DreamHost-pris 2020

Hvilken DreamHost-plan er den rigtige for dig?

Hvad enten du’når du søger efter din første udbyder af webhosting eller ser for at skifte til en ny, kan beslutningsprocessen være overvældende. At vælge fra alle planer og priser derude begynder at føles som at stirre på en menu med for mange muligheder – til sidst vil du bare give op og råbe “Overrask mig!” på tjeneren.


Den bedste måde at undgå en sådan impulsiv, omend metaforisk udbrud, er at læse op på hver hosting-mulighed. På denne måde kan du slappe af ved at vide, at du’genoptager en informeret beslutning.

En af dine muligheder er DreamHost, som vi’har allerede gennemgået fuldt ud. Denne artikel kommer nærmere ind på DreamHost’s forskellige prisindstillinger. Først vi’Jeg taler om generelle udgifter, og så vi’Jeg tager det plan efter plan. hvis du’Når du tænker på at vælge DreamHost som din webhostingudbyder, hjælper denne artikel dig med at beslutte, hvilken prisplan der passer bedst til dig.

Du kan læse vores guide til webhosting for at forbedre din viden. 1

Hvor meget koster DreamHost-planer?

Hosting Plan Basic / måned Bedre / måned Bedste / måned Ultimate / måned
Delt Månedlige $ 4,95 $ 10,95 N / A N / A
årlig $ 3,95 $ 6,95 * N / A N / A
3 år $ 2,59 $ 5,95 * N / A N / A
DreamPress Månedlige $ 19,95 $ 29,95 $ 79,95 N / A
årlig $ 16,95 $ 24,95 $ 71,95 N / A
VPS Månedlige $ 15,00 $ 30,00 $ 60,00 $ 120,00
årlig $ 13,75 $ 27,50 $ 55,00 $ 110,00
3 år $ 10,00 $ 20,00 $ 40,00 $ 80,00
Dedikeret Månedlige $ 169-249 $ 299-399 N / A N / A
årlig $ 149-229 $ 279-379 N / A N / A

*Denne pris fornyes med $ 7,95 / måned efter det første år

*Denne pris fornyes med $ 9,95 / måned efter det første år

Som du kan se, tilbyder DreamHost en bred vifte af prisplaner, der falder ind under forskellige typer webhosting. Nedenfor, vi’Jeg forklarer, hvad hver type hosting er er, og detaljer forskellene mellem hver type’s forskellige prisplaner. Vi’Jeg forklarer også, hvorfor DreamHost’s dedikerede planer er lidt anderledes end resten.

2

Sådan fungerer DreamHost-prissætning

DreamHost giver dig mulighed for at vælge mellem månedlige og årlige betalingsmuligheder for hver af dens hostingplaner. Shared- og VPS-hostingplanerne leveres også med en tre-årig betalingsmulighed. For alle DreamHost-hostingplaner, hvis du forpligter dig til en årlig eller tre-årig betalingsmulighed, du’Jeg sparer overalt fra 8% til 48% sammenlignet med den tilsvarende månedlige mulighed.

For eksempel kan du få den delte startplan for $ 4,95 / måned betalt månedligt, $ 3,95 / måned betalt forskud for året eller $ 2,59 / måned betalt forskud i tre år. I dette tilfælde sparer du 20% ved at flytte fra den månedlige pris til den årlige pris og 48% ved at flytte fra den månedlige pris til den treårige pris.

Nu hvor vi’Vi har fået en kort oversigt at arbejde med, lad’s se nærmere på hver DreamHost-prisplan.

3

DreamHost delte hostingomkostninger

Delt hosting betyder, at en enkelt webserver er vært for flere websteder. Når du tilmelder dig en delt hostingplan, deler du serveren’s ressourcer med andre websteder. Kort sagt, det’er som at have dit eget værelse (læs: hjemmeside) i et delt hus – du bliver muligvis nødt til at tage et par kolde brusere, men du får også lade udlejer håndtere eventuelle vedligeholdelsesproblemer (læs: komplekse tekniske ting).

Fordi delte hostingplaner generelt er den billigste hostingindstilling, og fordi udbyderen tager sig af al teknisk vedligeholdelse, er delt hosting normalt den bedste mulighed for dem, der lige starter online. Det’er også fantastisk til nyere websteder og virksomheder med et mindre budget.

Kend dine muligheder! Læs vores gennemgang af de bedste delte hostingudbydere på nettet.

hvis du’ser ud for at spare flest penge, så tjek de bedste billige hosting-udbydere.

