Konstant kontaktwebbplatsöversikt 2020 | Värt Hype?

Trots att han är mer känd som en e-postmarknadsföringstjänst, Constant Contact påstår sig ha skapat ‘industri’s bästa webbplatsbyggnad och e-handelsplattform’.


Här på webbplatsen Builder Expert, vi tar naturligtvis dessa påståenden med en nypa salt. Använda våra egna robust forskningsmetod, Vi var angelägna om att sätta Constant Contact-webbplatsens byggare genom sina steg och ta reda på det hur det jämfört med 50+ andra webbplatsbyggare vi’har testats.

Kort sagt, vi var’t blåst bort – men byggaren har vissa återlösta kvaliteter, inklusive bra valuta för pengarna. Och medan det’s är verkligen inte toppen av vår lista, det kan vara det perfekta alternativet för vissa människor – särskilt om du’vill ha en tung e-postmarknadsföring och vill integrera med Constant Contact-e-postmarknadsföringstjänsten.

Vi’Jag kommer att ta en djupgående titt på funktioner, priser, användarvänlighet, hjälp och support och mer för att ge dig vår ultimata recension av denna webbplatsbyggare. Låta’s dyka rätt i:

För-och nackdelar

Fördelar

 • ADI gör det enkelt att få en arbetsplats tillsammans, och du gör inte’t känner sig överväldigad med alternativ
 • Generös gratis plan
 • Lätt att förstå analys

Nackdelar

 • Backend är benägna att ha glitches
 • Funktioner aren’t mycket avancerad
 • Överväldigande mönster

Hur lätt är konstant kontakt att använda?

Konstant kontakt, som många byggare idag, fungerar genom att automatiskt generera en webbplats för dig med hjälp av AI (Artificial Intelligence) som du sedan kan redigera efteråt.

Den första installationen var ganska enkel och öppnade med en mycket bred fråga: ‘Vad handlar din webbplats om?’

Efter att ha skrivit in brevet ‘P’, Vi beslutade att gå för ‘Pizza’, därför att… ja, lunch var redan på vårt sinne.

Därefter väljer du en titel för din webbplats och lägger sedan till en huvudbild. Du kan också lägga till en logotyp, om du har en – om inte, kan du bygga en senare. Välj sedan ett färgschema, ett teckensnitt ihopkoppling och en navigationsstil och lägg sedan till kontaktinformationen… och hej presto! En webbplats byggd för dig på några minuter.

Vi gillade framstegsfältet som uppdaterades när vi gick igenom varje steg och gjorde det enkelt att se hur långt vi hade kvar att gå. Det gjorde vi inte’Jag känner mig överväldigad med för många val – något som kan hända med en webbplatsbyggare som Wix – och hela processen hade varit ganska smidig segling hittills.

Du’återförs sedan till Constant Contact-redaktören, där du kan göra designjusteringar och lägga till ditt eget innehåll. Du har möjlighet att ‘Ta en snabb rundtur’ vid denna punkt, vilket var bra för att påpeka var alla viktiga element var:

Konstant kontaktredaktör turné

Där vi stötte på några svårigheter var när vi försökte anpassa den här webbplatsen – något vi’Jag täcker mer i nästa avsnitt.

Malldesign och anpassning

Efter att ha gått igenom den inledande processen ovan, du’Jag får en webbplats som för alla syften är redo att gå. Allt du’d måste göra är att byta ut standardinnehållet för ditt eget – det innebär att lägga till din egen information och bilder, om du har dem.

Anpassa din design

Om du vill ändra den tilldelade designen har Constant Contact ett ganska snyggt sätt att hjälpa dig att växla upp varje avsnitt:

Du kan välja mellan 3–5 olika format för varje ‘blockera’ på sidan, samt uteslut element som du inte gör’t behöver, som en CTA (Call to Action) -knapp eller en undertext. Detta ger dig något val när det gäller layouten, utan risken att avvika från designens bästa praxis.

Som vi så ofta säger i våra recensioner kan detta vara en person’s dröm, men en annan person’s mardröm; Om du vill ha full kontroll över varje element på din webbplats, är Constant Contact helt enkelt inte’t byggmästaren för dig.

Mobil lyhördhet

När du förhandsgranskar din Constant Contact-webbplats har du möjlighet att visa den från mobil och surfplatta, såväl som från skrivbordet. Detta är ett viktigt steg för att se till att din webbplats formaterar korrekt på olika skärmstorlekar och erbjuder den bästa användarupplevelsen för alla.

Från vad vi testade, konstant kontakt’s mallar var i allmänhet mobilkänsliga, även om det fanns enstaka niggle. Lägg till exempel märke till hur titeln på min webbplats i mobilversionen nedan har slutat se ut för förknippad längst upp på skärmen?

