Bluehost-anmeldelse: Er det den bedste vært til dit websted?


Bedst til

Bedste samlede hosting-udbyder


Samlet bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Bluehost er en hostingudbyder med stærk kundeservice, oppetid og værdi for pengene. Hvis du søger at være vært for et WordPress-sted, så er dette udbyderen for dig. Nogle af Bluehosts funktioner er dog stærkere end andre – læs videre for at lære mere.

Er Bluehost Web Hosting til dig?

Brug et par minutter på at undersøge de bedste udbydere af webhosting, og Bluehost vil være næsten med det samme på din radar – det’er meget brugt og enormt populær. Men hvad adskiller Bluehost fra pakken? Har det nøjagtigt, hvad du’er du på udkig efter, eller ville en anden udbyder være en bedre pasform?

Vi’Jeg dækker de vigtigste afgørende faktorer indgående, men for at starte her’s Bluehost – et overblik:

stjernevurderingsgrafik

Vi’Vi har udført vores egen brugertest af de bedste hostingudbydere og sammenlignet vores fund for hver udbyder for at rangordne hver så nøjagtigt som muligt. Bluehost’s særlige styrker var kundesupport, server oppetid og værdi for pengene.

Hvem er Bluehost bedst til?

Bluehost’s kundesupport, stærk oppetid og overkommelige begynderplaner gør det til en pålidelig hostingudbyder. hvis du’Når du leder efter gammeldags pålidelighed, er Bluehost et godt valg. At’hvorfor vi’har bedømt det som den bedste samlede hosting-udbyder på markedet. Bluehost er også det bedste valg, du kan tage, hvis du’re vært for et WordPress-sted – det’s vandt titlen på best til WordPress hosting i vores forskning, og WordPress.org har selv anbefalet Bluehost siden 2005. Vi synes også det’er ret stor til fotografering af webstedets hosting, hvis det’er din slags ting.

Bluehost kort fortalt

Utah-baserede Bluehost kom ind på scenen i 2003. Siden da var det’s blevet en af ​​de førende udbydere af webhostingtjenester og ejes i øjeblikket af The Endurance International Group, som også ejer konkurrent HostGator. Bluehost styrker i øjeblikket mere end to millioner websteder over hele verden, primært ud af sit datacenter i Utah.

Fordele og ulemper

Bluehost fordele

 • Pålidelig server oppetid: Bluehost tilbyder en superkonkurrencedygtig oppetidsgaranti på 99,98%
 • Sømløs WordPress-integration: det kunne ikke’t være lettere at oprette et WordPress-sted gennem Bluehost
 • Prisfastsættelse på budgettet: Priserne er stadig konkurrencedygtige selv efter det første år, og en række forskellige niveauer af prisplaner betyder der’er en overkommelig mulighed for hvert websted

Bluehost Cons

 • Ekstra omkostninger: tonsvis af valgfri tilføjelser vil snige sig ind i din indkøbsvogn ved kassen, og det’er op til dig at fjerne markeringen af ​​disse varer, før du køber
 • Opbevaring: Bluehost tilbyder en lille mængde lagerplads på sin basisplan sammenlignet med konkurrenter

Pålidelighed og ydeevne

Vi sagde, at Bluehost var pålidelig, og vi mente det: Bluehost har en stor oppetidsgaranti på 99,98%. Ingen webhost kan tilbyde 100% oppetid, så 99,98% er en stærk visning – det betyder ca. en time og 45 minutters nedetid pr. År. At’er kun nummer to hos Hostgator, der tilbyder 99,99% oppetid.

bluehost oppetidsprocent sammenligning diagram

Typer af hosting og funktioner

Bluehost tilbyder seks forskellige typer af hosting: Delt, delt WordPress, WooCommerce, VPS, Administreret WordPress og dedikeret. Vi’Vi har opdelt detaljerne om hver type i vores Bluehost-prisfastsættelse, men generelt kan du tænke på forskellene som denne:

 • Delt: den billigste og letteste generelle service
 • Delt WordPress: den billigste og nemmeste måde at være vært for et WordPress-sted
 • WooCommerce: den bedste måde at være vært for en online butik med WordPress
 • VPS: ikke så dyre som dedikeret hosting, og stadig god til forretningssteder, der skal gå ud over det grundlæggende
 • Administreret WordPress: endnu flere funktioner til dit hostede WordPress-sted
 • Dedikeret: den dyreste, men også den mest kraftfulde hosting service

WordPress og Bluehost

WordPress anbefaler Bluehost som dens største leverandør af webhosting – og det’er ingen lille bedrift, der kommer fra et firma der’s beskæftiget sig med utallige webværter på sin tid. hvis du’er allerede klar til at have et WordPress-sted, så er Bluehost den bedste webhost at gå med. Og hvis du’er allerede indstillet på Bluehost, så skal du bestemt overveje at opsætte dit websted med WordPress.org – du kan installere det gennem dit Bluehost-betjeningspanel med kun et klik.

