ole’Ainoa tekijä, joka tekee tästä palvelusta mahtavaa – kaikki saamme vastaukset olivat yksityiskohtaisia ​​ja hyödyllisiä.

Asiakastukipalvelun suhteen HostGator toimii todella hyvin. Mutta kun kyse on helppokäyttöisyydestä, HostGator’Suunnittelu on vähän päivätty.

hostgator-portaalisivun asettelu

Ikkunan yläosassa on välilehdet kaikista komponenteista, joita tarvitset verkkosivuston isännöintiin: Oma tili, laskutus, hosting, verkkotunnukset, tuki, ja Markkinointi. Kaikki tämä on helposti tavoitettavissa, mikä on tärkein asia. Mutta ulkoasu voisi liittyä nykyaikaiseen kunnostukseen. Hyvä uutinen on vain sinä näkee sivustosi hallintasivut HostGatorissa – nämä sivut voittivat’t vaikuttavat siihen, kuinka kävijät näkevät sivustosi!

Toinen asia, joka on pidettävä mielessä HostGatoria käytettäessä, on se, että kuten useimmat isännöintipalveluntarjoajat, HostGator sisällyttää tietyt lisäosat ostoskoriin automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että jos sinä’ostamalla esimerkiksi sanotun jaetun “poikanen” Suunnittele vuodeksi, sitten tarpeettomat lisäosat, kuten SiteLock-suojaus ja CodeGuard-varmuuskopiot, lisätään ostoskoriin. Tämä on helposti poistettu – sinun tarvitsee vain poistaa nämä ruudut – ja HostGator sisältää nämä kohteet, koska ne’uudet täydennykset mihin tahansa hosting-suunnitelmaan. Mutta pidä silmällä ja varmista, että et’t tietämättään maksaa kaikista lisäominaisuuksista!

HostGator Review: Onko se sinulle sopiva?

HostGator on toisella sijalla luokituksissamme hyvästä syystä – todellakin sen lyömätön käyttöaikatakuu tekee siitä vahvan vaihtoehdon. Lisäksi hyvä asiakastuki ja paljon ominaisuuksia (jopa jaetuissa suunnitelmissa) tekevät HostGatorista vaihtoehdon suosittelemme kenellekään.

Niin voit’t mennä pieleen HostGatorin kanssa, mutta se tapahtuu’se ei ole ainoa tapa mennä oikealle. Jos sinä’kun olet erityisen huolissaan WordPress-integraatiosta, niin Bluehost voi olla paras veto. Jos tunnet sinut’olet valmis ohittamaan jaetut suunnitelmat ja siirtymään suoraan VPS: ään, niin InMotion on syytä tutkia. Jätä kommentti alle ja kerro meille, mitkä ovat tärkeimmät prioriteettejasi!

9

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map