Konstant kontakt hemsidaConstant Contact Mobile

Designkvalitet

I slutändan gjorde Constant Contact inte’Jag imponerar verkligen på oss i designavdelningen och fick bara 2,9 / 5 för designflexibilitet i vår forskning. Föreslagna färgpaletter gjorde det inte’Det matchar verkligen branschnormerna, och själva designen är bara ‘Okej’; de’är tekniskt bra, men inte alltid väldigt visuellt tilltalande. Vissa sidor såg imponerande och moderna ut, men andra – som vår auto-genererade Om oss-sida – såg lite ut ‘DIY’ för vår smak:

Konstant Kontakt Om oss formatering

Om bra design är högst upp på din agenda, vi’Jag rekommenderar definitivt att kolla in Duda eller Squarespace, som fick 4,7 / 5 respektive 4,6 / 5 för design. Om du’är kreativ och skulle njuta av möjligheten att bygga något helt anpassningsbart, vi’d rekommenderar att du tittar på Wix, som erbjuder över 500 mallar eller möjligheten att börja bygga från grunden.

Hur bra är konstant kontakts funktioner?

Det finns några riktigt sofistikerade webbplatsbyggare där ute idag. För att imponera på oss i funktionsavdelningen måste en webbplatsbyggare inte bara spika grunderna utan gå utöver dem. Så hur staplade Constant Contact upp?

Det första att veta är att till skillnad från de flesta byggare idag, gör Constant Contact inte’t har en egen app-butik fylld med plug-in från tredje part. Det här är inte’Det är i sig en dålig sak – Squarespace bygger alla sina funktioner internt, och de’det är desto bättre för det – men i det här fallet var det lite av en blandad påse.

På ytan erbjuder Constant Contact mycket – särskilt med tanke på dess låga prispunkt, som vi’Jag kommer att gå mer in i nästa avsnitt. Men gräva lite djupare, och funktionerna blev’t alltid lika robust eller avancerad som vi skulle ha önskat. I vår forskning fick byggaren bara 2,6 / 5 inom detta område.

blogga

Ta till exempel bloggning. Constant Contact-bloggen är endast tillgänglig i ett RSS-flödesformat, vilket innebär att inlägg alltid kommer att visas med det senaste objektet först. Du kan’t lägga till inlägg i kategorier, det kan du’t arkivera dem, så kan du’t aktivera användarkommentarer. Kort sagt, om din blogg var något du verkligen ville göra något av, skulle Constant Contact inte’t har verktygen för att låta dig.

SEO

där’s inte heller något verkligt stöd kring SEO (Search Engine Optimization), vilket är viktigt om du vill hitta i sökresultaten. Återigen var detta ett kunskapsgap som mer erfarna byggare såg för länge sedan, och de har nu riktigt bra lösningar – ta exempelvis Wix SEO Wiz. Detta är bara ett annat område där det känns som att Constant Contact spelar upp.

E-handel

Som sagt blev vi positivt överraskade av Constant Contact’s e-handelsfunktioner, inte minst för att du faktiskt kan sälja tre artiklar med gratisplanen (igen, mer om detta på bara några sekunder).

Constant Contact tar på sig svåra uppgifter, som beräkningar av autoskatter, integrerad frakt och spårning. där’är också en riktigt cool, lättanvänd analyspanel som ger en ögonblicksbild av prestanda från år till år på flera områden:

Hur mycket kostar konstant kontakt?

Dags att komma ner i mässing: hur mycket kostar Constant Contact, och är det bra valuta för pengarna?

Constant Contact erbjuder tre planer: gratisplanen, startplanen för $ 10 / månad och Business Plus-planen för $ 20 / månad (båda faktureras årligen).

Gratisplanen, som vi nämnde tidigare, är ganska generös när det gäller funktioner. I själva verket allt vi’Vi har diskuterat hittills ingår gratis, vilket definitivt är imponerande. Men här är några saker du vann’ta med gratisplanen:

 • Du kan’t ansluta ett anpassat domännamn – istället jag’d måste använda den autogenererade ‘www.hannah-s-pizza.constantcontact.com för denna webbplats, utan möjlighet att redigera
 • Din webbplats vann’vara annonsfri – din webbplats kommer att visa den (inte så subtila) konstantkontaktblåa bannern och registrera CTA vid foten av din webbplats
 • Du vann’t få betald annonskredit – till värdet $ 100 för Google-annonser och $ 100 för Bing-annonser. Om du’Om du planerar att köra betalda annonser kommer en premiumplan snabbt att betala för sig själv
 • Du kan bara sälja 3 produkter * – Du kan sälja upp till 10 produkter med Starter-planen och ett obegränsat antal med Business Plus-planen
 • Du vann’t få telefonstöd – hjälp och support kommer via e-post eller livechatt (om så är fallet’är tillgängliga i ditt land)

* Den’är värt att notera att du’Jag måste betala en transaktionsavgift på 3% för allt du säljer via Free- och Starter-planerna.

Bristen på anpassat domännamn och inkludering av webbplatsbyggaren’egna annonser är typiska nackdelar med gratis plan.

För en professionell sajt bör du definitivt uppgradera till startplanen. den’är svårt att ta ett företag på allvar när webbplatsen ser ut ‘billig’. Om du’du är absolut inriktad på att få en gratis webbplats, kolla in vår sammanfattning av de bästa gratis webbplatsbyggarna för att hitta en med mer subtila reklam.

