SiteBuilder.com recension 2020 – 7 viktiga saker du behöver veta


Bäst för

Lättast att använda


sitebuilder logotyp

Helhetsbetyg

4 av 5 stjärnor

SiteBuilder är en användarvänlig webbplatsbyggare, men det kommer inte till andra webbplatsbyggare på grund av dess begränsade funktioner och design. För att bygga en fantastisk, interaktiv webbplats eller skalbar butik, det’är värt att leta någon annanstans.

Vad är för- och nackdelarna med SiteBuilder?

Fördelar

 • Lätt att använda
 • Snabbt att bygga en enkel webbplats
 • Grundläggande e-handelsfunktioner enligt högsta plan

Nackdelar

 • Funktioner med låg kvalitet
 • Inget SSL-certifikat
 • Föråldrade och oflexibla mallar

Översikt av SiteBuilder

Sitebuilder’s drag-and-drop-redigerare får din grundläggande webbplats snabbt ur blocken. – men det är verkligen allt att skapa mycket grundläggande webbplatser’är lämplig för. Om du vill ha mer, SiteBuilder vann’t vara tillräckligt kraftfull för dig.

Här på Website Builder Expert vill vi ge dig den bästa och mest exakta information vi kan. Den där’varför vi lägger timmar på att undersöka varje enskild byggare som vi granskar.

SiteBuilder gjorde bra för sin användarvänlighet, men kämpade för att hålla jämna steg med sina konkurrenter inom alla andra områden, inklusive funktioner och valuta för pengarna. Som ett resultat kom den in som den lägsta poängsidebyggaren och uppnådde bara 3,6 stjärnor av fem.

Så varför gjorde det så dåligt? Vi tittar på alla typer av faktorer i vår forskning, från värde för pengarna till kundsupport; SiteBuilder täcker grunderna, men det saknar funktioner av hög kvalitet och anpassningsbar design som gör det möjligt att stödja en mer utvecklad webbplats.

I sanning, det finns andra byggare på marknaden som gör ett mycket bättre jobb.

Medan SiteBuilder’enkelhet kan vara bra för dig just nu, det gör det inte’t har juice till makten och skala din webbplats på lång sikt. den’som att lita på en skoter istället för familjebilen.

Att bygga din webbplats är inte’t ett engångsprojekt. den’är bara början.

När din närvaro på nätet växer, du’Jag behöver din webbplatsbyggare för att hålla jämna steg med dig.

Vår högst rankade webbplatsbyggare, Wix, utvecklar ständigt nya sätt att hjälpa och inspirera dig. Webbplatsbyggare som Wix kommer alltid att hålla jämna steg med dina ambitioner. SiteBuilder vann’t.

I vår djupgående granskning av SiteBuilder gör vi det’Jag förklarar varför.

Hur lätt är SiteBuilder att använda?

“Sitebuilder’s mallredigerare använder dra-och-släpp och WYSIWYG (‘vad du ser är vad du får’) för att hjälpa dig bygga en enkel webbplats utan att känna till en enda kodrad.”

Komma igång: snabbt och enkelt

Användarvänlighet är SiteBuilder’s första prioritet, och webbplatsbyggaren fick 4,3 stjärnor av fem i vår enkla testning. Denna poäng återspeglar hur SiteBuilder levererar i de tidiga stadierna av webbplatsbyggnad. Men ju mer våra användare ville anpassa sina sidor, desto mer frustrerade växte de med begränsningarna.

SiteBuilder stöder social inloggning, vilket innebär att du kan registrera dig med bara ett klick med ditt Google- eller Facebook-konto. Detta sparar en överraskande tid och krångel!

Sedan det’s rakt ner till verksamheten. Du måste välja en domän (till exempel www.mybeautifulwebsite.com), välja din plan och ange dina betalningsuppgifter. Betala i förväg oavsett om du väljer en månatlig, årlig eller tvåårsplan. När du’har bekräftat ditt köp kan du bygga!

Redaktören startar med en kortfattad ‘guidad tur’. Det kan vara skrämmande att stirra på en tom skärm eller en okänd mall, så turnén hjälper dig att komma igång.

