Bluehost-prisfastsættelse 2020

Contents

Er Bluehost’s Prisplaner, der er dine penge værd?

Bluehost priser præsenteret billedeBluehost er en populær hostingudbyder der’er kendt for sin WordPress-hosting – og ikke underligt, i betragtning af det’s anbefalet hosting nummer 1 udbyder af WordPress selv!


Men hvad gør Bluehost’s priser ser ud? Er det værd at dine hårdt tjente kontanter? Og har det dyre fornyelsesomkostninger?

Vi’er her for at afsløre alt om Bluehost’s hostingplaner, så du kan tage den bedste beslutning for dit budget.

Bluehost tilbyder seks forskellige typer af hosting, med flere planer og priser for hver. Dette kan blive temmelig forvirrende temmelig hurtigt, hvorfor vi’kommer til at nedbryde hver hosting-type en efter en, så du kan se et godt kig på de planer, priser og funktioner, der tilbydes.

Men lad først’s se hurtigt på de generelle priser, du kan forvente af Bluehost.

Bluehost-priser: Hurtigt kig

Den billigste Bluehost-plan er delt hosting, der starter ved $ 2,95 pr. Måned og derefter fornyes med den normale sats på $ 7,99 pr. Måned. Den dyreste mulighed er dedikeret hosting, der starter ved $ 79.99 pr. Måned. Alle Bluehost-planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti og rabatter for nye kunder. Faktisk kan du spar op til 64% pr. måned med Bluehost’s salgsfremmende priser!

Nedenfor kan du se startpriserne for hver hosting-type, fra billigste til dyreste:

 • Delt hosting: $ 2,95 pr. Måned, fornyes med $ 7,99 pr. Måned
 • Delt WordPress-hosting: $ 2,95 pr. Måned, fornyes til $ 7,99 pr. Måned
 • WooCommerce hosting: $ 6,95 pr. Måned, fornyes til $ 13,99 pr. Måned
 • VPS hosting: $ 18.99 pr. Måned, fornyes ved $ 29.99 pr. Måned
 • Administreret WordPress-hosting: $ 19,95 pr. Måned, fornyes til $ 29,99 pr. Måned
 • Dedikeret hosting: $ 79.99 pr. Måned, fornys til $ 119.99 pr. Måned

Vi’vil være helt forudgående: Bluehost’s priser er’t det billigste på markedet. Imidlertid, det tilbyder stor værdi for pengene. At’hvorfor vi scorede det 4.6 / 5 på dette område. Bluehost tilbyder meget mere på sine grundlæggende planer end mange af sine konkurrenter, så læs videre for at finde ud af, om det’er den rigtige udbyder til dig.

Pas på: Kampagnepriser

Som de fleste andre hostingudbydere tilbyder Bluehost nedsatte priser for nye kunder. Denne reducerede pris varer i din første periode og fornyes derefter til den ordinære pris, når denne periode er forbi.

De priser, du ser på Bluehost’s hjemmeside, og priserne diskuteret nedenfor, er månedlige priser for en 36-måneders kontrakt.

Vi’Jeg vil altid gøre vores bedste for at gøre det nøjagtigt, hvor meget du kan forvente at betale på hvert trin af hosting.

At’hvorfor vi viser Bluehost’s rabatpriser for nye kunder samt viser fornyelsesomkostningerne, når denne diskonteringsperiode er afsluttet. Senere, vi’Jeg vil diskutere eventuelle ekstra gebyrer, du skal kigge efter, og hvad Bluehost inkluderer gratis.

Yderligere information

 • Læs vores fulde Bluehost anmeldelse for et detaljeret kig på dens funktioner, pålidelighed og mere – inklusive hvordan det fungerede i vores forskning!
 • Sammenligne de bedste webhostudbydere i vores omfattende gennemgang
 • Leder du efter en hel del? Sammenlign over 50 planer, når vi gennemgår Billigste webhostudbydere

1

Bluehost-prisfastsættelse: Hvor meget koster Bluehost pr. Måned?

Bluehost tilbyder seks typer af hosting: delt, VPS, dedikeret, delt WordPress, administreret WordPress og WooCommerce hosting. Hver af disse leveres med sine egne prisplaner og funktioner – jo mere avanceret hosting, jo flere funktioner får du, og jo mere koster det, som du kan se på nedenstående grafik.

bluehost prisopdelingen infographicBluehost tilbyder seks typer hosting – her kan du se de nedsatte startpriser for hver enkelt.

Se på nedenstående tabel for at få et indblik i, hvor meget hver hosting-type koster:

Prisplan Plan Billigste Plan: Rabatpris Billigste Plan: Regelmæssig rabat Rabat pr. Måned Delt Delt WordPress WooCommerce VPS Administreret WordPress (Pro) Dedikeret
$ 2,95 $ 7,99 63%
$ 2,95 $ 7,99 63%
$ 6,95 $ 13,99 50%
$ 18,99 $ 29,99 36%
$ 19,95 $ 29,99 33%
$ 79,99 $ 119,99 33%

Du’Jeg vil bemærke, at hver Bluehost-plan leveres med både en rabat og en almindelig pris. Hvor meget du sparer afhænger af den plan, du vælger, og længden på dit abonnement. For eksempel kommer den billigste delte hostingplan 63% rabat på den månedlige pris når du tilmelder dig i tre år – det’er omkring $ 180 i besparelser i alt!

Bluehost’s fælles hosting koster mellem $ 2,95 og $ 13,95 pr. måned til at begynde med og varierer mellem $ 7,99 og $ 23,99 pr. måned efter fornyelse. Det samme gælder Bluehost’s delte WordPress-hostingplaner. Delt hosting er den mest basale type hosting, og det er derfor det’er den billigste.

I den anden ende af skalaen dig’Vi har dedikeret hosting, som er meget avanceret og designet til at understøtte websteder med masser af trafik. Selv med en rabat starter priserne ved $ 79.99 pr. Måned – uden en rabat starter de normale priser ved $ 119.99 pr. Måned. Dette er vært for store websteder med store budgetter!

Med så mange forskellige muligheder, skal du vælge en Bluehost-plan, der ikke kun passer til dit budget, men som giver de funktioner, der også kan være til fordel for dit websted.

Vi’Jeg vil udforske hver af Bluehost’s hostingplaner, der starter med den mest basale hosting og arbejder os op til de mere avancerede og specialiserede planer – begyndende med dens delte hostingplaner. Men lad det først’s find ud af, hvilken hostingtype der passer til dig!

2

Hvilken Bluehost-plan der passer dig?

Det siger sig selv, at kun du kan vide hvad’er bedst til dit websted – dets specifikke behov, hvor meget trafik det får, hvor meget lagerplads du har brug for, om du’planlægger med stor vækst eller holder tingene små.

Vi kan dog hjælpe med at pege dig i den rigtige retning. Vi’Vi har listet de forskellige hostingtyper i nedenstående tabel med tip om, hvem hver enkelt er bedst til… og hvem de’er ikke for.

Vi’Vi har lagt hostingtyperne i prisrækkefølge, startende med den billigste, for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for dit budget.

