1 & 1 IONOS Hosting-anmeldelse: Er det den rette hosting-udbyder til dig?


Bedst til

Cloud Hosting


1 & 1 IONOS

Samlet bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

1&1 IONOS er en pålidelig hostingudbyder. Det har en imponerende oppetid på 99,8%, mens dens hosting-pakker leveres med daglige sikkerhedskopier af websteder, anti-spam-beskyttelse og masser af andre nyttige funktioner. Nogle af dens tilbud er dog stærkere end andre. Læs videre for at finde ud af, om det’er den rigtige udbyder til dine behov.

Hvad er fordele og ulemper ved 1&1 IONOS?

Fordele

 • En af de billigste hostingudbydere på markedet
 • Hver kunde modtager en dedikeret supportassistent

Ulemper

 • Dateret og ikke-intuitivt backend-kontrolpanel
 • Ikke meget begyndervenlig
 • Nogle skjulte / uventede omkostninger
 • Online anmeldelser tyder på, at hjælp og support ofte kommer til kort

Oversigt over 1&1 IONOS

1&1 har handlet siden 1988. Det blev 1&1 IONOS i 2018 og går videre med sin mission om at styrke virksomheder gennem stærk teknologi.

Det tilbyder fem forskellige typer webstedshosting:

 • Delt (webhosting)
 • VPS
 • Dedikeret
 • WordPress
 • Sky

Med en så bred vifte af hosting, der tilbydes, er det ikke overraskende, at 1&1 IONOS administrerer 12 millioner domæner og holder 8 millioner kundekontrakter i hele verden.

At’s en masse mennesker. Men 1&1 IONOS er ikke’det er rigtigt for alle. Så er det rigtigt for dig?

Vi anbefaler denne hostingudbyder til små hvide kraver virksomheder. Dette er på grund af dets rundt omkring pakker, relativt billig prisfastsættelse og stærkt fokus på sikkerhed og pålidelighed.

Når det er sagt, 1&1 IONOS’ online anmeldelser er en blandet taske. Masser af mennesker synger sine roser, men et bekymrende antal klager over dårlig kundeservice, luske tilføjelser og vanskelige at annullere direkte debiteringer.

Lade’s grave lidt dybere for at finde ud af, om 1&1 IONOS’ svagheder opvejer dens styrker, og om en anden udbyder måske passer dig bedre:

Yderligere information

 • Vil du vide mere om cloud-hosting? Læs vores artikel om Bedste Cloud Hosting-udbydere for at finde de bedste muligheder for dig
 • Er du lige efter den bedste af de bedste? Se vores gennemgang af Bedste webhostudbydere, hvor vi sammenligner de tre største udbydere på markedet

Pålidelighed og ydeevne

Du don’t vil have en bil der’s nedbrydes konstant – især hvis du skal bruge det hver dag til at komme til og fra arbejde. Det samme gælder for din hostingudbyder. Du har brug for en pålidelig service, der holder dit websted kørende.

Det er her, oppetid og nedetid kommer ind. Uptime viser, hvor meget af tiden et websted er live og kører, og nedetid er, hvor ofte sider går “ned” og er utilgængelige for besøgende.

Den første ting at sige er der’er ikke sådan noget som 100% oppetid. Opdateringer og rettelser betyder, at der altid vil være tilfælde, hvor nedetid er uundgåelig. Men du vil have din udbyder’s oppetid for at være så tæt som muligt på den perfekte score.

1&1 IONOS har gode oppetidsresultater. På sin hjemmeside hævder det at have “næsten 100% oppetid”, og da vi testede det selv, viste det sig rigtigt: 1&1 IONOS kom ud med 99,98% oppetid.

1 & 1 ionos pålidelighed1&1 IONOS tilbyder hastighed plus sikkerhed for sine brugere, der kombinerer flere datacentre med sikkerhedskopier og firewall-beskyttelse.

Så det’s har stabiliteten, men hvad med hastigheden? I dag’Verdens verden er webstedshastighed massivt vigtig – især på mobil. Hvis dit websted tager mellem bare et og tre sekunder at indlæse på mobilen, der’er en 32% chance af den besøgende, der giver op!

