iPage-hosting-arvostelu: Halpa ja hieman iloinen

Arvo on suuri huomio tarkasteltaessa web-hosting-palveluita, koska monet niistä tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia. Vaikka voit erottaa tuotteet nopeuden, vasteaikojen ja epätavallisten ominaisuuksien perusteella, se kaikki arvostaa arvoa. Toisin sanoen kuinka paljon suorituskykyä ja tukea voit saada parhaaseen hintaan?


Että’s näkemys siitä iPage vie sydämeen. iPage tarjoaa halvimmat johdantohinnat noin 2 dollaria kuukaudessa. Hinta nousee tietysti alkuperäisen ajanjakson jälkeen, mutta siellä’Ei ole epäilystäkään siitä, että meillä on yksi alhaisimmista kustannuksista’ole vielä nähnyt uusille käyttäjille.

Mutta riittääkö alhainen ensimmäistä kertaa tarjous tekemään iPagestä oikean Web-isäntä sinulle? Antaa’s sukeltaa sen eri ominaisuuksiin, takuisiin ja web-hosting-suunnitelmiin nähdäksesi mitä iPage tarjoaa.

Plussat:

  • Erittäin matala johtava hinnoittelu jaetulle isännöinnille
  • Ilmaisia ​​verkkotunnuksia lukuisissa web-hosting-suunnitelmissa

Haittoja:

  • Johdannon jälkeiset hinnat ovat hieman hämmentäviä
  • Alkuperäisellä VPS-suunnitelmalla ei ole samaa arvoa kuin kilpailijoilla

iPage: Lyhyt historia

Yrityksenä iPage on toiminut jo pitkään. Se perustettiin vuonna 1998, vaikka Internet-arkisto’Tiedot osoittavat, että vuoteen 1999 mennessä iPage.com-verkkotunnusta ei ollut käytetty ja myytävänä.

Siitä huolimatta iPage aloitti elämän verkkopalvelun tarjoajana – lähinnä Yahoo: n kaltaisena aloitussivuna. Vuonna 2002 se aloitti toimituksen web-palveluntarjoajana, jonka omistaa tällä hetkellä sama yritys Endurance Group Bluehost ja HostGator. IPage ylläpitää nykyisessä muodossaan yli miljoona verkkosivustoa ja sillä on kaksi datakeskusta.

Luotettavuus & Esitys

Useimmat web-isännöintipalvelut esittävät suuria väitteitä käyttöajastaan, kuten 99,99 prosentin takuut ja vastaavat. Ei niin iPagen kanssa. Yhtiö ei’t tehdä mitään käyttöaikavaatimuksia sen aloitussivulta.

Tutkimuksemme mukaan iPagella on käyttöaika noin 99,94 prosenttia, mikä on hiukan yli viisi tuntia vuodessa seisokkeja. Että’Sillä ei ole paljon tunteja kalenterivuodessa, mutta muista, että kilpailijat pitävät siitä Bluehost ja SiteGround niiden käytettävyysprosentit ovat noin 99,98. Silti käytetyn sivuston tyypistä riippuen 99,94 prosentin käyttöaika saattaa olla hyvin virhemarginaalin sisällä.

Siellä on kuitenkin ristiriitaisia ​​tuloksia. Isännöintitiedot ilmoittivat, että iPagen käyttöaika oli 99,97 prosenttia vuoden 2017 käyttöajasta, mikä tarkoittaa vähemmän kuin kolme tuntia seisokkeja vuodessa. Ehkä iPage myy itse itsensä lyhyeksi!

ominaisuudet

Toisin kuin muut web-hosting-palvelut, iPage tarjoaa a “yksi koko sopii kaikille” jaettu hosting-suunnitelma. Suunnitelman perusteet sisältävät rajoittamattoman levytilan, skaalautuvan kaistanleveyden, ilmaisen verkkotunnuksen ja rajoittamattoman verkkotunnuksen. Saat myös ilmaisen verkkosivustojen rakentajan’s rajoitettu kuuteen sivua, ja mobiilioptimointi. Useimmat verkkosivustojen isännät käyttävät cPanel-ohjauspaneelia, mutta iPage valitsee vDeck-ohjauspaneelin.

