WPEngine-prijzen 2020

wpengine prijsoverzicht aanbevolen afbeeldingVoordat u zich aanmeldt bij WPEngine, zijn er enkele belangrijke dingen die u moet weten. Vooral, hoeveel zijn de prijsplannen? Zijn ze van goede waarde? En welke is het beste voor jou? Laat’s een kijkje nemen.


WPEngine is een hostingprovider voor WordPress-sites – meer dan 90.000 WordPress-sites, om specifieker te zijn!

WPEngine biedt hosting voor sites van elke omvang, maar we raden het aan grote bedrijven vooral vanwege de forse functies en hoge prijzen. als jij’gebruik je WordPress niet, dan heb je gewonnen’Veel uit deze review haal ik sindsdien niet WPEngine host alleen WordPress-websites. Voor degenen onder u die WordPress niet gebruiken, zijn er tal van andere opties – lees onze recensie van de beste hostingproviders voor beginners!

In feite doet WPEngine dat niet’het biedt niet alleen hosting voor uw site – het gaat een stap verder en beheert het allemaal voor u, inclusief automatische back-ups, automatische updates en hackbeveiliging.

Dus, wat betaal je voor deze dienst? WPEngine houdt het simpel, met vier tariefplannen en geen verborgen kosten.

wpengine prijsplannenWPEngine heeft vier tariefplannen om uw bedrijf te helpen schalen en biedt een geld-terug-garantie van 60 dagen.

Zoals je kunt zien, WPEngine’s tariefplannen zijn niet’t de goedkoopste op de markt. Dit artikel gaat dieper in op de details van elk plan, zodat u precies kunt zien wat u voor uw geld krijgt.

1

Hoeveel kost WPEngine’s plannen?

WPEngine heeft vier tariefplannen, variërend van $ 35 per maand voor een aangepast tariefplan. In tegenstelling tot de prijzen die worden aangeboden door de meeste hostingproviders, WPEngine niet’t promotie-aanbiedingen uitvoeren – de prijzen zien er misschien duur uit, maar op zijn minst krijg je wat je ziet.

U kunt deze plannen en hun belangrijkste kenmerken vergelijken in de onderstaande tabel.

StartupGrowthScaleCustommaandelijkse prijsJaarlijkse prijsOpslagBandbreedte
/maandWebsite bezoeken
/maandAantal sites
$ 35$ 115$ 290Aangepaste offerte
$ 350

$ 1150

$ 2900

Aangepaste offerte
10 GB20 GB30 GBMaximaal 1 TB
50 GB200 GB400 GB400 GB+
25.000100.000400.000Miljoenen
151525

Een belangrijk ding om te weten is dat WPEngine een 60 dagen geld-terug-garantie op de Startup-, Growth- en Scale-plannen, wat betekent dat u zich volledig zonder risico kunt aanmelden. als jij’Bent u niet blij, dan kunt u uw geld zolang terugkrijgen’s binnen die periode van 60 dagen.

U’Ik merk dat we’hebben zowel de maandelijkse als de jaarlijkse prijzen opgenomen – hoewel de jaarlijkse prijzen er een beetje oogstrelend uitzien, het’het is de moeite waard om te weten dat je effectief krijgt twee maanden gratis door je aan te melden voor het jaarabonnement.

2

Opstartplan

$ 35 per maand of $ 350 per jaar

Het Startup-plan is de goedkoopste van WPEngine’s tariefplannen, en is ontworpen ter ondersteuning van een kleine website of blog. Het wordt geleverd met basisfuncties, waaronder 10 GB opslag en een enkele website, maar heeft ook een aantal mooie tools die gratis worden aangeboden.

Dit plan kan’t ondersteunt een grote website, dus we raden het aan voor kleine bedrijven, of degenen die net beginnen. WPEngine beveelt dit plan aan voor blogs, maar in werkelijkheid is het dat wel’is geen ideale keuze – $ 35 per maand is behoorlijk hoog, vooral als je’verdienen geen geld met uw site.

U kunt een idee krijgen van hoe prijzig WPEngine eigenlijk wordt vergeleken met andere providers in onze beoordeling van de beste Small Business Hosts.