Sitebuilder guidad turSitebuilder’guidad tur introducerar alla redaktörer’s verktyg och hjälper dig komma igång

Grundläggande mall Tweaks: Mycket enkelt

SiteBuilder har förfyllda mallar som du kan redigera. Detta guider din design, ger dig en layout att arbeta med och gör det enkelt att visualisera hur din webbplats kommer att se ut en gång’s live.

Sitebuilder’s drag-and-drop-kontroller ger dig enkel kontroll över grundläggande malljusteringar.

den’är inte ‘ren drag-and-drop’ av Wix – du kan’t flytta allt var som helst – men du får en enkel redaktör som inte gör det’t kräver kodningskunskap.

Att lägga till foton är en bris, så länge du laddar upp dem från din dator eller använder SiteBuilder’s stora bibliotek med fria stockbilder.

Alla dina överförda snaps lagras i din FileBuilder-filhanterare, vilket betyder att du vann’Jag måste ladda upp samma foto två gånger.

Och för att spara besväret med att använda separat programvara har SiteBuilder en gratis, lättanvänd, inbyggd fotoredigerare.

sitebuilder fotoredigerareSkär, förbättra och anpassa dina foton med SiteBuilder’s gratis fotoredigerare

Sitebuilder’s fotoredigerare drivs av Photoshop’skaparen Adobe, men det’är mycket enklare än Photoshop.

Det erbjuder ett enkelt verktygsfält med alternativ för att dekorera dina bilder med text, klotter och roliga klistermärken, samt beskära och förbättra dina foton.

Vissa andra webbplatsbyggare har också integrerade fotoredigerare (inklusive Wix), men SiteBuilder’s är särskilt lätt att använda. Kredit där det’förfaller!

Djupare anpassning: frustrerande

den’är lätt nog att lägga till sidor, sektioner och extrafunktioner till din SiteBuilder-webbplats genom att dra dem till mallen.

Problemet kommer när du vill anpassa och ordna om dem.

Avsnitt måste ordnas efter varandra och kan’istället läggs ut bredvid varandra. Detta minskar verkligen dina layoutval.

sitebuilder-sektionslayoutDet är lätt att lägga till sektioner på sidorna – men de måste läggas ut efter varandra

Vad’s mer, du kan’t flytta funktioner och sektioner mellan sidor. Om du till exempel har en anpassad karta på din hemsida kan du göra det’t flytta den till en ny sida senare.

Detta begränsar din frihet att expandera och förbättra din webbplats över tid.

Föreställa dig att använda en analogi’hänger bilder i ditt nya hem. I tid, du’kommer att vilja flytta bilder runt ditt hus – inte bara runt samma vägg!

För en enklare byggupplevelse, prova Wix. den’är en enkel dra-och-släpp-byggare och har mycket mer avancerade anpassningsverktyg, vilket innebär att du kan skapa en professionell webbplats på några timmar.

Om du’när det gäller hastighet samt en huvudvärkfri byggare, kolla in Wix ADI eller GoDaddy. Båda använder Artificial Design Intelligence för att skapa en webbplats för dig.

Allt du gör är att ange information om webbplatsen du vill skapa och byggaren använder dessa detaljer för att skapa en personlig webbplats för dig. Det tar minuter (högst!) Och är det mest enkla sättet att bygga en webbplats.

Till skillnad från SiteBuilder erbjuder GoDaddy en gratis provperiod och Wix låter dig bygga gratis, så att du kan spela för att se vilken du gillar mest.

SiteBuilder är lika lätt som Wix och Weebly i början, men det blir svårare ju mer du använder det! Om du vill ha en webbplats som’är superlätt att hantera när det växer, du’d vara bättre med Wix.

Kundnöjdhet

Medan SiteBuilder fick drygt fyra stjärnor för sin användarvänlighet gjorde det inte’t få glödande märken för kundnöjdhet. Med bara 3,6 stjärnor av fem, det’det är säkert att säga att det inte gjorde det’t blåsa bort alla strumpor.

