GoDaddy Hosting-gennemgang: Solid alt-i-én-webhosting

godaddy logo


Samlet bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

GoDaddy er en afrundet hosting-udbyder, der tilbyder fire forskellige typer hosting (delt, VPS, dedikeret og WordPress) og en række strålende funktioner. Dens prisplaner er ikke billige, men alle ekstraudstyr gør GoDaddy lidt speciel. Ved siden af ​​hosting har den en webstedsbygger og er verdens største domæneregistrator.

I årtier nu, Kom så far har været på toppen som et af de største navne inden for webhosting, domæneregistrering og online marketing. GoDaddy tilbyder et væld af tjenester og sigter mod at være en one-stop shop til alle dine internetbehov.

Webhosting og registrering af domænenavn gør det ikke’Det lyder som en spændende forretning, og det lyder faktisk helt tamt. Alligevel har GoDaddy formået at forblive i det offentlige øje med sine berygtede Super Bowl-reklamer og rekreationsvaner for grundlæggeren.

Men hvad med dets hosting? GoDaddy kom på 6. plads i vores webhosting-forskning med en rating på 77%. Mens GoDaddy ikke er det’t det billigste firma i nærheden, får du bestemt meget for dine penge med dets tjenester.

Faktisk kan begynderne finde en bestemt fordel ved at vælge GoDaddy, da du nemt kan administrere dit domæne med en dedikeret domæneregistrator samt få dine webhosting behov opfyldt med en dygtig service.

Højere priser don’t betyder altid dig’bliver flået af, og GoDaddy er et godt eksempel. Dets hostingtjenester er så gode som nogen’s, og deres gratis tilføjelser er blandt de bedste i branchen. Det’er et spørgsmål om at finde en plan, der passer pænt til dine behov. Bekvemmelighed og ro i sindet har også sin værdi, og det’hvor GoDaddy skinner.

GoDaddy Hosting Priser

Kom så far’s priser starter ved kun $ 2,99 pr. måned for dets delte hosting. WordPress-hosting koster $ 4.99 pr. Måned, og VPS-hosting starter ved $ 19.99 pr. Måned. Den dyreste GoDaddy-plan er til dedikeret hosting, som koster mindst $ 89.99 pr. Måned.

Yderligere information:

Topudbydere af webhosting – vores sammenlignende gennemgang af markedets bedste hostingudbydere, inklusive GoDaddy.

GoDaddy fordele og ulemper

Fordele

 • Fremragende skabelonbaseret webstedsbygger
 • Gratis Office 365-e-mail med delt hosting

Ulemper

 • Priserne er højere end andre større webhotellvirksomheder
 • Kom så far’s ubegrænsede tilbud kræver en nøje læsning af det fine skrift

GoDaddy Hosting kort fortalt

Grundlagt i 1997 som Jomax Technologies, er GoDaddy den største domæneregistrator i verden. Det’er det ikke klart, hvor mange websteder det er vært for, men virksomheden administrerer mere end 76 millioner domæner. Det har 14 faciliteter over hele verden og mere end 17,5 millioner kunder over hele verden.

Før de fleste mennesker overalt i verden forstod endda, hvad et domænenavn var, eller hvorfor du’Jeg vil have en, GoDaddy blev et husholdningsnavn. Dette skyldtes stort set Super Bowl-reklamer, der begyndte i 2005. I de senere år har GoDaddy opgivet sine Super Bowl-annoncer.

Ud over sine mindeværdige annoncer fortsatte GoDaddy med at vokse og tilbyde flere og flere tjenester, indtil det blev den fulde service-webshop, den er i dag. Dens priser er ikke så konkurrencedygtige som nogle andre webhost; dog får du nogle gode frynsegoder såsom Office 365-e-mail, en webstedsbygger og stærk kundesupport.

Hvis alt hvad du har brug for er et begynder WordPress-sted, vi’d foreslår, at prisfastsættelse bør være din primære bekymring. Ikke for at være for flippante over det, men WordPress-brugeroplevelsen er stort set den samme, når du har’igen i blogplatformen’s content management system (CMS).

Yderligere information:

WordPress-gennemgang – vores fulde oversigt over WordPress.org og hvordan man får mest muligt ud af det.

Pålidelighed & Ydeevne

GoDaddy siger, at det lover 99,99 procent oppetid, hvilket svarer til mindre end en dag med nedetid pr. År. Hvorvidt GoDaddy rent faktisk klarer sig på dette niveau er et andet spørgsmål. En nylig test fra Down.com, et websted, der kører oppetidstest på webhost, siger, at GoDaddy har en gennemsnitlig oppetid på 99,97 procent. Det svarer til lidt mindre end tre dages nedetid pr. År, hvilket stadig er fremragende.

