InMotion Hosting Review: rijk aan functies en bedrijfsgericht

InMotion is een van de beste webhostingproviders die er zijn. Bekend om zijn grenzeloze functies en uitstekende ondersteuning, is InMotion een geweldige keuze voor elk ontluikend bedrijf.


Hoewel niet helemaal op hetzelfde niveau als Bluehost, In beweging heeft nog veel te bieden. En, afhankelijk van uw behoeften, is InMotion wellicht de beste keuze u.

Het probleem met webhostingservices is dat er zoveel zijn. Het’Het is moeilijk om te weten welke de juiste diensten levert voor uw behoeften tegen de best mogelijke prijs.

Dat’waar we binnenkomen.

Wij’We hebben vergelijkend onderzoek gedaan bij de beste webhostingproviders, waarbij alles is afgewogen, van uptime tot waar voor uw geld.

In deze review hebben we’Ik zal de belangrijkste kenmerken van InMotion bekijken en enkele vergelijkingen aanbieden met andere webhostingservices. Neem een ​​kijkje om te zien hoe InMotion het opneemt tegen de concurrentie en of de aangeboden services geschikt zijn voor uw behoeften.

InMotion ProsInMotion Cons
  • Goed opgeleid ondersteunend personeel – InMotion-medewerkers krijgen meer dan 160 uur specialistische training. Dit brengt hen in een ongeëvenaarde positie en biedt u deskundige begeleiding en advies.
  • Onbeperkte schijfruimte en gratis SSL op het basisplan – Het’Het is bijna ongehoord dat een hostingservice onbeperkte schijfruimte biedt op zijn meest elementaire plan, maar dat’is precies wat je krijgt met InMotion.
  • Geen niet-promotionele sub- $ 5 prijs – U kunt zich aanmelden voor een gedeeld InMotion-hostingplan voor minder dan $ 5 / maand (prijzen beginnen bij $ 3,99 / maand), maar dit is alleen bij een jaarabonnement. De goedkoopste verlengingsprijs daarna is $ 7,99 / maand.
  • Geen Windows-servers – U’Ik merk dat de meeste hostingproviders werken met Linux-servers. Sommige bieden ook Windows-hosting aan, maar InMotion is dat niet’t een van hen.

InMotion in het kort

InMotion begon in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf met 300 werknemers en drie kantoren in de Verenigde Staten. Het heeft ook twee datacenters in Los Angeles en Ashburn, Virginia, waar zich “duizenden en duizenden” van servers.

Het bedrijf zegt van wel “honderdduizenden” van klanten, wat ver verwijderd is van de miljoenen die de grotere bedrijven hebben. In plaats daarvan richt InMotion zich op het leveren van een zo hoog mogelijk serviceniveau om te kunnen concurreren met de grotere bedrijven.

Het ondersteunend personeel volgt bijvoorbeeld 160 uur training om meer te weten te komen over alle technische facetten van webhosting, zoals LAMP-stack, e-mailclients en Linux-besturingssystemen. Weet u niet zeker wat LAMP-stack is? Don’maak je geen zorgen, dat doen ze niet’dat verwacht ik niet!

Betrouwbaarheid & Prestatie

als jij’Als u onze beoordelingen heeft gelezen, weet u dat een van de eerste dingen die u moet bepalen, is wat voor soort uptime een provider biedt. Dit is belangrijk omdat u wilt dat uw website zo min mogelijk offline gaat.

Uptime verwijst naar de hoeveelheid tijd dat uw website online actief is zodat gebruikers kunnen bladeren. De meeste hostingproviders hebben een uptime tussen 98% en 99,99%.

100% uptime is gewoon niet’t mogelijk – zelfs grotere sites vallen af ​​en toe uit. Dat gezegd hebbende, zou een uptime van bijna 100% het doel moeten zijn.

In beweging’De uptime-beoordeling bedraagt ​​momenteel 99,97%, gebaseerd op ons onderzoek. Dat’s veel uptime, wat neerkomt op minder dan drie uur downtime per jaar. Helemaal niet slecht.

Een ander gebied waar InMotion trots op is, is de serversnelheid. InMotion heeft twee datacenters in de Verenigde Staten, aan beide kusten, waar duizenden servers staan.

Hoewel InMotion’s serversnelheden zijn wereldwijd vrij goed, ze hebben duidelijk een snellere reactietijd als je’re gevestigd in de Verenigde Staten.

De enige gebieden waar InMotion’s serversnelheden vallen onder Google’s benchmark zijn in Azië en Australië. Als dat’s waar je’kom uit, misschien wil je naar andere providers kijken.

