Bluehost Priseröversikt 2020

Contents

Är Bluehost’s Prissättningsplaner som är värda dina pengar?

Bluehost-prissättning med bildBluehost är en populär webbhotell där’är känt för sin WordPress-värd – och inte konstigt, med tanke på det’s nummer en rekommenderad värd leverantör av WordPress själv!


Men vad gör Bluehost’s priser ser ut? Är det värt dina hårt tjänade kontanter? Och har det dyra förnyelsekostnader?

Vi’här för att avslöja allt om Bluehost’s värdplaner, så att du kan fatta det bästa beslutet för din budget.

Bluehost erbjuder sex olika typer av hosting, med flera planer och priser för varje. Detta kan bli ganska förvirrande ganska snabbt, och det är därför vi’kommer att dela upp varje värdtyp en efter en, så att du kan titta bra på de planer, priser och funktioner som erbjuds.

Först dock låt’s titta snabbt på de allmänna priserna du kan förvänta dig av Bluehost.

Bluehost-prissättning: snabb titt

Den billigaste Bluehost-planen är delad webbhotell, som börjar på $ 2,95 per månad och sedan förnyas till den vanliga kursen på $ 7,99 per månad. Det dyraste alternativet är dedikerad hosting, som börjar på $ 79,99 per månad. Alla Bluehost-planer har 30-dagars återbetalningsgaranti och rabatter för nya kunder. Det kan du faktiskt spara upp till 64% per månad med Bluehost’s kampanjpriser!

Nedan ser du startpriserna för varje värdtyp, från billigaste till dyraste:

 • Delad värd: $ 2,95 per månad, förnyas till $ 7,99 per månad
 • Delad WordPress-värd: $ 2,95 per månad, förnyas till $ 7,99 per månad
 • WooCommerce-värd: $ 6,95 per månad, förnyas till $ 13,99 per månad
 • VPS-värd: $ 18.99 per månad, förnyas till $ 29.99 per månad
 • Hanterad WordPress-värd: $ 19,95 per månad, förnyas till $ 29,99 per månad
 • Dedikerad värd: 79.99 $ per månad, förnyas till $ 119.99 per månad

Vi’kommer att vara helt på förhand: Bluehost’s priser är’t det billigaste på marknaden. i alla fall, det erbjuder stort värde för pengarna. Den där’varför vi fick 4,6 / 5 på det här området. Bluehost erbjuder mycket mer på sina grundläggande planer än många av sina konkurrenter, så läs vidare för att ta reda på om det’är rätt leverantör för dig.

Se upp för: PR-priser

Som de flesta andra värdleverantörer erbjuder Bluehost rabatterade priser för nya kunder. Detta reducerade pris varar under din första termin och förnyas sedan till det ordinarie priset när den perioden är över.

De priser du ser på Bluehost’webbplats och priserna som diskuteras nedan är månatliga priser för ett 36-månaders kontrakt.

Vi’Jag ska alltid göra vårt bästa för att klargöra exakt hur mycket du kan förvänta dig att betala i varje skede av värd.

Den där’varför vi listar Bluehost’s rabatterade priser för nya kunder, samt visar förnyelseskostnaderna när denna rabattperiod är slut. Senare, vi’Jag diskuterar eventuella extra avgifter att se upp för och vad Bluehost inkluderar gratis.

Vidare information

 • Läs vår fullständiga Bluehost Review för en detaljerad titt på dess funktioner, tillförlitlighet och mer – inklusive hur det presterade i vår forskning!
 • Jämföra de bästa webbhotellleverantörerna i vår omfattande granskning
 • Letar du efter en hel del? Jämför över 50 planer när vi granskar Billigaste webbhotellleverantörer

1

Bluehost-prissättning: Hur mycket kostar Bluehost per månad?

Bluehost erbjuder sex typer av hosting: delad, VPS, dedikerad, delad WordPress, hanterad WordPress och WooCommerce-värd. Var och en av dessa har sina egna prisplaner och funktioner – ju mer avancerad värd, desto fler funktioner får du, och desto mer kostar det, som du kan se på bilden nedan.

bluehost prissättning uppdelning infographicBluehost erbjuder sex typer av hosting – här kan du se de rabatterade startpriserna för var och en.

Ta en titt på tabellen nedan för att få en uppfattning om hur mycket varje webbhotell kostar:

Prissättningsplan Billigaste plan: Rabattpris Billigaste plan: Ordinarie pris Rabattbesparing per månad Delad Delad WordPress WooCommerce VPS Hanterad WordPress (Pro) Tillägnad
$ 2.95 $ 7.99 63%
$ 2.95 $ 7.99 63%
$ 6.95 $ 13.99 50%
$ 18.99 $ 29.99 36%
$ 19.95 $ 29.99 33%
$ 79.99 $ 119,99 33%

Du’Jag märker att varje Bluehost-plan har både rabatt och ordinarie pris. Hur mycket du sparar beror på planen du väljer och abonnemangets längd. Till exempel kommer den billigaste delade värdplanen med 63% rabatt på månadspriset när du registrerar dig för tre år – det’är ungefär $ 180 i besparingar totalt!

Bluehost’s delade webbhotell kostar mellan $ 2,95 och $ 13,95 per månad till att börja med och varierar mellan $ 7,99 och $ 23,99 per månad efter förnyelse. Detsamma gäller Bluehost’s delade WordPress-värdplaner. Delad webbhotell är den mest grundläggande typen av webbhotell, varför det är det’är den billigaste.

I den andra änden av skalan du’Vi har dedikerad hosting, som är mycket avancerad och utformad för att stödja webbplatser med massor av trafik. Även med en rabatt börjar priserna på $ 79,99 per månad – utan rabatt börjar de vanliga priserna på $ 119,99 per månad. Detta är värd för stora webbplatser med stora budgetar!

Med så många olika alternativ måste du välja en Bluehost-plan som inte bara passar din budget, utan som ger funktionerna som gynnar din webbplats också.

Vi’Jag ska utforska var och en av Bluehost’s värdplaner, börjar med den mest grundläggande värden och arbetar oss fram till de mer avancerade och specialiserade planerna – börjar med dess delade värdplaner. Men låt oss först’s ta reda på vilken värd typ som passar dig!

2

Vilken Bluehost-plan som passar dig?

Det säger sig självt att bara du kan veta vad’är bäst för din webbplats – dess specifika behov, hur mycket trafik den får, hur mycket lagring du behöver, oavsett om du’planerar på stor tillväxt eller håller små saker.

Vi kan dock hjälpa dig att rikta dig i rätt riktning. Vi’Vi har listat de olika värdtyperna i tabellen nedan med tips om vem var och en är bäst för… och vem de’är inte för.

Vi’Vi har lagt in värdtyperna i prisordning, börjar med det billigaste, för att hjälpa dig välja det bästa alternativet för din budget.