Besøgende er utålmodige, og sideindlæsningstider kan gøre eller ødelægge dit websted. der’det er ikke noget formål at have forbløffende indhold, hvis ingen hænger rundt længe nok til at se det. 1&1 IONOS er ikke’t den hurtigste hostingudbyder i vest, men det gør det ikke’t gør det for dårligt heller.

1&1 IONOS har 15 datacentre – dig’du får normalt den, der ligger nærmest dig, medmindre du’igen om en plan, hvor du kan vælge dit datacenter. Ydeevnen varierer afhængigt af hvilket af de 15 datacentre, der bruges.

Samlet set 1&1 IONOS gør ikke’t har gået hurtigere striber af en rival som HostGator. Men det’er ikke helt efterladt i støvet. Dit websted skal indlæses forholdsvis hurtigt og ikke lade besøgende banke på fødderne og række frem til knappen tilbage.

Yderligere information

 • Pålidelighed og ydeevne er især vigtige for virksomheder: Læs vores anmeldelse af den bedste webhosting til små virksomheder for at se en oversigt over de tre bedste værter for små virksomheder

Hosting Funktioner

Når det kommer til funktioner, 1&1 IONOS er en blandet taske; dens cloud-hosting og dedikerede hosting-planer er ret stærke, mens dens delte hosting og VPS-hosting begge er ret dårlige. I vores forskning, 1&1 IONOS scorede 3/5 for funktioner, placeret som 11. ud af 12 udbydere, som vi analyserede i detaljer.

Nedenfor kan du se nogle af hovedfunktionerne – inklusive opbevaring – til hostingplanerne for Shared, Cloud og VPS:

Hosting Plan Delt Cloud VPS Linux eller Windows SSL Opbevaring Trafik E-mail-konti Domæne
Linux-hosting Linux-hosting Linux-hosting, Windows-hosting valgfrit
SSL Wildcard Certificate SSL Wildcard Certificate SSL Wildcard Certificate
100 GB til 500 GB webområde 50 GB til 160 GB SSD-lagerplads 50 GB til 160 GB SSD-lagerplads
Ubegrænset trafik Ubegrænset trafik Ubegrænset trafik
25 til 500 e-mail-konti 10.000 e-mail-konti 250 e-mail-konti
1 gratis domæne i 12 måneder 1 gratis domæne i 12 måneder

Deling af funktionsdelingsfunktioner

Når det kommer til delte hostingfunktioner, 1&1 IONOS bomber dybest set. For det første gør det ikke’t har industristandarden cPanel-instrumentbrættet og bruger i stedet sit eget uklare alternativ. Da mange mennesker starter med delt hosting, gør dette hele oplevelsen sværere for dem, der har brug for det for at være den nemmeste. Vi’Vi har dækket dette mere detaljeret i afsnittet om brugervenlighed.

1&1 IONOS’ delte hosting-planer er billige, men du får det, du betaler for. Opbevaring, trafikgodtgørelse og strøm (CPU-kerner) er en blanding af slags okay og temmelig skuffende. Dens lave pris kan appellere, men ærligt talt for $ 3,99 ekstra pr. Måned’er mere end værd at springe efter en InMotion-plan (vores største fælles hosting-udbyder).

VPS Hosting Funktionsfordeling

Vores vigtigste afhentning fra VPS-hostingplanerne er, at de’er bare lidt… svag. De har i gennemsnit færre CPU-kerner (strøm) og mindre RAM (hukommelse) end konkurrenter, så du kan synes, at dit websted er langsommere, end hvis det var vært hos en anden udbyder. Igen, de’re billige planer, og det’s tradeoff. For stærk VPS-hosting anbefaler vi, at du i stedet kigger på InMotion eller Bluehost, hvis du har et WordPress-websted.