Här’vad bara ett par av våra användare tyckte om SiteBuilder:

“Första intryck var stora, men när tiden gick blev det riktigt frustrerande.”

“Även om den har vissa funktioner som är lätta att bygga in på din webbplats, är det negativa oförmågan att redigera stilen. Att göra en webbplats till din egen är en verklig utmaning.”

Detta belyser en riktigt viktig punkt: bara för att en byggare är lätt att använda gör den inte’t menar det’är roligt att använda.

Ja, SiteBuilder gör det superenkelt att ställa in din webbplats, vilket är bra för nybörjare! Men denna enkelhet håller dig tillbaka när det gäller att göra den till din egen. Din webbplats är ditt varumärke – du vill att den ska vara personlig och unik.

Det borde inte’t vara en kamp för att få din webbplats att se hur du vill ha den. Det bör vara enkelt att redigera och anpassa – och det’där SiteBuilder faller ner.

Vidare information

 • Intresserad av Wix? Läs vår Wix Review för att upptäcka mer om hur det kombinerar användarvänlighet med stor anpassning
 • Wix ADI fångar ditt öga? Läs vår Wix Editor vs Wix ADI Review för att ta reda på mer
 • Har du behov av hastighet? Kolla in vår GoDaddy Website Builder Review för att ta reda på vad denna enkla och snabba byggare har att erbjuda
 • Kan’hittar du ingen byggmästare för att träffa platsen? Ta en titt på vår Jämförelsediagram för webbplatsbyggare att se de ledande märkena sida vid sida och hitta din perfekta matchning
 • Ta en titt på vår artikel om Bästa webbplatsbyggare och hitta ditt toppval idag

Hur bra är SiteBuilder-mallar?

“SiteBuilder får full poäng för det stora antalet mallar det erbjuder, men tappar poäng när det gäller deras kvalitet. Dess mallar saknar wow-faktorn och elegant professionalism av Squarespace och Wix’s design.”

Mallnummer: Hundratals, som täcker de flesta branscher

SiteBuilder har hundratals webbplatsmallar att välja mellan. De’omorganiseras i kategorier, inklusive design & Kreativa, professionella tjänster, bröllop, bloggar och webbutik.

Med ett så brett spektrum av branscher som omfattas, borde det verkligen finnas något för alla!

sitebuilder mallarSiteBuilder erbjuder hundratals branschspecifika mallar, förfyllda med innehåll

Mallkvalitet: Simple men föråldrad

Alla SiteBuilder-mallar är laddade med branschspecifika dummybilder och bakgrunder, som du kan behålla om du vill eller byta ut med lätthet.

Detta betyder att mallen du väljer är i själva verket en färdig webbplats. Dummyinnehållet sparar mycket tid när du bara behöver få en snabb webbplats snabbt online.

Exempel på sitebuildermallSitebuilder’s mallar är fulla av branschspecifikt innehåll som du kan behålla eller redigera

Men var försiktig när du’väljer du din mall. Du vann’t kunna byta den när din webbplats är live, vilket betyder att du’är engagerad i en design för alltid. Detta är en verklig skam, eftersom det betyder att du kan’t utveckla ditt varumärkes stil när din webbplats växer. Inga ansiktslyftningar eller makeovers tillåtna!

Det här skulle vara okej om SiteBuilder’s mallar var lätt anpassningsbara. Men verkligheten är det, din hemsida’design är extremt beroende av din valda mall. Det här är bra om du vill ha en väldigt hands-off inställning till utseendet på din webbplats, eftersom det’har redan formaterats för dig. Men det’är inte så tilltalande om du vill ha kontroll över din webbplats estetik.

Om du vill ha en byggare med mer frihet tillåter både Weebly och Squarespace dig att ändra din mall. Squarespace har den bästa kvaliteten och flexibiliteten, medan Weebly har mer struktur för att vägleda din design.

Detta är ett annat exempel där SiteBuilder faller ner bredvid sina konkurrenter. Jämfört med Squarespace, till exempel, SiteBuilder’s mallar ser föråldrad och gammaldags. De’re blåst ut vattnet av Squarespace’s eleganta och moderna mönster.