Bedst til ikke til den billigste pris / måned Delt Delt WordPress WooCommerce VPS Administreret WordPress (Pro) Dedikeret
– Nye websteder kommer fra jorden
– Små, statiske blogs eller brochuresider
– Websteder med meget lav trafik
– Enhver med et stramt budget
– Websteder med stigende trafikniveauer
– E-handelswebsteder
– Interaktive eller komplekse websteder
– Websteder med store mediefiler
$ 2,95
– WordPress-websteder i lille skala
– WordPress-brugere kommer i gang online eller med et stramt budget
– Ikke-WordPress-websteder
– Store, komplekse WordPress-websteder
– Trafikstunge WordPress-websteder
$ 2,95
– Online butikker
– WordPress-brugere bygger med WooCommerce
– Begyndere og pro sælgere
– Ikke-e-handelssteder
– Onlinebutikker i megastørrelse
– Enhver, der ikke bygger med WooCommerce
$ 6,95
– Mest “fast” store websteder
– Bedre sikkerhed, ydeevne og funktioner end delt hosting
– Voksende og / eller professionelle websteder
– Enhver med WordPress-specifikke behov
– Brugere med ekstremt stramme budgetter
– I alt tekniske begyndere
$ 18,99
– Professionelle WordPress-websteder
– WordPress-brugere med store mål for deres hjemmeside
– De, der ønsker forbedret ydelse, bekvemmelighed og funktioner i forhold til delt WordPress-hosting
– Ikke-WordPress-websteder
– Begynder WordPress-brugere, der ønsker at holde tingene små
$ 19,95
– Høj trafik, humongøse websteder
– Store online butikker med enorme indtægter
– Brugere, der har brug for ultimativ kontrol, sikkerhed og ydeevne til deres websted
– Små websteder med lav trafik
– Enhver, der prøver at holde omkostningerne lave
– Tekniske begyndere eller vært for nybegynder
$ 79,99

Forhåbentlig har du nu en god idé om, hvilken hostingtype der bedst passer til dine behov og dit budget. Sørg for at finde en balance mellem begge – don’t udgifter til funktioner, du ikke har’t har brug for, men også don’t begrænse dit websted’s ressourcer til at spare et par dollars!

3

Bluehost-planer: Delt hostingomkostninger

Få delt hosting for $ 2,95 / måned (normalt $ 7,99)

Hurtigt blik: Delt hosting er den billigste type hosting, du kan finde. Det’er meget grundlæggende, hvilket gør det bedst for brochuresteder med meget lav trafik. Med Bluehost starter delt hosting ved $ 2,95 pr. Måned, og fornyelse ved $ 7,99 pr. Måned efter afsluttet rabatperiode – denne rabat sparer dig 63% pr. Måned! Der er fire delte hostingplaner i alt at vælge imellem.

hvis du’er på et stramt budget og har brug for grundlæggende hosting til et enkelt sted, da er delt hosting et godt valg. Det’er en meget begrænset type hosting, men det gør det også ekstremt overkommelig – det’er ideel til at holde omkostningerne lave og dit websted i en håndterbar størrelse.

Bluehost har fire delte hostingplaner, som du kan vælge imellem, hver med forskellige niveauer af ydeevne og funktioner. Jo mere du betaler, jo mere avanceret er planen, men husk: delt hosting er hovedsageligt designet til at understøtte personlige, hobby- og brochuresider.

Bluehost-priser delte hosting-planerBluehost’s delte hostingplaner spænder i pris fra $ 2,95 til $ 13,95 pr. måned, med fire planer at vælge imellem.

Bluehost-delt hostingplaner

 • Grundlæggende: $ 2,95 pr. Måned, fornyes til $ 7,99 pr. Måned
 • Plus: $ 5,45 per måned, fornyes med $ 10,99 per måned
 • Choice Plus: $ 5,45 per måned, fornyes til $ 14,99 per måned
 • Pro: $ 13,95 pr. Måned, fornyes ved $ 23,99 per måned

Hvis du kun har brug for hosting til et enkelt websted, skal grundlæggende $ 2,95 pr. Måned være fint til dine behov på basisniveau. Funktioner på denne plan inkluderer 50 GB lagerplads, uovervåget båndbredde og et gratis SSL-certifikat. Vi don’t anbefaler Pro-planen for stærkt – Hvis du har avancerede behov, skal du se på VPS-hosting i stedet.

Se på nedenstående tabel for at sammenligne hver plan’s vigtigste funktioner:

Funktioner Basic Plus Choice Plus Pro Startpris / måned Normal pris / måned Besparelser / måned Antal websteder SSD-opbevaring båndbredde Gratis SSL Ydeevne domæner Domænes privatliv Codeguard Site Backup Dedikeret IP-adresse
$ 2,95 $ 5,45 $ 5,45 $ 13,95
$ 7,99 $ 10,99 $ 14,99 $ 23,99
63% 50% 64% 42%
1 Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
50GB Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
Standard Standard Standard Høj
1 Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;

Som du kan se, der’er et stort spring mellem Basic og Plus-planerne med hensyn til de funktioner, du får – men ikke et massivt spring i pris. Dette kan gøre Plus-planen til et fornuftigt valg, hvis du har brug for mere end 50 GB lagerplads eller mere end et domæne.

De mere avancerede Choice Plus- og Pro-planer leveres med mere seriøse funktioner. Domænesikkerhed skjuler dine kontaktoplysninger fra det offentlige domæneregister, mens daglige sikkerhedskopier giver dig et sikkerhedstæppe, hvis noget skulle gå galt.

Det’Det er værd at vide, at Bluehost sikkerhedskopierer dit websted på den billigste basisplan – men det’s kun på Choice Plus-planen og derover får du CodeGuard inkluderet gratis, hvilket er en mere avanceret og skræddersyet sikkerhedskopitjeneste. Hvis du vil have kontrol over dit websted’s sikkerhedskopier, så er Choice Plus den bedre mulighed.

Vi don’t anbefaler ofte Pro-planen – hvis dine behov bliver mere avancerede, du’Jeg får bedre værdi for pengene ved at opgradere til en VPS-hostingplan i stedet. I slutningen af ​​dagen er en delt hostingplan ikke’t værd næsten $ 25 per måned!

Bluehost’s Shared Hosting: Er det rigtigt for dig?

Begynder du lige online med et meget lille og grundlæggende websted?
Ønsker du at holde omkostningerne lave og overkommelige?
Vil dit websted modtage meget lave mængder trafik?

Hvis svaret på alle disse er “Ja”, så anbefaler vi, at du starter med Basic- eller Pro-planerne, afhængigt af dine behov.

Hvis du har brug for at sælge online, forventer et moderat trafikniveau, har en masse medier at uploade eller har et interaktivt websted (snarere end et statisk brochureside, f.eks.), Er delt hosting ikke’t til dig. Læs videre for at lære om VPS-hosting, som måske er mere velegnet.