Sådan installeres WordPress på Bluehost

Andre Bluehost-funktioner

Sømløs WordPress-integration er Bluehost’s mest imponerende funktion, men bestemt ikke dens kun funktion. Vi’Vi har samlet resten af ​​Bluehost’s bedste tilbud nedenfor:

DomæneregistreringBluehost tilbyder et gratis domæne til bestemte brugere, når de tilmelder sig en årsplan. Denne frynsegoder inkluderer dog ikke domæneregistreringsgebyret (mellem $ 10 og $ 15), som du’Jeg skal stadig betale for.
Webstedsbyggerder’s en drag-and-drop-webstedsbygger for dem, der har en idé om, hvad de vil oprette, men don’t har skarpe nok HTML- og CSS-færdigheder.
DataoverførselBluehost tilbyder ubegrænset dataoverførsel på mange af sine planer. Bluehost leverer dog også CPU-beskyttelse – mere om dette nedenfor.
cPanelBluehost bruger “cPanel” Kontrolpanel, som er et populært site management system. Virksomheden tilbyder også gratis sikkerhedskopier, så du ikke gør det’t mister alle nøglepladsfiler.
OpbevaringAfhængig af den plan, du bruger, tilbyder Bluehost alt fra 50 GB op til ubegrænset lagerplads til dine webstedsfiler. Hvis alt hvad du planlægger at gøre er at køre en WordPress-blog med ord og billeder, vil 50 GB-planen være fin, da det vil tage et stykke tid at bruge så meget lagerplads.

En fælles webhostingfunktion, som Bluehost mangler er fri migration. hvis du’når hun ser på at migrere et eksisterende websted til Bluehost, vil udbyderen kun gøre det til en pris af $ 149.99. Den gode nyhed er, at denne afgift dækker overførsel af op til 5 websteder og 20 e-mail-konti.

Prisfastsættelse

Bluehost rangerer meget i vores forskning for værdi for pengene, med en score på 4,6 / 5. Den bedste del? Alle Bluehost-planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Delt hosting er Bluehost’s billigste plan til $ 2,95 / måned for det første år og $ 7,99 / måned efter det. Dedikeret hosting er den dyreste plan, der starter ved $ 79.99 / måned.

Bluehost-priserDer er altid et salg hos Bluehost

Bluehost startpriser:

 • Delt hosting: $ 2,95 pr. Måned, fornyes til $ 7,99 pr. Måned
 • Delt WordPress-hosting: $ 2,95 pr. Måned, fornyes til $ 7,99 pr. Måned
 • WooCommerce hosting: $ 6,95 pr. Måned, fornyes til $ 13,99 pr. Måned
 • VPS hosting: $ 18.99 pr. Måned, fornyes ved $ 29.99 pr. Måned
 • Administreret WordPress-hosting: $ 19,95 pr. Måned, fornys til $ 29,99 per måned
 • Dedikeret hosting: $ 79.99 pr. Måned, fornys til $ 119.99 pr. Måned

Bluehost-prissætning kontra konkurrentprissætning

Udbyder Delt Hosting VPS Hosting Dedikeret hosting WordPress Hosting Bluehost

HostGator

I bevægelse

$ 2,95 $ 18,99 $ 79,99 $ 2,95
$ 2,75 $ 29,95 $ 119 $ 5,95
$ 6,39 $ 29,19 $ 105,69 $ 6,99

Hvilken plan er den bedste værdi for pengene?

hvis du’er ny på webhosting eller dit websted er ikke’t massiv, så anbefaler vi at starte med Bluehost’s Delte eller delte WordPress-planer. De’er den billigste, og tilbyder stadig en anstændig række funktioner. Når dit websted vokser ud af disse delte planer, kan du altid opgradere til de dyrere, men bedre udstyrede indstillinger.