Andra webbplatsbyggare använder enorma designteam för att producera världen’s bästa mallar och mest innovativa webbplatsfunktioner. SiteBuilder har helt enkelt inte’t investerade samma tid eller ansträngning i sina mallar, vilket betyder det’är inte i framkant när det gäller nya utvecklingar som Wix och Squarespace är.

Sitebuilder’s mallar är rena och tydliga, men saknar den avancerade designkvaliteten hos Squarespace och Wixs mångsidighet. De täcker ett stort utbud av industrier och användningsområden och gör det enkelt att sätta upp din webbplats. Men i slutändan begränsar dessa mallar din anpassning alldeles för mycket för att skapa något annat än grundläggande mönster.

Vidare information

 • Se vår Jämförelsediagram för webbplatsbyggare att jämföra toppbyggare sida vid sida. Se designbetyg och mer för att hitta ditt ideala varumärke
 • Läs vår Weebly Reviewför en fullständig titt på denna populära webbplatsbyggare
 • Läs vår Squarespace Malls granskning för att ta reda på varför det leder vägen inom design
 • Frestad av Wix? Kolla in vår Wix mallar granskning för att se om det kan vara den perfekta passformen för din webbplats

Hur bra är SiteBuilders extra webbplatsfunktioner?

“Sitebuilder’extra funktioner är mycket grundläggande. Om du vill erbjuda dina besökare mer avancerade funktioner, SiteBuilder’s verktyg och appar vann’t kunna leverera dem.”

Inbyggda webbplatsfunktioner: Begränsad

SiteBuilder erbjuder dussintals gratis extrafunktioner, från enkla kontaktformulär till adresslistaknappar, levande sociala flöden och video- och musikspelare.

Tyvärr, dessa funktioner saknar kraft och kvalitet för att verkligen utveckla eller skala din webbplats. De’är extremt begränsad jämfört med de du får från andra webbplatsbyggare som Wix.

Exempelvis gör SiteBuilder inte’t tillhandahålla bokningar, kalendrar, webbplatssökningsfunktion eller en e-postmarknadsföringsfunktion och gör inte’Jag har inte bara ett medlemsområde. Vad’Dessutom erbjuder den bara 50 MB till 10 GB lagring, medan Wix erbjuder 500 MB till 50 GB.

Sitebuilder’s 50MB är bara inte’t tillräckligt med lagring för att ge din webbplats bästa start. den’s en liten mängd, och du’Jag kommer att växa ur det med en blinkning. 10 GB kan vara okej ett tag, men isn’t tillräckligt långsiktigt. Du vill sträva efter tillväxt, inte sätta på bromsarna för dig’du är orolig för att du inte’t har tillräckligt med lagring.

Du kan’lägg till och med lägga till bildspel på din SiteBuilder-webbplats. Bildspel har blivit en viktig onlinefunktion för många webbplatser, från småföretag till bröllop.

Vad’s mer, du kan’ladda upp dina egna videor. SiteBuilder låter dig bara lägga till en video genom att bädda in en länk till YouTube eller Vimeo. Och för att lägga till musik måste du använda SoundCloud.

Så om du vill få din SiteBuilder-webbplats till liv med multimedia, du’d bör bättre bygga en YouTube-, Vimeo- eller SoundCloud-kanal först!

extra funktioner för sitebuilderSiteBuilders gratis extrafunktioner saknar kraft och variation

den’men inte alla dåliga. Du får en gratis domän för det första året, varefter den förnyas till ordinarie pris. Detta kan vara var som helst mellan $ 9,98 och $ 442,80 beroende på nivån och längden på din plan, så det’är värt att kontrollera i förväg.

Du får försäljningsfunktioner på den högsta e-handelsplanen, så att du kan sälja produkter via din webbplats. Dessa funktioner inkluderar att skapa rabattkoder, leveranshanteringsverktyg och tillämpa produktvariationer som storlek och färg.