Yderligere information

 • Vi samler alle de bedste tilbud i vores gennemgang af 6 bedste billige delte hostingudbydere
 • hvis du’når du kigger specifikt efter delt hosting, bør du tjekke vores gennemgang af Bedste delte hosting-tjenester

4

Bluehost-planer: VPS-hostingomkostninger

Få VPS-hosting for $ 18.99 / måned (normalt $ 29.99)

Hurtigt blik: VPS står for Virtual Private Server og er en mere avanceret version af delt hosting – du får bedre sikkerhed, flere ressourcer og hurtigere indlæsningshastigheder. Bluehost har tre VPS-hostingplaner, med den billigste plan, der starter ved $ 18.99 pr. Måned, og fornyelse af $ 29.99 pr. Måned – det’er en rabatbesparelse på 36% pr. måned! De fleste websites i normal størrelse bruger VPS-hosting.

VPS-hosting er det næste trin op fra delt hosting i både funktioner og pris – det koster mere, men kommer med bedre sikkerhed, hastighed og ydeevne. der’s ingen risiko for, at andre websteder bruger dine ressourcer og gør det et meget mere pålideligt valg.

Hvis du har et almindeligt websted, er dette normalt den bedste type hosting at vælge, og kombinerer fornuftige priser med solide funktioner.

Bluehost har tre VPS-hostingplaner, med startpriser, der spænder fra $ 18.99 til $ 59.99 pr. Måned. Du don’du har brug for et stort websted for at vælge VPS-hosting – du kan vælge den plan, der bedst passer til dit budget og dit websted’s behov.

Bluehost-priser VPS-planerDer er tre VPS Bluehost-hostingplaner, der starter ved $ 18.99 pr. Måned.

Bluehost VPS Hosting-planer

 • Standard: $ 18.99 pr. Måned, fornyes ved $ 29.99 pr. Måned
 • Forbedret: $ 29.99 pr. Måned, fornyes til $ 59.99 pr. Måned
 • Ultimate: $ 59,99 per måned, fornyes til $ 119,99 per måned

Hvis du har et lille websted, men ønsker pålideligheden af ​​VPS-hosting i stedet for delt hosting, vil $ 18.99 pr. Måned Standardplan er bedst. Den leveres med 30 GB lagerplads og 1 TB båndbredde – denne mængde båndbredde er meget mere end dig’d komme på en delt plan, og betyder, at du ikke gør det’t behøver at bekymre dig om dit websted går ned på grund af trafikspidser.

Bluehost anbefaler den midterste, udvidede plan til $ 29,99 pr. Måned – dette giver dig 60 GB lagerplads og 2 TB båndbredde, hvilket gør den perfekt, hvis du’re skalering af dit websted.

At bestemme, hvilken af ​​Bluehost’s VPS-planer er bedst for dig, se på de vigtigste funktioner nedenfor:

Funktioner Standard Enhanced Ultimate Startpris / måned Normal pris / måned Besparelser / måned Antal kerner SSD-opbevaring båndbredde Gratis SSL vædder Gratis domæne Udvidet kontrolpanel Gratis sikkerhedskopier Antal IP-adresser
$ 18,99 $ 29,99 $ 59,99
$ 29,99 $ 59,99 $ 119,99
36% 50% 50%
2 2 4
30GB 60GB 120GB
1TB 2TB 3TB
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
2 GB 4GB 8GB
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
1 2 2

Du kan med det samme se, at disse funktioner er mere avancerede og lyder mere tekniske end dem, du får med delt hosting. VPS-hosting er også meget mere skalerbar – Med hver opgradering får du dobbelt så meget RAM (hukommelse) og opbevaring, hvilket giver dig masser af plads til at vokse dit websted.

Hvis dit websted har brug for et løft i hastighed og magt, vil de computerfunktioner, der følger med VPS-hosting (såsom CPU-kerneenheder og RAM), se dit websted skyve op til nye ydelsesniveauer.

Selvom du ikke gør det’t har brug for disse specifikke funktioner, du’Jeg ved, om VPS-hosting er det rigtige for dig med den mængde trafik, dit websted modtager. Moderat til stort antal besøgende er for meget til delt hosting at håndtere, men don’t kræver noget så dyrt som dedikeret hosting. VPS-hosting er din lykkelige mellemgrund!

Jo mere trafik dit websted får, jo mere båndbredde er det nødvendigt – tag altid dit maksimale krav, og vælg din plan baseret på den.

For eksempel har du muligvis brug for 2 TB båndbredde, men har kun brug til 30 GB lagerplads. I dette tilfælde skal du stadig vælge den højere plan snarere end at begrænse dit websted’s ressourcer.

Den forbedrede plan giver dig en behagelig mængde båndbredde, opbevaring og hukommelse – hvis du har budgettet til at strække sig til $ 29.99 pr. Måned, så er det’s et godt valg. hvis du’prøver igen at holde omkostningerne lave, så Bluehost’s billigste VPS-plan skal give dig mere end nok funktioner til at vokse dit websted, for mindre end $ 20 pr. måned.

Bluehost’s VPS Hosting: Er det rigtigt for dig?

De fleste websteder har brug for VPS-hosting snarere end delt eller dedikeret hosting. Hvis du ikke gør det’t har stramme budgetbegrænsninger eller specifikke behov for dit websted, så er chancerne for, at VPS-hosting vil være helt fint.

Hvis dit websted imidlertid er ekstremt stort og skal håndtere enorme mængder trafik – eller give dig total kontrol over din server – er dedikeret hosting en bedre mulighed.

Yderligere information

 • Vi har sammensat en grundlæggende gennemgang af Bedste Cloud Hosting-udbydere så du kan finde din perfekte udbyder

5

Bluehost-planer: dedikerede hostingomkostninger

Få dedikeret hosting til $ 79.99 (normalt $ 119.99)

Hurtigt blik: Dedikeret hosting er den mest avancerede (og dyre) hostingindstilling, hvilket giver dig adgang til en server, alt sammen for dig selv! Dette er ideelt til enorme steder med mange besøgende, der har brug for et komplet udvalg af tekniske tjenester for at kunne køre. Bluehost-priser starter ved $ 79.99 pr. Måned for dedikeret hosting, der fornyes til $ 119.99 pr. måned. Det betyder du sparer 33% pr. måned på din plan for din første periode – ikke dårligt! Du skal kende din vej rundt på en server eller have fuldstændig mestret VPS-hosting, før du nærmer dig disse planer.

Dedikeret hosting er den store klods for hostingverdenen. Det’s designet til websteder, der har brug for det ultimative – ydelser, sikkerhed, kontrol, hastighed og tekniske funktioner.

Der er tre dedikerede Bluehost-hostingplaner, i pris fra $ 79.99 til $ 119.99 pr. måned (bemærk: disse er stadig nedsatte startpriser).

Bluehost priser dedikerede planerHvis du har brug for dedikeret hosting, er der tre Bluehost-planer at vælge imellem, der starter ved $ 79.99 pr. Måned.

