HostGator-anmeldelse: Er det rigtigt for dig?


Bedst til

Bedst til oppetid


Samlet bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

HostGator er en af ​​vores top-rangerede hosting-udbydere med god grund. Dens oppetid, kundesupport og delte planfunktioner er (bogstaveligt talt) uden sidestykke! Læs videre for at finde ud af, om HostGator er den bedste udbyder til dit websted.

Er HostGator den bedste udbyder til dit websted?

Så dig’tænker på at starte med eller skifte til HostGator. Det’er bestemt en meget populær hostingudbyder – 46% af de mennesker, vi undersøgte, vidste om HostGator. Du kan’t går virkelig galt med denne hostingudbyder, men vi’Jeg lader dig komme ind på det gode og det dårlige, så du kan træffe det mest informerede valg.

For at starte her’s HostGator – et overblik:

stjernevurderingssystem forklaring

HostGator scorer 4,7 / 5 stjerner i vores forskning, som tjener det til en meget tæt andenplads lige bag Bluehost – så du’Jeg vil bestemt være i gode hænder. Læs videre for at veje HostGator’s positive og negativer, og til at beslutte, om det’er den bedste udbyder til du.

Fordele & Ulemper

Fordele

 • Uptime: HostGator tilbyder en uovertruffen oppetidsgaranti på 99,99%
 • Funktioner: HostGator tilbyder flere funktioner på sine delte planer end de fleste hostingudbydere, inklusive gratis e-mail marketing software til at tage dit websted til det næste niveau
 • Hjælp og support: HostGator’s kundesupport-videnbase er en søgbar skattekiste, og dens live chat-funktion er hurtig og pålidelig

Ulemper

 • HostGator’s planer er lidt dyrere end andre topkonkurrenters
 • HostGator’s kontrolpanel og webstedsdesign er en smule dateret, hvilket giver en clunky brugeroplevelse

HostGator kort fortalt

HostGator havde ydmyge begyndelser i et sovesal ved Florida Atlantic University i 2002 (hvilket forklarer “Gator,” i tilfælde af at du undrede dig). Siden da har virksomheden åbnet kontorer over hele verden og er vært for over 8 millioner domæner.

Samlet rang# 2 ud af 12 hostingudbydere
PrisfastsættelseFra $ 2,75 / måned (fornyes ved $ 6,95 / måned)
Hosting planerDelt, WordPress, VPS, dedikeret og sky
Hjælp & Support24/7 live chat, telefon og e-mail
FunktionerSSL-certifikat, ubegrænset båndbredde, e-mail marketing software
Uptime99,99% garanti

Uptime

HostGator tilbyder en 99,99% oppetidsgaranti, hvilket svarer til det bedste på markedet (det’det er umuligt at garantere 100% oppetid). Dette betyder, at dit websted vil opleve mindre end en times nedetid om året. hvis du’På udkig efter pålidelighed er HostGator afgrøden – denne slags konsistens er ideel til ethvert sted, men især hvis du’er på udkig efter at oprette en e-handelsbutik. Tid er trods alt penge!

Næsten perfekt oppetid er en af ​​grundene til, at HostGator rangerer først i vores roundup af de bedste e-handel hosting-udbydere.

Funktioner

HostGator tilbyder fem forskellige typer af hosting: Delt, administreret WordPress, VPS, dedikeret og sky. Her’s en grundlæggende opdeling af hver type:

