SiteGround Review: vankka palvelu, laatutuki

Kun ajattelet räätälöityjä, käsityötuotteita, ajattelet yleensä keramiikkaa, vaatteita ja ehkä jopa kahvia, mutta web-hosting-palveluita? Millainen hullu puhe siitä on? SiteGround tarjoaa niin kutsutun web-isännöinnin “muotoiltu huolellisesti.” Sanotaan, että nopeus on sen intohimo, tietoturvaratkaisut sen erikoisuus ja tekninen tuki sen ylpeys.


Se varmasti kuulostaa hyvältä, mutta kuinka kaikki tuo markkinointipuhe purkaa todellisuudessa? Että’mitä tämä artikkeli pyrkii selvittämään, kun opit tiesi loputtomien web-hosting-palveluiden valintojen läpi. Mistä tiedät, mikä sopii sinulle tai tarjoaa tarvitsemasi palvelut? Mikä on kohtuullinen hinta ja mikä’on hullu rahamäärä vai riippuuko siitä?

Antaa’s sukeltaa yksityiskohtiin SiteGround vastaamaan joihinkin näistä kysymyksistä ja auttaa sinua tekemään parempaa päätöstä web-hosting. SiteGround sijoittuu viidenneksi web-hosting-sijoituksissamme, ja sen pistemäärä on 80%. Antaa’pääsen miksi.

Plussat:

 • Automatisoidut päivittäiset varmuuskopiot ilmaiseksi
 • Automaattiset WordPress-päivitykset kaikille käyttäjille
 • Erinomaiset tietopohjasivut

Haittoja:

 • Ei halvin web-hosting

SiteGround: Lyhyt historia

Bulgariassa toimivan SiteGroundin perusti vuonna 2004 joukko ystäviä yliopiston asuntolan huoneista. Yhtiöllä on kolme toimistoa Euroopassa ja yksi Yhdysvalloissa, ja se työllistää yli 400 henkilöä. Se sanoo, että se isännöi yli miljoona verkkotunnusta.

Luotettavuus & Esitys

SiteGround-sivustolla on omistettu käyttöaikaan liittyvä sivu, joka on mitta (prosentteina ilmaistuna) kuinka usein verkko on aktiivinen ja online-tilassa.

SiteGround väittää, että käyttöaika on 99,99 prosenttia; tutkimuksessamme on kuitenkin, että luku on hieman alhaisempi, 99,98 prosenttia. Joko niin’s suuri osuus seisokkeista. Vuoden aikana molemmat prosenttimäärät ovat alle kaksi tuntia seisokkeja.

Se’on yksinkertaisesti mahdotonta pitää verkon toiminta sujuvana 100 prosenttia ajasta. Lopulta tulee ongelmia, jotka aiheuttavat lyhyitä katkoksia – jopa Google laskee toisinaan.

Silti haluat, että luku on mahdollisimman lähellä 100 prosenttia, ja SiteGround tarjoaa sen.

ominaisuudet

Jos olet aloittamassa WordPress-pohjaisella sivustolla, SiteGround voi olla paikka sinulle. Yhtiö tarjoaa hallittua WordPress-hosting-palvelua kaikissa suunnitelmissaan, mikä tarkoittaa, että yritys käsittelee tärkeitä palveluita, kuten WordPressin automaattiset päivitykset. SiteGround tukee myös WordPress-komentorivien hallintaa (WP-CLI) kaikissa suunnitelmissa, mikä ei ole niin yleistä.

Että’s ei tarkoita, että SiteGround on tarkoitettu vain WordPressille; se tukee kaikenlaisia ​​muita sisällönhallintajärjestelmiä sekä geneeristen palvelimien staattisia sivustoja. Koska WordPress on suosittu vaihtoehto miljoonille verkkosivustoille ympäri maailmaa, SiteGround omistaa kuitenkin joitain erityisiä etuja asiakkaille, jotka menevät avoimen lähdekoodin blogiympäristön kanssa.

Jos olet lähtöisin toisesta verkkoisäntästä ja haluat tuoda sivustosi mukanasi, SiteGround tarjoaa ilmaisia ​​verkkosivustojen siirtoja kaikissa suunnitelmissa, joissa yrityksen edustaja käsittelee siirron sinulle..

SiteGround’s perus Aloittaa jaettu hosting-suunnitelma tukee yhtä verkkosivustoa, 10 Gt levytilaa, mittaamatonta tiedonsiirtoa, ilmaista vedä ja pudota -sivuston rakennusta, ilmaisia ​​sähköpostitilejä, ilmaisia ​​päivittäisiä automaattisia varmuuskopioita, cPanel-hosting-ohjauspaneeli ja yhden napsautuksen asennusohjelma WordPressille.