Kenmerken

Afgezien van de basisfuncties voor opslag en bandbreedte, wordt het Startup-plan ook geleverd met een reeks technische en geavanceerde functies om uw kleine site te laten slagen. Hier’is een voorproefje van de functies die u krijgt wanneer u zich aanmeldt voor het Startup-plan:

 • Eén website inbegrepen
 • 10 GB opslagruimte
 • 50 GB bandbreedte per maand
 • Geautomatiseerde SSL-certificaten
 • 35+ StudioPress-thema’s
 • Overdraagbare sites
 • Genesis raamwerk
 • Ontwikkelings-, staging- en productieomgevingen
 • PHP 7.3 klaar
 • LargeFS
 • Wereldwijde CDN
 • Paginaprestaties

Bij sommige van deze functies zullen beginners hun hoofd krabben, en dat kunnen we’Geef hen niet de schuld – als je alleen de basis wilt, jij’Ik krijg ergens anders waar voor je geld. Als u echter enige technische knowhow heeft, geven deze tools u meer controle over het runnen van uw site.

Hulp en ondersteuning

Alle plannen geven u toegang tot het WPEngine Support Center – in feite doet u dat niet’u hoeft zich zelfs niet aan te melden om door de artikelen, video’s en instructies te bladeren. Met het Startup-plan krijgt u ook toegang tot WPEngine’s 24/7 live chat-ondersteuning, wat een handige helpfunctie is.

Toen we de live chat-ondersteuning testten, kregen we vrij snelle reacties – Carly heeft onze vraag bijna onmiddellijk gelezen en beantwoord.

wpengine live chat voorbeeldU krijgt live chat-ondersteuning op het Startup-plan, dat meestal snel en nuttig is. 3

Groeiplan

$ 115 per maand of $ 1.150 per jaar

Het groeiplan is genereuzer dan het Startup-plan, met grotere vergoedingen op functies zoals bandbreedte en opslagruimte. Het heeft de middelen om uw site van brandstof te voorzien’s groei, zonder u te overspoelen met functies die u niet gebruikt’nog niet nodig.

Zoals je aan de naam kunt raden, dit plan is geschikt voor bedrijfssites die groeien. Het biedt dubbele opslag en meer dan dubbele bandbreedte van het opstartplan, waardoor het een beter startpunt is voor de meeste bestaande websites.

Kenmerken

Voor een extra $ 80 per maand tilt het groeiplan de limieten van het opstartplan op, waardoor uw site meer ruimte krijgt om te ademen – en, nou ja, te groeien! Als u upgradet naar het groeiplan, worden de volgende functies ontgrendeld, naast de functies in het startplan:

 • Vijf websites inbegrepen
 • 20 GB opslagruimte
 • 200 GB bandbreedte per maand
 • Geïmporteerde SSL-certificaten

Deze functies geven u de tools die u kunt gebruiken een professionelere website, en richt uw blik op ambitieuzere doelen voor uw bedrijf. Het groeiplan ondersteunt tot 100.000 bezoeken per maand! Uw site kan dit toegenomen verkeer aan vanwege de stijging van de bandbreedte, wat essentieel is voor een groeiende website.

Hulp en ondersteuning

Terwijl je nog steeds toegang hebt tot de live chat en het ondersteuningscentrum, krijg je met het groeiplan ook 24/7 telefonische ondersteuning. Dit is vooral handig als u meer complexe of unieke problemen heeft die u moet oplossen of bespreken met een ondersteuningsmedewerker.

4

Schaalplan

$ 290 per maand of $ 2900 per jaar

Het schaalplan wordt geadverteerd als WPEngine’s beste prijsplan, met nog meer capaciteit voor groei en verbetering dan het groeiplan.

Dit plan is het beste voor grote en snelgroeiende sites – jij niet’er worden geen extra luxe functies meegeleverd, dus jij’re upgrade meestal voor de extra opslag, bandbreedte en sitetoeslagen.

Kenmerken

Het schaalplan doet wat het belooft – het verlegt uw grenzen en geeft u de middelen om uw site een boost te geven terwijl u opschaalt. Op dit plan kan uw site overweg tot 400.000 bezoeken per maand – als je’opnieuw zo populair, we applaudisseren u!