Cloud hosting-funktioner Opdeling

Cloud hosting er noget 1&1 IONOS klarer sig virkelig godt. Dens styrke ligger i dens skalerbarhed; med otte forskellige planer til rådighed, det’er super nem at opgradere, når du har brug for det. Start lille med Cloud M-planen for kun $ 10 / måned, og lette derefter op til Cloud Flex-planen ($ 350 / måned), når trafikken henter.

1 & 1 ionos funktioner1&1 IONOS’s cloud-hosting er dens stærkeste service

Opdeling af dedikerede hostingfunktioner

Det’er en lignende historie med 1&1 IONOS’ dedikeret hosting plan. der’s masser af strøm på tilbud; hvis dit websted får alvorlig trafik, det’s i meget sikre hænder. 1&1 IONOS har 15 datacentre tilgængelige over hele kloden – mere end det dobbelte af antallet af den nærmeste konkurrent. At kunne vælge et datacenter der’er tæt på dit publikum er afgørende for at holde dit websted så hurtigt som muligt.

Yderligere information

 • Sammenlign de bedste hostingudbydere og deres nøglefunktioner i vores sammenligningskort for webhosting

Brugervenlighed

Hosting kan være en skræmmende ting at nærme sig, især hvis du’er ny på det. Den gode nyhed er, at det virkelig ikke gør det’t behøver at være det! En god hostingudbyder vil gøre dit liv så let som muligt. Så hvordan gør man 1&1 IONOS træder op for at få deres kunder til at føle sig hjemme?

En af de vigtigste ting at overveje er kundegrænsefladen. Kontrolpanelet er det sted, hvor du administrerer dit websted og din konto, og grænsefladen er, hvordan kontrolpanelet er lagt ud, og hvordan du interagerer med det.

Kontrolpanelet er det sted, hvor du kan spore analyser, oprette marketingkampagner eller administrere dine e-mail-konti. Men hvor let er det at navigere? Det er jo det’Det er virkelig vigtigt, at grænsefladen ikke er’t vil give dig en migræne hver gang du åbner kontrolpanelet.

De fleste hostingudbydere, såsom HostGator og Bluehost, bruger cPanel, som er et populært og pålideligt kontrolpanel. 1&1 IONOS bryder denne tendens ved at bruge sin egen brugerdefinerede opsætning.

Det’det hele er meget godt at være anderledes, men sandheden er, 1&1 IONOS kunne gøre med at opdatere dets kontrolpanel. Det’er temmelig dateret og ikke den mest intuitive interface derude. Det kan være forvirrende og tage nogle at vænne sig til.

I betragtning af 1&1 IONOS sigter mod ejere af små virksomheder og alle fra begyndere til teknikere, det kunne gøre meget mere for at gøre dens service mere brugervenlig. For førstegangsholdere eller nervøse startere, vi don’t anbefaler 1&1 IONOS.

Kunde support

Stor kundesupport kan gøre hele forskellen, og det’er især vigtigt for hostingfirmaer. Hvis noget går galt med dit websted, vil du have det tilbage online så hurtigt som muligt.

1&1 IONOS tilbyder 24/7 telefonsupport 365 dage om året, samt et klart vidensgrundlag, hvor du kan finde ofte stillede spørgsmål og vejledninger. der’er en live chat-mulighed, men ikke altid en agent tilgængelig. Nogle planer, såsom dedikeret og VPS-hosting, tilbyder også gratis e-mail support.

Disse tjenester er fine, men de kan ret blive ramt og gå glip af. Dit problem bliver muligvis ikke altid løst så hurtigt eller effektivt som dig’d like, hvilket er, når brugerne finder 1&1 IONOS mest frustrerende.

Heldigvis siden virksomheden blev 1&1 IONOS, der’er nu en ekstra supportfunktion. Du modtager nu en-til-en-support fra din egen personlige konsulent gratis.