Om försäljning kommer att vara huvudfokus för din webbplats, gå till Business Plus-planen. Du’Jag kommer att kunna sälja obegränsade produkter, låsa upp kraftigare analyser och – avgörande – bli av med de 3% transaktionsavgifterna som tas ut på allt du säljer genom Free- och Starter-planerna.

Hur bra är Constant Kontakts hjälp och support?

När det gäller hjälp och support, lever Constant Contact verkligen upp till sitt namn?

Constant Contact erbjuder hjälp och support via telefon och e-post och tillhandahåller också ett kunskapscenter. Live chatt finns också i vissa länder, inklusive Storbritannien, men tyvärr det’är inte ett alternativ i USA ännu.

Kunskapscentrum

Konstant kontakt har sin egen ‘kunskapsbas’, som innehåller guider för att utföra olika uppgifter genom webbplatsbyggaren.

Vi’Jag säger att innehållet i dessa artiklar är ganska användbart – det finns kommenterade skärmdumpar och videor – men formateringen är inte’t särskilt vänlig. Bilderna är ganska små och svåra att se, och artiklarna är’t grupperas på ett särskilt logiskt sätt, vilket gör det svårt att hitta det du behöver. där’är inte heller något forum – något du’d hitta mer etablerade byggare. Kort sagt, det’Det är en bra start, men det bleknar i jämförelse med kunskapscentra som erbjuds av byggare som Wix och Squarespace.

Telefon och e-post

Constant Contact svarar på e-postmeddelanden inom 24–48 timmar. Samtal till både USA-specifika och världsomspännande nummer bör vara avgiftsfritt. Telefonsupport är inte tillgängligt för användare på den kostnadsfria planen.

Om du har ett gratis konto, du’Jag har också tillgång till dessa supportalternativ. Konstant kontakt anger dock:

‘Våra rådgivare är här för att ge teknisk support och kontorådgivning till alla användare. Men prioritet ges till kunder med uppgraderade konton som behöver teknisk hjälp.’

En sak som vi tyckte ovanligt var det belopp vi förväntades göra innan vi faktiskt kom i kontakt. Enligt Constant Contact-webbplatsen bör användare göra allt följande innan de kommer i kontakt via telefon eller e-post:

 • Tillåt 24–48 timmar efter publicering för propagering.
 • Rensa din webbläsares cache & Småkakor.
 • Testa en annan dator från ett annat nätverk om möjligt.
 • Återställ din internetrouter (koppla ur kontakten i 30 sekunder).

Detta kan definitivt vara ett tecken på en något glitchy installation, och verkar vara en hög ordning för de som är’t så teknisk säker. den’s verkligen inte något vi ser andra byggare som ber om.

Live chat (icke-USA)

När vi stötte på problem med vår egen frustrerande redigeringsglöm, träffade vi ‘?’ -knappen i det övre högra hörnet och välj sedan alternativet ‘Chatta med en webbrådgivare’. den’Det är värt att notera vid denna tidpunkt att supporten för livechat inte är’Det är ännu inte tillgängligt i USA, men när vi släpte det från London trodde vi att vi lika gärna kunde ge det ett skott.

Ständig kontakthjälp och support

Vi sammanfattade kortfattat frågan och väntade på att vara anslutna till en agent, vilket slutade vara ganska mycket omedelbart. Genom att skicka över en verifieringskod via e-post kunde webbrådgivaren logga in på vårt konto och titta på problemet.

Hjälpt fungerade elementet i fråga bra för dem, vilket gjorde konversationen lite knepig. Fortfarande hade vi definitivt en känsla av att en riktig person var till hands för stöd – något som’s verkligen inte en given i webbplatsen byggbranschen.

Konstant kontaktwebbplatsgranskare: slutliga tankar

Så att’s lowdownen på Constant Contact – en webbplatsbyggare som’s säkert på upp, men inte riktigt utmana toppprestandarna ännu.

Här’är en sammanfattning av de avsnitten en gång till:

Områdestestad poäng (/ 5) Överblick
Enkel användning 3,8 Din webbplats byggs ursprungligen med ADI, vilket är en riktigt enkel och sömlös process.
Design och anpassning 2,9 Konstruktioner är tekniskt sunda, men överväldigande; specifik anpassning är besvärlig. Webbplatsen kan vara ganska glitchy.
Funktioner 2,6 Anständigt utbud av funktioner, men de gör inte’t erbjuder samma kvalitet som andra byggare.
Värde för pengar 4,0 Mycket generös gratis plan (inklusive förmåga att sälja upp till 3 produkter); betalade planer är också rimligt prissatta.
Hjälp och support 3,5 Bättre desto mer du betalar, men lyhörd för vår erfarenhet.
Övergripande 3,6 En anständig, enkel webbplatsbyggare – men ännu inte bra.

Vi’Jag kommer definitivt att hålla ett öga på Constant Contact för att se hur det förbättras och utvecklas. Under tiden, om du’Vi har haft någon erfarenhet av att bygga en webbplats med Constant Contact, låt oss veta dina tankar genom att lämna en kommentar nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map