Webstedsindlæssningshastighed er langsommere end på andre typer servere, især når trafikken på dit sted begynder at stige. Men på trods af dette vil mængden af ​​lager og ressourcer, der leveres i en delt plan sandsynligvis være nok, når du’genstart – og du kan altid opgradere din plan, hvis / når du vokser ud af den.

DreamHost tilbyder to forskellige delte hostingplaner:

 • Delt startmotor ($ 2,59-4,95 / måned)
 • Delt ubegrænset ($ 5,95-10,95 / måned)

Som vi skitserede tidligere, varierer prisen så meget, fordi hver plan kan betales månedligt, årligt eller treårigt. Funktioner varierer mellem start- og ubegrænsede planer, som vi’vist nedenfor:

FeatureDelt starter månedligt ($ 4,95)Delt ubegrænset månedligt ($ 10,95)DomæneregistreringwebstederE-mail SSD-opbevaringSSL-certifikater
Ekstra pris $ 8,99Ekstra pris $ 8,99
1Ubegrænset
Ekstra omkostninger $ 1,67 / månedInkluderet
InkluderetInkluderet
InkluderetInkluderet

Vi’Vi har allerede talt om domæneregistrering, SSL-certifikater og e-mail. Men du spekulerer måske på, hvad SSD (solid-state drev) lager er. Det’s dybest set bare en mere moderne type lagring i sammenligning med en harddisk, og det sikrer, at data vandt’t tabes, når en computer er slukket. “websteder” her betyder blot antallet af forskellige websteder, du kan have på én gang på din DreamHost-plan.

Denne tabel skitserer de funktioner, der er inkluderet, når du betaler efter måned. Hvis du beslutter at betale i et eller tre-årigt beløb, vil de samlede omkostninger falde, og at $ 8,99 domænenavn inkluderes gratis – men kun for det første år, hvorefter du’Jeg skal betale for at fornye det.

At’er den eneste store forskel mellem de månedlige og årlige planer, men her’er en komplet gennemgang af den treårige betalingsmulighed for delte hostingplaner:

dreamhost delte 3 års planer

Kort sagt, en DreamHost Shared hostingplan er bedst for dig, hvis dit websted er nyt, eller hvis du’re kører en mindre operation og forsøger at holde tingene økonomiske. Hvad angår valg mellem Starter og Unlimited, er den største fordel ved Unlimited dens ubegrænsede e-mail @ dit domæne. hvis du’hvis du ønsker at give legitimitet til dit websted, så er Ubegrænset værd at få ekstra bukke.

4

DreamHost DreamPress-hostingomkostninger

DreamPress-hosting er DreamHost’s administreret WordPress-hostingindstilling. Dette betyder, at når du vælger denne plan, vil DreamHost optimere dit websted specifikt til WordPress og tage sig af alle serverressourcer, der er specifikke for din WordPress-installation, såsom at holde platformen opdateret og køre sikkerhedskopier.

DreamPress-planer har meget mere skalerbarhed end delte hostingplaner, hvilket betyder, at dit websted kan håndtere stigende trafik. En DreamPress-plan er imidlertid kun konfigureret til et enkelt domæne. Hvis du vil have flere domæner, skal du aktivere en separat DreamPress-hostingplan for hver enkelt.

Dreampress er også specielt tilpasset WordPress-websteder, hvilket er fremragende – hvis du har (eller ønsker) en! WordPress er en kraftfuld og vidt brugt platform, men det’er det værd at undersøge, inden du beslutter DreamPress for at sikre dig, at det’det er rigtigt for dig.

Du kan læse vores WordPress-gennemgang for at se, om det’er den rigtige webstedsbygger til dig.

…Og hvis det’er ikke, ingen bekymringer – vi’Vi har allerede undersøgt de bedste WordPress-alternativer.

DreamHost tilbyder tre forskellige DreamPress-planer:

 • DreamPress Basic ($ 16.95-19.95 / måned)
 • DreamPress Plus ($ 24,95-29,95 / måned)
 • DreamPress Pro ($ 71,95-79,95 / måned)

Lade’s se på funktionerne i hver, baseret på deres månedlige betalingsplan:

FeatureDreamPress Basic månedligt ($ 19,95)DreamPress Plus månedligt ($ 29,95)DreamPress Pro månedligt ($ 79,95)Månedlige besøgendeSSD-opbevaringSSL-certifikaterbåndbredde
~ 100k~ 300k~ 1m+
30GB60GB120GB
Præ-installeretPræ-installeretPræ-installeret
fastprisadgangfastprisadgangfastprisadgang

Båndbredde refererer dybest set til den mængde trafik, dit websted kan understøtte, og “uopmålt båndbredde” betyder, at DreamHost vandt’t opkræver dig eventuelle overskydende gebyrer for overskridelse af et bestemt beløb.