Men SiteBuilder’s eCommerce-plan passar bara om du bara vill sälja några få varor.

Det gör det inte’t har utbudet eller djupet för funktioner som stöder allt annat än en mycket grundläggande butik. där’s inte mycket i vägen för analysfunktioner, du kan’t anpassa din produktsida och där’s ingen övergiven vagn återhämtning för att fånga kunder som har lämnat kassan tidigt.

Om du vill ha en webbplatsbyggare som ger dig bättre e-handelsfunktioner kan du prova Wix. Det har säljverktyg av bättre kvalitet, men ger dig fortfarande massor av kreativ kontroll. Om du’är verkligen allvarliga med e-handel, kolla in Shopify – det’är perfekt för allt från självstarter till avancerade butiker.

Appar från tredje part: Inte tillräckligt

Förutom sina inbyggda funktioner har SiteBuilder också en App Market.

Det bästa med SiteBuilder’s App Market är hur lätt det är att lägga till dessa appar på din webbplats. Från bilder till sociala medier kan du integrera SiteBuilder’s appar utan krångel.

Men SiteBuilder gör det inte’t har samma sortiment som finns i Wix App Market eller Weebly App Center. Dessa appmarknader erbjuder hundratals tredjeparts-tillägg som låter dina besökare göra ännu mer med din webbplats. Sitebuilder’s App Market, däremot, låter dig bara integrera ett litet antal verktyg.

Du kan lägga till det sociala flödesverktyget My Social Suite, säkerhetsverktyget SiteLock och Amazon’s virtuella assistent Alexa. Men det’s om det.

SiteBuilder gör det inte’t har tillräckligt med funktioner och tredjepartsappar för att få din webbplats att sticker ut från mängden.

Vidare information

 • Andra webbplatsbyggare har bättre funktioner än SiteBuilder – jämför dem i vår Jämförelsediagram för webbplatsbyggare

Hur bra är SiteBuilder’s hjälp och support?

“SiteBuilder har en anständig FAQ sektion – men det’är lika bra som dess hjälpresurser får. Dess kunskapsbasartiklar är dåliga, och dess livechatt är dyster.”

Hjälpcenter: Saknar detalj och organisation

Som nämnts tidigare ger SiteBuilder dig bekvämt med en tydlig, vänlig guidad rundtur i sin mallredigerare.

Men när du väl fastnat i att bygga och växa din webbplats – och stöter på några problem längs vägen – du’Jag hittar hjälpknappen’t tillräckligt detaljerad för att stödja eller inspirera dig.

Sitebuilder’kunskapsbasen har en anständig FAQ-sida om SiteBuilder, men artiklarna om hur man gör är för korta – och det finns’t nog av dem. De misslyckas också med att förutse vilken typ av problem du kan stöta på när du bygger din webbplats.

Medan kunskapsbasen är sökbar vann du förmodligen’t får många resultat. Vi sökte efter ‘mobil’ och fick fem resultat, varav ingen handlade om mobilredigeraren. Sedan försökte vi ‘garanti’, hoppas på information om en återbetalningsperiod – och fick inga resultat alls.

sitebuilder hjälpcenterSitebuilder’kunskapsbasen saknar djup och detaljer, och dess sökverktyg är dåligt

Hjälpcenter tenderar att vara det första du ser när du behöver hjälp med din webbplatsbyggare. De’är också en bra indikation på en tjänst’s allroundkvalitet. Till exempel är Wix Hjälpcenter enormt och innehåller artiklar och videor som är lika underhållande som de är användbara och informativa. Sitebuilder’s är inte.

En-mot-en-hjälp: långsam och vag

När du fastnar vill du ha en-till-en hjälp – särskilt om du kan’t hitta de svar du behöver från kunskapsbasen.

Så det’Det är fantastiskt att se att SiteBuilder har gratis livechatt dygnet runt (plus telefonsupport i USA). Men det’s inte livechatt som du känner från andra webbverktyg.