Bluehost dedikerede hostingplaner

 • Standard: $ 79.99 pr. Måned, fornys til $ 119.99 pr. Måned
 • Forbedret: $ 99,99 per måned, fornyes til $ 159,99 per måned
 • Præmie: $ 119.99 pr. Måned, fornyes til $ 209.99 pr. Måned

hvis du’simpelthen på udkig efter fuld kontrol over dit websted, vil den billigste standardplan gøre jobbet pænt. Hvis du har brug for en plan til at håndtere gigantiske tsunamibølger af trafik – for eksempel hvis din online butik kører et salg, eller du’genoptager bookinger til en begivenhed – så du’har det bedst med den udvidede plan eller endda den dyreste Premium-plan.

Den forbedrede plan er den, der er anbefalet af Bluehost, og giver dig generøse funktioner uden de skyhøje priser på Premium-planen. Det’er også et godt valg, hvis du’leverer en masse videoer eller kører et spil, for eksempel, da det har strøm, opbevaring og højtydende hardware til at håndtere tunge medier.

For at hjælpe dig med at beslutte, hvilken plan der er bedst for dig, skal du se på nedenstående tabel for en oversigt over Bluehost’s planer og de vigtigste funktioner, der følger med hver enkelt:

Funktioner Standardforbedret Premium Startpris / måned Normal pris / måned Besparelser / måned Antal kerner Opbevaring båndbredde Gratis SSL vædder Gratis domæne Root Access Gratis sikkerhedskopier Antal IP-adresser
$ 79,99 $ 99,99 $ 119,99
$ 119,99 $ 159,99 $ 209,99
33% 38% 43%
4 4 4
500 GB (spejlet) 1 TB (spejlet) 1 TB (spejlet)
5 TB 10 TB 15TB
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
4GB 8GB 16GB
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
3 4 5

Du spekulerer måske på hvad spejlopbevaring er – dette betyder ganske enkelt, at din lagerplads er sikkerhedskopieret, så dit indhold er sikkert, hvis noget går galt.

Root-adgang leveres med alle planer – dette giver dig fuld adgang til din server og giver dig den ultimative kontrol over dit websted og dets indstillinger. Du kan installere og afinstallere programmer og udføre andre tilpasninger for at sikre dig, at alt kører nøjagtigt, som du vil.

Som alle Bluehost’s hostingplaner, disse dedikerede planer leveres med 24/7 support. Alligevel, det’det er værd at sige, at du’Jeg har brug for et vist niveau på teknisk tillid at drage fordel af dedikeret hosting.

Bluehost’s dedikeret hosting: er det rigtigt for dig?

Dedikeret hosting er den mest avancerede type hosting der tilbydes. Bluehost’s prisplaner er faktisk nogle af de mest overkommelige sammenlignet med dens største konkurrenter, men det’er stadig ikke ideel til mindre budgetter. Før du tilmelder dig, skal du spørge dig selv:

 • Genererer dit websted enorme trafikniveauer?
 • Kører du et stort e-handelswebsted?
 • Har du specifikke eller komplekse behov? (f.eks. brugerdefinerede indstillinger, store mediefiler eller programmer, høje sikkerhedskrav)

I så fald lyder dedikeret hosting som et godt opkald. Hvert websted er forskelligt, så du skal vælge den plan, der bedst opfylder dine behov.

Kører du dit websted på WordPress? Bluehost har skræddersyede hostingplaner til WordPress-brugere… som vi’Jeg skal udforske næste!

6

Bluehost-planer: Delt WordPress-hostingomkostninger

Få delt WordPress-hosting for $ 2,95 / måned (normalt $ 7,99)

Hurtigt blik: Der er tre Bluehost-hostingplaner, der er skræddersyet specifikt til WordPress-brugere – delt, administreret og WooCommerce-hosting. Delt WordPress-hosting koster nøjagtigt det samme som “normal” delt hosting kl $ 2,95 per måned, men inkluderer funktioner såsom automatisk WordPress-installation og opdateringer for at gøre dit liv lettere. Du sparer 63% på den billigste plan med Bluehost’s generøse rabatter, så det’s også budgetvenligt. Denne plan er bedst til meget små WordPress-websteder!

WordPress har anbefalet Bluehost til sine brugere siden 2005, beskriver det som “den ultimative WordPress-platform” – og det’det er let at se hvorfor. Det pakker en utrolig mængde funktioner i sine planer for at hjælpe dig med at opbygge og udvide dit WordPress-sted.

Bluehost wordpress anbefalingBluehost anbefales officielt af WordPress som den bedste hosting-udbyder til WordPress-websteder – de’re en kamp lavet i himlen!

Bluehost’s delte WordPress-hostingplaner koster nøjagtigt det samme som dets sædvanlige delte planer, starter ved kun $ 2,95 per måned (rabatpris). Disse planer giver faktisk bedre værdi for pengene end den normale delte hosting – de inkluderer funktioner såsom et gratis domæne i et år, og automatisk WordPress-installation og opdateringer.

Der er tre delte WordPress-planer, lige fra $ 2,95 til $ 5,45 pr. måned (salgsfremmende priser).

Bluehost-priser delte wordpress-planerBluehost’s priser for delte WordPress-planer spænder fra $ 2,95 til $ 5,45 pr. måned og inkluderer ekstra funktioner, der er skræddersyet til WordPress-brugere.

Bluehost-delte WordPress-hostingplaner

 • Grundlæggende: $ 2,95 pr. Måned, fornyes til $ 7,99 pr. Måned
 • Plus: $ 5,45 per måned, fornyes med $ 10,99 per måned
 • Choice Plus: $ 5,45 per måned, fornyes til $ 14,99 per måned

Alle delte WordPress-planer inkluderer:

 • Automatisk WordPress-installation
 • Automatiske WordPress-opdateringer
 • Et gratis domæne i et år
 • Et WordPress iscenesættelsesmiljø
 • Sikker konfiguration af loginoplysninger
 • $ 200 marketingkredit (hvis du bruger $ 25 på en ny Microsoft Advertising og Google Ads-konto)

Nu kender du kernefunktionerne, se på nedenstående tabel for at sammenligne hver plan side om side og beslutte, hvilke ressourcer der bedst passer til dit websted:

Funktioner Basic Plus Choice Plus Startpris / måned Normal pris / måned Besparelser / måned Antal websteder SSD-opbevaring båndbredde Gratis domæne subdomæner Gratis SSL Automatiske WordPress-installationer Automatiske WordPress-opdateringer Codeguard Site Backup Office 365-postkasse
$ 2,95 $ 5,45 $ 5,45
$ 7,99 $ 10,99 $ 14,99
63% 50% 64%
1 Ubegrænset Ubegrænset
50GB fastprisadgang fastprisadgang
fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
25 Ubegrænset Ubegrænset
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;

For små WordPress-websteder, der lige er begyndt, skal grundlæggende $ 2,95 pr. Måned tjene dine behov – du kan være vært for et enkelt websted, nyde et gratis domæne i et år og gøre brug af 50 GB lagerplads. Denne plan inkluderer også gratis SSL-sikkerhed og WordPress-specifikke funktioner.

hvis du’Når du planlægger at udvide dit websted, er Pro-planen den bedre mulighed. Du kan være vært for et ubegrænset antal websteder, låse op for ikke-målret lager og få adgang til Office 365 Mailbox gratis i 30 dage.