Alle tre DreamPress-planer leveres også med automatisk daglige sikkerhedskopier for at sikre, at den mest opdaterede version af dit websted altid er sikkert, og du kan gendanne dit websted til en gemt backup-fil til enhver tid med et enkelt klik. Du kan også oprette en “iscenesættelse” websted med et enkelt klik, som i bund og grund er en upubliceret klon af dit live-websted, der lader dig se, hvordan alt ser ud, før du offentliggør. DreamPress-websteder leveres også med fordel af mange kraftfulde WordPress-plugins.

Her’se nærmere på funktionerne i hver DreamPress-plan i den tre-årige plan:

dreamhost dreampress 3 års planer

En DreamPress-plan er for dig, hvis din højeste prioritet er vækst, og du ved, at du vil have et WordPress-sted, der hjælper dig med at nå det. hvis du’bliver du ikke solgt på WordPress, så passer en anden type hostingplan dig bedre.

At vælge mellem DreamPress Basic-, Plus- og Pro-planerne kommer til den slags ydeevne, du har brug for fra dit websted. Et stort personligt websted er bedst med Basic, mens små virksomheder og blogs bør springe til Plus. Hvis dit websted er mere en storstilet virksomhed, så er DreamPress Pro dit bedste valg.

5

DreamPress VPS-hostingomkostninger

VPS (Virtual Private Server) hosting er, når du deler en server med andre websteder med nogle af serveren’s ressourcer isoleret bare til din brug. Dette adskiller sig fra delt hosting, fordi mens en VPS teknisk set er en delt server, gør du ikke det’t er nødt til at dele ressourcer mellem de andre sider på serveren. VPS-websteder er dyrere og meget hurtigere end delte websteder.

Læs vores liste over de 8 bedste VPS-hostingudbydere for mere information. Eller…

Ikke sikker på, hvilken type hosting der passer til dit websted?

Tjek vores delte vs VPS hosting-sammenligning.

DreamHost har fire forskellige VPS-hostingplaner:

 • VPS Basic ($ 10-15 / mo)
 • VPS Business ($ 20-30 / mo)
 • VPS Professional ($ 40-60 / mo)
 • VPS Enterprise ($ 80-120 / mo)

Her’s en fordeling af hver plan’s månedlige betalingsfunktioner:

FeatureVPS Basic Månedligt ($ 15 / mo)VPS Business månedligt ($ 30 / mo)VPS Professional månedligt ($ 60 / mo)VPS Enterprise Månedligt ($ 120 / mo)SSD-opbevaringwebstederSSL-certifikaterE-mailTrafikvædder
30GB60GB120GB240GB
UbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
GratisGratisGratisGratis
UbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
UbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
1GB2 GB4GB8GB

Ubegrænset trafik betyder, at dit websted kan håndtere et hvilket som helst antal besøgende (perfekt til de store målsættere derude!), Mens RAM er den hukommelse, der gemmer de data, der er nødvendige for at køre dit websted.

Her’s DreamHost’s opdeling af VPS-planfunktioner i den tre-årige betalingsplan:

dreamhost vps 3-årige planer

DreamHost’s VPS-hosting er den bedste plan for nogen, der ønsker at skalere op fra de begrænsede ressourcer på en delt server. Det’er meget dyrere, men hvis du’når du kører en online butik med et stort lager og et voksende kundegrundlag, så er VPS muligheden for dig.

Ligesom VPS hjælper dig med at skalere, planlægger typen af ​​VPS dig’Det behøver bare at afhænge af størrelsen på dit websted og den mængde trafik, det får (eller den mængde trafik, du har’Jeg kan godt lide, at det skal få). Funktionerne Business, Professional og Enterprise dækker stort set spektret med hensyn til hvad du’Jeg har brug for fra “lille virksomhed” til “kæmpe enhed”.

6

DreamPress dedikerede hostingomkostninger

Vi’Vi har talt om, hvordan delt hosting betyder “levende” på en server sammen med andre websteder og deling af serveren’s ressourcer i overensstemmelse hermed. Dedikeret hosting er stort set det modsatte – dit websted findes udelukkende på sin egen server, og hele denne server’s ressourcer står til din rådighed. Dette betyder, at dit websted kan køre hurtigere og rumme meget mere trafik.