1 & 1 ionos-bærermiddel1&1 IONOS giver dig nu din helt egen personlige konsulent til at hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Dette er især nyttigt, når du opretter dit websted

1&1 IONOS har helt klart sat en masse kunderesource på plads, men det betyder, at det er en god service? Ikke altid. Og det’det er ikke kun et spørgsmål om svarhastighed…

Som nævnt ovenfor, 1&1 IONOS har masser af gode anmeldelser – og lad’glem ikke, millioner af antagelig tilfredse kunder, der aldrig har forladt en anmeldelse. Der er dog et par tilbagevendende temaer i de negative anmeldelser, som vi fandt lidt om.

For det første er der adskillige omtaler af uhøflige kundeserviceassistenter, og kunder hænges på. Don’t misforstå os – mange af os har arbejdet i kundeservice, og vi ved alt for godt, at kunden isn’t har altid ret. Men stadig, det’er en foruroligende tendens.

Meget af denne frustration for både forbrugere og assistenter ser ud til at komme fra nogle let tegnet Vilkår og betingelser for annullering af din kontrakt, som vi’er dækket i afsnittet nedenfor.

Prisplaner

Penge får verden til at gå rundt. Det får også dit hoved til at gå rundt og rundt, når du’prøver igen at sammenligne alle de forskellige priser på delt hosting, Pro-pakker og e-mail-tilføjelser.

1&1 IONOS er en af ​​de billigere bygherrer derude. Det er ganske vist det’er ikke den billigste – i gennemsnit koster den delte hostingplan 36% mere end HostGator – men den har bestemt nogle priser for at vende dit hoved (på en god måde).

Prisplaner nedbrudt

Her’s en oversigt over de forskellige hostingprisplaner, der tilbydes af 1&1 IONOS. De fleste af planerne undtagen Cloud-hosting har langsigtede kampagner, som vi’er inkluderet nedenfor.

Delt hosting

 • Vigtig: $ 4 per måned
 • Forretning: $ 8 per måned (Promo: $ 1 for den første måned)
 • Ekspert: $ 14 per måned

VPS Hosting

 • VPS S: $ 2 per måned
 • VPS M: $ 10 per måned
 • VPS L: $ 20 per måned (Promo: $ 2 pr. Måned i 6 måneder)
 • VPS XL: $ 30 per måned
 • VPS XXL: $ 40 per måned

Dedikeret hosting

SSD / NVMe-planer:

 • A8i SSD: $ 75 per måned (Promo: $ 55 pr. Måned i 3 måneder)
 • L-16 SSD: $ 90 per måned (Promo: $ 70 pr. Måned i 3 måneder)
 • XL-32 NVMe: $ 140 per måned (Promo: $ 120 pr. Måned i 3 måneder)
 • XL-64 NVMe: $ 170 per måned (Promo: $ 150 pr. Måned i 3 måneder)

HDD-planer:

 • A8i HDD: $ 70 per måned (Promo: $ 50 pr. Måned i 3 måneder)
 • L-16 HDD: $ 80 per måned (Promo: $ 60 pr. Måned i 3 måneder)
 • XL-32 HDD: $ 110 per måned (Promo: $ 90 pr. Måned i 3 måneder)
 • XL-64 HDD: $ 140 per måned (Promo: $ 120 pr. Måned i 3 måneder)

WordPress Hosting

 • Vigtig: $ 9 per måned (Promo: $ 1 pr. Måned i 12 måneder)
 • Forretning: $ 11 per måned (Promo: $ 5 pr. Måned i 12 måneder)
 • Pro: $ 15 per måned (Promo: $ 9 pr. Måned i 12 måneder)

Cloud Hosting

 • Cloud Hosting M: $ 15 per måned
 • Cloud Hosting L: $ 25 per måned
 • Cloud Hosting XL: $ 35 per måned
 • Cloud Hosting XXL: $ 65 per måned

Dette er ekstremt attraktive tilbud. Med 1&1 IONOS, du kan komme i gang med bare $ 1 pr. Måned! Bare husk, når kampagnen er forbi, vil du begynde at betale den normale pris, så sørg for at vide, hvor meget du har’Lades længere nede på linjen.

Bedste værdi for pengene

For de fleste mennesker er delt hosting stedet at starte. I dette tilfælde, $ 8 pr. måned Forretningsplan tilbyder den bedste værdi for pengene til almindelige websteder.