Det sagt, delte WordPress-hostingplaner vil kun tage dig indtil videre – For professionelle værktøjer og alvorlig vækst, skal du tage et kig på Bluehost’s administreret WordPress-hosting i stedet.

Bluehost’s Delt WordPress-hosting: Er det rigtigt for dig?

Har du et skinnende nyt WordPress-sted du’kommer du bare væk fra jorden? Forsøger du at spare penge ved at vælge billig hosting, men har du også brug for nogle kvalitetsfunktioner, der smides ind? Bluehost’s delte WordPress-hosting er et perfekt valg.

Fra $ 2,95 pr. Måned giver det dig det grundlæggende, samtidig med at det giver nogle WordPress-specifikke funktioner, der gør dit liv let og dit websted sikkert og vellykket.

Som med al delt hosting er det dog, hvis du har store planer for dit websted’Jeg har også brug for større og bedre hosting… siger hej til administreret WordPress-hosting i stedet!

Yderligere information

 • Bluehost er måske bedst, men hvordan kan priserne sammenlignes? Find ud af det i vores gennemgang af Bedste billige WordPress-hosting
 • Oplev Bedste WordPress-værter i 2019 (spoiler: Bluehost kommer først)!
 • Kommer du lige i gang? Læs vores vejledning om Sådan installeres WordPress med Bluehost for en hjælpende hånd

7

Bluehost-planer: Administreret WordPress-hostingomkostninger

Få administreret WordPress-hosting for $ 19,95 / måned (normalt $ 29,99)

Hurtigt blik: Administreret WordPress-hosting er mere avanceret end delte WordPress-planer, hvilket giver dig værktøjer til at håndtere mere trafik og vokse størrelsen på dit websted. Fordi det’s en administreret platform, kan du læne dig tilbage, slappe af og lægge al din energi på dit websted i stedet for at bekymre dig om dit hosting. Resten bliver taget af Bluehost!

Administrerede WordPress-planer starter ved $ 19,95 pr. Måned, fornyelse til den normale pris på $ 29,99 pr. måned – hvilket betyder Bluehost’s rabat sparer dig 33% hver måned!

Hvis du vil opbygge et virkelig professionelt WordPress-websted, skal du tage et kig på WordPress Pro, Bluehost’s administrerede WordPress-hostingløsning. Denne type hosting handler om at give dig værktøjer til at udvide dit websted og håndtere alle tekniske ting, så du kan fokusere på at opbygge dit websted.

Du don’Jeg skal have et stort fancy sted for at bruge WordPress Pro. Det’s til splinternye brugere såvel som WordPress gammeldagere – enhver, der ønsker at gå pro med deres hjemmeside.

Bluehost har tre administrerede WordPress-planer, lige fra $ 19,95 til $ 49,95 per måned til nedsatte starterpriser. Disse planer er bedst for WordPress-brugere, der ønsker at blive pro!

Bluehost-priser administrerede wordpress-planerBluehost’s administrerede WordPress-planer starter ved $ 19,95 pr. måned, hvilket giver brugerne generøse ressourcer og professionelle funktioner.

Bluehost administreret WordPress-hostingplaner

 • Byg: $ 19,95 pr. Måned, fornys til $ 29,99 per måned
 • Dyrke: $ 29,95 pr. Måned, fornyes til $ 39,99 per måned
 • Vægt: $ 49,95 per måned, fornyes til $ 59,99 per måned

Det $ 19,95 pr. Måned Byg plan er perfekt, hvis du’er lige begyndt, men har store drømme for dit WordPress-sted. hvis du’når du sigter mod professionel fra første dag, har den alle værktøjer til at se, at du lykkes. Alle Bluehost’s administrerede WordPress-planer inkluderer ubegrænsede trafikydelser, ubegrænset weblagring, ubegrænsede domæner og websteder og et indbygget marketingcenter.

Det’er let at blive fejet af med alle de funktioner, der tilbydes, så husk at tænke hårdt over, hvad dit websted har brug for, og hvor meget du har råd til hver måned. der’er et stort spring op med funktioner til hver plan, så se på bordet for at se, hvilken plan der bedst passer til dine behov.

Funktioner Build Grow Scale Startpris / måned Normal pris / måned Besparelser / måned SSD-opbevaring båndbredde Antal domæner Serveropdateringer Gratis SSL Automatiske WordPress-installationer Automatiske WordPress-opdateringer Daglige sikkerhedskopier Office 365-postkasse Domænes privatliv Registrering af malware & Fjernelse Værktøjer til forretningsanmeldelse Bluehost SEO-værktøjer PayPal-integration
$ 19,95 $ 29,95 $ 49,95
$ 29,99 $ 39,99 $ 59,99
33% 25% 17%
Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;

Build-planen er mere end nok til et vellykket WordPress-websted. Det inkluderer den grundlæggende version af Jetpack Site Analytics og Bluehost’s alt-i-én marketingcenter, hvor du kan let overvåge din trafik fra et enkelt instrumentbræt.

Grow-planen giver dig alt fra Build-planen plus et ton mere, inklusive Bluehost’s indbygget SEO-værktøj, integration af Jetpack-annoncer og Bluehost’s “Blå himmel” billetsupport, som giver praktisk hjælp til eventuelle problemer, du måtte opleve.

Scale-planen giver dig alt fra Grow-planen plus endnu mere avancerede værktøjer. Ubegrænset sikkerhedskopiering og gendannelse, PayPal-integration, ubegrænset videokomprimering og blå himmel-chat-support alle lover et nyt niveau af service og ydeevne for dit websted.

For de fleste brugere anbefaler vi Build-planen, men hvis du’er allerede klar til at øge dit publikum, Bluehost’s mest anbefalede Grow plan er et godt valg.

Bluehost’s Administreret WordPress-hosting: Er det rigtigt for dig?

Administreret WordPress-hosting er den bedste mulighed for enhver seriøs WordPress-bruger. Det’er ikke designet til amatører, men det kan bruges af ethvert størrelse WordPress-sted, der har brug for professionelle funktioner og stabil, ikke tilsluttet vækst.

Hvis du vil fjerne de grænser, der er placeret på dit websted ved delt hosting, er dette svaret på dit problem!

Build-planen er den billigste til $ 19,95 pr. Måned (oprindelig nedsat pris), men det gør det ikke’t mener det’Jeg begrænser din vækst. Faktisk det’er meget generøs – vi anbefaler, at du starter med denne plan og arbejder dig op på de mere avancerede niveauer, når du først har været’er klar.

Hvad hvis jeg’sælger jeg online? hvis du’genoprette et dedikeret e-handelswebsted, så er den endelige Bluehost-hostingplan værd at tjekke ud…

Yderligere information

 • Se vores komplette liste over 8 bedst styrede WordPress-hostingudbydere og se, hvordan Bluehost sammenligner med sine konkurrenter

8

Bluehost-planer: Omkostninger til WooCommerce-hosting

Få WooCommerce-hosting for $ 6,95 / måned (normalt $ 13,99)

Hurtigt blik: Denne hostingindstilling er for alle, der driver en online butik ved hjælp af WordPress. Enkel!

