1 & 1 IONOS Review 2020 | Är det den bästa affärswebbplatsbyggaren?


Bäst för

Bäst för vit krage företag


1 & 1 IONOS

Helhetsbetyg

4 av 5 stjärnor

Om du har försökt bygga en webbplats för ditt lilla företag är hjälpen till hands. 1&1 IONOS MyWebsite ger dig alla verktyg du har’Jag måste skapa en lysande webbplats och gör det med ett halvt öga på framtiden.

Vad är för- och nackdelarna med 1&1 IONOS?

Fördelar

 • Skalbara verktyg som hjälper företag att växa
 • Mallar täcker ett stort antal industrier
 • Många funktioner som är lätta att bädda in

Nackdelar

 • Mallar är’t så väl utformad som de från andra webbplatsbyggare
 • Ingen gratis plan tillgänglig
 • Daterat gränssnitt

Översikt över 1&1 IONOS

1&1 IONOS MyWebsite är en webbplatsbyggare designad för professionella. Dess design, funktioner och gränssnitt är alla inriktade på att hjälpa små företag att komma online.

Men innan vi går in på detta, låt’s gå tillbaka ett steg.

En webbplatsbyggare är ett online-program som hjälper dig att bygga din egen webbplats. Du gör inte’Jag behöver inte veta hur du kodar’Jag måste tappa ut tusentals dollar, och det’Jag tar bara några timmar att skapa!

Här på Webbplatsbyggare-expert testar vi massor av webbplatsbyggare. Vi don’t vill bara berätta om de bästa på marknaden – vi vill koppla ihop dig med en webbplatsbyggare som uppfyller dina personliga behov.

Nu när’s rensade, vi’Jag kommer att gå igenom hur bra 1&1 IONOS är verkligen.

Hur lätt är det att använda?

Är det bara för små företag?

Läs vidare för att ta reda på det…

Vidare information

Denna översyn omfattar 1&1 IONOS’ webbplatsbyggare, MyWebsite. Företaget tillhandahåller också hosting – du kan läsa vår 1&1 IONOS värdgranskning här.

Hur lätt är 1&1 IONOS att använda?

Syftet med en webbplatsbyggare är att göra utformningen av en webbplats så snabb och enkel som möjligt. Som de flesta, 1&1 IONOS ger dig mallar att arbeta med.

Dessa mallar fungerar som din utgångspunkt. De’återuppdelas i kategorier och kommer med exempeltext och bilder, så att du snabbt kan få en känsla för hur din webbplats kommer att se ut.

1 & 1 mallar1&1 IONOS har många mallar att välja mellan, vilket gör att du får en bra start.

När du’har beslutat om din mall, kan du börja fylla i den med ditt eget innehåll. Verkar enkelt, rätt?

Höger. Men vi vill veta hur lätt du hittar det. För att göra detta fick vi vardagliga människor att testa 1&1 IONOS och feedback på sina tankar. Här är bara några av deras kommentarer:

Användningen av mallar ger någon form av komfort, att veta att mycket av arbetet redan är gjort för dig.

Vissa saker var lätta att förstå och ganska intuitiva, som att ändra saker på en sida. Du klickar helt enkelt och de dyker upp.

Det enda stora problemet som människor mötte var att försöka anpassa 1&1 IONOS’ mallar. Du kan lägga till ditt innehåll i en mall, men att flytta saker runt på sidan kan vara frustrerande.

Detta beror på att redigeringsgränssnittet fungerar i avsnitt. Du kan flytta saker i varje specificerat avsnitt, men inte till någonstans du vill på sidan. Detta betyder dock att din webbplats aldrig kommer att vara rörig.

Om du’Om du letar efter en webbplatsbyggare som erbjuder total kreativ kontroll bör du kolla in vår Wix-granskning.

Bästa webbplatsbyggare – Kolla in grädden på grödan i webbplatsbyggnadslandskapet.

Kundnöjdhet

Så vad tycker användare om 1&1 IONOS MyWebsite?

Tja, när vi frågade, 60% av människorna sa att de skulle rekommendera 1&1 IONOS till en vän.

Detta visar inte bara att de flesta hade en positiv upplevelse med 1&1 IONOS, men det antyder också att plattformen har mer användning än bara affärer.

Är 1&1 IONOS rätt för dig?

1&1 IONOS för bloggning

Blogga är en av 1&1 IONOS’ största styrkor.

1&1 IONOS erbjuder funktioner som är specifikt utformade för bloggning, som att visa artikelkategorier, tillåta kommentarer på inlägg, social bokmärkning, en sökfunktion och ett RSS-flöde.