Ota huomioon rajoittamaton verkkotunnusominaisuus, mikä on epätavallista perustilien kohdalla. Se’Ei ole selvää, kuinka kärsivällinen iPage olisi, jos menisit pähkinöihin ja siirryt liveen 10 sivuston kanssa, mutta jos valitset 2 tai 3, se todennäköisesti on hieno.

Skaalattava kaistanleveysominaisuus on myös mielenkiintoinen. Nimellisarvoisesti se’Eikä kaikki eroa muiden Web-isäntien tarjoamasta rajattomasta kaistanleveydestä. Huomattavaa on, että iPage on halukas antamaan numeron mihin “rajoittamaton” keinoin. Se’eräänlainen epäsuora numero, mutta antaa silti kuvan siitä, mitä odottaa.

Yrityksen mukaan skaalautuva kaistaleveystakuu pystyy tukemaan “yli 99,95 prosenttia” asiakkaistaan’ kaistanleveys vaatii. Niille, jotka eivät noudata sen käytäntöjä, iPage kertoo työskentelevänsä verkkosivuston kanssa auttaakseen heitä siirtymään sopivpaan hosting-suunnitelmaan.

Jotkut muut iPage-kansiot sisältävät yhden napsautuksen asennuksen WordPressille, Drupalin, Joomlan, PixelPostin tuen sekä foorumiympäristöjen, kuten Gbook ja phpBB.

Vaikka iPage ei’T todella mainostaa tätä aloitussivullaan, mutta se tarjoaa muitakin palveluita kuin jaettua majoitusta. siellä’s erikoistunut WordPress-isännöinti, joka sisältää ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden sekä esiasennetut teemat ja laajennukset. Jos maksat hiukan enemmän, saat myös WordPress-erityisen tuen, automaattisen haittaohjelmien poiston ja SiteLock-tietoturvan.

iPage-ominaisuuksien katsausiPage Hosting tarjoaa pesulaluettelon ominaisuuksista. Tämän ja hinnoittelun välillä aloittelijat voisivat tehdä paljon pahempaa

Sen aloittelijana toimiva virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS) -paketti, nimeltään Basic, sisältää yhden ytimen suorittimen, 1 Gt RAM-muistia, 40 Gt levytilaa, 1 Tt kaistanleveyttä, 1 IP-osoite ja ilmainen toimialue vuodeksi.

Sumentamatta oleminen ei ole paljon arvoa. Yhden ytimen suoritin VPS: ssä ei yksinkertaisesti ole hieno vaihtoehto, ja yleensä alatason VPS-paketeilla on hiukan enemmän kaistanleveyttä. Mutta ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti on hieno lisä.

Jos tarvitset erillistä palvelinta, jossa voit hallita myös iPagen tarjoamia laitteita.

Onko iPage helppokäyttöinen?

IPage-tilin rekisteröinti on suhteellisen yksinkertaista. Se alkaa yhdellä hakuruudulla, josta löydät uuden verkkotunnuksen tai kirjoitat jo omistamasi verkkotunnuksen. Jos valitset uuden verkkotunnuksen etsimisen, se ei vain osoita, onko haluamasi .COM käytettävissä, mutta myös muita ylimmän tason verkkotunnuksia, kuten .NET, .CLUB ja .US.

Seuraavalla sivulla valitset toimikausi pituuden. Saadaksesi ehdottoman parhaan hinnan, sinun on kirjauduttava sisään kolmeksi vuodeksi, mutta on myös 1- ja 2-vuoden optioita.

Seuraavaksi iPage pyytää sinua valitsemaan erilaisia ​​lisäosia. Useita lisäosia valitaan oletuksena, mutta voit peruuttaa ne ennen lähtöä. Automaattisesti valitut lisäosat sisältävät verkkotunnuksen yksityisyyden, verkkosivuston suojauksen sekä sivuston varmuuskopion ja palautuksen.

Muita lisäosia ovat WordPress-optimointi, teemat ja laajennukset sisältävä paketti, automaattinen haittaohjelmien havaitseminen ja poistaminen, räätälöity ohjauspaneeli ja korkeampi tuki. siellä’s myös SSL-varmennevaihtoehto ja G Suite Googlelta.