Wat zijn de functies van InMotion?

Dat is het eerste dat moet worden uitgelegd InMotion heeft vijf verschillende soorten hostingservices:

  • Basic gedeelde zakelijke hosting
  • WordPress hosting
  • Virtual Private Server (VPS) -hosting
  • Toegewijde servers
  • Reseller hosting

Deze hebben allemaal verschillende kenmerken, omdat ze zijn ontworpen voor verschillende behoeften. De meeste persoonlijke en kleine bedrijfssites zullen het prima doen met gedeelde hosting – het’s de goedkoopste manier om uw site te hosten, en heeft de mogelijkheid om regelmatige verkeersgolven aan te kunnen.

In beweging’s meest elementaire account wordt genoemd Gedeelde zakelijke hosting. Dit plan omvat onbeperkte schijfruimte en bandbreedte, wat vooral goed is. Onbeperkte bandbreedte is vrij gebruikelijk, maar onbeperkte schijfruimte voor uw site is dat niet, althans niet op het basisniveau.

Schijfruimte is in wezen de hoeveelheid opslagruimte die uw website heeft. Je hebt schijfruimte nodig om alles op je site te hosten – hoe meer pagina’s, inhoud en media je hebt, hoe meer schijfruimte je hebt’Ik heb het nodig.

Bandbreedte is de hoeveelheid gegevens die tegelijk kan worden verzonden. Zie bandbreedte als een brug: slechts een bepaald aantal auto’s kan op elk moment oversteken. Als de brug dat niet doet’Omdat er geen limiet is voor auto’s, kunnen er zoveel mogelijk tegelijk oversteken.

InMotion geeft u ook een gratis SSL-certificaat, dat op zijn beurt uw site HTTPS geeft. Dit is een andere zeldzaamheid op dit prijsniveau, maar het is’Dit is een belangrijke functie voor bedrijven, aangezien Google de voorkeur geeft aan sites die zijn beveiligd met HTTPS via reguliere, onveilige HTTP-sites.

Dit basisplan omvat ook twee websites, terwijl de meeste grote hosts slechts één website toestaan ​​in het basisplan. Net als andere services, jij’Ik krijg ook een gratis domein.

Daar’s ook gratis hackbeveiliging, gratis back-ups en DDoS-bescherming. De gratis back-ups zijn erg leuk, omdat niet alle hosts dit gratis aanbieden. De DDoS-bescherming is ook interessant, hoewel veel van de grotere webhosts zijn gebouwd om elke grote denial of service-aanval te weerstaan.

Net als andere services heeft InMotion ook een eigen website-builder voor slepen en neerzetten voor degenen die dat niet zijn’t de WordPress-route af.

U kunt uw hosting vanuit InMotion beheren’s cPanel. Dit is een veelgebruikt, intuïtief dashboard dat’is gemakkelijk te begrijpen.

In beweging’s Geavanceerde functies

Als uw vereisten iets verder gaan dan shared hosting, daar’s tal van andere opties. In beweging’s managed VPS-hosting wordt bijvoorbeeld geleverd met serverbeheer en geautomatiseerde beveiligingsupdates.

Dedicated hosting is een andere manier om naar beneden te gaan, maar dit is meestal gereserveerd voor grote websites of bedrijven op bedrijfsniveau. In beweging’s dedicated hosting wordt geleverd met meerlaagse beveiliging, 20x snellere laadtijden met gratis SSD en je eigen launch assistant om dingen van de grond te krijgen.

Klantenservice

InMotion heeft een ondersteuningscentrumforum dat de basis behandelt, met oplossingen voor veelgestelde vragen bovenaan. Dit zijn allemaal artikelen die door het bedrijf zijn geschreven, in tegenstelling tot populaire crowd-sourced-oplossingen geschreven door forumleden.

InMotion-ondersteuningSommige website-hostingproviders laten ondersteuning over aan de gemeenschap. InMotion produceert zelf uitgebreide documentatie

Er is echter een regelmatig forum waar u andere InMotion-klanten om hulp kunt vragen of oplossingen kunt vinden van anderen’heb hetzelfde probleem gehad.

Buiten dat basisniveau van DIY-ondersteuning, InMotion biedt tickets voor livechat, telefoon, e-mail en ondersteuning via het dashboard van uw klantaccount. InMotion doet ook Skype-chats, als je dat wilt’liever die dienst te gebruiken in plaats van de telefoon.

In beweging’s het personeel volgt meer dan 160 uur ondersteunende training voordat het wordt ingezet om te helpen u. Geen enkele andere hostingprovider kan bogen op zo’n grondige training voor zijn werknemers en de kwaliteit komt echt tot uiting.