Bäst för inte för billigaste pris / månad Delad Delad WordPress WooCommerce VPS Hanterad WordPress (Pro) Tillägnad
– Nya webbplatser går av marken
– Små, statiska bloggar eller broschyrwebbplatser
– Webbplatser med mycket låg trafik
– Vem som helst på en stram budget
– Webbplatser med växande trafiknivå
– E-handel webbplatser
– Interaktiva eller komplexa webbplatser
– Webbplatser med stora mediefiler
$ 2.95
– Småskaliga WordPress-webbplatser
– WordPress-användare kommer igång online eller med en stram budget
– Webbplatser som inte är WordPress
– Stora, komplexa WordPress-webbplatser
– Trafikstunga WordPress-webbplatser
$ 2.95
– Nätbutiker
– WordPress-användare bygger med WooCommerce
– Både nybörjare och proffsäljare
– Webbplatser som inte är e-handel
– Online-butiker i megastorlek
– Alla som inte bygger med WooCommerce
$ 6.95
– Mest “regelbunden” stora webbplatser
– Bättre säkerhet, prestanda och funktioner än delad hosting
– Växande och / eller professionella webbplatser
– Alla med WordPress specifika behov
– Användare med extremt snäva budgetar
– Totalt tekniskt nybörjare
$ 18.99
– Professionella WordPress-webbplatser
– WordPress-användare med stora mål för sin webbplats
– De som vill förbättra prestanda, bekvämlighet och funktioner över delad WordPress-värd
– Webbplatser som inte är WordPress
– Nybörjare WordPress-användare som vill hålla saker små
$ 19.95
– Hög trafik, humongösa webbplatser
– Stora onlinebutiker med enorma intäkter
– Användare som behöver ultimata kontroll, säkerhet och prestanda för sin webbplats
– Små webbplatser med låg trafik
– Den som försöker hålla kostnaderna låg
– Tekniska nybörjare eller värd för nybörjare
$ 79.99

Förhoppningsvis har du nu en bra uppfattning om vilken värdtyp som bäst passar både dina behov och din budget. Se till att du når en balans mellan båda – don’t överutgifter för funktioner du inte’behöver inte, men inte heller’t begränsa din webbplats’s resurser för att spara några dollar!

3

Bluehost-planer: Delad värdkostnad

Få delad värd för $ 2,95 / månad (normalt $ 7,99)

Snabb titt: Delad hosting är den billigaste typen av webbhotell du kan hitta. den’är mycket grundläggande, vilket gör det bäst för broschyrsidor med mycket låg trafik. Med Bluehost startar delad värd på $ 2,95 per månad, förnyelse till $ 7,99 per månad efter avslutad rabattperiod – denna rabatt sparar dig 63% per månad! Det finns fyra delade värdplaner att välja mellan totalt.

Om du’har en stram budget och behöver grundläggande värd för en enda webbplats, då är delad hosting ett bra val. den’är en mycket begränsad typ av värd, men det gör det också extremt prisvärd – den’är idealisk för att hålla kostnaderna låga och din webbplats i en hanterbar storlek.

Bluehost har fyra delade värdplaner för dig att välja mellan, var och en ger olika nivåer av prestanda och funktioner. Ju mer du betalar, desto mer avancerad plan, men kom ihåg: delad hosting är mestadels utformad för att stödja webbplatser för personlig, hobby och broschyr.

Bluehost-priser delade värdplanerBluehost’s delade värdplaner varierar i pris från $ 2,95 till $ 13,95 per månad, med fyra planer att välja mellan.

Bluehost-delade värdplaner

 • Grundläggande: $ 2,95 per månad, förnyas till $ 7,99 per månad
 • Plus: $ 5,45 per månad, förnyas till $ 10,99 per månad
 • Choice Plus: $ 5,45 per månad, förnyas till $ 14,99 per månad
 • Proffs: $ 13,95 per månad, förnyas till $ 23,99 per månad

Om du bara behöver vara värd för en enda webbplats, bör $ 2,95 per månad grundläggande plan vara bra för dina behov på basnivå. Funktioner i denna plan inkluderar 50 GB lagring, obegränsad bandbredd och ett gratis SSL-certifikat. Vi don’t rekommenderar Pro-planen för mycket – om du har avancerade behov bör du titta på VPS-värd istället.

Ta en titt på tabellen nedan för att jämföra varje plan’s viktigaste funktioner:

Funktioner Basic Plus Choice Plus Pro Startpris / månad Vanligt pris / månad Besparingar / mån Antal webbplatser SSD-lagring Bandbredd Gratis SSL Prestanda domäner Domänens integritet Codeguard Site Backup Dedikerad IP-adress
$ 2.95 $ 5.45 $ 5.45 $ 13,95
$ 7.99 $ 10.99 $ 14.99 $ 23.99
63% 50% 64% 42%
1 Obegränsat Obegränsat Obegränsat
50SE Obegränsat Obegränsat Obegränsat
obegränsad obegränsad obegränsad obegränsad
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
Standard Standard Standard Hög
1 Obegränsat Obegränsat Obegränsat
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;

Som du kan se, där’är ett stort hopp mellan Basic- och Plus-planerna när det gäller de funktioner du får – men inte ett massivt prishopp. Detta kan göra Plus-planen till ett förnuftigt val om du behöver mer än 50 GB lagring, eller mer än en domän.

De mer avancerade Choice Plus- och Pro-planerna har allvarligare funktioner. Domänens integritet döljer din kontaktinformation från public domain-registret, medan dagliga säkerhetskopior ger dig en säkerhetsfilt om något skulle gå fel.

den’Det är värt att veta att Bluehost säkerhetskopierar din webbplats på den billigaste basplanen – men det’s endast med Choice Plus-planen och ovan får du CodeGuard gratis inkluderad, vilket är en mer avancerad och skräddarsydd säkerhetstjänst. Om du vill ha kontroll över din webbplats’s säkerhetskopior, då är Choice Plus det bättre alternativet.

Vi don’t rekommenderar ofta Pro-planen – om dina behov blir mer avancerade, du’Jag får bättre valuta för pengarna genom att uppgradera till en VPS-värdplan istället. I slutet av dagen är en delad värdplan inte’t värt nästan $ 25 per månad!

Bluehost’s Shared Hosting: Är det rätt för dig?

Börjar du precis på nätet med en mycket liten och grundläggande webbplats?
Vill du hålla kostnaderna låga och prisvärda?
Kommer din webbplats att få mycket låga trafikmängder?

Om svaret på alla dessa är “ja”, då rekommenderar vi att du börjar med Basic- eller Pro-planerna, beroende på dina behov.

Om du behöver sälja online, förväntar dig en måttlig trafiknivå, har mycket media att ladda upp eller har en interaktiv webbplats (snarare än en statisk broschyrwebbplats, till exempel), är delad hosting inte’t för dig. Läs vidare för att lära dig om VPS-värd, vilket kan vara mer lämpligt.