Detta gör det till en bra webbplatsbyggare att använda om du behöver en bloggsida, eller om ditt företag har en blogg som de vill marknadsföra. Om du’vill du lära dig mer om hur du startar din egen blogg, läs vår guide.

1&1 IONOS för företag

Det är här 1&1 IONOS kommer till sitt eget. MyWebsite-webbplatsbyggaren är inrättad för att hjälpa små företag att komma online.

1&1 IONOS kommer med en gratis domän för det första året, ett personligt e-postkonto, inbyggd e-postmarknadsföring, integration av sociala medier och verktyg för SEO (sökmotoroptimering).

Det kan också översätta din webbplats till flera språk. Detta är bra om du’vill du marknadsföra dina tjänster i olika länder, men mer om det senare.

5 bästa webbplatser för små företag – Kolla in de andra bästa plattformarna för webbplatser för små företag.

1&1 IONOS för e-handel

Tidigare såg vi 1&1 IONOS’ e-handelsfunktionalitet som bara ett användbart tillägg, men det’har kommit långt sedan dess. Det finns nu tre planer, varav de mest avancerade (Online Store Expert) kan du integrera din butik med Facebook, Instagram, Ebay och Amazon och sälja upp till 1 000 000 produkter / tjänster. Inte illa alls!

Medan det’s har fortfarande en lång väg att gå för att matcha kraften hos dedikerade e-handelsplattformar som Shopify it’är definitivt mycket mer skalbar än andra webbplatsbyggare med en e-handelsplan.

 • Jämförelsediagram för e-handel webbplatsbyggare – För en fullständig fördelning av marknaden för onlinebutiker, se vårt detaljerade diagram.
 • 5 bästa webbplatshandlare för e-handel – Klicka här för vår lista över de bästa butikerna online.

1&1 IONOS för Portfolio

Portföljsidor är verkligen inte’t en styrka av 1&1 IONOS. Mallarna har en mer företags känsla för dem, och med tanke på din brist på kreativ kontroll, gör de inte’t verkligen arbetar för konstnärliga industrier.

Du kan skapa fotogallerier, lägga till vittnesmål och bädda in liveflöden från dina sociala medier. Det här är bra för att visa upp lite arbete, men det’räcker inte om det’s huvudfokus för din webbplats.

Squarespace är den tydliga vinnaren när det gäller att bygga kreativa portföljsidor. Mallarna är moderna och eleganta och det’s inte bara oss som säger det – det’används också av massor av professionella fotografer och artister.

1&1 IONOS för skalbarhet

Tack vare dess inbyggda marknadsföringsverktyg, SEO-funktioner och flerspråkig översättning, vi’d säga 1&1 IONOS är mycket skalbar.

Din webbplats kan växa med ditt företag och du kan till och med börja sälja online om du vill. Återigen, 1&1 IONOS är för småföretag och bloggsidor: om så är fallet’s vilken typ av webbplats du har’igen efter dig’Jag kan växa ditt företag / blogg inga problem.

Verktyg och funktioner

När det gäller att lägga till funktioner (eller widgetar som de kallar dem), 1&1 IONOS gör processen så enkel som möjligt.

Från dess sidopanel (till höger) kan du dra och släppa allt du gillar direkt på din webbplats – ja, det’det är så enkelt!

Tänk på det som lite som PowerPoint. Välj helt enkelt den widget du vill ha och dra den dit du vill’d vill placera det på din sida.

Text, videor, sociala knappar, kartor, kontaktformulär – du namnger det, 1&1 IONOS låter dig bädda in det.

Dessa widgets är kategoriserade för att göra dem enkla att hitta. Du kan också söka efter något specifikt i fältet ovan.

När det gäller verktyg, det’har några riktigt bra som kan hjälpa dig att växa ut och sticka ut. Nedan är tre av de viktigaste:

Flerspråkig översättning

Du gör inte’Jag behöver inte lita på den ibland fläckiga Google Translate. Med 1&1 IONOS, du kan översätta din webbplats’s innehåll på 62 olika språk. Inte bara det, om du’d gillar flera språk på din webbplats samtidigt, du kan ha upp till 25 när som helst. Muy bien!

1 & 1 widgets

Detta är ett fantastiskt verktyg för alla som arbetar internationellt. Du gör inte’t måste begränsa dig till de amerikanska och brittiska marknaderna – annonsera dina tjänster på spanska, franska eller till och med mandarin!

Mål besökare

Ett snyggt verktyg 1&1 IONOS-erbjudanden låter dig ändra din webbplats’s innehåll baserat på vem’s visar det, eller vilken tid på året det är.

Låta’s säger du’är tandläkare och vill låta nya kunder veta att de kan få en gratis konsultation. Du kan ställa in din webbplats så att nya besökare får se det gratis konsultationserbjudandet, men andra vann’t – fantastiskt!