Istället för en vänlig “Hur kan vi hjälpa dig idag?” chattbubbla, måste du fylla i ett formulär med ditt namn och e-postadress. Då väntar du.

sitebuilder livechattBehöver du omedelbar en-mot-en-hjälp? Sitebuilder’s live chat isn’t upp till jobbet

En supportteammedlem kom så småningom upp för att chatta med oss, men svaret var långsamt och vagt. Det kändes som om de kopierade svar från kunskapsbasen. Andra gånger gjorde de råd vi fick inte’svarar inte ens på vår fråga. Det gjorde det inte’t inspirerar exakt mycket förtroende!

Lyckligtvis för oss gjorde vi det inte’t behöver faktiskt hjälp. Men när du gör det, du’kommer att vilja ha mycket bättre stöd än detta.

Livechatt och telefonstöd är användbara att ha, men bara om de gör det’är faktiskt bra – och SiteBuilder’s stödresurser är det inte. Återigen misslyckas SiteBuilder när du går bortom grunderna.

SiteBuilder-prissättning: Är det bra valuta för pengarna?

“Sitebuilder’s planerar inte’t erbjuder långsiktigt värde. De verkar billiga vid första anblicken, men don’t luras av försäljningsprogram. Sanningen är de’är för dyr för vad du får.”

SiteBuilder Pro-planer: för dyrt

Det finns tre SiteBuilder premiumplaner att välja mellan. Alla tre har för närvarande 50% rabatt, vilket innebär att de’är inte dåligt värde – men det finns massor av fångster!

Sitebuilder prissättningSitebuilder’s premiumplaner är för närvarande halvpris, men kom ihåg att alltid läsa det med små tryck

Halvpriserbjudandet gäller endast ditt initiala ‘betalningsvillkor’ (månad, år eller två år). Sen du’Jag debiteras automatiskt hela räntan – så mycket som $ 442,80 för två års SiteBuilder eCommerce.

Introrabatter är trevliga, men din webbplatsbyggare är en långsiktig relation. Don’t bli distraherad med 50% rabatt – du måste budgetera för lång tid, och vi don’Jag tror att SiteBuilder är värt det på lång sikt.

Som med de flesta andra webbplatsbyggare sparar du pengar totalt sett genom att betala för ett år eller två framme.

SiteBuilder Plan Betala varje månad ($ / månad) Betala varje år ($ / månad) Betala i 2 år ($ / månad) Proffs

Premie

e-handel

$ 9.98 $ 9,22 (spara 7%) 7,68 $ (spara 23%)
$ 12,98 12,29 $ (spara 5%) 11,98 $ (spara 8%)
$ 24,98 19,98 $ (spara 20%) 18,45 $ (spara 25%)

Alla tre premiumplanerna inkluderar…

 • Dra och släpp webbplatsbyggare
 • Gratis värd
 • Anpassningsbara (ish) mallar
 • Gratis domännamn i ett år ($ 16 för att behålla om du lämnar SiteBuilder)
 • Hundratals mallar
 • Inga SiteBuilder-annonser
 • Webbplatsöverföring till Google och andra sökmotorer
 • Annonspoäng
 • Prioritetsstöd (Premiumplan och uppåt)

Detta är ett anständigt utbud av funktioner, men du får bara en eller två extra när du går upp genom planerna. Först låser du upp prioritetsstöd på Premium-planen, sedan säljfunktioner i e-handelsplanen. Den där’räcker inte för att skala din webbplats!

SiteBuilder brukade erbjuda en gratis plan, men har sedan avbokat den. Detta har massivt påverkat dess värde för pengarna jämfört med konkurrenterna.

Titta bara på Wix, Weebly, SITE123, påfallande – alla låter dig bygga din webbplats gratis, så länge du vill. Squarespace gör det inte’t har en gratis plan, men kommer sylt packat med imponerande och högkvalitativa funktioner för att motivera sina priser.

SiteBuilder erbjuder en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan prova det. Men det’är ännu mer ett åtagande än Wix eller Squarespace’s gratis rättegång, där du inte’Du måste ange kortinformation för att registrera dig.