Vidare information

 • Vi samlar alla de bästa erbjudandena i vår recension av 6 bästa billiga värdeleverantörer
 • Om du’Om du letar specifikt efter delad värd bör du kolla in vår recension av Bästa delade värdtjänster

4

Bluehost-planer: VPS-värdkostnad

Få VPS-värd för $ 18,99 / månad (normalt $ 29,99)

Snabb titt: VPS står för Virtual Private Server och är en mer avancerad version av delad hosting – du får bättre säkerhet, fler resurser och snabbare laddningshastigheter. Bluehost har tre VPS-värdplaner, med den billigaste planen som börjar på $ 18.99 per månad och förnyar till $ 29.99 per månad – det’är en rabattbesparing på 36% per månad! De flesta normalstora webbplatser använder VPS-värd.

VPS-värd är nästa steg upp från delad hosting i både funktioner och pris – det kostar mer, men kommer med bättre säkerhet, hastighet och prestanda. där’Det finns ingen risk att andra webbplatser använder dina resurser och gör det ett mycket mer pålitligt val.

Om du har en vanlig webbplats är detta vanligtvis den bästa typen av webbhotell att välja, och kombinerar förnuftiga priser med solida funktioner.

Bluehost har tre VPS-värdplaner, med startpriser som sträcker sig från $ 18.99 till $ 59.99 per månad. Du gör inte’du behöver en stor webbplats för att välja VPS-värd – du kan välja den plan som bäst passar din budget och din webbplats’s behov.

bluehost priser VPS planerDet finns tre VPS Bluehost-värdplaner, som börjar på $ 18.99 per månad.

Bluehost VPS-värdplaner

 • Standard: $ 18.99 per månad, förnyas till $ 29.99 per månad
 • förbättrad: $ 29,99 per månad, förnyas till $ 59,99 per månad
 • Slutlig: $ 59,99 per månad, förnyas till $ 119,99 per månad

Om du har en liten webbplats men vill ha tillförlitligheten för VPS-värd istället för delad värd, $ 18.99 per månad Standardplan är bäst. Den levereras med 30 GB lagring och 1 TB bandbredd – denna mängd bandbredd är mycket mer än du’d komma på en delad plan och betyder att du inte gör det’t behöver oroa dig för att din webbplats kraschar på grund av trafikspikar.

Bluehost rekommenderar den mellersta, förbättrade planen, för $ 29,99 per månad – detta ger dig 60 GB lagringsutrymme och 2 TB bandbredd, vilket gör den perfekt om du’re skala upp din webbplats.

Att bestämma vilken av Bluehost’s VPS-planer är bäst för dig, ta en titt på deras viktigaste funktioner nedan:

Funktioner Standard Enhanced Ultimate Startpris / månad Vanligt pris / månad Besparingar / mån Antal kärnor SSD-lagring Bandbredd Gratis SSL Bagge Gratis domän Förbättrad kontrollpanel Gratis säkerhetskopior Antal IP-adresser
$ 18.99 $ 29.99 $ 59.99
$ 29.99 $ 59.99 $ 119,99
36% 50% 50%
2 2 4
30GB 60GB 120 GB
1 TB 2TB 3 TB
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
2GB 4GB 8 GB
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
1 2 2

Du kan direkt se att dessa funktioner är mer avancerade och låter mer tekniska än de du får med delad hosting. VPS-värd är också mycket mer skalbar – Med varje uppgradering får du dubbelt så mycket RAM (minne) och lagring, vilket ger dig mycket utrymme att växa din webbplats.

Om din webbplats behöver en ökning av hastighet och kraft, kommer datorfunktionerna som levereras med VPS-värd (t.ex. CPU-kärnenheter och RAM) att din webbplats höjer sig till nya prestandanivåer.

Även om du inte gör det’Du behöver dessa specifika funktioner, du’Jag vet om VPS-värd är rätt för dig med den mängd trafik som din webbplats får. Måttligt till stort antal besökare är för mycket för delad värd att hantera, men inte’t kräver allt så dyrt som dedikerad hosting. VPS-värd är din lyckliga mellangrund!

Ju mer trafik din webbplats får, desto mer bandbredd behöver den – ta alltid ditt maximala krav och välj din plan utifrån den.

Du kan till exempel behöva 2 TB bandbredd, men bara använda för 30 GB lagring. I det här fallet bör du fortfarande välja den högre planen, snarare än att begränsa din webbplats’s resurser.

Den förbättrade planen ger dig en bekväm mängd bandbredd, lagring och minne – om du har budgeten att sträcka sig till $ 29,99 per månad, då’är ett bra val. Om du’försöker hålla kostnaderna låga, sedan Bluehost’s billigaste VPS-plan bör ge dig mer än tillräckligt med funktioner för att växa din webbplats, för mindre än $ 20 per månad.

Bluehost’s VPS Hosting: Är det rätt för dig?

De flesta webbplatser behöver VPS-värd istället för delad eller dedicerad värd. Om du inte gör det’t har begränsade begränsningar i budgeten eller specifika behov för din webbplats, då är chansen att VPS-värd kommer att vara bra.

Men om din webbplats är extremt stor och måste hantera enorma mängder trafik – eller ge dig total kontroll över din server – är dedikerad hosting ett bättre alternativ.

Vidare information

 • Vi har sammanställt en fördjupad granskning av Bästa leverantörer av molnhotell så du kan hitta din perfekta leverantör

5

Bluehost-planer: dedicerad värdkostnad

Få dedikerad värd för $ 79,99 (normalt $ 119,99)

Snabb titt: Dedikerad värd är det mest avancerade (och dyra) värdalternativet, vilket ger dig tillgång till en server, helt till dig själv! Detta är idealiskt för enorma platser med massor av besökare som behöver ett komplett utbud av tekniska tjänster för att fortsätta köra. Bluehost-prissättning börjar på $ 79,99 per månad för dedikerad hosting, som förnyas till $ 119,99 per månad. Det betyder du sparar 33% per månad på din plan för din första termin – inte dåligt! Du bör känna dig igenom en server eller helt behärska VPS-värd innan du närmar dig dessa planer.

Dedikerad värd är värdvärlden. den’är utformade för webbplatser som behöver ultimata allt – prestanda, säkerhet, kontroll, hastighet och tekniska funktioner.

Det finns tre Bluehost dedikerade värdplaner, i pris från 79,99 dollar till 119,99 dollar per månad (Obs! dessa är fortfarande rabatterade startpriser).

bluehost prissättning dedikerade planerOm du behöver dedikerad webbhotell finns det tre Bluehost-planer att välja mellan, från 79,99 dollar per månad.