En oppetid på 100 procent er simpelthen ikke’t mulig på grund af uundgåelige tekniske problemer, der kan opstå. Men tæt på 100 procent, som GoDaddy tilbyder, er det, du realistisk bør forvente.

GoDaddy-funktioner

GoDaddy har alle de grundlæggende funktioner, du har brug for i en webhost. Dens grundlæggende plan tilbyder et gratis domæne, når du tilmelder dig et år eller længere. GoDaddy begrænser sit gratis tilbud til specifikke domæner på topniveau, herunder .CLUB, .COM, .NET, .XYZ, .ORG, .CO og .CN.

Det’Det er værd at bemærke, at du også skal betale ICANN-gebyret på 18 cent pr. domæne pr. år for længden af ​​dit tilsagn.

På den grundlæggende delte hostingplan tilbyder GoDaddy et gratis år’s abonnement på Microsoft Office 365 forretnings-e-mail, typisk en $ 60 årlige omkostning. GoDaddy hosting tilbyder også ubegrænset båndbredde, som inkluderer ubegrænset lagerplads og båndbredde på websitet. Selvom ubegrænset båndbredde er typisk for basale webhostingtjenester, er ubegrænset lagerplads mindre almindelig.

Når det er sagt, har GoDaddy nogle specifikke grænser for sine ubegrænsede planer. hvis du’Når du bruger sin Linux-hosting, er du begrænset til 250.000 inoder – filer, mapper osv. – pr. konto. På Windows-baseret hosting er grænsen 500.000 filer og mapper pr. Konto.

Hvis det lyder komplekst for dig, dig’Det er ikke sandsynligt, at du bliver berørt. GoDaddy tilbyder en masse opbevaring, som det vil tage et stykke tid at udfylde for de fleste steder.

Ud over den grundlæggende økonomiplan er der flere niveauer med højere priser. Deluxe har alle de grundlæggende om økonomi, men det giver dig et ubegrænset antal websteder og underdomæner. Den ultimative plan øger serverens behandlingsstyrke, plus du får gratis HTTPS i et år, og udover det giver virksomhedsdelte hosting flere computerressourcer.

Er GoDaddy Hosting nem at bruge?

At vælge din hostingplan er meget ligetil med GoDaddy. Du vælger den ønskede plan, og så er der godt markerede tilbud til flere valgfri tilføjelser. Den eneste tilføjelse, der er valgt som standard, er sikkerhedskopi af webstedet. De andre mulige tilføjelser inkluderer sidesikkerhed og et SSL-certifikat til HTTPS.

Når pakken er opsat, ankommer du på en forenklet grænseflade. Herfra kan du opsætte din e-mail, oprette et websted og få adgang til dit websted’s cPanel-kontrolpanel. Alt i dette afsnit af hjemmesiden er meget ren og enkel – ideel til nye brugere.

Når du først er kommet ind i cPanel-sektionen, kan tingene blive lidt mere forvirrende, men designet er stadig meget tydeligt. Til venstre kan du se statistikkerne på dit websted såsom filanvendelse, opbevaring og så videre. Dette kan være nyttigt, hvis du vil se de krav, dit websted stiller til serveren, og om du’re maksimere dine kvoter.

Hoveddelen af ​​vinduet optaget med de forskellige cPanel-kategorier såsom Filer, Indstillinger, Databaser, Webapplikationer, domæner, E-mail, Metrics, Sikkerhed, Software, og Fremskreden.

GoDaddy betjeningspanelGoDaddys instrumentbræt er rent og let at bruge. Det er ideelt til uerfarne brugere

hvis du’kører et WordPress-sted eller et andet dedikeret indholdsstyringssystem, så vindede cPanel’t være en enorm bekymring. Men hvis du’vil du bruge en masse tid i cPanel, kan du måske sammenligne GoDaddy med Bluehost for at se, hvilket forenklet design du foretrækker.

GoDaddy har sin egen drag-and-drop-webstedsbygger. Det starter med at bede dig om at vælge en kategori og navn til dit websted. Derefter vælges det automatisk en grundlæggende skabelon, som du kan komme i gang. Webstedsbyggeren guider dig derefter gennem oprettelsesprocessen inklusive muligheden for at ændre det automatisk valgte tema.

Yderligere information:

GoDaddy-webstedsbyggeranmeldelse – vores gennemgang af GoDaddy’s internets webstedsbygger og dens behov for at kende funktioner.

Det’er et fremragende værktøj for begyndere, der ønsker at bygge deres eget sted, men er’t sikker på, hvor jeg skal starte. I vores prøveversion med værktøjet lod det os vælge mellem otte grundlæggende skabeloner og gav os derefter friheden til at justere farver og skrifttyper. Derfra kunne vi tilpasse alt og ændre ethvert element var så simpelt som at klikke på det og derefter foretage ændringen i højre sidepanel.