 • Delt hosting er den nemmeste og mest overkommelige hostingindstilling, hvor du deler en server og dens ressourcer med andre sider. Priserne starter ved $ 2,75 / måned.
 • Administreret WordPress-hosting er den hurtigste og mest integrerede måde at være vært for et WordPress-sted på. Denne type leveres med gratis migration, så hvis du har et eksisterende WordPress-sted, kan du overføre det til HostGator uden omkostninger. Planpriser starter ved $ 5,95 / måned.
 • VPS (Virtual Private Server) hosting er dyrere, men du får det, du betaler for – eller i dette tilfælde mere serverressourcer specifikt til dit websted. VPS er værd at overveje for små virksomheder, mens personlige / ikke-e-handel-websteder vandt’t har brug for at bruge de ekstra penge. Priserne starter ved $ 29,95 / måned.
 • Dedikeret hosting er den dyreste type hosting, og det’er kun nødvendigt for store e-handelsvirksomheder. Men hvis det lyder som dig, er skalerbarheden og kraften, som dedikeret hosting tilbyder, uovertruffen. Priserne starter ved $ 118.99 / måned.
 • Cloud hosting er en fornyet form for delt hosting, der lover bedre hastighed, pålidelighed og ressourcer. Cloud-hosting betragtes som mere sikkert end delt hosting, og af disse grunde er det’er lidt dyrere. Priser starter ved $ 4,95 / måned.

Yderligere information om hostingtyper

 • Bedste delt hosting
 • Bedste VPS-hosting
 • Bedste dedikerede hosting
 • Bedste Cloud Hosting

HostGator-funktioner

Hver HostGator-plan leveres med et gratis SSL-certifikat og ubegrænset båndbredde. Du får også et gratis domæne for det første år (efter det, dig’Jeg skal betale for at forny dit domænenavn). Disse funktioner er’t usædvanligt, men HostGator skiller sig ud ved også at tilbyde ubegrænsede e-mail-konti, sub-domæner og FTP-konti (som giver dig mulighed for at overføre filer fra en computer til et netværk). HostGator inkluderer også ubegrænset lagerplads i sine delte hostingplaner, som de fleste udbydere holder på, indtil du opgraderer til mere avanceret hosting.

HostGator giver dig mulighed for at bruge sin egen træk-og-slip-websitebygger til at oprette dit websted. Builderen tilbyder et stort antal skabeloner på tværs af 20 kategorier, herunder fotografering, restauranter og personlige porteføljer. Selvom disse skabeloner kan tilpasses, er de imidlertid’er ikke meget let at navigere – så hvis du’d hellere ikke forpligte tiden, gør du ikke’t har at bruge HostGator’s egen webstedsbygger!

Hvis du planlægger at oprette et websted ved hjælp af et CMS-system, gør du det’Jeg vil være glad for at vide, at HostGator’s WordPress-hostingindstilling leveres med praktisk installation med et enkelt klik. Det tilbyder også support til Joomla og Drupal og e-handelsplatformen Magento.

Se vores fulde oversigt over WordPress.org for at se, hvordan du kan få mest muligt ud af det.

Det fremtrædende funktion på HostGator’s grundlæggende plan er den gratis e-mail-marketing software, den leverer gennem Constant Contact. Denne funktion er utroligt værdifuld, fordi den giver dig mulighed for at opbygge et publikum gennem konsekvente nyhedsbreve og automatiserede e-mail-kampagner. Ligesom stærk oppetid er e-mail-marketing et aktiv for ethvert websted, men det’er især nyttigt til e-handelswebsteder.

Prisfastsættelse

Du kan tilmelde dig en HostGator-plan med tidsrammer, der varierer fra en måned til tre år. Jo mere tid du forpligter dig til på forhånd, desto billigere bliver din tilsvarende månedlige pris. Lad os f.eks’s kig på HostGator’s mest basale delte plan:

TidsrammeKoste
En måned$ 10,95 / måned
Tre måneder$ 10,95 / måned
Seks måneder$ 10,95 / måned
Et år$ 5,95 / måned
To år$ 3.58 / måned
3 år$ 2,75 / måned

Vi synes, at tre år er et stort engagement, så vi anbefaler at holde dig til den årlige faktureringsmulighed – dig’Jeg sparer stadig penge, men du vandt’t låser dig selv for længe. Du’Jeg skal stadig betale de fulde tolv måneder i forvejen ved starten, og de fleste hostingudbydere organiserer deres betalingsplaner på denne måde.