Detta fungerar också för säsongsbetonade erbjudanden. Du kan ändra vad folk ser på din webbplats för att spegla kalendermånaden.

Hjälp och support

1&1 IONOS erbjuder support dygnet runt via e-post och telefon. Dessutom har den livechatt tillgänglig från 8 till 20 och en dedikerad kunskapsbas.

Glasyren på kakan är dock den nya personliga konsulten. Detta är en anställd som du kan kontakta direkt för rekommendationer, förklaringar och råd.

1 & 1 hjälpDessa personliga konsulter är experter och kommer att kunna hjälpa dig med eventuella specifika problem.

Är 1&1 IONOS Bra valuta för pengarna?

1&1 IONOS har två typer av prisplaner – e-handel och icke-e-handel.

Den enda icke-e-handel planen är ‘Online-plan’. den’är din grundläggande webbplatsbyggare, som kommer med alla 1&1 IONOS’ grundläggande funktioner. Att vara en icke-e-handelsplan kan du’t säljer online med det.

Om du’Jag vill sälja via din webbplats, du har tre e-handelsplaner att välja mellan:

 • Webbutik – $ 15 / month
 • Online Store Advanced – $ 25 / month
 • Onlinebutiksexpert – $ 45 / month

1 & 1 IONOS-e-handelsplaner1&1 IONOS erbjuder tre e-handelsplaner som sträcker sig från $ 15- $ 45 / månad.

Den största skillnaden mellan e-handelsplanerna är antalet produkter du’kan lagra; med Online Store-planen kan du sälja upp till 5 000. Med Online Store Advanced planerar du det’s 10 000, och med Online Store Expert-planen kan du sälja upp till 1 000 000 produkter.

Den andra viktiga skillnaden är antalet andra kanaler du’kan integreras med. Med Online Store-planen, du’är begränsad till en Facebook-butik. Webbutikens avancerade plan lägger Instagram till i mixen och med Online Store Expert planerar du’Vi har också valet av Amazon och Ebay. Även om du bara vill dubbla i andra kanaler, för $ 45 / månad är onlinebutikens expertplan säkert vägen att gå.

Alla planer (e-handel eller icke-e-handel) kommer med ett gratis domän- och e-postkonton, sociala medier och affärswidgets och ett flerspråkigt översättningsverktyg. Vi kan tänka på mycket sämre sätt att spendera fem dollar!

där’s ingen gratis prov eller plan med 1&1 IONOS, men till $ 60 för hela året räknar vi med det’Det är väl värt att titta på och se vad du tycker.

1&1 IONOS-granskning: Sammanfattning

1&1 IONOS är en solid webbplatsbyggare som inte gör det’låtsas vara något’s inte.

Om du vill ha en flashig, konstig webbplats finns det många andra plattformar att välja mellan. Men om du vill ha en seriös webbplats för att marknadsföra ditt företag, 1&1 IONOS MyWebsite är webbplatsbyggaren för dig. Du kan sätta ihop en webbplats snabbt och enkelt utan att spendera en förmögenhet – eller ens spendera mycket alls.

Med fantastiska verktyg som e-postmarknadsföring, flerspråkig översättning och 24/7 hjälp och support, du’Jag har allt du behöver för att få din webbplats igång snabbt och sedan skala upp effektivt när tiden kommer.

Vi’d rekommenderar att små företag och bloggare registrerar sig för 1&1 IONOS och se vad de tycker. den’är så billig som fem dollar i månaden och kan hjälpa dig att göra din dröm till verklighet.

1&1 IONOS-granskning: vanliga frågor

Vad sägs om 1&1 värd för IONOS?

1&1 IONOS’ värdtjänster är separata från webbplatsbyggaren. Det erbjuder webbhotell, molnvärd och dedikerad hosting. Om du’är intresserad av att lära sig mer om värd, läs vår artikel om ‘vad är värd’ här.

Hur kan 1&1 IONOS hjälper mig att rangordna på Google?

Det finns många sätt att öka din webbplats’s ranking, men 1&1 IONOS har några riktigt användbara SEO-funktioner för att ge dig bästa möjliga chans. Det är möjligt att skriva egna metatitlar och beskrivningar, få sökordsstöd och integrera Google Analytics.

Är 1&1 IONOS’ mallar mobilvänliga?

ja! Alla 1&1 IONOS-mallar är mobilkänsliga, vilket innebär att de automatiskt anpassar sig för att passa skärmen på telefon- och surfplatta. En sak att vara försiktig med är dock att du kan’t ändra mallar efter att din webbplats har gått live. Något att tänka på när du ursprungligen väljer en: gå efter en mall som kan växa med dig.

Hittade vår 1&1 IONOS-recension användbar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me