Bluehost dedikerade värdplaner

 • Standard: $ 79,99 per månad, förnyas till $ 119,99 per månad
 • förbättrad: $ 99,99 per månad, förnyas till $ 159,99 per månad
 • Premie: 119,99 dollar per månad, förnyas till 209,99 dollar per månad

Om du’Om du helt enkelt letar efter full kontroll över din webbplats kommer den billigaste standardplanen att göra jobbet fint. Om du behöver en plan för att hantera enorma tsunamitrafikvågor – till exempel om din onlinebutik driver en försäljning, eller du’tar bokningar för ett evenemang – då du’har det bäst med den förbättrade planen eller till och med den dyraste Premium-planen.

Den förbättrade planen är den som rekommenderas av Bluehost och ger dig generösa funktioner utan de skyhöga priserna på Premium-planen. den’är också ett bra val om du’levererar en hel del videor eller kör ett spel, till exempel eftersom det har kraft, lagring och högpresterande hårdvara för att hantera tunga medier.

För att hjälpa dig bestämma vilken plan som är bäst för dig, ta en titt på tabellen nedan för en uppdelning av Bluehost’s planer och de viktigaste funktionerna som följer med var och en:

Har Standard Enhanced Premium Startpris / månad Vanligt pris / månad Besparingar / mån Antal kärnor Lagring Bandbredd Gratis SSL Bagge Gratis domän Root-åtkomst Gratis säkerhetskopior Antal IP-adresser
$ 79.99 $ 99.99 $ 119,99
$ 119,99 $ 159,99 $ 209,99
33% 38% 43%
4 4 4
500 GB (speglad) 1 TB (speglad) 1 TB (speglad)
5TB 10TB 15TB
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
4GB 8 GB 16GB
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
3 4 5

Du undrar kanske vad speglad förvaring är – detta betyder helt enkelt att din lagring är säkerhetskopierad, så att ditt innehåll är säkert om något går fel.

Rotåtkomst kommer med alla planer – Detta ger dig full åtkomst till din server och ger dig ultimat kontroll över din webbplats och dess inställningar. Du kan installera och avinstallera program och utföra andra anpassningar för att se till att allt körs exakt som du vill.

Som alla Bluehost’s värdplaner, dessa dedikerade planer kommer med 24/7 support. Trots det’det är värt att säga att du’Jag behöver en viss nivå teknisk förtroende att dra nytta av dedikerad hosting.

Bluehost’s dedikerad värd: är det rätt för dig?

Dedikerad hosting är den mest avancerade webbhotell som erbjuds. Bluehost’s prissättningsplaner är faktiskt några av de mest prisvärda jämfört med de bästa konkurrenterna, men det’är fortfarande inte perfekt för mindre budgetar. Innan du registrerar dig, fråga dig själv:

 • Genererar din webbplats enorma trafiknivåer?
 • Har du en stor e-handelswebbplats??
 • Har du specifika eller komplexa behov? (t.ex. anpassade inställningar, stora mediefiler eller program, höga säkerhetskrav)

I så fall låter dedikerad värd som ett bra samtal. Varje webbplats är annorlunda, så du måste välja den plan som bäst uppfyller dina behov.

Kör du din webbplats på WordPress? Bluehost har skräddarsydda värdplaner för WordPress-användare… som vi’Jag ska utforska nästa!

6

Bluehost-planer: Kostnad för delad WordPress-värd

Få delad WordPress-värd för $ 2,95 / månad (vanligtvis $ 7,99)

Snabb titt: Det finns tre Bluehost-värdplaner som är skräddarsydda specifikt för WordPress-användare – delad, hanterad och WooCommerce-värd. Delad WordPress-värd kostar exakt samma som “vanligt” delad hosting kl $ 2,95 per månad, men innehåller funktioner som automatisk WordPress-installation och uppdateringar för att göra ditt liv enklare. Du sparar 63% på den billigaste planen med Bluehost’s generösa rabatter, så det’s också budgetvänligt. Den här planen är bäst för mycket små WordPress-webbplatser!

WordPress har rekommenderat Bluehost till sina användare sedan 2005, beskriver det som “den ultimata WordPress-plattformen” – och det’är lätt att se varför. Det packar otroligt många funktioner i sina planer för att hjälpa dig bygga och växa din WordPress-webbplats.

Bluehost wordpress rekommendationBluehost rekommenderas officiellt av WordPress som den bästa värdleverantören för WordPress-webbplatser – de’är en match i himlen!

Bluehost’s delade WordPress-värdplaner kostar exakt samma som vanliga delade planer, från bara $ 2,95 per månad (nedsatt pris). Dessa planer ger faktiskt bättre valuta för pengarna än den vanliga delade värden – de innehåller funktioner som en gratis domän i ett år, och automatisk WordPress-installation och uppdateringar.

Det finns tre delade WordPress-planer, från $ 2,95 till $ 5,45 per månad (kampanjpriser).

bluehost prissättning delade wordpress planerBluehost’s prissättning för delade WordPress-planer sträcker sig från $ 2,95 till $ 5,45 per månad och innehåller extra funktioner som är skräddarsydda för WordPress-användare.

Bluehost-delade WordPress-värdplaner

 • Grundläggande: $ 2,95 per månad, förnyas till $ 7,99 per månad
 • Plus: $ 5,45 per månad, förnyas till $ 10,99 per månad
 • Choice Plus: $ 5,45 per månad, förnyas till $ 14,99 per månad

Alla delade WordPress-planer inkluderar:

 • Automatisk WordPress-installation
 • Automatiska WordPress-uppdateringar
 • En gratis domän för ett år
 • En iscensättningsmiljö i WordPress
 • Säker konfiguration av inloggningsuppgifter
 • 200 $ marknadsföringskredit (om du spenderar $ 25 på ett nytt Microsoft Advertising- och Google Ads-konto)

Nu känner du till kärnfunktionerna, titta på tabellen nedan för att jämföra varje plan sida vid sida och bestämma vilka resurser som bäst passar din webbplats:

Funktioner Basic Plus Choice Plus Startpris / månad Vanligt pris / månad Besparingar / mån Antal webbplatser SSD-lagring Bandbredd Gratis domän domäner Gratis SSL Automatiska WordPress-installationer Automatiska uppdateringar av WordPress Codeguard Site Backup Office 365 Mailbox
$ 2.95 $ 5.45 $ 5.45
$ 7.99 $ 10.99 $ 14.99
63% 50% 64%
1 Obegränsat Obegränsat
50SE obegränsad obegränsad
obegränsad obegränsad obegränsad
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
25 Obegränsat Obegränsat
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;

För små WordPress-webbplatser som precis börjar bör basplanen $ 2,95 per månad tjäna dina behov – du kan vara värd för en enda webbplats, njuta av en gratis domän i ett år och använda 50 GB lagring. Denna plan innehåller också gratis SSL-säkerhet och WordPress-specifika funktioner.