Bluehost Ekstra omkostninger

Desværre vil de fleste hostingudbydere udfylde din virtuelle kurv med tilføjelsesposter under kassen. Disse odds og ender hæver prisen på din plan, men du kan altid fjerne markeringen af ​​dem, før du foretager dit køb.

Imidlertid, nogle af disse ekstra ting vil være pengene værd, afhængigt af den type websted, du har’ser ud for at komme af jorden. Her’er en oversigt over de mest almindelige ekstramateriale dig’Jeg løber ind i:

bluehost skjulte omkostningsgrafik

Lær mere om disse ekstra genstande, og om du eller ej’Jeg har brug for dem i vores fulde Bluehost-prisanmeldelse.

Annullering af din Bluehost-plan

Bluehost’s 30-dages pengene-tilbage-garanti betyder, at du får tid til at teste platformen og se, om den er’s til dig. Men det’det er vigtigt at tage denne beslutning inden for de første 30 dage, fordi Bluehost bagefter ikke gør det’t tilbud nogen refusioner eller aflysninger.

Vores vejledning til Billigste webhostudbydere

Det Bedste webhostudbydere

Interesseret i hosting af Node.js? Oplev de bedste Node.js-udbydere

Sikkerhed

Den bedste indikation af et sikkert websted er et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). SSL-certifikater fortæller brugerne, at alle oplysninger, de deler på dit websted, er sikre, og at disse certifikater er angivet med hængelåsikonet og “https” i begyndelsen af ​​en webadresse.

Hver Bluehost-plan leveres med et gratis SSL-certifikat, så du behøver aldrig at bekymre dig om, at besøgende får en advarsel om, at dit websted er usikkert. For mere avanceret sikkerhed kan du også købe et premium SSL-certifikat til $ 49.99 / år. Dette ville være en værdig investering for e-handelswebsteder, eller ethvert websted, hvor brugerne logger på med et brugernavn og adgangskode og / eller giver følsomme oplysninger (som kreditkortoplysninger).

Andre gratis Bluehost-sikkerhedsfunktioner inkluderer Spam Assassin-beskyttelse, hotlink-beskyttelse og Secure Shell-adgang. Grundlæggende inkluderer Bluehost mere end nok sikkerhedsforanstaltninger til at få et standardsted fra jorden – men hvis du’hvis du ønsker at skalere dit websted eller sælge online, kan du muligvis investere i et par ekstra.

Bluehost tilbyder en masse ekstra sikkerhedsforanstaltninger at vælge imellem, men de kan hurtigt tilføje og øge din regning, så det’er vigtigt at vælge klogt. For eksempel koster SiteLock Find (avanceret sikkerhed for e-handel) kun $ 1,99 / måned, men hvis du vil købe det, skal det faktureres årligt til $ 23,88 / år. At’Det er stadig ikke meget for at sikre beskyttelsen af ​​dine online-kunder, men det kan være svært at ikke føle sig blændende ved kassen.

Hjælp og support

Bluehost er nummer et i vores forskning for kundesupport og tjener perfekte 5/5. Den har en forskellige supportmuligheder, inklusive live chat, e-mail support billetter og 24/7 telefon support. En bruger bedømte Bluehost’s kundesupport som “øverste hak,” citerer hans egne oplevelser med mulighed for live chat:

“jeg’Vi har haft et par problemer hovedsageligt forårsaget af mine egne fejl, og de’Vi har altid hjulpet mig med at rette dem op. De’er nemt at kontakte via live chat, og jeg gør det ikke’t tror jeg’Vi måtte vente mere end ti minutter på at chatte med nogen.”

bluehost support hjemmeside

Virksomheden tilbyder tre forskellige tekniske supportnumre afhængigt af dine behov:

 • Generelle undersøgelser
 • VPS og dedikeret hosting
 • WordPress assistance

En dejlig ting ved Bluehost’webstedet er, at det tilbyder øjeblikkelige svar lige på den primære hjælpeside for nogle af de mere almindelige problemer. Sig f.eks. Du kan’t finde ud af, hvordan du overfører dit WordPress-sted fra en anden vært – du kan klikke på det spørgsmål på hjælpesiden og derefter få vist flere måder at løse dit problem på, inklusive en hjælpeartikel, live chat og det specifikke telefonnummer, du skal ringe til.