Heads up: salgsfremmende priser!

Enhver web-hosting-udbyder vil forsøge at trække dig ind med tilbudspriser for gode tilbud. Hvis du ser en stjerne ved siden af ​​en prisplan for enhver udbyder’s hjemmeside, det betyder dig’Jeg betaler mere end den annoncerede pris efter din første periode.

I nedenstående tabel, vi’har opsummeret både salgsfremmende og fakturerede fornyelsespriser for hver af HostGator’s planer, så du kan sammenligne:

Hosting Type Kampagnepriser Fornyelsespris, faktureres årligt Delt Administreret WordPress VPS Dedikeret Sky
$ 2,75-5,95 / måned $ 6,95-8,95 / måned
$ 5,95-9,95 / måned $ 7,95 til 11,95 / måned
$ 29,95 til 49,95 / måned $ 49,95 til 69,95 / måned
$ 118,99 til 148,98 / måned $ 138,99 til 199,01 / måned
$ 4,95-9,95 / måned $ 7,95 til 11,95 / måned

HostGator scorer 3,5 / 5 i vores forskning for værdi for pengene, hvilket sætter det midt i pakken (6. plads ud af 12 for at være præcis). HostGator’s indledende prisinterval på $ 2,75-148,98 / måned er lidt dyrere end topkonkurrencer som Bluehost og A2 Hosting, der spænder fra henholdsvis $ 2,95-119,99 / måned og $ 1,98-141,09 / måned.

hostgator delte pris side

Selvom HostGator er lidt dyrere, får du det, du betaler for. Det’s er placeret som nummer to på listen (ud af de samme 12 udbydere), fordi det lette prisstigning kommer med masser af funktioner og uovertruffen oppetid. Mange mennesker har også en tendens til at værdsætte funktioner i forhold til penge – af mennesker ønsker at skifte hostingudbydere, den vigtigste faktor blandt dem, vi undersøgte, var “hosting funktioner” ved 32%. “Prisfastsættelse” faktisk kom som en anden prioritet, 27%. Dette viser, at folk, der allerede har erfaring med at være vært for et websted, har fundet, at du ofte gør “få det, du betaler for,” og det’er værd at bruge lidt ekstra til den rigtige plan og support.

Hvor meget koster det at være vært for et websted?

HostGator tilbyder også en 45-dages pengene-tilbage-garanti, der strækker sig ud over industristandarden på en måned. Den sædvanlige fine skrift gælder dog: refusionen gør ikke’t gælder for dedikerede serverplaner, og planer, der betales med check, postanvisning eller bankoverførsel er heller ikke berettigede.

Læs vores omfattende HostGator-prisanmeldelse for et mere dybtgående kig på udbyderens omkostninger.

Sikkerhed

Ud over det gratis SSL-certifikat, der følger med enhver plan, beskytter HostGator også mod distribuerede denial-of-service (DDoS) angreb, der opstår, når et stort antal falske trafik oversvømmer en webserver og overvælder dens ressourcer, så regelmæssige besøgende kan’t adgang til webstedet. HostGator’s datacentre kan aktivere oversvømmelsesbeskyttelse for at undgå DDoS-angreb. Udbyderen lover også, at dets datacentre selv (dvs. hvor de fysiske servere ligger) er yderst sikre faciliteter med begrænset adgang.

Hvis du vil sikre dig, at dit websted er ekstra sikkert, tilbyder HostGator en SiteLock-sikkerhedstil tilføjelse fra $ 1,94 / måned. SiteLock er et værktøj, der scanner dit websted for potentielle trusler og sårbarheder, og som også kan løse mange af de sikkerhedsproblemer, den registrerer. Når en SiteLock-scanning finder noget mistænkeligt på dit websted, er du’Vi bliver advaret via e-mail og på dit HostGator-kontrolpanel.

hostgator sitelock sikkerhed

der’det er ingen tvivl om, at SiteLock er et godt værktøj at have i dit arsenal. Men heads up: salgsfremmende priser gælder stadig her. Den $ 1,94 / måned gælder kun, når du køber en tre-årig pakke, mens den billigste SiteLock-plan, du kan købe via HostGator-regninger til $ 2,08 / måned i et år. De dyreste planregninger på 41,67 dollar / måned i et år – selvom de fleste mindre websteder vandt’t behøver at bekymre dig om at bruge så meget på beskyttelse.