Om du’Om du planerar att växa din webbplats är Pro-planen det bättre alternativet. Du kan vara värd för ett obegränsat antal webbplatser, låsa upp obegränsad lagring och få tillgång till Office 365 Mailbox gratis i 30 dagar.

Som sagt, delade WordPress-värdplaner tar dig bara hittills – För professionella verktyg och seriös tillväxt bör du ta en titt på Bluehost’s hanterade WordPress-värd istället.

Bluehost’s Shared WordPress Hosting: Är det rätt för dig?

Har du en blank ny WordPress-webbplats du’går du bara av marken? Försöker du spara pengar genom att välja billig värd, men behöver du också ha några kvalitetsfunktioner? Bluehost’s delade WordPress-värd är ett perfekt val.

Med början på bara $ 2,95 per månad ger det dig grunderna, samtidigt som det ger vissa WordPress-specifika funktioner för att göra ditt liv enkelt och din webbplats säker och framgångsrik.

Som med all delad hosting, men om du har stora planer för din webbplats, du’Jag behöver också större och bättre värd… säga hej till hanterad WordPress-värd istället!

Vidare information

 • Bluehost kanske bäst, men hur jämför priserna? Ta reda på i vår recension av Bästa billiga WordPress-värd
 • Upptäck Bästa WordPress-värdar 2019 (spoiler: Bluehost kommer först)!
 • Kommer du bara igång? Läs vår guide om Hur man installerar WordPress med Bluehost för en hjälpande hand

7

Bluehost-planer: Hanterad WordPress-värdkostnad

Få hanterad WordPress-värd för $ 19,95 / månad (normalt $ 29,99)

Snabb titt: Hanterad WordPress-värd är mer avancerad än delade WordPress-planer, vilket ger dig verktygen för att hantera mer trafik och öka storleken på din webbplats. Därför det’s en hanterad plattform, kan du luta dig tillbaka, koppla av och lägga all din energi på din webbplats, snarare än att oroa dig för din värd. Resten tas om hand av Bluehost!

Hanterade WordPress-planer börjar på $ 19,95 per månad, förnya till det vanliga priset på $ 29,99 per månad – vilket betyder Bluehost’s-rabatt sparar 33% varje månad!

Om du vill bygga en verkligt professionell WordPress-webbplats, ta en titt på WordPress Pro, Bluehost’s hanterade WordPress-värdlösning. Den här typen av hosting handlar om att ge dig verktygen för att växa din webbplats och hantera alla tekniska grejer så att du kan fokusera på att bygga din webbplats.

Du gör inte’Jag måste ha en stor snygg webbplats för att använda WordPress Pro. den’s för helt nya användare och WordPress gamla timers – alla som vill gå pro med sin webbplats.

Bluehost har tre hanterade WordPress-planer, allt från $ 19,95 till $ 49,95 per månad till rabatterade starterpriser. Dessa planer är bäst för WordPress-användare som vill bli proffsiga!

bluehost prissättning hanterade wordpress planerBluehost’s hanterade WordPress-planer börjar på $ 19,95 per månad, vilket ger användare generösa resurser och professionella funktioner.

Bluehost-hanterade WordPress-värdplaner

 • Bygga: $ 19,95 per månad, förnyas till $ 29,99 per månad
 • Växa: $ 29,95 per månad, förnyas till $ 39,99 per månad
 • Skala: $ 49,95 per månad, förnyas till $ 59,99 per månad

De $ 19,95 per månad Bygg plan är perfekt om du’har just börjat, men har stora drömmar för din WordPress-webbplats. Om du’Re siktar sig efter professionell från första dagen, den har alla verktyg för att du ska lyckas. Alla Bluehost’s hanterade WordPress-planer inkluderar obegränsade trafikbidrag, obegränsad webblagring, obegränsade domäner och webbplatser och ett inbyggt marknadsföringscenter.

den’Det är lätt att få bort alla funktioner som erbjuds, så kom ihåg att tänka hårt på vad din webbplats behöver och hur mycket du har råd varje månad. där’är ett stort hopp i funktioner för varje plan, så titta på bordet för att se vilken plan som bäst passar dina behov.

Funktioner Build Grow Scale Startpris / månad Vanligt pris / månad Besparingar / mån SSD-lagring Bandbredd Antal domäner Serveruppdateringar Gratis SSL Automatiska WordPress-installationer Automatiska uppdateringar av WordPress Dagliga säkerhetskopior Office 365 Mailbox Domänens integritet Detektion av skadlig programvara & borttagning Verktyg för granskning av företag Bluehost SEO-verktyg PayPal-integration
$ 19.95 $ 29,95 $ 49,95
$ 29.99 $ 39.99 $ 59.99
33% 25% 17%
Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Obegränsat Obegränsat Obegränsat
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;

Build-planen är mer än tillräckligt för en framgångsrik WordPress-webbplats. Den innehåller den grundläggande versionen av Jetpack Site Analytics och Bluehost’s allt-i-ett-marknadsföringscenter, där du kan enkelt övervaka din trafik från en enda instrumentbräda.

Grow-planen ger dig allt från Build-planen, plus massor mer, inklusive Bluehost’s inbyggda SEO-verktyg, integration av Jetpack-annonser och Bluehost’s “Blå himmel” biljettstöd, som ger praktisk hjälp med eventuella problem du kan uppleva.

Skalaplanen ger dig allt från Grow-planen, plus ännu mer avancerade verktyg. Obegränsade säkerhetskopior och återställningar, PayPal-integration, obegränsad videokomprimering och Blue Sky-chattsupport lovar alla en ny nivå av service och prestanda för din webbplats.

För de flesta användare rekommenderar vi Build-planen, men om du’har redan skapats och vill växa din publik, Bluehost’s mest rekommenderade Grow plan är ett bra val.

Bluehost’s Managed WordPress Hosting: Är det rätt för dig?

Hanterad WordPress-värd är det bästa alternativet för alla seriösa WordPress-användare. den’är inte designad för hobbyister, men den kan användas av alla storlekar på WordPress-webbplatser som behöver professionella funktioner och stadig, oavslutad tillväxt.

Om du vill ta bort gränserna som placerats på din webbplats genom delad värd är detta svaret på ditt problem!

Build-planen är den billigaste till $ 19,95 per månad (initialt rabatterat pris), men det gör det inte’t menar det’Jag begränsar din tillväxt. Faktum är att det’är mycket generös – vi rekommenderar att du börjar med denna plan och arbeta dig upp till de mer avancerade nivåerna när du har gjort det’är redo.

Vad om jag’säljer jag online? Om du’om du skapar en dedicerad e-handelssajt, är den slutliga värdplanen för Bluehost värd att kolla in…

Vidare information

 • Kolla in vår fullständiga lista över 8 bästa hanterade WordPress-värdleverantörer och se hur Bluehost jämför med sina konkurrenter

8

Bluehost-planer: kostnad för WooCommerce-värd

Få WooCommerce-värd för $ 6,95 / månad (vanligtvis $ 13,99)

Snabb titt: Detta värdalternativ är för alla som driver en onlinebutik med WordPress. Enkel!