Mens dette ikke er’t fri med den grundlæggende plan, det’s en fantastisk mulighed, hvis du’er på udkig efter at opbygge et websted hurtigt og nemt.

Kunde support

Hvis du har problemer med dit GoDaddy-websted, er der adskillige officielle og uofficielle muligheder åbne for dig for at finde en løsning.

Kom så far’s videncenter skal være dit første stop. Det’s sandsynligvis er dit problem ikke så unikt, og at en fælles rettelse er tilgængelig. Overraskende sparer dette ofte mere tid end at vente på en supportrepræsentant.

Kom så far’s hjælpeside er godt organiseret med de mest almindelige problemkategorier repræsenteret af store ikoner; disse inkluderer spørgsmål om domæner, cPanel, Windows Hosting, SSL-certifikater, Office 365-e-mail og kontostyring. Klik på Flere produkter link afslører yderligere potentielle problemkategorier i en tekstbeskyttet liste.

Efter at du har valgt et problem, hjælper GoDaddy dig med at gennemgå, indtil du finder en artikel der’er specifikke for dit problem. De fleste af løsningen findes dog i forumindlæg, hvor kunder hjælper hinanden.

GoDaddy hosting gennemgang videnbaseGoDaddy-videncentret er velorganiseret, men for dybdegående svar kan du være bedre stillet af at kigge i fora

Der er nogle grundlæggende tip øverst på hver specifikke sideside, men GoDaddy gør det typisk ikke’t har de lange supportartikler, som nogle webværter opretter på egen hånd. At’er ikke nødvendigvis en dårlig ting, da forumindlæg har en tendens til at holde problemløsningerne mere aktuelle, men det’er ikke for alle, da det normalt kræver lidt mere forskning.

Hvis vidensbasisruten mislykkes, skal du huske, at en almindelig gammel Google-søgning også kan hjælpe. GoDaddy er så stor og populær, at mange sider og YouTube-kanaler skriver artikler med rettelser til problemer, der er specifikke for GoDaddy.

Når den slags forskning ikke er’t på kortene, GoDaddy tilbyder også live chat, 24/7 telefonsupport og svar på supportspørgsmål på sociale medier.

Prisfastsættelse & Værdi for pengene

GoDaddy har hyppige salg, hvor priserne for delt hosting med økonomiplanen starter så lavt som USD 2,99 pr. Måned, når du tilmelder dig 3 år. Efter den indledende periode går prisen op til $ 7,99 pr. Måned. Deluxe-planen har en introduktionspris på $ 4,99 pr. Måned, og Ultimate er $ 5,99.

At’er ganske dyrere end Bluehost eller HostGator, hvor priserne starter under $ 3. Denne ekstra omkostning kan imidlertid være det værd for enhver, der ønsker at bruge GoDaddy’s brugervenlige webstedsbygger.

Kom så far’s dedikeret WordPress-hosting til blogger med større trafik har en introduktionspris på $ 4,99 pr. måned ($ 9,99 efter den indledende periode), og Deluxe- og Ultimate-planer med startpriser til henholdsvis $ 7,99 og $ 9,99. der’er også en Ultimate plan for to websteder, der starter ved $ 9,99 per måned, og Pro 5+-planen for 5 til 50 websteder, der starter på kun $ 24,99 per måned.

Hosting af virtuel privat server (VPS) starter ved $ 19,99 pr. Måned for en VPS med 1 GB hukommelse, 40 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde, 3 dedikerede IP’er og et gratis SSL-certifikat i et år. Fornyelsesprisen går langt op til $ 30 pr. Måned efter den indledende periode. Der er tre andre VPS-planer med priser, der spænder fra $ 24.99 pr. Måned til $ 74.99 pr. Måned til den indledende sats.

Dedikeret hosting, hvor du dybest set lejer en server fra GoDaddy, starter ved $ 89.99 pr. Måned og går op til $ 179.99. Det er de indledende priser, dog. Efter den indledende periode går priserne op mellem $ 169.99 og $ 349.99 pr. Måned. At’s nogle alvorlige penge og det er det kun værd for små virksomheder og blogs med trafik og forretning at støtte dem.

Konklusion: Er GoDaddy Hosting det rigtige for dig?

GoDaddy er et godt valg til hosting af websteder, selvom du’Jeg skal betale lidt mere, end du ville gjort med andre store hostingfirmaer. Det kan være det værd at få nogle af disse freebies GoDaddy-tilbud, såsom gratis Microsoft Office 365-e-mail, et gratis SSL-certifikat på større planer og et for det meste gratis domæne.

GoDaddy vandt’t være for alle som dem, der har et prisfølsomt budget. Stadig med flere datacentre-regioner at vælge imellem, en meget brugervenlig grænseflade og alle mulige muligheder for support, GoDaddy er værd at kigge efter nye brugere og erfarne webstedsejere. Når en GoDaddy-plan passer, passer den virkelig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map