Fordi de’Ligesom opgradering fra en lejlighed til et stort hus, dedikerede hosting-planer er meget dyrere end delte eller VPS-hostingplaner. Dedikerede planer overlades bedst til store virksomheder med en stor andel af deres web-tilstedeværelse.

Tjek vores placering af de 8 mest dedikerede hostingudbydere.

Ønsker du at gemme? Vi’Vi har også rangeret de 6 billigste dedikerede hostingplaner.

DreamHost tilbyder to forskellige dedikerede hostingplaner: Dedicated Standard og Dedicated Enhanced. Begge disse planer har forskellige muligheder alt efter hvor meget lager og hukommelse du har’Jeg har brug for det.

Det Dedikeret standard plan leveres med følgende muligheder:

RAM | OpbevaringMånedlig pris betalt efter månedMånedlig pris betalt efter år4GB | 1 TB HDD8 GB | 1 TB HDD16 GB | 1 TB HDD
$ 169$ 149
$ 209$ 189
$ 249$ 229

Det Dedikeret forbedret plan leveres med følgende muligheder:

RAM | OpbevaringMånedlig pris betalt efter månedMånedlig pris betalt efter år16 GB | 2 TB HDD32GB | 2 TB HDD64 GB | 2 TB HDD16 GB | 240 GB SSD32 GB | 240 GB SSD64 GB | 240 GB SSD
$ 299$ 279
$ 349$ 329
$ 399$ 379
$ 299$ 279
$ 349$ 329
$ 399$ 379

DreamHost’s dedikerede planer leveres også med alt hvad du har’Jeg forventer af en førsteklasses service, inklusive 24/7 teknisk support og serverovervågning. Men igen er dedikerede planer kun værd at prisen, hvis du har et enormt websted, der betjener en stor virksomhed.

7

Ekstra omkostninger at overveje

Det’s, når du begynder at se på DreamHost’s forskellige tilføjelser, hvor prisoplysningerne kan blive lidt komplicerede. Vi’Vi har udgravet og konsolideret de nitty-gritty detaljer nedenfor, men først vi’Jeg forklarer nøjagtigt, hvad hver funktion er gør.

 • Domæneregistrering er processen med at reservere det navn, der fungerer som dit websted’s adresse – for eksempel websitebuilderexpert.com. Du kan normalt købe et domænenavn i et år og derefter automatisk fornye dette navn.
 • SSL-certifikater (Secure Sockets Layer) er et middel til at sikre forbindelsen mellem et websted og en browser og signalere for besøgende, at deres data er sikre. Hvis et websted har et SSL-certifikat, begynder dets URL https, og dig’Jeg ser et hængelåssymbol i adresselinjen før URL’en.
 • E-mail-hosting giver dig mulighed for at betjene en e-mail-server ‘@ dit domæne’. For eksempel dig’d være i stand til at oprette en e-mail-adresse som i stedet for at skulle bruge domænet til en stor e-mail-tjenesteudbyder. At have din egen e-mail-tjeneste kan give dit websted en masse legitimitet!

Og nu videre til prissætningen…

Domæneregistrering er…

 • Inkluderet gratis i et år, når du tilmelder dig en eller tre års delt plan (Starter eller Ubegrænset)
 • Inkluderet gratis i et år, når du tilmelder dig et års DreamPress-plan (Regular, Plus eller Pro) (bemærk: der er ingen tre-årig DreamPress-plan)
 • Ikke inkluderet i de månedlige delte planer, men kan tilføjes for $ 8.99
 • Ikke inkluderet i månedlige DreamPress-planer
 • Inkluderet i alle VPS-planer (Basic, Business, Professional og Enterprise)

Domæneregistrering koster normalt omkring $ 10-12 alene.

SSL-certifikater er…

 • Inkluderet gratis med hver DreamHost-plan på tværs af alle kategorier (Delt, DreamPress og VPS)
 • Forinstalleret med enhver DreamPress-plan (Regular, Plus eller Pro)

Forskellige hostingudbydere tilbyder SSL-certifikater til en række priser. GoDaddy koster $ 79.99 / år for at beskytte et websted med SSL, mens HostGator’s billigste SSL-plan kommer på $ 39,99 / år.

E-mail-hosting er…

 • Ikke inkluderet i Starter Shared-planen, men kan tilføjes for så lidt som $ 1,67 / måned
 • Inkluderet i alle andre DreamHost-planer, fra Starter Unlimited til alle DreamPress- og VPS-planer

De fleste basale e-mail-hostingtjenester prises mellem $ 2-10 / måned.