Bluehost har samarbetat med WooCommerce, ett tredjepartsföretag som är specialiserat på att skapa onlinebutiker med WordPress. Bluehost har tre planer, börjar på bara $ 6,95 per månad (förnyar $ 13,99 per månad) – vilket innebär att du sparar 50% per månad med Bluehost’s rabatt.

Bygga en onlinebutik med WordPress? Chansen är du’använder WooCommerce för att skapa och driva ditt företag. Om så är fallet, Bluehost’s WooCommerce-värdplaner kan vara svaret på alla dina värdhoppningar och drömmar. den’är värd designad speciellt för dig!

Detta är det bästa alternativet om du’säljer artiklar online och de goda nyheterna är att du vann’Du måste heller stänga ut med dina hårt tjänade kontanter. Bluehost har tre WooCommerce-värdplaner, allt från pris $ 6,95 till $ 11,95 per månad (initiala rabatterade priser).

bluehost prissättning woocommerce hosting planerFör mindre än 10 USD per månad kan du ställa in webbhotell för din onlinebutik, med 100 GB lagring och domänskydd ingår i din plan.

Bluehost WooCommerce Hosting Plans

 • Förrätt: $ 6,95 per månad, förnyas till $ 13,99 per månad
 • Plus: $ 7,95 per månad, förnyas till $ 17,99 per månad
 • Proffs: $ 11,95 per månad, förnyas till $ 31,99 per månad

Startplanen för $ 6,95 per månad är den mest grundläggande och ger dig verktygen för att driva en enda, liten online-butik. Plus-planen är mer avrundad, vilket ger dig generösa funktioner, fortfarande för mindre än $ 10 per månad med startrabatten. Den största fördelen med den dyraste Pro-planen är att den levereras med Bluehost SEO Tools-funktionen.

Kolla in tabellen nedan för en fullständig titt på nyckelfunktionerna i varje plan:

Funktioner Starter Plus Pro Startpris / månad Vanligt pris / månad Besparingar / mån Antal onlinebutiker SSD-lagring Bandbredd Gratis SSL Gratis domän Storefront-tema installerat Domänens integritet Gratis installationssamtal WooCommerce Auto-installera Dedikerad IP-adress Office 365 Mailbox CodeGuard Backup Basic Bluehost SEO-verktyg
$ 6.95 $ 7,95 $ 11,95
$ 13.99 $ 17.99 $ 31,99
50% 56% 63%
1 Obegränsat Obegränsat
100SE obegränsad obegränsad
obegränsad obegränsad obegränsad
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;

Dessa planer är bäst för små till medelstora butiker – verkligen stora företag skulle göra bättre för att titta på dedikerad hosting, men för de flesta e-handelssajter borde dessa planer ge gott om utrymme för tillväxt.

Säkerhet omfattas även på den billigaste planen – gratis SSL är avgörande för att behålla dina kunder’ informationssäkerhet och domänens integritet är viktigt för att skydda dina egna detaljer online.

Om du’Bluehost gör det enkelt att börja bygga – du får till och med en gratis två timmars installationssamtal med en WooCommerce-expert som hjälper dig komma igång. Dessutom är ditt butikskontaktstema och WooCommerce installerat för dig, så att du kan komma igång ännu snabbare.

Som med alla Bluehost-värdplaner, kommer WooCommerce-värd med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, så du kan prova det riskfritt.

Bluehost’s WooCommerce Hosting: Är det rätt för dig?

Om du’säljer online med WordPress och WooCommerce, det’s no no brainer – Bluehost’s WooCommere-värdplaner är en idealisk matchning. Och det’Det är en billig match på det, med två av tre planer som kommer under $ 10 för den första startperioden!

Om du’är en första säljare i liten skala eller ett växande företag där’är en plan här för dig. den’s bara om du’hanterar en enorm onlinebutik som du bör överväga mer kraftfull värd, till exempel en dedikerad plan.

Vidare information

 • Vill du starta din egen onlinebutik? Kolla in guiden om Hur man skapar en WordPress e-handelswebbplats för att starta

9

Bluehost-prissättning kontra konkurrentprissättning

Bluehost är en extremt populär värdleverantör, men det’är inte den enda på blocket. Vi testade de bästa värdleverantörerna på marknaden och gjorde dem för funktioner, support, drifttid och mer – Bluehost kom på andra plats för valuta för pengarna, och fick ett totalt 4,6 stjärnor av 5!

De tre bästa leverantörerna totalt sett var Bluehost, HostGator och InMotion – men hur jämför de sig i priset ensam? Ta en titt på tabellen nedan för deras startrabatter (per månad) för varje värdtyp.

Provider Shared Hosting VPS Hosting Dedikerad hosting WordPress Hosting Bluehost Hostgator I rörelse
$ 2.95 $ 18.99 $ 79.99 $ 2.95
$ 2.75 $ 29,95 $ 119 $ 5.95
$ 6.39 $ 29,19 $ 105,69 $ 6.99

Du kan se att Bluehost kommer ut ur denna jämförelse ganska bra. den’är inte den billigaste leverantören på marknaden – det’är dyrare än leverantörer som 1&1 IONOS och iPage, till exempel – men det läser in massor av funktioner i sina planer, vilket betyder dig’garanterat bra knep för din pengar.

Vidare information

 • Gjorde HostGator’s prisplaner fånga ditt öga? Läs vår HostGator-prissättningsgranskning för en djupgående titt på dess planer, funktioner och mer
 • Eller ta en bredare titt på HostGator och se hur det presterade i vår forskning – vi avslöjar allt i vårt HostGator granskning
 • Ta en titt på vår InMotion Hosting Review för en fullständig titt på tjänsten den tillhandahåller

10

6 dolda kostnader du bör veta om innan du registrerar dig

Det kan vara svårt att beräkna värdkostnader – från startrabatter till valfria tillägg och extra som dyker upp i kassan, det’Det är lätt att se prisuppgången framför dina ögon. den’Det är bäst att vara så beredd som möjligt så att du vet exakt vad du gör – och inte’t – måste betala för.

Bluehost tillhandahåller många olika tillägg, inklusive domännamn, SSL-certifikat och säkerhetskopieringstjänster. Några av dessa är helt enkelt alternativ för dig att lägga till dig själv, medan andra ingår i din plan.

Vi’Vi har satt upp en lista över de sex vanligaste tillägg du’Jag kommer att möta så att du vet exakt vad du kan förvänta dig vid kassan.

bluehost dolda kostnader grafikHär är en "överblick" sammanfattning av de extra kostnader du kan hitta när du registrerar dig till Bluehost.