I grund och botten, du får mindre knep för pengarna med SiteBuilder än med andra webbplatsbyggare. Om du’Om du betalar $ 143,76 per år för Premium-planen förtjänar du mer än vad SiteBuilder ger dig.

För att ta reda på vilka plattformar som erbjuder bäst valuta för pengarna, kolla in vår Jämförelsediagram för webbplatsbyggare. Om du vill bygga en onlinebutik, se vår Jämförelsediagram för onlinebutiker. Letar du efter en gratis plan? Läs vår recension av Bästa gratis webbplatsbyggare att se till att du väljer rätt för dig!

Sitebuilder’s nuvarande 50% kampanjavtal är inte’t dåligt värde. Men till vanliga priser är dess premiumplaner’t bra valuta för pengarna jämfört med andra webbplatsbyggare.

Vidare information

 • Wix erbjuder stort värde för pengarna, särskilt om du vill växa din webbplats – läs vår Wix prissättningsöversikt att lära sig mer och välja din perfekta plan
 • Erbjuder påfallande det bästa värdet för pengarna för alla byggare och är perfekt för nybörjare. Kolla in vår slående recension för att ta reda på varför!
 • Läs vår granskning av Squarespace-prissättningen för en fullständig titt på vad du’betalar för med sina prisplaner
 • Ta en titt på vår Weebly-prissättningsöversikt för att ta reda på om detta kan vara rätt val för din budget. Perfekt för små företag!

SiteBuilder Review: Sammanfattning

Vi gillade SiteBuilder… under den första halvtimen tillbringade vi det.

där’s ingen inlärningskurva, ingen jargon om värd och domäner och inga knepiga tekniska uppgifter när du sätter upp din webbplats.

Du’återgå direkt till affärer, med massor av mallar att välja mellan och en guidad rundtur i drag-and-drop-redigeraren. Mycket grundläggande justeringar är (något) enkla.

Men du gör inte’Jag vill bara ha grundläggande justeringar. Du vill bygga en vacker, interaktiv webbplats som du kan utöka över tid – utan att det kostar jorden.

SiteBuilder kan’t ger kvalitetsfunktioner eller eleganta mönster. Du’Jag kommer att kämpa för att anpassa din mall så att din webbplats ser exakt ut hur du vill ha den. Och för det långsiktiga priset du’d betala, det’är bara inte tillräckligt bra.

Om du vill ha en unik webbplats som ger besökarna en högkvalitativ upplevelse och som har potential att växa är SiteBuilder inte rätt val för dig.

Som alla byggare har SiteBuilder sina egna för- och nackdelar. Det är n’t en dålig produkt – det gjorde trots allt bra för användarvänlighet och är nybörjarvänligt. Du behöver bara välja vad du använder det noggrant. Vi’d rekommenderar det bara för mycket grundläggande webbplatser eller för kortvariga webbprojekt.

Sitebuilder’s misstänkta priser, dåliga stödresurser och brist på funktioner gör oss ovilliga att rekommendera det för långsiktig användning.

I slutändan är SiteBuilder en något föråldrad byggare som inte är’t vidta samma steg som konkurrenterna för att hålla jämna steg med branschens framsteg. Det känns lite kvar och väl, grundläggande.

Om SiteBuilder inte är’t försöker förbättra eller konkurrera med ledande märken som Wix, hur kan du förvänta dig att hålla jämna steg med dina egna konkurrenter?

SiteBuilder-granskning: vanliga frågor

Kan jag använda SiteBuilder för min företagswebbplats?

Vi skulle inte’t rekommenderar SiteBuilder för din företagswebbplats. Det beror på det’är egentligen bara lämplig för att skapa mycket grundläggande webbplatser och gör det inte’har funktionerna för att stödja din tillväxt.

Den begränsade anpassningen av SiteBuilder’s mallar innebär att du skulle kämpa för att skapa ett starkt eller unikt varumärke för din webbplats.

Slutligen skulle du inte hitta bra valuta för pengarna i SIteBuilder’s prisplaner. För långsiktig framgång rekommenderar vi en mer utvecklad och uppdaterad byggare.