Bluehost har samarbejdet med WooCommerce, et tredjepartsfirma, der er specialiseret i at oprette onlinebutikker ved hjælp af WordPress. Bluehost har tre planer, der starter lige $ 6,95 per måned (fornyelse af $ 13,99 pr. måned) – hvilket betyder, at du sparer 50% pr. måned med Bluehost’s rabat.

Opbygger du en online butik ved hjælp af WordPress? Det er chancerne for dig’bruger du WooCommerce til at konfigurere og drive din virksomhed. I så fald Bluehost’s WooCommerce-hostingplaner kan være svaret på alle dine hosting-håb og drømme. Det’hosting er designet specielt til dig!

Dette er den bedste mulighed, hvis du’sælger genstande online, og den gode nyhed er, at du vandt’Du skal heller ikke plaske med dine hårdt tjente kontanter. Bluehost har tre WooCommerce-hostingplaner, der spænder i pris fra $ 6,95 til $ 11,95 pr. Måned (indledende rabatpriser).

bluehost priser woocommerce hosting planerFor mindre end $ 10 pr. Måned kan du konfigurere hosting til din online butik med 100 GB lagerplads og domæneprivatitet inkluderet i din plan.

Bluehost WooCommerce-hostingplaner

 • Forret: $ 6,95 pr. Måned, fornyes til $ 13,99 pr. Måned
 • Plus: $ 7,95 pr. Måned, fornyes ved $ 17,99 pr. Måned
 • Pro: $ 11,95 per måned, fornyes ved $ 31,99 per måned

Startplanen for $ 6,95 pr. Måned er den mest basale, hvilket giver dig værktøjer til at køre en enkelt, lille online butik. Plus-planen er mere afrundet, hvilket giver dig mere generøse funktioner, stadig til under $ 10 pr. Måned med startrabatten. Den største fordel ved den dyreste Pro-plan er, at den leveres med Bluehost SEO Tools-funktionen.

Tjek nedenstående tabel for et fuldt kig på nøglefunktionerne i hver plan:

Funktioner Starter Plus Pro Startpris / måned Normal pris / måned Besparelser / måned Antal online-butikker SSD-opbevaring båndbredde Gratis SSL Gratis domæne Storefront-tema installeret Domænes privatliv Gratis opsætningsopkald WooCommerce Auto-installation Dedikeret IP-adresse Office 365-postkasse CodeGuard Backup Basic Bluehost SEO-værktøjer
$ 6,95 $ 7,95 $ 11,95
$ 13,99 $ 17,99 $ 31,99
50% 56% 63%
1 Ubegrænset Ubegrænset
100GB fastprisadgang fastprisadgang
fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;

Disse planer er bedst for små til mellemstore butikker – virkelig store virksomheder ville gøre det bedre at se på dedikeret hosting, men for de fleste e-handelssteder skal disse planer give masser af plads til vækst.

Sikkerhed er dækket selv på den billigste plan – gratis SSL er vigtig for at bevare dine kunder’ informationssikker, og privatlivets domæne er vigtigt for at beskytte dine egne detaljer online.

hvis du’lige ved at starte, Bluehost gør det nemt at begynde at bygge – du får endda en gratis to timers opsætningsopkald med en WooCommerce-ekspert, der hjælper dig med at komme i gang. Desuden er dit forretningstema-tema og WooCommerce installeret for dig, så du kan komme endnu hurtigere ud i forretningen.

Som med alle Bluehost-hostingplaner, kommer WooCommerce-hosting med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det uden risiko.

Bluehost’s WooCommerce Hosting: Er det rigtigt for dig?

hvis du’sælger online ved hjælp af WordPress og WooCommerce, det’s en no-brainer – Bluehost’s WooCommere-hostingplaner er en ideel match. Og det’er en billig kamp på det tidspunkt, hvor to ud af tre planer kommer under $ 10 for den første startperiode!

Hvad enten du’er du en første gang, en lille sælger eller en voksende virksomhed der’er en plan her for dig. Det’s kun hvis du’administrerer en enorm online butik, som du bør overveje mere kraftfuld hosting, såsom en dedikeret plan.

Yderligere information

 • Ønsker du at starte din egen online butik? Tjek ou guide on Sådan oprettes et WordPress-e-handelswebsted at komme i gang

9

Bluehost-prissætning kontra konkurrentprissætning

Bluehost er en ekstremt populær hostingudbyder, men det’er ikke den eneste på blokken. Vi testede de bedste hostingudbydere på markedet og scorede dem efter funktioner, support, oppetid og mere – Bluehost kom på andenpladsen for værdien for pengene, scorer 4,6 stjerner ud af 5!

De tre største udbydere samlet var Bluehost, HostGator og InMotion – men hvordan sammenligner de sig i pris alene? Se på nedenstående tabel for deres startrabatpriser (pr. Måned) for hver hostingtype.

Udbyder Delt Hosting VPS Hosting Dedikeret hosting WordPress Hosting Bluehost HostGator I bevægelse
$ 2,95 $ 18,99 $ 79,99 $ 2,95
$ 2,75 $ 29,95 $ 119 $ 5,95
$ 6,39 $ 29,19 $ 105,69 $ 6,99

Du kan se, at Bluehost kommer ud af denne sammenligning temmelig godt. Det’er ikke den billigste udbyder på markedet – det’er dyrere end udbydere som 1&1 IONOS og iPage, for eksempel – men det klemmer masser af funktioner i dets planer, hvilket betyder dig’du er garanteret en god smell for din sorteper.

Yderligere information

 • Gjorde HostGator’s prisplaner fange øje med? Læs vores HostGator-prisfastsættelse for et dybtgående kig på dets planer, funktioner og mere
 • Eller se et bredere kig på HostGator og se, hvordan det fungerede i vores forskning – vi afslører alt i vores HostGator anmeldelse
 • Se på vores InMotion Hosting anmeldelse for et fuldt kig på den service, den leverer

10

6 skjulte omkostninger, du skal vide om, før du tilmelder dig

Det kan være vanskeligt at beregne hostingomkostninger – fra startrabatter til valgfri tilføjelse og ekstra dukker op i kassen, det’det er let at se prisstigningen foran dine øjne. Det’Det er bedst at være så forberedt som muligt, så du ved nøjagtigt, hvad du gør – og ikke’t – brug for at betale for.

Bluehost leverer mange forskellige tilføjelser, herunder domænenavne, SSL-certifikater og backup-tjenester. Nogle af disse er ganske enkelt muligheder for dig at tilføje dig selv, mens andre er inkluderet i din plan.

Vi’Vi har sammensat en liste over de seks mest almindelige tilføjelser til dig’Jeg mødes, så du ved nøjagtigt, hvad du kan forvente ved kassen.

bluehost skjulte omkostningsgrafikHer er en "ved første øjekast" oversigt over de ekstra omkostninger, du muligvis finder, når du tilmelder dig Bluehost.

1. Kassen Ekstra

Første ting først: når du vælger en plan, du’Jeg føres til kassen siden. Her kan du vælge længden på din kontrakt, indtaste dine betalingsoplysninger og oprette en konto. Dette er også den side, hvor du gennemgår dine pakkeoplysninger og vælger dine pakkeudstyr.