Zoals vermeld onder InMotion’s geavanceerde functies biedt het een-op-een ondersteuning voor zijn toegewijde hostingklanten. Het personeel helpt u om uw site online te krijgen en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Prijzen & Waar voor je geld

In beweging’s shared hosting is opgesplitst in drie plannen: Lancering, Kracht en Pro.

Prijzen voor InMotion Shared HostingInMotion heeft fantastische promotieprijzen voor shared hosting en een aantal ongelooflijke functies.

Lancering en kracht beginnen bij $ 3,99 / maand, hoewel deze aanbieding alleen beschikbaar is voor degenen die zich committeren aan een tweejarenplan. De normale prijzen zijn respectievelijk $ 7,99 en $ 9,99 – beschouw het als loyaliteitskorting.

Power verkoopt voor $ 13,99 / maand voor aanmeldingen van twaalf maanden en daarna $ 15,99. Dit plan biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding, zodat u een onbeperkt aantal websites kunt hosten met 4x snellere prestaties.

als jij’Weet u het niet zeker, waarom zou u het niet gewoon eens proberen?? InMotion heeft een volledige geld-terug-garantie van 90 dagen. Dus als je’Als u niet tevreden bent met de service die u ontvangt, kunt u op elk moment vóór het merk van drie maanden een volledige terugbetaling krijgen.

WordPress hosting – wat niet verwonderlijk betere prestaties biedt voor WordPress-sites – heeft zes niveaus die tussen $ 4,99 / maand en $ 114,99 / maand geprijsd zijn. De eerste drie niveaus vereisen een verbintenis van twee jaar om de lagere prijs te krijgen, terwijl de duurdere plannen slechts één jaar vergen.

VPS-hosting begint bij $ 19,99 / maand met zowel beheerde als zelfbeheerde services. De beheerde versies beginnen bij $ 27,99 / maand, terwijl de onbeheerde versies beginnen bij $ 19,99 / maand.

Prijzen van InMotion VPS HostingManaged VPS-hosting is voor alledaagse mensen, terwijl cloud-VPS meer is voor webontwikkelaars.

Voor zelfbeheerde hosting is een verbintenis van twee jaar vereist om de betere prijzen te krijgen, terwijl voor een beheerde hosting een jaar nodig is. Elk type VPS-hosting heeft drie prijsniveaus, variërend van $ 27,99 tot $ 64,99 voor beheerd en $ 19,99 tot $ 64,99 voor zelfbeheerd.

Dedicated hosting varieert van $ 105 / maand tot $ 519,49 / maand verdeeld over zes plannen. De drie goedkopere abonnementen hebben een promotie om het dubbele RAM (Random Access Memory) te verdubbelen, terwijl u met alle behalve de laagste kunt kiezen welke van InMotion’s datacenters waarin uw server is gevestigd.

Als de prijs voor u een groot knelpunt is, kunt u elders goedkopere deals krijgen. HostGator, start bijvoorbeeld zijn gedeelde hostingplannen op $ 2,75 / maand en biedt een uitstekende service.

InMotion’s Place in the Hosting Universe

InMotion biedt veel waarde voor zijn prijzen en heeft geweldige deals als het gaat om gedeelde hostingplannen.

InMotion is ontworpen voor bedrijven die willen groeien en voor persoonlijke sites die geweldige functies en ondersteuning nodig hebben.

InMotion is een Linux-only shop, wat betekent dat het geen Windows-servers biedt. als jij’re na een Windows-server, dan heeft InMotion niet wat je nodig hebt.

Conclusie: is InMotion geschikt voor u?

InMotion is een interessante service biedt meer freebies op basisniveau dan jij’Ik vind het bij de grotere hostingbedrijven. Maar er is geen ultra-goedkope laag voor beginnende gebruikers.

als jij’bent u bereid iets meer te betalen, dan krijgt u echt waar u voor betaalt. In beweging’Het goed opgeleide ondersteunend personeel kan u helpen uw geest op uw gemak te stellen, en u’Je wordt verwelkomd op een platform met meer functies dan waar je een stokje aan kunt schudden.

Wij’d InMotion aanbevelen aan elk klein bedrijf dat op zoek is naar een hostingprovider. Het cPanel biedt een eenvoudig te gebruiken interface en de onbeperkte schijfruimte en bandbreedte zeker niet’niet bespot.

Al met al is InMotion een goed presterende, betrouwbare optie en een van de beste op het gebied van hosting. Als je voorbij de prijs kunt kijken, is het’s in een haakje met HostGator en Bluehost als de beste providers op de markt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me