For bare $ 4 om måneden ekstra pr. måned sammenlignet med Essential-planen får du en ekstra 90 GB lagerplads og 15 databaser og e-mail-konti til. På denne plan kan dit websted håndtere omkring 100 besøgende pr. Minut.

Forretningsplanen er velegnet til op til fem websteder. hvis du’Når du kører en seriøs virksomhed og har brug for mere end det, giver $ 14 pr. måned ekspertplanen dig også et rigtig godt penge for dit penge. Denne plan indeholder 500 GB lagerplads, 500 databaser og 500 e-mail-konti – du låser endda SiteLock malware-beskyttelse op for at holde ubehagelige trusler i skak.

Mens forretningsplanen kun er egnet til omkring 100 besøgende pr. Minut, kan ekspertplanen håndtere omkring 300. Det’er ikke dårligt for en ekstra $ 6 per måned!

Skjulte omkostninger

1&1 IONOS er forkant med sin prisfastsættelse. Så længe du er opmærksom, når du’når du vælger din plan, skal du ikke’t blive fanget af eventuelle smarte omkostninger.

I det mindste i teorien. Vi fandt flere anmeldelser online, hvor vi klagede over uforklarlige gebyrer. Efter at have skuret 1&1 IONOS’ Vilkår og betingelser, vi må antage, at dette er ude af fejl i stedet for noget, der er underlagt. Når det er sagt, er det meget vanskeligt at annullere din kontrakt – vi’Jeg ser på det kort.

Der er en $ 50 opsætningsgebyr på den dedikerede hostingplan. Hvis du vil bruge 1&1 IONOS MyWebsite webstedsbygger eller e-mail marketing software, skal du tilmeld dig en plan og betaler ekstra pr. måned. Nogle planer opkræver også et lille beløb for sikkerhedskopier.

Dette er den lille ulempe med 1&1 IONOS tilbyder så mange forskellige tjenester under ét tag. Den store del er, at de’alt sammen er let at integrere og arbejde problemfrit. Ulempen er, at folk forventer, at alt skal inkluderes i en prispakke, og alt dette er ikke så billigt, som du først forventer.

1&1 IONOS tilbyder også en ingen risikopolitik på det delte og VPS planer der giver dig mulighed annullere når som helst, så hvis du’du er ikke tilfreds med dens service, du don’t mister en cent.

Samlet set 1&1 IONOS vandt’t bryde din bankkonto. Det’er en af ​​de billigste hostingudbydere på markedet, og dens kampagner er ensartede og tilbyder anstændig værdi. Der er tilføjelser, som du kan købe, men de’bliver ikke tvunget til dig. Bare don’t blive overrasket, når fornyelsestidspunktet kommer, og priserne vender tilbage til de normale priser.

Annullering af din kontrakt

Som vi antydede i ovenstående afsnit, annullering af din kontrakt er ikke’t altid en nem proces med 1&1 IONOS. Her’er et direkte tilbud fra virksomheden’s Vilkår og betingelser:

“4.2 Du kan annullere din kontrakt med os enten telefonisk, via dit kontrolpanel, pr. Brev og e-mail. Når vi har accepteret din annulleringsanmodning, får du en skriftlig bekræftelse af aflysningen. Annulleringsanmodninger pr. Brev og e-mail skal være modtaget mindst tre arbejdsdage før din fornyelsesdato. Annulleringsanmodninger anses ikke for at være modtaget og accepteret, før vi har udstedt vores skriftlige bekræftelse til dig.”

Skriftlig bekræftelse’? Intet problem. ‘Mindst tre arbejdsdage før din fornyelsesdato’? Fair nok. ‘Annulleringsanmodninger anses ikke for at være modtaget og accepteret, før vi har udstedt vores skriftlige bekræftelse til dig’?

Hold op – så jeg gør det ikke’t komme til at annullere min kontrakt, indtil du beslutter at godkende min anmodning? Og der’er der ingen tidsramme for dette? Det ser ud til, lidt?