Support & Brugervenlighed

HostGator scorer perfekte 5 ud af 5 i vores forskning for hjælp og support. Udbyderen tilbyder 24/7 live chat og telefontjeneste (gratis), men det’s ikke hvor det skiller sig ud fra mængden. HostGator’s omfattende Knowledge Base giver dig et par klik væk fra al den information, du har brug for – det’er en virtuel skattekiste, og du vandt’t har brug for at forstyrre eventuelle opkaldstoner eller ringe overførsler for at få adgang til det.

hostgator videnbase søgefelt

Den søgbare vidensbase dækker alt fra domæner til design og tilbyder også fora, hvor du kan høre direkte fra andre HostGator-brugere. Selvfølgelig HostGator’s live chat og telefon support er også aktiver. En bruger ved navn Michael siger om sin live chat-oplevelse:

“De har svaret og forsøgt at hjælpe mig på enhver måde. De besvarede endda spørgsmål, der ikke var relateret til deres hosting eller deres skyld.”

Og dette var vores oplevelse også. Da vi testede HostGator’s live chat, vi blev direkte forbundet med en rigtig person, og alle vores spørgsmål blev besvaret inden for få minutter efter at have stillet. Hastighed er ikke’t den eneste faktor, der gør denne service fantastisk heller – alle de svar, vi modtog, var detaljerede og hjælpsomme.

Når det kommer til kundesupport, fungerer HostGator virkelig godt. Men når det kommer til brugervenlighed, HostGator’s design er lidt dateret.

hostgator portal sidelayout

Øverst i vinduet findes faner for alle de forskellige komponenter, du har brug for til webstedshosting: Min konto, fakturering, hosting, domæner, support, og Marketing. Alt dette er let tilgængeligt, hvilket er den vigtigste ting. Men layoutet kunne gøre med en moderne revision. Den gode nyhed er kun du ser dine webstedsadministrationssider på HostGator – disse sider vandt’t påvirker, hvordan besøgende opfatter dit websted!

En anden ting at huske på, når du bruger HostGator er, at HostGator, som de fleste hostingudbydere, automatisk inkluderer visse tilføjelser i din indkøbsvogn ved kassen. Dette betyder, at hvis du’genkøb, siger vi det delte “Hatchling” planlægge et år, derefter tilføjes ikke-væsentlige tilføjelser som SiteLock-beskyttelse og CodeGuard-sikkerhedskopier til din indkøbskurv. Dette er let fortrydt – alt hvad du skal gøre er at fjerne markeringen i disse bokse – og HostGator inkluderer disse emner, fordi de’re store kosttilskud til enhver hosting plan. Men hold øje med for at sikre dig, at du ikke gør det’t ubevidst betale for eventuelle ekstramateriale!

HostGator-anmeldelse: Er det rigtigt for dig?

HostGator rangerer på andenpladsen i vores ratings af god grund – faktisk, den uovervindelige oppetidsgaranti alene gør det til en stærk mulighed. Desuden gør god kundesupport og masser af funktioner (også på delte planer) HostGator til en mulighed vi vil anbefale til alle.

Så du kan’t går galt med HostGator, men det’det er ikke den eneste måde at gå rigtigt på. hvis du’er du især bekymret for WordPress-integration, så er Bluehost muligvis det bedste alternativ. Hvis du kender dig’er du klar til at springe over de delte planer og gå direkte til VPS, så er InMotion værd at undersøge. Efterlad en kommentar nedenfor, og lad os vide, hvad dine øverste prioriteter er!

9

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map