5 bedste hostingudbydere til SEO – se hvilke udbydere der hjælper dit websted med at rangere højere

10 bedste hostingudbydere for studerende – vi’har gennemgået de mest overkommelige muligheder for studerende

8

DreamHost-hostingplaner vs konkurrent-hostingplaner

DreamHost kom på toppen i vores forskning inden for diskplads (dvs. lagring), og det scorede også 5/5 for den række hostingplaner, den tilbyder, og dens hostingfunktioner.

Når det er sagt, gav vi DreamHost 3/5 til Value for Money. Det’er en fantastisk platform, men nogle af dens kolleger rangerer bedre for omkostninger. I alt varierer alle DreamHost-hostingplaner fra $ 4.95-120 / måned. Her’s hvordan det stabler op til prisklasserne for de bedste konkurrenter:

 • Bluehost ($ 2.95-119.99 / måned)
 • HostGator ($ 2,75-289,00 / måned)
 • InMotion ($ 6.39-603.49 / måned)
 • A2 Hosting ($ 2,96-142,95 / måned)

Sammenligningstabel for hostingomkostninger (pr. Måned) *

providerDelt hostingWordPress HostingVPS HostingDedikeret hostingDreamHostBluehostHostGatorI bevægelseA2 Hosting
$ 2,59 til 10,95$ 16,95 til 79,95$ 10-120$ 149-399
$ 2,95 til 13,95$ 2,95 til 49,95$ 18,99 til 59,99$ 79,99 til 119,99
$ 2,75 til 16,95$ 5,95 til 91,95$ 29,95 til 159,95$ 118,99 til 289,00
$ 6,39 til 18,99$ 6,99 til 19,99$ 29,19 til 95,24$ 105,69 til 603,49
$ 2,96-9,25$ 2,34-7,31$ 25 til 58,00$ 141,09 til 315,39

* Bemærk, at næsten enhver hostingudbyder’s hjemmeside lægger en vildledende vægt på salgsfremmende priser for første år. De priser, der er anført i tabellen, kører i fuld skala, fra kun førsteårs salgsfremmende delt planprissætning helt op til fornyelsespriser på dedikerede planer.

Priserne varierer mellem udbydere, men du’Jeg vil bemærke, at hver type hostingplan er prissat i den samme ballpark. Prisforskellen mellem en udbyder’s delte planer og dedikerede planer gør ikke’det betyder næsten lige så meget som prisforskellen mellem en udbyder’s delte planer. Når man ser på omkostninger, er det’Det er bedst at være opmærksom på de små detaljer, der adskiller sig fra lignende planer – der’er det ingen mening i at spare penge på en billigere plan, hvis din højeste prioriterede funktion ikke gør det’t kommer med.

Hvor DreamHost virkelig skiller sig ud fra sine konkurrenter er dens refusionspolitik. De fleste hostingudbydere, såsom InMotion og A2 Hosting, tilbyder betingede tilbagebetalingsperioder, der normalt kun varer cirka 30 dage. Men hvis du køber en DreamHost-delt hostingplan med et kreditkort, så gør du det’garanteres en fuld refusion for 97 dage! Kun delte planer er omfattet af denne politik, men siden det’s den logiske plan for de fleste begyndere, det’s sandsynligvis kommer godt med for et antal brugere.

Ser du efter at gemme, mens du kommer online? Vi’har rangeret markedets bedste billige hostingplaner. 9

DreamHost-prisfastsættelse: Opsætning

Kort sagt, DreamHost tilbyder fire forskellige typer hostingplaner:

 • Delt hosting: $ 2,59 til $ 10,95 pr. Måned
 • DreamPress-hosting: $ 16,95 til $ 79,95 pr. Måned
 • VPS hosting: $ 10 til $ 120 per måned
 • Dedikeret hosting: $ 149 til $ 399 per måned

Hver plan har forskellige prisindstillinger, som hver har forskellige funktioner. DreamHost tilbyder også domæneregistrering som en service, så du kan holde alle dine websteds behov internt og praktisk.

Vi anbefaler DreamHost til begyndere og mellemprodukter på udkig efter en hosting-oplevelse af høj kvalitet. Selvom det’er det ikke det billigste hostingudbyder, det er ret billigt for kvaliteten af ​​den leverede service. Hvis du går efter den delte hostingplan, så er DreamHost’s 97-dages pengene-tilbage-garanti betyder dig’Vi har intet at tabe. Så hvorfor ikke prøve det?

10

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map