1. Kassa Extra

Första saker först: när du väljer en plan, du’Jag kommer till kassasidan. Här kan du välja längden på ditt kontrakt, ange dina betalningsuppgifter och skapa ett konto. Det här är också sidan där du granskar din paketinformation och väljer dina paketutrustningar.

Vårt topptips är att ta dig tid att gå igenom den här sidan. Bluehost är lite smygig när det gäller paketutrustning och kontrollerar automatiskt några av rutorna åt dig. Om du rusar igenom den här sidan, kan du missa dessa extra och sluta med en större räkning än du väntat.

Till exempel valde vi den billigaste delade värdplanen, basplanen för $ 2,95 per månad.

Börja med att granska “Paketinformation” sektion. Du’Jag märker att Bluehost automatiskt sätter ditt kontrakt till 36 månader – Detta ger dig det billigaste priset, men om du inte gör det’Jag vill ha ett kontrakt så länge, du’Jag måste ändra den med rullgardinsmenyn.

Bluehost-prissättning delad värdkassaBluehost ger dig automatiskt det längsta abonnemanget med 36 månader eftersom det ger dig det billigaste priset. Använd bara rullgardinsmenyn för att välja ett kontrakt med annan längd.

Den kortaste prenumerationslängden är 12 månader – i detta fall ökar det priset till $ 4,95 per månad. Ditt kontrakt faktureras på förhand snarare än varje månad, vilket är ett annat område som ibland överraskar människor.

Under det här avsnittet finns din “Pakettillbehör.” Om du vill lägga till funktioner som inte finns’t ingår i din plan, det är här du kan välja dem och lägga till dem i ditt konto. Eventuella extrafunktioner som ingår i din plan kommer att ha ordet “Fri” bredvid dem, snarare än en kryssruta.

I det här exemplet har Bluehost redan kontrollerat tre av fem av dessa extra:

Bluehost-prispaket extraDu kan lägga till extra funktioner i din plan, vilket är utmärkt för att anpassa din värd så att den passar dina behov. Men det kan också snabbt höja priset på din räkning, så var försiktig när du väljer!

Se till att du avmarkerar alla funktioner du inte har’t vill betala för – Dessa extrafunktioner ingår inte i din plan, så de läggs till i din räkning ovanför kostnaden för din värdplan. Tänk på det som att beställa mat på en restaurang – du beställer din huvudsak, och sedan betalar du extra för alla sidor du kanske vill ha.

Fördelen med att ha detta extraavsnitt är att du kan skräddarsy din värdplan för att passa dina specifika behov. Du kan till exempel välja den billigaste delade värdplanen, men sedan lägga till domänens integritet ovanpå om du behöver det.

Bluehost hjälper dig genom att beräkna kostnaden för dig och visa den under, märkt “Total” – detta belopp kommer att ändras beroende på de alternativ du väljer. Detta är summan av din värdplan plus alla dina extrafunktioner – hålla ett öga på det för att se till att du gör det’åter stannar på budget.

Slutligen, läs ansvarsfriskrivningen och eventuella villkor innan du bekräftar din betalning. En av de viktigaste sakerna att notera är att ditt värdabonnemang förnyas automatiskt såvida du inte avbryter – denna förnyelse kommer att vara i samma längd som ditt ursprungliga kontrakt, men det’Jag kommer att förnya vid ordinarie ränta snarare än det rabatterade priset.

Bluehost villkorSe alltid till att du tar dig tid att läsa villkoren – Bluehost gör dem lätta att hitta, så försök att gå igenom dem noggrant innan du fortsätter med betalningen.

Här’är en lista över de vanliga extrafunktioner du’Jag hittar i kassan och hur mycket de kostar:

 • Domänens integritet & skydd: $ 0,99 per månad (faktureras årligen till $ 11,88 per år)
 • SiteLock Security – Hitta: $ 1,99 per månad (faktureras årligen till $ 23,88 per år)
 • CodeGuard Basic: $ 2,99 per månad (faktureras till slutet av värdperioden; $ 35,88 per år)
 • Bluehost SEO-verktyg Start: $ 1,99 per månad (faktureras årligen till $ 23,88 per år)
 • 1 Office 365 Mailbox: 30 dagars gratis prövotid

2. SSL-certifikat

Alla Bluehost-värdplaner har ett gratis SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Detta krypterar information som passerar mellan din webbplats och alla besökare och är avgörande för varje webbplats – om du inte gör det’t har SSL-säkerhet, besökare får en varning om att de’går in på en osäker webbplats!

Du gör inte’Jag måste betala en cent för ditt SSL-certifikat – det är verkligen gratis och ingår i din värdplan. Du’Jag ser detta i din planuppdelning som “Låta’s Kryptera SSL,” som är den mest grundläggande versionen av SSL-säkerhet.

Men om du vill ha en mer avancerad säkerhetsnivå, då kan du köpa ett premium-SSL-certifikat.

Du gör detta via din Bluehost-kontrollpanel, och det kommer att kosta dig åtminstone 49,99 dollar per år. den’det är värt att känna dig’Jag behöver också en dedikerad IP-adress för att köpa ett av dessa premiumcertifikat.

3. Kostnad för domännamn

Din domän är namnet på din webbplats och fungerar som dess unika identitet på webben – till exempel är vår websitebuilderexpert.com!

Beroende på vilken värdplan du väljer kan Bluehost ge dig en gratis domän i ett år. (Kontrollera dina planuppgifter för att ta reda på om detta gäller dig). När det första året är slut, din domän kommer att förnyas med den vanliga kursen.

“Vad är den vanliga kursen för ett domännamn?”, du undrar kanske. Tyvärr där’är inget rakt svar, eftersom det beror på den högsta domänen du väljer. Den högsta domänen, eller TLD, är helt enkelt .com- eller .net-delen av webbplatsadressen.

Du kan köpa din domän direkt från Bluehost. Här’är en lista över de vanligaste TLD: erna och deras priser:

 • .com – $ 11,99 per år
 • .org – $ 8,99 per år
 • .netto – $ 12,99 per år
 • .tech – $ 4,99 per år
 • .co – $ 9,99 per år
 • .webbplats – $ 11.99 per år

Du kan söka efter din perfekta domän och jämföra priser för olika alternativ, precis som i exemplet nedan:

bluehost priser extra domän sökningBluehost gör det enkelt att köpa ditt eget domännamn, med de flesta priser mellan $ 5 och $ 12 per år.

Du’Jag märker att Bluehost automatiskt kastar in domänens integritet för 11,88 $ per år – Du kan ta bort det här alternativet genom att avmarkera rutan.

Men vad är domänens integritet? Behöver jag det verkligen? Domänens integritet och skydd döljer dina personliga uppgifter från att visas i det offentliga registret – utan det är ditt namn, nummer och e-postadress alla tillgängliga i WHOIS-domänregistret.