Jotkin näistä lisäosista ovat säilymisen arvoisia. Verkkotunnuksen yksityisyys, joka maksaa 10 dollaria ensimmäisenä vuonna ja 13 dollaria vuodessa sen jälkeen, pitää henkilökohtaiset tietosi yksityisinä. Jos et’t käytä tätä vaihtoehtoa, sitten nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi päätyvät verkkosivustojen omistajien julkiseen tietokantaan, nimeltään Whois-tietokanta. Kiinnitä itsesi kylmiin puheluihin.

Sivuston varmuuskopiointi maksaa 1 dollaria kuukaudessa ja on todennäköisesti sen arvoinen (maksat etukäteen koko sitoumuksen keston), jotta et menetä mitään sivustosi tietoja.

Kun olet käsitellyt lisäosat, siirryt maksusivulle ja pian sen jälkeen isännöintisuunnitelmasi on valmis ottamaan käyttöön.

hinnoittelu & Rahan arvo

Vaikka iPage ei’t on erilaisia ​​suunnitelmia, sillä on erilaiset hinnoitteluasteet alkuperäisen sitoumuksesi pituuden perusteella. Jos valitset esimerkiksi kolmen vuoden toimikauden, maksat 2 dollaria kuukaudessa. Kun alkujakso on ohi, maksat 8 dollaria kuukaudessa normaalihinnana.

Jos valitset kaksivuotisen suunnitelman, hinta on 2,50 dollaria kuukaudessa ja sitten 9 dollaria kuukaudessa kahden vuoden kuluttua. Kolmen vuoden suunnitelma on 3 dollaria kuukaudessa, ja sitten sinä’Maksan jopa 10 dollaria kuukaudessa loppuajasta iPagella. Se’s outo hinnoittelujärjestelmä, joka on suunniteltu rohkaisemaan sinua kirjautumaan sisään kolmeksi vuodeksi iPagen hankkimiseksi’paras paras hinta.

WordPress-isäntäpaketeissa on kaksi tasoa. Ensimmäinen on 3,75 dollaria kuukaudessa johdantokaudella, normaalihinta sen jälkeen 7,50 dollaria. Korkeamman tason WP Essential -sopimus on 7 dollaria kuukaudessa alkujaksolla, normaalihinta 10,50 dollaria.

VPS-pakettien iPage alkaa johdantohinnalla 20 dollaria (tavallinen 25 dollaria) ja nousee 80 dollariin kuukaudessa (tavallinen 100 dollaria). Dedicated hosting, sillä välin alkaa 120 dollarista ja menee aina jopa 240 dollariin.

iPagen paikka hosting-universumissa

Jos sinä’Olemme valmiita sitoutumaan kolmeksi vuodeksi, iPage tarjoaa halvimman alkuperäisen hinnoittelun jaetulle isännöinnille’Olen nähnyt toistaiseksi. Jos menee kahden vuoden kanssa, se’s silti halvempaa kuin monet muut palvelut 2,50 dollarilla, ja jos valitset yhden vuoden hinnan, se’on suunnilleen sama kuin jotkut halvimmista palveluista’katsoin.

Koska sillä on vaihtelevat normaalihinnat, vain 8 dollarin kuukauden hinta on kilpailukykyinen suurten web-hosting-yritysten kanssa. Sen omat WordPress-hinnat ovat hyvät ja perushinta 3,75 dollaria kuukaudessa on erittäin alhainen, mutta VPS: n perussuunnitelma ei ole niin hyvä kuin muualta löytyy.

Hinnasta riippumatta se, että voit käyttää useampaa kuin yhtä verkkotunnusta jaetussa isännöinnissä maksamatta ylimääräistä, on erottuva vaihtoehto.

Johtopäätös: Onko iPage oikea sinulle?

Jos hinnoittelu kolmen ensimmäisen vuoden aikana on sinulle tärkeintä, iPage on erinomainen valinta. siellä’S yksinkertaisesti ei ole vertailua siihen 2 dollaria kuukaudessa hintakohdasta web-isäntiltä’olen nähnyt. Alkuperäisen tarjouksen jälkeen hinnat ovat tyypillisempiä ja voivat tosiasiassa olla korkeammat, jos menet lyhyemmällä ensi kertaa sitoutumisella.

Kaiken kaikkiaan iPage tarjoaa arvokasta arvoa alkuperäisissä hinnoissaan jaetulle isännöinnille, ja se on ehdottomasti syytä etsiä niille, jotka ovat vasta aloittamassa uuden verkkosivuston perustamisessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me