Vaikka SiteGround tarjoaa tiedonsiirron ilman mittaa, StartUp-paketti tukee vain noin 10 000 käyntiä kuukaudessa. Että’se ei ole paljon, mutta se’s enemmän kuin tarpeeksi sivustolle, joka on vasta aloittamassa.

GoGeek, sen ylimmän tason suunnitelmaan lisätään myös WordPress-vaiheistus, joka helpottaa sivustosi muutosten testaamista ennen niiden julkaisua. Ylimmän tason paketti tulee myös esiasennetulla Git-versionhallintajärjestelmällä. Git on työkalu kaikkien koodausmuutosten tallentamiseen ja hallintaan ja on suositun kehittäjäsivuston GitHub selkäranka. Git on edistyksellinen käyttäjäominaisuus, ja siitä on apua, jos sivustollasi on kehittäjätiimi.

SiteGround tarjoaa myös pilvimainostuotteen niille, jotka tarvitsevat skaalata sivustojaan kysynnän perusteella. Tämä palvelutaso sopii parhaiten sivustoille, joilla on paljon liikennettä, kuten yrityksille ja suosituille online-kohteille tai palveluille.

Pilvipalvelupaketeille on neljä tasoa: merkintä, liiketoiminta, Plus, ja Supervoima. Nämä suunnitelmat koskevat laitteistoa ja kaistanleveyttä. Entry tarjoaa Linux-säilön (virtualisoidun käyttöjärjestelmän), jossa on 2 CPU-ydintä, 4 Gt muistia, 40 Gt SSD-muistia ja 5 Tt tiedonsiirtoa. Korkeimman tason Super Power -suunnitelma tarjoaa 8 CPU-ydintä, 10 Gt muistia, 120 Gt SSD-muistia ja saman 5 Tt tiedonsiirron.

SiteGround tarjoaa myös räätälöityjä yritysten isännöintiratkaisuja.

Onko SiteGround helppokäyttöinen?

Rekisteröinti SiteGroundiin on suhteellisen helppoa. Kun olet valinnut haluamasi hosting-paketin, SiteGround tarjoaa joko rekisteröidä uuden .COM-verkkotunnuksen 16 dollarilla vuodessa tai antaa sinun käyttää yhtä omaa verkkotunnustasi.

Me’d suosittelen oman verkkotunnuksen tuomista, vaikka et’t vielä ole. Tosiasia, että voit löytää verkkotunnuksen rekisteröijän, jolla on halvemmat hinnat kuin SiteGround. Kuitenkin, jos et’Et halua ylimääräistä vaivaa verkkotunnuksen perustamisessa ulkoiselta palveluntarjoajalta, niin ylimääräiset kustannukset saattavat olla sen arvoisia.

Kerran sinä’Verkkotunnuksen osassa SiteGround vaatii kaikki tilisi tiedot – nimi, sähköposti, salasana, maksutiedot ja niin edelleen.

Kohti tämän näytön alaosaa Ostotiedot -osassa SiteGround tarjoaa kaksi lisäosaa StartUp-pakettiasiakkaille. Ensimmäinen on verkkosivustojen siirto, joka on ilmainen, ja SiteGround’Oma sivustoskanneri, jota saa Yhdysvalloissa toimiva verkkosivustojen turvayritys Sucuri. Viimeksi mainittu lisäosa maksaa automaattisesti 20 dollaria vuodessa, mikä nostaa hintaa huomattavasti’et ole kiinnittänyt huomiota kassalle. Se’on aina virkistävää nähdä Web-isäntä, joka ei toimi’t tehdä niin.

Asiakaspalvelu

SiteGround’Tukivaihtoehdot alkavat sen monilla tietosivuilla. Ensisijainen on yksi yleinen tietopohjasivusto, jolla on vastauksia yleisiin kysymyksiin, jotka on järjestetty aiheiden kuten hosting, cPanel, sovellukset, laskutus ja niin edelleen.

Jokaisessa osiossa on yrityksen kirjoittamia artikkeleita, jotka auttavat monissa yleisimmissä asioissa. Jos et’t nähdäksesi ongelmasi tietopohjan aloitussivulla, voit käyttää yläreunassa olevaa hakukenttää porataksesi syvemmälle.

SiteGround -arviointitietokantaSiteGround-tietokanta on yksi parhaimmista. Vaikka et käytä heidän palveluaan, se on arvokas resurssi kaikille web-hosting-palveluille

Päätietokannan lisäksi on myös omistettu opetusohjelmia WordPressille, Joomlalle, Magentolle ja Drupalille.