Hier’s wat je krijgt met het Schaalplan, naast dezelfde functies als het Groeiplan:

 • 15 sites inbegrepen
 • 30 GB opslagruimte
 • 400 GB bandbreedte per maand

Jij niet’niet meer ontgrendelen “technisch” functies op het schaalplan – zaken als geïmporteerde SSL-certificaten en StudioPress-thema’s blijven hetzelfde – maar u krijgt wel meer middelen, met verdubbel de bandbreedte van het groeiplan. Dit betekent dat u de kracht en ruimte heeft om uw activiteiten echt op te schalen en uw site naar een hoger niveau te tillen!

Hulp en ondersteuning

Je krijgt de hetzelfde niveau van hulp en ondersteuning op het schaalplan zoals u doet op het groeiplan, wat betekent dat u toegang heeft tot het ondersteuningscentrum, live chat en 24/7 telefonische ondersteuning.

5

Aangepast plan

Aangepaste offerte

Het aangepaste plan is de meest geavanceerde van WPEngine’s prijsplannen, en heeft de functies om zeer grote bedrijven te ondersteunen. Dit plan doet dat niet’t hebben prijzen ingesteld – in plaats daarvan neemt u contact op met een verkoopspecialist om een ​​offerte op maat te ontvangen.

Dit plan is gebouwd voor grote bedrijven en bedrijfskritieke sites. Dus als je’Als u veel geld verdient of volledig op uw website vertrouwt om uw bedrijf te overleven, dan is het aangepaste plan iets voor u.

Kenmerken

U kunt hallo zeggen tegen een indrukwekkende reeks functies wanneer u zich aanmeldt voor het aangepaste plan. Evenals krijgen alle tools uit de lagere abonnementen, u krijgt ook toegang tot enkele nog exclusievere functies om uw site de premiumbehandeling te geven:

 • 25 sites inbegrepen
 • 100 GB tot 1 TB opslag
 • 400 GB + bandbreedte
 • WordPress multisite
 • GeoTarget
 • Contentprestaties
 • SSH-gateway

Deze functies zorgen er niet alleen voor dat u een service van hogere kwaliteit krijgt voor uw website, maar het betekent ook dat bezoekers op uw site ook een betere interactie krijgen. Met GeoTarget kunt u bijvoorbeeld identificeren waar iemand vandaan komt en hen inhoud laten zien’s relevant voor hun locatie.

Dit betekent dat u meer kunt bieden persoonlijke en relevante service via uw website, wat vooral waardevol is voor grote bedrijven.

Hulp en ondersteuning

Wanneer je’Als u op een groter schip vaart, heeft u meer handen aan dek nodig, en zeker meer reddingsboten voor het geval er iets misgaat. Dat’s waarom het aangepaste plan heeft meerdere hulp- en ondersteuningsopties beschikbaar voor haar klanten.

Je hebt toegang tot WPEngine’s gebruikelijke ondersteuningsbronnen, maar u krijgt ook adviserende onboarding en een paraatheidsbeoordeling starten, om ervoor te zorgen dat alles in orde is en klaar voor gebruik voordat u op publiceren klikt.

Als u extra beveiliging wilt, kunt u betalen voor add-ons, zoals klantensuccesbeheer en 27/7 ticketondersteuning, die niet zijn’t beschikbaar om te kopen op andere plannen.

6

Extra WPEngine-kosten

Heel WPEngine’s abonnementen worden geleverd met een reeks gratis functies die automatisch in uw abonnement zijn ingebouwd. Voor elk plan is er echter ook een selectie van add-ons die u tegen extra kosten kunt kopen.

Deze add-ons zijn volledig optioneel, dus het is’het is aan jou of je er een beetje extra voor wilt betalen. Wij’heb ze bekeken en hoeveel ze kosten, zodat u precies weet wat u doet’opnieuw aanmelden voor.

Aanvullende sites

Er zijn grenzen aan het aantal sites in uw plan – het Startup-plan staat bijvoorbeeld automatisch één site toe – maar wat als u er meer nodig heeft? Moet u upgraden naar het volgende plan?