Kolla in vår jämförelseöversikt av Bästa webbplatser för små företag för att ta reda på de tre bästa valen.

Om du vill sälja online, kolla in vår Jämförelsetabell för den bästa webbutikbyggaren att hitta din perfekta match i dag.

Är SiteBuilder gratis?

Tyvärr inte! SiteBuilder brukade erbjuda en gratis plan, men tillhandahåller inte längre detta. Du kan nu välja mellan tre premiumplaner: Pro-planen kl $ 7,68 per månad, Premium-planen kl $ 11.98 per månad och e-handelsplanen kl $ 18,45 per månad.

Det finns en 14-dagars pengarna tillbaka-garanti, så du kan prova det utan att begå direkt.

där’Det är vanligtvis en försäljning på 50% på, men dessa kampanjpriser gäller endast för din första termin, så håll alltid framtida kostnader i åtanke! Sanningen är, utan dess kostnadsfria plan erbjuder SiteBuilder dåligt värde för pengarna.

Kolla in vår Bästa gratis webbplatsgranskare hitta rätt gratis byggare för dig. Eller se vår lista över Billigaste webbplatsbyggare för att jämföra låga priser.

Är SiteBuilder något bra?

SiteBuilder har sina egna styrkor och svagheter. den’är mycket lätt att använda, vilket gör det till en nybörjarvänlig webbplatsbyggare. den’är bra för att bygga mycket grundläggande webbplatser snabbt och enkelt.

Men bortsett från det, den kämpar för att konkurrera med bättre byggare som Wix, Weebly och Squarespace. Det gör det inte’t har funktioner, kvalitetsdesign eller anpassning för att göra byggandet av en webbplats roligare på lång sikt. Den där’varför det kom senast i vår forskning, får de lägsta poängen för en webbplatsbyggare.

Efter några timmar blev våra användare frustrerade över SiteBuilder’s extrema begränsningar.

Vill du hitta något bättre? Wix är marknadens bästa allround-webbplatsbyggare och kom topp i vår forskning. Du kan läsa varför vi rekommenderar det så mycket i full utsträckning Wix Review.

Eller gå över till vår Jämförelsediagram för webbplatsbyggare för att se hur varje byggare presterar sida vid sida. Se stjärnbetyg, priser och funktioner, läs recensioner och välj själv! Du’du är säker på att hitta den bästa byggaren för dig.

Mer information

Om SiteBuilder inte är’t för dig, kolla in vårt jämförande diagram för webbplatsbyggare. Se stjärnbetyg, funktioner, priser och mer sida vid sida för att enkelt hitta den perfekta byggaren för dig.

Vill du sälja online? Vi don’t rekommenderar SiteBuilder för e-handel och rekommenderar istället en plattform som Shopify eller BigCommerce. Se vår Jämförelse-diagram för online-butiksbyggare för en sida vid sida titta på de ledande e-handelsbyggarna och starta din onlinebutik.

Andra webbplatsbyggare att prova

 • Bäst för underbara mallar, funktioner och anpassningar: Wix
 • Bäst för webbplatser för småföretag och portfölj: Weebly
 • Bäst för formgivningsmallar: Squarespace
 • Bäst för att bygga en skalbar online-butik: Shopify
 • Bästa pris-för-pengar-premiumplan: Weebly Starter-plan
 • Bästa valuta-för-pengar e-handelsplan: Wix e-handelsplaner
 • Bra för affärswebbplatser: 1&1 IONOS MyWebsite
 • Bra för kundsupport: Site123

Andra användbara recensioner att läsa

 • Jämförelsediagram för webbplatsbyggare
 • Bästa webbplatser för e-handel
 • Wix Review
 • Squarespace Review
 • Weebly Review
 • SITE123 granskning
 • Slående recension
 • GoDaddy Review
 • 1&1 IONOS-granskning
 • Shopify Review
 • Wix eCommerce Review
 • Bästa gratis webbplatsbyggare
 • Billigaste webbplatsbyggare
 • Bästa webbplatser för små företag
 • Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Tyckte att vår recension av SiteBuilder var till hjälp?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me