I henhold til disse vilkår og betingelser kan en e-mail med annulleringsanmodning hypotetisk sidde ubesvaret – enten ved en fejl eller ved valg – og kunden har nul officiel beføjelse til at håndhæve den.

Enes fra Rancho Cordova, CA skrev:

“Jeg anmoder om en aflysning for service den februar. Jeg ser, at de stadig bliver sigtet for mig i marts og april. Jeg kontaktede dem, og de sagde, “Ja, du anmodede om annullering, men den annulleres ikke.” Derefter annullerede de min konto, men tilbagebetalte ikke fakturaerne i marts og april.”

I praksis håndteres de fleste aflysningsanmodninger sandsynligvis på en professionel og rettidig måde – lad’glem ikke, at dette er et firma med flere millioner kunder. Men 1&1 IONOS har bestemt efterladt meget plads til at dække ryggen i disse situationer, og det gør det ikke’t fyld os med et ton af selvtillid.

Yderligere information

 • didn’t finde de priser, du ledte efter? Læs vores artikel om de bedste billige webhotelleverandører at finde kvalitetstjenester til overkommelige priser

1&1 IONOS vs Dets konkurrenter

Enhver, der leder efter en hosting-udbyder, ved, at der er masser af virksomheder derude, der alle kaster sig for position og opmærksomhed. 1&1 IONOS har eksisteret længe nok til at tjene en plads i pakken – men lige hvor sidder den?

I vores forskning fandt vi 1&1 IONOS sidder på 9. plads af de 12 hostingudbydere, vi testede. Det kan gøre det bedre, når det kommer til brugervenlighed og kundeservice, men det tilbyder en lang række hostingtyper såvel som god værdi for pengene.

Faktummet det giver meget mere end bare hosting virkelig gør 1&1 IONOS skiller sig ud fra mængden.

Når man overvejer dens rivaler, 1&1 IONOS kunne lære et par ting fra HostGator om kundesupport. Vi’d anbefaler også Bluehost til alle WordPress-brugere.

HostGator scorede fulde karakterer for hjælp og støtte i vores forskning og kom på andenpladsen i vores ratings. Bluehost anbefales af WordPress selv som en hosting-udbyder på grund af dens top-notch WordPress-hosting. Bluehost kom som den største leverandør af vores forskning, og er en veletableret hostingudbyder.

Yderligere information

 • For en side ved side se på hver hostingudbyder, tjek vores sammenligningskort for webhosting
 • Ønsker du at finde ud af mere om HostGator? Læs vores fulde anmeldelse for at finde ud af, hvorfor vi anbefaler det så meget
 • Interesseret i Bluehost? Tjek vores dybdegående Bluehost-anmeldelse og se om det’det perfekte hosting valg for dig
 • Har du et WordPress-sted? Læs vores anmeldelse af den bedste leverandør af WordPress-hosting og opdag din bedste mulighed i dag

1&1 IONOS Hosting-anmeldelse: Resume

Med sin vifte af planer og ekstra software, såsom e-mail-marketing, domæneregistrering og website builder platform, 1&1 IONOS tikker en masse kasser.

Det har stadig ting at arbejde på – dets interface er forældet og forvirrende, mens dets kundesupport er ramt og savnet (især sammenlignet med andre udbydere, som HostGator.) 1&1 IONOS har vist det’s tager store skridt i den rigtige retning siden dens rebrand i 2018.

Vi anbefaler denne udbyder til små virksomheder og enkeltpersoner, men ikke til begyndere. Det har god skyhosting og dedikerede hostingplaner, men alle, der har delt delt eller VPS-hosting, skal se andre steder.

1&1 IONOS har nok funktioner og planer om virkelig at skalere en virksomhed og tilbyder konkurrencedygtige priser, der er gode til dem, der starter på et budget. Dog det’er uegnet til begyndere på grund af dets udfordrende interface.

Kunne 1&1 IONOS være den der du vil have? Prøv det i dag, eller se på vores sammenligningstabel for flere førende udbydere.

Fundet vores 1&1 anmeldelse af IONOS?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map