Jos DIY-reitti ei ole’t työskentelee sinulle, SiteGround tarjoaa myös ympäri vuorokauden puhelin- ja live-chat-tukea sekä ongelmalippuja.

hinnoittelu & Rahan arvo

Uusille asiakkaille SiteGround vaatii vähintään yhden vuoden sitoutumisen saadakseen parhaan hinnan. StartUp-paketin hinnoittelu alkaa 4 dollaria kuukaudessa ja voit sitoutua 1-, 2- tai 3-vuoden palvelusuunnitelmaan kyseiseen hintaan. Vaihtoehtoisesti voit valita yhden kuukauden kokeilujakson 4 dollarilla plus “perustamismaksu” 15 dollaria.

Että’s mukava vaihtoehto jokaiselle, joka ei ole’t varmasti, että he haluavat kiinnittää sen pois SiteGround-sovelluksella pitkän matkan ajaksi. Haittapuoli on kuitenkin se, että ensimmäisen kuukauden jälkeen joudut maksamaan ei-erityisen tavallisen 10 dollarin kuukausihinnan.

SiteGround’Muilla hinnoittelutasoilla on samanlaiset vaihtoehdot. GrowBig-paketti on seuraava taso ja tarjoaa useita verkkosivustoja, 20 Gt levytilaa ja noin 25 000 käyntiä kuukaudessa 6 dollaria kuukaudessa – normaalihinta on 15 dollaria kuukaudessa.

Ylimmän tason suunnitelma, kuten aiemmin totesimme, on nimeltään GoGeek, ja sen alkuperäinen hinta on 12 dollaria kuukaudessa. Suunnitelmassa on useita verkkosivustojen ylläpitoa, 30 Gt levytilaa ja noin 100 000 kuukausittaista käyntiä. Saat myös useita “nörttimäinen” lisäominaisuudet, joista jotkut mainitsimme edellä. GoGeekin tavallinen hinta on 34,95 dollaria kuukaudessa.

Pilvipalveluiden osalta Entry-paketin hinnoittelu on 80 dollaria kuukaudessa, liiketoiminnan hinta on 120 dollaria kuukaudessa, Business Plus on 160 dollaria kuukaudessa ja Super Power on 240 dollaria kuukaudessa.

SiteGround’s Paikka isännöivässä universumissa

SiteGround on mukava palvelu, jolla on joitain suuria plussia sen suosittelulle, kuten automaattiset WordPress-päivitykset kaikille. Kun muut isännät tekevät niin, se’On harvinaista nähdä tämä kaupan kellarikerroksen isännöintitasoilla. Se’On myös hienoa nähdä toinen web-hosting-yritys, joka on edessään hinnoitteluunsa ja joka ei toimi’t valitsee sinut automaattisesti kalliisiin lisäosiin.

SiteGround ei kuitenkaan tee sitä’t on samat edut alemman tason asiakkaille kuin isommille isäntäkoneille HostGator ja Bluehost tehdä. Monet heistä, esimerkiksi, eivät’t aseta rajoitukset kävijämäärälle, jonka saat joka kuukausi, ainakin pisteeseen. Yritykset rajoittavat pääsyä sivustoosi, jos käytät liian suurta kaistanleveyttä, jotta et vahingoittaisi muita asiakkaita, jotka käyttävät samaa palvelinta kuin sinä. Mutta ei ole kovia rajoja, kuten SiteGroundilla on.

Johtopäätös: Onko SiteGround oikea sinulle?

SiteGround on hyvä palvelu, joka tarjoaa kohtuullisen vastineen rahalle. Jos suurin huolenaihe on hinta, voit ehdottomasti löytää halvempia vaihtoehtoja, mutta se’On melko yleistä, että useimmat alkuperäishinnat vaativat 3 vuoden sitoutumisen. Sitä vastoin SiteGround antaa sinulle erikoishintaan yhden vuoden tai jopa kuukauden – vaikka sinäkin’Maksan täyden rahdin kyseisen ensimmäisen kuukauden jälkeen. Tämän avulla voit saada halvemman hinnan edut ilman uskomattoman pitkää sitoutumista.

Jotkut sen tarjoamista hallinnoiduista peruspalveluista, kuten automatisoidut WordPress-päivitykset, ovat etuna, ja etuna ovat myös ilmaiset automatisoidut päivittäiset varmuuskopiot. Kaistanleveyden rajoitus on selvä haitta, mutta SiteGround on suurelta osin kilpailukykyinen. SiteGroundin suurin kysymys on, haluatko luopua sen lisäominaisuuksista halvemman hinnan puolesta muualla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map