Het antwoord is nee! U kunt extra sites aan uw plan toevoegen, wat betekent dat u’zit niet vast aan uw plan’s limiet totdat u’bent klaar om te upgraden. Deze extra sites kosten $ 20 per maand per stuk – jij kan toevoegen maximaal 24 op het opstartplan, terwijl het nummer jij’opnieuw toegestaan ​​om toe te voegen gaat omhoog naar meer geavanceerde plannen.

wpengine prijzen add-onsHet’s super eenvoudig om uw add-ons te kiezen – vink gewoon de opties aan die u wilt’d graag! Hier Wij’heb een extra site toegevoegd en het totaal wordt toegevoegd in de rechterzijbalk.

Contentprestaties

Toevoegen ‘Contentprestaties’ aan je plan geeft WordPress-specifieke Google Analytics-gegevens om rechtstreeks vanuit uw admin-dashboard te analyseren. Dit kan u waardevol inzicht geven in uw site’s prestaties en breng verbeteringen aan in uw inhoud op basis van die resultaten.

Don’maak je geen zorgen – jij niet’U hoeft geen Google Analytics-expert te zijn om hiervan te profiteren!

Contentprestaties toevoegen aan uw abonnementskosten $ 25 per maand bovenop uw reguliere abonnement.

wpengine inhoudsprestatiesInhoudsprestaties geven u inzicht in hoe uw artikelen en auteurs presteren, wat essentieel is om uw site te verbeteren en meer lezers te krijgen.

GeoTarget

Dit is gratis inbegrepen bij het aangepaste plan, maar als u GeoTarget voor uw eigen site wilt, dan bent u dat’heb geluk – u kunt het gemakkelijk voor uw site kopen. Met GeoTarget kan dat detecteren waar een bezoeker zich bevindt, en lever inhoud op maat aan hen.

wpengine geotargetGeoTarget kost $ 15 per maand en laat u gerichte, relevante inhoud leveren aan uw bezoekers, afhankelijk van hun locatie.

Of het’s met hun lokale valuta of relevante advertenties voor hun gebied, kunt u met GeoTarget creëren meer gepersonaliseerde inhoud voor uw gebruikers.

Het goede nieuws is het’is ook niet al te prijzig – GeoTarget zet je gewoon terug $ 15 per maand, waardoor het de goedkoopste add-on die u kunt kiezen.

Global Edge-beveiliging

Global Edge-beveiliging omvat een groot aantal beveiligingsfuncties, waaronder Cloudflare CDN, een webapplicatie-firewall (WAF) en Distributed Denial of Service (DDoS) -bescherming.

wpengine wereldwijde edge-beveiligingAls u online extra bescherming wilt, kunt u Global Edge Security voor $ 30 per maand aan uw site toevoegen.

Eigenlijk, het toevoegen van deze functie verbetert uw site’s beveiliging met deze technische tools, en bespaart u onderweg een paar kopzorgen!

Bescherming niet’niet goedkoop bij $ 30 per maand, maar afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, u’Ik bespaar waarschijnlijk meer dan u zou kunnen verliezen als uw site door een vervelende aanval werd neergehaald.

WordPress Multisite

WordPress Multisite is een handige add-on waarmee je kunt draaien meerdere WordPress-sites vanuit één installatie. Hiermee kunt u een netwerk van sites maken die allemaal dezelfde thema’s en plug-ins delen.

Dit kan je leven gemakkelijker maken als je’opnieuw veel websites beheren – het’is efficiënt en kan een stuk eenvoudiger zijn dan WordPress steeds opnieuw te installeren en al uw sites op afzonderlijke plaatsen te beheren.

Het’s niet voor iedereen, maar als u besluit dat WordPress Multisite aan uw behoeften voldoet, dan bent u’Ik heb een reserve nodig $ 20 per maand om het mogelijk te maken via WPEngine.

wpengine wordpress multisiteU kunt meer informatie vinden over het gebruik van WordPress Multisite en of dit het geval is’s geschikt voor u, in WPEngine’s nuttig artikel “Wat is WordPress Multisite?”

WPEngine-prijzen: samenvatting

Wij’ik heb het onderzocht, onderzocht en in WPEngine geboord’s tariefplannen, ze naast elkaar vergelijken en vervolgens de details van elk afzonderlijk onthullen. We hebben zelfs eventuele extra kosten gedekt die u mogelijk wilt budgetteren – of vermijden – wanneer u zich aanmeldt voor WPEngine.