hvis du’føler dig specielt teknisk erfaren, det’Det er værd at prøve selv at finde svaret på Bluehost’s supportfora. Det’er ofte hurtigere at udføre forskningen uafhængigt, og det vil i sidste ende give en bedre forståelse af, hvordan et websted fungerer. Vi testede Bluehost’s live chat os selv, og fandt, at de øjeblikkelige svar faktisk var skræddersyet til vores specifikke spørgsmål og ikke’t skimp på kvalitet.

bluehost live chat destinationsside

Kundetilfredshed

Bluehost-kunder er mest imponeret over platformen’s hjælp og supporttjenester. En bruger ved navn Robin skrev:

“jeg’Jeg har brugt Bluehost i over fem år på mit WordPress-websted. jeg’Vi har haft et par gange, hvor mit websted er gået ned på grund af installerede plugin-problemer, og jeg kunne ikke’t finde ud af, hvad man skal gøre. Hver gang hjalp de mig med at løse problemet hurtigt. Højt anbefalet.”

Michael, en anden Bluehost-bruger, havde dette at sige:

“jeg’Jeg er ikke en webstedsekspert, så jeg tror det’det er bedre at spørge nogen, før jeg klikker rundt og bryder noget. Hver gang jeg’Vi har haft et spørgsmål, jeg’Vi har brugt live chat – med en gennemsnitlig ventetid på tre sekunder for nogen at slutte sig til mig. jeg’Vi har altid modtaget et hurtigt, klart svar fra en venlig rep på under fem minutter.”

bluehost interfaceBluehost-interface er ren og intuitiv og er en drøm

Bortset fra kundesupport, oppetid og WordPress integration er også enestående styrker for Bluehost. Det fungerer også godt i værdi for pengene – så længe du husker at holde dine øjne skrælne for ekstraomkostninger under kassen. Michael fortsatte endda med at skrive:

“Læs bare alt omhyggeligt for at vide, hvad du har’tilmelder sig til. Vær også opmærksom på planerne og ekstramateriale – vide, hvad dit websted kræver, og undgå blot resten.”

Og vi’d bliver enig!

Begrænsninger

Mange Bluehost-kunder har udtrykt frustration over manglen på forudinstallerede funktioner. Det’Det er sandt, at Bluehost har meget at tilbyde, men det’Det er også sandt, at du aktivt skal vælge og vælge, hvilke af de tilbud, du vil have på dit websted – og ofte mod et ekstra gebyr.

Yderligere produkter

Vi ved nu om det ekstra omkostninger der skal købes uden for din Bluehost-plan. Men der er mange tilføjelser der gøre kommer med i hver Bluehost-plan. Faktisk kommer den mest basale plan med bare knogler, du kan købe hos Bluehost (Basic Shared-planen, $ 2,75 / måned introduktionspris) stadig med:

 • 50 GB SSD-lagerplads
 • Umeteret båndbredde
 • Gratis SSL-certifikat (husk dem ?!)
 • 1 domæne inkluderet
 • 5 parkerede domæner
 • 25 underdomæner

Og hvis du tager et niveau opad til Plus Shared-planen (til en introduktionspris på $ 4,95 / måned), bliver antallet af websteder, SSD-lager, domæner, parkerede domæner og underdomæner alle ubegrænsede. Plus Shared giver dig også 30 gratis dage med en Office 365-postkasse og anti-spam e-mail-filtrering gennem Spam-eksperter.

Hovedet op!

Bluehost isn’t bare en hostingudbyder – den fungerer også som en domæneregistrator, hvilket betyder, at du kan søge efter og købe et domæne uden at bruge en tredjepartstjeneste. Det betyder også, at du kan administrere din domæneregistrering og hostingtjenester fra den samme konto.

Hvor meget skal et domænenavn koste?

En begynder’s Vejledning til domænenavne

Afsluttende tanker

I vores samlede hosting-placeringer, Bluehost kommer først, forud for at være vært for tungvægte som HostGator og GoDaddy. I individuelle kategorier rangerer Bluehost først for kunde service, anden for oppetid, og anden for værdi for pengene. Det’er også den bedste hostingudbyder til at styre en WordPress site med.

Hvis sømløse funktioner er din højeste prioritet, er du måske bedre stillet med InMotion snarere end Bluehost – som vi’set, Bluehost’Ekstraudgifter og ekstraomkostninger kan være forvirrende.

Vores konklusion? Det hele afhænger af dine webstedsmål – men hvis du gør det’når han leder efter overkommelige priser og pålidelighed, er Bluehost en solid udbyder.

11

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me