Vores top tip er at tage din tid på at gå igennem denne side. Bluehost er lidt lumsk, når det kommer til pakkeudstyr, og kontrollerer automatisk nogle af kasserne til dig. Hvis du skynder dig gennem denne side, kan du muligvis gå glip af disse ekstramateriale og ende med en større regning, end du forventede.

For eksempel valgte vi den billigste delte hostingplan, den grundlæggende plan for $ 2,95 per måned.

Start med at gennemgå “Pakkeinformation” afsnit. Du’Jeg bemærker, at Bluehost automatisk indstiller din kontrakt til 36 måneder – Dette giver dig den billigste pris, men hvis du ikke gør det’Jeg vil have en kontrakt så længe, ​​dig’Jeg bliver nødt til at ændre det ved hjælp af rullelisten.

Bluehost-priser delt hosting-checkoutBluehost giver dig automatisk det længste abonnement på 36 måneder, fordi det giver dig den billigste pris. Brug blot rullelisten til at vælge en kontrakt med anden længde.

Den korteste abonnementslængde er 12 måneder – i dette tilfælde øger prisen til $ 4,95 pr. Måned. Din kontrakt faktureres på forhånd snarere end månedligt, hvilket er et andet område, der undertiden overrasker folk.

Under dette afsnit er din “Pakkeudstyr.” Hvis du vil tilføje funktioner, der er’t inkluderet i din plan, det er her du kan vælge dem og føje dem til din konto. Eventuelle ekstramateriale inkluderet i din plan har ordet “Gratis” ved siden af ​​dem, snarere end et afkrydsningsfelt.

I dette eksempel har Bluehost allerede kontrolleret tre ud af fem af disse ekstra:

Bluehost-priser pakke ekstraDu kan tilføje ekstra funktioner til din plan, som er fantastisk til at tilpasse din hosting, så den passer til dine behov. Imidlertid kan det også hurtigt hæve prisen på din regning, så vær forsigtig, når du vælger!

Sørg for at fjerne markeringen af ​​de funktioner, du ikke har’t vil betale for – disse ekstramateriale er ikke inkluderet i din plan, så de tilføjes din regning oven på dine hostingplan-omkostninger. Tænk på det som at bestille mad i en restaurant – du bestiller din hoved, og så betaler du ekstra for alle sider, du måtte have ønske om.

Fordelen ved at have dette ekstrasektion er, at du kan skræddersy din hostingplan til dine specifikke behov. For eksempel kan du vælge den billigste delte hostingplan, men derefter tilføje domæneprivatitet på toppen, hvis du har brug for det.

Bluehost hjælper dig ved at beregne omkostningerne for dig og vise dem under, mærket “Total” – dette beløb ændres afhængigt af de indstillinger, du vælger. Dette er summen af ​​din hostingplan plus alle dine ekstramateriale – hold øje med den for at sikre dig’re ophold på budgettet.

Til sidst skal du læse ansvarsfraskrivelsen og eventuelle vilkår og betingelser, før du bekræfter din betaling. En af de vigtigste ting at bemærke er det dit hostingabonnement fornyes automatisk, medmindre du annullerer – denne fornyelse vil være i samme længde som din oprindelige kontrakt, men den’Jeg fornyer kl regelmæssig sats snarere end den nedsatte pris.

Bluehost vilkår og betingelserSørg altid for, at du tager dig tid til at læse vilkår og betingelser – Bluehost gør dem lette at finde, så prøv at gå grundigt igennem dem, før du fortsætter med betaling.

Her’er en liste over de almindelige ekstramateriale dig’Jeg finder i kassen, og hvor meget de koster:

 • Domænes privatliv & beskyttelse: $ 0,99 pr. Måned (faktureres årligt til $ 11,88 pr. År)
 • SiteLock-sikkerhed – Find: $ 1,99 per måned (faktureres årligt til $ 23,88 pr. År)
 • CodeGuard Basic: $ 2,99 per måned (faktureres til slutningen af ​​hostingperioden; $ 35,88 pr. År)
 • Bluehost SEO-værktøjer Start: $ 1,99 per måned (faktureres årligt til $ 23,88 pr. År)
 • 1 Office 365-postkasse: 30 dages gratis prøveperiode

2. SSL-certifikater

Alle Bluehost-hostingplaner leveres med et gratis SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Dette krypterer information, der passerer mellem dit websted og alle besøgende, og er vigtigt for ethvert websted – hvis du ikke gør det’t har SSL-sikkerhed, besøgende får en advarsel om, at de’genindtastning af et usikkert sted!

Du don’Jeg skal betale et cent for dit SSL-certifikat – det er virkelig gratis og kommer med i din hostingplan. Du’Jeg kan se dette i din planopdeling som “Lade’s Krypter SSL,” som er den mest basale version af SSL-sikkerhed.

Men hvis du vil have en mere avanceret sikkerhedsniveau, så kan du købe et premium SSL-certifikat.

Du gør dette gennem dit Bluehost-kontrolpanel, og det koster dig mindst 49,99 dollar om året. Det’det er værd at kende dig’Jeg har også brug for a dedikeret IP-adresse for at købe et af disse premium-certifikater.

3. Omkostninger til domænenavn

Dit domæne er navnet på dit websted og fungerer som dets unikke identitet på nettet – vores er for eksempel websitebuilderexpert.com!

Afhængigt af hvilken hostingplan du vælger, kan Bluehost muligvis give dig en gratis domæne i et år. (Kontroller dine planoplysninger for at finde ud af, om dette gælder for dig). Når det første år er slut, dit domæne fornyes med den normale sats.

“Hvad er den normale sats for et domænenavn?”, undrer du dig måske. Desværre der’er ikke noget direkte svar, da det afhænger af det øverste domæne, du vælger. Topdomænet, eller TLD, er simpelthen .com- eller .net-delen af ​​webstedets adresse.

Du kan købe dit domæne direkte fra Bluehost. Her’er en liste over de mest almindelige TLD’er og deres priser:

 • .com – $ 11.99 pr. år
 • .org – $ 8,99 om året
 • .netto – $ 12,99 om året
 • .tech – $ 4,99 om året
 • .co – $ 9,99 om året
 • .websted – $ 11.99 pr. år

Du kan søge efter dit ideelle domæne og sammenligne priser med forskellige muligheder, ligesom i eksemplet herunder:

bluehost priser ekstra domænesøgningBluehost gør det nemt at købe dit eget domænenavn, hvor de fleste priser kommer mellem $ 5 og $ 12 pr. År.

Du’Jeg vil bemærke, at Bluehost automatisk kaster ind domæneprivat til 11,88 $ om året – du kan fjerne denne indstilling ved at fjerne markeringen i boksen.

Men hvad er domænesikkerhed? Har jeg virkelig brug for det? Domænes privatliv og beskyttelse skjuler dine personlige oplysninger fra at blive vist i det offentlige register – uden det er dit navn, nummer og e-mail-adresse alle tilgængelige i WHOIS domæneregister.