De resultaten zijn in: WPEngine’s prijsplannen zijn behoorlijk duur, en over het algemeen don’t bieden een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. De provider is hiervoor het meest geschikt grote bedrijven, maar voor de meeste websites kun je elders een veel betere waarde vinden.

Als WPEngine de juiste provider voor u is, dan bent u’U kunt kiezen uit vier prijsplannen – deze variëren van $ 35 tot $ 290 per maand, met een aangepast plan voor meer op maat gemaakte prijzen.

Als WPEngine echter buiten uw budget lijkt te liggen, of gewoon de investering niet waard is, dan je hebt andere opties. We kunnen het aanbevelen Bluehost als de beste WordPress-hostingprovider, met prijzen vanaf $ 2,95 per maand voor zijn gedeelde WordPress-hosting.

A2-hosting biedt ook een kwaliteitsservice voor WordPress-gebruikers, met prijzen vanaf $ 3,93 per maand voor zijn gedeelde WordPress-hostingplannen.

Aan het eind van de dag, als je alleen de basis wilt en een beperkt budget hebt, heeft WPEngine gewonnen’t geeft je de waarde voor je geld’re zoekt. Maar als u het toch wilt proberen, heeft het een vrij genereuze 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en geen verborgen kosten – u zou het slechter kunnen doen!

WPEngine-prijzen: veelgestelde vragen

Kan ik overschakelen van maandelijkse naar jaarlijkse facturering of omgekeerd?

Ja! U kunt uw abonnement wijzigen van maandelijkse naar jaarlijkse facturering in uw gebruikersportal, of als u wilt veranderen van jaarlijkse naar maandelijkse facturering, dan’Ik hoef alleen maar te e-mailen

Kan ik later upgraden??

Ja! Sommige gebruikers moeten het factureringsteam een ​​e-mail sturen voor een upgrade, terwijl anderen kunnen upgraden door in te loggen op uw gebruikersportal. Eenmaal daar, klik gewoon “pas uw plan aan” om te kiezen naar welk abonnement u wilt overschakelen. U kunt zelfs extra add-ons voor uw site in dit gebied selecteren als u uw plan verder wilt uitbreiden.

Kan ik add-ons downgraden of verwijderen??

Ja! Het kan echter iets langer duren dan ze toe te voegen. Je moet een e-mail sturen

Wat gebeurt er als mijn site meer bezoekers krijgt dan mijn plan toestaat??

Don’maak je geen zorgen, WPEngine heeft gewonnen’t uw site niet af – als u een plotselinge piek in het verkeer krijgt, u’Er worden alleen extra kosten in rekening gebracht van $ 2 per 1.000 extra maandelijkse bezoekers. Dit systeem is ontworpen om uw site het toegenomen verkeer te laten verwerken, zonder uw bankrekening leeg te maken.

Welk WPEngine-plan is het beste?

Daar’geen duidelijk antwoord op welk plan het beste is – het’Het is zowat welk plan het beste bij u past. WPEngine bestempelt zijn Schaalplan als het beste waardeplan, maar voor de meeste kleine tot middelgrote bedrijfssites doen wij dat’d adviseren om te beginnen met het groeiplan. Het hangt allemaal af van uw budget en uw specifieke behoeften!

Heeft WPEngine promotieprijzen?

Nee, WPEngine niet’t bieden een gereduceerde prijs voor nieuwe gebruikers. Dit is ongebruikelijk, aangezien de meeste hostingproviders een zeer lage prijs in rekening brengen voor uw eerste termijn, die vervolgens wordt verlengd tegen het normale tarief. WPEngine niet’t doen, wat betekent dat terwijl het’is duurder, jij niet’kom niet voor verrassingen te staan ​​als de vernieuwingstijd komt.

Heeft WPEngine goedkopere hostingplannen?

Nee – terwijl andere hostingproviders verschillende soorten hosting aanbieden voor verschillende prijzen, WPEngine biedt alleen beheerde WordPress-hosting. Dit betekent dat het alleen deze vier prijsplannen heeft, in plaats van meerdere plannen aan te bieden, zoals shared, VPS en dedicated hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map