Så medan domänens integritet inte är’Det är en nödvändighet, det skyddar dina data. Det hjälper också till att minska risken för att ta emot skräppost och låter din webbplats skanna efter skadlig programvara och säkerhetsvarningar.

4. Säkerhetskopior: CodeGuard Basic

CodeGuard är ett säkerhets- och säkerhetskopieringsprogram som kör dagliga säkerhetskopior för din webbplats. Den övervakar för eventuella ändringar, erbjuder ett alternativ med återställning av ett klick och lagrar kopior av dina säkerhetskopior på flera säkra platser.

Kort sagt, det’är en teknisk och väl beväpnad säkerhetsfilt för din webbplats.

CodeGuard ingår gratis i vissa planer, i vilket fall du kan luta dig tillbaka och njuta av att veta att din webbplats är säker och sund. Om din plan inte gör det’t kasta in den här funktionen gratis, men du vill fortfarande ha den känslan av säkerhet, du’Jag måste köpa CodeGuard som en extra.

Du kan välja att lägga till CodeGuard Basic i din plan under kassaprocessen. CodeGuard Baskostnader $ 2,99 per månad, och läggs till som ett engångsbelopp till din plan. Till exempel, om du’Vi har valt en 12-månaders prenumeration, sedan en kostnad på $ 35,88 kommer att läggas till din värdräkning.

5. Office 365 – gratis eller inte?

Bluehost-värdplaner inkluderar ofta en 30-dagars kostnadsfri testversion av Office 365. Men vad händer efter den 30-dagars perioden med fri lycka? Svaret är inte’t omedelbart uppenbart.

Men efter lite grävning fann vi att det finns det tre planer för Office 365, som du antingen kan betala varje månad eller årligen.

Villkor E-post Essentials Business Plus Business Pro 1 månad 12 månader
$ 4.99 / month
($ 59,88 / år)
$ 9.99 / month
($ 119,88 / år)
$ 14.99 / month
($ 179.99 / år)
$ 2.99 / month
($ 35,88 / år)
$ 5.99 / month
($ 71,88 / år)
$ 9.99 / month
($ 119,88 / år)

den’Det är viktigt att veta det alla förnyelser debiteras till en månadsperiod, som är dyrare än de årliga prenumerationerna – något att tänka på när förnyelsetiden rullar runt!

6. Extra funktioner: Återbetalningspolicy

Alla Bluehost-planer har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, vilket är bra för att testa sina värdplaner riskfria. Om du’du är inte 100% nöjd, du får tillbaka dina pengar – enkelt!

Som sagt, du borde veta det denna garanti gör det inte’t gäller för ditt domännamn. Så om din plan innehåller ett gratis domännamn och du avbokar inom 30 dagar, du’Jag får fortfarande tillbaka dina pengar – men Bluehost kommer att dra av domänavgiften på $ 15.99.

Denna avgift tjänar två huvudändamål: den första täcker Bluehost’s kostar, men det betyder också du vann’t tappar ditt domännamn (du’kan fritt överföra det någon annanstans).

30-dagars återbetalningsgarantin gör det inte’t sträcker sig till de flesta tillägg heller, eftersom de faller utanför huvudhotellplanen. På det hela taget bör du dock göra så länge du avbryter inom 30-dagarsperioden’t stöter på några problem.

Bluehost-prissättning: Slutsats

Bluehost är vår högst rankade webbhotell och erbjuder en rad prisplaner och många funktioner, vilket innebär att det verkligen finns något för alla. Dess WordPress-specifika planer är där Bluehost verkligen lyser, vilket ger super skalbara alternativ för WordPress-användare.

Från delad till dedikerad hosting har Bluehost mycket att erbjuda. Låta’s har en snabb sammanfattning av sina planer och priser.

Bluehost-prisplaner: Sammanfattning

 • Delad värd: $ 2,95 per månad, förnyas till $ 7,99 per månad
 • Delad WordPress-värd: $ 2,95 per månad, förnyas till $ 7,99 per månad
 • WooCommerce-värd: $ 6,95 per månad, förnyas till $ 13,99 per månad
 • VPS-värd: $ 18.99 per månad, förnyas till $ 29.99 per månad
 • Hanterad WordPress-värd: $ 19,95 per månad, förnyas till $ 29,99 per månad
 • Dedikerad värd: 79.99 $ per månad, förnyas till $ 119.99 per månad

Varje värdtyp har minst tre planer och innehåller ett antal valfria tillbehör som du kan välja mellan. Håll koll på ditt kassapris när du’väljer du dessa extra funktioner, eftersom summan snabbt kan läggas till!

Varje Bluehost-plan har en rabatt för nya kunder, och vi rekommenderar starkt att du får ut så mycket som möjligt av dessa kampanjpriser. Du kan spara upp till 64% per månad om du väljer en treårsplan, beroende på vilket värdpaket du väljer – i fallet med den billigaste delade värdplanen, kan du spara cirka $ 180 totalt.

Tänk ändå på att försäljningspriserna inte gör det’t håller evigt – kontrollera alltid vanliga priser också för att undvika överraskningar vid förnyelsetid.

Innan du bestämmer dig för din plan’är viktigt att förstå vad dina behov är vad gäller budget, fillagring och bandbredd. Ta reda på de bara nödvändigheter du behöver och gå därifrån – när du är’Vi har fått din värd helt klar, du vann’t se tillbaka!

Vanliga frågor

Hur mycket är Bluehost per år?

Det beror på vilken typ av värdplan du behöver för din webbplats! den’det är värt att veta att de priser du ser på Bluehost’s webbplats är månatliga priser för 36-månaders kontrakt. Vi vet att det här är ganska fräcka, men det’är en vanlig taktik för webbhotell!

För ett års delad värd börjar priserna faktiskt på $ 4,95 per månad, faktureras årligen – vilket gör det $ 59,40 för hela året. Om du’är du inte säker på vilken plan du ska gå med, välj den grundläggande delade värdplanen och se om det uppfyller dina behov för att starta.

Debiterar Bluehost varje månad eller år?

Bluehost priser alla sina planer varje månad, men introduktionspriser kräver vanligtvis minst ett års åtagande för att få det lägre priset.

Kan du avbryta ditt Bluehost-konto när som helst?

Ja, men hur mycket du’Jag kommer tillbaka beror på hur länge du är’har varit kund. De flesta planer har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, vilket är en bra tid att räkna ut om Bluehost inte är tjänsten för dig. Om du emellertid väljer att avbryta Bluehost efter det, du’Jag får ett förhållande till återbetalning för återstoden av ditt serviceåtagande.

Är WordPress gratis?

Att bara installera WordPress på någon av dess värdplaner är helt gratis. där’är till och med en inställningsfunktion med ett klick som låter dig flytta med WordPress på bara några minuter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map