Så mens domænenavn ikke er’Det er en nødvendighed, det beskytter dine data. Det hjælper også med at reducere chancen for at modtage spam og lader dit websted scannes for malware og sikkerhedsadvarsler.

4. Sikkerhedskopier: CodeGuard Basic

CodeGuard er en sikkerheds- og backupsoftware, der kører daglige sikkerhedskopier til dit websted. Det overvåger for eventuelle ændringer, tilbyder et gendannelsesmulighed med et klik og gemmer kopier af dine sikkerhedskopier på tværs af flere sikre placeringer.

Kort sagt, det’er et teknisk og godt bevæbnet sikkerhedsdæppe til dit websted.

CodeGuard er inkluderet gratis i nogle planer, i hvilket tilfælde du kan læne dig tilbage og nyde at vide, at dit websted er sikkert og sikkert. Hvis din plan ikke gør det’t kaste denne funktion gratis ind, men du vil stadig have den følelse af sikkerhed, dig’Jeg skal købe CodeGuard som en ekstra.

Du kan vælge at tilføje CodeGuard Basic til din plan under kassen. CodeGuard Grundlæggende omkostninger $ 2,99 per måned, og tilføjes som et engangsbeløb til din plan. For eksempel, hvis du’Vi har valgt et 12-måneders abonnement og derefter en pris på $ 35,88 tilføjes til din hosting-regning.

5. Office 365 – Gratis eller ej?

Bluehost-hostingplaner inkluderer ofte en 30-dages gratis prøveversion af Office 365. Men hvad sker der efter den 30-dages periode med gratis lykke? Svaret er ikke’t umiddelbart indlysende.

Men efter lidt grave, fandt vi, at der er tre planer for Office 365, som du enten kan betale månedligt eller årligt.

Betingelser E-mail Essentials Business Plus Business Pro 1 måned 12 måneder
$ 4,99 / måned
($ 59,88 / år)
$ 9,99 / måned
($ 119,88 / år)
$ 14,99 / måned
($ 179.99 / år)
$ 2,99 / måned
($ 35.88 / år)
$ 5,99 / måned
($ 71,88 / år)
$ 9,99 / måned
($ 119,88 / år)

Det’det er vigtigt at vide det alle fornyelser opkræves til en måneds løbetid, som er dyrere end de årlige abonnementer – noget at huske på, når fornyelsestiden ruller rundt!

6. Ekstra funktioner: Refusionspolitik

Alle Bluehost-planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket er fantastisk til at prøve sine hostingplaner uden risiko. hvis du’er du ikke 100% tilfreds, får du dine penge tilbage – enkelt!

Når det er sagt, skal du vide det denne garanti gør ikke’t gælder for dit domænenavn. Så hvis din plan indeholder et gratis domænenavn, og du annullerer inden for 30 dage, skal du’Jeg får stadig dine penge tilbage – men Bluehost trækker domæneafgiften på $ 15.99.

Dette gebyr tjener to hovedformål: for det første dækker det Bluehost’s omkostninger, men det betyder også du vandt’t mister dit domænenavn (du’er fri til at overføre det andetsteds).

30-dages pengene-tilbage-garanti gør det ikke’t udvider også til de fleste tilføjelser, da de falder uden for den vigtigste hostingplan. Generelt set skal du dog, så længe du annullerer inden for 30-dages periode’t løber ind i problemer.

Bluehost-priser: Konklusion

Bluehost er vores bedst bedømte hostingudbyder og tilbyder en række prisplaner og masser af funktioner, hvilket betyder, at der virkelig er noget for enhver smag. Dets WordPress-specifikke planer er, hvor Bluehost virkelig skinner, hvilket giver super skalerbare muligheder for WordPress-brugere.

Fra delt til dedikeret hosting har Bluehost masser at tilbyde. Lade’s har en hurtig oversigt over sine planer og priser.

Bluehost-prisplaner: Omarbejdning

 • Delt hosting: $ 2,95 pr. Måned, fornyes med $ 7,99 pr. Måned
 • Delt WordPress-hosting: $ 2,95 pr. Måned, fornyes til $ 7,99 pr. Måned
 • WooCommerce hosting: $ 6,95 pr. Måned, fornyes til $ 13,99 pr. Måned
 • VPS hosting: $ 18.99 pr. Måned, fornyes ved $ 29.99 pr. Måned
 • Administreret WordPress-hosting: $ 19,95 pr. Måned, fornyes til $ 29,99 pr. Måned
 • Dedikeret hosting: $ 79.99 pr. Måned, fornys til $ 119.99 pr. Måned

Hver værtype leveres med mindst tre planer og inkluderer en række valgfri ekstraudstyr, som du kan vælge imellem. Hold øje med din check-pris, når du’igen vælger du disse ekstra funktioner, da det samlede antal hurtigt kan tilføjes!

Hver Bluehost-plan har en rabat for nye kunder, og vi anbefaler stærkt at få mest muligt ud af disse salgsfremmende priser. Du kan spare op til 64% pr. Måned hvis du vælger en treårsplan, afhængigt af hvilken hosting-pakke du vælger – i tilfælde af den billigste delte hostingplan, kan du spare omkring $ 180 i alt.

Husk stadig, at salgspriser ikke gør’t holder evigt – Kontroller altid regelmæssige priser for at undgå overraskelser ved fornyelsestidspunktet.

Før du beslutter dig for din plan’er vigtigt at forstå, hvad dine behov er med hensyn til budget, fillagring og båndbredde. Træk de blotte nødvendigheder, du har brug for, og gå derfra – når du først’Vi har klaret dit hosting, du vandt’t se tilbage!

FAQ

Hvor meget er Bluehost om året?

Det hele afhænger af, hvilken slags hostingplan du har brug for dit websted! Det’det er værd at vide, at de priser, du ser på Bluehost’s hjemmeside er månedlige priser for 36-måneders kontrakter. Vi ved, at dette er temmelig frække, men det’er en almindelig taktik for hosting af websteder!

I et års delt hosting starter priserne faktisk ved $ 4,95 per måned, faktureret årligt – hvilket gør det $ 59,40 for hele året. hvis du’er du ikke sikker på, hvilken plan du skal gå med, vælg den grundlæggende delte hostingplan og se om det opfylder dine behov for at starte.

Opkræver Bluehost månedligt eller årligt?

Bluehost priser alle sine planer hver måned, men introduktionspriser kræver typisk mindst et års forpligtelse for at få den lavere pris.

Kan du til enhver tid annullere din Bluehost-konto?

Ja, men hvor meget du’Jeg kommer tilbage afhænger af hvor længe du er’har været en kunde. De fleste planer har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket er en god tid at finde ud af, om Bluehost ikke er tjenesten for dig. Hvis du imidlertid beslutter at annullere Bluehost efter det, du’Jeg modtager en forholdsmæssig tilbagebetaling for resten af ​​din serviceforpligtelse.

Er WordPress gratis?

Bare det at installere WordPress på nogen af ​​dets hostingplaner er helt gratis. der’er endda en opsætningsfunktion med et enkelt klik, så du kan komme i gang med WordPress på få minutter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map